Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

çok haklısın canım yaa.annemde hep takipte oldun mu olmadınmı diye.
bazen söylemiyorum adet olduğumu.aaa niye söylemedin diyo.her ay söylemem gerekiyo sanki.
herkes ayrı fikir veriyo.eşimede birileri akıl vermiş.kasıktan hacamat yaptırsın demişler.bende kabul etmedim.
İns cnm ben simdiden kafamdan liste yapiyomins korkudan falan unutmam

Kiz ben atamiyom bacak bacak ustune
ay dua edersen çooook sevinirim canım yaa.
bacak bacak üstüne atamıyosan doğum yakın demektir diyodu kızlar

kızlar bi girip yazamadım sizelere bugünde kaynana ile elti geldi bide haber vererek annem hazırlık yaptı o 2 çocuk hiç durmadı oğlumun beşiğine girmeye çalışırken kaç kere yakaladım her yerim ağrıyo peşlerinde dolaşmaktan az daha kalsalar doğururdum
EFLOŞ kuzum maşallah Eymen e iyi çıkmasına çok sevindim araştırma hastaneleri hiç göstermiyo zaten
DERYAM canım maşallah bitmiş sayılır herşey bu arada erkeklerde düşünce yok bi kez daha kanıtlandı eşime diyorum çocuklar Eren in yatağına girmeye çalıştı ne olurdu girselerdi diyo ya park yatak üst katı 9 kilo ya kadar taşıyor çocuğun biri 4,5 biri 2,5 yaşında yani
ROSA canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine
DUHA kuzum sende yorulmuşsun dinlenmiştirsin inşallah bugün
HİFA canım benim sen ne düşünüyorsan öyle yap kızların dediği gibi birilerini bilmesi insanı strese sokuyor kimsen,in seni takip etmesine izin verme ben adet oldun mu diye sordukları ay 42. günde adet söktürücü ile adet oldum insan stres oluyo
MİSSY canım ya çok yoğun ağrılarım olmuyor du ama bugün yoruldum ondan herhalde karnımın alt tarafı çok ağrıyor rahmime acaip bi baskı var. kız oturup ayakları uzatınca birbirinin üzerine atamıyor musun
NUKRAM iyi yapmışsınız herşeyin hazır olsun artık hiç belli olmaz paşaların keyfi bende henüz bacağımı atabiliyorum ama yorulunca ağrı çok oluyomuş düne kadar ağrılarım falan vardı ama yoğun değildi şuan çok ağrım sızım var özellikle belim kasıklarım
CUTEM NESDEM AYŞEGÜL KUTSAL AZERİ canlar sizler nasılsınız

ve kızlar ilk nst çekildi sancı 25-35 arası bişey demedi zaten doktor artık kontrol ve nst her hafta dedi haftaya tekrar gidicez şükürler olsun paşan gayet iyiydi suyu plasentası böbrekleri herşeyi gayet güzel dedi 4 boyutluda bakmaya çalıştık ama yüzünü net göstermedi biraz gördük tombiş yanaklı kutu gibi ağzı vardı paşamın
bu arada bende tartıldım tam olarak 12 kg almışım bakalım kaçta bitireceğiz
bizden haberler böyle teyzoşları darısı bekleyenlerin başına

Yusram maaşallah sana ve paşana :) benimde kontrol cuma günü bakalım biz ne haberler getireceğiz :)

1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1

kızlarr daha birşey yok değil miii?

Henuz yok cnm

haklısın canım stres insanı çok etkiliyor.stres yapmamaya çalışsakta illa yapıyoruz işte

Yok atamiyom karnim baski yapiyo offf 21 kiloalmistim eylul 1 de kontroldeyken simdiye yada doguma kadar 25e tamamlicam galiba
Ayyyy ne sisko oldum ben yaaa kamyon gibi oldum offff

