oyyy o japonu yaradana kurban. gel beni ısır diyo sevsin onu teyzesi maşallah Barekallah allahim nazardan korusun nehiri ve sizleri.Albumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
Günaydın nukram duana kocaman amin diyorum.Kızlar gününüz aydın ve hayırlara vesile olsun yürekleriniz hiç daralmasın Rabbim yuvalarınızda bol ve helal kazancı hiç eksiltmesin daim etsin
oyyy seni yollayıpta vereneeee maşallah barekallah Allah hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler versin sana anasının kuzusuuuAlbumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
Allah iyiyliğini versin duhaa kız sola yatmadım diye ağlanırmı sürekli sola yatılamazki zaten benimde sürekli yatınca sol kolum bacağım uyuşuyo sırtımın altına bi yastık karnımın altına küçük yastık koyup sola meyilli yaıyom sırt üstü gibi yani ama arada sağada yatıyorum okadardan bişe olmaz takılma okadargünaydınlar guzeller.
gece hic uyuyamadım sol kolum cok ağrıyor zaten sol bacagimda belimden giren kramp var.
inanin agladim yatamadim.hep sag tarafta ya da sırt üstü yattim vicdanim hic rahat degildi sola yatamadim diye can sıkıntısından agladim gözlerim balon gibi şişmiş.
Albumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
günaydınlar guzeller.
gece hic uyuyamadım sol kolum cok ağrıyor zaten sol bacagimda belimden giren kramp var.
inanin agladim yatamadim.hep sag tarafta ya da sırt üstü yattim vicdanim hic rahat degildi sola yatamadim diye can sıkıntısından agladim gözlerim balon gibi şişmiş.
Bgn 36.4 ckti cnm sen ceHenuz yok cnm
inşallah canım benim inşallahiyiki varsınız.dediğiniz gibi kimseyi takmıcam.ben ne zaman hazır hissedersem o zaman düşünürüm onları.
inş gerek kalmıcak önümüzdeki zamanlarda (hamileyimmmm) dicem size
Tabi canım, ne olurdu çocuklar yatağa çıksalardı, çökerdi alt tarafı yani, başka bişey olmazdı yusram, boşuna panik yapmışsınkızlar bi girip yazamadım sizelere bugünde kaynana ile elti geldi bide haber vererek annem hazırlık yaptı o 2 çocuk hiç durmadı oğlumun beşiğine girmeye çalışırken kaç kere yakaladım her yerim ağrıyo peşlerinde dolaşmaktan az daha kalsalar doğururdum
EFLOŞ kuzum maşallah Eymen e iyi çıkmasına çok sevindim araştırma hastaneleri hiç göstermiyo zaten
DERYAM canım maşallah bitmiş sayılır herşey bu arada erkeklerde düşünce yok bi kez daha kanıtlandı eşime diyorum çocuklar Eren in yatağına girmeye çalıştı ne olurdu girselerdi diyo ya park yatak üst katı 9 kilo ya kadar taşıyor çocuğun biri 4,5 biri 2,5 yaşında yani
ROSA canım iyi olmana sevindim dikkat et kendine
DUHA kuzum sende yorulmuşsun dinlenmiştirsin inşallah bugün
HİFA canım benim sen ne düşünüyorsan öyle yap kızların dediği gibi birilerini bilmesi insanı strese sokuyor kimsen,in seni takip etmesine izin verme ben adet oldun mu diye sordukları ay 42. günde adet söktürücü ile adet oldum insan stres oluyo
MİSSY canım ya çok yoğun ağrılarım olmuyor du ama bugün yoruldum ondan herhalde karnımın alt tarafı çok ağrıyor rahmime acaip bi baskı var. kız oturup ayakları uzatınca birbirinin üzerine atamıyor musun
NUKRAM iyi yapmışsınız herşeyin hazır olsun artık hiç belli olmaz paşaların keyfi bende henüz bacağımı atabiliyorum ama yorulunca ağrı çok oluyomuş düne kadar ağrılarım falan vardı ama yoğun değildi şuan çok ağrım sızım var özellikle belim kasıklarım
CUTEM NESDEM AYŞEGÜL KUTSAL AZERİ canlar sizler nasılsınız
daha yok gibi canım1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
kızlarr daha birşey yok değil miii?
