nasıl yani, sorunuzu tam anlayamadım:)
ateşimizi ölçerken kaç dakika sürdüğünü mü sordunuz?
Dakikayı biz deyil dijital ates ölçeğine belirliyor.sinyal veriyor zaten ya
güle güle kullan yusra ..
yarın için kolay gelsin
hayırlı olsun canım çok rahat edersin sesi de soğuğu da geçirmez.
sağolun canlarım teşekkür ederimsağ ol canım.
yok kalbi durur korkusu genel, hani ben bir şey hissetmiyorum falan ya.
bugünkü ayrıydı. insanın aklına bin türlü şey geliyor
hmm anladım canım. hissettiğimde daha da iyi anlarımsağ ol.
oo çok iyi olmuş canım güle güle kullanın.
pimapen gibisi yok.
hmm bekleyelim görelim canım.
Allah hayırlısını versin.
ayyyy kuzum masallah Rabbim devamını devam etsin sonuna kadar inşallah çok mutlu oldum anlatamam çok heyecanlandımkizlar galiba hamileyim simdi test yaptom sak doye cikti
ağlıyorum elim titriyor zor yazdim
canım gördüm masallah ben telefondan giriyorum ya da iş yerinden bi tane çekmiştim galiba 18. haftada şimdi evde temizlik var yeniden çekince yukleyecem insallahCuteeee cnm gozun aydin kv gitmisss oh sukutler olsunnnn..ruzgar pasayla dolu dolu musmutlu gumlere insallahhh
doracigaa aaafeeeriiinnnncok akilli kiz Masallah..insallah boyle de buyume durur kuzum ihtiyac kalmaz operasyona...tayin icin de hakkinizda ne hayirlisya o olsun canim cekirdek aileniz nerde nasil en mutlu olucsksa orasi bi sekilde nasip olsun Insallahh
Kaldirmisdim cnm..koyarim yineama siz hic resim filan paylasmiyonuz
cok guzrl isimler cnm Rabbim adiyla buyumeyi nasip etsin Insallahhh...
biz daha isme karar bile veremedikkk
Rabbim korusun caniiimmmm masallllahhhhhhhh
insallahhh kucagina aldigin gunu gorursun coookkkk sevindiiimmm coookkkkk
Canım beniimm,tel.den bakıyodum,bi de ne göreyimm.Hemen pc'ye geçtim halay çekebilmek içinn
Tebrik ediyorumm seni,sabrının mükafatını aldın inşallahh.Sağlıkla,hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görelim inşallah
Ayy çok sevindiiimmmm vallaa
sağolun canlarım teşekkür ederim
ayyyy kuzum masallah Rabbim devamını devam etsin sonuna kadar inşallah çok mutlu oldum anlatamam çok heyecanlandım
canım gördüm masallah ben telefondan giriyorum ya da iş yerinden bi tane çekmiştim galiba 18. haftada şimdi evde temizlik var yeniden çekince yukleyecem insallah
sizin ateş ölçeriniz dijital değil demek ki.Evet canim yani kac dakika bekleyiyirsunuz dilden veya vacinadan uyguladiginizda
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Canim benimki vermiyor sinyal falan :)
Ozaman sen kendine dijital ates aleti alacaksin dil altından bileceksin.diyerek ates göçerler olmaz canimm.anladin
sizin ateş ölçeriniz dijital değil demek ki.
eczaneden dijital ateş ölçer alın daha sağlıklı.
dakika tutmuyorsunuz böylelikle, o ateşi ölçtüğünde ötüyor.
