canım bak ben hastane çıkışı renkli olarak bu kırmızılıyı almıştım, çok beğendiğim için, ama o gün bunu mu giydireceğim bilmiyorum.Kızlar birde ilk hastane çıkışı ne renk alayım zaten bir tane alıcam fikir verin bana civilde karar veremedim çeşit çoktu, sade beyaz mı alayım yoksa beyaz ağırlıklı mavili mi alayım kafam allak bullak oldu ona uygun penye battaniye alıcam birde, birde kışlık kundaklardan alıcam, civile netten bakıp beğendiğiniz modeli benle paylaşsanız kararsızım hem de çok:)
yaa ben bitane böyle koyulu aldım ama cutem, diğerleri açık renk.. gerçi bunun da içine beyaz iç zıbın giydiriliyor amaAklinizda olsun. Ne kadar koyu renk,o kadar tehlikeli madde kiyafette kizlar.
şu ay hesapları biraz karışık. Bi tablosu vardı ama bulamadım canım, ama 6 ayın içinde oluyorsun sanırımkızlar bişey sorucam yrn inş 25 hafta olucaz kaç aylık hamile oluyorum ?
herşeyin iyi olmasına sevindim canımkızlar ayrıntılı sonucum iyi henüz kağıdı almadım ama iyiymiş oğlum:) evet kesin eymenim geliyor kimse artık kız diyemez:) yarın kendi dr uma gidicem o ne söylüycek bakalım, iç göremedim kuzumu çok gıcık bir durum insan birde sen bak der15 dk sürdü nasıl ayrıntılıysa, başka yerde de yok tek üniversite hastanesi bakıyor özel hastanede bile yok pes yani
yok be güzelim yılar geçsede kafa aynı kafa oluyor çogunda,ama alışıyorsun bi parça birde yoruluyorsun ve cvp vermiyorsun söylenene yapıana sırf yoruldugun için yani,şimdi kendi kendine kıvranıyor ama azdaha sürünsün heleboran canim şimdi nasılsın daha iyi misin . erkek
milleti işte oluyr böyle şeyler malesef. bizde eskiye nazaran tartışma azaldi canim ya birbirimizi tanidik cok şükür rayina oturttuk diyordum ama 13 yil da geçse olabiliyormus demek ki
eflal canim maşallah pipiline.oh gözünaydın hersey yolundaymis cok şükür darisi bizlere
derya tatlim duygusalligin uzerinde canim ama koca icin kiyma gözyaşına kulaklarını tikamaya çalış . eflalimin dedigi odun bunlar:)
sen de şeker mi çıktı canım ya . bende korkmuyor degilim bu şekerden çünkü tatli cok yiyorum.
ide yoruluyorsun bu sebeptende cvp vermiyorsun çogu şeye,ama insanız işte bazen patlıyor sabır
missy canim her gebelik farklı oluyormuş bi kez daha anladik.az kaldı canim ya sabir.
canım bence çokta bekleme annenler masrafları ödesin ama bununla kalsınlar çokta karışmasınlar noldu noldu diyekızlar yaa sizde aşılama için erkenmi yoksa geçmi kaldım.
kafam çok karıştı
daha biz kahvaltımızı yaparken annem aradı.geçen ay dr.a gitmiştik niye bıraktın bi daha gidelim,belki bi ilaç verir bilmem ne.
anne beraber gittik ya doktora ilaç vermedi aşılama önerdi dedim.
ee o zaman aşılama yapalım dedi.
anne bir sürü masraf ettik aşılama yapamayız şuan dedim.zaten 3.senemiz dolunca devlet karşılıyomuş diyorum.
niye bekliyosun biz karşılarız diyo :)
ay bi aceleci konuşmaları var ölürüsünüz kızlar.
anne hayırdır rüyanda mı gördün dedim artık.
olmucak korkusu sardı heralde annemi.sabah sabah sıkıştırıp durdu.
ben 2.5 senelik evliyim zaten.3 sene olmasına ne kaldı.hem rahim filmini geçen ay çektirdim.en azından 2,3 ay daha bi umudum var.hala olmazsa aşılama için kolları sıvarım zaten.
sizin düşünceleriniz nedir kızlar ya.haklımıyım, haksızmıyım, acelemi etmeliyim, beklemelimiyim, kafam karıştı
yok canım yükselicek ve 3 gün devam edicek ozaman tamamdır1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
kızlarr daha birşey yok değil miii?
