- 5 Haziran 2014
- 1.899
- 1.755
- 138
- 34
geçmiş olsun canım.inan fitil de adet söktürücü de hic kullanmadim bilmiyorum...kızlardan bilenler yardimci olur...Hanımlar çok fena vajina etrafımda kaşıntı var ve ilişki sonrasında yanma yaşıyorum. Donaxly fitil kullandım bu gece bi tane. Bu arada turlasol mu nedir adet söktürücüye devam ediyorum daha kırmızılardan gelen giden yok. Ben şimdi napayım donaxly devam mı yarım bırakırsam bişey olur mu? Adet söktürücüyle birliktekullanmam bana zarar verir mi?
atlatıcam ama biliyorum aslaa unutmucam,Çok haklısın canım.. Aynen iyi oldu kafam dağıldı :)
Canım eymen paşaya maşallah nazar değmesin :) bozma moralini herşeyde bir hayır vardır belkide özele gitmemen daha hayırlı oluruna bırak canım.
Benimde 3 gündür sağ kaburgama dayanıyor kızım ve çok canım acıyor salı kont. Var bende Dr. Uma sorucaz kasıklarımda da ince sızı oluyor sanırım oda baskıdan
Artık büyüdükleri için yerleri daralıyor canım şimdiden böyleyse son ayı düşenemiyorum
Borancım çok üzüldüm canım insan kabullenemiyor yediremiyor yaptığını çok zor anlıyorum seni ama daha ilerlemeden farketmişsin çok iyi olmuş. Tabiki güven sarsılmış bunu atlatman biraz zaman alacak. Rabbim yardımcın olsun canım.
Herşey sabır zamanla düzelecek inş.
Maşallah size canım çok sevindim iyi olmanıza. :) bilgi Alman çok iyi Canım
Psikolojik olabilir canım ablamda aynı şeyleri yaşadı ve stresten o ay regli bile gecikmişti canım. Sen için rahat etsin test yap
Canım hayırlısı olsun inş yeni döngün bebeğini getirir. Hem kist tedavini de olmuş olursun.
Eşin için de açıkça söyle bence bir sorun varsa baştan bilelim ona göre önlemimizi alalım tedavimizi olalım ki sağlıklı bir bebeğimiz olsun gibi kırmadan söyle canım
Biz o Nazlı kuzunun herşeyini çekeriz tatlım Allah'ın izNiyle gelsin inşş.
Ahh kuzum kıyamam geçmiş olsun.
Valla bende Ekim de hiç ile gitmedim raporluyum. Alıştım eve de şimdi banada gitmek çok zOr geliyor zaten 31 Ekim 32+0 oluyoruz iNe ayrılabilirim ama istemiyorum tabiki sağlığımız iyi olursa inş. Dr. Çalışır raporu verme taraftarı değil. Tayini çıkan Dr. Umü bekliyorum Kasım da Sivrihisar'a başlayacak ona gidip o karar versin istiyorum hayırlısı bakalım. Sen kaç haftalık oldun canım takvimin yok ?
Deryam ya sende benim gibisin ama artık son zamanlarımız gerçekten dikkat etmemiz gerekio Allah korusun sonradan da pişmanlık yaşamayalım(
Evet dışarıdalarmış pamuk su zor olur. Bende inş baby düşündüm canım saol.
Canım biraz inmiş gibi ama eymenin pozisyonundan olabilir tatlım
Sevindim canım bizden de selamlar :)
Canım maşallah size aman çık dikkat et hasta olmayın ayaklarını hep sıcak tut pratiklerini çıkartma sakın
Kokla erenimizi bizim için :)
Saol canım not alıyım bende :)
bende öyle düşünüyorum aslında ama biryandanda onun düştügü hataya düşmüş olmaktan korkuyorum,o yuvama göz dikti bende ekmegine dikmiş olucam diye salak gibi vicdan yapıyorum,ama evet gerekeni yapıcamCnm. Yerinde olsam Allah yukarda, o kadini isten attirirdim. Yuvami bozmaya calisan ekmeksiz kalsin, hic de dönüp bakmazdim. Hak etmis cunku.
Allah hakkinizda hayirlisini versin cnm. Bir sure bebek konusunu acma evde derim. Usteleme. Bir sure sonra konusursun. Cidden hepimiz gectik bu durumdan. Hepimiz Turk Filmlerindeki gibi hemen gebe kalacagiz saniyrduk. Ha ben kaldim. Hem de 3 sfer. Direk o ay gebe kaliyrm ama karnimda öluyr. O nedenle herseyin hayirlisi cnm.
