sağol canım, evet artık oğlum "ben geliyorum, kendini hazırla anneee" diyor bana :)canım geçmiş olsun ee artık zaman yaklaştı yalancı sancıların olur canım, iştende bir an önce izne çıkabilsen
evet az kaldı deryam köfte dudağına kavuşmana:)sağol canım, evet artık oğlum "ben geliyorum, kendini hazırla anneee" diyor bana :)
He bu arada bugün Yusraerenle konuştuk, Eren paşa da ikisi de çok iyilermiş, selam söyledi hepinize. İnterneti çekmiyormuymuş ne. Benim de o anda telefonumun çekmeyeceği tuttu, tam anlaşamadık, kapattık teli.
Efloş nasıl yani karnın aşağı indı kız, sana öyle gelmiş olmasın?
evet evet resmen köfte dudakevet az kaldı deryam köfte dudağına kavuşmana:)
sağol canım haber verdiğin için iyi olsunlarda gelir elbet yusram habersiz bırakmaz
canım bildiğin indi foto çekiyimde bak üstümde müsait değil ama
bana çok inmiş gelmedi efloş ama, normal sanki. Artık büyüyor yeri daralıyor tabi, hareketleri azalabilir. Sen dün gittin mi doktora, nasılmış paşa?fotoda belli olmuyor ki ekledim ama, elimi koyunca boşluk var dünden beri taa kaburgamdaydı, birde dediğim ağrıda var sağ kasığımda da ağrı var ve alt tarafta hareket ediyor canım yanıyorhareketleride az
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/gobegim.34843/
ne bileyim canım ağrımda olunca tedirgin oldum iyice, sabah yazmıştım sağ kaburgamın altında nefes aldıkça batma oluyor geçmedi hala dünden beribana çok inmiş gelmedi efloş ama, normal sanki. Artık büyüyor yeri daralıyor tabi, hareketleri azalabilir. Sen dün gittin mi doktora, nasılmış paşa?
Aaa özel işi niye olmadı yaa, tövbe tövbeee kocan komplo mu kurdu naptı anlamadım ki?olmadı akşam acile gideyim ben, deryam kalkıyım az işim var, iyi haftasonları sana öpüyorum
canım anladım tamam saati aynen kalsın öyle
anladım canım maşaallah kuzuna:)
ultrason sonucuda iyi çıkar inşaallah
hayırlısı canım hamilelik içinde nasipte varsa yapacak bir şey yok:)
zzyppp canim esine söyle sperm testi yaptırması lazım bak zamaninda bi rahatsızlık da gecirmis.sen uygun bi dille söyle sadece benim degil ikimizin de drba gitmesi araştırılması gerekir diye.seni cok iyi anlıyorum canım ben esimi bebege daha doğrusu tedaviye ikna edene dek ne çabalar harcadım.
eflalllll canim yine uzmussun kendini yaa. niye gidemedim. merakla bekliyordum ben de seni.ama iyi oldugunu biliyorsun canim o da yeter.
azeri canim masallah Paşa'ya kocaman olmus.canim bi de bu korku var demii ins korktuğun gibi degildir.
boran canim üzüldüm gerçekten cok zor şeyler yasamissin.ama affetmeyi dene canim insaniz netice de.ne kadar eski guvenin olmasa da.
missy canim daha iyikesememissin ins onenli birseyin yoktur dr a gidiyo musun canim?
