canım ben soğuk süt içiyorum canım yudum yudum iyi geliyorKızlar midem çok yanıyor nefesimi üflesem ağzımdan ateş çıkacak sanki şurup tahin elma kâr etmiyor
tamam canım kullanmak istemiyorum cutem ama artık sürekli ağlıyorum eymen çok huysuz olacak bu gidişle, koca şehirde psikolog bile yok deli olucamEflal. Cnm ilac sakin kullanma. Bebege inanilmaz etkileri var sakinlestirici ilaclarin. Kendi kendini telkin et.
Bu durumda iyice buyumeden cozulur insallah. Sinirle esini de yipratma cnm. O seni anlamis ama iki aile arasinda cok zordur..simdi o durumu yasiyr.
canim benim Rabbim cikarsin seni bu sıkıntilardan..tamam canım kullanmak istemiyorum cutem ama artık sürekli ağlıyorum eymen çok huysuz olacak bu gidişle, koca şehirde psikolog bile yok deli olucam
aynen dediğin gibi arada kaldı epey bozuldu söyleyince, dediğin gibi gitmiyim canım üstüne ablamgilde öyle dedi sakin ol fevri hareket etme diyorlar bakalım başarabilecekmiyim, ilk kez yaşıyoruz böyle bir sıkıntı aile ile ilgili
bir kaç gün daha ölçmeye devam et, yavaş yavaş şekillenir tablon...canmbgn 36.4 tü varmı
efloşum ben geçmişi okumadım, direkt bu mesajını gördüm. Birazdan geçmişe bakacağım. Ama yazdığın mesaja eşin bence çok mantıklı cevap vermiş, sen sabırlı olup bekle bakalım şimdi. Eşinin durumu da çok zor çünkü. Başkası yapsa hatayı yargılamak çok kolay ama kendi ailesi olunca söz konusu, sana karşı bile babasının hatasını kabullenmesi çok zor, hak ver ona. Sabret canım, Allah yardımcın olsunHepiniz sağolun kızlar, dünden beri ağlıyorum engel olamıyorum kendime doktora gitsem bir şey verirmi sinirlerim çok harap halde
Eşim akşam konuyu açmamak için çok çaba sarfetti oğlumu aldı parka götürdü markete götürdü evde de oyalandı en sonunda ben açtım yüzü çok değişti ama öyle bir tepki vermedi, ne babası hakkında ne benim hakkımda yorum yapmadı ama onu tanıyorsam kesin konuşacak benden habersiz dedim, tabi yinede bana ayıp etmiş falan dememesi çok zoruma gitti sanki bana tavırlı gibi hissettim sabahda aynıydı hiç konuşmadı benimle öylece işe gitti, bende mesaj attım zaten biz konuşamayız onun sayesinde, epey uzun bir mesaj attım, ''suçlu baban ama bana tavır yapıyorsun dünden beri sancım var bebeğime bir şey olursa sevinirsiniz bir çocuğu daha ağlatmıycak diye, arkamda hiç bir zaman durmuyorsun,burda durmamın bir anlmı yok artık, seninle yaşadığımız sorunlara ailenin hatırı için katlanıyordum ama baban bu hatırı yıktı vs.'' diye uzunca bir mesaj, hemen aradı sakinleşmeni bekliyorum olayın sıcağıyla hareket etmek yanlış sonuç doğurur, tabi ki konuşucam neden böyle bir şey yapmış öğrenicem, her insan hata yapabilir hata yapmış bu senin babanda olabilirdi onlar büyüğümüz yaptığını haklı göstermez ama kendi babanmış gibi düşün falan dedi, eee kendi babam gibi düşünürsem affetmiycem demektir kızlar ki çok zor gözümden düştü tamiri yok artık biten bitmiştir benim için
eşimin ailesiyle çok iyi anlaşırım kızlar babası genel olarak sevilmez aşırı derecede tutucu ama bu tutuculuğu sadece karısına çocukların karşı ,karısını kızlarını hiç bir yere göndermez, evli olduğu halde oğullarının gittiği yere karışmak ister ama kendi gezer tozar, canının istediği yerde oturur kalkar, benim dediğim olacak ben babayım diye diktatörlük yapar, ben her seferinde bunu yenmeye çalıştım asla karıştırmadım yaşantımıza eşimde çoğu zaman etkisinde kaldı ama babasının tutumunun yanlış olduğunun farkında, tek sıkıntı kp yani o da kendi eliyle ona olan saygımı kaybettirdi kendi kaybetti, bundan sonra öyle her gün oğlumu görmek yok canı istediğinde gezdirmek yok, beni tanıyamamış daha, kendi babama eyvallahım yok benim kaldı ki ona olacak,çok pişman edicem onu, insanların hayatına müdahale etmemeyi herkesi yönetemiyceğini birinin ona öğretmesi lazım bu da ben olucam.
