amin nukram canim yerim ben o asim i maşallah. canım yaşayarak acemilik çekerek alisican bakmaya ins.Kızlar nasılsınız hepinizi çok özledim...
gece Asım çok ağladı annemlere geldik ırkım geçene kadar kalacağım bir iki gün tek başıma denedim Asıma bakmayı ama yapamadım Nesdemim ve bebeğine tek bakma durumunda olan güzel yürekler Rabbim güç kuvvet versin hepinize bebek işi sabır sabır sabır ve kuvvet işi imiş kolay değilmiş yahu 3 4 çocuk büyütenler nasıl yapıyor anlamadım...
Asım çok heyecan yapıyor memeyle mücadele ediyor resmen teyzeleri genzine kaçırıyor çok hava yutuyor resmen gaz yuttuğunu hissediyorum o zamanda sinir oluyor ağlıyor bi heyecanlanmadan emmeği öğrense rahatlıyacağız :)
Deryam canım evin temizlenecekmiş takma kafana rahat ol herşeye yetişemezsin buna alışmays başla tamam mı güzel anne
Miss kuzum Rabbim acil şifalar versin inşaallah kolay geçer tedavin çok zor inşaallah çabuk toparlarsın canım kıyamam sana...
Kızlar geçmişe bakamadım son sayfalardan okudum birkaç sayfa inşaallah hepinix iyisinizdir doğumu yaklaşan canlarım hepinize tek tek hayırlı sağlıklı pozitif psikolojili doğumlar istiyorum diliyorum dua ediyorum :)
Bu duyguyu yaşamak isteyen tüm yürekler Rabbim tez zamanda şu okunan ezanlar hürmetine o güzel gönül isteklerinizi kabul eylesin sizlerde sevinin tez zamanda tüm kalbimle istiyorum bunu Asımı her kucağıma aldığımda hep dualarımdasınız...
kızlar öpüyorum hepinizi iyiki varsınız...
sorma eflalim ben de çokk rahatladim iyice çocuk olmuş kv anladim.canım neden yorgunsun misafir mi vardı
Canım emir yine bir gün ateşlendi ertesi gün düzeldi anlamdım ben bu işi geçenlerde yine öyle olmuştu korkmaya başladım açıkcası ya ciddi bir şeyi varsa diye
Gördüm cutem şükür nasıl rahatladım, inşaallah bundan sonra yine o dr alıcam randevu çift dr a gitmeyi düşünüyorum kafam başka türlü rahat etmiycek:)
Yusufu kaynımgil koyacağı için çok abes olur dedim, asaf hoşuma gitti eşimde çok beğenince öyle kaldı
olsun canım sabahta iyidir, benim bunda hemen hemen hep sabah olmuştu ilişki
sağol canım inşaallah, 2,5 ayım kaldı hifam bırakmazsa düşün halimi akşama kadar bez değişicektim ben bir abisininkini bir eymeninkini
sağol canım gerçekten rahatladım sancımı bile önemsemiyorum o derece:)
ay canım sağol sanki kendi çocuğun gibi içselleştirmişsin durumu, hem de ne yük kalktı inşaallah devamı gelir
canım idrara sıkışınca bende de oluyor öyle kasılma genelde tutunca çok sıkışınca oluyor, birde artık kasılmalar olur gün içinde en az 3-4 kere normalmiş hatta 7-8 kere bile deniliyor
tutabilir tabi ,bende tutmuştu Alah'ın izniyle
ohhh duham nasıl rahatladım çok iyi yapmışsın içine atıp hasta olacaktın yoksa, işte herkesin karakteri farklı onun için çok önemli demek ki elalem ne der lafı
tavrın iyi olmuş
canım sancım var ama normal heralde diyorum hayırlısı olsun, cutem sağolsun gerçekten emirde böyle şeyler yaşamadığım için notları çok yardımcı oluyor
Canım evet çok zor ama imkansız değil yavaş yavaş alıştır kendini kırkın çıkınca pat diye kolaylamıycak çünkü en az üç ay sürer alışmanız tabi bebeğe göre değişir,ben emirde gazı olduğu halde çok zorlanmamıştım tek olunca Allah kolaylık veriyor, sende kendini alıştırmaya bak taze güzel anne yapamam diye düşünme çokta güzel yaparsın annesi
Memeyle mücadele eden Asımı da yerim ben yerim mis kokuluyu kokla annesi benim için, fotosunu da bekliyorum :)
takmiyorm canım.artik benim kv de kötü kv ler grubunda malesef.saol kuzum dikkat edicem inşş.. sevindim canım inş sonuçlarda güzel çıkar :)
teşekkürler canım :)
AMİN canımm tüm arkadaşlarıma da..
