Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar bugün kandil lütfen bebek sahibi olmak isteyenler içinde dua edin hamişlerin duası tuttarmıs dualarınızı esirgemeyin lütfen hayırlı kandiller...

Kandiliniz mübarek olsun, hayırlı dualarımızı Rabbim kabul etsin, birbirimizi unutmayalım bu güzel günde

herkesin kandilini kutluyorum kızlar.
dualarınızın kabul olması dileğiyle.

ah ah
bu sipa hep uzerimde. yazamiyrm istedigim gibi.
kandiliniz mubarek olsun...

eflal.gebelik deoresifligi seninji.

nesdem.eskisehire gel de rahat goruselim.

duha. artik kv kendi isini kendi gorecek. agzinin payinida vermissin cok sevindim.

İnşaallah canım güzel olacak inanıyorum

Bu aralar keyfim yok canım çok girmek gelmiyor içimden, elimi bile kaldırmak gelmiyor..
canim hamişsin belirtilerse tamamdir iyi oldukça girersin inş baska sikintin yoktur.
Kandiliniz mübarek olsun, hayırlı dualarımızı Rabbim kabul etsin, birbirimizi unutmayalım bu güzel günde

herkesin kandilini kutluyorum kızlar.
dualarınızın kabul olması dileğiyle.

kızlar bugün kandil lütfen bebek sahibi olmak isteyenler içinde dua edin hamişlerin duası tuttarmıs dualarınızı esirgemeyin lütfen hayırlı kandiller...

sizlerin de kandili mubarek olsun hayırlara vesile olsun dualarımız kabul olsun inşalllaah dualarda bulusalim.

:))) alışmış sana:) olsun canım bu günlerde geçiyor, canım benim başka durumlarım varda şimdilik sessiz kalayım bir ara yazarım...

canim hamişsin belirtilerse tamamdir iyi oldukça girersin inş baska sikintin yoktur.

sizlerin de kandili mubarek olsun hayırlara vesile olsun dualarımız kabul olsun inşalllaah dualarda bulusalim.

Sağol canım gebelikten değil başka mevzu sonra yazarım şimdi çıkayım duş alıcam:) oğlanı uyutayımda hoşçakalın öpüyorum

sabah akşam iki tane yani 100 mg klomen içiyordum canım.
tedavide zamanlama çok çok önemli.
sabırla bekleyip yumurtanın büyümesi gerek.
biz geç yumurtluyoruz çünkü. sen de geç yumurtlayacaksın kesin.
sormak istediğin başka bir şey olursa özelden mesaj at canım muhakkak yardımcı olurum elimden geldiğince, bildiğimce..

kızlar affedin cok gormeyin bacilar hep icimdeydi hamileyimm dite yazmak
ama heyecandan böyle yazamadim o yüzden ikinci kez yazdim
yarin Miraç kandili hepiniz de dualarimdasiniz

hayırlı olsun tebrik ederim.
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..

Hepinizin kandili mubarek olsun.dualariniz tez vakitte kabul olsun.hamisler bizler icin bugun bol bol dua edin de biz bekleyenlerde annelik duygusunu bian once yasayalim.simdiden allah razi olsun.kendinize iyi bakin.allaha emanet olun

Allah razi olsun canim darisi basima insallah. ben de bekleyelim dicem dr uma eger 16mm de filan igne yapicam derse.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş kuzum..hem de güzel bir şehir. olamasa da üzülmem bu yıl kendimi sıpama adayacağım nasılsa.
senin minnoş sana çok düşkün olucak. annesinin kokusunu istiyor. kolay mı gerçi 38 hafta içerde kal sonra dışarıya uyum sağla.
:))) alışmış sana:) olsun canım bu günlerde geçiyor, canım benim başka durumlarım varda şimdilik sessiz kalayım bir ara yazarım...
canım inş kötü bir şey yoktur.

kızlar seviniyordum döndü benim cadı diye.
markete giderken bir kasılma başladı anlatamam. arabayı durdurdum. sancılandım baya. sonra hafifledi neyseki.
eve bi geldim gene yan yatmış. bu sefer de kafa sağda bacaklar solda. ve de mışıl mışıl uyuyor.
bu pozizyon beni mahvetti çok baskı yapıyor böbreğime. iki büklüm yürüyorum. ve de yine davul gibi oldu karnım aşağı indi.
ne tatlıydı eski pozisyonda.
bu sıpa böyle günde 40 kez yer değiştircek bence.

dora da amma oynak cikti ha bi yerinde dursana hanim hanimcik.:)
ins bi döner tam döner de rahatsiz etmez seni annesi.

nasılsınız umarım herkes ıyıdır canlar..biz de iyiyiz eşimle düzelttik arayı :) şükür ki ..tatilimizi yaptık kafamızı bosalttık...
çok guzel haberler var sanırım topikte ne güzel.....

herkesin kandili mübarek olsun.allahım dualarımızı kabul etsın inş....

tüm hamişler anneler bizlerede dua eder mısınız bugun bizde evlatlarımıza kavusalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…