Amin inş yumurtan bebiş olur :)sagol canım bugün adetimin 11 günü daha çalışmalara başlayamadım bugün başlayacam inş. hakkımızada hayırlısı :)
Çok şükür canım iyi çıkmış sonuçların :)dr dan geldim hemen yazıyorum canlar yoksa icim rahat etmiyor haberdar etmeyince.
tokluk şekerim 91.7 dr cok iyi bi problem yok dedi . idrar tahlili de yaptırmıştim o da normal enfeksiyon filan yok.cok şükür bunu da atlattim.
bir de rapor aldim toplantı vardi gitmedim çalışıyorm diye haftasonumu dr da gecirdim bu seferde toplanti cikti ben de gitmedim. hastanenin yaninda bebiş mağazasi vardi bi guzel orda alışveriş yaptım. hersey cok pahali kendime ve bebeğime aldığım bi kac parca sey dünyanın parasini tuttu. cok sukur imkanimiz var da alıyoruz. ya elinde olmayan ne yapsin allah yardımcıları olsun.
Amin inş yumurtan bebiş olur :)
Çok şükür canım iyi çıkmış sonuçların :)
Güle güle giyin cicilerinizi :)
Gerçekten pahalı herşey amin canım ...
masallah cnm cok sevindim. Cicileri de iyi gunlerde agiz tadiyla huzurla saglikla kullanin cnm. Cok para tutuyr cidden. Daha sen yeni basladin dimi? Daha cokkkkkkk alman gereken olacak cnm.dr dan geldim hemen yazıyorum canlar yoksa icim rahat etmiyor haberdar etmeyince.
tokluk şekerim 91.7 dr cok iyi bi problem yok dedi . idrar tahlili de yaptırmıştim o da normal enfeksiyon filan yok.cok şükür bunu da atlattim.
bir de rapor aldim toplantı vardi gitmedim çalışıyorm diye haftasonumu dr da gecirdim bu seferde toplanti cikti ben de gitmedim. hastanenin yaninda bebiş mağazasi vardi bi guzel orda alışveriş yaptım. hersey cok pahali kendime ve bebeğime aldığım bi kac parca sey dünyanın parasini tuttu. cok sukur imkanimiz var da alıyoruz. ya elinde olmayan ne yapsin allah yardımcıları olsun.
Ilaci 1 hafta biraktim her yanim sisti cnm. Hala da sisiyr ;(Aynen canım bide emziriyorsun bencede yapma. Ilacında bırakmasın çok uzun 1 ayemzirmeyi bıraktıktan sonramı test yaptırıcaksın canım ?
Ben artik alistim cnm. Ilac dozunu kendim artirdim.yine yapacağını yaptı canım
iyiymiş canım çeşit az olursa insan çok yorulmuyor:)
amin canım
canım inşaallah kürler şifa olsun pkolu olup hamile kalan çok eşinin değerleride iyi çıkar inşaallah
aynen canım o yüzden aldım o şişeyi oğlumunkide kurbağalı:)
oyy ne yaptın bakıyım sen enerjini harcama bu günler önemli malum çalışma olacak:)
canım o da olacak aşkoolsun bizde görücez fotolarınızı inşaallah
ay canım öyle ama gerçekten olma bize oluyor hamileyken eskisi gibi davranmamak en mantıklısı sonra üzülüyoruz
ahhh canım benim çok üzüldüm ya ne denir ki inşaallah soğur için tez zamanda, keşke yazsaydın ben buraya da yazmasam çıldıracak gibi oluyorum
canım zikzak normal ölçmeye devam et ölçüm saatinde neyse onu yaz tabloya
canım bazen geç yumurtlanabiliyor, ölçüm saatin sabit olsun ama 10 dk bile önemli
evet canım öyle olsun pkolusun ya ne zaman yumurtladığını bilmiyoruz
canım inşaalah testle ne olduğu anlaşılır , tsh için de dozun artırılır değil mi
bağlamadım cutem dün dışarı çıktık diye bağladım ablamdaydım ya orda açtım hemen iyiyiz şimdilik bakalım nasıl sonuçlanacak, alıştırma külotları almıştım çok kalın bez gibiler onu da bez sanıp yapıyor verdim görümceme bende
sağol teyzesi
evet başlıyor bakalım napıcaz eymen emir ben :)
canım kiste soğan kürü birebir inşaallah testin pozitif olurda hiç gerek kalmaz
