Bence kütleyi karıştırma canım önce soğan kürü yap 15 gün sonra bitince adetin gelir adetten sınra istediğin kürü yap canım önce için temizlensinBenim döngüm 37 günde ve yumurtlama tahmini 22 - 24. Günler olduğu için 2. Günden itibaren 15 gün süreyle yapsam bu dedğinizi olur mu? Sabah akşam soan kürü. Yinesabah adaçayı akşama doğru hayıt tohumu yapsam nasıl olur?
mryearkadaşlar mrb....bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum.ya ben pkolu olduğum için yumurta çatlama günü diye bir tarih tahminimde yok malesefgün aşırı değil de 3 günde bir ilişki olsa,varsayalım ki çatlayan yumurta da oldu,bu 3 günde bir olan ilişki ve yumurta buluşması olur mu yoksa olmaz mı???
Yakı kullanma cnm.Tamam canım çok sagol allah raxı oldum senden sabaha inş kaçırmam akşam yakı yapıştırcam belime inş faydası olur
Eflalim inşaallah iyisinizdir :)Cutem notlarına bakıyorum ne ağrım olsa:)
adet sancılarım hala var korkutuyor bu minik beni ama dün dr serviks iyi rahim ağzı kapalı dediği için kendimi rahatlatıyorum kızlar
Kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim...
gece Asım çok ağladı annemlere geldik ırkım geçene kadar kalacağım bir iki gün tek başıma denedim Asıma bakmayı ama yapamadım Nesdemim ve bebeğine tek bakma durumunda olan güzel yürekler Rabbim güç kuvvet versin hepinize bebek işi sabır sabır sabır ve kuvvet işi imiş kolay değilmiş yahu 3 4 çocuk büyütenler nasıl yapıyor anlamadım...
Asım çok heyecan yapıyor memeyle mücadele ediyor resmen teyzeleri genzine kaçırıyor çok hava yutuyor resmen gaz yuttuğunu hissediyorum o zamanda sinir oluyor ağlıyor bi heyecanlanmadan emmeği öğrense rahatlıyacağız :)
Deryam canım evin temizlenecekmiş takma kafana rahat ol herşeye yetişemezsin buna alışmays başla tamam mı güzel anne
Miss kuzum Rabbim acil şifalar versin inşaallah kolay geçer tedavin çok zor inşaallah çabuk toparlarsın canım kıyamam sana...
Kızlar geçmişe bakamadım son sayfalardan okudum birkaç sayfa inşaallah hepinix iyisinizdir doğumu yaklaşan canlarım hepinize tek tek hayırlı sağlıklı pozitif psikolojili doğumlar istiyorum diliyorum dua ediyorum :)
Bu duyguyu yaşamak isteyen tüm yürekler Rabbim tez zamanda şu okunan ezanlar hürmetine o güzel gönül isteklerinizi kabul eylesin sizlerde sevinin tez zamanda tüm kalbimle istiyorum bunu Asımı her kucağıma aldığımda hep dualarımdasınız...
kızlar öpüyorum hepinizi iyiki varsınız...
Olmaz guzelim.sogan kuru adetin 7.gunu olucak.ama gec yumurtladigin icin calismalara ara verme.Benim döngüm 37 günde ve yumurtlama tahmini 22 - 24. Günler olduğu için 2. Günden itibaren 15 gün süreyle yapsam bu dedğinizi olur mu? Sabah akşam soan kürü. Yinesabah adaçayı akşama doğru hayıt tohumu yapsam nasıl olur?
Canum valla yogunum.nehlrclm sagolsun gec yatiyir baya.gunduz de uyumayi sevmiyor.onun 10dk lik uykularinda tuvalete gidiyorum.yemek yapiyorum.nesdoşummm naber kuzu?
kv denin yaptığı düpedüz çocukluk. kendi çocukları çeksin nazı eyvallah da sen çekme yani...bir de eşinle aranı bozacak allah korusun ya
canım benim moralini bozma zaten izne ayrılmana az kaldı.
fazla yürüme, yorma kendini bu süreçte.
bence proxeed alacağınıza çakşır suyu alın aktardan.
hem daha uygun hem de doğal.
bir araştır istersen sperm sayısını hızını arttıran bir şey. eşim bunu kullandı ve ben ikinci ayımda hamile kaldım. tabi allahın takdiri bu vesile oldu.
allah korusun kız o nasıl söznazlandıkça nazlanmış, senin sormanı bekliyo belli ki. soracaksın ki sana naz yapsın :)
sen de ne olduğunu sor ama çocuk gibi davrandığını da söyle.
geçmiş olsun kuzuna canım.
artık içini de ferah tut bak miniğin de iyiymiş şükür :)
hadi yaaaaay canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın?
ay ne güzel, artık evde olacaksın, kuzunu bekleyeceksin.
her şey yolunda gider de gönlüne göre bir doğum olur inşallah canım.
ben daha 6 hafta çalışacağımartık çalışmak iyice zorlaştı. iki bina arasında dersten derse gitmek çok yoruyor.
ama kuzucuğum iyi olsun da çalışayım sonuna kadar inşallah.
oh beee benim bile üstümden büyük bir yük kalktı seni düşünemiyorum bile.
havalara uçmuşsıundur :)
gözünüz aydın canım.
canım neden yorgunsun misafir mi vardıKizlar. Inanilmaz yorgunum..gecmisi okuyamadim.
