Ben notlara yazmistim cnm kasilmayi.
Emin ol yavrun sana yapisik gezecek. Insanlara guldukce de hosuna gidecek. Ama sinir oldugun kisiler ellemesin isteyeceksin cnm.
Gecmis olsun cnm. Acil.sifalar.
Anamm. Bu kadar yeme esini de kendini de cnm.
Yarın saat sınra evde olacağım yapınca atarım canımGecmis olsun cnm. 3.trimesterde dis etleri tekrar sisiyr. Lohusalikta da devam ediyr ne yazikki.
Bugunde ovulasyon testi yap cnm.
canım sen dün yumurtlamışsın,dün ilişi oldumu,bugünde olsunŞyi akşamlar kızlar dünkü ve bugünkü testim yorumlarınızı bekliyorum
Canım bizim sperm sorununuz var günden önceki gün oldu bide bugün olcakcanım sen dün yumurtlamışsın,dün ilişi oldumu,bugünde olsun
Sen de pco oldugu icin temkinli davrancagiz cnm. Gun asiriyabve teste devam. Bugun silinme baslamis.muhtemelen yarina atesin yukselir bugune cizgi cekebilir ff de. BekleyecegizCanım bizim sperm sorununuz var günden önceki gün oldu bide bugün olcak
Canım dr verdiyse kullan bencedeGünaydın canlar nasılsınız ?
benim boğazlarım hala geçmedi geniz akıntısı devam ediyor gece çok kötü oldum resmen tırmalanmış gibi yanıyor boğazım sesim kısıldı diş etlerim şiştidr. gebelerde kullanılan antibiyotik vermişti ama kullanmamak için direndim gargara bitki çayları vs. ama geçmedi.. sanırım antibiyotiğe başlayacağım
kız güldürdün beni önceden bende kıskanırdım şimdi amaaaan diyorum kimi görürsen gör modundayımay canım sabah diye düşünüyodum.sabah su sesine uyandım.bizimki banyo yapıyo.
o kadar çok sinirlendim ki.kesin rüyalandı dedim.spermlerin gittiğinemi üzüleyim rüyasında başka kadınlarla bilmem ne yaptığınamı sinirleniyim dedim.
inan uykum kaçtı.banyodan çıktı.gözüm açık trip atıyorum naptın sen dedim
oda insan bi günaydın der dedi.sabah namazına camiye gitti.
bende namazımı kıldım bekledim.
geldiğinde yine sordum.sabah niye banyo yaptın dedm.
ya ben temizlenemezmiyim.illa bişeymi olması lazım banyo yapmak için dedi
içim rahatladı
canım senin için iki bez hem çok zor olur hemde çok masraflı.
kayınvaliden ilgilensin onun tuvalet eğitimiyle.
zıtlaşırsan daha kötü olur.
babannesi güzel güzel yaptırır.şu an iyi gidiyor zaten.
mesela sende ay tuvaletim geldi.hemen yapıyım filan de.
anlasın herkesin tuvalete gittiğini.bunun normal birşey olduğunu.
ah bak sen bıdığa ne güzel sarılır o şimdi mis ki ne mis annesi yiyesim geldi kuzunu:) aman cutem gerekirse kucağında dursun yemeğini ye yeni toparlanmaya başladın tekrar kötü olma, dişi mi zorluyor acaba ondan çok kalkıyor olabilir, birde canaım bebeklerde büyüme atakları var biliyorsundur belki belli aylarda oluyor, o dönemlerde daha huysuz daha sana yapışık oluyor, o günleri takip et sonrasında yeni bri şey öğrenmiş oluyor bıdığın:)Eflal cnm. Benim kuzu yine bana yapisti. Uyurken bile illa bana dokunacak, uyurken sarilmayi ogrendi de kuzum. Donup bana sariliyr oyyyy misim benim. Ee ben de o zaman kalkip bisi yiyemiyrm. Uyandiginda da bisi yedirmiyr bana..derken acliktan migdem tansiyonum hepsi gidiyr. Basim donuyr dolayisiyla. Balsiz oluyrm cnm baya. Gece de hala cok uyandiriyr beni. Eskiden 3 kez kalkardim..simdi 6 sefer filan kaldiriyr benj.