hadi bakalım hifam gelsin bu ay bebişin
canım ben kullanmadım hiç bilemiyorum
ne hayırsızı canım yeni doğum yaptın senin kusurun olmaz iyi olunda toparlanınca yazarsın zaten
düzenli ölçüm olmadan yorum olmaz maalesef, inşaallah hamilesindir
yoruldun iyice gitde kafan dağılsın canım
anlatamadım ilk günler canım,hatayı o yaptı ama ben anlatmaktan bile utandım,biraz zaman geçtigi için anlatabildim,çok zor günlerdi delirecek gibi oldum stresten sürekli kustum baş agrılarım miydeme vurdu hep,şimdi şimdi daha iyi sayılırım,sana gelince kötü bişey oldugunu sanmıyorum canım ama geçmezse dr.git sen
Allah hakkinizda hayirlisini versin cnm. Bir sure bebek konusunu acma evde derim. Usteleme. Bir sure sonra konusursun. Cidden hepimiz gectik bu durumdan. Hepimiz Turk Filmlerindeki gibi hemen gebe kalacagiz saniyrduk. Ha ben kaldim. Hem de 3 sfer. Direk o ay gebe kaliyrm ama karnimda öluyr. O nedenle herseyin hayirlisi cnm.Kızlar kan negatif bugün adet söktürücüye başlıyorum. Adet bitince soğan kürüne başlicam. Desteğiniz için çok teşekkür ederim. Ama eşim çok üzüldü rahat olalım akışına bırakalım dedim kafamızdan çıkaralım dedim yorum bile yapamadı cnm bnm yaeşim konusunda ne yapmam lazım kızlar? Bana bir yol gösterin
Ben yasamadim hic cnm. Gecti mi simdi?canım sen niye utanıyorsun eşin utansın,bundan sonrası iyi olur inşaallah boranım üç çocuk evlilik kolay olmuyor yuva kolay kurulmuyor inşaallah eşin bundan sonra kıymetini bilir
canım sütün yetmiyor mu ek gıda için gidiyorsun, hamilelikten mi şüpheleniyorsun
canım bende sen normal bende de oldu dersin diye bekledim, işkillendim şimdi napıyım ki offfff deli olucam evim uzak olmasa giderdim şimdi hastaneye hava yağmurlu
birden çok yükselmiş gerçekten
Ablam gecmis olsun ...saolun kızlar. hastalık belli ürtiker. sadece neyin tetiklediğini bulmaları için ialçsız 1 ay geçirmem lazım ama ilaca rağmen vücudumun çeşitili yerleri şişiyor. çok şükür 1 kez gözlerim şişmişti en başta. sonra yüzümde şişme olmadı. artık bakacağız bakalım. hayatta uyamam bu diyete. yiyecek bişi yokki zaten. emziren insanı bırakın normal insan yapamaz bu diyeti. fanusta yaşamam gerekir.
öteki cinsin arkadaşlarına ben gelin dediğimde hepsi iş çıkarmış gelmemişti. şimdi de benim işim var arkadaş. yappcak bişi yok :)
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar diliyorum benim ateş tablom da kafama bişey takıldı bugün ki ateşim de yuvarlağın içi boş diğer yuvarlak dolu anlayan var mı bu ne
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Ff en fazla 20 dakikalik olcum farkini kabul eder. Bu sureyi gecerse ici bos yuvarlak yapar. Biz hep vaktinde olcmeye dikkat ederiz cnmmsagol canım bu sabaha uyuya kaldım08:15 de yaptım ölçtüm her zaman 07:45 de yapıyordum
Ne gibi seyler var cnm? Ilkler olsun deli gibi debelendik, simdi de olmasin diye debeleniyrzYasin 3 aylikken basladi ablam...
Bu ay icin daha var gunum...
Ama supheler dusundurur cinsten
masallah cnm cok sevindim. Cicileri de iyi gunlerde agiz tadiyla huzurla saglikla kullanin cnm. Cok para tutuyr cidden. Daha sen yeni basladin dimi? Daha cokkkkkkk alman gereken olacak cnm.
ha sonrasinda da bitmiyr. Misal ben en son oto koltugu aldim. Bir fiyatlari var dudagim ucukladi 1400 tl dedi biri. Rengim atti o an
mama sandalyesi de ucmuş. Onu abimden temin ettik artik. Yani yigenim kullanmiyr onu aldik.