çok sevindim. öyle güzel bir haber ki buuuuuu.
tüm acılar geride kaldı. şimdi o konuşanlara kapak olsun.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hiç kimyasalına gitmesin aklın. bu yeni bir gebelik, başka bir gebelik. sen kendine dikkat et yeter.
perde asma ağır kaldırma öğrenene kadar yapılır:)
ben de çok ağır kaldırmıştım öğrenmeden 1 gün önce bir şeycik olmadı. yeter ki şu dünya yaşamayı kafaya koysun o minikler
kızlar canlarim hepinize de çoook tesekkurler.
darisi lastim sana ins.
ve tüm isteyenlere
korkmuyor da degilim bi kimyasal oldu ya yarin kana
gidicem kısmetse.
bu ay ne agirlar kaldirdim tum perdeleri astim daha neler simdi ya birsey olursa diyrm.
canım ıgm bakılacakigm mi igg mi baktıracaktım? doktorum da test sonucuma baktı hiçbir şey demediher şey güzel sorun yok dedi.
niye baktır şuna da demiyor banabak yaa çok stres oldum şimdi ((((
bence de çok güzel çok ümitlendim valla:)
eziyet ediyorum kendime ama elimde değil. belirti yokken çok huzursuzum
maşallah bebeğine canım, deprem çok fena Allah korusunkızlar az önce deprem oldu çok koktum bugün dr gittim çok şükür bebeği gördüm adet tarihime göre daha küçükçıktı
canım normal:)) bende ilk gördüğümde şok olmuştumKizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim
ayyyyyyyyyyyy maşallah süphanallah cutemdun kimler dua ettiyse, okuyup uflediyse Allah razi olsun)
dun size kurtarin beni yazmistim. derken saat 3 gibi kv "ben gideyim" dedi ilk kez. inanamadim. tamam dedim. yarina ne istersin dedi bugunden icin. tesekkur ederim birsey istemem, haftasonu gelme zaten dedim. ve ilk kez benle inatlasmadan tamam dedi. gecen hafta uzerime atlamisti resmen gelmek icin. hem bebekle birbirimize alisalim biraz dedim. tamam dedi.
ama ben biliyrm kendi sikildi gel git yapmaktan. cunku gezmeyi cok sever.bir de benzine zam gelmism hergun arabayla git gel masrafli geldi tabi. benim de isime geldi) esimide aramislar bugunler, haftaya geziye gideceklermis de izin isyrlarmis. biliyrm ben kv mi. cani sikildi burda ) ohhh dunyalar varmis. esim de haftaici de surekli gelmeyin. gelirseniz de 30-45 dk durup gidin. cute la bebek birbirine alissin artik demis )
ohhh gez canım bolca çok özlersin sonra:) daha az önce konuştum kütahyada ki arkadaşlarımla nasıl özlüyorum onlarıKusuruma bakmayın can'lar,gelemiyorum yine bu ara.Taşıncaz ya,buradki arkadaşlarım hiç boş bırakmıyolar,ya bana geliyolar,ya da biyerlere çağırıyolar.Son günlerimizi dolu dolu geçirelim diyeBir yandan da ders çalışmaya çalışıyorum Yoğun geçiyo anlayacağınız.Umarım herkes iyidir
Geçmişi okuyamadım..Hepiniziiiiiiiiiiiiiii sevgiyleeeeeee kucakliyoreeeeeeeee
canım ne şekil yatarsam yatıyım yok olmuyor:)) üç gündür karnımı görsen 6 aylık mı oldun dersincanım yan yatmak en güzeli. gaz hiç bitmeyen dert gebelikte.
canım henüz gebeyse de değilse de ateşin düşmemesi normal. inşallah gebedir.
korkma canım. belirtin olmaması normal. kötü bir şey olsa bedenin sinyal verir allah korusun.
hayır canım etme. aynen öyle şerit olucak. harika testler onlar.
oh beeeee gitsin yok olsun. yaz gelince de yazlığa gitsin yok olsun
canım sen iyi ol da gerisi önemli değil. inş çabucak biter işlerin.
ayyyyyyyyyy maşallah yavruna canım çok sevindim,tayin içinde Eskişehir güzel yer bence ama hamileyken taşınman zor olur canım, şimdi durduğun yerdense Eskişehir çok çok güzel bir yer görmüştüm, sende görmüştürsün zatenkızlar yavrum döndü. kafası yukarda bacaklar aşağıda. dualarınızı rabbim duydu ki döndürdü kuzumu. hepinizden allah razı olsun. bakalım dönmesine rağmen büyüme yapcak mı? karnım da küçüldü pozisyonu değişince ve yukarı çıktı.
