Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

inşallah kuzum inşallah

Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem

canım çok geçmiş olsun
Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi

canım gözün aydın
rabbimsağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin prensesini

canım çok geçmiş olsun

canım gözün aydın
rabbimsağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin prensesini

Saolun canlarim insallah gecsin baya yaniyo felan idrarim kokuyo tuvalete girmek istemiyorum

doğru diyorsun canım en mantıklısı bu ama işte offf
Hep destegiz sana cnm. Yalniz degilsin. Bunlari da atlatacaksin.

Cok zorlama cnm.
nesdem de bdnim gibi oldu.uyuyamayangillerden.

Benim kv seni de deli eder hamile halinle. Yollamayayim cnm

Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
gecmis olsun cnm.

1 lt kaynamis sogumus suya yarim cay bardagi sirke koy cnm. Wc de hep onunla yika. Ferahlatir ve iyilesmene yardim eder. Ben 1 kez mantar olmustum. O zaman dr demusti.

Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi

Masallah cnm.

Insaallah hepiniz iyisinizdir :)
Kızlar ya Istanbuldayim şebeke suları çok fena kokuyor
Bebislerinin kontrolleri güzel geçen canlar Rabbim her zaman güzel haberlerle gelmenizi nasip etsin :)
Bebis hasreti çeken guzellerin gobusleride biran önce dolsun :)
Ececim Nesdemim Rabbim guzel dogumlar nasip etsin sizlere sizden sonra benim değil mi var mı sırada kiii :)))

Saolun canlarim insallah gecsin baya yaniyo felan idrarim kokuyo tuvalete girmek istemiyorum
Çok çok çok. Su iç cnm en iyi ilaç bu

Nukra nassin cnm seni gündüz görmek değişik geldi

Vallahi yavrum hepiniz girdiniz artik siraya masallah

iyiyim canım ben cok şükür. sen nasılsın seni artik aramızda görmek çok güzel hayırlı olsun tel in gule gule kullan.

Çok çok çok. Su iç cnm en iyi ilaç bu

Nukra nassin cnm seni gündüz görmek değişik geldi
Miss canım iyiyim hamdolsun sen nasılsın :) artık gündüzleri de gelebilecegim yanınıza bu arada sana üniversite yollari goxukmus hayirli olsun canım Rabbim daim etsin

Vallahi yavrum hepiniz girdiniz artik siraya masallah

Cuteemm nasılsın Yusuf Rüzgâr nasıl :) eşim hamilelik takvimime bakıp gün sayıyor çok gülüyorum ona geçen gün ablası sormuş ilk defa doğum ne zaman diye esimde 72 gün kaldı demiş

iyiyim canım ben cok şükür. sen nasılsın seni artik aramızda görmek çok güzel hayırlı olsun tel in gule gule kullan.

Rabbim daha iyi etsin kuzu :) bende iyiyim hamdolsun midem çok fenaydi dün doktorun verdiği mide surubunu içtim daha iyiyim Asım resmen midemde kemikleri geliyor elime :) bende artık sizlerle olabilecegim için çok mutluyum teşekkür ederim canım Rabbim daha iyilerini sizlere nasip etsin :)

amin canim ay sevsinler onun kemiklerini.esine de cok güldüm canim ne kadar hevesliki e 7 yilin hasreti demi gun saydiriyr allahım saglikla afiyetle kavuştursun ve hic ayirmasin sizleri birbirinizden inşallah.

Cuteemm nasılsın Yusuf Rüzgâr nasıl :) eşim hamilelik takvimime bakıp gün sayıyor çok gülüyorum ona geçen gün ablası sormuş ilk defa doğum ne zaman diye esimde 72 gün kaldı demiş

Ayyy lutfentmis hanfendi.

