Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim sikkin kizlar. Inanin cok bunaldim cok yoruldum. Dogum tetiklemis bu alerjiyi. Emzirme bitmeden de yapilacak bisi yok.
Gittigim hastanedd test yapamadi. Yapilmasi icin 1 ay ilac icmemem lazimmis. Kesinlikle urtiker dedi. Stresten degil belliki dokunan ve tetikleyen birsey var dedi. Emzirdigim icin tek ilacla devam. Emzirmesem tedavisi cok kolaymis. Biliyrm zaten. Ilac aldigim icin yuzumun sismesini beklemiyrlarmis ama yinede gozum dudagim dilim yada bogazim siserse acile gidecekmisim yine. Bi diyet verdi öl daha iyi. Test yapamayinca hipoalerjenjik diyet listesi verdi. Buna uyarsam ben ölurum. Emziriyrm dedim. O da haklisin ama dikkat et dedi. Ekmek,arpa,bugday,pirinc,taze sut,yogurt,cökelek,kirmizi taze et,bazi sebzeler,tuz,seker,sogan,patates, aromasiz siyah cay ve aromasiz kahve serbest. Meyvelerin bile tamami yasak. Tummmm kozmetikler yasak. Normal el kremi bile. Kime inanacagimi sastim ben. Bu diyete uyamam. Cidden bayilirim. Yenecek bisi yok zaten gordugunuz uzere listede. Aglayacaktim neredeyse. Cok moralim bozuk.

Ordan da kv ye gittik haftasonu bize gelmesinler diye. Daha kapidan girdim ayakkabimi bile cozmeden kp"seni cok ozledim.tum gun durup durup agladim seni goremedigim icin"dedi yusufa. Benim kucagimdaydi. Bi sinirlendim "aglayacak bisi yok baba" dedim sertce. Uyuz oldum. Cins bunlar ya. Kv de "yarin günüm var ya, oglanla gelirsin dedim. Arkadaslar gormeye gelemedi sen de bir turlu duzelemedin ya" dedi. Gelemem yorgunum dedim.

Allah yardımcın olsun bi çıkar yol göstersin canım . yani teşhis konması ve tedavi icin emzirmeyi bırakman mi gerekiyor canim.
kv ler yine afedersin destekligi birakip köstek olmaya devam . insan bi geçmiş olsun der ya nasıl bir zihniyet daha arkadaslarinn bebegi görmesini düşünüyor allah akil vicdan versin.

selam kızlar, geçmişi bölük pörçük okuyabildim, kaç akşamdır pc başına geçiyorum ama geçmişin tamamını okuyamadan sızıp kalıyorum. yine sinüzit ve faranjit ile boğuşuyorum

canım benim hayırlısı diyelim artık, eymen iyi ya şükür buna da.
canım genellikle üşütmekten oluyor bu tarz ağrılar, cereyanda kaldın sanırım geçmiş olsun. kuzucukla alakalı olduğunu sanmıyorum.
canım miligramına göre değişiyor açlık tokluk olayı, 50 lik ise kahvaltı yapabilirsin, 75 lik ise gece 12 den sonra yiyip içmiyorsun.
sen yaptırmışsın zaten testini ama yine de yazayım dedim :) sonucun iyi çıkar inşallah canım.
Kızlar birde dünden beri benim bariz bir şekilde karnım indi epey yukardaydı
fotoda aynı duruyor canım, fark yok. telaş yaptın sen iyice, ondan öyle geliyor sana.
ah be canım ne tahlihsiz şeyler yaşıyorsun, allahım güç kuvvet versin.
uymazsan direk şişiyor mu dilin falan nasıl bir derttir bu...

kızlar ateşim nasıl gidiyor sizce

Çok haklısın canım.. Aynen iyi oldu kafam dağıldı :)

