- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
dikkat et kendine her ihtimale karşı...off kizlar kv nin evi boyandi resmen insaat pisligi şimdi gitti temizlemeye bende geleyim mi dedim gelirsen iyi olur dedi akşamlar da kisa ya yarin gelsem dedim iki saat de olsa yapariz birseyler dedi
ne yapcam sakınamam da kendimi hic olmadi perdelerini bana taktirir boyun uzun diye kendisinin kisa ya.hamile olmadigindan emin olsam rahatca yapardım offfff.
hakkini yemeyeyim ben gecen yaz boya yaptirdim ve kp kv ikisi bir yardina geldiler
kv beni normalde sakinir aman ağır kaldırma der ama kendi işine gelince unutur.
kuzum uyanıkken dediğin gibi yapıyorum. ama geceleri aniden fırlıyorum. yanıma bi kalem alıcam batırcam bacağıma bundan sonra.
tayin için hayırlısı olsun hakkımızda. sen istemedin sanırım il içi canım.
duhaaaaaaaaakizlar galiba hamileyim simdi test yaptom sak doye cikti
ağlıyorum elim titriyor zor yazdim
insallahcanım pek umudum yok amaSağol canım
hadi hayırlısı canım:)
Canım benim şimdi korkman çok normal sıcağı sıcağına endişeleniyorsun ama bebeğine zararı olsaydı dr bunu önermezdi, böbreğinin büyümesi daha riskli ki dr operasyonu öneriyor kar zarar hesabı gibi düşün, inşallah sorunsuz geçecek ben inanıyorum bunabelkide kuzun dönecek gerek bile kalmıycak büyüme duracak
Canım bence 14. gün çatlamış ateşe göre
tamam canım iyi düşünmüşsün
normal bu ağrılar
maşaalah süphanallah canım
Canım gebelik önceside kullanmaıdm inşallah olmaz sıkıntı başladım ama pek etkisi yok artık
Canım düşünüp stres yapma ne olur bebeğine hiç bir zararı olmaz çok daha büyük operasyon geçirenler var hamileyken
Canım Allah kolaylık versin, aminn
Canım annenlede konuş o da gelmesin o zaman belki keser ayağını pesss diyorum bu kadınaütü konusunda da haklısınız bende ütülemedim ne gerek var
inşallah güzel geçecek canım
Canım geçen ay erken yapmış iğneyi bu ay bekle sürekli takip ettir, adaçayı demişler zaten birde çörekotu bal tarçın karışımı var tam nasıl bilmiyorum netten bakarsın, inşallah bu ay güzelce büyür yumurtan
Canım sabah eşimle çıktık evden dr a tahlil sonucumu gösterdim ordan ablama geçtim yazamadım maalesef
Canım oğlumda vardı evde ben hiç duyamadım sadece su sesi vardı haşur huşur
Canım sana tavsiye gerçekten şimdiden düşünüp şartlama kendini ben bu hatayı yaptım illa normal dedim sezaryen asla olamaz dedim ve son anda sezaryen oldum onun travmasını daha yeni attım üstümden 3 sene oldu düşüno yüzden her iki doğum şeklinide öğrendin diyeceksin ki bebeğim için benim için en iyisi hangisiyse o olsun dr buna zaten karar verir, bunu yaşamış biri olarak söylüyorum
Canım yumurtluycaksın inşaallah
hayırlı olsun
Geçmiş olsun canım
hayırlısı olsun. açık oturumluk bir şey canım seçmiş beğenmişsiniz işte:)Herkeze iyi geceler canlar.belki çok sacma olacak cunki bunları konuşmak için aslında çok erken ama azonce eşimle kız olursa ne isim koycaz erkek olursa ne diye konuştukta.açık oturuma sunmak istedim.Allahim nasip edede kızımiz olursa EKIN SU.oğlumuz olursa BERKIN diye geçirdik aklımızdan.sizce nasıl.tabi çok erken rabbim neile kaarsilastirir bilemeyiz ama heves ettik ışte.evet kızlar top sizde
kizlar galiba hamileyim simdi test yaptom sak doye cikti
duhaaaaaaaaa
ay durr heyecan yaptım hadi çek fotosunu koy hemennnn hadiii:))))
Ayy ben bile heyecan yaptım.çok şükür canım.rabbim tamamına edişininkizlar galiba hamileyim simdi test yaptom sak doye cikti
Kız kesin deyilki daha öyle konustuk ışte paylaşımı istedimhayırlısı olsun. açık oturumluk bir şey canım seçmiş beğenmişsiniz işte:)
neredesin, iyi misin kendine geldin mi canım:))))
çok büyük bir mutluluk bu şükürler olsun:)
telefondan yazıyorsun sen ben de bilmiyorumcanim beceremiyorum ki nadil koycam beynim durdu.
