Günaydın hayırlı cumalar can dostlar....:)
evet canim az ugrastirmadilar bizi.az ağlatmafi beni cok şükür gecti o gunler.tabi acisini rabbim simdi çıkarıyor.isteseler de yapamiyorlar oh.Canım dr verdiyse kullan bencede
kız güldürdün beni önceden bende kıskanırdım şimdi amaaaan diyorum kimi görürsen gör modundayımkasma bu kadar kendini canım Rabbim ol dedikten sonra iki gün önce bile olsa tutuyor biliyorsun
canım sağolsun onlarda olunca ilgileniyor ama emir onu parmağında oynatıyor wc ye sırf su dökmek için giriyor babannesiyle:) halasıyla girince halası hayır kaka çiş yoks asu dökemezsin diyor deli oluyorhala tutuyor büyüğü hifam dua et küçük tamam büyük bizim derdimiz inşaallah o da hallolur
ah bak sen bıdığa ne güzel sarılır o şimdi mis ki ne mis annesi yiyesim geldi kuzunu:) aman cutem gerekirse kucağında dursun yemeğini ye yeni toparlanmaya başladın tekrar kötü olma, dişi mi zorluyor acaba ondan çok kalkıyor olabilir, birde canaım bebeklerde büyüme atakları var biliyorsundur belki belli aylarda oluyor, o dönemlerde daha huysuz daha sana yapışık oluyor, o günleri takip et sonrasında yeni bri şey öğrenmiş oluyor bıdığın:)
canım ya çok sıkıntı yaşadın şükür sebep bulundu inşaallah bundan sonrası senin için çok güzel olur
he he yapılmıyor duham dr serbest dedi ama yok ben korktum bir kere bir şey olşacak diye yapmıyorum amaaaan beni delirttiği günlere saysın yumurta kaçtı kaçıyor diye az sinir etmemişti
çooook özlüycen hifam çookkk
canım güle güle kullanın, a 101 e gelmiş ben kaçırdım, bende ya nuk ya bebedor alıcam canım ama şimdi baktım senin aldığın kauçuk uçlu, biberon alırken anne memesi dokusunda olmalı ve gaz önelyici olmalı canım bu ikisi çok önemli aklında olsun
ayy eflalim cantani hazırlamışsin vee eksik var diyosun. biz ne yapalım daha yeni başladık bi dünya eksik var yapılacak işler var.benim koca ağır vasita ona muhtac olmasam simdiye ben de bitirmistim islerimi ama bekliyorum....Günaydın hanımlar herkes nerelerde bakalım:)
Bende iştah çok az kızlar kv gili üç gündür kahvaltıya çağırıyorum sırf onlarla konuşurken yerim diye, akşamlarıda yemeğimi alıp iniyorum az yiyorum zoraki, vay be benimde iştahım gidermiş
Hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmış yine bir sürü ayyy daraldım al al yine eksik çıkıyor şimdi yine kafamda bir dünya düşünce var çantam da hazır olsaydı tam anlamıyla rahatlıycaktım
Cutem, hastane için ben bir gecelik koydum emirde yetmişti, sen iki yazmışsın bir çok yerde de öyle yazıyor kafam karıştı bir tane daha mı alayım ben? Birde şeyi sorucam senin sondan uyuşman geçene kadar durmuşmuydu yoksa hemen çıkarmışlarmıydı, benimki bacaklarımı hissedene kadar durmuştu kafam karıştı, çoğunun hemen çıkarmışlarda
gunaydin canim iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın?günaydın fıstıklar nasılsınız?2 gündür işler yoğundu giremedim okudugum kadarıyla herkes iyi...
3 gun sonra ceker cizgiyi. Dun catlamia gorunuyr yumurtan. Iliskiye devam daha. Yumurtan caadigi icin acir goguslerin.cevap için sagol canım benim evet ateşim arttı bugün ama çizgi çekmedi daha evet testim silikleşmeye de başladı hadı hayırlısı bide canım dünden beri göğsümde hafif sızı var dokununca progestandan mı acaba
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Sagol canom allah raxı olsun gün aşırı devam3 gun sonra ceker cizgiyi. Dun catlamia gorunuyr yumurtan. Iliskiye devam daha. Yumurtan caadigi icin acir goguslerin.
