oyy kuzum yaaaa geçmiş olsun.merhaba fistiklar..iyisiniz hepiniz Insallahhh..
bizde sukurler olsun iyiyiz..1haftadir usutmustuk..daha dogrusu ferhana kuzeninden grip gecti..annem hep bize hasta olunca size gelen bana gelsin derdi..o kadar anlamamisim anlamini ictenligini..simdi ferhan oksuruklerle ruyadan uyanip bogaz agrisinin acisindan aglamalari gozleri kipkirmizi ve kendiliginden akan sulari ve bu agrilarinin icinde halaa bize gulumsemeleri oyretdi bana o kelimenin ictenligini..o oksurup hapsirip aglayinca ben de agladim bana gelsin tum agrin acin benim olsun diye dua ettim..ve dun sabah uyandim oglum iyilesmis ben hasta olmusum..hastaligima tek okula giderken seviniyordum derse yollamiycaklar beni diye ama simdi daha cok sevindim..bu gun ise 2mizde iyiyiz sukurler olsun.
sizler nasilsiniz canlar???
merhaba fistiklar..iyisiniz hepiniz Insallahhh..
bizde sukurler olsun iyiyiz..1haftadir usutmustuk..daha dogrusu ferhana kuzeninden grip gecti..annem hep bize hasta olunca size gelen bana gelsin derdi..o kadar anlamamisim anlamini ictenligini..simdi ferhan oksuruklerle ruyadan uyanip bogaz agrisinin acisindan aglamalari gozleri kipkirmizi ve kendiliginden akan sulari ve bu agrilarinin icinde halaa bize gulumsemeleri oyretdi bana o kelimenin ictenligini..o oksurup hapsirip aglayinca ben de agladim bana gelsin tum agrin acin benim olsun diye dua ettim..ve dun sabah uyandim oglum iyilesmis ben hasta olmusum..hastaligima tek okula giderken seviniyordum derse yollamiycaklar beni diye ama simdi daha cok sevindim..bu gun ise 2mizde iyiyiz sukurler olsun.
ebebek gimart outlet tam adını buldum :)ankarada oturan canlar size bir şey sormak istiyorum.
ben baby&plus ın anakucağının stoğa gelmesini bekliyorum kaç zamandır ama gelmiyoradamlar çok rahat sanırım da gelmeyecek.
sadece ankarada varmış bir mağazada. mağaza da merkeze yakın istanbul yolunda dediler.
adı da gimart mış sanırım. bilen duyan var mı? oraya yakın olan ?
Bende de olmustu cnm. 1 hafta surmustu.slm kızlar nasılsınız?
Zor bir hafta sonundan sonra burdayım..Size sormak istediğim birşey var 3 -4 gündür süren başağrım var ve geçmek bilmiyor bazen hafifliyor ama aynen devam sizde de olmuş muydu benim haftalarda?
Gecmis olsun ikinize de.merhaba fistiklar..iyisiniz hepiniz Insallahhh..
ankarada oturan canlar size bir şey sormak istiyorum.
ben baby&plus ın anakucağının stoğa gelmesini bekliyorum kaç zamandır ama gelmiyoradamlar çok rahat sanırım da gelmeyecek.
sadece ankarada varmış bir mağazada. mağaza da merkeze yakın istanbul yolunda dediler.
adı da gimart mış sanırım. bilen duyan var mı? oraya yakın olan ?
Hic de merkezi yer degil cnm. Yaoan soylemisler. Bana yakin sayilir ama aracsiz tovbe gidilmez. Oglan olmasa ugrardim. Sen yine de yaz bana ozelden olur da gidersem haber veririm sana. Keske haftasonu deseydin. Oradaydim.ebebek gimart outlet tam adını buldum :)
hadi yaaHic de merkezi yer degil cnm. Yaoan soylemisler. Bana yakin sayilir ama aracsiz tovbe gidilmez. Oglan olmasa ugrardim. Sen yine de yaz bana ozelden olur da gidersem haber veririm sana. Keske haftasonu deseydin. Oradaydim.
geçmiş olsun canım, bende çok söylerim o cümleyi:)merhaba fistiklar..iyisiniz hepiniz Insallahhh..
kan sonucunun iyi çıkması, çok korkulacak bir şey olmadığını gösterir canım.
amaaaa gerçekten hiç ilgilenmemiş ve ben olsam ben de tatmin olmazdım, başka doktora giderdim.
hepsi harika :) güle güle kullanın.
of yaa insanlıktan yoksun, duygularını aldırmış bunlar. içim yandı resmen
bende de oldu canım, kan hacmi arttıkça da oluyormuş, tansiyondan da oluyormuş.
