kızlar affedin cok gormeyin bacilar hep icimdeydi hamileyimm dite yazmak
ama heyecandan böyle yazamadim o yüzden ikinci kez yazdim
yarin Miraç kandili hepiniz de dualarimdasiniz
haklısın canım amintelefondan yazıyorsun sen ben de bilmiyorumtelefondan hiç yapmadım.
pc varsa yardımcı olurum.
paylaşmak güzel:)
Allah hayırlı etsin ismi ne olursa olsun bizim olsun:)
canımmm bagır haykır doya doya söyle hemdeeekızlar affedin cok gormeyin bacilar hep icimdeydi hamileyimm dite yazmak
ama heyecandan böyle yazamadim o yüzden ikinci kez yazdim
yarin Miraç kandili hepiniz de dualarimdasiniz
kızz yok tam karar vermedik ama eşiminde benimde aklına yazıldı,allahım o günleri hele bi hayırlısı ile nasip etsindeCuteeee cnm gozun aydin kv gitmisss oh sukutler olsunnnn..ruzgar pasayla dolu dolu musmutlu gumlere insallahhh
doracigaa aaafeeeriiinnnncok akilli kiz Masallah..insallah boyle de buyume durur kuzum ihtiyac kalmaz operasyona...tayin icin de hakkinizda ne hayirlisya o olsun canim cekirdek aileniz nerde nasil en mutlu olucsksa orasi bi sekilde nasip olsun Insallahh
Kaldirmisdim cnm..koyarim yineama siz hic resim filan paylasmiyonuz
cok guzrl isimler cnm Rabbim adiyla buyumeyi nasip etsin Insallahhh...
biz daha isme karar bile veremedikkk
Rabbim korusun caniiimmmm masallllahhhhhhhh
insallahhh kucagina aldigin gunu gorursun coookkkk sevindiiimmm coookkkkk
Demin kk.ya bisey oldu cnm her halde ondan..o simgeler da yazi gozukmuyodu ondan hepsini bastim acilirmi diye harfler cikarmi diye o da oyle olmusssgoremiyrm canim.
kizlar galiba hamileyim simdi test yaptom sak doye cikti
ağlıyorum elim titriyor zor yazdim
:76: :118::118::118::118::118::92::92: hayirli olsuuuuuuuuunnnnnnn
hosgeldin aramizaaaKizlar merhaba hepnize, araniza yeni katildim, hamile arkadashlar bebeginiz hayirli ugurlu olsun Allah bana ve tum isteyenlerede nasip etsin, kizlar atesh olcume yontemini nasil kullaniyorsun? Hamile oldugun anlashilirmi onunla?
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
hosgeldin aramizaaa
insallah isteyen herkese nasip olsun.Amin..
yontemi nasil uygulaman gerktigi hakkinda ilk sayfada etraflica yazili..sorun olursa bilgili arkadaslar yardim edicektir...
topik sana da ugurlu gelir Insallahh
inşallah bu sefer her şey güzel olacak canım.kızlar canlarim hepinize de çoook tesekkurler.
darisi lastim sana ins.
ve tüm isteyenlere
korkmuyor da degilim bi kimyasal oldu ya yarin kana
gidicem kısmetse.
bu ay ne agirlar kaldirdim tum perdeleri astim daha neler simdi ya birsey olursa diyrm.
hoş geldiniz:) dijital bir ateş ölçer ile dil altından her gün aynı saatte (6-8 arası bir saat seçin) ölçüm yapıyorsunuz.Kizlar merhaba hepnize, araniza yeni katildim, hamile arkadashlar bebeginiz hayirli ugurlu olsun Allah bana ve tum isteyenlerede nasip etsin, kizlar atesh olcume yontemini nasil kullaniyorsun? Hamile oldugun anlashilirmi onunla?
Saol canim :) cevabiniza cok mutlu oldum, tamam teshekkurlerinşallah bu sefer her şey güzel olacak canım.
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.
hiçbir şey olmayacak, ben de cam sildim temizlik yaptım ağır da kaldırdım.
kuzucuk iyi tutunduysa bir şeycik olmaz.
artık daha dikkatli olacaksın
hoş geldiniz:) dijital bir ateş ölçer ile dil altından her gün aynı saatte (6-8 arası bir saat seçin) ölçüm yapıyorsunuz.
ilk sayfada ayrıntılı bilgi var takıldığınız yerde yardımcı oluruz.
hayırlı olsun.
inşallah bu sefer her şey güzel olacak canım.
sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allahım.
hiçbir şey olmayacak, ben de cam sildim temizlik yaptım ağır da kaldırdım.
kuzucuk iyi tutunduysa bir şeycik olmaz.
artık daha dikkatli olacaksın
hoş geldiniz:) dijital bir ateş ölçer ile dil altından her gün aynı saatte (6-8 arası bir saat seçin) ölçüm yapıyorsunuz.
ilk sayfada ayrıntılı bilgi var takıldığınız yerde yardımcı oluruz.
hayırlı olsun.
Canim cok sevindim Rabbim saglikla sihhatle sorunsuz bi sekilde kucagina almayi nasip etsin bebegini
sagol pinarim inş . hayırlısıyla aksilik olmadan kucağıma alirim.
Arkadashlar ne kadar surede cikiyor ateshiniz, yani kac dakika
nasıl yani, sorunuzu tam anlayamadım:)Arkadashlar ne kadar surede cikiyor ateshiniz, yani kac dakika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?