Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydınlar guzeller.

gece hic uyuyamadım sol kolum cok ağrıyor zaten sol bacagimda belimden giren kramp var.
inanin agladim yatamadim.hep sag tarafta ya da sırt üstü yattim vicdanim hic rahat degildi sola yatamadim diye can sıkıntısından agladim gözlerim balon gibi şişmiş.

Albumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
oyyy seni yollayıpta vereneeee maşallah barekallah Allah hayırlı sağlıklı uzuuuun ömürler versin sana anasının kuzusuuu
Allah iyiyliğini versin duhaa kız sola yatmadım diye ağlanırmı sürekli sola yatılamazki zaten benimde sürekli yatınca sol kolum bacağım uyuşuyo sırtımın altına bi yastık karnımın altına küçük yastık koyup sola meyilli yaıyom sırt üstü gibi yani ama arada sağada yatıyorum okadardan bişe olmaz takılma okadar

canım benim yaa.arada bir pozisyon değiştiriceksin zaten.
hep aynı yöne yatamazki insan.benim uykularım kaçar yatamam valla
hiç vicdan azabı çekme.sen mükemmel bir annesin

iyiki varsınız.dediğiniz gibi kimseyi takmıcam.ben ne zaman hazır hissedersem o zaman düşünürüm onları.
inş gerek kalmıcak önümüzdeki zamanlarda (hamileyimmmm) dicem size
inşallah canım benim inşallah

Tabi canım, ne olurdu çocuklar yatağa çıksalardı, çökerdi alt tarafı yani, başka bişey olmazdı yusram, boşuna panik yapmışsın

daha yok gibi canım

Senin tombik japonunu yerim bennnn, maşallahhhh maşallahhh kuzuya, kaldır kız fotoyu, nazar değer kuzuya

Ayyy duham alemsin kız, bunun için ağlanır mı sürekli sola yatamazsın ki. Ben de sağa ya da sırt üstü bile yatıyorum bazen, dinlendirmem lazım solumu, sürekli yatılmıyor çünkü Doktora gittiğimde de sırt üstü yatıyorum yarım saat boyunca, evet uzun süre yatmamak lazım ama işte arada sağını solunu dinlendirmek için yatabilirsin de

canım benim yaa.arada bir pozisyon değiştiriceksin zaten.
hep aynı yöne yatamazki insan.benim uykularım kaçar yatamam valla
hiç vicdan azabı çekme.sen mükemmel bir annesin

cancagizlarim agladim ya.asil sebep canımın yanması ben rahat değilim zaten bi de bebis rahat edemiyor diye agladim...
annelik cok farkli birsey.allahim evlatlarimizin acısını ve yokluğunu göstermesin inşalllaah amin.
ve bu duyguyu hifam sana ve tum topik canlarima yasatsin inşallah amin.

Sagolun kizlar allah kuzularimizi nazarlardan saklasin.hifama,aysegule,pinara da kisa zamanda nasip etsin.

Misyy nukra yusra bakalim hanginiz once doguracak.msissycim kikoyu takma verirsin.sonra benle cute gibi zayif dusmezsin.ben vermemek icin direniyorum cunku artik.
canım bakalım missy ayağımı atamıyorum deyince sanki onun daha erken olacak gibi geliyor sağlıkla gels,nler hepside inşallah
ay kuzum ben göremedim senin avatarda kürk resmi var sadece
Kızlar gününüz aydın ve hayırlara vesile olsun yürekleriniz hiç daralmasın Rabbim yuvalarınızda bol ve helal kazancı hiç eksiltmesin daim etsin
amin nukrammmmmmmmm
günaydın canım kuzum benim ağrıların diner inşallah hep aynı tarafa yatılmıyor bende üzülüyorum ama inana hep aynı yatınca her yerim ağrıyor
aynen kuzum ya ne olacak ki kuzum için aldığım hazırladığım yatağa girecekler altı üstü ezilecek belkide kırılacak

kızlar dün çocukların peşinde çok mu döndün ondan mı bilmiyorum akşamdan beri oğlum ara ara bi tarafa toplanıp kasıyo kendini sanki çok fena canım yanıyo
sizce neden