Ben yasamadim hic cnm. Gecti mi simdi?
kuzucukların gaz problemi çok fenaKixlar hepiniz cok sagolun
Azeri,tavsiyelerin icin tesekkur ederim
Cutem gecmis.olsun.biran once iyiles.bb insallah
Eflamin duha seker sonuclariniz.cok gizel.masallah
Rosa canim koklarim tabi sizde saglikla kucaginiza alin,insallah
Missy canim dun yazdim ama sacma sapan seyler.cikmis.kizarikl yok agri,oluuor ama sen baska doktora,mi gitsen insallah sorun,olmaz
Bufun oglum hic.yatmafi sanci damlasi berdik,simdi biraz rahat sukur umarim ise yarae bide havlu isitip beline bacaklarina sardik o agladimca icim,yaniuor kizlar
Bide su,her kafadan cikan ses varya o kafalari koparasim var
Yarin oglum icin adagimi babasi,kesecek Allah kabul eder insallah belki akik kurbanida yarin kesilir
Opuyorum sizleri iui geceler
Ve son,olarak Rabbim,tum istwyenlere hayirli,sahlikla nasip etsin
fitil konusunda bilgim yok canım. adet söktürücüyü neden erken kullandın yumurtan geç olmamış mıydı zaten?Hanımlar çok fena vajina etrafımda kaşıntı var ve ilişki sonrasında yanma yaşıyorum. Donaxly fitil kullandım bu gece bi tane. Bu arada turlasol mu nedir adet söktürücüye devam ediyorum daha kırmızılardan gelen giden yok. Ben şimdi napayım donaxly devam mı yarım bırakırsam bişey olur mu? Adet söktürücüyle birliktekullanmam bana zarar verir mi?
Hic bilgim yok cnmHanımlar çok fena vajina etrafımda kaşıntı var ve ilişki sonrasında yanma yaşıyorum. Donaxly fitil kullandım bu gece bi tane. Bu arada turlasol mu nedir adet söktürücüye devam ediyorum daha kırmızılardan gelen giden yok. Ben şimdi napayım donaxly devam mı yarım bırakırsam bişey olur mu? Adet söktürücüyle birliktekullanmam bana zarar verir mi?
Çok haklısın canım.. Aynen iyi oldu kafam dağıldı :)
Canım eymen paşaya maşallah nazar değmesin :) bozma moralini herşeyde bir hayır vardır belkide özele gitmemen daha hayırlı oluruna bırak canım.
Benimde 3 gündür sağ kaburgama dayanıyor kızım ve çok canım acıyor salı kont. Var bende Dr. Uma sorucaz kasıklarımda da ince sızı oluyor sanırım oda baskıdan
Artık büyüdükleri için yerleri daralıyor canım şimdiden böyleyse son ayı düşenemiyorum
Borancım çok üzüldüm canım insan kabullenemiyor yediremiyor yaptığını çok zor anlıyorum seni ama daha ilerlemeden farketmişsin çok iyi olmuş. Tabiki güven sarsılmış bunu atlatman biraz zaman alacak. Rabbim yardımcın olsun canım.
Herşey sabır zamanla düzelecek inş.
Maşallah size canım çok sevindim iyi olmanıza. :) bilgi Alman çok iyi Canım
Psikolojik olabilir canım ablamda aynı şeyleri yaşadı ve stresten o ay regli bile gecikmişti canım. Sen için rahat etsin test yap
Canım hayırlısı olsun inş yeni döngün bebeğini getirir. Hem kist tedavini de olmuş olursun.
Eşin için de açıkça söyle bence bir sorun varsa baştan bilelim ona göre önlemimizi alalım tedavimizi olalım ki sağlıklı bir bebeğimiz olsun gibi kırmadan söyle canım
Biz o Nazlı kuzunun herşeyini çekeriz tatlım Allah'ın izNiyle gelsin inşş.
Ahh kuzum kıyamam geçmiş olsun.
Valla bende Ekim de hiç ile gitmedim raporluyum. Alıştım eve de şimdi banada gitmek çok zOr geliyor zaten 31 Ekim 32+0 oluyoruz iNe ayrılabilirim ama istemiyorum tabiki sağlığımız iyi olursa inş. Dr. Çalışır raporu verme taraftarı değil. Tayini çıkan Dr. Umü bekliyorum Kasım da Sivrihisar'a başlayacak ona gidip o karar versin istiyorum hayırlısı bakalım. Sen kaç haftalık oldun canım takvimin yok ?
Deryam ya sende benim gibisin ama artık son zamanlarımız gerçekten dikkat etmemiz gerekio Allah korusun sonradan da pişmanlık yaşamayalım(
Evet dışarıdalarmış pamuk su zor olur. Bende inş baby düşündüm canım saol.
