Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi geceler kızlar nasılsınız :) annem geldi temizlik yaptı bugün de zorla dışarı çıktım bana hastahane için çanta aldık annem onuda hazırlayacak çünkü ben iyice ağırlaştım sizleri takip edemedim inşaallah herkes iyidir öpüyorum hepinizi kendinize dikkat edin tamam mı

boran canim şimdi nasılsın daha iyi misin . erkek
milleti işte oluyr böyle şeyler malesef. bizde eskiye nazaran tartışma azaldi canim ya birbirimizi tanidik cok şükür rayina oturttuk diyordum ama 13 yil da geçse olabiliyormus demek ki

eflal canim maşallah pipiline.oh gözünaydın hersey yolundaymis cok şükür darisi bizlere

derya tatlim duygusalligin uzerinde canim ama koca icin kiyma gözyaşına kulaklarını tikamaya çalış . eflalimin dedigi odun bunlar:)
sen de şeker mi çıktı canım ya . bende korkmuyor degilim bu şekerden çünkü tatli cok yiyorum.

missy canim her gebelik farklı oluyormuş bi kez daha anladik.az kaldı canim ya sabir.

Ayni beni anlattin iste karnimin alt tarafi aciyor agriyor yürürken yarin krese gidip oğlumun yeni öğretmeniyle tanismam lazim ama resmen korkuyom evden cikmaya

Sorma cnm hemde daglaaaaar kadar fark var sanirsin ilk hamileligim vucut o denli unutmus

Ablam hadi gozun aydin....
Herseyin yolunda olmasina sevindim
Masaallah Eymenimize ♥♥♥

Son hazirliklar ne guzel
Kolay gelsin size nukram ♥♥♥
Miniginle seni opuyorum

Günaydın herkese cancanlar

Aciyam kendi canlari degil de ondan boyleler cnm. Kesilip.dikilenler onlar olsa....bisi yazacaktim.vazgctim.neyse..
Kiyamam sana. Ama havuc burunla da balsin sen
Aynen öyle cutem, neyse boşver Allah biliyor herşeyi

Yok geçti zaten öfkem sinirim, ne hali varsa görsün... Oğlumu üzemeyeceğim bir koca için
Canım çok yüksek değilmiş, ama yine de dikkatli olalım dedi doktor, hani daha fazla yükselmesin diye. Çok da kasmıyorum kendimi, ama eskisi gibi nasılsa hamileyim şu tatlıyı da yiyim, şu karpuzu da yiyeyim diyemiyorum açıkçası
proteini çok yiyorum, karbonhidratı çok az. Ama çok faydası oldu, son ay kilo almadım, aksine 1,5-2 kilo verdim bile. Kendimi daha hafif hissediyorum, daha rahatım böyle. Toplamda 5,5 kilo almış oldum, 30. haftamdayım şuan.

canım anlıyorum seni ama gerçekten olan sana bebeğine oluyor ağlaman bile onlara göre saçma her işleri mantık duygu pek yok,sen içinde hiç bir şeyi bırakma sakın eğer bebekle ilgili yapılacak bir şeyse mevzu sakın ama sakın kalmasın içinde, çalışan hatunsun yap istediğini, ben çalışmadığım için öyle çok hayıflanıyorum ki, eşim bana der ki sen çalışıyor olsan çekmezdin kahrımı mantığa bak...

Cnm. Benimki ozel olmasina ragmen 10 dk surdu ve hic gostermedi bana dr
sağol canım içim rahatladı 10 dk az geldi hani yarım saat sürüyordu o yüzden dedim nasıl baktı bu sonuç kağıdınıda almadık orda yazanları görsem rahatlarım belki, bugün kendi dr um gösterir inşaallah
canım ilkle kıyaslama ilkinde senin bakımına muhtaç çocuğun yoktu sürekli yemek pişirmek zorunda değildin vs. ama şimdi oğlun var o başlı başına yormaya yetiyordur e bunun üstüne gebelik haliyle ağrın sızın çok olur, benimde ilkiyle hiç benzerliği yok çok zorluyor beni, kv diyor ameliyatlısın kızım ilkine gitmesin aklın diyor kadın haklı galiba:)
ay canım nasıl ağırlıyorsun yok ben kimseyi alamıyorum kusura bakmasınlar:)