Biz daha iyiyiz cnm. Bu aksam evime donuyrm. Biraz stresliyim. Insallah yolunda gider hersey diye dua ediyrm.

amin canim ay sevsinler onun kemiklerini.esine de cok güldüm canim ne kadar hevesliki e 7 yilin hasreti demi gun saydiriyr allahım saglikla afiyetle kavuştursun ve hic ayirmasin sizleri birbirinizden inşallah.
Aminn canım çok sağol Rabbim tüm isteyen herkese bu duyguları yasatsin :) eşime bende çok gülüyorum sonuçta günü gününe olmayabilir falan diyorum yok diyor sonuçta tahmini doğum tarihi o zaman diyor sayıyor eşim ailesinden doğru çok tekti kuzum hiç ilgi sevgi görmemiş çok istiyordu hep bi evladım olsa sırt sırta verebilecegim destegim olacak manevi anlamda diyordu hayat benim için yeni başlayacak diyor artık senden sonra bir amacım daha var diyor cabalamak hayata sıkı sıkı sarılmak için onun adına bu yüzden çok seviniyorum Rabbim kimseyi evlatsiz birakmasin kuzum
Anneside görür artık insaallah evladimiza sagsalim kavusalim evlat nasıl sevilir evlat sevgisi nedir görmüş olur taş yürekli bencil kadın

Biz daha iyiyiz cnm. Bu aksam evime donuyrm. Biraz stresliyim. Insallah yolunda gider hersey diye dua ediyrm.
Rabbim daha iyi etsin canım Cutem sana akıl vermek haddim değil ama ne olur kendini bebegini eşini bu insanlar yüzünden üzme hele sen hiç üzülme bunların tantanasi bitmeezzz biri biter biri baslar bunlar bu kafada olduktan sonra bunların zihniyeti bozuk duzelmezde dualarim seninle seni çok iyi anlıyorum

Sen kafana takip uzulup hasta oldukça onlar mutlu olur diyeceksinki yuh artık o kadar da değil ben kv için de o kadar da degil diyordum ama kadın resmen igrinti çıktı inan biz bunun yüzünden eslerimixle bosanalim bunun hoşuna gider hatta gelir kurulup oturur evlerimize ben bundan sonra ona inat esimle daha daha iyi olmaya çalışıcam artık catliyor mu geberiyor mu o düşünsün
Sana bi örnek eltimle kaynimin çocuğu olmadı evlerini kendilerine birsey olursa Allah korusun Hayır kurumuna bagislayacaklarmis tapuyu öyle yapmışlar bunu kv ve gorumceler duymuş vay efendim kardeşleri dururken malını Hayır kurumuna birakamazmis sevap olmazmis ya sanane adamın mali mülkü sana ne oluyor kv direk eltimin yüzüne evi istedigini söylemiş bu ev senin dersiniz diye bekliyorum demiş terbiyesiz eltimin psikolojisi boxuldu bunun yüzünden Allah korusun kaynima bisey olsa bunlar eltimi çiğ çiğ yerler o kadar insanlık ötesi bir yaratıklar

sağol kuzum iyiki varsınız

Hepinize ayri ayri tesekkur ederim kizlar.DUHACI canim dedini anladim ama sonradan deyissede uzulmem ufak hayal irikligi olur okadar.ama once allahin dedigi tabi ama bu dr.kirsehirde bir sezeryandaki elinin hafifligiyle iki cinsiyet soylemiyle unludur.hatta benimkini gec bile soyledi erkek bebekleri on haftalikken goruyor.burasi kucuk yer herkezin dilindedir bu dr.ve hickimseye ilk seferde yuzde yuz demez tahmin der mahsustan ama tahminleri hep dogru cikti.bebde tutmasada napalim allahin layik gordugu basim ustune

o zaman kizcen hayirli olsun canim sağlıklı olsun. bana da iki seferdir erkek diyo ama yine de ben bu kontrolü bekliyorum oğlum demek icin.

sagol guzelim benim..Insallah sirayla hepimiz sagsalim kavusuruz mucizelerimize..bazen gogus alti kisimda dizmi ayakmi anlamiyorum ama minik bisey yakaliyorum oksuyorum oyle tatli tatli haraket ettiriyo sanki hosuna gidiyo..artik dogsunmu nee sira benim sira benim kimseye vermeeemmmm
saka kiz kimin icin ne zaman hayirliysa o zaman gelsin Insallah minikler...

aaa bizimki de sayiyooo rakamlara indik diyo dun bak 8gun ksldi diyo..ustelik takvimde yazan gun onun dogum tarihi ayni gune dusme heyecani da var biraz..cok ciddiye almiyorum ben kucuk ihtimal ayni gun olmasi ama iste insan heves ediyo ayni gun olsa ne guzel olur..
boranciiim benmi kacirdim minik kizmi????? eenn hayirli evlat olsun minikkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…