benim yigende 35 kg.aldı 3buçuk ay oldu dogum yapalı bi parça göbek kalmış okadar,sende verirsinYok atamiyom karnim baski yapiyo offf 21 kiloalmistim eylul 1 de kontroldeyken simdiye yada doguma kadar 25e tamamlicam galiba
Ayyyy ne sisko oldum ben yaaa kamyon gibi oldum offff
ben görmedimmm yaaaa banane banane bende göreceemmmAlbumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
allahtan bende çikolata düşkünlügü yok toplam 7 kg aldım dr.normal dedi sonuçta 3.gebelik dedi.doguma kadar 15 16 17 yi bulurum gibime geliyor,benim dezavantajım normaldede kilolu oluşum.ah nesdemim bu aya kadar çikolata falan hic yememistim seviniyirdum ne güzel canim istemiyor diye gel gör ki şimdi dayanamıyorum abartmadan yiyorum.
sütü öyle direk icemem bardakta ama farkli şekilde tüketiyorum bol yogurt yiyorum kendim yapiyorum kahvaltıda bile.
meyve de yiyorum hurma yiyorum.
ins su çikolata düşkunlugum de geçer bi an önce.
kızlar dün çocukların peşinde çok mu döndün ondan mı bilmiyorum akşamdan beri oğlum ara ara bi tarafa toplanıp kasıyo kendini sanki çok fena canım yanıyo
sizce neden
anamm bu erkekler kocası,kp.i kaynı erkek işte hepside düşüncesis egoist,hepsi onlarda mevcut,üzme tatlı canını sakin düşün canım,aah ah bende çok valiz topladım ama şimdi önce derin derin nefes alıyorum evet yıpranıyoruz ama çocuklarımız var,yani bazı şeyler için çok geç kalanlardanız,Selam kızlar canım sıkkın kp yüzünden, çok büyük bir densizlik yaptı o kadar sinirliyim ki ağladım epey, eşimin henüz haberi yok eve gelmesini bekliyorum telde azcık çıtlattım ama, mevzu oğlumun ağlamasıyla ilgili tam yazamıycam, gemileri yaktım nerdeyse gidiyordum eşimin tavrına göre hareket edicem arkamda durmazsa eyvallahım yok beni merak etmeyin haber veremezsem, cuteme yazarım gerçi önemli bir durum olursa olmazsa yazmam zaten,kp in gözümde pul kadar değeri kalmadı zaten gıcığım vardı bitti gözümde.
6 ay 1 haftalık hamilesinkızlar bişey sorucam yrn inş 25 hafta olucaz kaç aylık hamile oluyorum ?
Iyi gunlerde kullan cnm. Cok guzeller. Bi taneden bisi olmaz. Body ya da zibin gibi direk tenine degecekleri acik.renk.olsun yeter cnm.canım bak ben hastane çıkışı renkli olarak bu kırmızılıyı almıştım, çok beğendiğim için, ama o gün bunu mu giydireceğim bilmiyorum.
Bir de böyle kundak aldım..
Eki Görüntüle 1241285 Eki Görüntüle 1241286
yaa ben bitane böyle koyulu aldım ama cutem, diğerleri açık renk.. gerçi bunun da içine beyaz iç zıbın giydiriliyor ama
şu ay hesapları biraz karışık. Bi tablosu vardı ama bulamadım canım, ama 6 ayın içinde oluyorsun sanırım
çoookk tatlıyaaa çok şirinlerr,bende ufak ufak almaya başladım,hepsini bir anda alıp bütçeyi sallamaktansa birer ikişer almak en iyisicanım bak ben hastane çıkışı renkli olarak bu kırmızılıyı almıştım, çok beğendiğim için, ama o gün bunu mu giydireceğim bilmiyorum.
Bir de böyle kundak aldım..
Eki Görüntüle 1241285 Eki Görüntüle 1241286
yaa ben bitane böyle koyulu aldım ama cutem, diğerleri açık renk.. gerçi bunun da içine beyaz iç zıbın giydiriliyor ama
şu ay hesapları biraz karışık. Bi tablosu vardı ama bulamadım canım, ama 6 ayın içinde oluyorsun sanırım
cnm. Bunda tulum var diye dememistim.sana.cutem baktım dediğine fiyatıda gayet iyi zaten ayrı ayrı alsam aynı fiyat olacak deseni ve içindekilerde iyi dediğin gibi bir tane bundan alırım ya da şu nasıl canım
Olsun cnm. Direk tenine degmesin yeter.bunu bilmiyordum emirinkinde bir tane kırmızı vardı
Cnm. Iki ayakli alt fazla. Bir de corap koy mutlaka.Bide Kizlar doğumda giydirmek için vercezya hemşireye ben bunları koydum iyimi? Efksik fazla değil dimi havalar serinledi sayilir
Mantar olabilir. Acilen dr.una gorun guzelim.KIZLAARR YARDIMM... canlar vajinal bölgrdr şiddetli kaşıntı var 3 gündür,sirkeyle sildim 4 5 sefer ama geçmedi napıcam,canım yanıyor
sağol cutemIyi gunlerde kullan cnm. Cok guzeller. Bi taneden bisi olmaz. Body ya da zibin gibi direk tenine degecekleri acik.renk.olsun yeter cnm.