Eflal cnm. Emir iyidir umarim. Eymeni de gormussun. Yusuf yerine Asaf i secmissin anlasilan. Adiyla yasasin cnm.
Deryaw cnm. Bisi olmaz birak temizlesinler evini. Bunalma. Dogum sonrasina cok enerjiye ihtiyacin olacak.
olsun canım sabahta iyidir, benim bunda hemen hemen hep sabah olmuştu ilişkievde değildim kızlar.yeni geldim sayılır.
eşim çok yorgunmuş hemen yattı uyudu.kısmetse yarın sabah inşaallah
sağol canım inşaallah, 2,5 ayım kaldı hifam bırakmazsa düşün halimi akşama kadar bez değişicektim ben bir abisininkini bir eymeninkiniiyi olmuş canım.böyle böyle alışıcak işte.
çok üzerine düşme.bunun doğal bişey olduğunu zamanla anlar.
seninki çok akıllı maşallah.
sağol canım gerçekten rahatladım sancımı bile önemsemiyorum o derece:)kv denin yaptığı düpedüz çocukluk. kendi çocukları çeksin nazı eyvallah da sen çekme yani...bir de eşinle aranı bozacak allah korusun ya
canım benim moralini bozma zaten izne ayrılmana az kaldı.
fazla yürüme, yorma kendini bu süreçte.
bence proxeed alacağınıza çakşır suyu alın aktardan.
hem daha uygun hem de doğal.
bir araştır istersen sperm sayısını hızını arttıran bir şey. eşim bunu kullandı ve ben ikinci ayımda hamile kaldım. tabi allahın takdiri bu vesile oldu.
allah korusun kız o nasıl söznazlandıkça nazlanmış, senin sormanı bekliyo belli ki. soracaksın ki sana naz yapsın :)
sen de ne olduğunu sor ama çocuk gibi davrandığını da söyle.
geçmiş olsun kuzuna canım.
artık içini de ferah tut bak miniğin de iyiymiş şükür :)
hadi yaaaaay canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın?
ay ne güzel, artık evde olacaksın, kuzunu bekleyeceksin.
her şey yolunda gider de gönlüne göre bir doğum olur inşallah canım.
ben daha 6 hafta çalışacağımartık çalışmak iyice zorlaştı. iki bina arasında dersten derse gitmek çok yoruyor.
ama kuzucuğum iyi olsun da çalışayım sonuna kadar inşallah.
oh beee benim bile üstümden büyük bir yük kalktı seni düşünemiyorum bile.
havalara uçmuşsıundur :)
gözünüz aydın canım.
canım idrara sıkışınca bende de oluyor öyle kasılma genelde tutunca çok sıkışınca oluyor, birde artık kasılmalar olur gün içinde en az 3-4 kere normalmiş hatta 7-8 kere bile deniliyorkızlar ya benim gündüz hiç kasılmam olmadı ama geceleri wc için kalktığımda karnım hep taş gibi oluyor.
wc den çıkana kadar yumuşuyor, kısa bir süre oluyor. ama iki kere kalkıyorum ikisinde de her gece öyle taş gibi kalkıyorum.
sizde de oluyor muydu böyle?
tutabilir tabi ,bende tutmuştu Alah'ın izniylearkadaşlar mrb....bilgisi olan varsa yardımınızı bekliyorum.ya ben pkolu olduğum için yumurta çatlama günü diye bir tarih tahminimde yok malesefgün aşırı değil de 3 günde bir ilişki olsa,varsayalım ki çatlayan yumurta da oldu,bu 3 günde bir olan ilişki ve yumurta buluşması olur mu yoksa olmaz mı???