Ilaci 1 hafta biraktim her yanim sisti cnm. Hala da sisiyr ;(
1 ay filan birakamam. Emzirme bitse de test yaptiramam 1 ay ilac almam lazim. Emzirmesem baska ilaclarda kullanip atlatacagim bu derdi. Suan 1 den fazla ilac alamiyrm cnm.
Bir de last i merak ediyrm ben..esiyle ilgili aldatma vs yazmisti en son. Hic haber yok ondan da ;(ayşegül nerelerde sesi çıkmıyor
vizyon hiç gelmiyor
Gecmis olsun cnmm.ayril artik izne. unibaby den daha fazla al. En az 2 paket hastane de gider. Cunku bebegi yikamayip onunla siliyrlar cnm.Herkese selam, 2 gündür giremedim bacılar, iyisinizdir inşallah. Artık işlerimi toparlıyorum yavaştan, izne ayrılacağım zaman yakındır...
2-3 gündür hiç keyfim yok, karnım ağrıyor, kasıklarıma kramplar giriyor, belim ağrıyor... Çarşamba gecesi doğuruyorum sandım. Henüz doğurmadım iyiyim ama, sindirim sistemimle alakalı ciddi sorunlarım var. Karnım ağrıyor, ishal gibiyim fln, midem bulanıyor. Artık işe gidip gelmek zor geliyor anlayacağınız. Doktor çalıştırmam diyor, ama az daha çalışmam lazım... İşte durumlar böyle..
evet baktım efloş baya büyümüş walla maşallah
anladım canım, inşallah bu kötü günleri unutursunuz gider.. Gerçi unutulmuyor ama, çocuklar için susuluyor... Allah hidayete erdirsin kocanı
Al bitane de benden işte :) ben de yoruyorum kendimi, sonra da belim kopunca sancılanınca naptım ben diye kızıyorum kendime :) Ben de ıslak mendil unibaby saf sulu aldım, 6 paket kadar. Evde pamuk ve su kullansam bile illaki dışarıda lazım olacak bu mendiller canım
aynen nerelerde onlar ki?
Iyi olmalarina sevindim cnm.sağol canım, evet artık oğlum "ben geliyorum, kendini hazırla anneee" diyor bana :)
He bu arada bugün Yusraerenle konuştuk, Eren paşa da ikisi de çok iyilermiş, selam söyledi hepinize. İnterneti çekmiyormuymuş ne. Benim de o anda telefonumun çekmeyeceği tuttu, tam anlaşamadık, kapattık teli.
Efloş nasıl yani karnın aşağı indı kız, sana öyle gelmiş olmasın?
Bana da inmis gibi geldi cnm. Uzme eymeni bak kizarim. belki de dönup yerlesmistir. Alt taraf ondan aciyrdur cnm.fotoda belli olmuyor ki ekledim ama, elimi koyunca boşluk var dünden beri taa kaburgamdaydı, birde dediğim ağrıda var sağ kasığımda da ağrı var ve alt tarafta hareket ediyor canım yanıyorhareketleride az
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
cnm. Gun icindeki olcumlerin onemi yok yaniltmasin seni. Sabah olcumlerini yazarsan yorumlariz.arkadaslar birsey sormak istiyorum ben sizlere yardimci olursaniz sewinirim. ates olcme yontemini deniyorum bu ay. yanliz atesim hep ayni seyrinde. yumurtam catladi sanirim. atesim sabahlari 36.2 seyrinde genelde yanliz aksamlari 37.0 oluyor sizce bu normalmidir
Testler negatif cnm.Şyi akşamlar kızlar ben daha önce klomen kullanmıştım ve yumurtam hiç gelişmemişti pkoluyum buyanda klomen kullandım bugün adetimin 10 günü dünkü teste göre bugün daha silik ve sağ kasığım da batma var bugün çalışma olacak inş ama eşim geç gelecek saat 1 hibi çok mu geç olur 1 bide yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım yunurta gelişmiş mi incirde yapıyorum kısmet artık
Cnm bu durum bir sure devam edecek. Gaz derdi bitince kucagindan inmeye baslar.Iyi geceler kızlar telefonda net pek çekmiyor bende fırsat bulamıyorum Eren sürekli kucağımda olmak istiyor emzirirken uyuyor doymuyor 15 dk sürmeden ağlıyor tekrar memede bende çok terliyorum akşamdan beri midem bulanıyor ınşallah hasta olmayız
Hepinizi çok özledim canlarım
Mide canım kızarıklık yok sadece karnımda soru oluyor ama dinlenemediğim için inşallah dengede bi sorun olmaz
Iyi geceler canlar
Cnm. Biz tammm 99 gun cektik. Bi amuda kalkip parende atmadigim kalmistiAblam masaallah Eymen imizinde gelisimi guzelmis
Ayrica ablam sen erken diye yazinca doktor randevumuzu iptal ettirip gitmedik...
