Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım geçmiş olsun ee artık zaman yaklaştı yalancı sancıların olur canım, iştende bir an önce izne çıkabilsen
sağol canım, evet artık oğlum "ben geliyorum, kendini hazırla anneee" diyor bana :)
He bu arada bugün Yusraerenle konuştuk, Eren paşa da ikisi de çok iyilermiş, selam söyledi hepinize. İnterneti çekmiyormuymuş ne. Benim de o anda telefonumun çekmeyeceği tuttu, tam anlaşamadık, kapattık teli.

Efloş nasıl yani karnın aşağı indı kız, sana öyle gelmiş olmasın?

evet az kaldı deryam köfte dudağına kavuşmana:)

sağol canım haber verdiğin için iyi olsunlarda gelir elbet yusram habersiz bırakmaz

canım bildiğin indi foto çekiyimde bak üstümde müsait değil ama

bana çok inmiş gelmedi efloş ama, normal sanki. Artık büyüyor yeri daralıyor tabi, hareketleri azalabilir. Sen dün gittin mi doktora, nasılmış paşa?

bana çok inmiş gelmedi efloş ama, normal sanki. Artık büyüyor yeri daralıyor tabi, hareketleri azalabilir. Sen dün gittin mi doktora, nasılmış paşa?
ne bileyim canım ağrımda olunca tedirgin oldum iyice, sabah yazmıştım sağ kaburgamın altında nefes aldıkça batma oluyor geçmedi hala dünden beri

dün sadece ultrasona girebildim devlette, özel işi yine olmadı canım nasip diyorum artık, iyiymiş eymenin boyu kilosu maşaallah

olmadı akşam acile gideyim ben, deryam kalkıyım az işim var, iyi haftasonları sana öpüyorum

olmadı akşam acile gideyim ben, deryam kalkıyım az işim var, iyi haftasonları sana öpüyorum
Aaa özel işi niye olmadı yaa, tövbe tövbeee kocan komplo mu kurdu naptı anlamadım ki?
Tamam canım, sen olmazsa acile bi git, için rahat olsun, araya haftasonu giriyor çünkü.
Sağol tatlım sana da iyi haftasonları öptüm

arkadaslar birsey sormak istiyorum ben sizlere yardimci olursaniz sewinirim. ates olcme yontemini deniyorum bu ay. yanliz atesim hep ayni seyrinde. yumurtam catladi sanirim. atesim sabahlari 36.2 seyrinde genelde yanliz aksamlari 37.0 oluyor sizce bu normalmidir

Şyi akşamlar kızlar ben daha önce klomen kullanmıştım ve yumurtam hiç gelişmemişti pkoluyum buyanda klomen kullandım bugün adetimin 10 günü dünkü teste göre bugün daha silik ve sağ kasığım da batma var bugün çalışma olacak inş ama eşim geç gelecek saat 1 hibi çok mu geç olur 1 bide yarın doktora gitmeyi düşünüyorum bakalım yunurta gelişmiş mi incirde yapıyorum kısmet artık

Eklentiler

• image.webp
    48,3 KB · Görüntüleme: 54
  • image.webp
    136 KB · Görüntüleme: 45
Iyi geceler kızlar telefonda net pek çekmiyor bende fırsat bulamıyorum Eren sürekli kucağımda olmak istiyor emzirirken uyuyor doymuyor 15 dk sürmeden ağlıyor tekrar memede bende çok terliyorum akşamdan beri midem bulanıyor ınşallah hasta olmayız
Hepinizi çok özledim canlarım
Mide canım kızarıklık yok sadece karnımda soru oluyor ama dinlenemediğim için inşallah dengede bi sorun olmaz
Iyi geceler canlar

canım anladım tamam saati aynen kalsın öyle

anladım canım maşaallah kuzuna:)

ultrason sonucuda iyi çıkar inşaallah

hayırlısı canım hamilelik içinde nasipte varsa yapacak bir şey yok:)

Ablam masaallah Eymen imizinde gelisimi guzelmis

Ayrica ablam sen erken diye yazinca doktor randevumuzu iptal ettirip gitmedik...
Haftaya giderim acelesi yok diye dusundum...

Evet Duha m masaallahi var pasamin
Ben tekrar eski halime dondum gorenler anne sutu ile beslendigini duyunca cok sasiriyor...
Zayiflik ile sutun yararinin ne alakasi var ise
Darisi basina masaallah sende buyutmussun melegini

Bacim doymadigindan agliyor diye zannediyoruz ama buyuk igtimal gaz sancilari...
Rabb'im yardimcin olsun ♥♥♥
Terlemen normal aslinda canini sikma bunun icin ...
Sik sik atletini degistirmeye bak bacim mikrop kapma...
Hayirlisiyla uyusunda buyusun Eren imiz
Gaz icin onerim :

• Oglunun Ayaklarina ve karnina elma yagi ile masaj yapman...(aci elma degil ama elma daha etkili imis dediler )
  • Muskat denen birsey var onu biraz rendeleyip sutunde dinlendir ,dinlenen sutunu ver...
  • Sen corapsiz gezme...
  • Allah (cc) ne verdi ise ye
  • Arada birde kundakla bacim ama fazla birakmazdim ben...
Birde rezene anason kimyon karisimi cay ictim...
Bu yaptiklarimdan hangileri iyi geldi bilmiyorum fakar toplamda oglum 8-10 gun gaz sancisi cekti...
Ondan sonra geceleri misil misil uyudu ve surekli keyfi yerindeydi pasamin
Aklinda bulunsun bacim benim kendimce yaptiklarim bunlardi...

Günaydın canlar.....
şekerli suyumu ictim evdeyim.1 saat sonra gidicez korktugum kadar degilmis.tatlici oldugum icin herhalde. cok şükür.benden ac ken kan almadılar hemşire 50 gr lik yuklemede acliga bakmıyoruz dedi.her yerde farkli demekki.

Hayırlı haftasonları güzel yüreklilerim :)
Anlayışınız için çok teşekkür ederim:)
Şu kırkımız bi dolsa herhalde dahada düzene gireriz Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın...
Miss canım bende kızarıklık yok ama acısı hala var belkş senin tenin hassastır kuzum inşaallah sorun yoktur..

günaydın kızlar dün çalışmalara başlayacaktım ama olmadı eşime sinirlendim geç geldi diye ama suç benim biliyordum geç geleceğini ve kendi kendime sinir yaptım ve çalışma olmadı bugün adetimin 11 günü ve bu ay hiç çalışma yapamadık dün akşam sağ kasığımda felaket ağrı oldu gece bugünde sağ tarafta batma var ve ateşim düşmüş bugünü yarını iyi değerlendirmem lazım dimi kızlar
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

sana da canım. Asım biraz daha büyüsün gelirsin aramıza canim ins.

desteginiz için sagolun kızlar ama burnundan getirmeye devam edicem daha içim sogumadı çünki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…