Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagol canım bugün adetimin 11 günü daha çalışmalara başlayamadım bugün başlayacam inş. hakkımızada hayırlısı :)
Amin inş yumurtan bebiş olur :)
Çok şükür canım iyi çıkmış sonuçların :)
Güle güle giyin cicilerinizi :)
Gerçekten pahalı herşey amin canım ...

masallah cnm cok sevindim. Cicileri de iyi gunlerde agiz tadiyla huzurla saglikla kullanin cnm. Cok para tutuyr cidden. Daha sen yeni basladin dimi? Daha cokkkkkkk alman gereken olacak cnm.

ha sonrasinda da bitmiyr. Misal ben en son oto koltugu aldim. Bir fiyatlari var dudagim ucukladi 1400 tl dedi biri. Rengim atti o an
mama sandalyesi de ucmuş. Onu abimden temin ettik artik. Yani yigenim kullanmiyr onu aldik.

Aynen canım bide emziriyorsun bencede yapma. Ilacında bırakmasın çok uzun 1 ay emzirmeyi bıraktıktan sonramı test yaptırıcaksın canım ?
Ilaci 1 hafta biraktim her yanim sisti cnm. Hala da sisiyr ;(
1 ay filan birakamam. Emzirme bitse de test yaptiramam 1 ay ilac almam lazim. Emzirmesem baska ilaclarda kullanip atlatacagim bu derdi. Suan 1 den fazla ilac alamiyrm cnm.

Ben artik alistim cnm. Ilac dozunu kendim artirdim.

Cnm. Yerinde olsam Allah yukarda, o kadini isten attirirdim. Yuvami bozmaya calisan ekmeksiz kalsin, hic de dönüp bakmazdim. Hak etmis cunku.

Allah hakkinizda hayirlisini versin cnm. Bir sure bebek konusunu acma evde derim. Usteleme. Bir sure sonra konusursun. Cidden hepimiz gectik bu durumdan. Hepimiz Turk Filmlerindeki gibi hemen gebe kalacagiz saniyrduk. Ha ben kaldim. Hem de 3 sfer. Direk o ay gebe kaliyrm ama karnimda öluyr. O nedenle herseyin hayirlisi cnm.

Ben yasamadim hic cnm. Gecti mi simdi?

Ablam gecmis olsun ...
Ne guzel bir ara iyilestim demistin cok sevinmistim tekrar basladi demek
Mecburen emziriyorsun tam tedavi nasil olacak isen
Rabb'im dermansiz derrt vermesin ablam...
Yusuf umuzdan sana hamilelik hediyesi iste...
Ins. Diyetinle birlikte vucudundaki sisliklerde biter...

sagol canım bu sabaha uyuya kaldım 08:15 de yaptım ölçtüm her zaman 07:45 de yapıyordum
Ff en fazla 20 dakikalik olcum farkini kabul eder. Bu sureyi gecerse ici bos yuvarlak yapar. Biz hep vaktinde olcmeye dikkat ederiz cnmm

Yasin 3 aylikken basladi ablam...
Bu ay icin daha var gunum...
Ama supheler dusundurur cinsten
Ne gibi seyler var cnm? Ilkler olsun deli gibi debelendik, simdi de olmasin diye debeleniyrz
Ama ben tekrar anne olabilecegimi sanmiyrm cnm. Yani goze alamam sanirim. Karnimda yasar mi ölur mu stresi ayri; gebelik boyu aspirin kullanmak zorundayim eee sonrasinda ya da ge elikte yine boyle alerji olma riski ayri derken 2.kez dusunmuyrm cnm. O nedenle dikkati artirtik. Eee olursa ama dogururum tabi.

allah razı olsun cutem. evet ilk kez birkac parça aldim.bi tane 5 li hastane çıkışı(bu hast çıkışları biraz gereksiz gibi geldi bana kullanisli olan parçaları ayri ayri almak daha iyi yine de bi tane bulunsun) . battaniye alt açma bezi. iki takım aldim zibinli filan ayriyeten. kendime emzirme atleti, beli yukardan külot pijama.bi tane de bebise kışlık tulum gibi kiyafet aldim içi yün dışı kadife cok hoşuma gitti hos mağaza nin hepsini alasım vardi cok guzeller. daha kapsamlısini annem e gidince merkezden beraber aliriz tecrübeli ne de olsa.
ama cok güzel bi duyguymus gercekten bebişime daha yakn hissettim kendimi vuslata az kaldi gibi oldu.allahim herkesr tum topikcanlarim a nasip etsin . rabbim e sonsuz şükürler olsun.

ayşegül nerelerde sesi çıkmıyor

vizyon hiç gelmiyor
Bir de last i merak ediyrm ben..esiyle ilgili aldatma vs yazmisti en son. Hic haber yok ondan da ;(
Gecmis olsun cnmm.ayril artik izne. unibaby den daha fazla al. En az 2 paket hastane de gider. Cunku bebegi yikamayip onunla siliyrlar cnm.
Iyi olmalarina sevindim cnm.