canım toz olanları da var aktarda, balla karıştırıp yiybilir eşin ya da hazır suyu var şişelerde.Tmm çakşır suyu daha doğal olur. Ama nasıl yapıcam bu çakşır otu toz şeklinde mi oluyor yoksa demliyo muyuz . Yada hazır şişede mi ilk defaduydum da biraz ayrıntı anlatır mısınız? Çok teşekkür ederim.
inşallah canım benim.canım neden yorgunsun misafir mi vardı
Canım emir yine bir gün ateşlendi ertesi gün düzeldi anlamdım ben bu işi geçenlerde yine öyle olmuştu korkmaya başladım açıkcası ya ciddi bir şeyi varsa diye
Gördüm cutem şükür nasıl rahatladım, inşaallah bundan sonra yine o dr alıcam randevu çift dr a gitmeyi düşünüyorum kafam başka türlü rahat etmiycek:)
Yusufu kaynımgil koyacağı için çok abes olur dedim, asaf hoşuma gitti eşimde çok beğenince öyle kaldı
olsun canım sabahta iyidir, benim bunda hemen hemen hep sabah olmuştu ilişki
sağol canım inşaallah, 2,5 ayım kaldı hifam bırakmazsa düşün halimi akşama kadar bez değişicektim ben bir abisininkini bir eymeninkini
sağol canım gerçekten rahatladım sancımı bile önemsemiyorum o derece:)
ay canım sağol sanki kendi çocuğun gibi içselleştirmişsin durumu, hem de ne yük kalktı inşaallah devamı gelir
canım idrara sıkışınca bende de oluyor öyle kasılma genelde tutunca çok sıkışınca oluyor, birde artık kasılmalar olur gün içinde en az 3-4 kere normalmiş hatta 7-8 kere bile deniliyor
tutabilir tabi ,bende tutmuştu Alah'ın izniyle
ohhh duham nasıl rahatladım çok iyi yapmışsın içine atıp hasta olacaktın yoksa, işte herkesin karakteri farklı onun için çok önemli demek ki elalem ne der lafı
tavrın iyi olmuş
canım sancım var ama normal heralde diyorum hayırlısı olsun, cutem sağolsun gerçekten emirde böyle şeyler yaşamadığım için notları çok yardımcı oluyor
Canım evet çok zor ama imkansız değil yavaş yavaş alıştır kendini kırkın çıkınca pat diye kolaylamıycak çünkü en az üç ay sürer alışmanız tabi bebeğe göre değişir,ben emirde gazı olduğu halde çok zorlanmamıştım tek olunca Allah kolaylık veriyor, sende kendini alıştırmaya bak taze güzel anne yapamam diye düşünme çokta güzel yaparsın annesi
Memeyle mücadele eden Asımı da yerim ben yerim mis kokuluyu kokla annesi benim için, fotosunu da bekliyorum :)
evet canım normal, günde 5-6 kez olursa sorun yok dedi dr.zzyppp canim iki kur bi arada olmaz ya sogan ya da hayit ve adaçayı.
dgrpnr canim benim de oluyo karnım sert oluyo dedigin gibi sonra yumuşuyo normal herhalde.
benim doktorum geçen hafta tarif etti anladım şükür.saol kuzum dikkat edicem inşş.. sevindim canım inş sonuçlarda güzel çıkar :)
teşekkürler canım :)
AMİN canımm tüm arkadaşlarıma da..
tatlım o kasılma dediklerini nasıl oluyor bende anlamıyorum belki benimde kasılmam oluyordur ama anlamıyorum sanırım
canım çok iyi yapmışsın içini dökmüşsün kv için elalem daha önemli demekki sende üzme kafana takma canım
meleğini düşün :)
canım Rabbim yardımcınız olsun ilk zmanalr alışma süreci gerçekten zor annenin yanında olunca kendini daha güvende hissediyor insan :) Asım a maşallah tatlım öğrenicek inş emmeyi :) kokla bizim için ...
geçmiş olsun canımm, ıhlamuru ihmal etme.Günaydın canlar nasılsınız ?