tatlım o kasılma dediklerini nasıl oluyor bende anlamıyorum belki benimde kasılmam oluyordur ama anlamıyorum sanırım
canım çok iyi yapmışsın içini dökmüşsün kv için elalem daha önemli demekki sende üzme kafana takma canım
meleğini düşün :)
canım Rabbim yardımcınız olsun ilk zmanalr alışma süreci gerçekten zor annenin yanında olunca kendini daha güvende hissediyor insan :) Asım a maşallah tatlım öğrenicek inş emmeyi :) kokla bizim için ...
geçmiş olsun canım daha kotu olmaman icin icicen mecbur . allah şifanı versin.Günaydın canlar nasılsınız ?
benim boğazlarım hala geçmedi geniz akıntısı devam ediyor gece çok kötü oldum resmen tırmalanmış gibi yanıyor boğazım sesim kısıldı diş etlerim şiştidr. gebelerde kullanılan antibiyotik vermişti ama kullanmamak için direndim gargara bitki çayları vs. ama geçmedi.. sanırım antibiyotiğe başlayacağım
ilahi hifam ne yapsin elinde degil ki.ama itiraf edeyim ki ben de cok kizardim bizimkine o yum dönemlernde spermler boşa gidiyor diye...ay canım sabah diye düşünüyodum.sabah su sesine uyandım.bizimki banyo yapıyo.
o kadar çok sinirlendim ki.kesin rüyalandı dedim.spermlerin gittiğinemi üzüleyim rüyasında başka kadınlarla bilmem ne yaptığınamı sinirleniyim dedim.
inan uykum kaçtı.banyodan çıktı.gözüm açık trip atıyorum naptın sen dedim
oda insan bi günaydın der dedi.sabah namazına camiye gitti.
bende namazımı kıldım bekledim.
geldiğinde yine sordum.sabah niye banyo yaptın dedm.
ya ben temizlenemezmiyim.illa bişeymi olması lazım banyo yapmak için dedi
içim rahatladı
canım senin için iki bez hem çok zor olur hemde çok masraflı.
kayınvaliden ilgilensin onun tuvalet eğitimiyle.
zıtlaşırsan daha kötü olur.
babannesi güzel güzel yaptırır.şu an iyi gidiyor zaten.
mesela sende ay tuvaletim geldi.hemen yapıyım filan de.
anlasın herkesin tuvalete gittiğini.bunun normal birşey olduğunu.
Eflal cnm. Benim kuzu yine bana yapisti. Uyurken bile illa bana dokunacak, uyurken sarilmayi ogrendi de kuzum. Donup bana sariliyr oyyyy misim benim. Ee ben de o zaman kalkip bisi yiyemiyrm. Uyandiginda da bisi yedirmiyr bana..derken acliktan migdem tansiyonum hepsi gidiyr. Basim donuyr dolayisiyla. Balsiz oluyrm cnm baya. Gece de hala cok uyandiriyr beni. Eskiden 3 kez kalkardim..simdi 6 sefer filan kaldiriyr benj.
Evet nesdem de öyle söyledi önce soğakürünü yapıp bitircem. Sonra hayıt adaçayı. Hala regl olmadım inceden belli belirsiz yokluyor sonra gidiyor. Adet söktürücü de bitti. biteli 3gün oldu hatta. Soğan kütü uyguluyodum yine 3gündür ama sökmedi. Bende kekik suyu içtim. Bi patlama bekliyorum bu kadar içtiğimden sonra ama hadi bakalım inş önce sökülsün de :) @cuteheart N nesdem @eflalimzzyppp canim iki kur bi arada olmaz ya sogan ya da hayit ve adaçayı.
dgrpnr canim benim de oluyo karnım sert oluyo dedigin gibi sonra yumuşuyo normal herhalde.
ne demek canim. bir de saracoğlu pko lu olanlar yani adeti düzensiz olanlar istedikleri zaman başlayabilir diyo.yani sokulemiyorsan hemen başlayabilirsin bi zarari yok soganin.gebelik olmadığı surece.Evet nesdem de öyle söyledi önce soğakürünü yapıp bitircem. Sonra hayıt adaçayı. Hala regl olmadım inceden belli belirsiz yokluyor sonra gidiyor. Adet söktürücü de bitti. biteli 3gün oldu hatta. Soğan kütü uyguluyodum yine 3gündür ama sökmedi. Bende kekik suyu içtim. Bi patlama bekliyorum bu kadar içtiğimden sonra ama hadi bakalım inş önce sökülsün de :) @cuteheart N nesdem @eflalimDuha22 teşekkür ederim tavsiyeleriniz için tecrübeli fıstık anneler
Yavrum sen cilgin misin
Esin boyle birsey bile yasasa neden kiziyrsun ki. Erkeklerin elindd degil cnm bu durumlar. Bu kadar kiskanc olma lutfen. Kendine zarar verirsin.