canım kiloda bünye meselesi sende takmıyorsun zaten boş ver uykusuzluktan veriyorsan tığ gibi olursun, ben stresten şişenler grubundanım:)
kolay gelsin canım son hazırlıklar çok güzel:)
sağol canım, darısı başına inşaallah bunun streside geçti şükür
Ablam hadi gozun aydin....
Herseyin yolunda olmasina sevindim
Masaallah Eymenimize ♥♥♥

sağol canım benim

Gecmis olsun bacim...
Bende de oluyordu o agrilar ama bir saat uzun degil mi...
Bence devam ederse bir doktorunu ara istersen ....
Rose... dr.unla gorus cnm.
Azericim kuzuna kiyamam.onemli bi isten kurtuldunuz.allah saglik sihhat versin.hayirliugurlu olsun.
Rosechina canij korkma.ama 24saati bulduysa git dr una.
Rose nasıl oldun canım...

kızlar teşekkür ederim daha sonra uyuya kalmışım sbah ishal karın ağrısı yaşadım acile gittik idrar yolları enfeksiyonu geçmemiş ilaç ta kullanmıştım kendi dr.umu aradım bol sıvı al muz haşlanmış patates fln ye geçmesze gel yatırıp serum tedavisi yapıcam dedi. Ki 2 gündür iyiym kızlar geçti çok şükür :)
işyerinde çok yoğunum giremedim kusura bakmayın kızlar...

yok bu seferki alınacak yapılacak mevzuu değildi, gitme dediğim bir yere gitti. Beni evde yalnız bıraktı, ben kaç saat onu merak ettim yolunu gözledim. Hem onun için endişelendim, hem de ben onunla ilgili plan yaparken onun bensiz bir plan yapmasına bozuldum. Gece geç geldi, ama sağsalim geldi en azından, çok şükür.
Ama aynen dediğin gibi, ağlamamız bile saçma onlar için. Bu sabah gözlerim balon gibi şişmiş, diyor ki bide bana "gözlere bak, alt tarafı dağa ava gittim diye bu kadar ağlanır mı?"
Ya başına bir şey gelseydi, Allah korusun...
Haberlerde karnı burnunda eşlerini bırakıp denize gidenlerin cesetlerini görüyoruz son günlerde... Onlar da dönebilselerdi evlerine eminim "Alt tarafı denize gittim diye bu kadar ağlanır mı?" derlerdi. Artık tek kişilik değil, 3 kişilik düşünüp de hareket etmesini beklerdim, ama bir erkekten bunu beklemek aptallık sanırım

neyse şimdi iyisin canım geçmiş olsun

ayy deryam senle çok benziyoruz, bende eşime çok kızıyorum bu mevzulardan panik ataksın diyor hep olumsuz düşünüyorsun diyor, ben kaç kere ağladım meraktan bir bilsen benimkide yüzme bilmez balığa gidicem der şaka gibi ya, neymiş suya girmiyormuş, birde oğluma diyor senle gidelim mi diye, eğer öyle bir şey yaparsan hakkımı helal etmem dedim, senin sürekli hatırlatman lazım sorumluluklarını çabuk unutabiliyorlar, endişelerimiz saçma geliyor, onlar dönene kadar biz ne haldeyiz anlamıyorlar, arkadaşları kılıbık demesin diye istediklerini yapıyorlar maalesef

