- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
canim hamişsin belirtilerse tamamdir iyi oldukça girersin inş baska sikintin yoktur.İnşaallah canım güzel olacak inanıyorum
Bu aralar keyfim yok canım çok girmek gelmiyor içimden, elimi bile kaldırmak gelmiyor..
Kandiliniz mübarek olsun, hayırlı dualarımızı Rabbim kabul etsin, birbirimizi unutmayalım bu güzel günde
herkesin kandilini kutluyorum kızlar.
dualarınızın kabul olması dileğiyle.
kızlar bugün kandil lütfen bebek sahibi olmak isteyenler içinde dua edin hamişlerin duası tuttarmıs dualarınızı esirgemeyin lütfen hayırlı kandiller...
ah ah
bu sipa hep uzerimde. yazamiyrm istedigim gibi.
kandiliniz mubarek olsun...
eflal.gebelik deoresifligi seninji.
nesdem.eskisehire gel de rahat goruselim.
duha. artik kv kendi isini kendi gorecek. agzinin payinida vermissin cok sevindim.
canim hamişsin belirtilerse tamamdir iyi oldukça girersin inş baska sikintin yoktur.
sizlerin de kandili mubarek olsun hayırlara vesile olsun dualarımız kabul olsun inşalllaah dualarda bulusalim.
:))) alışmış sana:) olsun canım bu günlerde geçiyor, canım benim başka durumlarım varda şimdilik sessiz kalayım bir ara yazarım...
Sağol canımgebelikten değil başka mevzu sonra yazarım şimdi çıkayım duş alıcam:) oğlanı uyutayımda hoşçakalın öpüyorum
tamam canim. istetince yaz.
canim ya ne sıkıntın varsa bu gunun hürmetine Hallolur inş
görüşürüz canim.
Elhamdülillahi Rabbil Alemin...
canım senin adına çok sevindim...bana umut oldun...peki 12.gun 10mm olduğunda gunde kaç klomen içiyordun hamile kaldığın ay kaç klomen içiyordun?
Rabb'im sağlık sıhhatle evladını kucağını almayı nasip etsin...
kızlar affedin cok gormeyin bacilar hep icimdeydi hamileyimm dite yazmak
ama heyecandan böyle yazamadim o yüzden ikinci kez yazdim
yarin Miraç kandili hepiniz de dualarimdasiniz
hayırlı olsun tebrik ederim.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..
sabah akşam iki tane yani 100 mg klomen içiyordum canım.
tedavide zamanlama çok çok önemli.
sabırla bekleyip yumurtanın büyümesi gerek.
biz geç yumurtluyoruz çünkü. sen de geç yumurtlayacaksın kesin.
sormak istediğin başka bir şey olursa özelden mesaj at canım muhakkak yardımcı olurum elimden geldiğince, bildiğimce..
inş kuzum..hem de güzel bir şehir. olamasa da üzülmem bu yıl kendimi sıpama adayacağım nasılsa.ah ah
bu sipa hep uzerimde. yazamiyrm istedigim gibi.
kandiliniz mubarek olsun...
eflal.gebelik deoresifligi seninji.
nesdem.eskisehire gel de rahat goruselim.
duha. artik kv kendi isini kendi gorecek. agzinin payinida vermissin cok sevindim.
canım inş kötü bir şey yoktur.:))) alışmış sana:) olsun canım bu günlerde geçiyor, canım benim başka durumlarım varda şimdilik sessiz kalayım bir ara yazarım...
kızlar seviniyordum döndü benim cadı diye.
markete giderken bir kasılma başladı anlatamam. arabayı durdurdum. sancılandım baya. sonra hafifledi neyseki.
eve bi geldim gene yan yatmış. bu sefer de kafa sağda bacaklar solda. ve de mışıl mışıl uyuyor.
bu pozizyon beni mahvetti çok baskı yapıyor böbreğime. iki büklüm yürüyorum. ve de yine davul gibi oldu karnım aşağı indi.
ne tatlıydı eski pozisyonda.
bu sıpa böyle günde 40 kez yer değiştircek bence.
Kandiliniz mübarek olsun, hayırlı dualarımızı Rabbim kabul etsin, birbirimizi unutmayalım bu güzel günde
Amin cümlesinin kandili mübarek olsunherkesin kandilini kutluyorum kızlar.
dualarınızın kabul olması dileğiyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?