Masallah size cnm. Az kalmis git ertik evine. Dinlen. Doguma hazir olamiyr ki zaten insanselam kızlar, dün gelemedim yine... yarın fln da zor gelirim artık. Yerime bakacak olan arkadaş yarın nihayet gelecek 2 gün ona işi öğretirim, sonra perşembeye kadar izinliyim, perşembe günü gelip eşyalarımı toparlar, herkesle vedalaşır giderim artık evime...
Sonra evdeki işler başlıyor :) temizlik derleme toparlama hastane süsleri hediyelikler kapı süsü fln halledilecek.
Dün akşam doktor amca bu sefer suyumun daha iyi olduğunu söyledi, haftaya nst çekilecek, doğumdan konuştuk azcık, tercihlerimi sordu. Ben ikisine de eşit mesafedeyim dedim. O zaman şimdilik bekliyoruz dedi. Ve bekliyoruz bakalım :) Gerçi ikisine de hazır değilim, korkuyorum sanki
Oğlum iyiymiş, yüzünü yine göstermese de en azından sağlıklı olduğunu biliyoruz çok şükür
Bizde durumlar böyle...
Efloşum geçmiş olsun, paşan hastalanmış sanırımminiğini de görmüşsün gözün aydın..
Umarım herkesler iyidir
Daha yumurta yok cnm ortada. Bekleyecegiz. Bilemeyiz cizgiyi. Her gun calisma yapma sen. Baktim tablona hergun olmus. Olmasin az dinlensin spermler..sen demistin cnm esimin iyi degil spermi diye. Dikkat et cnm. Bugun ara ver.günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün ateşim 1 tık yükseldi inş. hep yüksek gider :) dün çok sancım vardı yumurtladım galıba hem ateşimde düşüktü hadı hayırlısı :)
yumurtlama çizgisi ne zaman çekilir acaba ?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Yaşadık desene cutemMasallah size cnm. Az kalmis git ertik evine. Dinlen. Doguma hazir olamiyr ki zaten insanama tehlikeli hafta bitince artik dogsa da yuzunu gorsem diyrsun. Sen de yandin diyeyim. Benim kuzu da yuzunu 23 ten sonra gostermedi hic. Hep bana gomuyrdu suratini. Bi dogdu benden baskasinin kucaginda hic durmadi. Hep beni istedi. Seninki de sana yapisik olacak.
inşaallahsende sağol allah razı olsun inş. bana uğurlu gelirsiniz :)
sağol canım inşaallahmaşallah asaf eymene cok şükür sonunda gorebildin.ins emirin de önemli birseyi yoktur da cabucak atlatırsıniz inş.
ins gostermez hep iyi olur canım. buyik eltim tayin istetti esine zorla hiç sevmezdi kv yi zaten gitti. kadin kabullenemiyo. ziyaretlerine geliyor bi de yoldan geliyorlar ve kadin yemek yapmıyor düşünebiliyor musun canim.o gittiginden beridir de hıncıni bixden aliyor.bilmiyor ki böyle giderse bizi de kaciracak basindan.
yaşlı diye idare ediyorum. hos 65 yaşındakinin benden olgun ve anlayışli olmasi lazim ama nerdee.
Canim haklı da olsam birsey yapamiyor sessiz kaliyorsun buyugun diyorsun el kapısı yüz yüze bakıyorsun. anam bile boyle nazlanmafi uzmedi beni.
çok sevindim canım nehire şükür korktuğun değilmiş,egzama için geçmiş olsunSelam kızlar.nicedir giremiyorum.nehir doradan fırsat bulup.kızımın allerjisi geçti.yanlış tanı koymuş burdaki doktor.meğer egzama olmuş kuzum.cutem sağolsun kendi doktoruna yonlendirdi.
Eflal sevindim bir şey çıkmamasına.inş gonlunden geçtiği gibi doğum yaparsın.
Duha umursama güzelim dikkat çekmek için yapıyo kv.
Deryoş canım az kaldı sana da.rabbim yardımcın olsun.çok yorma kendini suyun sınırdaymış madem.elma ye suyu artırıyor.