cutem- geçmiş olsun canım inş biran önce geçer birde mideye tahin iyi geliyor ağrısını alıyor onu da dene istersen canım tahin helvası da olabilir.
nesdem- canım çok şükür atlattın prensesine kavuştun inş bizlerde o günleri görürüz. :) eşin gerçekten çok panik bende kendimden çok korkuyorum ya bende öyle panik bir anne olursam die zaten pipirikliyim
canım spinal olduğun için sırt bel ağrıların olabilir benim arkadaşım da 7 ay önce spinal doğum yaptı hala eğilirken bebeğini kucağına alırken ağrılarının olduğunu söyledi. ama bacak ağrın için bilemiyorum geçmezse dr.una sor canım.
canım dora ememediği için sinirlenmiş olabilir ve de gaz sancısı ....
azeri - canım hayırlı olsun erkekliğe ilk adımını attı şimdiden iyi olmuş bence ablamın 3 oğluda 2 aylıkken sünnet oldular çok rahat atlattılar bi sıkıntıları olmadı :)
nukra - tatlım kolay gelsin yormuşsun sende kendini doğuma az kaldı Allah gönlüne göre versin. senin ve bebeğinin sağlığı açısından hangi doğum hayırlıysa o olsun canım inşşş
duha - kuzum çok yormuşsun kendini en azından dinlene dinlene yapsaydın bende senin gibiyim dayanamıyorum sonunda da pişman oluyorum bebeğime bişey olacak die ...
yüsra- canım çok şükür iyiym sen nasılsın ? maşallah kuzuna normladir canım bence hareketli olması..

Aynen aynen efloşum.. Benimki de diyor ki, hep dizinin dibinde mi durcam? Sen bana bile böyle yapıyorsan, oğlana kimbilir neler yapcan diyo.. Sanki hep dizimin dibinde oturuyor da... Evet dedim, oğlum benim dizimin dibinden ayrılmıcak
Aynen dediğin gibi, arkadaşları kılıbık demesin diye bir çaba içindeler, garip

boş ver kuzum bak erkek annesi olucaz gerçi benim var bir tane:) onlar babaları gibi olmayacak sayemizde çok güzel yetişecekler eşlerini üzmeyecekler inşaallah

dgrpnr- Allah yardımcın olsun canım inş zorlanmadan gecer okul dönemin ...
ayayşegül- canım kolay gelsin yeni eve taşındın taşınalı gelen giden bitmedi sana da :) güzel haberlerle gel canım
eflalim - canım nasıl oldun daha iyimisin ?
ece - canım ablam 2 doğumu da sezaryen di. ilk çocuğunda hiç gaz sıkıntısı yaşamadı çok rahattı. ama ikizlerde ilk 3,5 ay kabus gibiydi gece uykuları hiç yoktu hep ağlıyorlardı. doğumla alakalı olduğunu zannetmiyorum ama bilemiyorum yinede..
hifanur - canım üzme kendini sakın ekim ayı uğur getirsin bebiş olsun canım inşşş

ne kadar güzel Allah kucağınıza almayı nasip etsin
herkese merhaba arkadaşlar şeker yüklemesini yaptırmayan varmı aranızda doktor yaptırmamı istedi canan karatayda televizyona çıkıp bir şeyler söyleyince herkesin aklı karıştı

evet canım canan karatayı bende duydum ama dr.uma sorma gereği bile duymadım yaptırdım sonuçta şeker çıkarsa da çok tehlikeli....

boş ver kuzum bak erkek annesi olucaz gerçi benim var bir tane:) onlar babaları gibi olmayacak sayemizde çok güzel yetişecekler eşlerini üzmeyecekler inşaallah
İnşallah inşallah, çocuğumu yetiştirirken hata yapacağım diye çok korkuyorum efloş, inşallah iyi anne olabilirim

maşallah canım eymen 'e :)

deryaw - canım hayırlı olsun cicileriniz güle güle kullansın inş :) birsürü şey almışsın yaa ben daha banyo setini şampuan bakım ürünlwri ve 5'li hastane çıkışı tulum aldım.. daha çooook alınacak var

Çok teşekkür ederim canım. Ben de daha 30 haftaya kadar elle tutulur hiç birşey almamıştım canım, hepsini 1 günde aldık, daha bitmedi tabi de sen de alırsın daha yani, vakit var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…