Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım beniimm,tel.den bakıyodum,bi de ne göreyimm.Hemen pc'ye geçtim halay çekebilmek içinn
Tebrik ediyorumm seni,sabrının mükafatını aldın inşallahh.Sağlıkla,hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görelim inşallah
Ayy çok sevindiiimmmm vallaa

güle güle kullan yusra ..
yarın için kolay gelsin

hayırlı olsun canım çok rahat edersin sesi de soğuğu da geçirmez.

sağolun canlarım teşekkür ederim

kizlar galiba hamileyim simdi test yaptom sak doye cikti
ağlıyorum elim titriyor zor yazdim
ayyyy kuzum masallah Rabbim devamını devam etsin sonuna kadar inşallah çok mutlu oldum anlatamam çok heyecanlandım
canım gördüm masallah ben telefondan giriyorum ya da iş yerinden bi tane çekmiştim galiba 18. haftada şimdi evde temizlik var yeniden çekince yukleyecem insallah

aminn canim cok sagol
darisi sana ins en yakın zamanda tum kalbimle diliyorum inşaallahhhh.

sagol yusram allah razı olsun sevincimi bi sizle paylaştım ve inanin insan paylaşmak istiyor kimseye söylemiyorum simdilik ancak sizinle paylasiyorm

Evet canim yani kac dakika bekleyiyirsunuz dilden veya vacinadan uyguladiginizda

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
sizin ateş ölçeriniz dijital değil demek ki.
eczaneden dijital ateş ölçer alın daha sağlıklı.
dakika tutmuyorsunuz böylelikle, o ateşi ölçtüğünde ötüyor.

çok sevindim. öyle güzel bir haber ki buuuuuu.
tüm acılar geride kaldı. şimdi o konuşanlara kapak olsun.
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
hiç kimyasalına gitmesin aklın. bu yeni bir gebelik, başka bir gebelik. sen kendine dikkat et yeter.
perde asma ağır kaldırma öğrenene kadar yapılır:)
ben de çok ağır kaldırmıştım öğrenmeden 1 gün önce bir şeycik olmadı. yeter ki şu dünya yaşamayı kafaya koysun o minikler

sagol nesdemim ne guzel yazmissin ins tum o aci gunler geride kaldi ins. rabbim korusun yavrularımızi bize bağışlasin (yavrum demek ne güzel bi duygu allahım darisi kardeslerime inşallah. )

oglan emiyr bir yandan. hizlica yazayim.
cnm hic kokma. masallah bence sorunsuz gebelik..sak diye testte cikmasindam belli. Allahim nasip ettiyse o kaldirdigin esyadan yada yukten birsey olmaz korkma. kv y temizlige gitme..adet oldum sancim cok de. nasil olsa hep soruyrdu sana adet oldun mu diye.

bir de cnm benim. sen herkese dua ettin Allah ta sana temiz kalbinin mukafatini yolladi bence. korkma.

cnm. her zaman ben dogurmadan gelecek yavrun diyrdum )) ben dogurmadan son adetini olmustun. bak ben bildim

canım ıgm bakılacak
kızlar az önce deprem oldu çok koktum bugün dr gittim çok şükür bebeği gördüm adet tarihime göre daha küçükçıktı
maşallah bebeğine canım, deprem çok fena Allah korusun
Kizlar ben laboquick marka strip gebelik testi aldim yalniz bu testler cok kucuk ve incecikler kullanan varsa sizinkilerde boylemiydi gg den aldim ama kafam kariisti geri mmi iade etsem bilemedim
canım normal:)) bende ilk gördüğümde şok olmuştum
ayyyyyyyyyyyy maşallah süphanallah cutem

ohhh gez canım bolca çok özlersin sonra:) daha az önce konuştum kütahyada ki arkadaşlarımla nasıl özlüyorum onları
canım ne şekil yatarsam yatıyım yok olmuyor:)) üç gündür karnımı görsen 6 aylık mı oldun dersin
ayyyyyyyyyy maşallah yavruna canım çok sevindim,tayin içinde Eskişehir güzel yer bence ama hamileyken taşınman zor olur canım, şimdi durduğun yerdense Eskişehir çok çok güzel bir yer görmüştüm, sende görmüştürsün zaten
ne bileyim canım aile hekimine sorucam yapılıyorsa orda yaptırıcam
kolay gelsin canım onun pisliği çok olur
canım kaleme gerek yok tırnağınla cimcikle hemen geçiyor eşim öyle yapardı
insallahcanım pek umudum yok ama
umutsuz olmaz ki canım umut her zaman olmalı

hoş geldin ilk sayfayı güzelce oku önce sonra yardımcı olalım:)

Canımmmm aklım sendeydi giremedim bir türlü çok sevindim canım çokkkk hayırlı uğurlu olsun, sakın korkma ben koca koca hurçları kaldırdım perde astım:) kimyasalıda düşünme hemen çıkmış çizgi, çok duygulandım

halayı unutmayalım:)

ins canim zaten rabbim ol derse bitiyr.hatirlarsaniz bu ay doğru düzgün calisna olnadi diye esimden hayiflaniyrdum inanin hic ummadığım anda geldi şükürler olsun.
kv anlamis gibiydi aksam temizliğe gittim ya elektrikli Süpürgeyi bile kaldirtmadi masa kaldırıyorlar kp le aman kixim sen kaldırmaaa diye cikisiyr ayy bi de kpin yaninda nasil utandım ama mecburen iş yaptim kadini anlamiyrm yaa boyum uzun diye tablokari falan hep bana astirdi perdeleri esim asti ama bana da astirdi
geride aman dur gerilme diyr.
eli ayağı bendim ne işi olsa yetis duhaaa hep . eltiler yardımına da gitmez bi kere bile geldiklerini görmedim kara kara düşünsün simdi.
cnm. her zaman ben dogurmadan gelecek yavrun diyrdum )) ben dogurmadan son adetini olmustun. bak ben bildim

aynen oyle caninm bildin hep diyirdun umut oluyrdun bana.
dun kv bendeydi ta mutfakta masada keçiboynuzunu gordu bunu kaybatip iciince erkeklere iyioluyrmus dedi ben de içiyordu birakti esimin test yapmadi lazım
dedim yaptirsin kizim ikinizde gifin dr a dedi ben dee benim problemim yok artık niye gideyim ki dr lar sorunun yok esin gitsin diyorlar dedim veee sustuuu birsey diyemedi

sagol eflalim inş sonu guzel olur.ben de seni merak ettim sabah girmeyince.

sagol eflalim inş sonu guzel olur.ben de seni merak ettim sabah girmeyince.

İnşaallah canım güzel olacak inanıyorum

Bu aralar keyfim yok canım çok girmek gelmiyor içimden, elimi bile kaldırmak gelmiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…