Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nasılsıniz canlar kimsecikler yok.eflal bugün hic yazmamis sin canim dr a mi gittin?

Erkekler için vitamin takviyesi amaçlı proxeed plus varmış. Arkadaşımın eşi aile hekimi o önermiş hatta kendi de 2. Ayda hamiş kaldı. Speemiyogram yapılmadan kullansak olur mu ki? Nede olsa zararı olmaz bir sürü faydalı birşey saydı arkadaş. Ne diyorsunuz hanımlar? Fiyatı da 150 tl kullanan var mı aranızda.

tamam canım sağol ikiye çıkarıcam ilacımı
sağol canım amin dr çok çok önemli gebelikte, dozumu artırıcam canım yıllarca kullandım sonuçta kansızlık için, batmam var ama çok hafifledi hamdolsun
ay hayret bir şey derdi ne bu kaynanaların !!! Bunlara ben lazımım !
hepsi bir çeşit canım ona ne siz bilirsiniz doğru zamanı
bencede konuş canım meydanı boş zannetmesin sakın ezdirme kendini içinden geçeni söyle
art niyet aramayayim acaba siz strese girmeyin diyemi oyle davraniyr ki.. hani sana destek olmak icin.

Ya zaten senle azeri kvlerinize iyi dediniz. Bi gebe kaldiniz olanlar oldu arkadas.
ay cutem bende iyi demiycem daha:)
bende 31 im canım ayrıca gayet çıtır bir annesin sen:)
canım sıkma canını emiri hep aşağıda taşıdım ben gününde doğdu sadece çok yürümeyeceksin her fırsatta dinleneceksin
kızlar cevaplar için teşekkür ederim.Tansiyonum normaldi baktım ama eşim limonlu ballı su yaptı onun içtim iyi geldi.çok şükür akşam ve bugün sabah ağrım yok..
şükür canım
günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün adetimin 14 günü sağ kasıkda batma var hadi hayırlısı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
yumurta gelmiş gibi bugünü değerlendir canım
Nasılsıniz canlar kimsecikler yok.eflal bugün hic yazmamis sin canim dr a mi gittin?

canım emirimin hasta oldu sabahın 5 inde kalktı ateşliydi, giremedim kv gil gelmişti ilgilenmek için, benimde sancım vardı

bu kadin yüzünden erken doğum yapacagim.allahim sen aklıma mukayyet ol. yeminle suçumu bilmiyorum ne oldu bu kv ye. eşim simdi ordaymis annem agliyo diyo. bi de bana uzneyin bu kadini yaşlandı iyice idare edin diyo.cildiricam.ne yaptığımı bilsem bir daha yapmam diyecegim.

Selam kızlar, benim paşam hasta oldu ateşlendi karnım ağrıyor dedi eyvah yine mi enfeksiyon dedik, öğleden sonra eşim geldi hastaneye götürdük dr da idrar yolundan şüphelendi idrar vericez artık yarına anca veririz, yine enfeksiyonsa bu işin sonu sünnet gibi görünüyor daha çok erken zaten dr fobisi var

Bu arada benim dünden beri adet sancım vardı vajinama bıçaklar iğneler batıyordu, eşime dedim (erkek dr vardı ya iyi dediğim ) arada ne zaman hastanede hangi günse gidelim ona dedim o da şansıma acildeymiş, oğlumdan sonra ben gittim gördüm asaf eymenimi kuzumu sonunda:) selviks iyi 50 mm dedi, açılmam yok, bizim paşa ters duruyor dönmüş ayaklar vajinamın üstünde horon tepiyor ondanmış sancım:) maşaallahı var tosunumun çok çok şükür iyiymiş,nst dedi dedim pazar girdim her şey yolunda madem girmesem olur mu dedim tamam dedi, idrar verdim şimdi baktım sonuç temiz, normal doğumu sordum ben riski göze alamam ama üniversite hastanesinde yapıyorlar oraya gidebilirsin dedi ayyy nasıl sevindim bir ihtimalim var ya, 41 yasin oku bana istersen ben keserim seni diyor çok şakacıda kendisi, Allah razı olsun kızlar adam o kadar hengamede baktı güzelce, bütün dr lar öyle olsa

benden haberler böyle kızlar oğlum beni bekler

canim ben bunu değil de dr um e vitamini hapı vermisti esim onu icmisti.
cok gecmis olsun canım ikinize de canim.

aaaa böyle olmaz ki canım konuş derim sıcağı scağına deli mi ne!!!