konu açılınca ne olur bilmem ama dediğim gibi eşimin tavrı bundan sonra çok önemli, ben çok şeyine katlandım kızlar eşimin artık bir gram yerim kalmadı,adımını iyi atması lazım
Oluyor cnm hepimizde oluyor senin kp bizde kv birak hareketleri yuzunden bosanmanin esine gelmeyi kadin agziyla evlenmeseydin bosansinlar ozaman diyor..eflhepimiz de t: 36877603 .!.:tamam canım kullanmak istemiyorum cutem ama artık sürekli ağlıyorum eymen çok huysuz olacak bu gidişle, koca şehirde psikolog bile yok deli olucam
aynen dediğin gibi arada kaldı epey bozuldu söyleyince, dediğin gibi gitmiyim canım üstüne ablamgilde öyle dedi sakin ol fevri hareket etme diyorlar bakalım başarabilecekmiyim, ilk kez yaşıyoruz böyle bir sıkıntı aile ile ilgili
canim benim Rabbim cikarsin seni bu sıkıntilardan..
hic bisey diyemedim...((((
sağol canım sabredicem mecburen çok zor hazmedemiyorum o an ki sinirle ağzıma geleni söyleseydim diyorum kimse seni sevmiyor haberin var mı çocukların eve gelmeni bile istemiyor deseydim kendini bir şey sanmaktan vazgeçerdi belki, ben ki düğünde hiç bir maddi sıkıntı çıkarmadım ailemde öyle ben ne dediysem tamam kızım sen öyle istiyorsan öyle olsun dedi ailem, eşyasız eve gelin gittim ben aylarca derme çatma başkalarının eşyasıyla oturdum bu utanmaz adam yüzünden...bir kaç gün daha ölçmeye devam et, yavaş yavaş şekillenir tablon...
efloşum ben geçmişi okumadım, direkt bu mesajını gördüm. Birazdan geçmişe bakacağım. Ama yazdığın mesaja eşin bence çok mantıklı cevap vermiş, sen sabırlı olup bekle bakalım şimdi. Eşinin durumu da çok zor çünkü. Başkası yapsa hatayı yargılamak çok kolay ama kendi ailesi olunca söz konusu, sana karşı bile babasının hatasını kabullenmesi çok zor, hak ver ona. Sabret canım, Allah yardımcın olsun
canı sağol sizlerle paylaştıkça üzüntüm hafifliyor inan, daha sakin oluyorum sadece gözyaşlarıma engel olamıyorum yazdıklarınızı okurken bile ağlıyorum, eşimde öyle diyecek canım babam idare et diyecek barışın diyecek elini öp diyecek ama kusura bakmasın yapmıycamHayırlı Cumalar güzel yüreklilerim...
Kızlar bugün dotorumuzla randevumuz var nasipse çok merak ediyorum ne durumda acaba küçük adam...
Eflal lütfen sakin olmaya çalış bak eşinde farkında durumun erkekler bizim gibi değil canım mevzu aileleri arasında olunca pat pat rahatça konuşmuyorlar biz eltimlerle bu kv mevzusunu eşlere anlatabilmek için neler yaşadık yıprandık evet sonunda anladılar ama ne yapalım annemiz bizim hatrımıxa idare edin dediler o kadar. ..
ah canım ah niye böyle bu insanlar benim kp bildiğin kaynana yanlış gelmiş dünyaya, karısı yemek yaparken attığı tuza varana kadar karışır kadının dibinde denetler!! Canım biz zaten ev almak istiyoruz birikim yapamadık hiç e benim altın falanda yok takılmayınca 3 bilezik takılmıştı o da gitti zaten, az birikim olsa eşimde istiyor ev almak tokiye girelim dedik evler çok küçüktü eşim beğenmedi, bu binaya kat çıkmaktan vazgeçtim zaten artık aslaaa!!! İnşaallah bahçeli güzel bir ev yapabiliriz kimseyi çekmem o zaman komşuydu şuydu buyduOluyor cnm hepimizde oluyor senin kp bizde kv birak hareketleri yuzunden bosanmanin esine gelmeyi kadin agziyla evlenmeseydin bosansinlar ozaman diyor..