Canım eymen paşaya maşallah nazar değmesin :) bozma moralini herşeyde bir hayır vardır belkide özele gitmemen daha hayırlı oluruna bırak canım.
Benimde 3 gündür sağ kaburgama dayanıyor kızım ve çok canım acıyor salı kont. Var bende Dr. Uma sorucaz kasıklarımda da ince sızı oluyor sanırım oda baskıdan
Artık büyüdükleri için yerleri daralıyor canım şimdiden böyleyse son ayı düşenemiyorum
Borancım çok üzüldüm canım insan kabullenemiyor yediremiyor yaptığını çok zor anlıyorum seni ama daha ilerlemeden farketmişsin çok iyi olmuş. Tabiki güven sarsılmış bunu atlatman biraz zaman alacak. Rabbim yardımcın olsun canım.
Herşey sabır zamanla düzelecek inş.
Maşallah size canım çok sevindim iyi olmanıza. :) bilgi Alman çok iyi Canım
Psikolojik olabilir canım ablamda aynı şeyleri yaşadı ve stresten o ay regli bile gecikmişti canım. Sen için rahat etsin test yap
Canım hayırlısı olsun inş yeni döngün bebeğini getirir. Hem kist tedavini de olmuş olursun.
Eşin için de açıkça söyle bence bir sorun varsa baştan bilelim ona göre önlemimizi alalım tedavimizi olalım ki sağlıklı bir bebeğimiz olsun gibi kırmadan söyle canım
Biz o Nazlı kuzunun herşeyini çekeriz tatlım Allah'ın izNiyle gelsin inşş.

Ahh kuzum kıyamam geçmiş olsun.
Valla bende Ekim de hiç ile gitmedim raporluyum. Alıştım eve de şimdi banada gitmek çok zOr geliyor zaten 31 Ekim 32+0 oluyoruz iNe ayrılabilirim ama istemiyorum tabiki sağlığımız iyi olursa inş. Dr. Çalışır raporu verme taraftarı değil. Tayini çıkan Dr. Umü bekliyorum Kasım da Sivrihisar'a başlayacak ona gidip o karar versin istiyorum hayırlısı bakalım. Sen kaç haftalık oldun canım takvimin yok ?
Deryam ya sende benim gibisin ama artık son zamanlarımız gerçekten dikkat etmemiz gerekio Allah korusun sonradan da pişmanlık yaşamayalım (
Evet dışarıdalarmış pamuk su zor olur. Bende inş baby düşündüm canım saol.
Kızlar birde dünden beri benim bariz bir şekilde karnım indi epey yukardaydı
Canım biraz inmiş gibi ama eymenin pozisyonundan olabilir tatlım
Sevindim canım bizden de selamlar :)
Canım maşallah size aman çık dikkat et hasta olmayın ayaklarını hep sıcak tut pratiklerini çıkartma sakın
Kokla erenimizi bizim için :)
Saol canım not alıyım bende :)

Yok nukram benim kesin iltihapli bugun baktim dikisin ustune dogru iletlemis sislik ve akinti tekrar basladi 2 kere kendi doktoruma bi kerede genel cerraha gittim bise yok deuip yolladilar deliricem yeminle
Cok gecmis olsun cnm surekli hastalikla ugrasmak cok yipratiyo insani kv de tam dayaklik eside dahil ama ha koltuk ha sen muamelesi yap gec kasma kendini hic

Inşş sonuçların da güzel çıkar canım
Sanada canım amin inş düzene gireceksiniz :)
Hayırlısı olsun mutlaka değerlendir bu günleri canım
ah cutem sabır taşı oldun artık Rabbim yardımcın olsun canım biran önce sıkıntılarından kurtulmanı nasip etsin.
Canım geçmiş olsun tatlım faranjit i bende çekiyorum tam geçti derken yeniden nüksediyor

saolun kızlar. hastalık belli ürtiker. sadece neyin tetiklediğini bulmaları için ialçsız 1 ay geçirmem lazım ama ilaca rağmen vücudumun çeşitili yerleri şişiyor. çok şükür 1 kez gözlerim şişmişti en başta. sonra yüzümde şişme olmadı. artık bakacağız bakalım. hayatta uyamam bu diyete. yiyecek bişi yokki zaten. emziren insanı bırakın normal insan yapamaz bu diyeti. fanusta yaşamam gerekir.

