Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyy kuzum yaaaa geçmiş olsun.
ne güzel dua etmiş anneciğin, fedakarlığın sınırı yok annelikte:)

canım benim yaa.ne güzel anlatmışsın.çok duygulandım
zamanı gelince inşaallah bende öğenirim bu duyguları

ankarada oturan canlar size bir şey sormak istiyorum.
ben baby&plus ın anakucağının stoğa gelmesini bekliyorum kaç zamandır ama gelmiyor adamlar çok rahat sanırım da gelmeyecek.
sadece ankarada varmış bir mağazada. mağaza da merkeze yakın istanbul yolunda dediler.
adı da gimart mış sanırım. bilen duyan var mı? oraya yakın olan ?

ebebek gimart outlet tam adını buldum :)

Bende de olmustu cnm. 1 hafta surmustu.

Gecmis olsun ikinize de.

ebebek gimart outlet tam adını buldum :)
Hic de merkezi yer degil cnm. Yaoan soylemisler. Bana yakin sayilir ama aracsiz tovbe gidilmez. Oglan olmasa ugrardim. Sen yine de yaz bana ozelden olur da gidersem haber veririm sana. Keske haftasonu deseydin. Oradaydim.

Hic de merkezi yer degil cnm. Yaoan soylemisler. Bana yakin sayilir ama aracsiz tovbe gidilmez. Oglan olmasa ugrardim. Sen yine de yaz bana ozelden olur da gidersem haber veririm sana. Keske haftasonu deseydin. Oradaydim.
hadi yaa ya daha önce aradık gelecek dediler bekledik bekledik gelmeyince tekrar aradık.
keyfi iş yapıyorlar, elimizde yok gelmeyebilir de dediler. eşim bayağı üsteleyince ankarada bir yerde var dediler
kısmet canım benim sağ ol. bakalım bugün tüm tanıdıklara sordum var mı tanıdığınız ankarada diye.
olmazsa tekrar yazarım sana.

geçmiş olsun canım, bende çok söylerim o cümleyi:)

canım kan sonucumda bir çok değer normal çıkmamış ama normal dedi dr, foto çektim size ekliyim diye net görünür mü bilmem

sorma canım benimde yandı kadının sesi gitmiyor kulağımdan Allah sabır versin

Kızlar nst sonucmla tahlil sonucum inşaallah net görünür

Gece de oldu şimdi yine var adet sancım düşünmüyüm diyorum ama bu ağrılar korkutuyor beni

birde kafam karıştı kalp atışları düşük değil mi kuzumun, emire gidiyor aklım onun ki 140 larda olurdu

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?
Canım bilemiyorum ki çok etkilemez gibi geldi

Selam kızçeler nasılsınız? Efloşum nst ne alaka kız? niye çektiler sancılandın mı?
Nst den anlamadım ama kanın düşük, demir kullanmıyor musun? Daha şimdiden sınırın altındasın, hamileliğin sonunda daha da düşer, doğumdan sonra sarsılırsın kuzu, dikkatli ol.
Zeynep bence soğan kürüne limon sıkma. Farklı etkilere sebep olabilir.

Canım sağ kaburgamın altında derin nefes aldıkça batma oluyordu dün şiddetlenince eşim acile götürdü, dr ultrasonla baktı tabi ağrıyan yerime bakmadı, kan tahlili istedi, nst çektirdi işte

ona göre kan değerlerimim normalmiş, karaciğerden şüphelendiği için istemiş kanı, yapılanların karaciğerle alakası var mı canım? Dr a zerre güvenemedim de

kan ilacımı alıyorum ama ikiye çıkarıcam akşamda alayım diyorum artık

Alt ve ast karacigerle ilgilo cnm. Normal onlar. Nst normal senin. Kalp atisi kac. Okunmuyr

90 az gibi. 130lar normal cnm. Buyudukce 150lere cikiyr
Canım bende 110 u görünce sıkıntı yaptım emir taşıkardik olduğu için sezaryen olmuştum, anlamadım ki dr normal dedi nst bağlayan hemşirede iyiydi sağolsun normal dedi

ahh cutem 90 yazmışım ben iyice acayip oldum:)

110 u bilemedim cnm..haftana gore normaldir belki. Ben hic 120nin altini gormedim. 30+5 te basladim ama nstye.

110 u bilemedim cnm..haftana gore normaldir belki. Ben hic 120nin altini gormedim. 30+5 te basladim ama nstye.
Cutem dediğim dr a gitsem ayyy şiştim artık inan ayın 31 ine var randevusu arayıp ulaşıp hemen gitmem lazım ona, anca o zaman rahatlıycam ben:)

canım alt ast bakılmış karaciğerle ilgili, onlar normal. Kanını önlem alasın diye söyledim ben. Beslenmene dikkat et. Doktor daha erken diye belki önemsemedi ama bebiş seni her geçen gün daha fazla sömürecek, o yüzden bitkin düşme diye dedim ben. Geçti mi şimdi ağrı batma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…