Kızlar karnım sanki bacaklarıma düşmüş gibi ama yere oturup bacak bacak üstüne atabiliyorumcuma günü randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek...
Hifam Cute ye katılıyorum bencede bu konuya dışardan müdahale olduğu sürece yıpranırsın hep takip edilirsin buda seni yorar tamam ailende seni düşünüyorum ama bu mevzu hassas moral önemli insan bu süreçte annesi dahil kimseye laf anlatmak hesap vermek istemiyor inan kuzenim 3.aşılama tedavisinde hamile kaldı ilk ikisini annesi etrafı biliyordu resmen tırlattı kız adet oldun mu diye takip edip durmuşlar 3.aşılamayı annesi tatildeyken haber vermeden yaptırdı milletede belim ağrıyor o yüzden yatıyorum dedi stres yapmadı demek ki nasipte de varmış ikiz hamile şuan inşaallah sen hiç uğraşmadan evlat sahibş olursun canım her zaman aklımds dualarimdasiniz sen aysegül happy pnarlyy doğumdada inşaallah niyetim sizlere ve tüm isteyenlere dua etmek. ..
ay dua edersen çooook sevinirim canım yaa.İns cnm ben simdiden kafamdan liste yapiyomins korkudan falan unutmam
Kiz ben atamiyom bacak bacak ustune
Yusram maaşallah sana ve paşana :) benimde kontrol cuma günü bakalım biz ne haberler getireceğiz :)ve kızlar ilk nst çekildi sancı 25-35 arası bişey demedi zaten doktor artık kontrol ve nst her hafta dedi haftaya tekrar gidicez şükürler olsun paşan gayet iyiydisuyu plasentası böbrekleri herşeyi gayet güzel dedi 4 boyutluda bakmaya çalıştık ama yüzünü net göstermedi biraz gördük tombiş yanaklı kutu gibi ağzı vardı paşamın
bu arada bende tartıldım tam olarak 12 kg almışım bakalım kaçta bitireceğiz
bizden haberler böyle teyzoşları darısı bekleyenlerin başına
Henuz yok cnm1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
kızlarr daha birşey yok değil miii?
kızlar bi girip yazamadım sizelere bugünde kaynana ile elti geldi bide haber vererek annem hazırlık yaptı o 2 çocuk hiç durmadı oğlumun beşiğine girmeye çalışırken kaç kere yakaladım her yerim ağrıyo peşlerinde dolaşmaktan az daha kalsalar doğururdum
EFLOŞ kuzum maşallah Eymen e iyi çıkmasına çok sevindim araştırma hastaneleri hiç göstermiyo zaten
DERYAM canım maşallah bitmiş sayılır herşey bu arada erkeklerde düşünce yok bi kez daha kanıtlandı eşime diyorum çocuklar Eren in yatağına girmeye çalıştı ne olurdu girselerdi diyo ya park yatak üst katı 9 kilo ya kadar taşıyor çocuğun biri 4,5 biri 2,5 yaşında yani
ROSA canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine
DUHA kuzum sende yorulmuşsun dinlenmiştirsin inşallah bugün
HİFA canım benim sen ne düşünüyorsan öyle yap kızların dediği gibi birilerini bilmesi insanı strese sokuyor kimsen,in seni takip etmesine izin verme ben adet oldun mu diye sordukları ay 42. günde adet söktürücü ile adet oldum insan stres oluyo
MİSSY canım ya çok yoğun ağrılarım olmuyor du ama bugün yoruldum ondan herhalde karnımın alt tarafı çok ağrıyor rahmime acaip bi baskı var. kız oturup ayakları uzatınca birbirinin üzerine atamıyor musun
NUKRAM iyi yapmışsınız herşeyin hazır olsun artık hiç belli olmaz paşaların keyfi bende henüz bacağımı atabiliyorum ama yorulunca ağrı çok oluyomuş düne kadar ağrılarım falan vardı ama yoğun değildi şuan çok ağrım sızım var özellikle belim kasıklarım
CUTEM NESDEM AYŞEGÜL KUTSAL AZERİ canlar sizler nasılsınız
Yok atamiyom karnim baski yapiyo offf 21 kiloalmistim eylul 1 de kontroldeyken simdiye yada doguma kadar 25e tamamlicam galibakızleylül girip yazamadım sizelere bugünde kaynana ile elti geldi bide haber vererek annem hazırlık yaptı o 2 çocuk hiç durmadı oğlumun beşiğine girmeye çalışırken kaç kere yakaladım her yerim ağrıyo peşlerinde dolaşmaktan az daha kalsalar doğururdum
EFLOŞ kuzum maşallah Eymen e iyi çıkmasına çok sevindim araştırma hastaneleri hiç göstermiyo zaten