alkhim ne olur bu sefer sağlıkla kucağıma alayım ve darisi tim isteyen canlara.
paylaşmak güzel:)Ayy ben bile heyecan yaptım.çok şükür canım.rabbim tamamına edişinin
Kız kesin deyilki daha öyle konustuk ışte paylaşımı istedim
valla gelmedim şok tayim kızlar Rabbim e şükür namazi kilmaliyim bieaxdan
canim nasil sevindim anlatamam.hadi hayirli olsun.darisi basima olsun :))
valla gelmedim şok tayim kızlar Rabbim e şükür namazi kilmaliyim bieaxdan
canim nasil sevindim anlatamam.hadi hayirli olsun.darisi basima olsun :))
allah razı olsun canımmm darisi sana ve tum topik kardeslerime.
kızlar affedin cok gormeyin bacilar hep icimdeydi hamileyimm dite yazmak
ama heyecandan böyle yazamadim o yüzden ikinci kez yazdim
yarin Miraç kandili hepiniz de dualarimdasiniz
doracigaa aaafeeeriiinnnnkızlar yavrum döndü. kafası yukarda bacaklar aşağıda. dualarınızı rabbim duydu ki döndürdü kuzumu. hepinizden allah razı olsun. bakalım dönmesine rağmen büyüme yapcak mı? karnım da küçüldü pozisyonu değişince ve yukarı çıktı.
magnezyum almama rağmen iki gündür kramplarım geri geldi kızlar. dr umu da aramadım. ne yapıcam bilmiyorum çok canım yanıyor geceleri fırlıyorum yataktan.
benim bu sene tayin hakkım var. ama biz bebek doğcak diye istemiycektik. tayinlerimiz haziranda olucakmış. acaba diyoruz eskişehire tayin istesek mi. olursa eskişehir olsun olmazsa bir yıl daha burda kalalım. eskişehir ankaraya da yakın annem elim ayağım olur orda. hem de büyük şehir. ah şu kocamı ikna etsem hiç durmam direk istanbul yazarım şak diye de gelir. çünkü istanbul bize mecburi hizmet. ama adam istemem allah istemem diyor.
Kaldirmisdim cnm..koyarim yineCanım ben daha 12 yasa 13 dinlemiştin şimdi 21 bi ara tekrar deneyeyim
Sosyalim eve ultarason cihazınalınmalı bence z
Canım Allah yardımcın ve şifacın olsun
Canım çok gecmiş olsun
Bi ay sonra niye dediler efloş hemen olmuyormu bu test
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canım inşallah resmi kaldırmasın bende yarın bilgisayardan bakayım
Canım inşallah körlüğün gibi olamaz dualarımız seninle
Canım gez dolaş arkadaşlarında gitmeden iyi yapıyorsun sen iyi ol yeter bize
Maşallah Dora ya inşallah büyüme de durur
cok guzrl isimler cnm Rabbim adiyla buyumeyi nasip etsin Insallahhh...Herkeze iyi geceler canlar.belki çok sacma olacak cunki bunları konuşmak için aslında çok erken ama azonce eşimle kız olursa ne isim koycaz erkek olursa ne diye konuştukta.açık oturuma sunmak istedim.Allahim nasip edede kızımiz olursa EKIN SU.oğlumuz olursa BERKIN diye geçirdik aklımızdan.sizce nasıl.tabi çok erken rabbim neile kaarsilastirir bilemeyiz ama heves ettik ışte.evet kızlar top sizde
Cuteeee cnm gozun aydin kv gitmisss oh sukutler olsunnnn..ruzgar pasayla dolu dolu musmutlu gumlere insallahhh
doracigaa aaafeeeriiinnnncok akilli kiz Masallah..insallah boyle de buyume durur kuzum ihtiyac kalmaz operasyona...tayin icin de hakkinizda ne hayirlisya o olsun canim cekirdek aileniz nerde nasil en mutlu olucsksa orasi bi sekilde nasip olsun Insallahh
Kaldirmisdim cnm..koyarim yineama siz hic resim filan paylasmiyonuz
cok guzrl isimler cnm Rabbim adiyla buyumeyi nasip etsin Insallahhh...
biz daha isme karar bile veremedikkk
Rabbim korusun caniiimmmm masallllahhhhhhhh
insallahhh kucagina aldigin gunu gorursun coookkkk sevindiiimmm coookkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?