Haftaya giderim acelesi yok diye dusundum...
Evet Duha m masaallahi var pasamin
Ben tekrar eski halime dondum gorenler anne sutu ile beslendigini duyunca cok sasiriyor...
Zayiflik ile sutun yararinin ne alakasi var ise
Darisi basina masaallah sende buyutmussun melegini
Bacim doymadigindan agliyor diye zannediyoruz ama buyuk igtimal gaz sancilari...
Rabb'im yardimcin olsun ♥♥♥
Terlemen normal aslinda canini sikma bunun icin ...
Sik sik atletini degistirmeye bak bacim mikrop kapma...
Hayirlisiyla uyusunda buyusun Eren imiz
Gaz icin onerim :
Birde rezene anason kimyon karisimi cay ictim...
- Oglunun Ayaklarina ve karnina elma yagi ile masaj yapman...(aci elma degil ama elma daha etkili imis dediler )
- Muskat denen birsey var onu biraz rendeleyip sutunde dinlendir ,dinlenen sutunu ver...
- Sen corapsiz gezme...
- Allah (cc) ne verdi ise ye
- Arada birde kundakla bacim ama fazla birakmazdim ben...
Bu yaptiklarimdan hangileri iyi geldi bilmiyorum fakar toplamda oglum 8-10 gun gaz sancisi cekti...
Ondan sonra geceleri misil misil uyudu ve surekli keyfi yerindeydi pasamin
Aklinda bulunsun bacim benim kendimce yaptiklarim bunlardi...
Kuzum gecmis olsun.selam kızlar, geçmişi bölük pörçük okuyabildim, kaç akşamdır pc başına geçiyorum ama geçmişin tamamını okuyamadan sızıp kalıyorum. yine sinüzit ve faranjit ile boğuşuyorum
canım benim hayırlısı diyelim artık, eymen iyi ya şükür buna da.
canım genellikle üşütmekten oluyor bu tarz ağrılar, cereyanda kaldın sanırımgeçmiş olsun. kuzucukla alakalı olduğunu sanmıyorum.
canım miligramına göre değişiyor açlık tokluk olayı, 50 lik ise kahvaltı yapabilirsin, 75 lik ise gece 12 den sonra yiyip içmiyorsun.
sen yaptırmışsın zaten testini ama yine de yazayım dedim :) sonucun iyi çıkar inşallah canım.
fotoda aynı duruyor canım, fark yok. telaş yaptın sen iyice, ondan öyle geliyor sana.
ah be canımne tahlihsiz şeyler yaşıyorsun, allahım güç kuvvet versin.
uymazsan direk şişiyor mu dilin falannasıl bir derttir bu...
Sendeki agri normal cnm korkma.Çok haklısın canım.. Aynen iyi oldu kafam dağıldı :)
Canım eymen paşaya maşallah nazar değmesin :) bozma moralini herşeyde bir hayır vardır belkide özele gitmemen daha hayırlı oluruna bırak canım.
Benimde 3 gündür sağ kaburgama dayanıyor kızım ve çok canım acıyor salı kont. Var bende Dr. Uma sorucaz kasıklarımda da ince sızı oluyor sanırım oda baskıdan
Artık büyüdükleri için yerleri daralıyor canım şimdiden böyleyse son ayı düşenemiyorum
Borancım çok üzüldüm canım insan kabullenemiyor yediremiyor yaptığını çok zor anlıyorum seni ama daha ilerlemeden farketmişsin çok iyi olmuş. Tabiki güven sarsılmış bunu atlatman biraz zaman alacak. Rabbim yardımcın olsun canım.
Herşey sabır zamanla düzelecek inş.
Maşallah size canım çok sevindim iyi olmanıza. :) bilgi Alman çok iyi Canım
Psikolojik olabilir canım ablamda aynı şeyleri yaşadı ve stresten o ay regli bile gecikmişti canım. Sen için rahat etsin test yap
Canım hayırlısı olsun inş yeni döngün bebeğini getirir. Hem kist tedavini de olmuş olursun.
