Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic korkma kuzumo gunler gelmeden kaygilanma.bak bana bi sekilde altindan kalktimhastaneden ciktigim gunden beri hic oturmadim.allah gucunu veriyo.
birmax.com var guzelim.baya ucuz.ben hic seker olayina girmedim azcik bu konularda odunumdur.
bence acik renk olmali.
Aklinizda olsun. Ne kadar koyu renk,o kadar tehlikeli madde kiyafette kizlar.
sorma yaaa nefret ettim sari lacivertlerden.neyle yikayacagimi sasirdim.
kızlar bişey sorucam yrn inş 25 hafta olucaz kaç aylık hamile oluyorum ?
canim 6ayin icindesin.kac aylik hamilesiniz hesaplayin adli topikten bakabilirsin.
bizij ilk kiyafetimiz fb hastane cikisiydi.bi suru fb kiyafeti aldi babasi.
Masallah kuzum minigine.dogunca daha cok duygulancaksin.

Masallah masallah asimima...

Ya 15 ya 17. Gun cnm. Bu sekilde gidenleri severim ben.

Bebegine de masallah cnm. Sen bi dogur o zaman bak sulu gozluluge

Kizlar bugun memeye gectik amaresmen cocugumun psikolojisini bozdum.hic aglamayi bilmeyen kuzum simdi meme yuzunden aglamayi ogrendi.hem de kas kati kesiliyo.ne olur dua edin su meme olayimiz cozulsun
Emin ol alisacak cnm.senin simdi icin erir.bilirim.dayanamazsin. ama hem sutunun artmasi hem de onun alismasi icin az sabir cnm.

Nesdem cnm. Bir de kucaginda gezdirerek emzirmeyi dene cnm. Pış pışlayarak..zaten 5-10.dk. ancak durur memede. Yorulur. Yarim saat sonra tekrar ister.

Kizlar bugun memeye gectik amaresmen cocugumun psikolojisini bozdum.hic aglamayi bilmeyen kuzum simdi meme yuzunden aglamayi ogrendi.hem de kas kati kesiliyo.ne olur dua edin su meme olayimiz cozulsun
Nesdemim arkadaşımda çok mücadele etmişti yılma lütfen arkadaşta şekilden şekile giriyordu bebek resmen emmemek için savaş ediyordu iyiki mücadele ettim diyor inan oğlu 2 yaşında nasıl bıraktıracağım diye düşünüyor şimdide inşaallah senin kuzunda alışır canım dualarım seninle çok istiyorum bebeklerin anne sütü almasını çok...

CUTEM - Nesdem - teşekkür ederim :)
Nesdem erkeklerin hepsi aynı demekki :)
Prensesin inş zamanla emmeye alışacak. Sabırlı ol canım
NUKRA - DGRPNR / canlar maşallah kuzularınıza nazar değmesin :)

Kızlar teşekkür ederim güzel dualarınız için ayrı ayrı
Benim bi konuda kafam karıştı takvim tam 37 haftalık diyor yarın olunca ama doktora göre tam 36 haftalık ve haftasıyla uyumlu diyor dedim sanki bu zamana kadar 1 hafta önden gidiyordu yok dedi tam haftasıyla uyumlu eee bu takvim neye göre 1hafta önden gidiyor ben muhtemel doğum tarihini girmiştim o yüzden mi acaba

Kızlar bu arada benim idrarım da da biraz yanma var. Gecen hafta idrar da enf. Çıktı munorol içtim Dr. Verdi.
Ama hala devam edio tekrar içsem bi zararı olurmu ki ?

Kızlar bu arada benim idrarım da da biraz yanma var. Gecen hafta idrar da enf. Çıktı munorol içtim Dr. Verdi.
Canım bol bol su içsen birde c vitamini tüketmeye çalış c vitamini olan meyveler mesela idrarda asidik yaptığı için enfeksiyonun üremesini önlermiş saraçoğlu öyle söylemişti bi görüşmemde mesela ben yanma hissedince bi su bardağına limon sıkıyorum biraz öyle içiyorum bunu hep yapmıyorum limon tansiyon düşürdüğü için ama suyu ihmal etme

Mesela şimdi adet tarihini girdim yani ultrasona göre yapmadım tarihi bu sefer doktorun dediği gibi 36 haftalık oldu takvim bu doğru olan şekli mi o zaman

