Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim aldığım bu canım bunun aynı deseninin penye battaniyesinide aldım bu arada çam ağacı değilmiş desen yanlış hatırlamışım hem uygun hemde penyesi çok güzel

ayy nukram bunu alıp geri bırakmıştım:)) ama tulumya bu ilk giydirmesi zor olur kuzum, çok güzel

Acik renk al derim cnm.

Henuz yumurta yok

Canım sağol aldığın yerde epey seçenek varmış burda da vardır heralde:) o da olmazsa pes diyeceğim, keçeden harf varsa daha güzel olur inşaallah vardır, alıp başlasam bir an önce güzel olacak inşaallah

canım uni baby yeni aldım oğlum için deniyim dedim memnun kaldım hatta kendimede kullanıyorum o kadar para verip aldığım şampuanlara on basar saçımdaki elektriklenme gitti yumuşacık oldu:)

mendili koyarım canım sanki doğuma az kaldı heyecan bastı beni:) emirimin odası gelince inşaallah rahatlıycam çünkü şifonyeri eymene kullanıcam yıkadıklarımı yerleştiririrsem eksiği vs. daha net görürüm:) sıfırdan almak daha kolaymış böyle neydi nasıldı kafam karıştı

ölçmeye devam canım dün yazamadım kafam karışıktı

ayy nukram bunu alıp geri bırakmıştım:)) ama tulumya bu ilk giydirmesi zor olur kuzum, çok güzel
Eflalim bunu öyle aldım bir tane kolay giydirebilmek içinde yeni doğan içli dışlılar varya o tarz aldım çıtçıtlı ayaklı ayaksız zıbın tek parça giysiler daha rahat ilk zamanlar dediğin gibi :) tesekkur ederim bu arada canım daha güzelleri sizin olsun :)

Niye cig kalsin cnm.
Civilden baktim. Bunun beyazlisi da var. Digerlerine gore daha kullanisli parcalari bence.

Eki Görüntüle 1241131
Cutemmm bende hep beyaz ağırlıklı üzerinde renkli puantiyeler desenler tarzında aldım niyeyse bebekte beyaz hoşuma gidiyor tabi birazcık renk hareketi olursa üzerinde güzel oluyor sanki :)

Niye cig kalsin cnm.
Civilden baktim. Bunun beyazlisi da var. Digerlerine gore daha kullanisli parcalari bence.

Eki Görüntüle 1241131
bakıyorum hemen cutem sağol

sağol canım hepimize olsun, anne adaylarını hepsinin olsun, anne olmak isteyenlerede bir an önce nasip olsun inşaallah, hifaya, ayşegüle, cholacataya:) azaba

Cutemmm bende hep beyaz ağırlıklı üzerinde renkli puantiyeler desenler tarzında aldım niyeyse bebekte beyaz hoşuma gidiyor tabi birazcık renk hareketi olursa üzerinde güzel oluyor sanki :)
puantiyeyi bende çok seviyorum canım az çok kafamda fikir oluştu biri şu dese alacaktım o haldeydim:)

cutem baktım dediğine fiyatıda gayet iyi zaten ayrı ayrı alsam aynı fiyat olacak deseni ve içindekilerde iyi dediğin gibi bir tane bundan alırım ya da şu nasıl canım

Eklentiler

• 0410400516ss-4.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 60
Benimkileri hatirliyodundur koyduydum bi ara bide waikikiye bi bak derim gecen gittim yine guzel 5li takimlar gelmis ama var diye almadim artik bendeki kirmiziliyi ordan almistim

canım benim.senin sinirlerin çok bozulmuş.buda hormonlarınında katkısı var.sen benden daha iyi bilirsin.
biraz sakinleşmeye çalış.eşinle tartışarak değil konuşarak anlaşmaya çalış.
sen yuvanı yıkarsan kp.nin keyfi bozulmucak ,olan senin yuvana olucak.
psikoloğa gidemiyorsan bol bol dua et kuran oku.inan insanı çok rahatlatıyor.özellikle böyle durumlarda.
Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.

Benimkileri hatirliyodundur koyduydum bi ara bide waikikiye bi bak derim gecen gittim yine guzel 5li takimlar gelmis ama var diye almadim artik bendeki kirmiziliyi ordan almistim
evet canım güzellerdi, lc ye bakamadım daha netten baktım sadece orada aklımda olsun sağol

sağol canım haklısın, amin

Bide Kizlar doğumda giydirmek için vercezya hemşireye ben bunları koydum iyimi? Efksik fazla değil dimi havalar serinledi sayilir

Eklentiler

• IMG_20140912_132010-1.webp
    248,3 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…