benim boğazlarım hala geçmedi geniz akıntısı devam ediyor gece çok kötü oldum resmen tırmalanmış gibi yanıyor boğazım sesim kısıldı diş etlerim şiştidr. gebelerde kullanılan antibiyotik vermişti ama kullanmamak için direndim gargara bitki çayları vs. ama geçmedi.. sanırım antibiyotiğe başlayacağım
geçmiş olsun canım. inşallah sıkıntı yaşamazsın artıkKizlar yine ben haber vereyim dedim dun saat 11de giris yaptim inanirmisiniz butun islerim ters gitti taa saat 4e dogru girdim ameliyata genel anestezi oldum uyanirken ayni sezeryan olmus gibi sanciyla uyandim doktor iyice temizledik duzelttik kapattik dedi bi gece kaldik bugun saat 11de ciktik eve annemdeyim simdi 3-4 gun ben takip edicem dikisini dedi simdilik durumlar boyle
Kaderimi seveyim buda gelecekmis basima doktor ayni iplikle 200 ameliyat yaptim ilk sen bu sikayetle geldin diyor
ben de aldım eksiklerini kuzumun a101den.kizlar alışveriş yaptık da geldik bebise nuk un biberonunu aldim nasıl aceba alman mali kaliteli olur diye düşündüm. küvet takımı, ,onluk, cam mama kabi,emzik yorgan yastik aldim yün var ama yedekte olsun yine de.
101 e gelmis gayet hesapliydi.para tuzağı bu bebek şeyleri hesaplı bulmuşken alayim dedim esim bim daha kaliteli çeşit cok diyo ama olsun bu aldiklarim da güzel. oraya gelirse ordan da alırız eksikleri.
ben gene deli gibi yiyiyorum ama bu hafta yine kilo almadım hatta 200gr vermişimGünaydın hanımlar herkes nerelerde bakalım:)
Bende iştah çok az kızlar kv gili üç gündür kahvaltıya çağırıyorum sırf onlarla konuşurken yerim diye, akşamlarıda yemeğimi alıp iniyorum az yiyorum zoraki, vay be benimde iştahım gidermiş
Hastane çantamı hazırladım ama eksiğim varmış yine bir sürü ayyy daraldım al al yine eksik çıkıyor şimdi yine kafamda bir dünya düşünce var çantam da hazır olsaydı tam anlamıyla rahatlıycaktım
Cutem, hastane için ben bir gecelik koydum emirde yetmişti, sen iki yazmışsın bir çok yerde de öyle yazıyor kafam karıştı bir tane daha mı alayım ben? Birde şeyi sorucam senin sondan uyuşman geçene kadar durmuşmuydu yoksa hemen çıkarmışlarmıydı, benimki bacaklarımı hissedene kadar durmuştu kafam karıştı, çoğunun hemen çıkarmışlarda
tecrübe çok güzel bir şey, ne güzel anlatmış.Büyüme Atakları
Her anne dönem dönem söyle düşünür: “Çok güzel uyuyordu nedense bu ara uyumuyor, çok huysuz, çok huzursuz” veya “Çok emmek istiyor bu ara”. Benim de Ada’yla böyle zamanlarım oldu. O zaman doktorumuza sordum ve “Büyüme Atağı” denilen konuyla tanıştım. Çoğu annenin bilmediği büyüme atağı konusunda deneyimlerimi paylaşmak ve sizlere pratik bazı bilgiler vermek istiyorum.
İlk büyüme atağı bebeğiniz doğduktan sonra 5 haftalıkken başlayabiliyor. Bebek annesine çok ihtiyaç duyuyor. Durmadan emmek istiyor, huysuzlaşıyor ve daha az uyuyor.
Ada da böyle bir dönem geçirdi. Atak döneminde bilmeniz gereken en önemli şey, büyüme ataklarından sonra bebekte mutlaka bir gelişim ortaya çıktığıdır. Yani her zor dönemin ardında bir yenilik vardır. Ada bu haftadaki atağında ilk kez bana gülmeye başlamıştı. Aynı zamanda ilk kez “Agu” dedi. Ben çok uykusuz ve yorgundum ama inanın ilk kez güldüğü zaman dünyalar benim oldu.
İkinci büyüme atağı 8. haftalara yakın başlıyor. Yine aynı şekilde bebeğiniz daha sık emmek istiyor, huzursuz, uykusuz oluyor.
Üçüncü büyüme atağı ise 12 haftalıkken tekrar başlıyor. Yani bebeğiniz 3 aylık olduğu zaman. Bebeğinin 3 aylık olması bir anne için en büyük değişiklik oluyor. Çünkü bebek artık daha uzağı görüyor, daha fazla algılıyor, daha fazla etrafla ilgileniyor, anne ve babasını ayırt etmeye başlıyor, gazlar gittikçe azalıyor ve bebeğiniz tutmayı öğreniyor. Eline bir çıngırak verdiğiniz zaman elinde artık tutabiliyor. Bu da hem anne hem de bebek için büyük bir gelişme bence. Benim Ada’da en belirgin gözlemlediğim büyüme atağı bu olmuştu.
