Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ecrin87...henuz yumurta yok cnm. Gun asiriya devam.

Bilemedimki cnmm bi gitsen mi.
Artil anneligim konusunda kendine yuklenmeyi birak lutfen
sağol canım gittim yazıcam:)
sağol canım
sağol canım, adağınız kabul olsun inşaallah
canım kaşıntı için sirkeli su kullansana onunla taharetleneceksin
bencede icabına bak canım merhametten maraz doğar
canım şifa olsun vesile olsun inşaallah bunlar
Kızımın beşiği,örgüleri kıyafet ve devasav göbeğim
çok güzeller canım beşiğinizde çok güzel, göbeğinde maşaallah büyümüş
günaydın kızlar hepinize iyi haftalar diliyorum. buda benim ateş tablom
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

canım çalışmaya devam:)

cevap için çok sagol canım benim :) ctesi başladım çalışmalara gün aşırı devam :) bende bu ay kaçırdım diye korkmuştum :)

Günaydın canlarım

Ağrımı biliyorsunuz dün artık normal dururken bile artınca eşim gidelim dr a dedi kolay kolay ağrım var demem çünkü:)

Gittik acile yine bir gıcık dr, baktı ultrasonlar bu haftalarda normal diyor ağrıyan yerime ultrasonla bakmadı bile, başı yukardaymış döndüğünü hissetmiştim zaten çünkü yanlamasına duruyordu oğluş az çok anlıyorum tecrübeden:) başından olur diyor ya hu başı tam midmein orta noktada benim ağrım sağ kaburgamın altından aşağıda!!!

Neyse kan istedi verdim o arada hazır çıkmışken eksikleri alalım ne olur ne olmaz dedim

Kanda bir şey çıkmamış dedi, nst ye bağladı onda da bir şey yok dedi hafif sancı vardı önemsemedi, iyi dedi karaciğerden korkarız bu gibi durumlarda ama senin kan sonuçların iyi çıkmış dedi ve beni tıpış tıpış ağrımla eve yolladı

Evde parol içtim bir tane ama kar etmiyor ki

Bugün daha az gibi inşaallah geçer, eymen iyiymiş ya çekerim ağrıyı napalım

Devlette sevdiğim erkek dr var teli var bende onu arıycam gelmek istiyorum ne zaman hastanedesiniz diye sağolsun acilde bile olsa bakıyor o, içim hiç rahat etmedi kızlar

inşaallah canım benim

canım geçmiş olsun yaa.artık son aylara girmeye başladın.sen daha iyi bilirsin tabi bunları
yorma artık kendini.
o dediğin dr.a da git.için rahat etsin

Iyi gunlerde kullanin cnm aldiklarinizi.

Icinin rahat etmesi icin bi git bakalim cnm.

Bunlarda dün aldıklarım kızlar bakın bakalım beğenecekmisiniz:)

Ablamlarda alanyadan göndermişler bir sürü kıyafet tabi yeğenlerimin :) yıkadım kurusunda sonra onlarıda eklerim inşaallah, çekmecelerim doldu nereye sığdırıcam bilemiyorum:) yeğen çok olunca kıyafet çok oldu, kız olsaydı artık büyük bir dolap gerekirdi çünkü kız yeğenim çok:)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...s/hastane-icin-pijama-gecelik-sabahlik.36245/

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/hastane-cikisimiz.1218020/

canım geçmiş olsun yaa.artık son aylara girmeye başladın.sen daha iyi bilirsin tabi bunları
yorma artık kendini.
o dediğin dr.a da git.için rahat etsin
sağol canım yoracak halim yok inan, ayakları tam altta o da vurdukça sancım oluyor, ev süpürülecek ama hiç yapmaya niyetim yok:) sadece çamaşırla uğraşırım bugün inşaallah
Iyi gunlerde kullanin cnm aldiklarinizi.
sağol canım amin
Icinin rahat etmesi icin bi git bakalim cnm.

cutem panik mi yapıyorum yoksa ne dersin panik eflal geri mi döndü istediğim gibi dr bulamadığım için böyleyim sanırım

