Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım bak ben hastane çıkışı renkli olarak bu kırmızılıyı almıştım, çok beğendiğim için, ama o gün bunu mu giydireceğim bilmiyorum.
Bir de böyle kundak aldım..

Aklinizda olsun. Ne kadar koyu renk,o kadar tehlikeli madde kiyafette kizlar.
yaa ben bitane böyle koyulu aldım ama cutem, diğerleri açık renk.. gerçi bunun da içine beyaz iç zıbın giydiriliyor ama

kızlar bişey sorucam yrn inş 25 hafta olucaz kaç aylık hamile oluyorum ?
şu ay hesapları biraz karışık. Bi tablosu vardı ama bulamadım canım, ama 6 ayın içinde oluyorsun sanırım

herşeyin iyi olmasına sevindim canım
yok be güzelim yılar geçsede kafa aynı kafa oluyor çogunda,ama alışıyorsun bi parça birde yoruluyorsun ve cvp vermiyorsun söylenene yapıana sırf yoruldugun için yani,şimdi kendi kendine kıvranıyor ama azdaha sürünsün hele
canım bence çokta bekleme annenler masrafları ödesin ama bununla kalsınlar çokta karışmasınlar noldu noldu diye
yok canım yükselicek ve 3 gün devam edicek ozaman tamamdır
Yok atamiyom karnim baski yapiyo offf 21 kiloalmistim eylul 1 de kontroldeyken simdiye yada doguma kadar 25e tamamlicam galiba
Ayyyy ne sisko oldum ben yaaa kamyon gibi oldum offff
benim yigende 35 kg.aldı 3buçuk ay oldu dogum yapalı bi parça göbek kalmış okadar,sende verirsin
Albumle ugrasamadim japonuma bakin kizlar avatarimdan.
ben görmedimmm yaaaa banane banane bende göreceemmm
allahtan bende çikolata düşkünlügü yok toplam 7 kg aldım dr.normal dedi sonuçta 3.gebelik dedi.doguma kadar 15 16 17 yi bulurum gibime geliyor,benim dezavantajım normaldede kilolu oluşum.
kızlar dün çocukların peşinde çok mu döndün ondan mı bilmiyorum akşamdan beri oğlum ara ara bi tarafa toplanıp kasıyo kendini sanki çok fena canım yanıyo
sizce neden

anamm bu erkekler kocası,kp.i kaynı erkek işte hepside düşüncesis egoist,hepsi onlarda mevcut,üzme tatlı canını sakin düşün canım,aah ah bende çok valiz topladım ama şimdi önce derin derin nefes alıyorum evet yıpranıyoruz ama çocuklarımız var,yani bazı şeyler için çok geç kalanlardanız,
kızlar bişey sorucam yrn inş 25 hafta olucaz kaç aylık hamile oluyorum ?
6 ay 1 haftalık hamilesin

Iyi gunlerde kullan cnm. Cok guzeller. Bi taneden bisi olmaz. Body ya da zibin gibi direk tenine degecekleri acik.renk.olsun yeter cnm.

çoookk tatlıyaaa çok şirinlerr,bende ufak ufak almaya başladım,hepsini bir anda alıp bütçeyi sallamaktansa birer ikişer almak en iyisi

KIZLAARR YARDIMM... canlar vajinal bölgrdr şiddetli kaşıntı var 3 gündür,sirkeyle sildim 4 5 sefer ama geçmedi napıcam,canım yanıyor

Eflamin canim benim dua oku emir ve eymen icin sakin ol Rabb yoluna koysun esinde suan arada baba o kadar terse simdi konussaydi kotu olabilirdi sakin ol bitanem
Deryam Missy nukram cutem begendileriniz cok guzel
Kixlar benim aldigim hastane cikisinda kilot atlet bile var :) onlar giydiriliyor mu
Boran enfeksiyon olmadin bence doktoruna soyle
25 haftaik hamile isen 7 ile carp 30 a bol

cutem baktım dediğine fiyatıda gayet iyi zaten ayrı ayrı alsam aynı fiyat olacak deseni ve içindekilerde iyi dediğin gibi bir tane bundan alırım ya da şu nasıl canım
cnm. Bunda tulum var diye dememistim.sana.

bunu bilmiyordum emirinkinde bir tane kırmızı vardı
Olsun cnm. Direk tenine degmesin yeter.

