- 13 Ağustos 2013
- 4.638
- 3.857
- 448
Cok sagol teyzesicutem- geçmiş olsun canım inş biran önce geçer birde mideye tahin iyi geliyor ağrısını alıyor onu da dene istersen canım tahin helvası da olabilir.
nesdem- canım çok şükür atlattın prensesine kavuştun inş bizlerde o günleri görürüz. :) eşin gerçekten çok panik bende kendimden çok korkuyorum ya bende öyle panik bir anne olursam die zaten pipirikliyim
canım spinal olduğun için sırt bel ağrıların olabilir benim arkadaşım da 7 ay önce spinal doğum yaptı hala eğilirken bebeğini kucağına alırken ağrılarının olduğunu söyledi. ama bacak ağrın için bilemiyorum geçmezse dr.una sor canım.
canım dora ememediği için sinirlenmiş olabilir ve de gaz sancısı ....
azeri - canım hayırlı olsun erkekliğe ilk adımını attı şimdideniyi olmuş bence ablamın 3 oğluda 2 aylıkken sünnet oldular çok rahat atlattılar bi sıkıntıları olmadı :)
nukra - tatlım kolay gelsin yormuşsun sende kendini doğuma az kaldı Allah gönlüne göre versin. senin ve bebeğinin sağlığı açısından hangi doğum hayırlıysa o olsun canım inşşş
duha - kuzum çok yormuşsun kendini en azından dinlene dinlene yapsaydınbende senin gibiyim dayanamıyorum sonunda da pişman oluyorum bebeğime bişey olacak die ...
yüsra- canım çok şükür iyiym sen nasılsın ? maşallah kuzuna normladir canım bence hareketli olması..
tabi canim dikkat etmekte fayda var. kilonun da masallahi var.ben 20.haftadayim 5 kilo aldim e dikkat etmezsem olacagi budur kilo alicam diye kısmiyorum.seker icin dikkat etmeye çalışıyorum.Günaydın herkese cancanlar
Aynen öyle cutem, neyse boşver Allah biliyor herşeyi
Yok geçti zaten öfkem sinirim, ne hali varsa görsün... Oğlumu üzemeyeceğim bir koca için
Canım çok yüksek değilmiş, ama yine de dikkatli olalım dedi doktor, hani daha fazla yükselmesin diye. Çok da kasmıyorum kendimi, ama eskisi gibi nasılsa hamileyim şu tatlıyı da yiyim, şu karpuzu da yiyeyim diyemiyorum açıkçası
proteini çok yiyorum, karbonhidratı çok az. Ama çok faydası oldu, son ay kilo almadım, aksine 1,5-2 kilo verdim bile. Kendimi daha hafif hissediyorum, daha rahatım böyle. Toplamda 5,5 kilo almış oldum, 30. haftamdayım şuan.
ah eflalim halim oldugundan değil. kv aradi yürüyüşe çıktık sana geliyoruz diye ben de ablamdaydim evde yokum anne dedim mecburen ertesi gun ben cagirdim gelin diye elti de sürpriz oldu.kv yardım etti servise falan ama yinede bugun yerimden kalktim ki dayak yemiş gibiyim bir de kolum ağrıyor cok fena...canım anlıyorum seni ama gerçekten olan sana bebeğine oluyor ağlaman bile onlara göre saçma her işleri mantık duygu pek yok,sen içinde hiç bir şeyi bırakma sakın eğer bebekle ilgili yapılacak bir şeyse mevzu sakın ama sakın kalmasın içinde, çalışan hatunsun yap istediğini, ben çalışmadığım için öyle çok hayıflanıyorum ki, eşim bana der ki sen çalışıyor olsan çekmezdin kahrımı mantığa bak...
sağol canım içim rahatladı 10 dk az geldi hani yarım saat sürüyordu o yüzden dedim nasıl baktı bu sonuç kağıdınıda almadık orda yazanları görsem rahatlarım belki, bugün kendi dr um gösterir inşaallah
canım ilkle kıyaslama ilkinde senin bakımına muhtaç çocuğun yoktu sürekli yemek pişirmek zorunda değildin vs. ama şimdi oğlun var o başlı başına yormaya yetiyordur e bunun üstüne gebelik haliyle ağrın sızın çok olur, benimde ilkiyle hiç benzerliği yok çok zorluyor beni, kv diyor ameliyatlısın kızım ilkine gitmesin aklın diyor kadın haklı galiba:)
ay canım nasıl ağırlıyorsun yok ben kimseyi alamıyorum kusura bakmasınlar:)
canım kiloda bünye meselesi sende takmıyorsun zaten boş ver uykusuzluktan veriyorsan tığ gibi olursun, ben stresten şişenler grubundanım:)
kolay gelsin canım son hazırlıklar çok güzel:)
sağol canım, darısı başına inşaallah bunun streside geçti şükür
sağol canım benim
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim. dikkat etmek gerekiyor gercekten gebelik hassas bi donem.kızlar teşekkür ederim daha sonra uyuya kalmışım sbah ishal karın ağrısı yaşadım acile gittik idrar yolları enfeksiyonu geçmemiş ilaç ta kullanmıştımkendi dr.umu aradım bol sıvı al muz haşlanmış patates fln ye geçmesze gel yatırıp serum tedavisi yapıcam dedi. Ki 2 gündür iyiym kızlar geçti çok şükür :)
işyerinde çok yoğunum giremedim kusura bakmayın kızlar...