Dördüncü atak 19. haftalara denk geliyor. Yani 4,5 aylık olduğu zaman. Belirtiler yine aynı oluyor; daha sık emmek istiyor, huzursuz ve uykusuz oluyor, annenin kucağından inmek istemiyor.
Beşinci büyüme atağı ise bebeğiniz 6,5 aylıkken başlıyor. Yani 26 haftalıkken. Nedense bu daha uzun sürüyor. Birkaç hafta önce başlayıp birkaç hafta sonrasına kadar devam edebiliyor. Bence uzun sürmesinin sebebi, fiziksel olarak bebeğin dönmeye çalışmasından kaynaklanıyor. Eğer zaten dönüyorsa, bu sefer tutunup kalkmak gibi daha fazla fiziksel aktivite yapmak istemesinden dolayı uzun sürüyor. Ada’da bu büyüme atağı normalden önce oldu. 5,5 aylık dönmeye başladığı için çok heyecanlıydı ve büyüme atağı sonrasında bir şeylere tutunup kendini yukarı çekmeye başladı.
Altıncı büyüme atağı ise bebeğiniz 37 haftalıkken başlayabiliyor. Yani 9 aylıkken. Bu dönemde huzursuzlukların yanı sıra anneden ayrılma korkusu, annenin kucağından başkasının kucağına gitmeme durumu daha sık yaşanıyor. Biz bu büyüme atağını biraz hafif geçirdik ama Ada sonunda yatağında korkuluklara tutunup kalkıyordu ve en önemlisi emeklemeye başlamıştı.
Yedinci büyüme atağı bebeğinizin 11-11,5 aylık olduğu zamanda başlıyor. Ben Ada’da böyle bir büyüme atağı yaşamadım. Sanırım bunun sonucunda yine yürüme veya taytay durma gibi fiziksel bir gelişim meydana geliyor.
En son büyüme atağı ise 13 aylık olduğu zaman gibi düşünülebilir. Yani 54-55. haftalar arasında.
Unutulmaması gereken şey ise, her büyüme atağından sonra bebeğinizde fiziksel veya zihinsel bir gelişim meydana geldiği. Bu zamanlarda anneler zor günler geçiriyor ama sonunda bebeğinizin yaptığı bu gelişimi gördüğünüzde, o zor saatler ve günleri unutuyorsunuz. Bir gülüşü veya bir çıngırağı elinde tutup sallamaya başlaması size her şeyi unutturuyor…
tamam canım vaktin olunca yazarsın bekliyorum tavsiyeniCnm. Bence alma derim. Emirinkilerden koy hastaneye. Simdi bebekleri yikamiyrlar. Oglandan yazamiyrm. Yazacagim sana sonra
ayy zor iş gerçekten wc işi, bak sen aşık oldu demek hadi hayırlısı:)ederim canım etmezmiyim.
benim kardeşimle aramda 10 yaş var.onun tuvalet eğitimini çok iyi hatırlıyorum.
klozete tek oturmak istemiyodu.bi kere az daha düşüyodu içine
klozete annemle oturuyodu.sonra alıştı tek oturmaya.bu seferde canı sıkılıyodu büyüğünü yaparken.
beni yanında otutturuyodu
2 sene filan sürdü böyle.şimdi koca kız olmuş ta aşık olmuş kuzum
hamdolsun canım sen nasılsıngünaydın fıstıklar nasılsınız?2 gündür işler yoğundu giremedim okudugum kadarıyla herkes iyi...
sana da canımGünaydın hayırlı cumalar can dostlar....:)
ohh aynen:)evet canim az ugrastirmadilar bizi.az ağlatmafi beni cok şükür gecti o gunler.tabi acisini rabbim simdi çıkarıyor.isteseler de yapamiyorlar oh.
canim dogru.peki anne memesi dokulu olanı eczanelerde bulabilir miyim.ne diye alıcam bi adı var mi.
ayy eflalim cantani hazırlamışsin vee eksik var diyosun. biz ne yapalım daha yeni başladık bi dünya eksik var yapılacak işler var.benim koca ağır vasita ona muhtac olmasam simdiye ben de bitirmistim islerimi ama bekliyorum....