Geçmişi okuyamadım rose,azeri,hifa,nukra,yusra daha adını sayamadığım tüm arkadaşlar iyidir inş.
inşaallah canım sağolAblam gecmis olsun...
Rabb'im guc versin sana bir yandan hamilelik bir yandan Emir imizin hastaligi kosturup duruyorsun..
Ins. Cabucak iyilesir...
Nesdem bacim gecmis olsun Dora miza...
Egzamasi taammen gecti mi ?
Cok sukur ben oglumla cok mutluyum...
Sen de iyisindir ins. ♥
canım çok geçmiş olsun rahat geçer umarım sıkıntın biter, sonunda sebebi bulundu missim buna da hamdolsun diyeceğizKizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
çok korkuyorum biri beni kurtarsin
diye bagirasim var
canım bu akşam olsun bencekızlar bugün adetin 17.günündeyim.
sabah ilişki oldu.daha sonra sol tarafımdaki yumurtalıklarım ağrımaya başladı.sonra geçti gün içinde.
demin wc ye gittim.yumurta akı kıvamında akıntım vardı.spermden arta kalanlar mı yoksa yum.akıntısımı bilmiyorum.
şimdide sol tarafım daha çok ağrımaya başladı.
eğer yum.ağrısıysa bugünki ilişki yeterli olur mu?yoksa yarın bi dahamı ilişki olsun.
yumurtayı kaçırmak istemiyorum.
canım daha olmamış yumurta dün düşünce belki dedim ama gün aşırı olsun ilişkigünaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün ateşim 1 tık yükseldi inş. hep yüksek gider :) dün çok sancım vardı yumurtladım galıba hem ateşimde düşüktü hadı hayırlısı :)
yumurtlama çizgisi ne zaman çekilir acaba ?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
selam kızlar, dün gelemedim yine... yarın fln da zor gelirim artık. Yerime bakacak olan arkadaş yarın nihayet gelecek 2 gün ona işi öğretirim, sonra perşembeye kadar izinliyim, perşembe günü gelip eşyalarımı toparlar, herkesle vedalaşır giderim artık evime...
Sonra evdeki işler başlıyor :) temizlik derleme toparlama hastane süsleri hediyelikler kapı süsü fln halledilecek.
Dün akşam doktor amca bu sefer suyumun daha iyi olduğunu söyledi, haftaya nst çekilecek, doğumdan konuştuk azcık, tercihlerimi sordu. Ben ikisine de eşit mesafedeyim dedim. O zaman şimdilik bekliyoruz dedi. Ve bekliyoruz bakalım :) Gerçi ikisine de hazır değilim, korkuyorum sanki
Oğlum iyiymiş, yüzünü yine göstermese de en azından sağlıklı olduğunu biliyoruz çok şükür
Bizde durumlar böyle...
Efloşum geçmiş olsun, paşan hastalanmış sanırımminiğini de görmüşsün gözün aydın..
Umarım herkesler iyidir
inşaallah
sağol canım inşaallah
canım daha olmamış yumurta dün düşünce belki dedim ama gün aşırı olsun ilişki
tamam cnaım sagol evet 2 gün üst üste oldu kaçırmayayım deidm dün ağrım çoktu gün aşırı devam edeyim ben o zaman :)Daha yumurta yok cnm ortada. Bekleyecegiz. Bilemeyiz cizgiyi. Her gun calisma yapma sen. Baktim tablona hergun olmus. Olmasin az dinlensin spermler..sen demistin cnm esimin iyi degil spermi diye. Dikkat et cnm. Bugun ara ver.
