Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
art niyet aramayayim acaba siz strese girmeyin diyemi oyle davraniyr ki.. hani sana destek olmak icin.

Ya zaten senle azeri kvlerinize iyi dediniz. Bi gebe kaldiniz olanlar oldu arkadas.

Aa öylemi tmm o zaman bende ne bileyim limon sıkmıştım birkaç damla tmm bundan sonra hiçbişey katmadan içeyim. Çok sağol abla tarifin için. Ilıktan biraz sıcak
Yavrum.sen kac yasindasin?

art niyet aramayayim acaba siz strese girmeyin diyemi oyle davraniyr ki.. hani sana destek olmak icin.

Ya zaten senle azeri kvlerinize iyi dediniz. Bi gebe kaldiniz olanlar oldu arkadas.

Belkide. Ama havalandı bunlar dedikten sonra erken daha düşünmeyin deyince bende şaşırdım. Kötü düşünmeyeyim yine de.

anlıyorum kv bize siz cok degistiniz calismaya başladığınızdan beri demisti.hos benim çalışmadığım zaman cok azdı . çünküu kendisine muhtaç olmadık para istemedik istedigi olmadi.kendi kendimize yettik cok şükür.biz iyi oldukça problem çıkarmaya calisyor.ah buyuk elti en başından beri söylerdi de şimdi anlıyorum demekki bi 4 seneyi devirmek gerekiyormus. şimdi de iki de bir tam ocakta kışın ortasinda dogum yapcan deyip duruyo şükürsüzluk denir buna.

Aa öylemi tmm o zaman bende ne bileyim limon sıkmıştım birkaç damla tmm bundan sonra hiçbişey katmadan içeyim. Çok sağol abla tarifin için. Ilıktan biraz sıcak
abla mi?... abla olcak kadar büyük değilim yaş kaç?...önemli değil bu arada:)

evet cutem kadın u dönüşü yaptı. gercekten bugune kadar birseyini gormemistim resmi soğuk ama dalasmiyordu idare ediyirduk.ne haller oldu bilemiyorum....

Belkide. Ama havalandı bunlar dedikten sonra erken daha düşünmeyin deyince bende şaşırdım. Kötü düşünmeyeyim yine de.
Sen daha kotu dusunme cnm. Du bakalim. Belki dedigi kisi cidden havalanmistir.

23. Abla dedim ama yaş yordam bilmeden :)
Estagfurullah. Bizim Duha da kucukte ben de merak ettim sadece yasini. Ben baya topik anasi oluyrm yahu siz çıtırlar sayesinde 31 oldum bile...
Kendi fikrimi soyluyrm kiii bence kis bebegi yaz bebeginden iyi. Cunku ne giydirecegini bilirsin soguk diye. Evden cikarmak.zorunda degilsin. Yaza emekler ohhh yerler sicak olur hasta olmaz.
Ama yaz bebegi oyle mi. Hemen terler, emeklemesi kisi bulur yerler soguk olur kiii yakinda benimki emekler bu gidisle. Baya girisimler de bulunuyr.
Cok sukur Duhammm. Cok sukur mucizeni verene..konusan konussun.
Buarada ben işi birakinca kv nin mutluluktan ciglik atmadigi kalmisti bi. Kendine muhtac olacagiz sanmisti. Herkesin yaninda hava atardi. Cok sukur esimin maasi az ama hep bereketli oldu. Kimseye muhtac olmadik. Muhtac olmadikca kadin kudurdu resmen. Simdi dis geciremiyr bana

ben de öyle düşünüyorum ve inan hic dert etmiyorum yaza kadar büyür gezeriz kışın zaten ev kuşuyuz.iste lüzumsuz.kiymetini bilmiyor.
evet allaha Şükür cutem.... hala göbeğime bakıp rüyada miyim diyorum kendi kendime içimde fırtınalar kopuyor oyle heyecanla bekliyorum muhammed imizi ki ins.(esim de gece sen uyurken karnına elimi koydum tekme atti bi tuhaf oldum diyor onun da içi içine sigmiyor biliyorum itiraf etmiyor ama) rabbime nasıl sukretsem diye dusunuyorum hala. oyle sevindirdi ki darısı diger kardeslerime inş.
al birini vur ötekini işte.... kv oğlundan dolayı maasi az yetmez ondan ev aldik deyip dururdu.sukur sesi çıkmıyor artık.

o nasıl söz cutem sen de citirsin masallah sana.herkes bana yaşımdan oldukca olgun duruyorsun diyor zaten iri de biriyim(birazcık yuzunden kucuklugun belli oluyor diyorlar) vesselam kendimi hiccc çıtır görmüyorum.

Şyi akşamlar kızlar benim bugün adetin 13 günü sağ Kasım'da batma var ve kremsi akıntım var az testi paylaşıyorum

Eklentiler

• image.webp
    189,6 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    194,7 KB · Görüntüleme: 53
  • image.webp
    100,9 KB · Görüntüleme: 54
Kızçelerrrrr nasılsınız ?
Benim psikolojim bozuk çünkü yrn sabah işe gidicem öğleden sonra Dr. Da kontrol var bakalım ne diyecek ...
Bugün sağlık ocağında kontrol vardı ! Eşimle beraber gittik. Kızlar inanın biraz yürüdükten sonra kasıklarıma ağrı giriyor duruyorum çok yavaş yürümeye çalışıyorum.
Hemşire bebeğini aşağıda taşıyorsun. Erken doğum riskin bu yüzden var ağrıların olabilir dedi.
Bakalım yrn nasıl gidicem işe 20 günden sonra çok zor gelio gitmek

Şyi akşamlar kızlar benim bugün adetin 13 günü sağ Kasım'da batma var ve kremsi akıntım var az testi paylaşıyorum
Negatifler cnm.

Moral bozmak yok cnm. Bir sikinti olursa zaten dr işe yollamaz seni. Zaten 32 haftana ne kaldi cnm.

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?
Canım bende ilk zamanlar içirmiyordum peçeteye iyimin kolonyadıvsuktım burnuna tutacakta içtim sonra alışıyorsun dü hibi hidiyor

eve alisinca zor demi.ama az kaldi zaten. belki de gitmezsin hele bi dr a git . ama yinede canım sağlık olsun bebis iyi olsun da tek işe git:)

sorma canım çok üzüldü bende

sağol canım beğenmene sevindim:)

hem de ne yuh canım

amin canım çok sağol

canım ara ara hala oluyor bende, tansiyona baktın mı?

kızlar cevaplar için teşekkür ederim.Tansiyonum normaldi baktım ama eşim limonlu ballı su yaptı onun içtim iyi geldi.çok şükür akşam ve bugün sabah ağrım yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…