amin nukram canim yerim ben o asim i maşallah. canım yaşayarak acemilik çekerek alisican bakmaya ins.
sorma eflalim ben de çokk rahatladim iyice çocuk olmuş kv anladim.
takmiyorm canım.artik benim kv de kötü kv ler grubunda malesef.
kasılmanin ne oldugunu ben de bilmiyorum canim ben de soracaktım sen once davrandın.biri bizi aydınlatsinnn nasil oluyor bu kasılmaaa!:)
geçmiş olsun canım daha kotu olmaman icin icicen mecbur . allah şifanı versin.
ilahi hifam ne yapsin elinde degil ki.ama itiraf edeyim ki ben de cok kizardim bizimkine o yum dönemlernde spermler boşa gidiyor diye...
ayy rüzgarı yerim ben. ana kuzusu cok düşkün anneye tabi annesi de ona.
ya yanlış bi dua mi bilmiyorum ama ben de yavrum bana cok düşkün olsun kimseye gitmesin bagrima basayim diyorum öyle herkese yuz vermesin:).
bebekleri seviyorum şöyle göğsüme kafasını koysun derdim hic durmazkardi çünkü baskasinin bebeği. ins benimkini doya doya göğsümde tutarım.
canim cok gecmis olsun kurtuldun ins bu son olsun. vardir herseyde bir hayir diyor ve teselli oluyoruz be miss mm.Kizlar yine ben haber vereyim dedim dun saat 11de giris yaptim inanirmisiniz butun islerim ters gitti taa saat 4e dogru girdim ameliyata genel anestezi oldum uyanirken ayni sezeryan olmus gibi sanciyla uyandim doktor iyice temizledik duzelttik kapattik dedi bi gece kaldik bugun saat 11de ciktik eve annemdeyim simdi 3-4 gun ben takip edicem dikisini dedi simdilik durumlar boyle
Kaderimi seveyim buda gelecekmis basima doktor ayni iplikle 200 ameliyat yaptim ilk sen bu sikayetle geldin diyor
kıymetli tabi ki.ama bi gebe kalinca da nasil geçiştirsem kocayi diye düşünüyorsun. hoş eşim de istiyor halime bakinca vazgeciyor kocaman göbeğin var insan korkuyo yapmaya diyo zaten canıma minnet.Evet canım yaa.ben spermler biriksin diye gün aşırı düşünüyorum.öyle bi durum olunca spermler gitti diye üzülüyorum :)
Bebişim olana kadar çok kıymetli onlar benim için
ne demek canim. bir de saracoğlu pko lu olanlar yani adeti düzensiz olanlar istedikleri zaman başlayabilir diyo.yani sokulemiyorsan hemen başlayabilirsin bi zarari yok soganin.gebelik olmadığı surece.
anlıyorum canim bir süre sonra öyle oluyor. bebişiniz olsun da ozleyin birbirinizi inşalllaahhh.valla açık konuşmak gerekirse duham şuan ikimizde görev icabı yapıyoruz.
bi olsunda özleyelim artık birbirimizi
anlıyorum canim bir süre sonra öyle oluyor. bebişiniz olsun da ozleyin birbirinizi inşalllaahhh.
amin nukram canim yerim ben o asim i maşallah. canım yaşayarak acemilik çekerek alisican bakmaya ins.
kasılmanin ne oldugunu ben de bilmiyorum canim ben de soracaktım sen once davrandın.biri bizi aydınlatsinnn nasil oluyor bu kasılmaaa!:)
ilahi hifam ne yapsin elinde degil ki.ama itiraf edeyim ki ben de cok kizardim bizimkine o yum dönemlernde spermler boşa gidiyor diye...
ya yanlış bi dua mi bilmiyorum ama ben de yavrum bana cok düşkün olsun kimseye gitmesin bagrima basayim diyorum öyle herkese yuz vermesin:).
bebekleri seviyorum şöyle göğsüme kafasını koysun derdim hic durmazkardi çünkü baskasinin bebeği. ins benimkini doya doya göğsümde tutarım.