eflalim gözün aydın eymenini gördün şükür herşeyde yolundaymış bak...Selam kızlar, benim paşam hasta oldu ateşlendi karnım ağrıyor dedi eyvah yine mi enfeksiyon dedik, öğleden sonra eşim geldi hastaneye götürdük dr da idrar yolundan şüphelendi idrar vericez artık yarına anca veririz, yine enfeksiyonsa bu işin sonu sünnet gibi görünüyordaha çok erken zaten dr fobisi var
Bu arada benim dünden beri adet sancım vardı vajinama bıçaklar iğneler batıyordu, eşime dedim (erkek dr vardı ya iyi dediğim ) arada ne zaman hastanede hangi günse gidelim ona dedim o da şansıma acildeymiş, oğlumdan sonra ben gittim gördüm asaf eymenimi kuzumu sonunda:) selviks iyi 50 mm dedi, açılmam yok, bizim paşa ters duruyor dönmüş ayaklar vajinamın üstünde horon tepiyor ondanmış sancım:) maşaallahı var tosunumun çok çok şükür iyiymiş,nst dedi dedim pazar girdim her şey yolunda madem girmesem olur mu dedim tamam dedi, idrar verdim şimdi baktım sonuç temiz, normal doğumu sordum ben riski göze alamam ama üniversite hastanesinde yapıyorlar oraya gidebilirsin dedi ayyy nasıl sevindim bir ihtimalim var ya, 41 yasin oku bana istersen ben keserim seni diyorçok şakacıda kendisi, Allah razı olsun kızlar adam o kadar hengamede baktı güzelce, bütün dr lar öyle olsa
benden haberler böyle kızlar oğlum beni bekler
canım allh yardımcın olsun ...zor durum ama çabucak atlatımanı diliyorum.Kizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
diye bagirasim var
selam kızlar, dün gelemedim yine... yarın fln da zor gelirim artık. Yerime bakacak olan arkadaş yarın nihayet gelecek 2 gün ona işi öğretirim, sonra perşembeye kadar izinliyim, perşembe günü gelip eşyalarımı toparlar, herkesle vedalaşır giderim artık evime...
Bizde durumlar böyle...
Umarım herkesler iyidir
eflalim gözün aydın eymenini gördün şükür herşeyde yolundaymış bak...
emire çok geçmiş olsun ..
canım allh yardımcın olsun ...zor durum ama çabucak atlatımanı diliyorum.
ayy evdeki işlerin çok heyecanlı canım temizlik kısmı zor ama rabbim yardım etsin..Yavruna kavuşmana az kalmış ne güzel..Doğum konusunda da hakkında hayırlısı olsun inş..
Benim ilk doğum normaldi buda normal olsun istiyorum ama iğnelerden dolayı dr kabul eder mi bilmiyorum..
Çoğu bitti güzelim.oğluşunla hep mutlu ol inşAblam gecmis olsun...
Rabb'im guc versin sana bir yandan hamilelik bir yandan Emir imizin hastaligi kosturup duruyorsun..
Ins. Cabucak iyilesir...
Nesdem bacim gecmis olsun Dora miza...
Egzamasi taammen gecti mi ?
Cok sukur ben oglumla cok mutluyum...
Sen de iyisindir ins. ♥
Ah güzelim.başından beri çok yordu bu operasyon seni.rabbim şifa versinKizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
diye bagirasim var
evet ev yorucu olacak, bütün iki katında perdeleri storları yıkanacak, halılar yıkamaya gidecek, üst katın duvarları silinecek, kapılar bacakar fln offffinşaallah
sağol canım inşaallah
canım herkes farklı tabi ama ben susmam söylerim
çok sevindim canım nehire şükür korktuğun değilmiş,egzama için geçmiş olsun
sağol canım inşaallah
inşaallah canım sağol
canım çok geçmiş olsun rahat geçer umarım sıkıntın biter, sonunda sebebi bulundu missim buna da hamdolsun diyeceğiz
canım bu akşam olsun bence
canım daha olmamış yumurta dün düşünce belki dedim ama gün aşırı olsun ilişki
canım çok kolay gelsin işlerinde, evde ki telaş daha yorucu olur, tadını çıkar yinede
sağol canım bu sene çok hastalandın benim kuzumgördüm sonunda iyiymiş ya çok rahatladım
sağol canım ya, darısı başınaeflalim gözün aydın eymenini gördün şükür herşeyde yolundaymış bak...
emire çok geçmiş olsun ..
canım allh yardımcın olsun ...zor durum ama çabucak atlatımanı diliyorum.
ayy evdeki işlerin çok heyecanlı canım temizlik kısmı zor ama rabbim yardım etsin..Yavruna kavuşmana az kalmış ne güzel..Doğum konusunda da hakkında hayırlısı olsun inş..
