Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eflal cnm. Benim kuzu yine bana yapisti. Uyurken bile illa bana dokunacak, uyurken sarilmayi ogrendi de kuzum. Donup bana sariliyr oyyyy misim benim. Ee ben de o zaman kalkip bisi yiyemiyrm. Uyandiginda da bisi yedirmiyr bana..derken acliktan migdem tansiyonum hepsi gidiyr. Basim donuyr dolayisiyla. Balsiz oluyrm cnm baya. Gece de hala cok uyandiriyr beni. Eskiden 3 kez kalkardim..simdi 6 sefer filan kaldiriyr benj.

amin nukram canim yerim ben o asim i maşallah. canım yaşayarak acemilik çekerek alisican bakmaya ins.

sorma eflalim ben de çokk rahatladim iyice çocuk olmuş kv anladim.
takmiyorm canım.artik benim kv de kötü kv ler grubunda malesef.

kasılmanin ne oldugunu ben de bilmiyorum canim ben de soracaktım sen once davrandın.biri bizi aydınlatsinnn nasil oluyor bu kasılmaaa!:)

geçmiş olsun canım daha kotu olmaman icin icicen mecbur . allah şifanı versin.
ilahi hifam ne yapsin elinde degil ki.ama itiraf edeyim ki ben de cok kizardim bizimkine o yum dönemlernde spermler boşa gidiyor diye...

ayy rüzgarı yerim ben. ana kuzusu cok düşkün anneye tabi annesi de ona.
ya yanlış bi dua mi bilmiyorum ama ben de yavrum bana cok düşkün olsun kimseye gitmesin bagrima basayim diyorum öyle herkese yuz vermesin:).
bebekleri seviyorum şöyle göğsüme kafasını koysun derdim hic durmazkardi çünkü baskasinin bebeği. ins benimkini doya doya göğsümde tutarım.

zzyppp canim iki kur bi arada olmaz ya sogan ya da hayit ve adaçayı.

dgrpnr canim benim de oluyo karnım sert oluyo dedigin gibi sonra yumuşuyo normal herhalde.
Evet nesdem de öyle söyledi önce soğakürünü yapıp bitircem. Sonra hayıt adaçayı. Hala regl olmadım inceden belli belirsiz yokluyor sonra gidiyor. Adet söktürücü de bitti. biteli 3gün oldu hatta. Soğan kütü uyguluyodum yine 3gündür ama sökmedi. Bende kekik suyu içtim. Bi patlama bekliyorum bu kadar içtiğimden sonra ama hadi bakalım inş önce sökülsün de :) @cuteheart N nesdem @eflalim Duha22 teşekkür ederim tavsiyeleriniz için tecrübeli fıstık anneler

Kizlar yine ben haber vereyim dedim dun saat 11de giris yaptim inanirmisiniz butun islerim ters gitti taa saat 4e dogru girdim ameliyata genel anestezi oldum uyanirken ayni sezeryan olmus gibi sanciyla uyandim doktor iyice temizledik duzelttik kapattik dedi bi gece kaldik bugun saat 11de ciktik eve annemdeyim simdi 3-4 gun ben takip edicem dikisini dedi simdilik durumlar boyle
Kaderimi seveyim buda gelecekmis basima doktor ayni iplikle 200 ameliyat yaptim ilk sen bu sikayetle geldin diyor

ne demek canim. bir de saracoğlu pko lu olanlar yani adeti düzensiz olanlar istedikleri zaman başlayabilir diyo.yani sokulemiyorsan hemen başlayabilirsin bi zarari yok soganin.gebelik olmadığı surece.

Yavrum sen cilgin misin
Esin boyle birsey bile yasasa neden kiziyrsun ki. Erkeklerin elindd degil cnm bu durumlar. Bu kadar kiskanc olma lutfen. Kendine zarar verirsin.