Eşin için de açıkça söyle bence bir sorun varsa baştan bilelim ona göre önlemimizi alalım tedavimizi olalım ki sağlıklı bir bebeğimiz olsun gibi kırmadan söyle canım
Biz o Nazlı kuzunun herşeyini çekeriz tatlım Allah'ın izNiyle gelsin inşş.
Ahh kuzum kıyamam geçmiş olsun.
Valla bende Ekim de hiç ile gitmedim raporluyum. Alıştım eve de şimdi banada gitmek çok zOr geliyor zaten 31 Ekim 32+0 oluyoruz iNe ayrılabilirim ama istemiyorum tabiki sağlığımız iyi olursa inş. Dr. Çalışır raporu verme taraftarı değil. Tayini çıkan Dr. Umü bekliyorum Kasım da Sivrihisar'a başlayacak ona gidip o karar versin istiyorum hayırlısı bakalım. Sen kaç haftalık oldun canım takvimin yok ?
Deryam ya sende benim gibisin ama artık son zamanlarımız gerçekten dikkat etmemiz gerekio Allah korusun sonradan da pişmanlık yaşamayalım(
Evet dışarıdalarmış pamuk su zor olur. Bende inş baby düşündüm canım saol.
Canım biraz inmiş gibi ama eymenin pozisyonundan olabilir tatlım
Sevindim canım bizden de selamlar :)
Canım maşallah size aman çık dikkat et hasta olmayın ayaklarını hep sıcak tut pratiklerini çıkartma sakın
Kokla erenimizi bizim için :)
Saol canım not alıyım bende :)
Ff en fazla 20 dakikalik olcum farkini kabul eder. Bu sureyi gecerse ici bos yuvarlak yapar. Biz hep vaktinde olcmeye dikkat ederiz cnmm
Ne gibi seyler var cnm? Ilkler olsun deli gibi debelendik, simdi de olmasin diye debeleniyrz
Ama ben tekrar anne olabilecegimi sanmiyrm cnm. Yani goze alamam sanirim. Karnimda yasar mi ölur mu stresi ayri; gebelik boyu aspirin kullanmak zorundayim eee sonrasinda ya da ge elikte yine boyle alerji olma riski ayri derken 2.kez dusunmuyrm cnm. O nedenle dikkati artirtik. Eee olursa ama dogururum tabi.
amin cnm.Ablam gecmis olsun ...
Ne guzel bir ara iyilestim demistin cok sevinmistim tekrar basladi demek
Mecburen emziriyorsun tam tedavi nasil olacak isen
Rabb'im dermansiz derrt vermesin ablam...
Yusuf umuzdan sana hamilelik hediyesi iste...
Ins. Diyetinle birlikte vucudundaki sisliklerde biter...
Ohhh masallahallah razı olsun cutem. evet ilk kez birkac parça aldim.bi tane 5 li hastane çıkışı(bu hast çıkışları biraz gereksiz gibi geldi bana kullanisli olan parçaları ayri ayri almak daha iyi yine de bi tane bulunsun) . battaniye alt açma bezi. iki takım aldim zibinli filan ayriyeten. kendime emzirme atleti, beli yukardan külot pijama.bi tane de bebise kışlık tulum gibi kiyafet aldim içi yün dışı kadife cok hoşuma gitti hos mağaza nin hepsini alasım vardi cok guzeller. daha kapsamlısini annem e gidince merkezden beraber aliriz tecrübeli ne de olsa.
ama cok güzel bi duyguymus gercekten bebişime daha yakn hissettim kendimi vuslata az kaldi gibi oldu.allahim herkesr tum topikcanlarim a nasip etsin . rabbim e sonsuz şükürler olsun.
canım artık çalışmaya başla gün aşırı olsun sakın bu dönem eşine trip yapma sonra olan bize oluyor kaçtı yumurta diye:)günaydın kızlar dün çalışmalara başlayacaktım ama olmadı eşime sinirlendim geç geldi diye ama suç benim biliyordum geç geleceğini ve kendi kendime sinir yaptım ve çalışma olmadı bugün adetimin 11 günü ve bu ay hiç çalışma yapamadık dün akşam sağ kasığımda felaket ağrı oldu gece bugünde sağ tarafta batma var ve ateşim düşmüş bugünü yarını iyi değerlendirmem lazım dimi kızlar
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım ne diyeceğim bilemiyorum hep dua ediyorum, sana bir kere yazmıştım ya sezaryen alerjiyi tetikliyormuş diye onu araştırdın mı canım ondan mı oldu nedir bu durumCanim sikkin kizlar. Inanin cok bunaldim cok yoruldum. Dogum tetiklemis bu alerjiyi. Emzirme bitmeden de yapilacak bisi yok.
