Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatifler cnm.

Moral bozmak yok cnm. Bir sikinti olursa zaten dr işe yollamaz seni. Zaten 32 haftana ne kaldi cnm.

aynen canım ama işe başladım çok şükür kızım iyiymiş :)

eve alisinca zor demi.ama az kaldi zaten. belki de gitmezsin hele bi dr a git . ama yinede canım sağlık olsun bebis iyi olsun da tek işe git:)
zor canım sıkıntı yok çok şükür şuan işe devam dayanabildiğim kadar inş :)

saol canım aynen ya yürüdüğümde ağrılarım başlıyor

geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl emir paşa ? çok sevindim canım eymen paşa ya maşallah :)

ayy geçmiş olsun canım neyse ki doğru teşhis bulunmuş. ben şuan için iyiyim canım ama erken doğum riskim devam ediyor hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar.meleğim iyi çok şükür :) sizde kendinize dikkat edin canım

missy canım çok üzüldüm geçmiş olsun dualarım seninle bunuda atlatıcaksın tatlım

kaçırma bencede canım devam et

inş canım

ne güzel tatlı telaşlar :) Rabbim hepimize yaşatsın inş. maşallah paşana benim kızımda göstermiyor nazlı olacaklar galiba :)

Biliyorum canım çokta iyi anlıyorum ama bazen yardım almamız gerekiyor işte, doğumdan sonra telafi edersin mis gibi kendin yaparsın şimdi tadını çıkar stres yapma derim amaaaan de ne güzel ben oturuyorum yapılıyor diye düşün:)

aynen uzat ayağını kalan zamanında süslerini halledersin keyifle

çok yürüme canım dikkat et tamam sana düşen bu

emirin ateşi yok hamdolsun tahlil çıksında anlıycaz ne olduğunu

eymene bende sevindim canım nasıl rahatladım anlatamam:)

Cutem notlarına bakıyorum ne ağrım olsa:)

adet sancılarım hala var korkutuyor bu minik beni ama dün dr serviks iyi rahim ağzı kapalı dediği için kendimi rahatlatıyorum kızlar

İyi akşamlar kızlar bana bir yorum yapın ya bu sabah progestan içtim o testi etkilemişmidir

Eklentiler

• image.webp
    189,6 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    89,4 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    135,9 KB · Görüntüleme: 85
İyi akşamlar kızlar bana bir yorum yapın ya bu sabah progestan içtim o testi etkilemişmidir
Progestan etkilemez. Lh hormonu yok cunku onda.
15.gun pozitif cnm. Maksimum 2 gun icinde catlayacak yumurtan. Bu aksami bos birak. Mumkunse yarin sabahi degerlendir.

Progestan etkilemez. Lh hormonu yok cunku onda.
15.gun pozitif cnm. Maksimum 2 gun icinde catlayacak yumurtan. Bu aksami bos birak. Mumkunse yarin sabahi degerlendir.
Evet bence de pozitif sonunda yakaladım zaten incir kürüm bugün söndü havuçlu kür vecdde kasık fena ağrı var 2 gündür çalıştık zaten sabah inş olur olmazsa akşama çok mu geç olur canım

Evet bence de pozitif sonunda yakaladım zaten incir kürüm bugün söndü havuçlu kür vecdde kasık fena ağrı var 2 gündür çalıştık zaten sabah inş olur olmazsa akşama çok mu geç olur canım
Gec olacagini sanmiyrm cnm. Sadece sabah sperm hizi cok iyidir. Onun icin demistim. Yoksa aksama da olsa olur. Ama ovulasyon testini yapmaya devam et cnm pco var ya sen de.yanilmayalim sonra.

Kizlar. Inanilmaz yorgunum..gecmisi okuyamadim.

Eflal cnm. Emir iyidir umarim. Eymeni de gormussun. Yusuf yerine Asaf i secmissin anlasilan. Adiyla yasasin cnm.

Deryaw cnm. Bisi olmaz birak temizlesinler evini. Bunalma. Dogum sonrasina cok enerjiye ihtiyacin olacak.

Benim döngüm 37 günde ve yumurtlama tahmini 22 - 24. Günler olduğu için 2. Günden itibaren 15 gün süreyle yapsam bu dedğinizi olur mu? Sabah akşam soan kürü. Yinesabah adaçayı akşama doğru hayıt tohumu yapsam nasıl olur?

Cnm nesdemin dedigi gibi yap sen..zamani degistirme.

evde değildim kızlar.yeni geldim sayılır.
eşim çok yorgunmuş hemen yattı uyudu.kısmetse yarın sabah inşaallah

devam ediyoruz canım.Allah çabalarımızı boş çevirmesin inşaallah.

iyi olmuş canım.böyle böyle alışıcak işte.
çok üzerine düşme.bunun doğal bişey olduğunu zamanla anlar.
seninki çok akıllı maşallah.

kv denin yaptığı düpedüz çocukluk. kendi çocukları çeksin nazı eyvallah da sen çekme yani...bir de eşinle aranı bozacak allah korusun ya
canım benim moralini bozma zaten izne ayrılmana az kaldı.
fazla yürüme, yorma kendini bu süreçte.
bence proxeed alacağınıza çakşır suyu alın aktardan.
hem daha uygun hem de doğal.
bir araştır istersen sperm sayısını hızını arttıran bir şey. eşim bunu kullandı ve ben ikinci ayımda hamile kaldım. tabi allahın takdiri bu vesile oldu.
allah korusun kız o nasıl söz nazlandıkça nazlanmış, senin sormanı bekliyo belli ki. soracaksın ki sana naz yapsın :)
sen de ne olduğunu sor ama çocuk gibi davrandığını da söyle.
geçmiş olsun kuzuna canım.
artık içini de ferah tut bak miniğin de iyiymiş şükür :)
hadi yaaaa ay canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın?
ay ne güzel, artık evde olacaksın, kuzunu bekleyeceksin.
her şey yolunda gider de gönlüne göre bir doğum olur inşallah canım.
ben daha 6 hafta çalışacağım artık çalışmak iyice zorlaştı. iki bina arasında dersten derse gitmek çok yoruyor.
ama kuzucuğum iyi olsun da çalışayım sonuna kadar inşallah.

oh beee benim bile üstümden büyük bir yük kalktı seni düşünemiyorum bile.
havalara uçmuşsıundur :)
gözünüz aydın canım.

kızlar ya benim gündüz hiç kasılmam olmadı ama geceleri wc için kalktığımda karnım hep taş gibi oluyor.
wc den çıkana kadar yumuşuyor, kısa bir süre oluyor. ama iki kere kalkıyorum ikisinde de her gece öyle taş gibi kalkıyorum.
sizde de oluyor muydu böyle?

Gec olacagini sanmiyrm cnm. Sadece sabah sperm hizi cok iyidir. Onun icin demistim. Yoksama da olsa olur. Ama ovulasyon testini yapmaya devam et cnm pco var ya sen de.yanilmayalim sonra.
Tamam canım çok sagol allah raxı oldum senden sabaha inş kaçırmam akşam yakı yapıştırcam belime inş faydası olur

arkadaşlar mrb....bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum.ya ben pkolu olduğum için yumurta çatlama günü diye bir tarih tahminimde yok malesef gün aşırı değil de 3 günde bir ilişki olsa,varsayalım ki çatlayan yumurta da oldu,bu 3 günde bir olan ilişki ve yumurta buluşması olur mu yoksa olmaz mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…