Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar gecmisi okuyamadim kusuruma bakmayin. Benim kucuk erkekten ancak firsat buldum.

Canım karbonat sür kol altına kötü kokuya engel oluyormuş, benimde bu gebeliğimde terim kokuyor sinir oluyorum
karbonatı nasıl sürcem efloş, karbonatlı su yapıp mı? bide sen perdeleri beyaz çamaşırları beyazlatmak için bi karışım yapıodun ya neydi o

aynen yaa ekşidik resmen tuzlasın bizi kocalar da kokmayalım bari

güle güle kullanın nesdoşum, ben zaten senin aldığını daha çok beğendim. Kasım annelerinden biri de almış seninkinden, bugün gördüm.

Iyi gunlerde kullan tatlim. Saglikla gelsin gelinim.
Senin damda da bisi oldu..dun hep beni dikti ayaga. Bugun sicaktan bayilip duruyr. Uyuyor surekli yavrum. Mail attim sana cnm. Musait olunca bakarsin.
yavrum sıcağa dayanamadı zaarbakıyorum canım.
Kadin durduk yere tiribe girdi. Ortaligi karistirdi. Allahtan bulsun. Ilginc sekilde ilk kez gerilmiyrm nesim.
gerilme tabi. amacına ulaşmasın.
karbonatlı suyla silin canım. ayağını da koy içine kovanın.
güle güle kullansın canım o da.

Amin cnm.

kuzucum buğün araştırmalara başladım
hafta başı başlamayı düşünüyorumm
bana iyi gelir umarımm
Inan iyi gelecek cnm. Ben de gitmistim. Ilac vermemisti. Terapi yeter demisti. Dusuklerden sonra gitmistim ben de. Cok sukur kisa surede topladim cnm.
Sen de toparlayacaksin cnm.

amij cnm.
cis durumun normal.boyle cokkkkkk varmis gibi olur. Wc ye bi gidersin cirt biter. Sasarsin. Aziciktir normal kuzum.

Takke dustu kel gorundu derler cnm. Vay be kadindaki ozguvene bak. Bi kere herkesin artik ailesinin ayri oldugunu anlasin. Yilanlik yapmasin o zaman da tek gelinle kalsin.

amin canım inşallah

amin canım sağol darısı sana innş :)

kızlar böyle bir ay nasıl geçer bilmiyorum.
dökülüyorum resmen.
hiç uyumadım yine.

çabucak geçsin bu günlerin prensesin gelince herşeyi unutcaksın inş :)

orası da doğru canım çaresi yok işte... hayırlısı olsun

eymen ismi çok güzel

korkuyorum sen böyle dedikçe nesdoşşş
Ya bu ter için napıcaz ya, roll on kullanmıyorum ben hamileliğimden beri, kullanabileceğimiz bişey varmı ki?

ben bu sıcaklarda dayanamıyorum tere kullanıyorum roll-on

kıyamam yaa hamilelik çok farklı herşey tam tersine dönebilio işte

hayırlı olsun canım güle güle kullansın doracık :)

ya doğum yapan sanki kendisi o arasın cutemm ben bile sana yaptıklarından uyuz oldumm kv .ne
rahat bırak alallala ortalığı karıştırıoo

inşallah kuzum bakalım
bayram sonrası gidiyorum
inşallah biran önce toparlarımmm
işin kötüsü ben yine dur durak bilmeden tedaviye yeniden başlayalım ağustos adetimle diye eşime baskıya başladım
bu bendeki nasıl duygudur anlamadım yaaaaaaa
4. kez olucak cutem ya 2 kayıp

yavrum sıcağa dayanamadı zaarbakıyorum canım.

gerilme tabi. amacına ulaşmasın.

karbonatlı suyla silin canım. ayağını da koy içine kovanın.
güle güle kullansın canım o da.
tamam karbonatlu suyu deneyeceğim yarın sağol canım

sinir...
sonucunun temiz olmasina sevindim cnm.

Kuzu. Ayaklarini da zorlama lutfen. Yuru ama daha cok otur acik havada. Benim dr yuruyusle normal dogumun alakasi yok demisti.
o sirt agrisini bilirim. Cok normal cnm. Icine oturur agrisi. Hafif hafif masaj yapsinlar cnm. Ilik dusta biraz iyi gelir.

şükür saol canım :)

o bile bastırmıyor sanki, o yüzden boşuna kimyasal almıyım diyorum işte canım

Eymen guzel cnm.

Erkeğini sevsinler senin Nasıl oldunuz analı oğullu keyfiniz nasıl cutem
Sev cnm.
daha iyiyiz cok sukurm.arada bayilma noktasina gelsem de sicaklara ve uykusuzluga bavliyrm cnm. Cok sukur iyiyiz. Uyuz kv ve tribi disinda.

Valla cnm ben de dayanamiyrm ama kocanin hatrina gitmek zorunda kaliyrm. Yazik bi de tek cocuk benim esim.
Allah a havale ettim.