Gittigim hastanedd test yapamadi. Yapilmasi icin 1 ay ilac icmemem lazimmis. Kesinlikle urtiker dedi. Stresten degil belliki dokunan ve tetikleyen birsey var dedi. Emzirdigim icin tek ilacla devam. Emzirmesem tedavisi cok kolaymis. Biliyrm zaten. Ilac aldigim icin yuzumun sismesini beklemiyrlarmis ama yinede gozum dudagim dilim yada bogazim siserse acile gidecekmisim yine. Bi diyet verdi öl daha iyi. Test yapamayinca hipoalerjenjik diyet listesi verdi. Buna uyarsam ben ölurum. Emziriyrm dedim. O da haklisin ama dikkat et dedi. Ekmek,arpa,bugday,pirinc,taze sut,yogurt,cökelek,kirmizi taze et,bazi sebzeler,tuz,seker,sogan,patates, aromasiz siyah cay ve aromasiz kahve serbest. Meyvelerin bile tamami yasak. Tummmm kozmetikler yasak. Normal el kremi bile. Kime inanacagimi sastim ben. Bu diyete uyamam. Cidden bayilirim. Yenecek bisi yok zaten gordugunuz uzere listede. Aglayacaktim neredeyse. Cok moralim bozuk.
Ordan da kv ye gittik haftasonu bize gelmesinler diye. Daha kapidan girdim ayakkabimi bile cozmeden kp"seni cok ozledim.tum gun durup durup agladim seni goremedigim icin"dedi yusufa. Benim kucagimdaydi. Bi sinirlendim "aglayacak bisi yok baba" dedim sertce. Uyuz oldum. Cins bunlar ya. Kv de "yarin günüm var ya, oglanla gelirsin dedim. Arkadaslar gormeye gelemedi sen de bir turlu duzelemedin ya" dedi. Gelemem yorgunum dedim.
canım üşütmüş olma ihtimalim yüksek yağmurda kaldım çünküselam kızlar, geçmişi bölük pörçük okuyabildim, kaç akşamdır pc başına geçiyorum ama geçmişin tamamını okuyamadan sızıp kalıyorum. yine sinüzit ve faranjit ile boğuşuyorum
canım benim hayırlısı diyelim artık, eymen iyi ya şükür buna da.
canım genellikle üşütmekten oluyor bu tarz ağrılar, cereyanda kaldın sanırımgeçmiş olsun. kuzucukla alakalı olduğunu sanmıyorum.
canım miligramına göre değişiyor açlık tokluk olayı, 50 lik ise kahvaltı yapabilirsin, 75 lik ise gece 12 den sonra yiyip içmiyorsun.
sen yaptırmışsın zaten testini ama yine de yazayım dedim :) sonucun iyi çıkar inşallah canım.
fotoda aynı duruyor canım, fark yok. telaş yaptın sen iyice, ondan öyle geliyor sana.
ah be canımne tahlihsiz şeyler yaşıyorsun, allahım güç kuvvet versin.
uymazsan direk şişiyor mu dilin falannasıl bir derttir bu...
dediğin gibi canım belkide hayırlısı budurÇok haklısın canım.. Aynen iyi oldu kafam dağıldı :)
Canım eymen paşaya maşallah nazar değmesin :) bozma moralini herşeyde bir hayır vardır belkide özele gitmemen daha hayırlı oluruna bırak canım.
Benimde 3 gündür sağ kaburgama dayanıyor kızım ve çok canım acıyor salı kont. Var bende Dr. Uma sorucaz kasıklarımda da ince sızı oluyor sanırım oda baskıdan
Artık büyüdükleri için yerleri daralıyor canım şimdiden böyleyse son ayı düşenemiyorum
Borancım çok üzüldüm canım insan kabullenemiyor yediremiyor yaptığını çok zor anlıyorum seni ama daha ilerlemeden farketmişsin çok iyi olmuş. Tabiki güven sarsılmış bunu atlatman biraz zaman alacak. Rabbim yardımcın olsun canım.
Herşey sabır zamanla düzelecek inş.