canım ya çok sıkıntı yaşadın şükür sebep bulundu inşaallah bundan sonrası senin için çok güzel olurKizlar yine ben haber vereyim dedim dun saat 11de giris yaptim inanirmisiniz butun islerim ters gitti taa saat 4e dogru girdim ameliyata genel anestezi oldum uyanirken ayni sezeryan olmus gibi sanciyla uyandim doktor iyice temizledik duzelttik kapattik dedi bi gece kaldik bugun saat 11de ciktik eve annemdeyim simdi 3-4 gun ben takip edicem dikisini dedi simdilik durumlar boyle
Kaderimi seveyim buda gelecekmis basima doktor ayni iplikle 200 ameliyat yaptim ilk sen bu sikayetle geldin diyor
he he yapılmıyor duham dr serbest dedi ama yok ben korktum bir kere bir şey olşacak diye yapmıyorum amaaaan beni delirttiği günlere saysın yumurta kaçtı kaçıyor diye az sinir etmemiştikıymetli tabi ki.ama bi gebe kalinca da nasil geçiştirsem kocayi diye düşünüyorsun. hoş eşim de istiyor halime bakinca vazgeciyor kocaman göbeğin var insan korkuyo yapmaya diyo zaten canıma minnet.
çooook özlüycen hifam çookkkvalla açık konuşmak gerekirse duham şuan ikimizde görev icabı yapıyoruz.
bi olsunda özleyelim artık birbirimizi
kizlar alışveriş yaptık da geldik bebise nuk un biberonunu aldim nasıl aceba alman mali kaliteli olur diye düşündüm. küvet takımı, ,onluk, cam mama kabi,emzik yorgan yastik aldim yün var ama yedekte olsun yine de.
101 e gelmis gayet hesapliydi.para tuzağı bu bebek şeyleri hesaplı bulmuşken alayim dedim esim bim daha kaliteli çeşit cok diyo ama olsun bu aldiklarim da güzel. oraya gelirse ordan da alırız eksikleri.
Atak konusuna dikkat ederim cnm. Tesekkur ederim.Günaydın hanımlar herkes nerelerde bakalım:)
Bende iştah çok az kızlar kv gili üç gündür kahvaltıya çağırıyorum sırf onlarla konuşurken yerim diye, akşamlarıda yemeğimi alıp iniyorum az yiyorum zoraki, vay be benimde iştahım gidermiş
Hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmış yine bir sürü ayyy daraldım al al yine eksik çıkıyor şimdi yine kafamda bir dünya düşünce var çantam da hazır olsaydı tam anlamıyla rahatlıycaktım
Cutem, hastane için ben bir gecelik koydum emirde yetmişti, sen iki yazmışsın bir çok yerde de öyle yazıyor kafam karıştı bir tane daha mı alayım ben? Birde şeyi sorucam senin sondan uyuşman geçene kadar durmuşmuydu yoksa hemen çıkarmışlarmıydı, benimki bacaklarımı hissedene kadar durmuştu kafam karıştı, çoğunun hemen çıkarmışlarda
Canım geceliğin ikisinide kullandın mı peki, sonda aynı durmuş sende de, sağol canımAtak konusuna dikkat ederim cnm. Tesekkur ederim.
Ben 2 gecelik koydum cnm. Olur ki kan vs disa cikarsa degistireyim diye. Sonda 6 saat filan durdu cnm. Yani bacaklarimi hafif hissettigim zaman cikardilar.
Yok cnm kullanmadim.Canım geceliğin ikisinide kullandın mı peki, sonda aynı durmuş sende de, sağol canım
tamam canım o zaman almıyım hiç leke olursa pijamamı giyerim, dedim sonradan kullanmayacağım şeye para vermiyim daha:) gecelik giyemem ben çünküYok cnm kullanmadim.
