Benim aldığım bu canım bunun aynı deseninin penye battaniyesinide aldım bu arada çam ağacı değilmiş desen yanlış hatırlamışım hem uygun hemde penyesi çok güzel
Acik renk al derim cnm.Kızlar birde ilk hastane çıkışı ne renk alayım zaten bir tane alıcam fikir verin bana civilde karar veremedim çeşit çoktu, sade beyaz mı alayım yoksa beyaz ağırlıklı mavili mi alayım kafam allak bullak oldu ona uygun penye battaniye alıcam birde, birde kışlık kundaklardan alıcam, civile netten bakıp beğendiğiniz modeli benle paylaşsanız kararsızım hem de çok:)
Henuz yumurta yok1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
Canım sağol aldığın yerde epey seçenek varmış burda da vardır heralde:) o da olmazsa pes diyeceğim, keçeden harf varsa daha güzel olur inşaallah vardır, alıp başlasam bir an önce güzel olacak inşaallahCnm. Bizim burada Suluhan diye bir yer var. Tum nikah sekeri, incik boncuk malzemesi satan buyuk bir han. Bir suru dukkan var. Ben oradan aldim. Sizin orada vardir belki bu tarz yer cnm. Bebek susu icin hazir kesilmis tul, lavanta, baglamak icin kurdela, biblo uzerine yapisacak, miknatis, silokon tabancasi ve silikon, uzerine ismi zimbalamak icin de zimba cnm. Zaten aldigin yer ogretiyr nasil.yapacagini.
Kapi susu icin de malzemeleri ayni yerden almistim. Köpük halka, 2cm eninde kurdela uzerine sarmak icin, uzerine ister keceden harf ister biblo, uzunca tül, süslemek icinde 3 cm.eninde iki farkli renkte kurdela cnm. Hep silikom tabancasiyla yapistirdim..youtube dan yapimini izleyebilirsin cnm.
Unibabay sampuan kullanmadim.bilemiyrm nasildir.
Islak mendilden 2 paket koy yanina. Birine bebegi dogunca siliyrlar. Artik yikamiyrlar cunku.
ölçmeye devam canım dün yazamadım kafam karışıktı1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
tamam canım sade beyaz çok mu çiğ kalır ayyy kendime gülüyorum resmenAcik renk al derim cnm.
Henuz yumurta yok
tamam canm :)ölçmeye devam canım dün yazamadım kafam karışıktı
tmm cnmAcik renk al derim cnm.
Henuz yumurta yok
Niye cig kalsin cnm.tamam canım sade beyaz çok mu çiğ kalır ayyy kendime gülüyorum resmen
Eflalim bunu öyle aldım bir tane kolay giydirebilmek içinde yeni doğan içli dışlılar varya o tarz aldım çıtçıtlı ayaklı ayaksız zıbın tek parça giysiler daha rahat ilk zamanlar dediğin gibi :) tesekkur ederim bu arada canım daha güzelleri sizin olsun :)ayy nukram bunu alıp geri bırakmıştım:)) ama tulumya bu ilk giydirmesi zor olur kuzum, çok güzel
Cutemmm bende hep beyaz ağırlıklı üzerinde renkli puantiyeler desenler tarzında aldım niyeyse bebekte beyaz hoşuma gidiyor tabi birazcık renk hareketi olursa üzerinde güzel oluyor sanki :)Niye cig kalsin cnm.
Civilden baktim. Bunun beyazlisi da var. Digerlerine gore daha kullanisli parcalari bence.
Eki Görüntüle 1241131
bakıyorum hemen cutem sağolNiye cig kalsin cnm.
Civilden baktim. Bunun beyazlisi da var. Digerlerine gore daha kullanisli parcalari bence.
Eki Görüntüle 1241131
Eflalim bunu öyle aldım bir tane kolay giydirebilmek içinde yeni doğan içli dışlılar varya o tarz aldım çıtçıtlı ayaklı ayaksız zıbın tek parça giysiler daha rahat ilk zamanlar dediğin gibi :) tesekkur ederim bu arada canım daha güzelleri sizin olsun :)
puantiyeyi bende çok seviyorum canım az çok kafamda fikir oluştu biri şu dese alacaktım o haldeydim:)Cutemmm bende hep beyaz ağırlıklı üzerinde renkli puantiyeler desenler tarzında aldım niyeyse bebekte beyaz hoşuma gidiyor tabi birazcık renk hareketi olursa üzerinde güzel oluyor sanki :)
bunu bilmiyordum emirinkinde bir tane kırmızı vardıAklinizda olsun. Ne kadar koyu renk,o kadar tehlikeli madde kiyafette kizlar.
Benimkileri hatirliyodundur koyduydum bi ara bide waikikiye bi bak derim gecen gittim yine guzel 5li takimlar gelmis ama var diye almadim artik bendeki kirmiziliyi ordan almistimKızlar birde ilk hastane çıkışı ne renk alayım zaten bir tane alıcam fikir verin bana civilde karar veremedim çeşit çoktu, sade beyaz mı alayım yoksa beyaz ağırlıklı mavili mi alayım kafam allak bullak oldu ona uygun penye battaniye alıcam birde, birde kışlık kundaklardan alıcam, civile netten bakıp beğendiğiniz modeli benle paylaşsanız kararsızım hem de çok:)
Kızlar bir şeyi artık iyi anladım ben plan yapmıycam ne zaman plan yapsam olmuyor, doğuma kadar belkide taşınırız nasip tabi, güya seviniyordum ilk doğumumda yalnızdım yardım eden yoktu şimdi hiç değilse az yardım edenim olacak kv falan iyi bakarlar sağolsunlar biliyorsunuz, doğuma giderken falan gözüm arkada kalmayacak oğluma bakarlar eve gelince elim ayağım olurlar yemek derdim olmaz diyordum ama bu saatten sonra istemem onların bir suçu yok ama zaten taşınırsak mümkün olmayacak annem deseniz sağolsun zaten zor gelir ben yine kalıcam tek başıma
evet canım güzellerdi, lc ye bakamadım daha netten baktım sadece orada aklımda olsun sağolBenimkileri hatirliyodundur koyduydum bi ara bide waikikiye bi bak derim gecen gittim yine guzel 5li takimlar gelmis ama var diye almadim artik bendeki kirmiziliyi ordan almistim
canım benim.senin sinirlerin çok bozulmuş.buda hormonlarınında katkısı var.sen benden daha iyi bilirsin.
biraz sakinleşmeye çalış.eşinle tartışarak değil konuşarak anlaşmaya çalış.
sen yuvanı yıkarsan kp.nin keyfi bozulmucak ,olan senin yuvana olucak.
psikoloğa gidemiyorsan bol bol dua et kuran oku.inan insanı çok rahatlatıyor.özellikle böyle durumlarda.
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?