istahin azalmış canim yine de faydali seyleri yiyorsun değil mi?.bu dönem dönem oluyo galiba benim de iki hafta önce ki iştahım yok öyle. normal yiyorum.istahsiz da değilim.
gunaydin canim iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın?
canım dün çatlamış yumurtan hadi hayırlısı ama yinede ilişkiyi bırakmagünaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ateş tablom nasıl sizce
canım ye ne güzel bebeğin kilosu iyi olduktan sonra kendininkine çok takılma ne güzel fıstık anne olucaksın:)canım toz olanları da var aktarda, balla karıştırıp yiybilir eşin ya da hazır suyu var şişelerde.
biz su olanı almıştık.
inşallah canım benim.
evet canım normal, günde 5-6 kez olursa sorun yok dedi dr.
ama benimki gündüz değil hep gece oluyor ve ben takip edemiyorum
benim doktorum geçen hafta tarif etti anladım şükür.
şöyle ki; karnın normalde yumuşak ya karnının her yeri sert oluyor taş gibi.
kasılma böyle bir şeymiş canım.
geçmiş olsun canımm, ıhlamuru ihmal etme.
doktora danışmadan içme yine de canım.
geçmiş olsun canım. inşallah sıkıntı yaşamazsın artık
ben de aldım eksiklerini kuzumun a101den.
küçük biberon ile emziğini de aldım nukun.
güle güle kullansınlar:)
ben gene deli gibi yiyiyorum ama bu hafta yine kilo almadım hatta 200gr vermişim
aynen hala eksiğim var. bitmiyor bitmiyor...
tecrübe çok güzel bir şey, ne güzel anlatmış.
paylaştığın için teşekkür ederiz canım.
kızlar bişey soracağım size benim ateşimin hep böyle yüksek mi devam etmesi gerekiyor
tamam canım vaktin olunca yazarsın bekliyorum tavsiyeni
ayy zor iş gerçekten wc işi, bak sen aşık oldu demek hadi hayırlısı:)
hamdolsun canım sen nasılsın
sana da canım
ohh aynen:)
canım ben resim ekliycem biberon için bakarsın netten alabiliyorsan nettende alabilirsin, civilde bulamadım ben istediğimi netten alabilirim, bugün baktım a 101 e kauçuk değil slikonmuş canım biberon ucu ama dediğim gibi değil
canım başından beri çok yiyemiyorum bu sefer, canım bazen çok şey istiyor ama hemen tıkanıyorum, korkuyordum ya çok kilo alıcam diye ondan oldu heralde:) faydalı şeyler her gün mutlaka yumurta yoğurt süt tüketiyorum onun dışında yemek ne varsa yiyorum işte
canım benim eşimde çok ağırdır inan zaten bizim anlaşmazlığımızın en büyük sebebi bu, ben çok tez canlıyım bugünün işi yarına kalsın istemem onun beni yer bitirir düşüncesi, eşimse çok ama çok rahattır ona kalsa son gün alırdık biz ama bu sefer çok ağladım hamileliğimin başından beri e emirde çok yoruyor o hallerimi görünce insafa geldi beyimiz de erkenden alabildim, sende başla ufak ufak canım çok iyi anlıyorum seni
canım dün çatlamış yumurtan hadi hayırlısı ama yinede ilişkiyi bırakma
canım ye ne güzel bebeğin kilosu iyi olduktan sonra kendininkine çok takılma ne güzel fıstık anne olucaksın:)
rica ederim canım emirde faydasını görmüştüm
canım hemen hemen böyle olur inerde çıkarda ama sabit de olabilir bekleyip görücez ilk ayın ya bilemiyoruz senin ateş nasıl
yaa gerçekten mi yemek içmek bile zor oluyor tam ön dişlerim şiştiGecmis olsun cnm. 3.trimesterde dis etleri tekrar sisiyr. Lohusalikta da devam ediyr ne yazikki.
Bugunde ovulasyon testi yap cnm.
Iyi gunler de kullanin kizlar.
Günaydın hanımlar herkes nerelerde bakalım:)
Günaydın hayırlı cumalar can dostlar....:)
canım toz olanları da var aktarda, balla karıştırıp yiybilir eşin ya da hazır suyu var şişelerde.
biz su olanı almıştık.
inşallah canım benim.
evet canım normal, günde 5-6 kez olursa sorun yok dedi dr.
ama benimki gündüz değil hep gece oluyor ve ben takip edemiyorum
benim doktorum geçen hafta tarif etti anladım şükür.
