Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Netten baktim en uygunu 79 TL ama istediğim gibi değil pek anakucagi gibi küçük kaliyo bilemedim bende buradaki bebek magazalarinada bakicam tekrar da alip 6 ay sonra koyacam kenara ona yani yorum 3.yude dusunmuyomya

Canım o zaman al gitsin sende haklısın ama daha net fotosunu iste bence:)

canım anenle eşin bu duruma mecbur alışacaklar doğum sonrası bi süre daha böyle devam edecek sonuçta.. sen arada kalıosun
aynen ecemmmm yaaa iyi yapmışsın sen .. evet sonuçlar risk çıksa bile kesin sonuçlar değil. Rabbime hep sağlıklı hayırlı olsun die dua ediyorum cümlemizinkini de inş canım benim teşekkür ederim :)

inş atlatıcaksın canım sen üzme kendini bak paşanıda üzüyosun
sonuçlar kesin değilki riskli çıksada çıkmasada Rabbim bilecek onu .. dr. larda rutin kont. yapmak istiyorlar,ileride pişman olmamak için..

oh canım çok şükür.
korkma o testlerin zaten güvenilirliği az.
yavrunu da üzersin. harekete takılma demiştim:) daha erken. sonra rahat vermiycek zaten
kuzum ben de erken istemiyorum. olmuyor. eşim de annem de rahat edemiyor. annemi mutlu etmek de zordur benim. eşim de parçalanıyor arada:) bir de nedense hep annemler buraya gelince onları nasıl mutlu ve rahat ettirebilirim derken arada hoşaf oluyorum.sezaryen tarihim belli olsun hafta 10 gün önce gelirler. temizlikçi annem gelince gelsin istiyorum ben peşinde koşamam.
canım yürüyebiliyosan yürü ama 15-20 dk geçme. gerçi senin sıpa gelsin artık. yürü kızbizlerin yürümesi iyi değil henüz var çünkü.
demeeeeeeeeeeeeeeee anam daha çok erken cutem..daha benim kızım minicik. 37+0 dan önce doğurmayım yaaa. 37+0 da da benim dr izinli. 38+0 dan önce doğurmayım
resmen aynı şeyler ayşegül
aynı halt bizimkiler demek ki
canımcım idrarın artık eskisi gibi tazyikli gelmicek. azar azar çıkıcan ve çok sık çıkıcan. bol su iç mutlaka. gece su içmeyi ihmal etme.
ohhhhhhhhhhhh beter olsun.
utanmaz kadın yaaa. ne demek oğlumun malı.

kızlar böyle bir ay nasıl geçer bilmiyorum.
dökülüyorum resmen.
hiç uyumadım yine.

saol canım evet yazmışsın ama ben geç okudum :) olsun iyi olsunlar da rahat vermesinler kuzular :)

üzmüyorum artık canım olan oldu, işte saçma öğrenicezde ne olacak sanki çaresi var
dökülüyorum resmen.
hiç uyumadım yine.

canım çok yordu hamilelik seni, uyku son ay olmuyor zaten, wc bırakmıyor ki uyumak istesende tabi ağrılar sancılar, doğum sonrasına hazırlık hep

Kızlar inşaallah ikinci kuzumun adını eymen istiyorum bugün Kuran okurken mirsad ismi geçti ayy içim ılık ılık oldu dedim mirsad eymen olsun:) ama anlamı güzel değilmiş gözetleme yeri demekmiş pek hoşuma gitmişti söylenişi:)

canım hiç korkma ben o kadar çok duydumki çevremde ikili üçlü testleri sorunlu çıkanları maşallah hepsi nurtopu gibi..
rabbim bebeğini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallahiçini ferah tut.

Son düzenleme:
dökülüyorum resmen.
hiç uyumadım yine.
korkuyorum sen böyle dedikçe nesdoşşş
Ya bu ter için napıcaz ya, roll on kullanmıyorum ben hamileliğimden beri, kullanabileceğimiz bişey varmı ki?