Kizlar yine ben haber vereyim dedim dun saat 11de giris yaptim inanirmisiniz butun islerim ters gitti taa saat 4e dogru girdim ameliyata genel anestezi oldum uyanirken ayni sezeryan olmus gibi sanciyla uyandim doktor iyice temizledik duzelttik kapattik dedi bi gece kaldik bugun saat 11de ciktik eve annemdeyim simdi 3-4 gun ben takip edicem dikisini dedi simdilik durumlar boyle
Kaderimi seveyim buda gelecekmis basima doktor ayni iplikle 200 ameliyat yaptim ilk sen bu sikayetle geldin diyor
kizlar alışveriş yaptık da geldik bebise nuk un biberonunu aldim nasıl aceba alman mali kaliteli olur diye düşündüm. küvet takımı, ,onluk, cam mama kabi,emzik yorgan yastik aldim yün var ama yedekte olsun yine de.
101 e gelmis gayet hesapliydi.para tuzağı bu bebek şeyleri hesaplı bulmuşken alayim dedim esim bim daha kaliteli çeşit cok diyo ama olsun bu aldiklarim da güzel. oraya gelirse ordan da alırız eksikleri.
sağolasın canım.sen de gule gule kullan inş. ates ölçer ben kendime almıştım kullanmak kısmet olmadi duruyo bebis kullanır artik.saol canım aynen bakalım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar :)
kuzum çok geçmiş olsun 2 defa aynı acıyı yaşadın kıyamamherşeyde bir hayır vardır canım Rabbim beterindewn korusun dikkat et kendine
canım sabah ablam da bana almış ordan nevresim takımı, yorgan yastık ve ateş ölçer... güzel dedi çok ta uygunmuş gerçeketen güle güle kullanın :)
sağolasın canım.sen de gule gule kullan inş. ates ölçer ben kendime almıştım kullanmak kısmet olmadi duruyo bebis kullanır artik.
Gecmis olsun cnm. 3.trimesterde dis etleri tekrar sisiyr. Lohusalikta da devam ediyr ne yazikki.Günaydın canlar nasılsınız ?
benim boğazlarım hala geçmedi geniz akıntısı devam ediyor gece çok kötü oldum resmen tırmalanmış gibi yanıyor boğazım sesim kısıldı diş etlerim şiştidr. gebelerde kullanılan antibiyotik vermişti ama kullanmamak için direndim gargara bitki çayları vs. ama geçmedi.. sanırım antibiyotiğe başlayacağım
Bugunde ovulasyon testi yap cnm.günaydın kızlar benim ateşim bugün bi tık yükseldi inş. yüksele yüksele gider :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Ben notlara yazmistim cnm kasilmayi.amin nukram canim yerim ben o asim i maşallah. canım yaşayarak acemilik çekerek alisican bakmaya ins.
Gecmis olsun cnm. Acil.sifalar.Kizlar yine ben haber vereyim dedim dun saat 11de giris yaptim inanirmisiniz butun islerim ters gitti taa saat 4e dogru girdim ameliyata genel anestezi oldum uyanirken ayni sezeryan olmus gibi sanciyla uyandim doktor iyice temizledik duzelttik kapattik dedi bi gece kaldik bugun saat 11de ciktik eve annemdeyim simdi 3-4 gun ben takip edicem dikisini dedi simdilik durumlar boyle
Anamm. Bu kadar yeme esini de kendini de cnm.Aslında normal bi durum biliyorumda öyle olduğu zamanda kıskanıyorum hafiften
Rüyayı anlatmasını istiyorum.kimdi benmiydim başkasımı tanıyomuyum diye tepesine biniyorum
kizlar alışveriş yaptık da geldik bebise nuk un biberonunu aldim nasıl aceba alman mali kaliteli olur diye düşündüm. küvet takımı, ,onluk, cam mama kabi,emzik yorgan yastik aldim yün var ama yedekte olsun yine de.
101 e gelmis gayet hesapliydi.para tuzağı bu bebek şeyleri hesaplı bulmuşken alayim dedim esim bim daha kaliteli çeşit cok diyo ama olsun bu aldiklarim da güzel. oraya gelirse ordan da alırız eksikleri.
saol canım aynen bakalım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar :)
kuzum çok geçmiş olsun 2 defa aynı acıyı yaşadın kıyamamherşeyde bir hayır vardır canım Rabbim beterindewn korusun dikkat et kendine
canım sabah ablam da bana almış ordan nevresim takımı, yorgan yastık ve ateş ölçer... güzel dedi çok ta uygunmuş gerçeketen güle güle kullanın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?