Benim ilk doğum normaldi buda normal olsun istiyorum ama iğnelerden dolayı dr kabul eder mi bilmiyorum..
oyy oyy maşallahhh paşayaaaKızlar paşamla ilgili gelişmeyide yazayım malum bez konusu şükür kızlar düzenli yapıyor, büyüğü hala sıkıntı ama daha iyi bu sefer iki kere yaptı en azından tabi kök söktürdü yaparken şöyle söylüyüm yarım saat lazımlıkta oturdu babası ben başında karnım ağrıyor diye kendini sıktı bir ton ter döktü, sonra babası tuvalete götürdü ben birde öyle deneyelim dedim, tuvalete tam iki kere girdi çıktı yarım yarım yaptı babannesigildeydik, sonra eve çıktık tabi tam yapmadığı için bir kere evde lazıılığa iki kerede tuvalete yaptı ayyyyy insan nasıl mutlu oluyor, çocuğun kakasınada seviniliyor ya ne tuhaf annelik babalıktoplamda 7 kere girip çıkıp yaptı babasıyla dua ettim akşamları gelsinde hep babasıyla girsin diye birde babannesindeyken babannesiyle yaptı çok şükür, şimdi yine tutuyor duphalaca başlıycam, artık iyice alışana kadar babannesigile inicem her gün, ben çünkü wc de duramıyorum çömelip, bizimkide klozeti istemiyor tam alışsın kolzete de alıştırıcam yoksa bana zor olur bu halimle
uzun uzun yazdım kusura bakmayın hem ilerde sizde alıştırmak için uğraşacaksınız fikir olsun diye yazıyorum hem de hep sıkıntı yazacak değilim ya güzel haberlerde yazayım dedim
nesdoşummm naber kuzu?Çoğu bitti güzelim.oğluşunla hep mutlu ol inş
Ah güzelim.başından beri çok yordu bu operasyon seni.rabbim şifa versin
afiyet olsun canımcımKızlar kahvaltı yapamadım kız .uyudu hemen atıştırayım. okuyanıyorum geçmişi.bi ara sahalara doncem.opuyorum hepinizi.
canım yok erken değil bence yapılsın temizlik,iyi yapacak birilerinin olması iyi olmuş canımevet ev yorucu olacak, bütün iki katında perdeleri storları yıkanacak, halılar yıkamaya gidecek, üst katın duvarları silinecek, kapılar bacakar fln offffAma bu sefer ekip kalabalık, ben yapmayacağım, yaptırmıyor eşim, annem, kv, görümcem, bir de bir yakınımız olacak genç kız, hamarat da. Ben de iki arada bi derede koordinasyonu sağlar, getir götür işlerine bakar, onlara yemek çay servisi yaparım :) Haftaya yapalım diyorlar temizliği ama acaba erken mi ki, hemen kirleniyor çünkü, sinir oluyorum. Haftasonu temizlik yaptık eşimle, akşama sağda solda böcekler görünce delirdim, balkon kapısını açmaya gelmiyor, hemen giriyor meymenetsizler
sağol canım ya, darısı başınanormal doğuma engel değilmiş iğneler canım, ben sormuştum daha önceden. zaten engel olsa bana dün demezdi doktorum normal istiyorsan, herşey yolunda giderse ben de desteklerim seni normal doğum için diye. inşallah senin de gönlüne göre olur. Benim normalle ilgili endişelerim var aslında biraz ama istiyorum da. Bilmiyorum, hangisi hayırlıysa Rabbim onu göstersin inşallah
oyy oyy maşallahhh paşayaaainşallah alışır kendiliğinden de gidip yapar hale gelir en kısa zamanda canım, gözün aydın
Kızlar kahvaltı yapamadım kız .uyudu hemen atıştırayım. okuyanıyorum geçmişi.bi ara sahalara doncem.opuyorum hepinizi.
içim rahat değil evimi başkaları temizleyeceği için, biliyorsun bu konudaki endişelerimi efloş ama napiyim duvar fln silemem ki, o yüzden mecburum he demeyecanım yok erken değil bence yapılsın temizlik,iyi yapacak birilerinin olması iyi olmuş canım
sağol canım amiiiiinnn
afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?