şöyle ki; karnın normalde yumuşak ya karnının her yeri sert oluyor taş gibi.
kasılma böyle bir şeymiş canım.
geçmiş olsun canımm, ıhlamuru ihmal etme.
doktora danışmadan içme yine de canım.
geçmiş olsun canım. inşallah sıkıntı yaşamazsın artık
ben de aldım eksiklerini kuzumun a101den.
küçük biberon ile emziğini de aldım nukun.
güle güle kullansınlar:)
ben gene deli gibi yiyiyorum ama bu hafta yine kilo almadım hatta 200gr vermişim
aynen hala eksiğim var. bitmiyor bitmiyor...
tecrübe çok güzel bir şey, ne güzel anlatmış.
paylaştığın için teşekkür ederiz canım.
tamam canım vaktin olunca yazarsın bekliyorum tavsiyeni
sana da canım
canım ben resim ekliycem biberon için bakarsın netten alabiliyorsan nettende alabilirsin, civilde bulamadım ben istediğimi netten alabilirim, bugün baktım a 101 e kauçuk değil slikonmuş canım biberon ucu ama dediğim gibi değil
canım başından beri çok yiyemiyorum bu sefer, canım bazen çok şey istiyor ama hemen tıkanıyorum, korkuyordum ya çok kilo alıcam diye ondan oldu heralde:) faydalı şeyler her gün mutlaka yumurta yoğurt süt tüketiyorum onun dışında yemek ne varsa yiyorum işte
canım benim eşimde çok ağırdır inan zaten bizim anlaşmazlığımızın en büyük sebebi bu, ben çok tez canlıyım bugünün işi yarına kalsın istemem onun beni yer bitirir düşüncesi, eşimse çok ama çok rahattır ona kalsa son gün alırdık biz ama bu sefer çok ağladım hamileliğimin başından beri e emirde çok yoruyor o hallerimi görünce insafa geldi beyimiz de erkenden alabildim, sende başla ufak ufak canım çok iyi anlıyorum seni
canım ye ne güzel bebeğin kilosu iyi olduktan sonra kendininkine çok takılma ne güzel fıstık anne olucaksın:)
canım hemen hemen böyle olur inerde çıkarda ama sabit de olabilir bekleyip görücez ilk ayın ya bilemiyoruz senin ateş nasıl
Canim niyetlenmek birsey yapmak da galiba dua yerine geciyor.ben de geçen yarıyıl tatilinde kayserideyken ablam zorla örgü yaptirmisti hic bilmezdim.iki tane bebek hirkasi ördum bu tatilde giydirmek nasip olacak ins.darisi sana olsun ins.sorma eflalim.daha 17 yaşında.ama bana anlatmasını istiyorum.
hem yanlışı olursa biliyim gizlisi saklısı olmasın diye.hemde arkadaş gibi görüyo beni.içini döküyo :)
bugün komşuma gittim.örgü örüyodu.banada öğretsene abla dedim.
elinde mavi bi yün varmış.sana yelek örelim dedi.sonra baktık ip az yetmez.
bende bebek yeleği öğrenelim dedim
kolay bi örnekle başladım örmeye.
inşaallah oğluma giydirmek nasib olur
ah canim alışverişte takmiyorum gelirse beraber yapiyiruz yoksa gidip aliyorum ama yatak odası gardırop falan yerleri degisecek e haliyle ben yapamıyorum ayrica balkon var kapısınin dışarı doğru açılması icin usta gelicek. çekmeceler kırıldı 4 senede kırmayi nasıl becerdiysek istikbal servis gelicek onlari bi tamir edicek.sonra esim netten besiktir ana kucağıdir onlari o sipariş edicek oyle seyleri iyi bilir.vee tum bunlar icin agir vasita kocami bekliyorum.yogun biri desem musait zamanları var bol bol ama erteliyor iştee...tamam canım vaktin olunca yazarsın bekliyorum tavsiyeni
sana da canım
maşallah canim gule gule kullanin inş. eymen bey bayagi kismetli daha şimdiden belli maşallah...Kızlar hastane için yedek pijama aldım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/yedek-pijamam.1218212/
Bunlar da diğer teyzelerimizden oğluma gelenler http://www.kadinlarkulubu.com/forum.../eymenime-diger-teyzelerinden-gelenler.36270/
Bu da hastane çantamız eksikler var tamamlayınca koyarım içine http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
Canim niyetlenmek birsey yapmak da galiba dua yerine geciyor.ben de geçen yarıyıl tatilinde kayserideyken ablam zorla örgü yaptirmisti hic bilmezdim.iki tane bebek hirkasi ördum bu tatilde giydirmek nasip olacak ins.darisi sana olsun ins.