Çok teşekkür ederim canım. Ben de daha 30 haftaya kadar elle tutulur hiç birşey almamıştım canım, hepsini 1 günde aldık, daha bitmedi tabi desen de alırsın daha yani, vakit var.
Cok sagol teyzesi
Iyilesti cok sukur bugun yarin banyomuzuda yapacagiz...♥
Ben gec bile kaldim evet masaallah yegenlerine
dgrpnr- Allah yardımcın olsun canım inş zorlanmadan gecer okul dönemin ...
ayayşegül- canım kolay gelsin yeni eve taşındın taşınalı gelen giden bitmedi sana da :) güzel haberlerle gel canım
eflalim - canım nasıl oldun daha iyimisin ?
ece - canım ablam 2 doğumu da sezaryen di. ilk çocuğunda hiç gaz sıkıntısı yaşamadı çok rahattı. ama ikizlerde ilk 3,5 ay kabus gibiydi gece uykuları hiç yoktu hep ağlıyorlardı. doğumla alakalı olduğunu zannetmiyorum ama bilemiyorum yinede..
hifanur - canım üzme kendini sakın ekim ayı uğur getirsin bebiş olsun canım inşşş
Saol canım sanada geçmiş olsun atlatmışsın misafirlerini bugün dinlenmene bak canım bişey yapma..tabi canim dikkat etmekte fayda var. kilonun da masallahi var.ben 20.haftadayim 5 kilo aldim e dikkat etmezsem olacagi budur kilo alicam diye kısmiyorum.seker icin dikkat etmeye çalışıyorum.
ah eflalim halim oldugundan değil. kv aradi yürüyüşe çıktık sana geliyoruz diye ben de ablamdaydim evde yokum anne dedim mecburen ertesi gun ben cagirdim gelin diye elti de sürpriz oldu.kv yardım etti servise falan ama yinede bugun yerimden kalktim ki dayak yemiş gibiyim bir de kolum ağrıyor cok fena...
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim. dikkat etmek gerekiyor gercekten gebelik hassas bi donem.
Dediginde haklisin cnm 2.5 ay nedirkiDediğinde haifanur, post: 36848991, member: geçer 7"]kızlar yaa sizde aşılama için erkenmi yoksa geçmi kaldım.
kafam çok karıştı
daha biz kahvaltımızı yaparken annem aradı.geçen ay dr.a gitmiştik niye bıraktın bi daha gidelim,belki bi ilaç verir bilmem ne.
anne beraber gittik ya doktora ilaç vermedi aşılama önerdi dedim.
ee o zaman aşılama yapalım dedi.
anne bir sürü masraf ettik aşılama yapamayız şuan dedim.zaten 3.senemiz dolunca devlet karşılıyomuş diyorum.
niye bekliyosun biz karşılarız diyo :)
ay bi aceleci konuşmaları var ölürüsünüz kızlar.
anne hayırdır rüyanda mı gördün dedim artık.
olmucak korkusu sardı heralde annemi.sabah sabah sıkıştırıp durdu.
ben 2.5 senelik evliyim zaten.3 sene olmasına ne kaldı.hem rahim filmini geçen ay çektirdim.en azından 2,3 ay daha bi umudum var.hala olmazsa aşılama için kolları sıvarım zaten.
sizin düşünceleriniz nedir kızlar ya.haklımıyım, haksızmıyım, acelemi etmeliyim, beklemelimiyim, kafam karıştı
hamdolsun canımdgrpnr- Allah yardımcın olsun canım inş zorlanmadan gecer okul dönemin ...
ayayşegül- canım kolay gelsin yeni eve taşındın taşınalı gelen giden bitmedi sana da :) güzel haberlerle gel canım
eflalim - canım nasıl oldun daha iyimisin ?