Eflalllll ve tecrubeli anneler....
Maglum benim sipa fır dönüyor..dusmesin diye koltuga koyamiyrm. Orada oynamaktanda pek memnun gorunmuyr zaten. Mecbur yere koymam lazim..simdi soyle yaptim. Yere muşamba masa ortusu serdim. Uzerine kalin battaniye serdim. Uzerine elyaf yorgon onun uzerine de carsaf serdim. Balkon kapisinin onunu de havluyla kapadim. Simdikkk kis dahil bu sekilde oynasa hasta olmaz dimi?

canım hasta olmaz merak etme rahat edeceği bir ortam da olursa daha mutlu olur

aminnnn aminnnnn canı gönülden aminnnnnnn

Eflallllll...
Ben hala alta cizelgeyi yapamiyrm. Cunku oyle bir bolum yok. Sen nasil ekledin bakayim?
canım imza düzenle yeri var ya oraya yapıştırıyorum url yi ama her gün yenilemek gerekiyor kendi kendine gün atmıyor maalesef
sancın çıkmış azcık, maşaallah paşana canım
geçmiş olsun canım aşı ağrısı fena oluyor geçer bir iki güne

canım üşümez yatır rahatça dediğin gibi koltuk tehlikeli artık, oyun halısı tavsiye ederim gelişimi için iyi oluyor

Selam kızlar canım sıkkın kp yüzünden, çok büyük bir densizlik yaptı o kadar sinirliyim ki ağladım epey, eşimin henüz haberi yok eve gelmesini bekliyorum telde azcık çıtlattım ama, mevzu oğlumun ağlamasıyla ilgili tam yazamıycam, gemileri yaktım nerdeyse gidiyordum eşimin tavrına göre hareket edicem arkamda durmazsa eyvallahım yok beni merak etmeyin haber veremezsem, cuteme yazarım gerçi önemli bir durum olursa olmazsa yazmam zaten,kp in gözümde pul kadar değeri kalmadı zaten gıcığım vardı bitti gözümde.

Oyun halimiz da var cnm. Ama ondan sıkıldı. Yatmiyr durmuyr onda. Peki yerde ne kadar sure tutuluyr en fazla guj icinde?

Oyyy noldi yavrum.ya... hamile halinle ne diye uzerler ki seni...

Oyun halimiz da var cnm. Ama ondan sıkıldı. Yatmiyr durmuyr onda. Peki yerde ne kadar sure tutuluyr en fazla guj icinde?
canım emir hep yerdeydi süresi yok uyanık olunca hep yere koydum ben esikilerin lafı var ya yerden kuvvet alsın diye doğru bence, 3 aylıkken dönüyordu rüzgar gibi çabuk emekledi 6 aylıktı, hala koltukta otur derim çizgi filim izlerken bir bakarım yere yatmış tekrar:) çok seviyor yerde omayı
Oyyy noldi yavrum.ya... hamile halinle ne diye uzerler ki seni...

üzsünler bakalım cutem bunun ahiretide var, kp gözümden düştü daha yükselmez, eşimin tavrı önemli annemlerin haberi var eşimin tavrına göre hareket edecekler, eşim yeterince üzüyor beni bunların hatırı için sabrediyordum bu adamda üzünce yaktım gemileri inceldiği yerden kopsun artık, kimse benden oğlumdan karnımdakinden değerli değil kimse beni ağlatamaz üzemez artık izin vermiycem, oğlum ağlıyor diye bas bas bağırdı dengesiz hem de bana bende ona bağırdım ne hakkın var karışmaya diye aklıma geldikçe karnım kasılıyor, hiç görmediğim bir muamele şoktayım, annem kv mi arayıp kızdı babasına söylemedim ayağınızı denk alın dedi, kv nin bir suçu yok gerçi kadını hala seviyorum kadıncağızı dinlemeyen mendeburun diktatörün teki o adam, kadında çok üzüldü

oğlum sabah yine babannegile gidicem dedi yok dedim kıyameti kopardı ağladı bir sürü mevzu bu yani, eşimin tutumuna göre taşınalım diyicem çekemem senin babanı diyicem yok zaten babasına hak verirse eyvallahım yok gidicem, karışık oldu cutem, oğlum oyun için bekliyor lego oynuycaz, önemli bir durum olursa babamlara gidersem ben zaten mesaj atarım merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…