Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canımmmmmmm çooookkkkkk sevındım....hayırlı olsun.....ne guzel bır zamanda mubarek günlerde geldi bebegin...

haydi halaya.....

dora da amma oynak cikti ha bi yerinde dursana hanim hanimcik.:)
ins bi döner tam döner de rahatsiz etmez seni annesi.
oynak ki ne oynak.
babasının kızı.
şimdi düzelir gibi oldu bakalım. valla anladım ki günde bir kaç kez pozisyon değiştiricek bu sıpa.
benimkisi minik bir umut işte belki yırtarım operasyondan diye. yoksa kızım zaten doğal olanı yapıyor bi o yana bi bu yana.
canım çok sevindim düzelmenize.
bir daha aynı şeyleri yaşamamanız dileğiyle.

canım gittin mi kana?
sen şimdi nasıl da heyecanlısındır.
çok güzel anlar bu anlar.

inş canım cok saol....
siz nasılsınız dora nasıl....ayyy nesdem bayıldım bebegının ısmıne yaa...
bu arada canım inş operasyona gerek kalmaz bebegınde senı üzmez annecıgı inanıyorum dua da edıyorum canım..hersey dahada ıyı olucak bebegın saglıcakla dogacak inş

sağol güzelim.allah razı olsun.
isim için teşekkür ederiz. biz de çok severek koyduk.
inş senin bebeğinin de ismi böyle güzel olucak.
siz kürlere başladınız mı

sağol güzelim.allah razı olsun.
isim için teşekkür ederiz. biz de çok severek koyduk.
inş senin bebeğinin de ismi böyle güzel olucak.
siz kürlere başladınız mı

ayyy inş canım yaaa...evet canım basladık çakşır suyu içiyo eşim,tum kuruyemişleri karıstırıp balla gunde 1 yemek kasıgı onu yıyor,e vitamini aldık onuda içiyor...inş şifa olur...

başka tavsıye edecegın bişey varsa canım dınlerım

canım hepsini yapıyormuşsun ama ek olarak protein ağırlıklı beslensin eşin canım.
çünkü sperm üretimi protein sayesinde oluyor.

canım hepsini yapıyormuşsun ama ek olarak protein ağırlıklı beslensin eşin canım.
çünkü sperm üretimi protein sayesinde oluyor.

tamam canım bunu bilmiyodum tesekkür ederim...yarın ikinci testi vericez korkuyorum .....

canım gittin mi kana?
sen şimdi nasıl da heyecanlısındır.
çok güzel anlar bu anlar.

yok canim pazar ya yarin ozeldeki dr uma giderim ins
sorma yaa valla hem heyecan hem korku bi taraftan da
gönlüm ferah bilmiyorum ne haldeyim.

çatlamadı kızlar çat la ma dı ((((
cuma gecesi çok ağrım oldu hahhh çatladı dedim ama cumartesi ateşim düştü bu sabah yükseldi...vs
en son ilişki perşembe oldu cuma gününden beri evde yoktuk
17. gün çatladı desek tutması çoookkk zor
bugün evdeyiz ama malum kandil ve ilişki yok
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae

Nasil yani.siz evlisiniz.ben hiç bilmiyorum kandilde ilişki günahmi:44: yani

Nasil yani.siz evlisiniz.ben hiç bilmiyorum kandilde ilişki günahmi:44: yani

yapılmaz canım dinen uygun değil zaten eşimde işe gitti her yönden falsolu ve mümkün değil bu ayda kaçırdık

hadi ya oynak seninki:) dönsün dursun da böbreğe zarar vermesin kısa sürsün bu yan yatışlar inşallah.
hoş geldin canım.
sevindim aranızı düzeltmenize hep böyle devam eder inşallah.
inşallah hepiniz kavuşacaksınız yavrularınıza en yakın zamanda dualarımız sizinle.
senin de kandilin mübarek olsun.
kızlar bugün kandil lütfen bebek sahibi olmak isteyenler içinde dua edin hamişlerin duası tuttarmıs dualarınızı esirgemeyin lütfen hayırlı kandiller...

Kandiliniz mübarek olsun, hayırlı dualarımızı Rabbim kabul etsin, birbirimizi unutmayalım bu güzel günde

herkesin kandilini kutluyorum kızlar.
dualarınızın kabul olması dileğiyle.

Hepinizin kandili mubarek olsun.dualariniz tez vakitte kabul olsun.hamisler bizler icin bugun bol bol dua edin de biz bekleyenlerde annelik duygusunu bian once yasayalim.simdiden allah razi olsun.kendinize iyi bakin.allaha emanet olun
sizin de kandiliniz mübarek olsun kızlar. hamilelerimize hayırlı doğumlar, bebek isteyenlere da tez zaman da sağlıklı bir hamilelik diliyorum.
belki dün çatladı. çok oynak çıktı ateş bu ay.
belki de senede bir kere olan duruma denk geldin. yumurta olmayacak belki de. bende bir ay öyle oldu.
yıpratma kendini.
ayrıca dinimizce yasak olan ilişki günleri diye bir şey yok.
adetli iken günah diye biliyorum.
duha daha iyi açıklar durumu herhalde.

yapılmaz canım dinen uygun değil zaten eşimde işe gitti her yönden falsolu ve mümkün değil bu ayda kaçırdık

Canım o senin helalin canım.adetliyken günah ama kandiller sanmam.iyisini araştırmak lazım.eşinden yokmuş zaten nasip.hem belki catlamamistir daha

Canım o senin helalin canım.adetliyken günah ama kandiller sanmam.iyisini araştırmak lazım.eşinden yokmuş zaten nasip.hem belki catlamamistir daha
cuma gecesi çatladı eminim canım

yumurta oldu canım ben ilaç kullanıyorum hissediyorum çok ağrım oluyor çatlarken ama ateşe göre anormallik var canım oldukça sıkıldı yani boşa gitti bu ay

Hayirli aksamlar bacilarim...
Deneyimli annelere birsey sormak istiyorum...
Benim sutum oglumu doyurmaya yetmiyor
Ne yapmam lazim incir hurma rezene hosaf turleri bol bol su tukettiklerim genellikle bunlar....
Baska ne yapmam lazim mama mama nereye kadar zaten premature olarak dogdu anne sutune daha cok ihtiyaci var ama bende yok
Arttirmanin baska ne gibi yollari var ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…