Ben hic adet olmadim ya cnm. Omrumde gormedigim kan degerini gordum 15canım alt ast bakılmış karaciğerle ilgili, onlar normal. Kanını önlem alasın diye söyledim ben. Beslenmene dikkat et. Doktor daha erken diye belki önemsemedi ama bebiş seni her geçen gün daha fazla sömürecek, o yüzden bitkin düşme diye dedim ben. Geçti mi şimdi ağrı batma?
maşallah cutem sana yaBen hic adet olmadim ya cnm. Omrumde gormedigim kan degerini gordum 15anammm ondan iyiyim demekki. Hele demir 5 ten yumari cikmazken 90 olmus.. sastim kaldim. Hic adet olmasammi ne
Ay anammm. O zaman 12 iydi benim 47 gun kanarsan olacagi bu. 32 filandi demir. Iste sonra dolmaya basladi. Hala elevit iciyrm ama.maşallah cutem sana yaBenim hamileliğimin başında 13tü, şuan 11e düşmüş. Bukadar hızlı düştüğü için demiri 2ye çıkardı doktorum. Malum lohusalık fln da düşürür daha. Sana lohusalık kanaması fln da etki etmemiş demek ki sağlam doldurmuşsun depoları canımmm
amin canım sagol :)geçerler yıpratırlar,
evet saglam beşik hasır beşik çok saglam malı varmış,yıllar önce verdigimiz paraya degdi,darısı sana inşallah
sagol canım gün aşırı devam :))sağol canım gittim yazıcam:)
sağol canım
sağol canım, adağınız kabul olsun inşaallah
canım kaşıntı için sirkeli su kullansana onunla taharetleneceksin
bencede icabına bak canım merhametten maraz doğar
canım şifa olsun vesile olsun inşaallah bunlar
çok güzeller canım beşiğinizde çok güzel, göbeğinde maşaallah büyümüş
canım çalışmaya devam:)
Selam kızçeler nasılsınız? Efloşum nst ne alaka kız? niye çektiler sancılandın mı?
Nst den anlamadım ama kanın düşük, demir kullanmıyor musun? Daha şimdiden sınırın altındasın, hamileliğin sonunda daha da düşer, doğumdan sonra sarsılırsın kuzu, dikkatli ol.
Zeynep bence soğan kürüne limon sıkma. Farklı etkilere sebep olabilir.[/QUOTE
Merhaba deryam. iyiyim diyeyim mutfakta uğraşırken bicakla parmagimi kestim biraz derinden olmus kani zor durdurduk esim evdeydi allahtan.hos o benden kötü oldu bayilacakti nerdeyse kan tutuyo eşimi.simdi de ara ara kanıyo ama iyiyim cok şükür. sen nasılsın canim calisiyor musun?
Ben hic adet olmadim ya cnm. Omrumde gormedigim kan degerini gordum 15anammm ondan iyiyim demekki. Hele demir 5 ten yumari cikmazken 90 olmus.. sastim kaldim. Hic adet olmasammi ne
Elevittendir o zaman canım. Ben hamileliğim boyunca eleviti haftada 2 kez içtim, olmazsa doğuma kadar biraz arttırayım :)Ay anammm. O zaman 12 iydi benim 47 gun kanarsan olacagi bu. 32 filandi demir. Iste sonra dolmaya basladi. Hala elevit iciyrm ama.
Aynen cnm. Ben hayatimda 12nin ustunu gormemistim.maşallah cutem değerine.... bu adet bitiyor bizi desene.
Belki de cnm.Elevittendir o zaman canım. Ben hamileliğim boyunca eleviti haftada 2 kez içtim, olmazsa doğuma kadar biraz arttırayım :)
Arada da folbiol atıyorum aklıma gelince, aslında hematolog hep kullan demişti de, kendi doktorum bıraktırdı. Belki talasemiden dolayı hızlı düşmüştür kanım.
eflall gecmis olsun canim çatlak dr la is cok zor allah kimseyi karşılaştırmasın.simdi nasılsın?.değerleri anlamıyorum ama tek anladigim kanin düşük canım mutlaka ilaç alman lazım. benim de geçen ay seninki gibiydi ayni dahilye dr u cok düşük kanin demisti baya onemsemisti gebelikte cok onemli diye . kadındoğumcuya gidince ilac yazmasını söyle. bu ay 12.8 benim.dr ilaci gerek görmedi biraktim simdi ne olcak bakalım.
aldiklarini güle güle agiz tadiyla kullanin canim oglusun ve sen.cok güzeller.
zzyppp canim kesinlikle limon sıkma bal da katma etkisini cok etkiliyo hatta soguk bile icinde fayda etmiyor mutlaka ılık tan sicak olmali kaynar degil.bizzat saracoğlu soylemisti bana.