Cnm. Istegini kaybetmemene cok sevindim. Ama birkac ay dinlenmen taraftariyim cnm. fiziksel olarak toparlanman sart. Azicik sabir diyecegim.yine cnm.

doğru diyorsun canım en mantıklısı bu ama işte offf

ay nesdos dogurayimmi dogurmayayimmi bilemiyorum
zamani geldi diyorum erken dogum riskim vardi ee niye olmuyo diyip bozuldugum da oluyooo hamileliyi sevdiyimden icimde mucize oldugunu dusunduyumden 1daha ne zaman yasarim bu anlari diye dusunup zamani uzatmaya calistigim da oluyoo..garip duygular gercekten..ama simdi bebisi yuzunu merak ettiyimden ve 1kere sarilmak o duyguyu yasamak icin dogurmak isterim...bol bol yuruyorum artik gelsin diye sonra ayaklar sisiyo yalnusmi yaptim diye de uzuluyorum..

kızlar böyle bir ay nasıl geçer bilmiyorum.
dökülüyorum resmen.
hiç uyumadım yine.
hic uyumadinmiii ya ben uykusuzluk derken gece 3defa falan wc.ye kalkiyorum onu diyorum bide uyaninca bebegin mideme yerlesip kalbimi sıkıstirmasinda uyku sikayetim..yoksa aksam 12den uyuyum sbh 10da uyaniyorum arada uyansam bile geri yatinca 10 15dk.ya uyuyorum.. ayy benim uykumun yarisini sana gitsin nesdosum..kiyamam nasil dayaniyon

oylemi diyorsun cutee:26: yurumeyi uzatmiyayim ben o zaman..cok haraketsiz kaldim dogumu zor yaparim diye hergun 1saat yuruyorum zaman varken..ama dogumla alakasi yoksa 15 20dk yuruyus sirt agrima yetiyo.. artik sisince otururum napim bebisle gezeriz bol bol

aynen canım ah ah o wc yok mu gece artık ağlama noktasına geliyordum eşim horul horul uyurken ben nöbet tutuyordum yeter wc de yatıcam artık diye çıldırmıştım 4 litre su içiyordum canım ben suyum azalmıştı 3 litre içtiğim halde,çok sıcakta değildi benim ayım haliyle hepsi çiş olarak çıkıyordu yarım saat uyuyamıyordum sürekli kalk kalk çok gıcık mirsadı eliyorum:)) ayy karbonatı denemedim merak ediyordum hiç uğraşmıyım o zaman:) ben rol on kullanıyorum alüminyum içermeyenlere baktım bir tek nivea vardı onu aldım
canım bende pek beğendim onu heveslendim her şeyi olsada yine alma isteği tavan yaptı bende ev bebek eşyasından geçilmiyor çoğu ardiyede güle güle kullansın doramız
ayyy cutem sen şu kv bana bir göndersen ben onunla bir konuşsam ne gıcıkmış arkadaş her okuyuşumda sinir oluyorum o kadar mı hasta ne demek hastalığın numarası olur mu vicdansız!
evet canım karbonatlu su da olur direk pudra gibi de sürebilirsin

Canım o karışım da epey bir şey var makinadan köpük çıkabiliyor

karbonat+bulaşık deterjanı( bir tablet direk çamaşır arasına koyuluyor), tül deterjanı, banyo sabunu rendeleyip onu da tülün arasına koyuyorsun, çamaşır suyu tabi tülün beyazsa, matik deterjan, hepsinden azar azar koyacaksın, makina suyu alınca o suda bir gün bekletiyorsun, ertesi gün yıkıyorsun, benim yaptığım tüller eskiydi deney yaptım:)) yıpransada sorun değildi:) yıpranmadı ama garanti veremem:) en büyük etken sabun rendesi
ev küçük olunca zor tabi canım, sen içine sindiyse al bence kaçırma
tamam canım eymen cepte zaten yanına isim arıyorum:)
canım o istek gitmez çok haklısın ama cutem yazmış önce destek alıp rahatla vücudunda toplasın kendini sonra meleğin gelecek sana inşaallah
tamam canım:)

Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi

Son düzenleme:
Kizlar mantar olmus bende cok asiri akintim var doktorum krem ve travazol fitil verdi bide krem
geçmiş olsun canım inş hemen gecer.
Rabbime sukurler olsun kizlar cok mutluyum bugun annemle ozele gittik veeee cinsiyetimizi ogrendik.PRENSESIM geliyor insallah.dr.yuzde yetmis dedi kiz dedi

maşallah gözünaydın ama daha erken ya kaptırma canim bunu kendi adıma da soyluyrm daha oglum diyemiyorum yani değişebilir diye saglikli olsunlar bizim olsunlar. rabbim gönlüne göre versin canim tabi kiz cocuklari bi başka tatlı oluyr cadilar sokakta gordugum kız çocuklarına icim gidiyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…