Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagol teyzesi
Iyilesti cok sukur bugun yarin banyomuzuda yapacagiz...♥
Ben gec bile kaldim evet masaallah yegenlerine

tabi canim dikkat etmekte fayda var. kilonun da masallahi var.ben 20.haftadayim 5 kilo aldim e dikkat etmezsem olacagi budur kilo alicam diye kısmiyorum.seker icin dikkat etmeye çalışıyorum.

ah eflalim halim oldugundan değil. kv aradi yürüyüşe çıktık sana geliyoruz diye ben de ablamdaydim evde yokum anne dedim mecburen ertesi gun ben cagirdim gelin diye elti de sürpriz oldu.kv yardım etti servise falan ama yinede bugun yerimden kalktim ki dayak yemiş gibiyim bir de kolum ağrıyor cok fena...
geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim. dikkat etmek gerekiyor gercekten gebelik hassas bi donem.

Çok teşekkür ederim canım. Ben de daha 30 haftaya kadar elle tutulur hiç birşey almamıştım canım, hepsini 1 günde aldık, daha bitmedi tabi de sen de alırsın daha yani, vakit var.

evet canım haklısın o yüzden bende ağırdan alıyorum ...ohh maşallah 1 günde halletmişsiniz çoğunu :)

Cok sagol teyzesi
Iyilesti cok sukur bugun yarin banyomuzuda yapacagiz...♥
Ben gec bile kaldim evet masaallah yegenlerine

oh ne güzel banyo yapınca daha da rahatlacak paşa :)

kızlar yaa sizde aşılama için erkenmi yoksa geçmi kaldım.
kafam çok karıştı
daha biz kahvaltımızı yaparken annem aradı.geçen ay dr.a gitmiştik niye bıraktın bi daha gidelim,belki bi ilaç verir bilmem ne.
anne beraber gittik ya doktora ilaç vermedi aşılama önerdi dedim.
ee o zaman aşılama yapalım dedi.
anne bir sürü masraf ettik aşılama yapamayız şuan dedim.zaten 3.senemiz dolunca devlet karşılıyomuş diyorum.
niye bekliyosun biz karşılarız diyo :)
ay bi aceleci konuşmaları var ölürüsünüz kızlar.
anne hayırdır rüyanda mı gördün dedim artık.

olmucak korkusu sardı heralde annemi.sabah sabah sıkıştırıp durdu.
ben 2.5 senelik evliyim zaten.3 sene olmasına ne kaldı.hem rahim filmini geçen ay çektirdim.en azından 2,3 ay daha bi umudum var.hala olmazsa aşılama için kolları sıvarım zaten.

sizin düşünceleriniz nedir kızlar ya.haklımıyım, haksızmıyım, acelemi etmeliyim, beklemelimiyim, kafam karıştı

inşaallah canım umutla bekliyorum...

Saol canım sanada geçmiş olsun atlatmışsın misafirlerini bugün dinlenmene bak canım bişey yapma..

Dediğinde haifanur, post: 36848991, member: geçer 7"]kızlar yaa sizde aşılama için erkenmi yoksa geçmi kaldım.
kafam çok karıştı
daha biz kahvaltımızı yaparken annem aradı.geçen ay dr.a gitmiştik niye bıraktın bi daha gidelim,belki bi ilaç verir bilmem ne.
anne beraber gittik ya doktora ilaç vermedi aşılama önerdi dedim.
ee o zaman aşılama yapalım dedi.
anne bir sürü masraf ettik aşılama yapamayız şuan dedim.zaten 3.senemiz dolunca devlet karşılıyomuş diyorum.
niye bekliyosun biz karşılarız diyo :)
ay bi aceleci konuşmaları var ölürüsünüz kızlar.
anne hayırdır rüyanda mı gördün dedim artık.

olmucak korkusu sardı heralde annemi.sabah sabah sıkıştırıp durdu.
ben 2.5 senelik evliyim zaten.3 sene olmasına ne kaldı.hem rahim filmini geçen ay çektirdim.en azından 2,3 ay daha bi umudum var.hala olmazsa aşılama için kolları sıvarım zaten.

sizin düşünceleriniz nedir kızlar ya.haklımıyım, haksızmıyım, acelemi etmeliyim, beklemelimiyim, kafam karıştı [/QUOTE]
Dediginde haklisin cnm 2.5 ay nedirki
hemen gecer madem devlet karsilayacak boyle bi imkan var faydalanin derim ben ins hayirlisiyla ilk tedavide gelecek bebegin sana

hemen gecer madem devlet karsilayacak boyle bi imkan var faydalanin derim ben ins hayirlisiyla ilk tedavide gelecek bebegin sana[/QUOTE]
canım 8 ay var 3 sene olmasına.
rahim filmi hamile kalmaya yardımcı oluyomuş.ben 2-3 ay daha bekliyim diyorum.
olmazsa 3 sene bitmesini belki beklerim belki beklemem aşılama olurum.kararısızım bu konuda.
ama niyeyse aşılamayada güvenmiyorum.aşılama yaptırıpta olumsuz sonuçlanan çok.