DERYAM canım maşallah bitmiş sayılır herşey bu arada erkeklerde düşünce yok bi kez daha kanıtlandı eşime diyorum çocuklar Eren in yatağına girmeye çalıştı ne olurdu girselerdi diyo ya park yatak üst katı 9 kilo ya kadar taşıyor çocuğun biri 4,5 biri 2,5 yaşında yani
ROSA canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine
DUHA kuzum sende yorulmuşsun dinlenmiştirsin inşallah bugün
HİFA canım benim sen ne düşünüyorsan öyle yap kızların dediği gibi birilerini bilmesi insanı strese sokuyor kimsen,in seni takip etmesine izin verme ben adet oldun mu diye sordukları ay 42. günde adet söktürücü ile adet oldum insan stres oluyo
MİSSY canım ya çok yoğun ağrılarım olmuyor du ama bugün yoruldum ondan herhalde karnımın alt tarafı çok ağrıyor rahmime acaip bi baskı var. kız oturup ayakları uzatınca birbirinin üzerine atamıyor musun
NUKRAM iyi yapmışsınız herşeyin hazır olsun artık hiç belli olmaz paşaların keyfi bende henüz bacağımı atabiliyorum ama yorulunca ağrı çok oluyomuş düne kadar ağrılarım falan vardı ama yoğun değildi şuan çok ağrım sızım var özellikle belim kasıklarım
CUTEM NESDEM AYŞEGÜL KUTSAL AZERİ canlar sizler nasılsınız
yesinler o minnoşu. nasilsin canım toparlandin mi iyice.kv falan gelmiyor mu? ? torun merak edilir...Kizlar okuyup cikiyorum yazacak firsat olmuyor.bugun minnosla tek ilgilendim aksama dek.hepinizin guzel haberleri icin duaciyim biliniz
maşallah mi diyeyim missym artsin kilon:).Yok atamiyom karnim baski yapiyo offf 21 kiloalmistim eylul 1 de kontroldeyken simdiye yada doguma kadar 25e tamamlicam galiba
Ayyyy ne sisko oldum ben yaaa kamyon gibi oldum offff
Canim geliyolar hem de ortanca kaynimla.ben hemen kabul etmedim kafa dinlemek icin ama bi suru giciklik yapti.ben de kabul ettim.hic kimseyi istemiyordum uzun bi sure.kilon guzel canim.sekerin cikmsa tatlidan korkma.ben nehirde cok tatli yedim.su an 59kiloyum.12 gunde 12 kilo verdim.yesinler o minnoşu. nasilsin canım toparlandin mi iyice.kv falan gelmiyor mu? ? torun merak edilir...
maşallah mi diyeimissym artsin kilon:).
sağlık olsun da gider o kilolar kalırsa da oğluşun hatirasidir:)
o bir de kayinla lohusasin ya yalnız gelse iyi olurmuş allah yardımcın olsun nesdemim.Canim geliyolar hem de ortanca kaynimla.ben hemen kabul etmedim kafa dinlemek icin ama bi suru giciklik yapti.ben de kabul ettim.hic kimseyi istemiyordum uzun bi sure.kilon guzel canim.sekerin cikmsa tatlidan korkma.ben nehirde cok tatli yedim.su an 59kiloyum.12 gunde 12 kilo verdim.
Aallahtan bi kac gunlugune gelin dedi esim.memem tum gun pompada ne isi varsa kaynimin.o bir de kayinla lohusasin ya yalnız gelse iyi olurmuş allah yardımcın olsun nesdemim.
evet ya be tatlı her sabah kalkıyorm kahvaktiya kadar bi çikolata yiyorum ya da abur cubur meyve.
cok kilo vermişsin canim tum kilon gitmiş. aman o yüzden diyorum bebis kiloları dökturuyo.alsak da sıkıntı yok.
Günaydın Nesdemim ayyy maaşallah sübhanallah prenseseAlbumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
Bakalım Nesdemim hangi paşa önce gelmek isteyecekMisyy nukra yusra bakalim hanginiz once doguracak.msissycim kikoyu takma verirsin.sonra benle cute gibi zayif dusmezsin.ben vermemek icin direniyorum cunku artik.
Senin japonunu yerimAlbumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
Aallahtan bi kac gunlugune gelin dedi esim.memem tum gun pompada ne isi varsa kaynimin.
Canim tatli dediysem cikolata abur cubur yemedim ben.sutlu tatlilar yedim bolca.dondurma yedim.kavun yedim.yani cikolatanin bebege hic faydasi yok.sen sutlu tatli ye ki yavrun daha cok kilo alsin.kilolu olmak iyi bir sey degil bebekte ama zayif gucsuz bebeklere gore daha sanslilar.benim nehir 34.haftaya dek haftasindan en fazla bi hafta ondeydi.kilo olarak da boy pos olarak da.34ten sonra kilosu artti.bunu da aldigim kalsiyuma bagliyorum.nasil bir somurmus ki kalsiyumumu dogurunca kalsiyumum kalmadi.vitamin verdi dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?