Canım biraz inmiş gibi ama eymenin pozisyonundan olabilir tatlım
Sevindim canım bizden de selamlar :)
Canım maşallah size aman çık dikkat et hasta olmayın ayaklarını hep sıcak tut pratiklerini çıkartma sakın
Kokla erenimizi bizim için :)
Saol canım not alıyım bende :)
kuzucukların gaz problemi çok fenaelma yağı da iyi geliyormuş canım gaza, ayaklarının altına sürüp masaj yapacaksın hafif hafif. bir de karnına masajlar yapıyor musun? internette gaz masajı videoları vardı izle istersen.
fitil konusunda bilgim yok canım. adet söktürücüyü neden erken kullandın yumurtan geç olmamış mıydı zaten?
canım ben herzaman dik oldum şükür,buda geçecekboran, okudum çok üzüldüm ve ne yazacağımı bilemedim canım.
inşallah her şey yoluna girer, allah gönlüne ferahlık versin.
canım benim allahım inşallah tüm bunları vesile kılar ve size saglıklı hayırlı bir evlat verir,annenin senin tüm dualarınıza kızımla beraber yürekten amin diyorumkızlar dün evde değildim.giremedim hiç.
dün 8 aylık bi arkadaşımın tansiyonu çok düşmüş.evdede tekmiş.hemen annesini aramış.dengesini sağlıyamıyomuş.
bana söyledi.dedim gece kalk yemek ye biraz.
benim hamile arkadaşlarım var.onlar gece bile kalkıp bişeyler atıştırıyorlar.(sizden aldığım bilgiler)
bide yengem hacdan bana elma ve meryem ana otu getirmiş.
elmalara ibrahim suresi 39.40.ayetti ve bakara 128. ayeteti okudu annem.
elmayı ikiye bölüp eşimle beraber yicekmişim.
aslında 7 kişi 7 kere okunması gerekiyomuş.ama önemli olan niyet dedi.okudu kendisi.
canım annem nasıl içten okuyo.okuduktan sonra elini karnıma koyuyo elmalarla karnıma üflüyo
otuda üzerimde taşımam gerekiyormuş heralde.
bi keseye koyup sütyenime bağladım.
tam yumurtlama dönemim inşaallah tutar.
Ot tenine degecek cnm. Gebe kalir kalmaz da uzerinde tasimayacaksin.kızlar dün evde değildim.giremedim hiç.
dün 8 aylık bi arkadaşımın tansiyonu çok düşmüş.evdede tekmiş.hemen annesini aramış.dengesini sağlıyamıyomuş.
benim hamile arkadaşlarım var.onlar gece bile kalkıp bişeyler atıştırıyorlar.(sizden aldığım bilgiler)
aslında 7 kişi 7 kere okunması gerekiyomuş.ama önemli olan niyet dedi.okudu kendisi.
canım annem nasıl içten okuyo.okuduktan sonra elini karnıma koyuyo elmalarla karnıma üflüyo
canım benim allahım inşallah tüm bunları vesile kılar ve size saglıklı hayırlı bir evlat verir,annenin senin tüm dualarınıza kızımla beraber yürekten amin diyorum
keseye koymuştum oda çok kaşındırdı.şimdi sütyenimin içine koyuyorum.arada batıyo ama olsunOt tenine degecek cnm. Gebe kalir kalmaz da uzerinde tasimayacaksin.
amin canım amin inş. :)Amin inş yumurtan bebiş olur :)
Çok şükür canım iyi çıkmış sonuçların :)
Güle güle giyin cicilerinizi :)
Gerçekten pahalı herşey amin canım ...
Ff en fazla 20 dakikalik olcum farkini kabul eder. Bu sureyi gecerse ici bos yuvarlak yapar. Biz hep vaktinde olcmeye dikkat ederiz cnmm
tamam cnaım sagol ben de dikkat edeceğim saatlere
şifa olsun canım.kızlar dün evde değildim.giremedim hiç.
hmm anladım canım, ben orayı kaçırmışım herhalde :) gitsin kistler, gelsin bebiş o zaman :)Doktor kan testi yaptı galiba 10. Dpo ydu. Negatif çıkınca kullan dedi. Kist varmış adetle sökülsün diye.
çok güzel olmuş beşik Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.Kızımın beşiği,örgüleri kıyafet ve devasav göbeğim
Ablam masaallah ya yepyeni duruyorbeşigimiz yeni deyil ama mis gibi sapasaglam ogullarımdan kalma sepet beşik hatıra diye saklamıştım,1 yaşına kadar kullanılabiliyor,sonra mecbur büyük beşik alırım herhal
Bacim hakkinda hayirlisi olsun...Allah razı olsun canım benim.ben dualarımızın bir gün kabul olucağına çok inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?