Ya bu ter için napıcaz ya, roll on kullanmıyorum ben hamileliğimden beri, kullanabileceğimiz bişey varmı ki?

Canım karbonat sür kol altına kötü kokuya engel oluyormuş, benimde bu gebeliğimde terim kokuyor sinir oluyorum

aynen 10 dk dan uzun uyuyamıyorum. öğlen bir saat uyudum yarım yarım araya çiş seansı girdi yine
mirsad çok sert geldi bana. eymen yumuşak bir isim. burda da mirzat diye biri var. sanırım aynı kelime.
bi bilsem deryam. ya ekşiyoruz resmen.
sizin son ayınız yaza gelmicek korkmayın. serinler hava.
bi de benim ayaklarım da kokuyo kızlar utanıyorum artık eşimden adam her akşam sirkeli karbonatlı su ile yıkıyor beni 5 dk sonra yine kokuyor. tüm vücudum ekşiyorben geceleri terlemiyorum resmen suyun içine girip çıkıyorumömrümde bilmezdim koku yaaa. tertemiz bebek gibi kokardım. hele ayaklarım spor ayakkabıda babette bile böyle kokmadı. şimdi evden çıkmıyorum kokuyo
kuzum çabucak geçşin inşallah
dora bebek gelsin annesinin kucağına sağlıkla
amin canım inş doram gelir gelmez senin de güzel haberlerini alıcaz.
Canım karbonat sür kol altına kötü kokuya engel oluyormuş, benimde bu gebeliğimde terim kokuyor sinir oluyorum
heee oluyo 5 dk sonra yine aynısı

dökülüyorum resmen.
hiç uyumadım yine.

Cnmmm. Iyice agirlastin..bitecek kuzum. Kocanla mumkun mertebe gez dolas eglen. Sonrasi daha yorucu tatlim.

kızlar önceden bahsetmştim baby plus ile tiny love arasında kalmıştım.
baby plus geldi. kumaşı tiny den ince ama kullanışlı. bebeğin yattığı yere her ikisinde de destek lazım. ben koydum çok da rahat oldu.
mama sandalyesi uzunluğu aman aman değil ama tiny den uzun. aliminyum olan kısımları sağlam. ben sanırım değiştirmicem bunu kullanıcam.

çıkamıyorum ki cutem. 10 dk dan uzun hiçbir şey yapamıyorum. dolaşmak mucize.

Cnm. Yemege gidin. Otur sen. Evde kalma. Gez kuzum. Benden sana tavsiye.

Buarada benim kv ile zitlasiyrz. Hala aramadim. Pazartesi bayram mecbur gidecegim
Nyse. Dun yine kocamla konusmus. Benim annemde kaldigimizi soylemis. Kiskanmis tabiki. O kadar mi kotu cute diyrmus. Ya sen ne tipsin kadin. En kotu oldugum gun bendelerd. Gordu halimi inanmamis demekki. Zaten inansa insan olan fotograf cektirme derdine dusmezdi. Yuzume bile bakmamislardi.

hay allahım gelip görseymiş yaaaaa. beyinsiz midir nedir. asıl onun araması lazım seni gelmesi lazım koşa koşa.
egolarına başlıcam bunların. azdı gene hepsi.

canım ramazan bitsin gideriz tuvaleti temiz olan bi yer var burda. ramazanda olmuyor cutem benim yemek saatimle buranınki farklı. burda iftardan önce sokakta simit bile satılmaz. minicik bi ilçe zaten. adamı vururlar.

Iyi gunlerde kullan tatlim. Saglikla gelsin gelinim.
Senin damda da bisi oldu..dun hep beni dikti ayaga. Bugun sicaktan bayilip duruyr. Uyuyor surekli yavrum. Mail attim sana cnm. Musait olunca bakarsin.

Kadin durduk yere tiribe girdi. Ortaligi karistirdi. Allahtan bulsun. Ilginc sekilde ilk kez gerilmiyrm nesim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…