Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tamam
beni tanısan zaten çok usluyumdur.öyle dır dırcı kıskanç takıntılı değilimdir.
arada bir gelirler

Şyi akşamlar kızlar dünkü ve bugünkü testim yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• image.webp
    104,8 KB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    122 KB · Görüntüleme: 78
Canım bizim sperm sorununuz var günden önceki gün oldu bide bugün olcak
Sen de pco oldugu icin temkinli davrancagiz cnm. Gun asiriyabve teste devam. Bugun silinme baslamis.muhtemelen yarina atesin yukselir bugune cizgi cekebilir ff de. Bekleyecegiz

Canım dr verdiyse kullan bencede
kız güldürdün beni önceden bende kıskanırdım şimdi amaaaan diyorum kimi görürsen gör modundayım kasma bu kadar kendini canım Rabbim ol dedikten sonra iki gün önce bile olsa tutuyor biliyorsun

canım sağolsun onlarda olunca ilgileniyor ama emir onu parmağında oynatıyor wc ye sırf su dökmek için giriyor babannesiyle:) halasıyla girince halası hayır kaka çiş yoks asu dökemezsin diyor deli oluyor hala tutuyor büyüğü hifam dua et küçük tamam büyük bizim derdimiz inşaallah o da hallolur
ah bak sen bıdığa ne güzel sarılır o şimdi mis ki ne mis annesi yiyesim geldi kuzunu:) aman cutem gerekirse kucağında dursun yemeğini ye yeni toparlanmaya başladın tekrar kötü olma, dişi mi zorluyor acaba ondan çok kalkıyor olabilir, birde canaım bebeklerde büyüme atakları var biliyorsundur belki belli aylarda oluyor, o dönemlerde daha huysuz daha sana yapışık oluyor, o günleri takip et sonrasında yeni bri şey öğrenmiş oluyor bıdığın:)
canım ya çok sıkıntı yaşadın şükür sebep bulundu inşaallah bundan sonrası senin için çok güzel olur
kıymetli tabi ki.ama bi gebe kalinca da nasil geçiştirsem kocayi diye düşünüyorsun. hoş eşim de istiyor halime bakinca vazgeciyor kocaman göbeğin var insan korkuyo yapmaya diyo zaten canıma minnet.
he he yapılmıyor duham dr serbest dedi ama yok ben korktum bir kere bir şey olşacak diye yapmıyorum amaaaan beni delirttiği günlere saysın yumurta kaçtı kaçıyor diye az sinir etmemişti
valla açık konuşmak gerekirse duham şuan ikimizde görev icabı yapıyoruz.
bi olsunda özleyelim artık birbirimizi
çooook özlüycen hifam çookkk

canım güle güle kullanın, a 101 e gelmiş ben kaçırdım, bende ya nuk ya bebedor alıcam canım ama şimdi baktım senin aldığın kauçuk uçlu, biberon alırken anne memesi dokusunda olmalı ve gaz önelyici olmalı canım bu ikisi çok önemli aklında olsun

Günaydın hanımlar herkes nerelerde bakalım:)

Bende iştah çok az kızlar kv gili üç gündür kahvaltıya çağırıyorum sırf onlarla konuşurken yerim diye, akşamlarıda yemeğimi alıp iniyorum az yiyorum zoraki, vay be benimde iştahım gidermiş

Hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmış yine bir sürü ayyy daraldım al al yine eksik çıkıyor şimdi yine kafamda bir dünya düşünce var çantam da hazır olsaydı tam anlamıyla rahatlıycaktım

Cutem, hastane için ben bir gecelik koydum emirde yetmişti, sen iki yazmışsın bir çok yerde de öyle yazıyor kafam karıştı bir tane daha mı alayım ben? Birde şeyi sorucam senin sondan uyuşman geçene kadar durmuşmuydu yoksa hemen çıkarmışlarmıydı, benimki bacaklarımı hissedene kadar durmuştu kafam karıştı, çoğunun hemen çıkarmışlarda

Atak konusuna dikkat ederim cnm. Tesekkur ederim.