Canım bilemiyorum ki çok etkilemez gibi geldiHanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?
Canım sağ kaburgamın altında derin nefes aldıkça batma oluyordu dün şiddetlenince eşim acile götürdü, dr ultrasonla baktı tabi ağrıyan yerime bakmadı, kan tahlili istedi, nst çektirdi işteSelam kızçeler nasılsınız? Efloşum nst ne alaka kız? niye çektiler sancılandın mı?
Nst den anlamadım ama kanın düşük, demir kullanmıyor musun? Daha şimdiden sınırın altındasın, hamileliğin sonunda daha da düşer, doğumdan sonra sarsılırsın kuzu, dikkatli ol.
Zeynep bence soğan kürüne limon sıkma. Farklı etkilere sebep olabilir.
Alt ve ast karacigerle ilgilo cnm. Normal onlar. Nst normal senin. Kalp atisi kac. OkunmuyrCanım sağ kaburgamın altında derin nefes aldıkça batma oluyordu dün şiddetlenince eşim acile götürdü, dr ultrasonla baktı tabi ağrıyan yerime bakmadı, kan tahlili istedi, nst çektirdi işte
ona göre kan değerlerimim normalmiş, karaciğerden şüphelendiği için istemiş kanı, yapılanların karaciğerle alakası var mı canım? Dr a zerre güvenemedim de
kan ilacımı alıyorum ama ikiye çıkarıcam akşamda alayım diyorum artık
sağol canımAlt ve ast karacigerle ilgilo cnm. Normal onlar. Nst normal senin. Kalp atisi kac. Okunmuyr
90 az gibi. 130lar normal cnm. Buyudukce 150lere cikiyrsağol canım
nst en yüksek 140,ara ara 90 a düşmüş,ortalama 130
Canım bende 110 u görünce sıkıntı yaptım emir taşıkardik olduğu için sezaryen olmuştum, anlamadım ki dr normal dedi nst bağlayan hemşirede iyiydi sağolsun normal dedi90 az gibi. 130lar normal cnm. Buyudukce 150lere cikiyr
110 u bilemedim cnm..haftana gore normaldir belki. Ben hic 120nin altini gormedim. 30+5 te basladim ama nstye.Canım bende 110 u görünce sıkıntı yaptım emir taşıkardik olduğu için sezaryen olmuştum, anlamadım ki dr normal dedi nst bağlayan hemşirede iyiydi sağolsun normal dedi
ahh cutem 90 yazmışım ben iyice acayip oldum:)
Cutem dediğim dr a gitsem ayyy şiştim artık inan ayın 31 ine var randevusu arayıp ulaşıp hemen gitmem lazım ona, anca o zaman rahatlıycam ben:)110 u bilemedim cnm..haftana gore normaldir belki. Ben hic 120nin altini gormedim. 30+5 te basladim ama nstye.
canım alt ast bakılmış karaciğerle ilgili, onlar normal. Kanını önlem alasın diye söyledim ben. Beslenmene dikkat et. Doktor daha erken diye belki önemsemedi ama bebiş seni her geçen gün daha fazla sömürecek, o yüzden bitkin düşme diye dedim ben. Geçti mi şimdi ağrı batma?Canım sağ kaburgamın altında derin nefes aldıkça batma oluyordu dün şiddetlenince eşim acile götürdü, dr ultrasonla baktı tabi ağrıyan yerime bakmadı, kan tahlili istedi, nst çektirdi işte
ona göre kan değerlerimim normalmiş, karaciğerden şüphelendiği için istemiş kanı, yapılanların karaciğerle alakası var mı canım? Dr a zerre güvenemedim de
kan ilacımı alıyorum ama ikiye çıkarıcam akşamda alayım diyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?