Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
selam kızlar, dün gelemedim yine... yarın fln da zor gelirim artık. Yerime bakacak olan arkadaş yarın nihayet gelecek 2 gün ona işi öğretirim, sonra perşembeye kadar izinliyim, perşembe günü gelip eşyalarımı toparlar, herkesle vedalaşır giderim artık evime...
Sonra evdeki işler başlıyor :) temizlik derleme toparlama hastane süsleri hediyelikler kapı süsü fln halledilecek.
Dün akşam doktor amca bu sefer suyumun daha iyi olduğunu söyledi, haftaya nst çekilecek, doğumdan konuştuk azcık, tercihlerimi sordu. Ben ikisine de eşit mesafedeyim dedim. O zaman şimdilik bekliyoruz dedi. Ve bekliyoruz bakalım :) Gerçi ikisine de hazır değilim, korkuyorum sanki
Oğlum iyiymiş, yüzünü yine göstermese de en azından sağlıklı olduğunu biliyoruz çok şükür

Bizde durumlar böyle...
Efloşum geçmiş olsun, paşan hastalanmış sanırım miniğini de görmüşsün gözün aydın..

Umarım herkesler iyidir

Masallah size cnm. Az kalmis git ertik evine. Dinlen. Doguma hazir olamiyr ki zaten insan ama tehlikeli hafta bitince artik dogsa da yuzunu gorsem diyrsun. Sen de yandin diyeyim. Benim kuzu da yuzunu 23 ten sonra gostermedi hic. Hep bana gomuyrdu suratini. Bi dogdu benden baskasinin kucaginda hic durmadi. Hep beni istedi. Seninki de sana yapisik olacak.

Daha yumurta yok cnm ortada. Bekleyecegiz. Bilemeyiz cizgiyi. Her gun calisma yapma sen. Baktim tablona hergun olmus. Olmasin az dinlensin spermler..sen demistin cnm esimin iyi degil spermi diye. Dikkat et cnm. Bugun ara ver.

Yaşadık desene cutem
Evet doğsa da o göstermediği ağzını burnunu yesem diyorum :) sonra da nasıl doğurcam, daha dur diyorum
benimki ellerini yüzüne kapatıyor, esniyor mesela ağzını görüyorum o ara, ama ellerini çekmiyor hayta yaa

sende sağol allah razı olsun inş. bana uğurlu gelirsiniz :)
inşaallah
sağol canım inşaallah

canım herkes farklı tabi ama ben susmam söylerim
çok sevindim canım nehire şükür korktuğun değilmiş,egzama için geçmiş olsun

sağol canım inşaallah
inşaallah canım sağol
canım çok geçmiş olsun rahat geçer umarım sıkıntın biter, sonunda sebebi bulundu missim buna da hamdolsun diyeceğiz
canım bu akşam olsun bence
canım daha olmamış yumurta dün düşünce belki dedim ama gün aşırı olsun ilişki

canım çok kolay gelsin işlerinde, evde ki telaş daha yorucu olur, tadını çıkar yinede

sağol canım bu sene çok hastalandın benim kuzum gördüm sonunda iyiymiş ya çok rahatladım

Daha yumurta yok cnm ortada. Bekleyecegiz. Bilemeyiz cizgiyi. Her gun calisma yapma sen. Baktim tablona hergun olmus. Olmasin az dinlensin spermler..sen demistin cnm esimin iyi degil spermi diye. Dikkat et cnm. Bugun ara ver.
tamam cnaım sagol evet 2 gün üst üste oldu kaçırmayayım deidm dün ağrım çoktu gün aşırı devam edeyim ben o zaman :)

eflalim gözün aydın eymenini gördün şükür herşeyde yolundaymış bak...
emire çok geçmiş olsun ..
canım allh yardımcın olsun ...zor durum ama çabucak atlatımanı diliyorum.

ayy evdeki işlerin çok heyecanlı canım temizlik kısmı zor ama rabbim yardım etsin..Yavruna kavuşmana az kalmış ne güzel..Doğum konusunda da hakkında hayırlısı olsun inş..
Benim ilk doğum normaldi buda normal olsun istiyorum ama iğnelerden dolayı dr kabul eder mi bilmiyorum..

duha tatlım kv allh akıl fikir versin...Bizler iyi kv olalım ya gelinler damatlar çekmesin bizden ...

