Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım.bulgur pilavı ve taze dereotu ye.yeşil soğan sadece iki dal ye gun içinde cunki bebise gaz yapabilir

cuma gecesi çatladı eminim canım

yumurta oldu canım ben ilaç kullanıyorum hissediyorum çok ağrım oluyor çatlarken ama ateşe göre anormallik var canım oldukça sıkıldı yani boşa gitti bu ay
ateş yanıltmaz yumurta çatladıysa mutlaka görürüz.
ben test ettim onayladım.
yumurtadan bir hafta sonra yapılan progesteron testini yaptım ve çatlamış:)
bu kadar karamsar olma belli olmaz bu işler.
canım inşallah sütün bol olur. benim bilgim yok. dua edebilirim ancak.

'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanin hakkini verebilmek duasi ile
Canlarım hayırlı Kandiller dualarda buluşalım inşallahh

Arkadaşlar bugün 11.gün baya bunalıyorum terliyorum durduk yere acaba çatlıyomu yumurtluyo muyum ltfen yorum yumurtlamadan önce mi ateş artıyodu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şaşkınsnne canım kandil gunu ilişki olabilir ysni kandillerde birlikte olmamak farzdir gibi kesin bi hüküm yok.
Fetvası budur ama baska boyut(takva) olarak yani bu gunde nefsani duygular degilde daha cok allah rızası için zikir ve ibadete kendini vermek daha iyidir.

Kizlaaar ben bugun oglen devlete gidiyorum bebisimi de goremeye Insallah..benim icin dua edin nolur bu 1ayda kisalma olmamis olsun.yarin kendi dk.ma gidicem..kalkip gezmem icin bu gunku olcumler normal ciksinki yarin dk.um izin versin artik gezmelere...bidircigimdan da guzel haberler alayim Insallah..yine kiloya taktim kafayi sanki... devletde hep az diyolar hftasini kilosunu cihazdanmi ne bilmiyorum..az dese uzulurum ya bu kadar dikkat ediyorum yefiyime ictiyime ise yaramadigini gorsem hamur isine saricam

Hepinizin kandili mubarek olsun.dualariniz tez vakitte kabul olsun.hamisler bizler icin bugun bol bol dua edin de biz bekleyenlerde annelik duygusunu bian once yasayalim.simdiden allah razi olsun.kendinize iyi bakin.allaha emanet olun
sağol canım amin
hamdolsun bugünüme canım:)
haydaaa:)) canım sende biliyorsun tam şeklini alması için erken kırk şekile girer o şimdi:) inşallah çok yormaz seni
maşallah canım çok sevindim Rabbim bozmasın
farklı canım ateşin bir iki güne belli olur, ilişkiyi de takma Rabbim ol desin yeter ki, benim yumurtlamadan 3 gün önceki ilişki tutmuştu
Nasil yani.siz evlisiniz.ben hiç bilmiyorum kandilde ilişki günahmi:44: yani
canım günah değil ama öyle geceleri günleri ibadetle geçirmek daha hayırlı, malum sene de bir olan günler
canım borana da yazdım yukarıya:) ilmihale çok bakarım ordan biliyorum
canım süt yapıcı çaylar bende işe yaramıştı, tahinde çok güzel süt yapıyor aklında olsun şimdi ballı tahin çıkarmış koska ondan ye ben tahin şırası yemiştim aynı mantık, ve yetmiyor diye stres yapma sütüm yetiyor bol bol geliyor yavrum doğuyor diye düşün, her fırsatta emzirki sütün salgılansın mamaya alışınca emmeyi maalesef reddediyorlar
'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem.' Diyen Sevgilinin (S.A.V) ümmeti olmanin hakkini verebilmek duasi ile
Canlarım hayırlı Kandiller dualarda buluşalım inşallahh
amin canım
yumurtan çatlıyor olabilir
Canım inşallah doktor güzel şeyler söyler bundan sonrası çok rahat geçer

yok canim pazar ya yarin ozeldeki dr uma giderim ins
sorma yaa valla hem heyecan hem korku bi taraftan da
gönlüm ferah bilmiyorum ne haldeyim.
benim de gönlüm senden yana çok ferah bu sefer canım.
yumurta çatlamış gibi duruyor. 17. gün.
iki gün öncesinden tutabilir spermler yaşayabilir 3-5 gün.

azeri canım karatay diyor ki yeşil mercimek gaz yapar ama anne sütünü müthiş arıtırır diyor. istersen akşamdan ıslat haşla. az az ye bir kaç kaşık günde.
bir de kendini sağsan nasıl olur. sağdıkça daha çok gelir. şimdi bebecik muhtemelen gelmeyince çekilir memeden. ama sen yılmadan sağarsan artar gibime geldi. baharatlı gıdalar özellikle zencefil artırır diye duymuştum.
ay hadi güzel haberlerle gel tatlım..valla hiç takma kiloya artık bireysel bebek kilolarımız var. kimisi iri bebek oluyor kimisi minyon. seninki erkek genelde erkekler daha iri oluyor. kilosu az derse dayarız sana proteini bak nasıl tontik oluyor.
inş kısalma olmamıştır da azcık dışarı çıkma fırsatın olur kuzum.

Günaydın hanımlar, sabah sırt üstü yatarken karnım seğirdi 2-3 dakika sürdü dışardan görünüyor:) dedim yok artık bu haftada bebek olamaz:)) ama daha önce deneyimim olduğu için aynı bebek hareketi gibiydi, tabi ki değil birazda korktum bir şey mi oldu diye Rabbime emanet yavrum.

Gaz gaz gaz mahvediyor beni şişliği sancısı bugün rezene deniycem, kimyonu yapamıyorum tane yok, bolca yemeklere atıyorum, karnımın fotosunu çektim görün halimi veee az yesemde anladım ki benim bünye hamilelikte şişmeye kiloya müsait

nasıl oldun..anlatmak istersen burdan ya da özelden dinlerim kuzum.

Bebeklerin kilosu hakkında, kızlar dün bebeklerle ilgili bir program izledim orda dr diyor ki hamileyken yediğiniz içtiğiniz bebeğinizin kilosunu asla etkilemez, bebeğin kilosunu rahimdeki kanlanma etkilermiş, anneler sadece sağlıklı beslensinler, asla bir gıda yok bebeğe anne karnında kilo aldıran diyor.

nasıl oldun..anlatmak istersen burdan ya da özelden dinlerim kuzum.

Sağol canım benim iyiyim, her zaman dinliyorsun zaten canım hakkını nasıl öderim ama hiç yazmaya değmez geçti gitti:)

Taksit taksit yazıyorum bugün:) dün göğüslerimin ucunu farkettim nasıl soyulmuş acıyor oğlumun kreminden sürdümde geçti çok erken başladı bu sefer

ece bekldiğin güzel haberleri duyup da gelirsin inş...
takılma bebeğin kılosuna dr ların ölçümleri cok farklı olabiliyor sağlığı yerınde olsun yeter...

canlar benım ateş yükselmedi çok fazla tablomu ekleyim yorum yapın bakalım..
bence cok iç açıcı değil
dünkü olçüm sağlıklı mı kızlar yazayım siz karar verin. Aksam koltukta uyuya kalmışım gece 2 gıbı filan uyandım kızımın yanına gittim mutfağı topladım su içitim sonra uyudum saat 2.30 u oldu muhtemelen sonra da 5.30 da uyanıp ateşi ölçtüm..
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0

Son düzenleme:
Biliyorum canım badetle geçmişeşi güzel tabi ama ilişkide günah deyilmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…