hamdolsun canım
İnşallah inşallah, çocuğumu yetiştirirken hata yapacağım diye çok korkuyorum efloş, inşallah iyi anne olabilirim
illa yapıcaz deryoşum kolay değil ama güzel olacak inşaallah
sağol canım
ah canım tabi yorulursun bundan sonra çok almamaya bak yazık sana da

canım bencede bekle derim tedavisiz olacak bence bebeğin

bende öyle umut ediyorum canım yaa.
aşılama tüp bebek düşüncesi bile beni moralmen çöktürüyor.
hiç bunları düşünüceğim aklıma gelmezdi

hemen gecer madem devlet karsilayacak boyle bi imkan var faydalanin derim ben ins hayirlisiyla ilk tedavide gelecek bebegin sana
canım 8 ay var 3 sene olmasına.
rahim filmi hamile kalmaya yardımcı oluyomuş.ben 2-3 ay daha bekliyim diyorum.
olmazsa 3 sene bitmesini belki beklerim belki beklemem aşılama olurum.kararısızım bu konuda.
ama niyeyse aşılamayada güvenmiyorum.aşılama yaptırıpta olumsuz sonuçlanan çok.[/QUOTE]
Öyle sartlandirma kendini cnm benim arkadaş ilk denemede tuttu mesela Allah nasip ederse asilamayida vesile kilarsa olur
Beklerim dersen bekle ama karsilarim ücretinidersen yaptir cnm denemekten bise cikmaz

Öyle sartlandirma kendini cnm benim arkadaş ilk denemede tuttu mesela Allah nasip ederse asilamayida vesile kilarsa olur
Beklerim dersen bekle ama karsilarim ücretinidersen yaptir cnm denemekten bise cikmaz[/QUOTE]

fena halde kafam karıştı yaa.
sabahtan beri araştırıp duruyorum beynim döndü.
neyse hakkımızda hayırlısı.durduk yere stres yaptım yine.

Cnm. Nacizane fikrim, bebek konusunda annen dahil kimseyi dinleme. Once sen ve esin karar verin. Once sizin istekleriniz onemli. Simdi 2-3 ay deneyim diyrsan birak herkesi dene. Bu sure sonunda asilama istiyrsan, baktin paran yok o zamam destek olsun annenler. Suan annen sana gereksiz stres yapmis gibi hissettim ben. Acele etmekle gelmiyr bebekler. Vakti gelince geliyr cnm. Yani bence sen haklisin

Eflallllll...
Ben hala alta cizelgeyi yapamiyrm. Cunku oyle bir bolum yok. Sen nasil ekledin bakayim?

Kızlar karnım sanki bacaklarıma düşmüş gibi ama yere oturup bacak bacak üstüne atabiliyorum cuma günü randevumuz var bakalım doktorumuz ne diyecek...
Hifam Cute ye katılıyorum bencede bu konuya dışardan müdahale olduğu sürece yıpranırsın hep takip edilirsin buda seni yorar tamam ailende seni düşünüyorum ama bu mevzu hassas moral önemli insan bu süreçte annesi dahil kimseye laf anlatmak hesap vermek istemiyor inan kuzenim 3.aşılama tedavisinde hamile kaldı ilk ikisini annesi etrafı biliyordu resmen tırlattı kız adet oldun mu diye takip edip durmuşlar 3.aşılamayı annesi tatildeyken haber vermeden yaptırdı milletede belim ağrıyor o yüzden yatıyorum dedi stres yapmadı demek ki nasipte de varmış ikiz hamile şuan inşaallah sen hiç uğraşmadan evlat sahibş olursun canım her zaman aklımds dualarimdasiniz sen aysegül happy pnarlyy doğumdada inşaallah niyetim sizlere ve tüm isteyenlere dua etmek. ..

oh içim rahatladı cutem yaa.
googlede bile aşılamayı araştırmak bi hayli stres yarattı bende.
şimdilik kafamdan öyle şeyleri atıyorum.bu ay hamile kalmaya odaklanıyorum

tabi canim dikkat etmekte fayda var. kilonun da masallahi var.ben 20.haftadayim 5 kilo aldim e dikkat etmezsem olacagi budur kilo alicam diye kısmiyorum.seker icin dikkat etmeye çalışıyorum.
çok almamışsın sen de canım maşallah şeker çıkmadan da kendini korkutma bu kadar, çıkmaz inşallah sende canım

evet canım haklısın o yüzden bende ağırdan alıyorum ...ohh maşallah 1 günde halletmişsiniz çoğunu :)

oh ne güzel banyo yapınca daha da rahatlacak paşa :)
darısı başına canımcım

canım annen birden heyecanlanmış ama daha çok bir zaman olmamış, bir de senin ve eşinin isteği önemli olan. Siz nasıl hareket etmek istiyorsanız öyle yap, başkalarını ki bu annen bile olsa düşünme

inşallah efloşum

eneee kızzz, geliyor mu bebiş yoksaaa ama daha bacak bacak üstüne atabiliyormuşsun, az daha var o zaman

iyiki varsınız.dediğiniz gibi kimseyi takmıcam.ben ne zaman hazır hissedersem o zaman düşünürüm onları.
inş gerek kalmıcak önümüzdeki zamanlarda (hamileyimmmm) dicem size

Kiz ben atamiyom bacak bacak ustune

iyiki varsınız.dediğiniz gibi kimseyi takmıcam.ben ne zaman hazır hissedersem o zaman düşünürüm onları.
inş gerek kalmıcak önümüzdeki zamanlarda (hamileyimmmm) dicem size
İns cnm ben simdiden kafamdan liste yapiyomins korkudan falan unutmam

Kiz ben atamiyom bacak bacak ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…