Negatifler cnm.
Moral bozmak yok cnm. Bir sikinti olursa zaten dr işe yollamaz seni. Zaten 32 haftana ne kaldi cnm.
aynen canım ama işe başladım çok şükür kızım iyiymiş :)
zor canım sıkıntı yok çok şükür şuan işe devam dayanabildiğim kadar inş :)eve alisinca zor demi.ama az kaldi zaten. belki de gitmezsin hele bi dr a git . ama yinede canım sağlık olsun bebis iyi olsun da tek işe git:)
tamam canım sağol ikiye çıkarıcam ilacımı
sağol canım amin dr çok çok önemli gebelikte, dozumu artırıcam canım yıllarca kullandım sonuçta kansızlık için, batmam var ama çok hafifledi hamdolsun
ay hayret bir şey derdi ne bu kaynanaların !!! Bunlara ben lazımım !
hepsi bir çeşit canım ona ne siz bilirsiniz doğru zamanı
bencede konuş canım meydanı boş zannetmesin sakın ezdirme kendini içinden geçeni söyle
ay cutem bende iyi demiycem daha:)
bende 31 im canım ayrıca gayet çıtır bir annesin sen:)
canım sıkma canını emiri hep aşağıda taşıdım ben gününde doğdu sadece çok yürümeyeceksin her fırsatta dinleneceksin
şükür canım
yumurta gelmiş gibi bugünü değerlendir canım
canım emirimin hasta oldu sabahın 5 inde kalktı ateşliydi, giremedim kv gil gelmişti ilgilenmek için, benimde sancım vardı
saol canım aynen ya yürüdüğümde ağrılarım başlıyor
Selam kızlar, benim paşam hasta oldu ateşlendi karnım ağrıyor dedi eyvah yine mi enfeksiyon dedik, öğleden sonra eşim geldi hastaneye götürdük dr da idrar yolundan şüphelendi idrar vericez artık yarına anca veririz, yine enfeksiyonsa bu işin sonu sünnet gibi görünüyordaha çok erken zaten dr fobisi var
Bu arada benim dünden beri adet sancım vardı vajinama bıçaklar iğneler batıyordu, eşime dedim (erkek dr vardı ya iyi dediğim ) arada ne zaman hastanede hangi günse gidelim ona dedim o da şansıma acildeymiş, oğlumdan sonra ben gittim gördüm asaf eymenimi kuzumu sonunda:) selviks iyi 50 mm dedi, açılmam yok, bizim paşa ters duruyor dönmüş ayaklar vajinamın üstünde horon tepiyor ondanmış sancım:) maşaallahı var tosunumun çok çok şükür iyiymiş,nst dedi dedim pazar girdim her şey yolunda madem girmesem olur mu dedim tamam dedi, idrar verdim şimdi baktım sonuç temiz, normal doğumu sordum ben riski göze alamam ama üniversite hastanesinde yapıyorlar oraya gidebilirsin dedi ayyy nasıl sevindim bir ihtimalim var ya, 41 yasin oku bana istersen ben keserim seni diyorçok şakacıda kendisi, Allah razı olsun kızlar adam o kadar hengamede baktı güzelce, bütün dr lar öyle olsa
benden haberler böyle kızlar oğlum beni bekler
geçmiş olsun kuzum şimdi nasıl emir paşa ? çok sevindim canım eymen paşa ya maşallah :)
Selam kızlar.nicedir giremiyorum.nehir doradan fırsat bulup.kızımın allerjisi geçti.yanlış tanı koymuş burdaki doktor.meğer egzama olmuş kuzum.cutem sağolsun kendi doktoruna yonlendirdi.
Eflal sevindim bir şey çıkmamasına.inş gonlunden geçtiği gibi doğum yaparsın.
Duha umursama güzelim dikkat çekmek için yapıyo kv.
Deryoş canım az kaldı sana da.rabbim yardımcın olsun.çok yorma kendini suyun sınırdaymış madem.elma ye suyu artırıyor.
Geçmişi okuyamadım rose,azeri,hifa,nukra,yusra daha adını sayamadığım tüm arkadaşlar iyidir inş.
ayy geçmiş olsun canım neyse ki doğru teşhis bulunmuş. ben şuan için iyiyim canım ama erken doğum riskim devam ediyor hastanede yattım ciğer geliştirici iğne yaptılar.meleğim iyi çok şükür :) sizde kendinize dikkat edin canım
Kizlar benim iç dikislerim kullanilan iplik alerji yapmis genel cerrah ve kadim dogumcum birlikte yarin 1 bucukta ameliyata girecek genel anesteziye tekrar acil temizlenip dikilecek ve ben sabahtan beri agliyorum daha doğumun korkusunu atamadim ustumden çok
çok korkuyorum biri beni kurtarsin
diye bagirasim var
kızlar bugün adetin 17.günündeyim.
sabah ilişki oldu.daha sonra sol tarafımdaki yumurtalıklarım ağrımaya başladı.sonra geçti gün içinde.
demin wc ye gittim.yumurta akı kıvamında akıntım vardı.spermden arta kalanlar mı yoksa yum.akıntısımı bilmiyorum.
şimdide sol tarafım daha çok ağrımaya başladı.
eğer yum.ağrısıysa bugünki ilişki yeterli olur mu?yoksa yarın bi dahamı ilişki olsun.
yumurtayı kaçırmak istemiyorum.
kaçırma bencede canım devam et
günaydın kızlar nasılsınız bakalım benim bugün ateşim 1 tık yükseldi inş. hep yüksek gider :) dün çok sancım vardı yumurtladım galıba hem ateşimde düşüktü hadı hayırlısı :)
yumurtlama çizgisi ne zaman çekilir acaba ?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
inş canım
selam kızlar, dün gelemedim yine... yarın fln da zor gelirim artık. Yerime bakacak olan arkadaş yarın nihayet gelecek 2 gün ona işi öğretirim, sonra perşembeye kadar izinliyim, perşembe günü gelip eşyalarımı toparlar, herkesle vedalaşır giderim artık evime...
Sonra evdeki işler başlıyor :) temizlik derleme toparlama hastane süsleri hediyelikler kapı süsü fln halledilecek.
Dün akşam doktor amca bu sefer suyumun daha iyi olduğunu söyledi, haftaya nst çekilecek, doğumdan konuştuk azcık, tercihlerimi sordu. Ben ikisine de eşit mesafedeyim dedim. O zaman şimdilik bekliyoruz dedi. Ve bekliyoruz bakalım :) Gerçi ikisine de hazır değilim, korkuyorum sanki
Oğlum iyiymiş, yüzünü yine göstermese de en azından sağlıklı olduğunu biliyoruz çok şükür
Bizde durumlar böyle...
Efloşum geçmiş olsun, paşan hastalanmış sanırımminiğini de görmüşsün gözün aydın..
Umarım herkesler iyidir
ne güzel tatlı telaşlar :) Rabbim hepimize yaşatsın inş. maşallah paşana benim kızımda göstermiyor nazlı olacaklar galiba :)