Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım 65 yaş çok yaşlı sayılmaz.hala aklı yerinde mantıklı düşünmesi gerekiyor.
eltinede üzüldüm yazık.sen kendine iyi bak ezdirme.
seni üzmesine izin verme canım.

iyiyim canım.bildiğin gibiyim.
sizede çok geçmiş olsun canım.neyseki doğru dr.u bulmuşsunuz.

hoş geldin nesdemcim cok şükür iyilesmis doramiz.nasil takmayim canim kac gündür hatirladikca deliriyorum.
canım 65 yaş çok yaşlı sayılmaz.hala aklı yerinde mantıklı düşünmesi gerekiyor.
eltinede üzüldüm yazık.sen kendine iyi bak ezdirme.
seni üzmesine izin verme canım.
üzdü uzecegi kadar. evet ama onun huyudur birseyi abartir herkesi basinda heder ettirir.kp e mum tutturuyo allahin adami.
eltim alışkın:).şaka bi yana geçen sene kurbanda da aglatmisti niye erken geldin cocuklarla diye resmen kovmus.yazik eltim onu zorrr affeder.digerkerine hep cektiriyordu da bana bu ilk oldu o yüzden de kabullenemiyorum.allahim sonumizu hayretsin.

allah ıslah eylesin yaa.

Ablam gecmis olsun...
Rabb'im guc versin sana bir yandan hamilelik bir yandan Emir imizin hastaligi kosturup duruyorsun..
Ins. Cabucak iyilesir...

Nesdem bacim gecmis olsun Dora miza...
Egzamasi taammen gecti mi ?
Cok sukur ben oglumla cok mutluyum...
Sen de iyisindir ins. ♥

Kizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
çok korkuyorum biri beni kurtarsin
diye bagirasim var

canım çok geçmiş olsun yaa.çok üzüldüm.
sağlık için katlanıcaksın mecbur.inşaallah iyi geçer.atlatırsın sıkıntını hemencecik.
korkma uyucaksın nasıl olsa

kızlar bugün adetin 17.günündeyim.
sabah ilişki oldu.daha sonra sol tarafımdaki yumurtalıklarım ağrımaya başladı.sonra geçti gün içinde.
demin wc ye gittim.yumurta akı kıvamında akıntım vardı.spermden arta kalanlar mı yoksa yum.akıntısımı bilmiyorum.
şimdide sol tarafım daha çok ağrımaya başladı.
eğer yum.ağrısıysa bugünki ilişki yeterli olur mu?yoksa yarın bi dahamı ilişki olsun.
yumurtayı kaçırmak istemiyorum.

amin canim amin.bir bilsem ne olduğunu bu dunyanin bir de ahireti var cektirsin bakalim.
Offfff bacim sen de mi kv de den cekenlerdensin
Rabb'im sabir versin sana....
Gelinlerini kizlari yerine koyup sevmek varken...
Neden gelinlerini cocuklarindan kiskanirlarda hayati yasanamaz hale getirirler anlamis degilim

Buyuk ihtimal catlama akintisi bacim...
Bugun ve persembe gunu olsa daha iyi olur sanki...
Ama tecrubeli ablalarim ve kardeslerim daha net aydinlatir...
Bu ay senin icin unutulmaz olsun ins. Ve minigin sikica tutunsun sana ins.♥♥♥

oyyy miss im cok gecmis olsun.korkna canim hemencecik olup biter ins.daha iyi olursun.sagligin icin olman gerek.
canim bilmiyorum ama. ilişkiye devam riske atmamak gerek
Offfff bacim sen de mi kv de den cekenlerdensin
Rabb'im sabir versin sana....
Gelinlerini kizlari yerine koyup sevmek varken...
Neden gelinlerini cocuklarindan kiskanirlarda hayati yasanamaz hale getirirler anlamis degilim
evet canım artık ben de bir kv zedeyim. ins biz böyle kaynana olmayacagiz ins.

AMINnnnnn Duham
Hamile hamile sana yaptiklari yanina kalmaz elbet...

Cnm cok gecmis olsun. Dua edecegiz sana. Allahim.guc kuvvet versin. Cok sukur sorun bulundu en azindan cnm. Surekli bisi yok deyip yolluyrlardi. Son sikintin olsun insallah.

Yarin aksam olsun cnm. Yani 36 saat ara olmus olur.

Buyuk ihtimal catlama akintisi bacim...
Bugun ve persembe gunu olsa daha iyi olur sanki...
Ama tecrubeli ablalarim ve kardeslerim daha net aydinlatir...
Bu ay senin icin unutulmaz olsun ins. Ve minigin sikica tutunsun sana ins.♥♥♥
Cnm cok gecmis olsun. Dua edecegiz sana. Allahim.guc kuvvet versin. Cok sukur sorun bulundu en azindan cnm. Surekli bisi yok deyip yolluyrlardi. Son sikintin olsun insallah.

Yarin aksam olsun cnm. Yani 36 saat ara olmus olur.

tamam kızlar yumurtladım diye bırakmak yok.gün aşırı devam edicez.
zaten bu ay adet olana kadar gün aşırı devam etme kararı aldık.
bide böyle deneyelim

Öncelikle Allah şifa versin. Sizin kist hakkında bilginiz varmış. Bende de sol yumurtalıkta kist çıktı ama doktor adetle atılır dedi. Adetim gecikince adet söktürücü verdi ama ilaç bitmesine rağmen daha olmadım. Soğan kürü yapıyorum. Ne yapmam lazım toplamda 2hafta geciktim. Adetin 3günü hormon bakılacak bakalım sonuç ne gelir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sağlıkla büyütün yavrunuzu tekrar geçmiş olsun.

canım benim ya çok geçmiş olsun,evet o ipler bazen vücutta ters tepebiliyor özellikle sag iç tarafta bırakılan baş parmak kalınlıgındaki dügüm çok kötü,ya agrısından duramıyorsun yada enfeksiyon oluşturuyor,atlatırsın biran önce inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…