Bacim doymadigindan agliyor diye zannediyoruz ama buyuk igtimal gaz sancilari...Iyi geceler kızlar telefonda net pek çekmiyor bende fırsat bulamıyorum Eren sürekli kucağımda olmak istiyor emzirirken uyuyor doymuyor 15 dk sürmeden ağlıyor tekrar memede bende çok terliyorum akşamdan beri midem bulanıyor ınşallah hasta olmayız
Hepinizi çok özledim canlarım
Mide canım kızarıklık yok sadece karnımda soru oluyor ama dinlenemediğim için inşallah dengede bi sorun olmaz
Iyi geceler canlar
Günaydın kızlar musmutlu hafta sonu diliyorum hepinize :)
sana da canım. Asım biraz daha büyüsün gelirsin aramıza canim ins.Hayırlı haftasonları güzel yüreklilerim :)
Anlayışınız için çok teşekkür ederim:)
Şu kırkımız bi dolsa herhalde dahada düzene gireriz Rabbim bu duyguları isteyen herkese yaşatsın...
Miss canım bende kızarıklık yok ama acısı hala var belkş senin tenin hassastır kuzum inşaallah sorun yoktur..
canım sen niye utanıyorsun eşin utansın,bundan sonrası iyi olur inşaallah boranım üç çocuk evlilik kolay olmuyor yuva kolay kurulmuyor inşaallah eşin bundan sonra kıymetini bilir
canım sütün yetmiyor mu ek gıda için gidiyorsun, hamilelikten mi şüpheleniyorsun
canım bende sen normal bende de oldu dersin diye bekledim, işkillendim şimdi napıyım ki offfff deli olucam evim uzak olmasa giderdim şimdi hastaneye hava yağmurlu
birden çok yükselmiş gerçekten
zzyppp canim esine söyle sperm testi yaptırması lazım bak zamaninda bi rahatsızlık da gecirmis.sen uygun bi dille söyle sadece benim degil ikimizin de drba gitmesi araştırılması gerekir diye.seni cok iyi anlıyorum canım ben esimi bebege daha doğrusu tedaviye ikna edene dek ne çabalar harcadım.
eflalllll canim yine uzmussun kendini yaa. niye gidemedim. merakla bekliyordum ben de seni.ama iyi oldugunu biliyorsun canim o da yeter.
azeri canim masallah Paşa'ya kocaman olmus.canim bi de bu korku var demii ins korktuğun gibi degildir.
boran canim üzüldüm gerçekten cok zor şeyler yasamissin.ama affetmeyi dene canim insaniz netice de.ne kadar eski guvenin olmasa da.
missy canim daha iyikesememissin ins onenli birseyin yoktur dr a gidiyo musun canim?
boranım çok haklısın.erkekleri boş bırakmaya gelmez.
bende bu konuda çok hassasım.güvenirim ama boş bırakmam.
tabi şeytanda evli insanların arasını bozmak için fırsat kolluyor.
bunun bilincinde olmak lazım.
desteginiz için sagolun kızlar ama burnundan getirmeye devam edicem daha içim sogumadı çünkiHerkese selam, 2 gündür giremedim bacılar, iyisinizdir inşallah. Artık işlerimi toparlıyorum yavaştan, izne ayrılacağım zaman yakındır...
2-3 gündür hiç keyfim yok, karnım ağrıyor, kasıklarıma kramplar giriyor, belim ağrıyor... Çarşamba gecesi doğuruyorum sandım. Henüz doğurmadım iyiyim ama, sindirim sistemimle alakalı ciddi sorunlarım var. Karnım ağrıyor, ishal gibiyim fln, midem bulanıyor. Artık işe gidip gelmek zor geliyor anlayacağınız. Doktor çalıştırmam diyor, ama az daha çalışmam lazım... İşte durumlar böyle..
evet baktım efloş baya büyümüş walla maşallah
anladım canım, inşallah bu kötü günleri unutursunuz gider.. Gerçi unutulmuyor ama, çocuklar için susuluyor... Allah hidayete erdirsin kocanı
Al bitane de benden işte :) ben de yoruyorum kendimi, sonra da belim kopunca sancılanınca naptım ben diye kızıyorum kendime :) Ben de ıslak mendil unibaby saf sulu aldım, 6 paket kadar. Evde pamuk ve su kullansam bile illaki dışarıda lazım olacak bu mendiller canım
aynen nerelerde onlar ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?