Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol cnm..insallah tek hevesim cikip cicibicililer almak.. cogunu sona sakladim simdi yat derse mecbur esim annem kv alicak hevesim kirilmasin istiyorum yoksa gezip tozmasam da olur bebis sagligiyla gelsin Insallah

seyirmeleri yesinler kizzz daha erken ama yine de insan her tikirtiyi ona yorup bi hos oluyo Rabbim herkese nasip etsin Insallah..
qaz icin de cnm gecmis olsun ben bildiklerimi sen yapiyorsun zaten...

bu guzel oldu bak en azindan zayif olsa kendimi suclamiycam az yedim sagliksiz yedim diye...hos bunlari biz duyuyoruz inaniyoruz sma gel de kv ve anneme anlat hele bi az ciksin bak gor kalan 2ayimda bana 10kilo aldiricaklarr
bide genetik diyolar bebisin kilosunu..ben 4.800 esim 4.500dogmus...genetik olmasa sankiii yaa
Normal dogum sansi hic kalmazzz kiii

Sağol canım benim iyiyim, her zaman dinliyorsun zaten canım hakkını nasıl öderim ama hiç yazmaya değmez geçti gitti:)
canim brnim her ne sikintin varsa oyle bi gecsinki hic donmemek uzre..Rabbim yureyini ferahlatsin Insallah...tum sikintilardan hepimizi uzak etsin insallah..

ece bekldiğin güzel haberleri duyup da gelirsin inş...
takılma bebeğin kılosuna dr ların ölçümleri cok farklı olabiliyor sağlığı yerınde olsun yeter...
Sagol cnm..evet her dk baska olcumler veriyo bebek baska kiloda doguyo misal 36hftada kuzenime sezeryan dediler 3000gr uygun dediler cocuk cikti 2.200..diger birinde 3.100 kilo dediler normsl dogdu 3.800..yani bu olcumlere de pek guven yok..guzel haberler alirim Insallah kalbim gum gum:18::18::18:

canlar benım ateş yükselmedi çok fazla tablomu ekleyim yorum yapın bakalım..
bence cok iç açıcı değil
http://www.fertilityfriend.com/home/4334d0
Canım düşmüş ama yükselmiş bence umut var

Tabi üzme kendini canım sen zaten yiyorsun gerekeni gerçekten senin elinde değil, duan için aminnn canım, bu arada boş ver çok kilolu olsaydı ayyy nasıl doğuracaksın derlerdi here şeye bir laf var

Gunaydin kızlar.dr.a gittim ultra.baktı çok küçükte olsa kese gördü dedi.vajinal gözükür ama doğru bulmuyorum gerekte yok zaten dedi.beta istedi tekrar.yine içinde rapor çıkarttı.demekki yine 9.ayağa devam.tek sorun yasamayimda igne ye razıyım.ö.sonra sonuc için giddicem

Hadi gözün aydın canım görmüşsün keseyi darısı kalp atışına

tamm tatlım bekleyeceğiz o halde

gözün aydın boran keseyi görmüşsün darısı kalp atışlarını duymaya olsun

hadi yaaa şaşırdım cidden.
Sağol canım benim iyiyim, her zaman dinliyorsun zaten canım hakkını nasıl öderim ama hiç yazmaya değmez geçti gitti:)
aaa aşkolsun ne hakkı.
sen ben anlatmıyor muyum size. paylaşmak diyelim buna. geçtiyse sorun yok kuzum.
Sağol canım, alıcam canım şart oldu

canım az uyumuşsun. geçen aya benzer bir tablo ama yine de yarını bekleyim derim.
kesen hayırlı olsun canım.
iğneye devam etmen gerekiyorsa et tabi. zararrı olmaz sadece leke olabilir ondan da korkma.

sonu güzel olsun inşaallah

öyleymiş canım ama mantıklı geliyor hani bazı anneler hiç kilo almaz ama bebek kilolu olur bazısı alır bebek zayıf olur demek ki yediğimiz çokta etkilemiyor, ben şimdi az az sık sık yiyorum yemeğimide yiyebiliyorum ama yine şişmeye başladım bakalım bu sefer bebeğimin kilosu ne olacak

bekleyelim canım o zmn.....

aminnn canımm inşşş

Tsk.kızlar ama ben sadece mercimek kadar bi yuvarlak gördüm dr.bille zor gördü.ben sordum keseyi girdunuzmu diye çok küçükten olsa biselr göründü dedi.aklim takıldı acaba lafın gelişimi çoğul konustu

Sağol canım kalp atışında bi duysaydik hayırlısı ile.lekelenmemi yapıyor bu iğne canım

Günaydın
sabah testi tekrardan yaptim henen cikmadi bi kac saniye icinde yavaş yavaş koyulaştı digeri hemen çıkmışti ama bu da koyu da digeriyle arasinda fark varla yok arası
farklı markalar ya ondan mi aceba bi an çok korktum ilki
en kiytirik bebetime digeri de nova diye bi marka
bende belirtiler var bulantı ve tiksinme psikolojik galiba
bu kadar erken olabilir mi ki yaaa....

bebetime çok dandik bir test ama nova iyi canım
stresten olabilir benim de o gün 9/4 dü tansiyonum onun etkisiyle midem de bulanıyordu kan testi yaptırdın mı

bebetime çok dandik bir test ama nova iyi canım
stresten olabilir benim de o gün 9/4 dü tansiyonum onun etkisiyle midem de bulanıyordu kan testi yaptırdın mı

yok canım ogleden sonra gidicem kana
dua edin cok tedirginim canlar kizmayiiinn ama.

Bebe time dandik dedikleri için inanamamistim bende ama adetime nerdeyse bi hafta kala pozitif cikarmisti

yok canım ogleden sonra gidicem kana
dua edin cok tedirginim canlar kizmayiiinn ama.
canım dualarımız seninle bende böyle telaşıydım normal
Bebe time dandik dedikleri için inanamamistim bende ama adetime nerdeyse bi hafta kala pozitif cikarmisti

canım eşim 5li almıştı 5şide mi bozuk çıkar sende şans varmış

canım iki test arası fark olur mutlaka.
bundan sonra evde gebelik testi yapmak istersen aynı markalardan al.
bana kalırsa da yapma test insan stres oluyor ben de yapmıştım her gün koyulukları aynı mı değil mi diye sıyırmıştım. gerek yokmuş boşa üzülmüşüm.

coraspirin ve kan sulandırıcı iğneler leke yapabiliyor canım. hepimizde yaptı en azından kullanan.

evet ben de oyle kotu ama sak diye cikti a genelde hep bozuk oluyr

tamam canim sagol kan değerime baktirayim ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…