magnezyum almama rağmen iki gündür kramplarım geri geldi kızlar. dr umu da aramadım. ne yapıcam bilmiyorum çok canım yanıyor geceleri fırlıyorum yataktan.
benim bu sene tayin hakkım var. ama biz bebek doğcak diye istemiycektik. tayinlerimiz haziranda olucakmış. acaba diyoruz eskişehire tayin istesek mi. olursa eskişehir olsun olmazsa bir yıl daha burda kalalım. eskişehir ankaraya da yakın annem elim ayağım olur orda. hem de büyük şehir. ah şu kocamı ikna etsem hiç durmam direk istanbul yazarım şak diye de gelir. çünkü istanbul bize mecburi hizmet. ama adam istemem allah istemem diyor.
ne bileyim canım aile hekimine sorucam yapılıyorsa orda yaptırıcamCanım ben daha 12 yasa 13 dinlemiştin şimdi 21 bi ara tekrar deneyeyim
Sosyalim eve ultarason cihazınalınmalı bence z
Canım Allah yardımcın ve şifacın olsun
Canım çok gecmiş olsun
Bi ay sonra niye dediler efloş hemen olmuyormu bu test
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım
Canım inşallah resmi kaldırmasın bende yarın bilgisayardan bakayım
Canım inşallah körlüğün gibi olamaz dualarımız seninle
Canım gez dolaş arkadaşlarında gitmeden iyi yapıyorsun sen iyi ol yeter bize
Maşallah Dora ya inşallah büyüme de durur
kolay gelsin canım onun pisliği çok olurKızlar ev sahibi camları pimapen yaptırdı bugün hersey uçuyor resmen yarın kadın gelecek biraz eşinle ortalığı topladık ama eşya varken çok zormus neyse ama iyi oldu eski cmadı soğuk olmuştu kılın bebiş gelmeden yapıldı sevindim ben
canım kaleme gerek yok tırnağınla cimcikle hemen geçiyor eşim öyle yapardıkuzum uyanıkken dediğin gibi yapıyorum. ama geceleri aniden fırlıyorum. yanıma bi kalem alıcam batırcam bacağıma bundan sonra.
tayin için hayırlısı olsun hakkımızda. sen istemedin sanırım il içi canım.
umutsuz olmaz ki canım umut her zaman olmalıinsallahcanım pek umudum yok ama
Kizlar merhaba hepnize, araniza yeni katildim, hamile arkadashlar bebeginiz hayirli ugurlu olsun Allah bana ve tum isteyenlerede nasip etsin, kizlar atesh olcume yontemini nasil kullaniyorsun? Hamile oldugun anlashilirmi onunla?
ins canim zaten rabbim ol derse bitiyr.hatirlarsaniz bu ay doğru düzgün calisna olnadi diye esimden hayiflaniyrdum inanin hic ummadığım anda geldi şükürloglan emiyr bir yandan. hizlica yazayim.
cnm hic kokma. masallah bence sorunsuz gebelik..sak diye testte cikmasindam belli. Allahim nasip ettiyse o kaldirdigin esyadan yada yukten birsey olmaz korkma. kv y temizlige gitme..adet oldum sancim cok de. nasil olsa hep soruyrdu sana adet oldun mu diye.
bir de cnm benim. sen herkese dua ettin Allah ta sana temiz kalbinin mukafatini yolladi bence. korkma.
cnm. her zaman ben dogurmadan gelecek yavrun diyrdum)) ben dogurmadan son adetini olmustun. bak ben bildim
Canımmmm aklım sendeydi giremedim bir türlü çok sevindim canım çokkkk hayırlı uğurlu olsun, sakın korkma ben koca koca hurçları kaldırdım perde astım:) kimyasalıda düşünme hemen çıkmış çizgi, çok duygulandım
halayı unutmayalım:)
sagol eflalim inş sonu guzel olur.ben de seni merak ettim sabah girmeyince.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?