Benim eşim erkek dr a mecbur kalmadıkça razı değil, dün dedim erkeğe alıcam randevu içim rahat etmiyor diye, niye dedi niye olacak kadın kadının düşmanı bıktım bu bayan kadın doğumcuların ruhsuzluğundan dedim, o adam hiç değilse dinliyor cevaplıyor bebeğe güzelce bakıyor bana gösterip anlatıyor dedim, bir şey diyemedi daha doğuma kadar ona gidip doğumda bayana gideyim diyorum yoksa ben deli çıkıcam artık

dün ki dr öyle gıcık ki, yandan sesi geliyor bir hastanın ay hocam çok acıyor yapmayın diyor meğer kürtaj yapıyormuş bayıltmadan, parça kalmış onu kazıdım diyor, kadın ağlıyor niye ağlıyorsun diyor o kadar sinir oldum ki anlatamam, niye ağlıycak ya bebeğini kaybetmiş 12 haftalık kolay mı ruhsuz diye bağıracaktım birde kadının dr u aradı bunu ayy sizi niye arıyorlar zaten bebek ölmüş falan diyor boğacaktım ya dr u eşime anlattım bunu elin derdinide kendine dert etme canının sıkıntısı yetmiyor mu diyor..

çok sagol canım beşigi falan hazırlayınca bi heyecan yaptım sorma
kullanırsın canım benim,başkalarını uzak tutmaya çalış,hani vardırya gelenlerin çocukları saldırıya geçerler yıpratırlar,
beşik çok güzel duruyor canım iyi kullanmışsın :) örgüler ve göbişde harika :)
evet saglam beşik hasır beşik çok saglam malı varmış,yıllar önce verdigimiz paraya degdi,darısı sana inşallah
göbek benden önde gidiyor zaten haklısın canım enkısa zamanda yapmam gerekeni yapıcam

herikiside çok tatlı olmuş canım,güle güle saglıkla hullanın

sağol canım amin

Ama yok artik. Bu kadar da uzun boylu degil. Agliyrm resmen o kadin icin suan. Dayanilacak bisi degil o. Heleki canli canli. Allah yardimcisi olsun.

Biraz paniksin yine ama haklisin da. Cunku henuz dr.unu bulamadin. Tedirginsin.

Ciciler supermis bayildim.

Misafirim yolda geliyr. Yazarim sonra.

Eftal ablam yazdiklarini sok gecirerek okudum.
Yuh artik dediktirecek cinsten...
Bu kadar mi kolay bir annenin evladini canli canli ondan aliyorlar...

Rabb'im sana da sabir versin ablam..
Istedigin doktoru bulamamakda cok kotu...
Eymen imizi en az stres ile dogurursun ins. Ablam

slm kızlar nasılsınız?
Zor bir hafta sonundan sonra burdayım..Size sormak istediğim birşey var 3 -4 gündür süren başağrım var ve geçmek bilmiyor bazen hafifliyor ama aynen devam sizde de olmuş muydu benim haftalarda?

sorma canım çok üzüldü bende

sağol canım beğenmene sevindim:)
hem de ne yuh canım

amin canım çok sağol

canım ara ara hala oluyor bende, tansiyona baktın mı?

merhaba fistiklar..iyisiniz hepiniz Insallahhh..
bizde sukurler olsun iyiyiz..1haftadir usutmustuk..daha dogrusu ferhana kuzeninden grip gecti..annem hep bize hasta olunca size gelen bana gelsin derdi..o kadar anlamamisim anlamini ictenligini..simdi ferhan oksuruklerle ruyadan uyanip bogaz agrisinin acisindan aglamalari gozleri kipkirmizi ve kendiliginden akan sulari ve bu agrilarinin icinde halaa bize gulumsemeleri oyretdi bana o kelimenin ictenligini..o oksurup hapsirip aglayinca ben de agladim bana gelsin tum agrin acin benim olsun diye dua ettim..ve dun sabah uyandim oglum iyilesmis ben hasta olmusum..hastaligima tek okula giderken seviniyordum derse yollamiycaklar beni diye ama simdi daha cok sevindim..bu gun ise 2mizde iyiyiz sukurler olsun.
sizler nasilsiniz canlar???

kan sonucunun iyi çıkması, çok korkulacak bir şey olmadığını gösterir canım.
amaaaa gerçekten hiç ilgilenmemiş ve ben olsam ben de tatmin olmazdım, başka doktora giderdim.
hepsi harika :) güle güle kullanın.
of yaa insanlıktan yoksun, duygularını aldırmış bunlar. içim yandı resmen
bende de oldu canım, kan hacmi arttıkça da oluyormuş, tansiyondan da oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…