Maşallah size canım çok sevindim iyi olmanıza. :) bilgi Alman çok iyi Canım
Psikolojik olabilir canım ablamda aynı şeyleri yaşadı ve stresten o ay regli bile gecikmişti canım. Sen için rahat etsin test yap
Canım hayırlısı olsun inş yeni döngün bebeğini getirir. Hem kist tedavini de olmuş olursun.
Eşin için de açıkça söyle bence bir sorun varsa baştan bilelim ona göre önlemimizi alalım tedavimizi olalım ki sağlıklı bir bebeğimiz olsun gibi kırmadan söyle canım
Biz o Nazlı kuzunun herşeyini çekeriz tatlım Allah'ın izNiyle gelsin inşş.
Ahh kuzum kıyamam geçmiş olsun.
Valla bende Ekim de hiç ile gitmedim raporluyum. Alıştım eve de şimdi banada gitmek çok zOr geliyor zaten 31 Ekim 32+0 oluyoruz iNe ayrılabilirim ama istemiyorum tabiki sağlığımız iyi olursa inş. Dr. Çalışır raporu verme taraftarı değil. Tayini çıkan Dr. Umü bekliyorum Kasım da Sivrihisar'a başlayacak ona gidip o karar versin istiyorum hayırlısı bakalım. Sen kaç haftalık oldun canım takvimin yok ?
Deryam ya sende benim gibisin ama artık son zamanlarımız gerçekten dikkat etmemiz gerekio Allah korusun sonradan da pişmanlık yaşamayalım(
Evet dışarıdalarmış pamuk su zor olur. Bende inş baby düşündüm canım saol.
Canım biraz inmiş gibi ama eymenin pozisyonundan olabilir tatlım
Sevindim canım bizden de selamlar :)
Canım maşallah size aman çık dikkat et hasta olmayın ayaklarını hep sıcak tut pratiklerini çıkartma sakın
Kokla erenimizi bizim için :)
Saol canım not alıyım bende :)
çok iyi çıkmış canım gözün aydın olsundr dan geldim hemen yazıyorum canlar yoksa icim rahat etmiyor haberdar etmeyince.
yok cutem aynı derin nefes alamıyorum batıyor, hapşuruyorum batıyor, esniyorum batıyor, öksürüyorum batıyor, gideyim mi ki? Eymene bir şey olmasında gerisi önemli değilCnm. Yerinde olsam Allah yukarda, o kadini isten attirirdim. Yuvami bozmaya calisan ekmeksiz kalsin, hic de dönüp bakmazdim. Hak etmis cunku.
Allah hakkinizda hayirlisini versin cnm. Bir sure bebek konusunu acma evde derim. Usteleme. Bir sure sonra konusursun. Cidden hepimiz gectik bu durumdan. Hepimiz Turk Filmlerindeki gibi hemen gebe kalacagiz saniyrduk. Ha ben kaldim. Hem de 3 sfer. Direk o ay gebe kaliyrm ama karnimda öluyr. O nedenle herseyin hayirlisi cnm.
Ben yasamadim hic cnm. Gecti mi simdi?
canım lasti de merak ediyorumda gidicem yazmıştı en son ne yaptı eşini bıraktı mıBir de last i merak ediyrm ben..esiyle ilgili aldatma vs yazmisti en son. Hic haber yok ondan da ;(
Gecmis olsun cnmm.ayril artik izne. unibaby den daha fazla al. En az 2 paket hastane de gider. Cunku bebegi yikamayip onunla siliyrlar cnm.
Iyi olmalarina sevindim cnm.
Bana da inmis gibi geldi cnm. Uzme eymeni bak kizarim. belki de dönup yerlesmistir. Alt taraf ondan aciyrdur cnm.
cnm. Gun icindeki olcumlerin onemi yok yaniltmasin seni. Sabah olcumlerini yazarsan yorumlariz.
Testler negatif cnm.
Cnm bu durum bir sure devam edecek. Gaz derdi bitince kucagindan inmeye baslar.