ohhh duham nasıl rahatladım çok iyi yapmışsın içine atıp hasta olacaktın yoksa, işte herkesin karakteri farklı onun için çok önemli demek ki elalem ne der lafıbugün kv gittim konuştum rahatladim.ortada ne var ben ne yaptigimi bilmiyorum dedim. biz filanin geliniymisiz(her aile kendine göre saygidegerdir bence) oyle sıradan davranamazmisiz.bizi benimsedigi icin beklentileri cokmus, daha ne yapacaksak.falanin nazarindan rahatsiz olmus.ben de falan kim ki onu kafaya takiyorsun bu kadar uzuldugune değer mi dedim iki gündür şekeri yükselmiş ve hasta yatiyirmus.her seyi anlattim da rahatladi normale döndü bi de kinci ki illa pesinde yalvarcam ama yapmadim normal davrandım özür dilemedim. çünkü Özür dileyecek yanlış bi davranis yapmadım. kendisi soguk davrandi konuya girdi ben de herseyi anlattım yanlış anlamis sin dedim. tamamen millet ne der dusuncesi malesef canlar.oh be kadına icimi döktüm rahatladım.
canım sancım var ama normal heralde diyorum hayırlısı olsun, cutem sağolsun gerçekten emirde böyle şeyler yaşamadığım için notları çok yardımcı oluyorEflalim inşaallah iyisinizdir :)
Bende hep Cutemin notlarıyla takip etmiştim kendimi ve hiç yanılmamıştım
Canım evet çok zor ama imkansız değil yavaş yavaş alıştır kendini kırkın çıkınca pat diye kolaylamıycak çünkü en az üç ay sürer alışmanız tabi bebeğe göre değişir,ben emirde gazı olduğu halde çok zorlanmamıştım tek olunca Allah kolaylık veriyor, sende kendini alıştırmaya bak taze güzel anne yapamam diye düşünme çokta güzel yaparsın annesiKızlar nasılsınız hepinizi çok özledim...
gece Asım çok ağladı annemlere geldik ırkım geçene kadar kalacağım bir iki gün tek başıma denedim Asıma bakmayı ama yapamadım Nesdemim ve bebeğine tek bakma durumunda olan güzel yürekler Rabbim güç kuvvet versin hepinize bebek işi sabır sabır sabır ve kuvvet işi imiş kolay değilmiş yahu 3 4 çocuk büyütenler nasıl yapıyor anlamadım...
Asım çok heyecan yapıyor memeyle mücadele ediyor resmen teyzeleri genzine kaçırıyor çok hava yutuyor resmen gaz yuttuğunu hissediyorum o zamanda sinir oluyor ağlıyor bi heyecanlanmadan emmeği öğrense rahatlıyacağız :)
Deryam canım evin temizlenecekmiş takma kafana rahat ol herşeye yetişemezsin buna alışmays başla tamam mı güzel anne
Miss kuzum Rabbim acil şifalar versin inşaallah kolay geçer tedavin çok zor inşaallah çabuk toparlarsın canım kıyamam sana...
Kızlar geçmişe bakamadım son sayfalardan okudum birkaç sayfa inşaallah hepinix iyisinizdir doğumu yaklaşan canlarım hepinize tek tek hayırlı sağlıklı pozitif psikolojili doğumlar istiyorum diliyorum dua ediyorum :)
Bu duyguyu yaşamak isteyen tüm yürekler Rabbim tez zamanda şu okunan ezanlar hürmetine o güzel gönül isteklerinizi kabul eylesin sizlerde sevinin tez zamanda tüm kalbimle istiyorum bunu Asımı her kucağıma aldığımda hep dualarımdasınız...
Biliyorum canım çokta iyi anlıyorum ama bazen yardım almamız gerekiyor işte, doğumdan sonra telafi edersin mis gibi kendin yaparsın şimdi tadını çıkar stres yapma derim amaaaan de ne güzel ben oturuyorum yapılıyor diye düşün:)
aynen uzat ayağını kalan zamanında süslerini halledersin keyifle
çok yürüme canım dikkat et tamam sana düşen bu
emirin ateşi yok hamdolsun tahlil çıksında anlıycaz ne olduğunu
eymene bende sevindim canım nasıl rahatladım anlatamam:)
maşaallah canım kızına, sana da tabi:)
Hafi hayırlısı canım maşallah size
devam ediyoruz canım.Allah çabalarımızı boş çevirmesin inşaallah.
kızlar ya benim gündüz hiç kasılmam olmadı ama geceleri wc için kalktığımda karnım hep taş gibi oluyor.
wc den çıkana kadar yumuşuyor, kısa bir süre oluyor. ama iki kere kalkıyorum ikisinde de her gece öyle taş gibi kalkıyorum.
sizde de oluyor muydu böyle?
bugün kv gittim konuştum rahatladim.ortada ne var ben ne yaptigimi bilmiyorum dedim. biz filanin geliniymisiz(her aile kendine göre saygidegerdir bence) oyle sıradan davranamazmisiz.bizi benimsedigi icin beklentileri cokmus, daha ne yapacaksak.falanin nazarindan rahatsiz olmus.ben de falan kim ki onu kafaya takiyorsun bu kadar uzuldugune değer mi dedim iki gündür şekeri yükselmiş ve hasta yatiyirmus.her seyi anlattim da rahatladi normale döndü bi de kinci ki illa pesinde yalvarcam ama yapmadim normal davrandım özür dilemedim. çünkü Özür dileyecek yanlış bi davranis yapmadım. kendisi soguk davrandi konuya girdi ben de herseyi anlattım yanlış anlamis sin dedim. tamamen millet ne der dusuncesi malesef canlar.oh be kadına icimi döktüm rahatladım.
Kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim...
Günaydın canlarim
geç kalmışım saat e bi baktım fırladım resmen yataktan sonradan yavrumu hatırlyorum. kahvaltı da yapamadım . ama allah yavrumun kisnetini öyle bi gonderiyir ki. hanımlar cay yapmis atıştırırım biraz.
valla canım belime yapıştrı ama yarım saat durmadan çıkardım belim yandı resmen uyarın için sagol caım bugünde sol tarafımda batma var hadi hayırlısı.Yakı kullanma cnm.
canım neden yorgunsun misafir mi vardı
Canım emir yine bir gün ateşlendi ertesi gün düzeldi anlamdım ben bu işi geçenlerde yine öyle olmuştu korkmaya başladım açıkcası ya ciddi bir şeyi varsa diye
Gördüm cutem şükür nasıl rahatladım, inşaallah bundan sonra yine o dr alıcam randevu çift dr a gitmeyi düşünüyorum kafam başka türlü rahat etmiycek:)
Yusufu kaynımgil koyacağı için çok abes olur dedim, asaf hoşuma gitti eşimde çok beğenince öyle kaldı
olsun canım sabahta iyidir, benim bunda hemen hemen hep sabah olmuştu ilişki
sağol canım inşaallah, 2,5 ayım kaldı hifam bırakmazsa düşün halimi akşama kadar bez değişicektim ben bir abisininkini bir eymeninkini
sağol canım gerçekten rahatladım sancımı bile önemsemiyorum o derece:)
ay canım sağol sanki kendi çocuğun gibi içselleştirmişsin durumu, hem de ne yük kalktı inşaallah devamı gelir
canım idrara sıkışınca bende de oluyor öyle kasılma genelde tutunca çok sıkışınca oluyor, birde artık kasılmalar olur gün içinde en az 3-4 kere normalmiş hatta 7-8 kere bile deniliyor
tutabilir tabi ,bende tutmuştu Alah'ın izniyle
ohhh duham nasıl rahatladım çok iyi yapmışsın içine atıp hasta olacaktın yoksa, işte herkesin karakteri farklı onun için çok önemli demek ki elalem ne der lafı
tavrın iyi olmuş
canım sancım var ama normal heralde diyorum hayırlısı olsun, cutem sağolsun gerçekten emirde böyle şeyler yaşamadığım için notları çok yardımcı oluyor
Canım evet çok zor ama imkansız değil yavaş yavaş alıştır kendini kırkın çıkınca pat diye kolaylamıycak çünkü en az üç ay sürer alışmanız tabi bebeğe göre değişir,ben emirde gazı olduğu halde çok zorlanmamıştım tek olunca Allah kolaylık veriyor, sende kendini alıştırmaya bak taze güzel anne yapamam diye düşünme çokta güzel yaparsın annesi
Memeyle mücadele eden Asımı da yerim ben yerim mis kokuluyu kokla annesi benim için, fotosunu da bekliyorum :)
Yavrum sen cilgin misinay canım sabah diye düşünüyodum.sabah su sesine uyandım.bizimki banyo yapıyo.
o kadar çok sinirlendim ki.kesin rüyalandı dedim.spermlerin gittiğinemi üzüleyim rüyasında başka kadınlarla bilmem ne yaptığınamı sinirleniyim dedim.
inan uykum kaçtı.banyodan çıktı.gözüm açık trip atıyorum naptın sen dedim
oda insan bi günaydın der dedi.sabah namazına camiye gitti.
bende namazımı kıldım bekledim.
geldiğinde yine sordum.sabah niye banyo yaptın dedm.
ya ben temizlenemezmiyim.illa bişeymi olması lazım banyo yapmak için dedi
içim rahatladı
canım senin için iki bez hem çok zor olur hemde çok masraflı.
kayınvaliden ilgilensin onun tuvalet eğitimiyle.
zıtlaşırsan daha kötü olur.
babannesi güzel güzel yaptırır.şu an iyi gidiyor zaten.
mesela sende ay tuvaletim geldi.hemen yapıyım filan de.
anlasın herkesin tuvalete gittiğini.bunun normal birşey olduğunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?