Kizlar okuyup cikiyorum yazacak firsat olmuyor.bugun minnosla tek ilgilendim aksama dek.hepinizin guzel haberleri icin duaciyim biliniz
yesinler o minnoşu. nasilsin canım toparlandin mi iyice.kv falan gelmiyor mu? ? torun merak edilir...
Yok atamiyom karnim baski yapiyo offf 21 kiloalmistim eylul 1 de kontroldeyken simdiye yada doguma kadar 25e tamamlicam galiba
Ayyyy ne sisko oldum ben yaaa kamyon gibi oldum offff
maşallah mi diyeyim missym artsin kilon:).
sağlık olsun da gider o kilolar kalırsa da oğluşun hatirasidir:)

yesinler o minnoşu. nasilsin canım toparlandin mi iyice.kv falan gelmiyor mu? ? torun merak edilir...

maşallah mi diyeimissym artsin kilon:).
sağlık olsun da gider o kilolar kalırsa da oğluşun hatirasidir:)
Canim geliyolar hem de ortanca kaynimla.ben hemen kabul etmedim kafa dinlemek icin ama bi suru giciklik yapti.ben de kabul ettim.hic kimseyi istemiyordum uzun bi sure.kilon guzel canim.sekerin cikmsa tatlidan korkma.ben nehirde cok tatli yedim.su an 59kiloyum.12 gunde 12 kilo verdim.

o bir de kayinla lohusasin ya yalnız gelse iyi olurmuş allah yardımcın olsun nesdemim.

evet ya be tatlı her sabah kalkıyorm kahvaktiya kadar bi çikolata yiyorum ya da abur cubur meyve.
cok kilo vermişsin canim tum kilon gitmiş. aman o yüzden diyorum bebis kiloları dökturuyo.alsak da sıkıntı yok.

Aallahtan bi kac gunlugune gelin dedi esim.memem tum gun pompada ne isi varsa kaynimin.
Canim tatli dediysem cikolata abur cubur yemedim ben.sutlu tatlilar yedim bolca.dondurma yedim.kavun yedim.yani cikolatanin bebege hic faydasi yok.sen sutlu tatli ye ki yavrun daha cok kilo alsin.kilolu olmak iyi bir sey degil bebekte ama zayif gucsuz bebeklere gore daha sanslilar.benim nehir 34.haftaya dek haftasindan en fazla bi hafta ondeydi.kilo olarak da boy pos olarak da.34ten sonra kilosu artti.bunu da aldigim kalsiyuma bagliyorum.nasil bir somurmus ki kalsiyumumu dogurunca kalsiyumum kalmadi.vitamin verdi dr.

Misyy nukra yusra bakalim hanginiz once doguracak.msissycim kikoyu takma verirsin.sonra benle cute gibi zayif dusmezsin.ben vermemek icin direniyorum cunku artik.

Albumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
Günaydın Nesdemim ayyy maaşallah sübhanallah prensese canım yaa Rabbim sağlıklı sıhhatli huzurlu ve sevdikleriyle uzun hayırlı ömürler versin kuzuna sizi hiiiçç ayırmasın canımm

Misyy nukra yusra bakalim hanginiz once doguracak.msissycim kikoyu takma verirsin.sonra benle cute gibi zayif dusmezsin.ben vermemek icin direniyorum cunku artik.
Bakalım Nesdemim hangi paşa önce gelmek isteyecek
Kilo durumunda çok haklısın canım bende 12 kilo aldım toplamda ama karnım dışında vücudumda kilo yok yani doğumdan sonra yeniden önceki halime dönerim diye tahmin ediyorum inşaallah sağlıklı olarak kalsın birazcık kilo fena olmaz yani sende dikkat et canım kendine Cuteden de öğrendiğimiz üzere bu lohusalık gebelik gibi değil dahada dikkat gerekiyor sanki beslenmede dinlenmede moral olarak Rabbim kolaylaştırsın güç kuvvet versin sizlere bizlere canım :)

ah nesdemim bu aya kadar çikolata falan hic yememistim seviniyirdum ne güzel canim istemiyor diye gel gör ki şimdi dayanamıyorum abartmadan yiyorum.
sütü öyle direk icemem bardakta ama farkli şekilde tüketiyorum bol yogurt yiyorum kendim yapiyorum kahvaltıda bile.
meyve de yiyorum hurma yiyorum.
ins su çikolata düşkunlugum de geçer bi an önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…