Bide Kizlar doğumda giydirmek için vercezya hemşireye ben bunları koydum iyimi? Efksik fazla değil dimi havalar serinledi sayilir
Cnm. Iki ayakli alt fazla. Bir de corap koy mutlaka.

DERYA - canım çok güzelmiş çok beğendim :)))
tmm cnm
BORAN - teşekkür ederim canım geçmiş olsun mantar olmuş sanırım geçmezse dr.a git canım

kızlar yoladığınız tulumların hepsi birbirinden güzel :)
bu arada benim kocam da erkek bebekte kurduğu hayallerini kızımızda yapmaya çalışıo beni deli edio :)
ben FB ' liyim. kendisi koyu GS 'li . GS Store dan 5'li hastane çıkışı 1 tulum ve çıtçıtlı body almış. kız bebekler için ama hiçte öyle değil kırmızı-sarı sadece tulum beyaz önünde de kükreyen aslan var...
neymiş hastaneden çıkarken gs li takımı giyecekmiş .. ne o ya erkek gibi dedim kızımız olacak şöyle pembeli cicili giydiricem dedim evde giysin gs leri :)

Iyi gunlerde kullan cnm. Cok guzeller. Bi taneden bisi olmaz. Body ya da zibin gibi direk tenine degecekleri acik.renk.olsun yeter cnm.
sağol cutem

çoookk tatlıyaaa çok şirinlerr,bende ufak ufak almaya başladım,hepsini bir anda alıp bütçeyi sallamaktansa birer ikişer almak en iyisi
evet haklısın canım, ben bu aya kadar hiç bişey almamıştım, şimdi birden yüklenince azcık tuzlu geliyor

KIZLAARR YARDIMM... canlar vajinal bölgrdr şiddetli kaşıntı var 3 gündür,sirkeyle sildim 4 5 sefer ama geçmedi napıcam,canım yanıyor
canım enfeksiyon gibi görünüyor, mutlaka doktorunla görüş canım. Benim doktor da enfeksiyon olursa tedavi etmemiz lazım dedi.

sağol canım bizde de durum tam tersi, ben GS, eşim FBli, tutup da FBli tulum alırsa hayatta giydirmem

şimdilik beklemedeyiz canım.3-5 ay daha kendi çabalarımızda denicez.olmazsa aşılamaya geçeriz kısmetse.

saol canım 5.83 aylık hamileyim :))))

Teyzelerimizz biz geldik :)
Herşey normalmiş hamdolsun haftada bir artık kontrollerimiz nst ye girdik sancımız çıkmadı kilomuz 2.750 gram olmuş boyumuz 48 cm :)
Midem için hap yazdı doktorumuz birde dik değilde arkaya yatık oturmamı istedi mideye baskı olmasın diye bizden haberler böyle :) Rabbim bu günleri arzulayan tüümm kardeşlerime bu duyguları tattırsın :)

maşallah canim ahmet Asım a allahım hayirlica kurtarsin ins.

selam kızçeler :) nasılsınız? bu aralar pek takip edemedim sizi, evrak işlerimiz oldu. okulum değişti ve yeni idaremiz çok titiz. bir toplantı tutanağını üç kere yazmak zorunda kaldık
neyse bu arada kontrolümüzü olduk ve ben ilk kez oğlumun yüzünü gördüm :) çokkkk duygulandım kendimi durduramadım hep ağladım. nasıl bir duygudur bu yaa hiç beklemezdim kendimden, öyle sulugöz değilimdir. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
kuzucuğum çok iyi şükür, 754 gr olmuş boyu da 30 cm imiş. çokk güzel pozlar verdi sıpam hehe..
bir de kızlar arkadaşımın tablosuna bir bakar mısınız, bu ay çokk farklı tablosu ve yumurtlama günü geç oldu, sizce doğru yerde mi çizgi?
http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…