Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hanımlar çok fena vajina etrafımda kaşıntı var ve ilişki sonrasında yanma yaşıyorum. Donaxly fitil kullandım bu gece bi tane. Bu arada turlasol mu nedir adet söktürücüye devam ediyorum daha kırmızılardan gelen giden yok. Ben şimdi napayım donaxly devam mı yarım bırakırsam bişey olur mu? Adet söktürücüyle birliktekullanmam bana zarar verir mi?

geçmiş olsun canım.inan fitil de adet söktürücü de hic kullanmadim bilmiyorum...kızlardan bilenler yardimci olur...

atlatıcam ama biliyorum aslaa unutmucam,
bende öyle düşünüyorum aslında ama biryandanda onun düştügü hataya düşmüş olmaktan korkuyorum,o yuvama göz dikti bende ekmegine dikmiş olucam diye salak gibi vicdan yapıyorum,ama evet gerekeni yapıcam

kuzucukların gaz problemi çok fena elma yağı da iyi geliyormuş canım gaza, ayaklarının altına sürüp masaj yapacaksın hafif hafif. bir de karnına masajlar yapıyor musun? internette gaz masajı videoları vardı izle istersen.
fitil konusunda bilgim yok canım. adet söktürücüyü neden erken kullandın yumurtan geç olmamış mıydı zaten?

Hic bilgim yok cnm

boran, okudum çok üzüldüm ve ne yazacağımı bilemedim canım.
inşallah her şey yoluna girer, allah gönlüne ferahlık versin.

tabi canım.onun nazını benden sonra siz çektiniz
teyze olarak herşeyi yapabilirsiniz

kızlar dün evde değildim.giremedim hiç.
dün 8 aylık bi arkadaşımın tansiyonu çok düşmüş.evdede tekmiş.hemen annesini aramış.dengesini sağlıyamıyomuş.
bana söyledi.dedim gece kalk yemek ye biraz.
benim hamile arkadaşlarım var.onlar gece bile kalkıp bişeyler atıştırıyorlar.(sizden aldığım bilgiler)

bide yengem hacdan bana elma ve meryem ana otu getirmiş.
elmalara ibrahim suresi 39.40.ayetti ve bakara 128. ayeteti okudu annem.
elmayı ikiye bölüp eşimle beraber yicekmişim.
aslında 7 kişi 7 kere okunması gerekiyomuş.ama önemli olan niyet dedi.okudu kendisi.
canım annem nasıl içten okuyo.okuduktan sonra elini karnıma koyuyo elmalarla karnıma üflüyo
otuda üzerimde taşımam gerekiyormuş heralde.
bi keseye koyup sütyenime bağladım.

tam yumurtlama dönemim inşaallah tutar.

Doktor kan testi yaptı galiba 10. Dpo ydu. Negatif çıkınca kullan dedi. Kist varmış adetle sökülsün diye.

Kızımın beşiği,örgüleri kıyafet ve devasav göbeğim

Eklentiler

• Eeeeee.webp
    120,4 KB · Görüntüleme: 91
  • Gggggg.webp
    106,6 KB · Görüntüleme: 84
  • iiiiiiiii.webp
    160,9 KB · Görüntüleme: 89
  • Rrrrrr.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 82
  • Vvvvvv.webp
    320,4 KB · Görüntüleme: 90
canım benim allahım inşallah tüm bunları vesile kılar ve size saglıklı hayırlı bir evlat verir,annenin senin tüm dualarınıza kızımla beraber yürekten amin diyorum

beşigimiz yeni deyil ama mis gibi sapasaglam ogullarımdan kalma sepet beşik hatıra diye saklamıştım,1 yaşına kadar kullanılabiliyor,sonra mecbur büyük beşik alırım herhal

Ot tenine degecek cnm. Gebe kalir kalmaz da uzerinde tasimayacaksin.

şifa olsun canım.
Doktor kan testi yaptı galiba 10. Dpo ydu. Negatif çıkınca kullan dedi. Kist varmış adetle sökülsün diye.
hmm anladım canım, ben orayı kaçırmışım herhalde :) gitsin kistler, gelsin bebiş o zaman :)
Kızımın beşiği,örgüleri kıyafet ve devasav göbeğim
çok güzel olmuş beşik Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin.
göbeğin de büyümüş maaşallah.

beşigimiz yeni deyil ama mis gibi sapasaglam ogullarımdan kalma sepet beşik hatıra diye saklamıştım,1 yaşına kadar kullanılabiliyor,sonra mecbur büyük beşik alırım herhal
Ablam masaallah ya yepyeni duruyor .
Cok hosmus gercekten ins. Bende senin gibi tertemiz kullanirim boyle 2.- 3. Cocuguma da kalir...
Bakalim nasip tabi 2. -3. Olur ise

Allah razı olsun canım benim.ben dualarımızın bir gün kabul olucağına çok inanıyorum
Bacim hakkinda hayirlisi olsun...
Ins. Senin de guzel haberlerini cok gecmeden aliriz ♥♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…