burnunu tut iç . sonrasında agzina birsey al öyle nefes al ki soganin kokusu gelmesin. cok iyi bilirim tadini tam 4 ay ictim.
borann canim senin ciciler de cok guzel haliyle kiz bebeginin ki farkli oluyo. gobus masallah senle bi hafta var ama benimkinin iki kati maşallahh.
ecee gecmis olsun canım anne yuregi işte. duanda candan yapmışsın kabul olmuş.
hifa canim okunan dualar ve ot vesilen olsun inşaallah canim.
sagol canim oyle yapayim ins.geçmiş olsun canım yaa, off kesik de fena oluyor walla. Kalınca sar yarayı, gazlı bezle fln olmazsa, yarına kadar da hiç açma, iyice kanama dursun hem mikrop da kapmaz. Ben de napiyim, çalışıyorum canım, ama artık zor yani. Bitse de gitsek modundayım :)Bu haftayı bitirirsem eğer haftaya çalışmayacağım hiç, ya da 1 gün çalışırım belki :) sonra evdeyim hayırlısıyla. Yarın doktor kontrolumuz var, bakalım doktor amca ne diyecek
Aynen cnm demesi kolay...dünden beri canim cok sıkkın kv yüzünden.kursa gittimde kafam dagildi biraz. eltimle biryerdeydik hep beraber orda bize catti ortada hicbirsey yok. iyice çatlaklasti bu kadın . dünden beri başımin agrisi gitmedi.bir de eşime "cok üzülmus" de(tabi biz uzecek ne yaptığımızi da bilmiyruz kendi kuruntusu) diyormuş . peki kendi hic bizi uzmemis.buz dolabı gibi soğudum kadından iyikijten anlamıyor onu anladim bundan sonra hakettigi degeri vericem.isin hakikatini eşime anlatinca boşver takma sen annemi diyo.demesi kolay.
Hak veriyorum gerçekten. Kv eltimin çocuk doğduktan sonra havalandı bunlar bizi takan yok der. O yüzden benim de çocuğum olsun isyemez cins kadın. Yeni evliyken bebek soruyodu şimdi gıkı çıkmıyo dinlenin hayatınızı yaşayın daha erken diyo değişik kadın ya.Aynen cnm demesi kolay...
Bu kvlere ne oluyr gelinler gebe kalinca anlamiyrm ki.. acaba cocuk olunca oglumuz tamamen elden gidecek gibi sacma dusunceleri mi var..bilemiyrm.benimkini cozemedim ki...
Ha ha ha...boyle giderse ilerde bu topigi kaynanalar topigi yapar gelinlerimizi cekistiririz
Aynen cnm demesi kolay...
Bu kvlere ne oluyr gelinler gebe kalinca anlamiyrm ki.. acaba cocuk olunca oglumuz tamamen elden gidecek gibi sacma dusunceleri mi var..bilemiyrm.benimkini cozemedim ki...
Ha ha ha...boyle giderse ilerde bu topigi kaynanalar topigi yapar gelinlerimizi cekistiririz
Aa öylemi tmm o zaman bende ne bileyim limon sıkmıştım birkaç damla tmm bundan sonra hiçbişey katmadan içeyim. Çok sağol abla tarifin için. Ilıktan biraz sıcakeflall gecmis olsun canim çatlak dr la is cok zor allah kimseyi karşılaştırmasın.simdi nasılsın?.değerleri anlamıyorum ama tek anladigim kanin düşük canım mutlaka ilaç alman lazım. benim de geçen ay seninki gibiydi ayni dahilye dr u cok düşük kanin demisti baya onemsemisti gebelikte cok onemli diye . kadındoğumcuya gidince ilac yazmasını söyle. bu ay 12.8 benim.dr ilaci gerek görmedi biraktim simdi ne olcak bakalım.
aldiklarini güle güle agiz tadiyla kullanin canim oglusun ve sen.cok güzeller.
zzyppp canim kesinlikle limon sıkma bal da katma etkisini cok etkiliyo hatta soguk bile icinde fayda etmiyor mutlaka ılık tan sicak olmali kaynar degil.bizzat saracoğlu soylemisti bana.
burnunu tut iç . sonrasında agzina birsey al öyle nefes al ki soganin kokusu gelmesin. cok iyi bilirim tadini tam 4 ay ictim.
borann canim senin ciciler de cok guzel haliyle kiz bebeginin ki farkli oluyo. gobus masallah senle bi hafta var ama benimkinin iki kati maşallahh.
ecee gecmis olsun canım anne yuregi işte. duanda candan yapmışsın kabul olmuş.
hifa canim okunan dualar ve ot vesilen olsun inşaallah canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?