evet haklısın canım, ben bu aya kadar hiç bişey almamıştım, şimdi birden yüklenince azcık tuzlu geliyorçoookk tatlıyaaa çok şirinlerr,bende ufak ufak almaya başladım,hepsini bir anda alıp bütçeyi sallamaktansa birer ikişer almak en iyisi
canım enfeksiyon gibi görünüyor, mutlaka doktorunla görüş canım. Benim doktor da enfeksiyon olursa tedavi etmemiz lazım dedi.KIZLAARR YARDIMM... canlar vajinal bölgrdr şiddetli kaşıntı var 3 gündür,sirkeyle sildim 4 5 sefer ama geçmedi napıcam,canım yanıyor
sağol canımDERYA - canım çok güzelmiş çok beğendim :)))
tmm cnm
BORAN - teşekkür ederim canım geçmiş olsun mantar olmuş sanırım geçmezse dr.a git canım
kızlar yoladığınız tulumların hepsi birbirinden güzel :)
bu arada benim kocam da erkek bebekte kurduğu hayallerini kızımızda yapmaya çalışıo beni deli edio :)
ben FB ' liyim. kendisi koyu GS 'li . GS Store dan 5'li hastane çıkışı 1 tulum ve çıtçıtlı body almış. kız bebekler için ama hiçte öyle değil kırmızı-sarı sadece tulum beyaz önünde de kükreyen aslan var...
neymiş hastaneden çıkarken gs li takımı giyecekmiş .. ne o ya erkek gibi dedim kızımız olacak şöyle pembeli cicili giydiricem dedimevde giysin gs leri :)
herşeyin iyi olmasına sevindim canım
yok be güzelim yılar geçsede kafa aynı kafa oluyor çogunda,ama alışıyorsun bi parça birde yoruluyorsun ve cvp vermiyorsun söylenene yapıana sırf yoruldugun için yani,şimdi kendi kendine kıvranıyor ama azdaha sürünsün hele
canım bence çokta bekleme annenler masrafları ödesin ama bununla kalsınlar çokta karışmasınlar noldu noldu diye
yok canım yükselicek ve 3 gün devam edicek ozaman tamamdır
benim yigende 35 kg.aldı 3buçuk ay oldu dogum yapalı bi parça göbek kalmış okadar,sende verirsin
ben görmedimmm yaaaa banane banane bende göreceemmm
allahtan bende çikolata düşkünlügü yok toplam 7 kg aldım dr.normal dedi sonuçta 3.gebelik dedi.doguma kadar 15 16 17 yi bulurum gibime geliyor,benim dezavantajım normaldede kilolu oluşum.
anamm bu erkekler kocası,kp.i kaynı erkek işte hepside düşüncesis egoist,hepsi onlarda mevcut,üzme tatlı canını sakin düşün canım,aah ah bende çok valiz topladım ama şimdi önce derin derin nefes alıyorum evet yıpranıyoruz ama çocuklarımız var,yani bazı şeyler için çok geç kalanlardanız,
6 ay 1 haftalık hamilesin
saol canım 5.83 aylık hamileyim :))))Eflamin canim benim dua oku emir ve eymen icin sakin ol Rabb yoluna koysun esinde suan arada baba o kadar terse simdi konussaydi kotu olabilirdi sakin ol bitanem
Deryam Missy nukram cutem begendileriniz cok guzel
Kixlar benim aldigim hastane cikisinda kilot atlet bile var :) onlar giydiriliyor mu
Boran enfeksiyon olmadin bence doktoruna soyle
25 haftaik hamile isen 7 ile carp 30 a bol
sağol canımbizde de durum tam tersi, ben GS, eşim FBli, tutup da FBli tulum alırsa hayatta giydirmem
25 haftaliksansaol canım 5.83 aylık hamileyim :))))
maşallah canim ahmet Asım a allahım hayirlica kurtarsin ins.Teyzelerimizz biz geldik :)
Herşey normalmiş hamdolsun haftada bir artık kontrollerimiz nst ye girdik sancımız çıkmadı kilomuz 2.750 gram olmuş boyumuz 48 cm :)
Midem için hap yazdı doktorumuz birde dik değilde arkaya yatık oturmamı istedi mideye baskı olmasın diye bizden haberler böyle :) Rabbim bu günleri arzulayan tüümm kardeşlerime bu duyguları tattırsın :)
geçmiş olsun canım dr a görünmende fayda var ihmal etme.KIZLAARR YARDIMM... canlar vajinal bölgrdr şiddetli kaşıntı var 3 gündür,sirkeyle sildim 4 5 sefer ama geçmedi napıcam,canım yanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?