Senin tombik japonunu yerim bennnn, maşallahhhh maşallahhh kuzuya, kaldır kız fotoyu, nazar değer kuzuyaAlbumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
Ayyy duham alemsin kız, bunun için ağlanır mıgünaydınlar guzeller.
oyyy seni yollayıpta vereneeee maşallah barekallah Allah hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler versin sana anasının kuzusuuu
Allah iyiyliğini versin duhaa kız sola yatmadım diye ağlanırmı sürekli sola yatılamazki zaten benimde sürekli yatınca sol kolum bacağım uyuşuyo sırtımın altına bi yastık karnımın altına küçük yastık koyup sola meyilli yaıyom sırt üstü gibi yani ama arada sağada yatıyorum okadardan bişe olmaz takılma okadar
canım benim yaa.arada bir pozisyon değiştiriceksin zaten.
hep aynı yöne yatamazki insan.benim uykularım kaçar yatamam valla
hiç vicdan azabı çekme.sen mükemmel bir annesin
inşallah canım benim inşallah
Tabi canım, ne olurdu çocuklar yatağa çıksalardı, çökerdi alt tarafı yani, başka bişey olmazdı yusram, boşuna panik yapmışsın
daha yok gibi canım
Senin tombik japonunu yerim bennnn, maşallahhhh maşallahhh kuzuya, kaldır kız fotoyu, nazar değer kuzuya
Ayyy duham alemsin kız, bunun için ağlanır mısürekli sola yatamazsın ki. Ben de sağa ya da sırt üstü bile yatıyorum bazen, dinlendirmem lazım solumu, sürekli yatılmıyor çünkü Doktora gittiğimde de sırt üstü yatıyorum yarım saat boyunca, evet uzun süre yatmamak lazım ama işte arada sağını solunu dinlendirmek için yatabilirsin de
canım bakalım missy ayağımı atamıyorum deyince sanki onun daha erken olacak gibi geliyor sağlıkla gels,nler hepside inşallahMisyy nukra yusra bakalim hanginiz once doguracak.msissycim kikoyu takma verirsin.sonra benle cute gibi zayif dusmezsin.ben vermemek icin direniyorum cunku artik.
ay kuzum ben göremedim senin avatarda kürk resmi var sadeceAlbumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
amin nukrammmmmmmmmKızlar gününüz aydın ve hayırlara vesile olsun yürekleriniz hiç daralmasın Rabbim yuvalarınızda bol ve helal kazancı hiç eksiltmesin daim etsin
günaydın canım kuzum benim ağrıların diner inşallah hep aynı tarafa yatılmıyor bende üzülüyorum ama inana hep aynı yatınca her yerim ağrıyorgünaydınlar guzeller.
aynen kuzum ya ne olacak ki kuzum için aldığım hazırladığım yatağa girecekler altı üstü ezilecek belkide kırılacakinşallah canım benim inşallah
Tabi canım, ne olurdu çocuklar yatağa çıksalardı, çökerdi alt tarafı yani, başka bişey olmazdı yusram, boşuna panik yapmışsın
daha yok gibi canım
Senin tombik japonunu yerim bennnn, maşallahhhh maşallahhh kuzuya, kaldır kız fotoyu, nazar değer kuzuya
Ayyy duham alemsin kız, bunun için ağlanır mısürekli sola yatamazsın ki. Ben de sağa ya da sırt üstü bile yatıyorum bazen, dinlendirmem lazım solumu, sürekli yatılmıyor çünkü Doktora gittiğimde de sırt üstü yatıyorum yarım saat boyunca, evet uzun süre yatmamak lazım ama işte arada sağını solunu dinlendirmek için yatabilirsin de
canım hasta olmaz merak etme rahat edeceği bir ortam da olursa daha mutlu olurEflalllll ve tecrubeli anneler....