Bende de bir önceki tahlilde lökosit değeri biraz yoğun çıkmıştı doktorum ilaç yazmadı bol su iç dedi

Nesdem canim benim insallah cozukur.dualarimiz seninle
Pinar masallah kuzuya saglikla dogsun
Nukram ya bende diyorum.bu kizin son adeti benden onceydi nasil 36 gorunuyor
Oncelikli masallah Ahmet Asima simdi kk da 36+1 oldu mu 37 diykr yani 37 inin icindeyiz ama doktorlar buna 36 haftalik ben bunu izne ayrilacagim zaman tam anladim 32+1 olunca 32 haftaik gebedir diye raporumu yazdi

Ama kuzum son adet tarihini yazınca takvim böyle oluyor doktorun dediği gibi ultrasonda Ahmet Asım hep bir hafta önden gitti bu zamana kadar oda kafamı karıştırdı

hehe yazmak her zaman rahatlatır insanı. o yüzden psikologlar konuşamıyorsanız bir yere yazın der.
kendi kendini iyileştirmişsin, geçmiş olsun :)
maaşallah canım benim, Allah kucağına almayı nasip etsin.
işte ben de o zaman gelince ne yaparım diye düşündüm hep:) o zaman ağlamaktan kendime gelemem herhalde:)
Masallah masallah asimima...

Ya 15 ya 17. Gun cnm. Bu sekilde gidenleri severim ben.

Bebegine de masallah cnm. Sen bi dogur o zaman bak sulu gozluluge
ya ben de ona karar veremedim işte. ben 15. gün demiştim ama çizgi geldi 17 ye.
17 ise ümidimiz az
canım benim psikolojisini bozmadın merak etme, o da emmek için deli olur ama bilmiyor ki yavrum, öğrenecek işte...
görümcem çok uğraştı ve sonunda kazanan o oldu. bir ayı geçik uğraştı, almak istemiyordu çocuk hiç, hep ağlıyordu.
sabırla dene sakın vazgeçme.
CUTEM - Nesdem - teşekkür ederim :)
Nesdem erkeklerin hepsi aynı demekki :)
Prensesin inş zamanla emmeye alışacak. Sabırlı ol canım
NUKRA - DGRPNR / canlar maşallah kuzularınıza nazar değmesin :)
teşekkür ederiz, hepimizinkini Allah nazarlardan saklasın inşallah.
kafana göre kullanma canım, doktorunu ara sor.
amin canım, hepimizinki inşallah.

Arkadasin 14 15 gibi yumurtlamis sanki canim umarim calisma vardir

Teşekkür ederim canım bol su içiyorum 3,5 4 lt yi buluyor. Dün gece limonu su yaptm içtim saol kuzum
Tmm canım

Nesdem cnm. Bir de kucaginda gezdirerek emzirmeyi dene cnm. Pış pışlayarak..zaten 5-10.dk. ancak durur memede. Yorulur. Yarim saat sonra tekrar ister.
Canim oynadigim an memeden cikiyor.birak ayaga kalkmayi bacagimi oynatamiyorum.sag memeyi almiyor saniyelik emip birakip cirlamaya basliyor.
İns ben de kazanirim canim.kizim anne sutu aliyor ama biberonla.gunde iki uc kez de mama aliyor.
İcme guzelim.onun yeine su ic bolca.dr a gitmeden alma derim.
Mesela şimdi adet tarihini girdim yani ultrasona göre yapmadım tarihi bu sefer doktorun dediği gibi 36 haftalık oldu takvim bu doğru olan şekli mi o zaman

Kizlar dr hesabina gore 32+5bile olsaniz 32haftalik sayilir.resmi olarak da oyle,misal ben 39+2de dogurdum 39.hafta sayildi.nette girilen hafta sayiliyo dr hesabinda bititilen hafta

1. günümde 36.0
2.günümde 36.1
3.günümde 36.1
4.günümde 36.1
5.günümde 36.1
6. günümde 36.3
7. günümde 36.4
8.günümde 36.1
9.günümde -----
10.günümde -----
11.günümde ---
12. günümde 36.1
13. günümde 36.1
14. günümde 36.4
15.günümde 36.1
16.günümde 36.3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…