sağol canım çok şükür, emir içinde sağol

Kızlar paşamla ilgili gelişmeyide yazayım malum bez konusu şükür kızlar düzenli yapıyor, büyüğü hala sıkıntı ama daha iyi bu sefer iki kere yaptı en azından tabi kök söktürdü yaparken şöyle söylüyüm yarım saat lazımlıkta oturdu babası ben başında karnım ağrıyor diye kendini sıktı bir ton ter döktü, sonra babası tuvalete götürdü ben birde öyle deneyelim dedim, tuvalete tam iki kere girdi çıktı yarım yarım yaptı babannesigildeydik, sonra eve çıktık tabi tam yapmadığı için bir kere evde lazıılığa iki kerede tuvalete yaptı ayyyyy insan nasıl mutlu oluyor, çocuğun kakasınada seviniliyor ya ne tuhaf annelik babalık toplamda 7 kere girip çıkıp yaptı babasıyla dua ettim akşamları gelsinde hep babasıyla girsin diye birde babannesindeyken babannesiyle yaptı çok şükür, şimdi yine tutuyor duphalaca başlıycam, artık iyice alışana kadar babannesigile inicem her gün, ben çünkü wc de duramıyorum çömelip, bizimkide klozeti istemiyor tam alışsın kolzete de alıştırıcam yoksa bana zor olur bu halimle

uzun uzun yazdım kusura bakmayın hem ilerde sizde alıştırmak için uğraşacaksınız fikir olsun diye yazıyorum hem de hep sıkıntı yazacak değilim ya güzel haberlerde yazayım dedim

Çoğu bitti güzelim.oğluşunla hep mutlu ol inş
Ah güzelim.başından beri çok yordu bu operasyon seni.rabbim şifa versin

evet ev yorucu olacak, bütün iki katında perdeleri storları yıkanacak, halılar yıkamaya gidecek, üst katın duvarları silinecek, kapılar bacakar fln offff Ama bu sefer ekip kalabalık, ben yapmayacağım, yaptırmıyor eşim, annem, kv, görümcem, bir de bir yakınımız olacak genç kız, hamarat da. Ben de iki arada bi derede koordinasyonu sağlar, getir götür işlerine bakar, onlara yemek çay servisi yaparım :) Haftaya yapalım diyorlar temizliği ama acaba erken mi ki, hemen kirleniyor çünkü, sinir oluyorum. Haftasonu temizlik yaptık eşimle, akşama sağda solda böcekler görünce delirdim, balkon kapısını açmaya gelmiyor, hemen giriyor meymenetsizler

sağol canım ya, darısı başına normal doğuma engel değilmiş iğneler canım, ben sormuştum daha önceden. zaten engel olsa bana dün demezdi doktorum normal istiyorsan, herşey yolunda giderse ben de desteklerim seni normal doğum için diye. inşallah senin de gönlüne göre olur. Benim normalle ilgili endişelerim var aslında biraz ama istiyorum da. Bilmiyorum, hangisi hayırlıysa Rabbim onu göstersin inşallah

oyy oyy maşallahhh paşayaaa inşallah alışır kendiliğinden de gidip yapar hale gelir en kısa zamanda canım, gözün aydın

Nehirden fırsat bulamıyorum.emiyor simdi yazamıyorum.bi arkadaşımız kist ile ilgili sormuş cutem söyledi alıntı bulamadım.

Canım bu kistler adet ile atlır.bazen bir kaç ayı bulur.dert etme.soğan kuru güzel bi kur ama bende kum suzdurdu.sokme ozelliğinden kaynaklı.adetin 7.gunu başlayıp 15gun uygulanıyor ama o ay bebek deneme cunku sokme özelliği var.sen adet olunca adetin ikinci gunu başlamak kaydıyla sabah bi kupa adaçayı akşam bi kupa hayır tohumu iç.bunlar sağlıklı yum ve düzenli adeti sağlıyor.10 gün iç bunları.

Hayıtı sıcak suda15dk beklet ve iç
Adaçayını 5dk beklet şç.su 100derece olmasın.kaynar suyu iki dk bekler öyle demle.

Kızlar kahvaltı yapamadım kız .uyudu hemen atıştırayım. okuyanıyorum geçmişi.bi ara sahalara doncem.opuyorum hepinizi.

canım yok erken değil bence yapılsın temizlik,iyi yapacak birilerinin olması iyi olmuş canım
sağol canım amiiiiinnn
Kızlar kahvaltı yapamadım kız .uyudu hemen atıştırayım. okuyanıyorum geçmişi.bi ara sahalara doncem.opuyorum hepinizi.

afiyet olsun

canım yok erken değil bence yapılsın temizlik,iyi yapacak birilerinin olması iyi olmuş canım
sağol canım amiiiiinnn

afiyet olsun
içim rahat değil evimi başkaları temizleyeceği için, biliyorsun bu konudaki endişelerimi efloş ama napiyim duvar fln silemem ki, o yüzden mecburum he demeye
haftaya yapılsın da kurtulayım bari, bi daha ayaklarımı uzatıp dinlenirim. Doğuma yakın eşim süpürüverir bi daha artık.

nesdem geçmiş olsun Doraya ..Alerji olmadığına çok sevindim inan.Bebeklerde gzama olabiliyor ama kısa sürede iyileşir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…