ece - canım ablam 2 doğumu da sezaryen di. ilk çocuğunda hiç gaz sıkıntısı yaşamadı çok rahattı. ama ikizlerde ilk 3,5 ay kabus gibiydi gece uykuları hiç yoktu hep ağlıyorlardı. doğumla alakalı olduğunu zannetmiyorum ama bilemiyorum yinede..
hifanur - canım üzme kendini sakın ekim ayı uğur getirsin bebiş olsun canım inşşş
illa yapıcaz deryoşum kolay değil ama güzel olacak inşaallahİnşallah inşallah, çocuğumu yetiştirirken hata yapacağım diye çok korkuyorum efloş, inşallah iyi anne olabilirim
sağol canımmaşallah canım eymen 'e :)
deryaw - canım hayırlı olsun cicileriniz güle güle kullansın inş :) birsürü şey almışsın yaa ben daha banyo setini şampuan bakım ürünlwri ve 5'li hastane çıkışı tulum aldım.. daha çooook alınacak var
ah canım tabi yorulursun bundan sonra çok almamaya bak yazık sana databi canim dikkat etmekte fayda var. kilonun da masallahi var.ben 20.haftadayim 5 kilo aldim e dikkat etmezsem olacagi budur kilo alicam diye kısmiyorum.seker icin dikkat etmeye çalışıyorum.
ah eflalim halim oldugundan değil. kv aradi yürüyüşe çıktık sana geliyoruz diye ben de ablamdaydim evde yokum anne dedim mecburen ertesi gun ben cagirdim gelin diye elti de sürpriz oldu.kv yardım etti servise falan ama yinede bugun yerimden kalktim ki dayak yemiş gibiyim bir de kolum ağrıyor cok fena...
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim. dikkat etmek gerekiyor gercekten gebelik hassas bi donem.
kızlar yaa sizde aşılama için erkenmi yoksa geçmi kaldım.
kafam çok karıştı
daha biz kahvaltımızı yaparken annem aradı.geçen ay dr.a gitmiştik niye bıraktın bi daha gidelim,belki bi ilaç verir bilmem ne.
anne bir sürü masraf ettik aşılama yapamayız şuan dedim.zaten 3.senemiz dolunca devlet karşılıyomuş diyorum.
ben 2.5 senelik evliyim zaten.3 sene olmasına ne kaldı.hem rahim filmini geçen ay çektirdim.en azından 2,3 ay daha bi umudum var.hala olmazsa aşılama için kolları sıvarım zaten.
sizin düşünceleriniz nedir kızlar ya.haklımıyım, haksızmıyım, acelemi etmeliyim, beklemelimiyim, kafam karıştı
hamdolsun canım
illa yapıcaz deryoşum kolay değil ama güzel olacak inşaallah
sağol canım
ah canım tabi yorulursun bundan sonra çok almamaya bak yazık sana da
canım bencede bekle derim tedavisiz olacak bence bebeğin
canım 8 ay var 3 sene olmasına.Dediginde haklisin cnm 2.5 ay nedirki
hemen gecer madem devlet karsilayacak boyle bi imkan var faydalanin derim ben ins hayirlisiyla ilk tedavide gelecek bebegin sana
Öyle sartlandirma kendini cnm benim arkadaş ilk denemede tuttu mesela Allah nasip ederse asilamayida vesile kilarsa olurcanım 8 ay var 3 sene olmasına.
rahim filmi hamile kalmaya yardımcı oluyomuş.ben 2-3 ay daha bekliyim diyorum.
olmazsa 3 sene bitmesini belki beklerim belki beklemem aşılama olurum.kararısızım bu konuda.
ama niyeyse aşılamayada güvenmiyorum.aşılama yaptırıpta olumsuz sonuçlanan çok.
Cnm. Nacizane fikrim, bebek konusunda annen dahil kimseyi dinleme. Once sen ve esin karar verin. Once sizin istekleriniz onemli. Simdi 2-3 ay deneyim diyrsan birak herkesi dene. Bu sure sonunda asilama istiyrsan, baktin paran yok o zamam destek olsun annenler. Suan annen sana gereksiz stres yapmis gibi hissettim ben. Acele etmekle gelmiyr bebekler. Vakti gelince geliyr cnm. Yani bence sen haklisinkızlar yaa sizde aşılama için erkenmi yoksa geçmi kaldım.
