Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet canim az ugrastirmadilar bizi.az ağlatmafi beni cok şükür gecti o gunler.tabi acisini rabbim simdi çıkarıyor.isteseler de yapamiyorlar oh.

canim dogru.peki anne memesi dokulu olanı eczanelerde bulabilir miyim.ne diye alıcam bi adı var mi.
ayy eflalim cantani hazırlamışsin vee eksik var diyosun. biz ne yapalım daha yeni başladık bi dünya eksik var yapılacak işler var.benim koca ağır vasita ona muhtac olmasam simdiye ben de bitirmistim islerimi ama bekliyorum....

istahin azalmış canim yine de faydali seyleri yiyorsun değil mi?.bu dönem dönem oluyo galiba benim de iki hafta önce ki iştahım yok öyle. normal yiyorum.istahsiz da değilim.
günaydın fıstıklar nasılsınız?2 gündür işler yoğundu giremedim okudugum kadarıyla herkes iyi...
gunaydin canim iyiyiz şükürler olsun sen nasılsın?

3 gun sonra ceker cizgiyi. Dun catlamia gorunuyr yumurtan. Iliskiye devam daha. Yumurtan caadigi icin acir goguslerin.

canım toz olanları da var aktarda, balla karıştırıp yiybilir eşin ya da hazır suyu var şişelerde.
biz su olanı almıştık.
inşallah canım benim.
zzyppp canim iki kur bi arada olmaz ya sogan ya da hayit ve adaçayı.

dgrpnr canim benim de oluyo karnım sert oluyo dedigin gibi sonra yumuşuyo normal herhalde.
evet canım normal, günde 5-6 kez olursa sorun yok dedi dr.
ama benimki gündüz değil hep gece oluyor ve ben takip edemiyorum
benim doktorum geçen hafta tarif etti anladım şükür.
şöyle ki; karnın normalde yumuşak ya karnının her yeri sert oluyor taş gibi.
kasılma böyle bir şeymiş canım.
geçmiş olsun canımm, ıhlamuru ihmal etme.
doktora danışmadan içme yine de canım.
geçmiş olsun canım. inşallah sıkıntı yaşamazsın artık
ben de aldım eksiklerini kuzumun a101den.
küçük biberon ile emziğini de aldım nukun.
güle güle kullansınlar:)
ben gene deli gibi yiyiyorum ama bu hafta yine kilo almadım hatta 200gr vermişim
aynen hala eksiğim var. bitmiyor bitmiyor...
tecrübe çok güzel bir şey, ne güzel anlatmış.
paylaştığın için teşekkür ederiz canım.

Cnm. Bence alma derim. Emirinkilerden koy hastaneye. Simdi bebekleri yikamiyrlar. Oglandan yazamiyrm. Yazacagim sana sonra
tamam canım vaktin olunca yazarsın bekliyorum tavsiyeni
ayy zor iş gerçekten wc işi, bak sen aşık oldu demek hadi hayırlısı:)
günaydın fıstıklar nasılsınız?2 gündür işler yoğundu giremedim okudugum kadarıyla herkes iyi...
hamdolsun canım sen nasılsın
Günaydın hayırlı cumalar can dostlar....:)
sana da canım
ohh aynen:)

canım ben resim ekliycem biberon için bakarsın netten alabiliyorsan nettende alabilirsin, civilde bulamadım ben istediğimi netten alabilirim, bugün baktım a 101 e kauçuk değil slikonmuş canım biberon ucu ama dediğim gibi değil

canım başından beri çok yiyemiyorum bu sefer, canım bazen çok şey istiyor ama hemen tıkanıyorum, korkuyordum ya çok kilo alıcam diye ondan oldu heralde:) faydalı şeyler her gün mutlaka yumurta yoğurt süt tüketiyorum onun dışında yemek ne varsa yiyorum işte

canım benim eşimde çok ağırdır inan zaten bizim anlaşmazlığımızın en büyük sebebi bu, ben çok tez canlıyım bugünün işi yarına kalsın istemem onun beni yer bitirir düşüncesi, eşimse çok ama çok rahattır ona kalsa son gün alırdık biz ama bu sefer çok ağladım hamileliğimin başından beri e emirde çok yoruyor o hallerimi görünce insafa geldi beyimiz de erkenden alabildim, sende başla ufak ufak canım çok iyi anlıyorum seni
günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar ateş tablom nasıl sizce