Aslında normal bi durum biliyorumda öyle olduğu zamanda kıskanıyorum hafiften
Rüyayı anlatmasını istiyorum.kimdi benmiydim başkasımı tanıyomuyum diye tepesine biniyorum

Evet canım yaa.ben spermler biriksin diye gün aşırı düşünüyorum.öyle bi durum olunca spermler gitti diye üzülüyorum :)
Bebişim olana kadar çok kıymetli onlar benim için

canim cok gecmis olsun kurtuldun ins bu son olsun. vardir herseyde bir hayir diyor ve teselli oluyoruz be miss mm.

Evet canım yaa.ben spermler biriksin diye gün aşırı düşünüyorum.öyle bi durum olunca spermler gitti diye üzülüyorum :)
Bebişim olana kadar çok kıymetli onlar benim için
kıymetli tabi ki.ama bi gebe kalinca da nasil geçiştirsem kocayi diye düşünüyorsun. hoş eşim de istiyor halime bakinca vazgeciyor kocaman göbeğin var insan korkuyo yapmaya diyo zaten canıma minnet.

valla açık konuşmak gerekirse duham şuan ikimizde görev icabı yapıyoruz.
bi olsunda özleyelim artık birbirimizi

ne demek canim. bir de saracoğlu pko lu olanlar yani adeti düzensiz olanlar istedikleri zaman başlayabilir diyo.yani sokulemiyorsan hemen başlayabilirsin bi zarari yok soganin.gebelik olmadığı surece.

Döngüm uzun ama bekarkende öyleydi hep 36 37 günde olurdum. Bu yaz kpss stresinin acısu mı şimdi çıktı anlamadım pko lu muyumdur gerçekten?

kizlar alışveriş yaptık da geldik bebise nuk un biberonunu aldim nasıl aceba alman mali kaliteli olur diye düşündüm. küvet takımı, ,onluk, cam mama kabi,emzik yorgan yastik aldim yün var ama yedekte olsun yine de.
101 e gelmis gayet hesapliydi.para tuzağı bu bebek şeyleri hesaplı bulmuşken alayim dedim esim bim daha kaliteli çeşit cok diyo ama olsun bu aldiklarim da güzel. oraya gelirse ordan da alırız eksikleri.

valla açık konuşmak gerekirse duham şuan ikimizde görev icabı yapıyoruz.
bi olsunda özleyelim artık birbirimizi
anlıyorum canim bir süre sonra öyle oluyor. bebişiniz olsun da ozleyin birbirinizi inşalllaahhh.

saol canım aynen bakalım tecrübeli arkadaşlar yardımcı olurlar :)

kuzum çok geçmiş olsun 2 defa aynı acıyı yaşadın kıyamam herşeyde bir hayır vardır canım Rabbim beterindewn korusun dikkat et kendine

canım sabah ablam da bana almış ordan nevresim takımı, yorgan yastık ve ateş ölçer... güzel dedi çok ta uygunmuş gerçeketen güle güle kullanın :)

sağolasın canım.sen de gule gule kullan inş. ates ölçer ben kendime almıştım kullanmak kısmet olmadi duruyo bebis kullanır artik.

Gecmis olsun cnm. 3.trimesterde dis etleri tekrar sisiyr. Lohusalikta da devam ediyr ne yazikki.
günaydın kızlar benim ateşim bugün bi tık yükseldi inş. yüksele yüksele gider :)

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Bugunde ovulasyon testi yap cnm.

Ben notlara yazmistim cnm kasilmayi.
Emin ol yavrun sana yapisik gezecek. Insanlara guldukce de hosuna gidecek. Ama sinir oldugun kisiler ellemesin isteyeceksin cnm.

Gecmis olsun cnm. Acil.sifalar.

Aslında normal bi durum biliyorumda öyle olduğu zamanda kıskanıyorum hafiften
Rüyayı anlatmasını istiyorum.kimdi benmiydim başkasımı tanıyomuyum diye tepesine biniyorum
Anamm. Bu kadar yeme esini de kendini de cnm.

Iyi gunler de kullanin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…