Teste gord 15 degil, 16.gun catladi yumurtan. Atesi de bekliyrz. Boyle giderse o da 16.gun gozukuyr. Ama kesin netlesene kadar 2 gun daha devam iliskiue.Şyi akşamlar kızlar ovulasyon testlerimi paylaşıyorum 14 ve 16 çalışma oldu 15 yınurtlamışım zatenhadi hayırlısı
inşaallah canımtevet çatladı dün çalışmada oldu inş. tutar yaa kaç 4 sene oldu
sizede kolay gelsin canımyaa gerçekten mi yemek içmek bile zor oluyor tam ön dişlerim şişti
saol canımm :)
kuzum benimde çantam hazır değil ütü yapılacak birsürü şeyler var bugün kv ve annem bizde kalıcaklar onlar hazırlayacaklar inştek başına olunca insanın canı yemek yemek istemiyor gerçekten ama dikkat et yinede canım
hayırlı cumalar tatlım
ıhlamurda içiyorum dr.um salı günü verdi antibiyotiği canım saol
tabi canım anlatsın bil her şeyini devir kötü malumsorma eflalim.daha 17 yaşında.ama bana anlatmasını istiyorum.
hem yanlışı olursa biliyim gizlisi saklısı olmasın diye.hemde arkadaş gibi görüyo beni.içini döküyo :)
bugün komşuma gittim.örgü örüyodu.banada öğretsene abla dedim.
elinde mavi bi yün varmış.sana yelek örelim dedi.sonra baktık ip az yetmez.
bende bebek yeleği öğrenelim dedim
kolay bi örnekle başladım örmeye.
inşaallah oğluma giydirmek nasib olur
hadi bakalım gelsin inşaallah bebişŞyi akşamlar kızlar ovulasyon testlerimi paylaşıyorum 14 ve 16 çalışma oldu 15 yınurtlamışım zatenhadi hayırlısı
anladım canım artık bir gazla yapar onlarıda sende rahatlarsın inşaallahah canim alışverişte takmiyorum gelirse beraber yapiyiruz yoksa gidip aliyorum ama yatak odası gardırop falan yerleri degisecek e haliyle ben yapamıyorum ayrica balkon var kapısınin dışarı doğru açılması icin usta gelicek. çekmeceler kırıldı 4 senede kırmayi nasıl becerdiysek istikbal servis gelicek onlari bi tamir edicek.sonra esim netten besiktir ana kucağıdir onlari o sipariş edicek oyle seyleri iyi bilir.vee tum bunlar icin agir vasita kocami bekliyorum.yogun biri desem musait zamanları var bol bol ama erteliyor iştee...
maşallah canim gule gule kullanin inş. eymen bey bayagi kismetli daha şimdiden belli maşallah...
tabi bozma ör canım senay inşaallah canım yaa.
anneme gösterdim beğenmedi.rengi kötü,çok sıkı olmuş,çocuk sıkılır bunu giyince kazık gibi dedi
insanda heves bırakmadı.ama ben niyetimi bozmucam.
ilk defa öğreniyorum.mükemmel olucak diye bişey yok zaten.
ben niyetimi bozmucam yinede.
Gunaydin kizlar.
Ben hic zaman bulamiyorum. Ne ara boyle yogunlastim hic bilemiyrm. Yazilanlari okuyamiyrm bile. Okusam cevap yazamiyrm. Benim kuzu hic durmuyr. Cok yapisti bana. Eskiden kucagimdayken yazardim. Simdi onu da yapamiyrm cunku telefona dokunmaya calisiyr ve bana izin vermiyr.
Tamam canım gün aşırı devam uzamamTeste gord 15 degil, 16.gun catladi yumurtan. Atesi de bekliyrz. Boyle giderse o da 16.gun gozukuyr. Ama kesin netlesene kadar 2 gun daha devam iliskiue.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?