kafam çok karıştı
Cnm. Nacizane fikrim, bebek konusunda annen dahil kimseyi dinleme. Once sen ve esin karar verin. Once sizin istekleriniz onemli. Simdi 2-3 ay deneyim diyrsan birak herkesi dene. Bu sure sonunda asilama istiyrsan, baktin paran yok o zamam destek olsun annenler. Suan annen sana gereksiz stres yapmis gibi hissettim ben. Acele etmekle gelmiyr bebekler. Vakti gelince geliyr cnm. Yani bence sen haklisin
çok almamışsın sen de canım maşallahtabi canim dikkat etmekte fayda var. kilonun da masallahi var.ben 20.haftadayim 5 kilo aldim e dikkat etmezsem olacagi budur kilo alicam diye kısmiyorum.seker icin dikkat etmeye çalışıyorum.
darısı başına canımcımevet canım haklısın o yüzden bende ağırdan alıyorum ...ohh maşallah 1 günde halletmişsiniz çoğunu :)
oh ne güzel banyo yapınca daha da rahatlacak paşa :)
canım annen birden heyecanlanmış ama daha çok bir zaman olmamış, bir de senin ve eşinin isteği önemli olan. Siz nasıl hareket etmek istiyorsanız öyle yap, başkalarını ki bu annen bile olsa düşünmekızlar yaa sizde aşılama için erkenmi yoksa geçmi kaldım.
kafam çok karıştı
inşallah efloşumhamdolsun canım
illa yapıcaz deryoşum kolay değil ama güzel olacak inşaallah
sağol canım
ah canım tabi yorulursun bundan sonra çok almamaya bak yazık sana da
canım bencede bekle derim tedavisiz olacak bence bebeğin
eneee kızzz, geliyor mu bebiş yoksaaaKızlar karnım sanki bacaklarıma düşmüş gibi ama yere oturup bacak bacak üstüne atabiliyorumcuma günü randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek...
Hifam Cute ye katılıyorum bencede bu konuya dışardan müdahale olduğu sürece yıpranırsın hep takip edilirsin buda seni yorar tamam ailende seni düşünüyorum ama bu mevzu hassas moral önemli insan bu süreçte annesi dahil kimseye laf anlatmak hesap vermek istemiyor inan kuzenim 3.aşılama tedavisinde hamile kaldı ilk ikisini annesi etrafı biliyordu resmen tırlattı kız adet oldun mu diye takip edip durmuşlar 3.aşılamayı annesi tatildeyken haber vermeden yaptırdı milletede belim ağrıyor o yüzden yatıyorum dedi stres yapmadı demek ki nasipte de varmış ikiz hamile şuan inşaallah sen hiç uğraşmadan evlat sahibş olursun canım her zaman aklımds dualarimdasiniz sen aysegül happy pnarlyy doğumdada inşaallah niyetim sizlere ve tüm isteyenlere dua etmek. ..
çok almamışsın sen de canım maşallahşeker çıkmadan da kendini korkutma bu kadar, çıkmaz inşallah sende canım
darısı başına canımcım
canım annen birden heyecanlanmış ama daha çok bir zaman olmamış, bir de senin ve eşinin isteği önemli olan. Siz nasıl hareket etmek istiyorsanız öyle yap, başkalarını ki bu annen bile olsa düşünme
inşallah efloşum
eneee kızzz, geliyor mu bebiş yoksaaaama daha bacak bacak üstüne atabiliyormuşsun, az daha var o zaman
Kiz ben atamiyom bacak bacak ustuneKızlar karnım sanki bacaklarıma düşmüş gibi ama yere oturup bacak bacak üstüne atabiliyorumcuma günü randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek...
Hifam Cute ye katılıyorum bencede bu konuya dışardan müdahale olduğu sürece yıpranırsın hep takip edilirsin buda seni yorar tamam ailende seni düşünüyorum ama bu mevzu hassas moral önemli insan bu süreçte annesi dahil kimseye laf anlatmak hesap vermek istemiyor inan kuzenim 3.aşılama tedavisinde hamile kaldı ilk ikisini annesi etrafı biliyordu resmen tırlattı kız adet oldun mu diye takip edip durmuşlar 3.aşılamayı annesi tatildeyken haber vermeden yaptırdı milletede belim ağrıyor o yüzden yatıyorum dedi stres yapmadı demek ki nasipte de varmış ikiz hamile şuan inşaallah sen hiç uğraşmadan evlat sahibş olursun canım her zaman aklımds dualarimdasiniz sen aysegül happy pnarlyy doğumdada inşaallah niyetim sizlere ve tüm isteyenlere dua etmek. ..
İns cnm ben simdiden kafamdan liste yapiyomins korkudan falan unutmamiyiki varsınız.dediğiniz gibi kimseyi takmıcam.ben ne zaman hazır hissedersem o zaman düşünürüm onları.
inş gerek kalmıcak önümüzdeki zamanlarda (hamileyimmmm) dicem size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?