Bana da inmis gibi geldi cnm. Uzme eymeni bak kizarim. belki de dönup yerlesmistir. Alt taraf ondan aciyrdur cnm.
cnm. Gun icindeki olcumlerin onemi yok yaniltmasin seni. Sabah olcumlerini yazarsan yorumlariz.

Testler negatif cnm.

Cnm bu durum bir sure devam edecek. Gaz derdi bitince kucagindan inmeye baslar.

Cnm. Biz tammm 99 gun cektik. Bi amuda kalkip parende atmadigim kalmisti

Ek besin icinde ben de 6.ay kontrolunde soracagim cnm. Acele etme.

Kuzum gecmis olsun.
Sendeki agri normal cnm korkma.

Ablam Yasin e hamile iken yasadigim belirtilerin cogu var...
Misal

• Idrara cok cikar oldum...
  • Kasiklarimda atma gibi biseyler...
  • Alinganlastim (hatta gecenlerde esim hamile misin yoksa demez mi ) garibimin belirtilerden haberi bile yok...
Cok uyuyorum...
Aklima gelenler bunlar bakalim hayirlisi...
Sende cok haklisim ablam Ogluna kavusmak icin sen cok zorlu yollardan gectin yiprandin..
Cok sukur saglikli bir sekilde aldin ama simdi ise seninkiler gun yuzune cikmaya basladi...
Ins. Kisa surede atlatirsin...
Ama dedigin gibi olursa mecbur dogurucaz...
Hamile kalma beklemelerimin yerine kalmama icin cabalarim basladi....
Hayirlisi artik...

amin cnm.

Ohhh masallah

canım artık çalışmaya başla gün aşırı olsun sakın bu dönem eşine trip yapma sonra olan bize oluyor kaçtı yumurta diye:)
canım ne diyeceğim bilemiyorum hep dua ediyorum, sana bir kere yazmıştım ya sezaryen alerjiyi tetikliyormuş diye onu araştırdın mı canım ondan mı oldu nedir bu durum

kv ne de kp ne de iyi demişsin ohhh
canım üşütmüş olma ihtimalim yüksek yağmurda kaldım çünkü
dediğin gibi canım belkide hayırlısı budur

canım işin tuhafı ağrım başladı eymen daha aşağı indi hani yukarı çıktıda o sıkıştırıyor desem o da değil henüz geçmedi
çok iyi çıkmış canım gözün aydın olsun

güle güle kullanın cicilerinizi canım
yok cutem aynı derin nefes alamıyorum batıyor, hapşuruyorum batıyor, esniyorum batıyor, öksürüyorum batıyor, gideyim mi ki? Eymene bir şey olmasında gerisi önemli değil
canım lasti de merak ediyorumda gidicem yazmıştı en son ne yaptı eşini bıraktı mı yazık çok yazık

cutem alt taraf batıp duruyor hareketleri çok nazlı öyle hoplatmıyor daha, ben bunları neden yaşatıyorum yavrularıma ahh ahh annelik bu değil kesinlikle hakkım yok buna

Kızlar bugün ki testim 11 günüm misafirim var siz yorum yazın müsait olunca bakıcam

Eklentiler

• image.webp
    129,1 KB · Görüntüleme: 98
  • image.webp
    189,6 KB · Görüntüleme: 77
Bilemedimki cnmm bi gitsen mi.
Artil anneligim konusunda kendine yuklenmeyi birak lutfen

sağ ol canım.
benim de okul zamanı en az iki kez oluyor işte..
canım sen dikkat edebildiğin kadar et, sonuçta beslenmen de gerekiyor yani.

şükür canım, çok sevindim:)
o kadar pahalılar ki gerçekten, benim hala bitmedi alışveriş işi ama biz bittik
geçmiş olsun dgrpnr. sağol yaptırdım birsey çıkmadı şükür.

sagol ecrin.hayirlisiyla yaparsın inş canım vaktinin gelmesini bekliyor cok bekletmesin ins.ben 4 sene bekledim.
sağ ol canım.
Kuzum gecmis olsun.

Sendeki agri normal cnm korkma.
sağ ol canım.
bence ondan canım ama sen yine git dr a bir görün için rahatlasın.

Kixlar hepiniz cok sagolun
Azeri,tavsiyelerin icin tesekkur ederim
Cutem gecmis.olsun.biran once iyiles.bb insallah
Eflamin duha seker sonuclariniz.cok gizel.masallah
Rosa canim koklarim tabi sizde saglikla kucaginiza alin,insallah
Missy canim dun yazdim ama sacma sapan seyler.cikmis.kizarikl yok agri,oluuor ama sen baska doktora,mi gitsen insallah sorun,olmaz
Bufun oglum hic.yatmafi sanci damlasi berdik,simdi biraz rahat sukur umarim ise yarae bide havlu isitip beline bacaklarina sardik o agladimca icim,yaniuor kizlar
Bide su,her kafadan cikan ses varya o kafalari koparasim var
Yarin oglum icin adagimi babasi,kesecek Allah kabul eder insallah belki akik kurbanida yarin kesilir
Opuyorum sizleri iui geceler
Ve son,olarak Rabbim,tum istwyenlere hayirli,sahlikla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…