öteki cinsin arkadaşlarına ben gelin dediğimde hepsi iş çıkarmış gelmemişti. şimdi de benim işim var arkadaş. yappcak bişi yok :)

Cnm bende ateş ölçüyorum ff ilkin 24. Güne çizgiyi çekmişti sonra değiştirdi 33e çekti. Ben 2. Düşüşte nasıl olsa yumurtladım diye çalışma yapmadım bu ayda bos :) Mümkün olduğunca ateşin düştüğü günlerde çalışma yap derim. Ne yazık ki ff de yum gününün 3. Gümü yumoşu görüyosun o yüzden kaçırma. stres yapma bi de yok çatladı mı çatlıcak mı derken benim yumurtlama tam 2 hafta geç olmuş. Stresten kistim çıktı bu ay. Sakin telaş yapmadan takip etmeye çalış Allah inş bize de hayırlı evlatlar nasip edecek dua edelim.

cevap için sagool canım allah razı olsun ben bu ay incir kürü yapıyorum canım 11, günüm havuşlu incire geçtim bugün çatlaması için bakalım nolcak sağ kasıkda ağrım var baya bugün yarın çalışma olsun ovulasyon testinde perşembe 2,çizgi koyuydu biraz dün silikleşmiş bakalım hakkımızda hayırlısı olsun 2 gün olsun sonra gün aşırı devam edeyim hepimiz için hayırlısı olsun :)

tamam canım sagol sağ kasığımda felaket bir batma var canım hadi hayırlısı
Yumurta geliyr olabilir cnm. Agrin ondandir insallah. Ben unuttum iyice o agrilari en son 12 agustos 2013 de adet olmustum

dr dan geldim hemen yazıyorum canlar yoksa icim rahat etmiyor haberdar etmeyince.
tokluk şekerim 91.7 dr cok iyi bi problem yok dedi . idrar tahlili de yaptırmıştim o da normal enfeksiyon filan yok.cok şükür bunu da atlattim.

bir de rapor aldim toplantı vardi gitmedim çalışıyorm diye haftasonumu dr da gecirdim bu seferde toplanti cikti ben de gitmedim. hastanenin yaninda bebiş mağazasi vardi bi guzel orda alışveriş yaptım. hersey cok pahali kendime ve bebeğime aldığım bi kac parca sey dünyanın parasini tuttu. cok sukur imkanimiz var da alıyoruz. ya elinde olmayan ne yapsin allah yardımcıları olsun.

Testlerinin iyi çıkmasına sevindim Canım inş bir gün bende o mağazalardan bebeğim için alışveriş yaparım

geçmiş olsun dgrpnr. sağol yaptırdım birsey çıkmadı şükür.

Testlerinin iyi çıkmasına sevindim Canım inş bir gün bende o mağazalardan bebeğim için alışveriş yaparım

sagol ecrin.hayirlisiyla yaparsın inş canım vaktinin gelmesini bekliyor cok bekletmesin ins.ben 4 sene bekledim.

Aynen canım bide emziriyorsun bencede yapma. Ilacında bırakmasın çok uzun 1 ay emzirmeyi bıraktıktan sonramı test yaptırıcaksın canım ?

geçmiş olsun dgrpnr. sağol yaptırdım birsey çıkmadı şükür.

sagol ecrin.hayirlisiyla yaparsın inş canım vaktinin gelmesini bekliyor cok bekletmesin ins.ben 4 sene bekledim.
Amin canım sagıl bende 3,5 sene oldu hatta geçti hayırlısıyla bi gelse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…