- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.080
- 248
canımmmmmmm çooookkkkkk sevındım....hayırlı olsun.....ne guzel bır zamanda mubarek günlerde geldi bebegin...
haydi halaya.....
cok şükür çikolatam. darisi sana sen de boyle güzel haberler ver inşallah.
oynak ki ne oynak.dora da amma oynak cikti ha bi yerinde dursana hanim hanimcik.:)
ins bi döner tam döner de rahatsiz etmez seni annesi.
canım çok sevindim düzelmenize.nasılsınız umarım herkes ıyıdır canlar..biz de iyiyiz eşimle düzelttik arayı :) şükür ki ..tatilimizi yaptık kafamızı bosalttık...
çok guzel haberler var sanırım topikte ne güzel.....
herkesin kandili mübarek olsun.allahım dualarımızı kabul etsın inş....
tüm hamişler anneler bizlerede dua eder mısınız bugun bizde evlatlarımıza kavusalım....
oynak ki ne oynak.
babasının kızı.
şimdi düzelir gibi oldu bakalım. valla anladım ki günde bir kaç kez pozisyon değiştiricek bu sıpa.
benimkisi minik bir umut işte belki yırtarım operasyondan diye. yoksa kızım zaten doğal olanı yapıyor bi o yana bi bu yana.
canım çok sevindim düzelmenize.
bir daha aynı şeyleri yaşamamanız dileğiyle.
inş canım cok saol....
siz nasılsınız dora nasıl....ayyy nesdem bayıldım bebegının ısmıne yaa...
bu arada canım inş operasyona gerek kalmaz bebegınde senı üzmez annecıgı inanıyorum dua da edıyorum canım..hersey dahada ıyı olucak bebegın saglıcakla dogacak inş
sağol güzelim.allah razı olsun.
isim için teşekkür ederiz. biz de çok severek koyduk.
inş senin bebeğinin de ismi böyle güzel olucak.
siz kürlere başladınız mı
ayyy inş canım yaaa...evet canım basladık çakşır suyu içiyo eşim,tum kuruyemişleri karıstırıp balla gunde 1 yemek kasıgı onu yıyor,e vitamini aldık onuda içiyor...inş şifa olur...
başka tavsıye edecegın bişey varsa canım dınlerım
canım hepsini yapıyormuşsun ama ek olarak protein ağırlıklı beslensin eşin canım.
çünkü sperm üretimi protein sayesinde oluyor.
tamam canım bunu bilmiyodum tesekkür ederim...yarın ikinci testi vericez korkuyorum .....
inş güzel bir sonuç elde edersiniz canım.
yaz bize mutlaka.
eşin sabah verirse daha iyi olur.
canım gittin mi kana?
sen şimdi nasıl da heyecanlısındır.
çok güzel anlar bu anlar.
Nasil yani.siz evlisiniz.ben hiç bilmiyorum kandilde ilişki günahmi:44: yaniçatlamadı kızlar çat la ma dı((((
cuma gecesi çok ağrım oldu hahhh çatladı dedim ama cumartesi ateşim düştü bu sabah yükseldi...vs
en son ilişki perşembe oldu cuma gününden beri evde yoktuk
17. gün çatladı desek tutması çoookkk zor
bugün evdeyiz ama malum kandil ve ilişki yok
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
Nasil yani.siz evlisiniz.ben hiç bilmiyorum kandilde ilişki günahmi:44: yani
hadi ya oynak seninki:) dönsün dursun da böbreğe zarar vermesin kısa sürsün bu yan yatışlar inşallah.kızlar seviniyordum döndü benim cadı diye.
markete giderken bir kasılma başladı anlatamam. arabayı durdurdum. sancılandım baya. sonra hafifledi neyseki.
eve bi geldim gene yan yatmış. bu sefer de kafa sağda bacaklar solda. ve de mışıl mışıl uyuyor.
bu pozizyon beni mahvetti çok baskı yapıyor böbreğime. iki büklüm yürüyorum. ve de yine davul gibi oldu karnım aşağı indi.
ne tatlıydı eski pozisyonda.
bu sıpa böyle günde 40 kez yer değiştircek bence.
hoş geldin canım.nasılsınız umarım herkes ıyıdır canlar..biz de iyiyiz eşimle düzelttik arayı :) şükür ki ..tatilimizi yaptık kafamızı bosalttık...
çok guzel haberler var sanırım topikte ne güzel.....
herkesin kandili mübarek olsun.allahım dualarımızı kabul etsın inş....
tüm hamişler anneler bizlerede dua eder mısınız bugun bizde evlatlarımıza kavusalım....
kızlar bugün kandil lütfen bebek sahibi olmak isteyenler içinde dua edin hamişlerin duası tuttarmıs dualarınızı esirgemeyin lütfen hayırlı kandiller...
Kandiliniz mübarek olsun, hayırlı dualarımızı Rabbim kabul etsin, birbirimizi unutmayalım bu güzel günde
herkesin kandilini kutluyorum kızlar.
dualarınızın kabul olması dileğiyle.
sizin de kandiliniz mübarek olsun kızlar. hamilelerimize hayırlı doğumlar, bebek isteyenlere da tez zaman da sağlıklı bir hamilelik diliyorum.Hepinizin kandili mubarek olsun.dualariniz tez vakitte kabul olsun.hamisler bizler icin bugun bol bol dua edin de biz bekleyenlerde annelik duygusunu bian once yasayalim.simdiden allah razi olsun.kendinize iyi bakin.allaha emanet olun
belki dün çatladı. çok oynak çıktı ateş bu ay.çatlamadı kızlar çat la ma dı((((
cuma gecesi çok ağrım oldu hahhh çatladı dedim ama cumartesi ateşim düştü bu sabah yükseldi...vs
en son ilişki perşembe oldu cuma gününden beri evde yoktuk
17. gün çatladı desek tutması çoookkk zor
bugün evdeyiz ama malum kandil ve ilişki yok
http://www.fertilityfriend.com/home/38c0ae
yapılmaz canım dinen uygun değil zaten eşimde işe gitti her yönden falsolu ve mümkün değil bu ayda kaçırdık
cuma gecesi çatladı eminim canımCanım o senin helalin canım.adetliyken günah ama kandiller sanmam.iyisini araştırmak lazım.eşinden yokmuş zaten nasip.hem belki catlamamistir daha
yumurta oldu canım ben ilaç kullanıyorum hissediyorum çok ağrım oluyor çatlarken ama ateşe göre anormallik var canım oldukça sıkıldı yani boşa gitti bu aybelki dün çatladı. çok oynak çıktı ateş bu ay.
belki de senede bir kere olan duruma denk geldin. yumurta olmayacak belki de. bende bir ay öyle oldu.
yıpratma kendini.
ayrıca dinimizce yasak olan ilişki günleri diye bir şey yok.
adetli iken günah diye biliyorum.
duha daha iyi açıklar durumu herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?