Hic korkma kuzumo gunler gelmeden kaygilanma.bak bana bi sekilde altindan kalktimhastaneden ciktigim gunden beri hic oturmadim.allah gucunu veriyo.Kızlar bir şeyi artık iyi anladım ben plan yapmıycam ne zaman plan yapsam olmuyor, doğuma kadar belkide taşınırız nasip tabi, güya seviniyordum ilk doğumumda yalnızdım yardım eden yoktu şimdi hiç değilse az yardım edenim olacak kv falan iyi bakarlar sağolsunlar biliyorsunuz, doğuma giderken falan gözüm arkada kalmayacak oğluma bakarlar eve gelince elim ayağım olurlar yemek derdim olmaz diyordum ama bu saatten sonra istemem onların bir suçu yok ama zaten taşınırsak mümkün olmayacak annem deseniz sağolsun zaten zor gelir ben yine kalıcam tek başıma
birmax.com var guzelim.baya ucuz.ben hic seker olayina girmedim azcik bu konularda odunumdur.Cutem
Canım bebek şekeri süs vs. yapmıştınya neler yapmıştın malzemeleri nasıl temin edicez yavaş yavaş alsamda yapsama diyorum oyalanırım hiç değilse oğlumda yardım eder:) hem emirede yapıcam kapı süsü çünkü:) kıskanmasın diye, şimdi emirin kıyafetleri yıkanıyor hastane çıkışları, onların fotosunu çekicem sizde bakarsınız hiç eksik yok gibi, bir şey almıycam sanırım, geçen civile gittim almadım bir şey hepsi var çünkü, bir tek ilk giyeceği hastane çıkışını alırım, iki penye battaniye tamam
bir tane nohut battaniye aldım birde unibaby ıslak pamuk havluyla şampuanını aldım
bence acik renk olmali.Kızlar birde ilk hastane çıkışı ne renk alayım zaten bir tane alıcam fikir verin bana civilde karar veremedim çeşit çoktu, sade beyaz mı alayım yoksa beyaz ağırlıklı mavili mi alayım kafam allak bullak oldu ona uygun penye battaniye alıcam birde, birde kışlık kundaklardan alıcam, civile netten bakıp beğendiğiniz modeli benle paylaşsanız kararsızım hem de çok:)
sorma yaaa nefret ettim sari lacivertlerden.neyle yikayacagimi sasirdim.Aklinizda olsun. Ne kadar koyu renk,o kadar tehlikeli madde kiyafette kizlar.
canim 6ayin icindesin.kac aylik hamilesiniz hesaplayin adli topikten bakabilirsin.kızlar bişey sorucam yrn inş 25 hafta olucaz kaç aylık hamile oluyorum ?
bizij ilk kiyafetimiz fb hastane cikisiydi.bi suru fb kiyafeti aldi babasi.DERYA - canım çok güzelmiş çok beğendim :)))
tmm cnm
BORAN - teşekkür ederim canım geçmiş olsun mantar olmuş sanırım geçmezse dr.a git canım
kızlar yoladığınız tulumların hepsi birbirinden güzel :)
bu arada benim kocam da erkek bebekte kurduğu hayallerini kızımızda yapmaya çalışıo beni deli edio :)
ben FB ' liyim. kendisi koyu GS 'li . GS Store dan 5'li hastane çıkışı 1 tulum ve çıtçıtlı body almış. kız bebekler için ama hiçte öyle değil kırmızı-sarı sadece tulum beyaz önünde de kükreyen aslan var...
neymiş hastaneden çıkarken gs li takımı giyecekmiş .. ne o ya erkek gibi dedim kızımız olacak şöyle pembeli cicili giydiricem dedimevde giysin gs leri :)
Masallah kuzum minigine.dogunca daha cok duygulancaksin.selam kızçeler :) nasılsınız? bu aralar pek takip edemedim sizi, evrak işlerimiz oldu. okulum değişti ve yeni idaremiz çok titiz. bir toplantı tutanağını üç kere yazmak zorunda kaldık
neyse bu arada kontrolümüzü olduk ve ben ilk kez oğlumun yüzünü gördüm :) çokkkk duygulandım kendimi durduramadım hep ağladım. nasıl bir duygudur bu yaa hiç beklemezdim kendimden, öyle sulugöz değilimdir. Allahım isteyen herkese nasip etsin.
kuzucuğum çok iyi şükür, 754 gr olmuş boyu da 30 cm imiş. çokk güzel pozlar verdi sıpam hehe..
bir de kızlar arkadaşımın tablosuna bir bakar mısınız, bu ay çokk farklı tablosu ve yumurtlama günü geç oldu, sizce doğru yerde mi çizgi?
http://www.fertilityfriend.com/home/4e7de1