İns sende atlatacaksin bu gunleri asla muhatap olma kp artik esinide anlamaya calus cok kiziyosun simdi ona ama onunda eli kolu bagli adam kafadan catlak kocan laf soylese nolacak islemez o kafaya
İns tasinma durumunuz olur sende biyerlere gidebilsen bikac gunlugune kafa dagitirdin
GÜNAYDIN KIZLARRR
EFLALİM - canım çok haklısın ama eşin bu konuda doğru olanı yapıyor biraz zaman geçsin...
o an gidip konuşsaydı olay daha da büyüyecekti sende sakin ol canım üzme kendini bebeğini
Sağol canım benim inşaallah bulacak inanıyorum ,dediğin gibi eşimdebfarkına varsın artık daha doğrusu farkına vardı da icraata geçsin artıkeflal Kuzum yazik gözyaşlarına yavrunu da kendini de harap etme allah en buyuk adalet sahibi hak ettigini bulur kp. allah yardımcın olsun
bi imkan versin de uzaklasin kp den ins.
eşinle iyi ol önemli olan odur . biraz sakinleş daha iyi kararlar verirsin ins.
Eflal canım ben hastahane çıkışı olarak değilde zıbın iç dış beresi patikleri takım bide aynı desenden penye bsttaniyesini aldım beyaz üzerine çam ağaç desenli penyeside çok güzel zaten civilde çam ağacı manzara desenli bir o vardı :)Kızlar birde ilk hastane çıkışı ne renk alayım zaten bir tane alıcam fikir verin bana civilde karar veremedim çeşit çoktu, sade beyaz mı alayım yoksa beyaz ağırlıklı mavili mi alayım kafam allak bullak oldu ona uygun penye battaniye alıcam birde, birde kışlık kundaklardan alıcam, civile netten bakıp beğendiğiniz modeli benle paylaşsanız kararsızım hem de çok:)
canım bende beşli alıcam zaten öyle büyük set almıycam, güzelmiş seninkide güle güle giyinsin, emirde bir şey yoktu rahat rahat almıştım şimdi bir tek onu alıcam karar veremiyorum:) işte bu diyemedimEflal canım ben hastahane çıkışı olarak değilde zıbın iç dış beresi patikleri takım bide aynı desenden penye bsttaniyesini aldım beyaz üzerine çam ağaç desenli penyeside çok güzel zaten civilde çam ağacı manzara desenli bir o vardı :)
Benim aldığım bu canım bunun aynı deseninin penye battaniyesinide aldım bu arada çam ağacı değilmiş desen yanlış hatırlamışım hem uygun hemde penyesi çok güzel
Cnm. Bizim burada Suluhan diye bir yer var. Tum nikah sekeri, incik boncuk malzemesi satan buyuk bir han. Bir suru dukkan var. Ben oradan aldim. Sizin orada vardir belki bu tarz yer cnm. Bebek susu icin hazir kesilmis tul, lavanta, baglamak icin kurdela, biblo uzerine yapisacak, miknatis, silokon tabancasi ve silikon, uzerine ismi zimbalamak icin de zimba cnm. Zaten aldigin yer ogretiyr nasil.yapacagini.Cutem
Canım bebek şekeri süs vs. yapmıştınya neler yapmıştın malzemeleri nasıl temin edicez yavaş yavaş alsamda yapsama diyorum oyalanırım hiç değilse oğlumda yardım eder:) hem emirede yapıcam kapı süsü çünkü:) kıskanmasın diye, şimdi emirin kıyafetleri yıkanıyor hastane çıkışları, onların fotosunu çekicem sizde bakarsınız hiç eksik yok gibi, bir şey almıycam sanırım, geçen civile gittim almadım bir şey hepsi var çünkü, bir tek ilk giyeceği hastane çıkışını alırım, iki penye battaniye tamam
bir tane nohut battaniye aldım birde unibaby ıslak pamuk havluyla şampuanını aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?