Ben 2 gecelik koydum cnm. Olur ki kan vs disa cikarsa degistireyim diye. Sonda 6 saat filan durdu cnm. Yani bacaklarimi hafif hissettigim zaman cikardilar.

Atak konusuna dikkat ederim cnm. Tesekkur ederim.

Ben 2 gecelik koydum cnm. Olur ki kan vs disa cikarsa degistireyim diye. Sonda 6 saat filan durdu cnm. Yani bacaklarimi hafif hissettigim zaman cikardilar.
Canım geceliğin ikisinide kullandın mı peki, sonda aynı durmuş sende de, sağol canım

Büyüme Atakları

Her anne dönem dönem söyle düşünür: “Çok güzel uyuyordu nedense bu ara uyumuyor, çok huysuz, çok huzursuz” veya “Çok emmek istiyor bu ara”. Benim de Ada’yla böyle zamanlarım oldu. O zaman doktorumuza sordum ve “Büyüme Atağı” denilen konuyla tanıştım. Çoğu annenin bilmediği büyüme atağı konusunda deneyimlerimi paylaşmak ve sizlere pratik bazı bilgiler vermek istiyorum.
İlk büyüme atağı bebeğiniz doğduktan sonra 5 haftalıkken başlayabiliyor. Bebek annesine çok ihtiyaç duyuyor. Durmadan emmek istiyor, huysuzlaşıyor ve daha az uyuyor.
Ada da böyle bir dönem geçirdi. Atak döneminde bilmeniz gereken en önemli şey, büyüme ataklarından sonra bebekte mutlaka bir gelişim ortaya çıktığıdır. Yani her zor dönemin ardında bir yenilik vardır. Ada bu haftadaki atağında ilk kez bana gülmeye başlamıştı. Aynı zamanda ilk kez “Agu” dedi. Ben çok uykusuz ve yorgundum ama inanın ilk kez güldüğü zaman dünyalar benim oldu.
İkinci büyüme atağı 8. haftalara yakın başlıyor. Yine aynı şekilde bebeğiniz daha sık emmek istiyor, huzursuz, uykusuz oluyor.
Üçüncü büyüme atağı ise 12 haftalıkken tekrar başlıyor. Yani bebeğiniz 3 aylık olduğu zaman. Bebeğinin 3 aylık olması bir anne için en büyük değişiklik oluyor. Çünkü bebek artık daha uzağı görüyor, daha fazla algılıyor, daha fazla etrafla ilgileniyor, anne ve babasını ayırt etmeye başlıyor, gazlar gittikçe azalıyor ve bebeğiniz tutmayı öğreniyor. Eline bir çıngırak verdiğiniz zaman elinde artık tutabiliyor. Bu da hem anne hem de bebek için büyük bir gelişme bence. Benim Ada’da en belirgin gözlemlediğim büyüme atağı bu olmuştu.
Dördüncü atak 19. haftalara denk geliyor. Yani 4,5 aylık olduğu zaman. Belirtiler yine aynı oluyor; daha sık emmek istiyor, huzursuz ve uykusuz oluyor, annenin kucağından inmek istemiyor.
Beşinci büyüme atağı ise bebeğiniz 6,5 aylıkken başlıyor. Yani 26 haftalıkken. Nedense bu daha uzun sürüyor. Birkaç hafta önce başlayıp birkaç hafta sonrasına kadar devam edebiliyor. Bence uzun sürmesinin sebebi, fiziksel olarak bebeğin dönmeye çalışmasından kaynaklanıyor. Eğer zaten dönüyorsa, bu sefer tutunup kalkmak gibi daha fazla fiziksel aktivite yapmak istemesinden dolayı uzun sürüyor. Ada’da bu büyüme atağı normalden önce oldu. 5,5 aylık dönmeye başladığı için çok heyecanlıydı ve büyüme atağı sonrasında bir şeylere tutunup kendini yukarı çekmeye başladı.
Altıncı büyüme atağı ise bebeğiniz 37 haftalıkken başlayabiliyor. Yani 9 aylıkken. Bu dönemde huzursuzlukların yanı sıra anneden ayrılma korkusu, annenin kucağından başkasının kucağına gitmeme durumu daha sık yaşanıyor. Biz bu büyüme atağını biraz hafif geçirdik ama Ada sonunda yatağında korkuluklara tutunup kalkıyordu ve en önemlisi emeklemeye başlamıştı.
Yedinci büyüme atağı bebeğinizin 11-11,5 aylık olduğu zamanda başlıyor. Ben Ada’da böyle bir büyüme atağı yaşamadım. Sanırım bunun sonucunda yine yürüme veya taytay durma gibi fiziksel bir gelişim meydana geliyor.
En son büyüme atağı ise 13 aylık olduğu zaman gibi düşünülebilir. Yani 54-55. haftalar arasında.