Negatif cnm.Kızlar bugün ki testim 11 günüm misafirim var siz yorum yazın müsait olunca bakıcam
Bilemedimki cnmm bi gitsen mi.canım artık çalışmaya başla gün aşırı olsun sakın bu dönem eşine trip yapma sonra olan bize oluyor kaçtı yumurta diye:)
canım ne diyeceğim bilemiyorum hep dua ediyorum, sana bir kere yazmıştım ya sezaryen alerjiyi tetikliyormuş diye onu araştırdın mı canım ondan mı oldu nedir bu durum
kv ne de kp ne de iyi demişsin ohhh
canım üşütmüş olma ihtimalim yüksek yağmurda kaldım çünkü
dediğin gibi canım belkide hayırlısı budur
canım işin tuhafı ağrım başladı eymen daha aşağı indi hani yukarı çıktıda o sıkıştırıyor desem o da değil henüz geçmedi
çok iyi çıkmış canım gözün aydın olsun
güle güle kullanın cicilerinizi canım
yok cutem aynı derin nefes alamıyorum batıyor, hapşuruyorum batıyor, esniyorum batıyor, öksürüyorum batıyor, gideyim mi ki? Eymene bir şey olmasında gerisi önemli değil
canım lasti de merak ediyorumda gidicem yazmıştı en son ne yaptı eşini bıraktı mıyazık çok yazık
cutem alt taraf batıp duruyor hareketleri çok nazlı öyle hoplatmıyor daha, ben bunları neden yaşatıyorum yavrularıma ahh ahh annelik bu değil kesinlikle hakkım yok buna
sağ ol canım.Inşş sonuçların da güzel çıkar canım
Sanada canım amin inş düzene gireceksiniz :)
Hayırlısı olsun mutlaka değerlendir bu günleri canım
ah cutem sabır taşı oldun artık Rabbim yardımcın olsun canım biran önce sıkıntılarından kurtulmanı nasip etsin.
Canım geçmiş olsun tatlım faranjit i bende çekiyorum tam geçti derken yeniden nüksediyor
canım sen dikkat edebildiğin kadar et, sonuçta beslenmen de gerekiyor yani.saolun kızlar. hastalık belli ürtiker. sadece neyin tetiklediğini bulmaları için ialçsız 1 ay geçirmem lazım ama ilaca rağmen vücudumun çeşitili yerleri şişiyor. çok şükür 1 kez gözlerim şişmişti en başta. sonra yüzümde şişme olmadı. artık bakacağız bakalım. hayatta uyamam bu diyete. yiyecek bişi yokki zaten. emziren insanı bırakın normal insan yapamaz bu diyeti. fanusta yaşamam gerekir.
öteki cinsin arkadaşlarına ben gelin dediğimde hepsi iş çıkarmış gelmemişti. şimdi de benim işim var arkadaş. yappcak bişi yok :)
şükür canım, çok sevindim:)dr dan geldim hemen yazıyorum canlar yoksa icim rahat etmiyor haberdar etmeyince.
sağ ol canım.geçmiş olsun dgrpnr. sağol yaptırdım birsey çıkmadı şükür.
sagol ecrin.hayirlisiyla yaparsın inş canım vaktinin gelmesini bekliyor cok bekletmesin ins.ben 4 sene bekledim.
sağ ol canım.Kuzum gecmis olsun.
Sendeki agri normal cnm korkma.
bence ondan canım ama sen yine git dr a bir görün için rahatlasın.canım artık çalışmaya başla gün aşırı olsun sakın bu dönem eşine trip yapma sonra olan bize oluyor kaçtı yumurta diye:)
canım ne diyeceğim bilemiyorum hep dua ediyorum, sana bir kere yazmıştım ya sezaryen alerjiyi tetikliyormuş diye onu araştırdın mı canım ondan mı oldu nedir bu durum
kv ne de kp ne de iyi demişsin ohhh
canım üşütmüş olma ihtimalim yüksek yağmurda kaldım çünkü
dediğin gibi canım belkide hayırlısı budur
canım işin tuhafı ağrım başladı eymen daha aşağı indi hani yukarı çıktıda o sıkıştırıyor desem o da değil henüz geçmedi
çok iyi çıkmış canım gözün aydın olsun
güle güle kullanın cicilerinizi canım
yok cutem aynı derin nefes alamıyorum batıyor, hapşuruyorum batıyor, esniyorum batıyor, öksürüyorum batıyor, gideyim mi ki? Eymene bir şey olmasında gerisi önemli değil
canım lasti de merak ediyorumda gidicem yazmıştı en son ne yaptı eşini bıraktı mıyazık çok yazık
cutem alt taraf batıp duruyor hareketleri çok nazlı öyle hoplatmıyor daha, ben bunları neden yaşatıyorum yavrularıma ahh ahh annelik bu değil kesinlikle hakkım yok buna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?