Maglum benim sipa fır dönüyor..dusmesin diye koltuga koyamiyrm. Orada oynamaktanda pek memnun gorunmuyr zaten. Mecbur yere koymam lazim..simdi soyle yaptim. Yere muşamba masa ortusu serdim. Uzerine kalin battaniye serdim. Uzerine elyaf yorgon onun uzerine de carsaf serdim. Balkon kapisinin onunu de havluyla kapadim. Simdikkk kis dahil bu sekilde oynasa hasta olmaz dimi?
cancagizlarim agladim ya.asil sebep canımın yanması ben rahat değilim zaten bi de bebis rahat edemiyor diye agladim...
annelik cok farkli birsey.allahim evlatlarimizin acısını ve yokluğunu göstermesin inşalllaah amin.
ve bu duyguyu hifam sana ve tum topik canlarima yasatsin inşallah amin.
canım imza düzenle yeri var ya oraya yapıştırıyorum url yi ama her gün yenilemek gerekiyor kendi kendine gün atmıyor maalesefEflallllll...
Ben hala alta cizelgeyi yapamiyrm. Cunku oyle bir bolum yok. Sen nasil ekledin bakayim?
sancın çıkmış azcık, maşaallah paşana canımve kızlar ilk nst çekildi sancı 25-35 arası bişey demedi zaten doktor artık kontrol ve nst her hafta dedi haftaya tekrar gidicez şükürler olsun paşan gayet iyiydisuyu plasentası böbrekleri herşeyi gayet güzel dedi 4 boyutluda bakmaya çalıştık ama yüzünü net göstermedi biraz gördük tombiş yanaklı kutu gibi ağzı vardı paşamın
bu arada bende tartıldım tam olarak 12 kg almışım bakalım kaçta bitireceğiz
bizden haberler böyle teyzoşları darısı bekleyenlerin başına
geçmiş olsun canım aşı ağrısı fena oluyor geçer bir iki günegünaydınlar guzeller.
Eflalllll ve tecrubeli anneler....
Maglum benim sipa fır dönüyor..dusmesin diye koltuga koyamiyrm. Orada oynamaktanda pek memnun gorunmuyr zaten. Mecbur yere koymam lazim..simdi soyle yaptim. Yere muşamba masa ortusu serdim. Uzerine kalin battaniye serdim. Uzerine elyaf yorgon onun uzerine de carsaf serdim. Balkon kapisinin onunu de havluyla kapadim. Simdikkk kis dahil bu sekilde oynasa hasta olmaz dimi?
Oyun halimiz da var cnm. Ama ondan sıkıldı. Yatmiyr durmuyr onda. Peki yerde ne kadar sure tutuluyr en fazla guj icinde?canım imza düzenle yeri var ya oraya yapıştırıyorum url yi ama her gün yenilemek gerekiyor kendi kendine gün atmıyor maalesef
sancın çıkmış azcık, maşaallah paşana canım
geçmiş olsun canım aşı ağrısı fena oluyor geçer bir iki güne
canım üşümez yatır rahatça dediğin gibi koltuk tehlikeli artık, oyun halısı tavsiye ederim gelişimi için iyi oluyor
Oyyy noldi yavrum.ya... hamile halinle ne diye uzerler ki seni...Selam kızlar canım sıkkın kp yüzünden, çok büyük bir densizlik yaptı o kadar sinirliyim ki ağladım epey, eşimin henüz haberi yok eve gelmesini bekliyorum telde azcık çıtlattım ama, mevzu oğlumun ağlamasıyla ilgili tam yazamıycam, gemileri yaktım nerdeyse gidiyordum eşimin tavrına göre hareket edicem arkamda durmazsa eyvallahım yok beni merak etmeyin haber veremezsem, cuteme yazarım gerçi önemli bir durum olursa olmazsa yazmam zaten,kp in gözümde pul kadar değeri kalmadı zaten gıcığım vardı bitti gözümde.
canım emir hep yerdeydi süresi yok uyanık olunca hep yere koydum ben esikilerin lafı var ya yerden kuvvet alsın diye doğru bence, 3 aylıkken dönüyordu rüzgar gibi çabuk emekledi 6 aylıktı, hala koltukta otur derim çizgi filim izlerken bir bakarım yere yatmış tekrar:) çok seviyor yerde omayıOyun halimiz da var cnm. Ama ondan sıkıldı. Yatmiyr durmuyr onda. Peki yerde ne kadar sure tutuluyr en fazla guj icinde?
Oyyy noldi yavrum.ya... hamile halinle ne diye uzerler ki seni...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?