Unutulmaması gereken şey ise, her büyüme atağından sonra bebeğinizde fiziksel veya zihinsel bir gelişim meydana geldiği. Bu zamanlarda anneler zor günler geçiriyor ama sonunda bebeğinizin yaptığı bu gelişimi gördüğünüzde, o zor saatler ve günleri unutuyorsunuz. Bir gülüşü veya bir çıngırağı elinde tutup sallamaya başlaması size her şeyi unutturuyor…

Yok cnm kullanmadim.
tamam canım o zaman almıyım hiç leke olursa pijamamı giyerim, dedim sonradan kullanmayacağım şeye para vermiyim daha:) gecelik giyemem ben çünkü

Birde hastane çıkışını rüzgara kaç tane kullandın, iki tane koydum biri yeni aldığım diğeri emirden kalan, içime sinmedi diğerinide mi yeni alsam ne yapsam

Yazini okudum cnm saol.

Ben 2 hastane cikisi 2 tane de takim koydum. Hepsininde kullandik hastanede. Hepsini de batirdi cunku. 3 battaniye az geldi sen dusun cnm.

Yazini okudum cnm saol.

Ben 2 hastane cikisi 2 tane de takim koydum. Hepsininde kullandik hastanede. Hepsini de batirdi cunku. 3 battaniye az geldi sen dusun cnm.
Sağol canım, şimdi diyeceksin bu kadın yeni mi doğum yapıyor bana soruyor diye:) emirde şok yaşadığım için ne kullandık nasıl kullandık hatırlayamıyorum bir türlü, hafızam siliyor sanımrı kötü anılar olduğu için, eksikleri alıyımda en iyisi bende üç tane koyuyum, birde emirinkinden koysam ne olur ki hani kullanılmış ya olmaz mı hastaney, 10 dan fazla hastane çıkışı oldu gereksiz olacak bir tane daha alsam sanki

Cnm. Bence alma derim. Emirinkilerden koy hastaneye. Simdi bebekleri yikamiyrlar. Oglandan yazamiyrm. Yazacagim sana sonra

Sen de pco oldugu icin temkinli davrancagiz cnm. Gun asiriyabve teste devam. Bugun silinme baslamis.muhtemelen yarina atesin yukselir bugune cizgi cekebilir ff de. Bekleyecegiz

cevap için sagol canım benim evet ateşim arttı bugün ama çizgi çekmedi daha evet testim silikleşmeye de başladı hadı hayırlısı bide canım dünden beri göğsümde hafif sızı var dokununca progestandan mı acaba
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

ederim canım etmezmiyim.
benim kardeşimle aramda 10 yaş var.onun tuvalet eğitimini çok iyi hatırlıyorum.
klozete tek oturmak istemiyodu.bi kere az daha düşüyodu içine
klozete annemle oturuyodu.sonra alıştı tek oturmaya.bu seferde canı sıkılıyodu büyüğünü yaparken.
beni yanında otutturuyodu
2 sene filan sürdü böyle.şimdi koca kız olmuş ta aşık olmuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…