hadi bakalım iyi çalışmalar:)
amin canım sağol darısı başınıza
sağol canım şükür iyi eymenim, emirimde iyi olsun rahatlıycam
yok canım ona gitsemde onda doğum olmaz erkek ve eşim asla istemez o istese dengesiz babası karışır!!
çekme tabi kendi kaşınmış canım gayet dik dur karşısında ezdirme kendini
maşallah asaf eymene cok şükür sonunda gorebildin.ins emirin de önemli birseyi yoktur da cabucak atlatırsıniz inş.
ins gostermez hep iyi olur canım. buyik eltim tayin istetti esine zorla hiç sevmezdi kv yi zaten gitti. kadin kabullenemiyo. ziyaretlerine geliyor bi de yoldan geliyorlar ve kadin yemek yapmıyor düşünebiliyor musun canim.o gittiginden beridir de hıncıni bixden aliyor.bilmiyor ki böyle giderse bizi de kaciracak basindan.
yaşlı diye idare ediyorum. hos 65 yaşındakinin benden olgun ve anlayışli olmasi lazim ama nerdee.
Canim haklı da olsam birsey yapamiyor sessiz kaliyorsun buyugun diyorsun el kapısı yüz yüze bakıyorsun. anam bile boyle nazlanmafi uzmedi beni.
Selam kızlar.nicedir giremiyorum.nehir doradan fırsat bulup.kızımın allerjisi geçti.yanlış tanı koymuş burdaki doktor.meğer egzama olmuş kuzum.cutem sağolsun kendi doktoruna yonlendirdi.
Eflal sevindim bir şey çıkmamasına.inş gonlunden geçtiği gibi doğum yaparsın.
Duha umursama güzelim dikkat çekmek için yapıyo kv.
Deryoş canım az kaldı sana da.rabbim yardımcın olsun.çok yorma kendini suyun sınırdaymış madem.elma ye suyu artırıyor.
Geçmişi okuyamadım rose,azeri,hifa,nukra,yusra daha adını sayamadığım tüm arkadaşlar iyidir inş.
hoş geldin nesdemcim cok şükür iyilesmis doramiz.nasil takmayim canim kac gündür hatirladikca deliriyorum.Selam kızlar.nicedir giremiyorum.nehir doradan fırsat bulup.kızımın allerjisi geçti.yanlış tanı koymuş burdaki doktor.meğer egzama olmuş kuzum.cutem sağolsun kendi doktoruna yonlendirdi.
Deryoş canım az kaldı sana da.rabbim yardımcın olsun.çok yorma kendini suyun sınırdaymış madem.elma ye suyu artırıyor.
Geçmişi okuyamadım rose,azeri,hifa,nukra,yusra daha adını sayamadığım tüm arkadaşlar iyidir inş.
üzdü uzecegi kadar. evet ama onun huyudur birseyi abartir herkesi basinda heder ettirir.kp e mum tutturuyo allahin adami.canım 65 yaş çok yaşlı sayılmaz.hala aklı yerinde mantıklı düşünmesi gerekiyor.
eltinede üzüldüm yazık.sen kendine iyi bak ezdirme.
seni üzmesine izin verme canım.
hoş geldin nesdemcim cok şükür iyilesmis doramiz.nasil takmayim canim kac gündür hatirladikca deliriyorum.
üzdü uzecegi kadar. evet ama onun huyudur birseyi abartir herkesi basinda heder ettirir.kp e mum tutturuyo allahin adami.
eltim alışkın:).şaka bi yana geçen sene kurbanda da aglatmisti niye erken geldin cocuklarla diye resmen kovmus.yazik eltim onu zorrr affeder.digerkerine hep cektiriyordu da bana bu ilk oldu o yüzden de kabullenemiyorum.allahim sonumizu hayretsin.
amin amin amin.hidayet versin rabbim.allah ıslah eylesin yaa.
Allah akil fikir versin cnm kv ne. Nedir bu kadinlarin derdi anlamiyrm ben..sizin yerinize kendi nazlaniyr. Ay Allahim aklimi koru.amin amin amin.hidayet versin rabbim.
Ablam gecmis olsun...hadi bakalım iyi çalışmalar:)
amin canım sağol darısı başınıza
sağol canım şükür iyi eymenim, emirimde iyi olsun rahatlıycam
yok canım ona gitsemde onda doğum olmaz erkek ve eşim asla istemez o istese dengesiz babası karışır!!
çekme tabi kendi kaşınmış canım gayet dik dur karşısında ezdirme kendini
Nesdem bacim gecmis olsun Dora miza...Selam kızlar.nicedir giremiyorum.nehir doradan fırsat bulup.kızımın allerjisi geçti.yanlış tanı koymuş burdaki doktor.meğer egzama olmuş kuzum.cutem sağolsun kendi doktoruna yonlendirdi.
amin canim amin.bir bilsem ne olduğunu bu dunyanin bir de ahireti var cektirsin bakalim.Allah akil fikir versin cnm kv ne. Nedir bu kadinlarin derdi anlamiyrm ben..sizin yerinize kendi nazlaniyr. Ay Allahim aklimi koru.
Kizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
çok korkuyorum biri beni kurtarsin
diye bagirasim var
Offfff bacim sen de mi kv de den cekenlerdensinamin canim amin.bir bilsem ne olduğunu bu dunyanin bir de ahireti var cektirsin bakalim.
Buyuk ihtimal catlama akintisi bacim...kızlar bugün adetin 17.günündeyim.
sabah ilişki oldu.daha sonra sol tarafımdaki yumurtalıklarım ağrımaya başladı.sonra geçti gün içinde.
demin wc ye gittim.yumurta akı kıvamında akıntım vardı.spermden arta kalanlar mı yoksa yum.akıntısımı bilmiyorum.
şimdide sol tarafım daha çok ağrımaya başladı.
eğer yum.ağrısıysa bugünki ilişki yeterli olur mu?yoksa yarın bi dahamı ilişki olsun.
yumurtayı kaçırmak istemiyorum.
oyyy miss im cok gecmis olsun.korkna canim hemencecik olup biter ins.daha iyi olursun.sagligin icin olman gerek.Kizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
diye bagirasim var
canim bilmiyorum ama. ilişkiye devam riske atmamak gerekkızlar bugün adetin 17.günündeyim.
sabah ilişki oldu.daha sonra sol tarafımdaki yumurtalıklarım ağrımaya başladı.sonra geçti gün içinde.
demin wc ye gittim.yumurta akı kıvamında akıntım vardı.spermden arta kalanlar mı yoksa yum.akıntısımı bilmiyorum.
eğer yum.ağrısıysa bugünki ilişki yeterli olur mu?yoksa yarın bi dahamı ilişki olsun.
evet canım artık ben de bir kv zedeyim. ins biz böyle kaynana olmayacagiz ins.Offfff bacim sen de mi kv de den cekenlerdensin
Rabb'im sabir versin sana....
Gelinlerini kizlari yerine koyup sevmek varken...
Neden gelinlerini cocuklarindan kiskanirlarda hayati yasanamaz hale getirirler anlamis degilim
AMINnnnnn Duhamoyyy miss im cok gecmis olsun.korkna canim hemencecik olup biter ins.daha iyi olursun.sagligin icin olman gerek.
canim bilmiyorum ama. ilişkiye devam riske atmamak gerek
evet canım artık ben de bir kv zedeyim. ins biz böyle kaynana olmayacagiz ins.
Cnm cok gecmis olsun. Dua edecegiz sana. Allahim.guc kuvvet versin. Cok sukur sorun bulundu en azindan cnm. Surekli bisi yok deyip yolluyrlardi. Son sikintin olsun insallah.Kizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
diye bagirasim var
Yarin aksam olsun cnm. Yani 36 saat ara olmus olur.kızlar bugün adetin 17.günündeyim.
Buyuk ihtimal catlama akintisi bacim...
Bugun ve persembe gunu olsa daha iyi olur sanki...
Ama tecrubeli ablalarim ve kardeslerim daha net aydinlatir...
Bu ay senin icin unutulmaz olsun ins. Ve minigin sikica tutunsun sana ins.♥♥♥
oyyy miss im cok gecmis olsun.korkna canim hemencecik olup biter ins.daha iyi olursun.sagligin icin olman gerek.
canim bilmiyorum ama. ilişkiye devam riske atmamak gerek
evet canım artık ben de bir kv zedeyim. ins biz böyle kaynana olmayacagiz ins.
Cnm cok gecmis olsun. Dua edecegiz sana. Allahim.guc kuvvet versin. Cok sukur sorun bulundu en azindan cnm. Surekli bisi yok deyip yolluyrlardi. Son sikintin olsun insallah.
Yarin aksam olsun cnm. Yani 36 saat ara olmus olur.
Öncelikle Allah şifa versin. Sizin kist hakkında bilginiz varmış. Bende de sol yumurtalıkta kist çıktı ama doktor adetle atılır dedi. Adetim gecikince adet söktürücü verdi ama ilaç bitmesine rağmen daha olmadım. Soğan kürü yapıyorum. Ne yapmam lazım toplamda 2hafta geciktim. Adetin 3günü hormon bakılacak bakalım sonuç ne gelir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Sağlıkla büyütün yavrunuzu tekrar geçmiş olsun.Selam kızlar.nicedir giremiyorum.nehir doradan fırsat bulup.kızımın allerjisi geçti.yanlış tanı koymuş burdaki doktor.meğer egzama olmuş kuzum.cutem sağolsun kendi doktoruna yonlendirdi.
canım benim ya çok geçmiş olsun,evet o ipler bazen vücutta ters tepebiliyor özellikle sag iç tarafta bırakılan baş parmak kalınlıgındaki dügüm çok kötü,ya agrısından duramıyorsun yada enfeksiyon oluşturuyor,atlatırsın biran önce inşallahKizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
diye bagirasim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?