çok iyi maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini

haydaaaa.
ara kayınvalideni kendin sor.anne hayırdır ne yaptım ben de.
ay nasılda duygu sömürüsü yapıyo.

canım çok geçmiş olsun.
oğlun doğsunda ikisini bir sünnet edersiniz çok tatlı olurlar
eymende iyiymiş.dr.nuda bulmuşsun çok sevindim.
ona devam edersin.

aaaa böyle olmaz ki canım konuş derim sıcağı scağına deli mi ne!!!
akşam gidicem . Derdi ne aceba.dun elti gitmis kovmuş . "hicbirsey yok gibi anne su yemeği yapayım mi şunu yapayim mi diyormuş elti" cik git dedim demiş eşime. iyi dedigim kv ye bakin yüzümü kara çıkardı. gercek yüzünü gösterdi. cok yazik etti kendine.sonuc ta el kiziyiz onu nazlandıramaz ve nazini cekemeyiz.en azindan ben cekemem. hele ki hamile psikolojisiyke.

haydaaaa.
ara kayınvalideni kendin sor.anne hayırdır ne yaptım ben de.
ay nasılda duygu sömürüsü yapıyo.
tam üstüne bastın.cok iyi becerir duygu sömürüsü yapmayi.daha öncede aglafigina cok sahit oldum ogillarinin yaptigi en ufaktan sebeplere.

tam üstüne bastın.cok iyi becerir duygu sömürüsü yapmayi.daha öncede aglafigina cok sahit oldum ogillarinin yaptigi en ufaktan sebeplere.

bence kaynana oğullarını kaybetme korkusu yaşıyo.
yaşlandıkça çocuk gibi oluyo dedikleri bu olsa gerek
kocaman kadınsın ya.çocuklarımın mutluluğu benim mutluluğum de,gelinlerine güzel davran yeter.

benim kaynanam böyle değil tabi şimdilik.
seninki sonradan kötü yüzünü göstermiş.acaba benimkidemi öyle olur

bana da geldi gibi geliyor canım bugün sağ kasığımda felaket bi ağrı ve batma var .hadi hayırlısı akşam çok çalışmam lazım :) sagol canım benim
hadi bakalım iyi çalışmalar:)
çok iyi maşallah canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin bebişini
amin canım sağol darısı başınıza
canım çok geçmiş olsun.
oğlun doğsunda ikisini bir sünnet edersiniz çok tatlı olurlar
eymende iyiymiş.dr.nuda bulmuşsun çok sevindim.
ona devam edersin.
sağol canım şükür iyi eymenim, emirimde iyi olsun rahatlıycam

yok canım ona gitsemde onda doğum olmaz erkek ve eşim asla istemez o istese dengesiz babası karışır!!

çekme tabi kendi kaşınmış canım gayet dik dur karşısında ezdirme kendini

sende sağol allah razı olsun inş. bana uğurlu gelirsiniz :)

maşallah asaf eymene cok şükür sonunda gorebildin.ins emirin de önemli birseyi yoktur da cabucak atlatırsıniz inş.
ins gostermez hep iyi olur canım. buyik eltim tayin istetti esine zorla hiç sevmezdi kv yi zaten gitti. kadin kabullenemiyo. ziyaretlerine geliyor bi de yoldan geliyorlar ve kadin yemek yapmıyor düşünebiliyor musun canim.o gittiginden beridir de hıncıni bixden aliyor.bilmiyor ki böyle giderse bizi de kaciracak basindan.
yaşlı diye idare ediyorum. hos 65 yaşındakinin benden olgun ve anlayışli olmasi lazim ama nerdee.

Canim haklı da olsam birsey yapamiyor sessiz kaliyorsun buyugun diyorsun el kapısı yüz yüze bakıyorsun. anam bile boyle nazlanmafi uzmedi beni.

Selam kızlar.nicedir giremiyorum.nehir doradan fırsat bulup.kızımın allerjisi geçti.yanlış tanı koymuş burdaki doktor.meğer egzama olmuş kuzum.cutem sağolsun kendi doktoruna yonlendirdi.
Eflal sevindim bir şey çıkmamasına.inş gonlunden geçtiği gibi doğum yaparsın.
Duha umursama güzelim dikkat çekmek için yapıyo kv.
Deryoş canım az kaldı sana da.rabbim yardımcın olsun.çok yorma kendini suyun sınırdaymış madem.elma ye suyu artırıyor.
Geçmişi okuyamadım rose,azeri,hifa,nukra,yusra daha adını sayamadığım tüm arkadaşlar iyidir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…