Yazini okudum cnm saol.tamam canım o zaman almıyım hiç leke olursa pijamamı giyerim, dedim sonradan kullanmayacağım şeye para vermiyim daha:) gecelik giyemem ben çünkü
Birde hastane çıkışını rüzgara kaç tane kullandın, iki tane koydum biri yeni aldığım diğeri emirden kalan, içime sinmedi diğerinide mi yeni alsam ne yapsam
Sağol canım, şimdi diyeceksin bu kadın yeni mi doğum yapıyor bana soruyor diye:) emirde şok yaşadığım için ne kullandık nasıl kullandık hatırlayamıyorum bir türlü, hafızam siliyor sanımrı kötü anılar olduğu için, eksikleri alıyımda en iyisi bende üç tane koyuyum, birde emirinkinden koysam ne olur ki hani kullanılmış ya olmaz mı hastaney, 10 dan fazla hastane çıkışı oldu gereksiz olacak bir tane daha alsam sankiYazini okudum cnm saol.
Ben 2 hastane cikisi 2 tane de takim koydum. Hepsininde kullandik hastanede. Hepsini de batirdi cunku. 3 battaniye az geldi sen dusun cnm.
Cnm. Bence alma derim. Emirinkilerden koy hastaneye. Simdi bebekleri yikamiyrlar. Oglandan yazamiyrm. Yazacagim sana sonraSağol canım, şimdi diyeceksin bu kadın yeni mi doğum yapıyor bana soruyor diye:) emirde şok yaşadığım için ne kullandık nasıl kullandık hatırlayamıyorum bir türlü, hafızam siliyor sanımrı kötü anılar olduğu için, eksikleri alıyımda en iyisi bende üç tane koyuyum, birde emirinkinden koysam ne olur ki hani kullanılmış ya olmaz mı hastaney, 10 dan fazla hastane çıkışı oldu gereksiz olacak bir tane daha alsam sanki
Sen de pco oldugu icin temkinli davrancagiz cnm. Gun asiriyabve teste devam. Bugun silinme baslamis.muhtemelen yarina atesin yukselir bugune cizgi cekebilir ff de. Bekleyecegiz
Canım dr verdiyse kullan bencede
kız güldürdün beni önceden bende kıskanırdım şimdi amaaaan diyorum kimi görürsen gör modundayımkasma bu kadar kendini canım Rabbim ol dedikten sonra iki gün önce bile olsa tutuyor biliyorsun
canım sağolsun onlarda olunca ilgileniyor ama emir onu parmağında oynatıyor wc ye sırf su dökmek için giriyor babannesiyle:) halasıyla girince halası hayır kaka çiş yoks asu dökemezsin diyor deli oluyorhala tutuyor büyüğü hifam dua et küçük tamam büyük bizim derdimiz inşaallah o da hallolur
ah bak sen bıdığa ne güzel sarılır o şimdi mis ki ne mis annesi yiyesim geldi kuzunu:) aman cutem gerekirse kucağında dursun yemeğini ye yeni toparlanmaya başladın tekrar kötü olma, dişi mi zorluyor acaba ondan çok kalkıyor olabilir, birde canaım bebeklerde büyüme atakları var biliyorsundur belki belli aylarda oluyor, o dönemlerde daha huysuz daha sana yapışık oluyor, o günleri takip et sonrasında yeni bri şey öğrenmiş oluyor bıdığın:)
canım ya çok sıkıntı yaşadın şükür sebep bulundu inşaallah bundan sonrası senin için çok güzel olur
he he yapılmıyor duham dr serbest dedi ama yok ben korktum bir kere bir şey olşacak diye yapmıyorum amaaaan beni delirttiği günlere saysın yumurta kaçtı kaçıyor diye az sinir etmemişti
çooook özlüycen hifam çookkk
canım güle güle kullanın, a 101 e gelmiş ben kaçırdım, bende ya nuk ya bebedor alıcam canım ama şimdi baktım senin aldığın kauçuk uçlu, biberon alırken anne memesi dokusunda olmalı ve gaz önelyici olmalı canım bu ikisi çok önemli aklında olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?