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
canım dün çatlamış yumurtan hadi hayırlısı ama yinede ilişkiyi bırakma
canım ye ne güzel bebeğin kilosu iyi olduktan sonra kendininkine çok takılma ne güzel fıstık anne olucaksın:)

rica ederim canım emirde faydasını görmüştüm
kızlar bişey soracağım size benim ateşimin hep böyle yüksek mi devam etmesi gerekiyor

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

canım hemen hemen böyle olur inerde çıkarda ama sabit de olabilir bekleyip görücez ilk ayın ya bilemiyoruz senin ateş nasıl

tevet çatladı dün çalışmada oldu inş. tutar yaa kaç 4 sene oldu

Gecmis olsun cnm. 3.trimesterde dis etleri tekrar sisiyr. Lohusalikta da devam ediyr ne yazikki.

Bugunde ovulasyon testi yap cnm.
yaa gerçekten mi yemek içmek bile zor oluyor tam ön dişlerim şişti
Iyi gunler de kullanin kizlar.

saol canımm :)

kuzum benimde çantam hazır değil ütü yapılacak birsürü şeyler var bugün kv ve annem bizde kalıcaklar onlar hazırlayacaklar inş tek başına olunca insanın canı yemek yemek istemiyor gerçekten ama dikkat et yinede canım

Günaydın hayırlı cumalar can dostlar....:)

hayırlı cumalar tatlım

ıhlamurda içiyorum dr.um salı günü verdi antibiyotiği canım saol

sorma eflalim.daha 17 yaşında.ama bana anlatmasını istiyorum.
hem yanlışı olursa biliyim gizlisi saklısı olmasın diye.hemde arkadaş gibi görüyo beni.içini döküyo :)

bugün komşuma gittim.örgü örüyodu.banada öğretsene abla dedim.
elinde mavi bi yün varmış.sana yelek örelim dedi.sonra baktık ip az yetmez.
bende bebek yeleği öğrenelim dedim
kolay bi örnekle başladım örmeye.
inşaallah oğluma giydirmek nasib olur

Şyi akşamlar kızlar ovulasyon testlerimi paylaşıyorum 14 ve 16 çalışma oldu 15 yınurtlamışım zaten hadi hayırlısı

Eklentiler

• image.webp
    130,5 KB · Görüntüleme: 94
  • image.webp
    91,2 KB · Görüntüleme: 88
Canim niyetlenmek birsey yapmak da galiba dua yerine geciyor.ben de geçen yarıyıl tatilinde kayserideyken ablam zorla örgü yaptirmisti hic bilmezdim.iki tane bebek hirkasi ördum bu tatilde giydirmek nasip olacak ins.darisi sana olsun ins.

ah canim alışverişte takmiyorum gelirse beraber yapiyiruz yoksa gidip aliyorum ama yatak odası gardırop falan yerleri degisecek e haliyle ben yapamıyorum ayrica balkon var kapısınin dışarı doğru açılması icin usta gelicek. çekmeceler kırıldı 4 senede kırmayi nasıl becerdiysek istikbal servis gelicek onlari bi tamir edicek.sonra esim netten besiktir ana kucağıdir onlari o sipariş edicek oyle seyleri iyi bilir.vee tum bunlar icin agir vasita kocami bekliyorum.yogun biri desem musait zamanları var bol bol ama erteliyor iştee...
maşallah canim gule gule kullanin inş. eymen bey bayagi kismetli daha şimdiden belli maşallah...

ay inşaallah canım yaa.
anneme gösterdim beğenmedi.rengi kötü,çok sıkı olmuş,çocuk sıkılır bunu giyince kazık gibi dedi
insanda heves bırakmadı.ama ben niyetimi bozmucam.
ilk defa öğreniyorum.mükemmel olucak diye bişey yok zaten.
ben niyetimi bozmucam yinede.

Şyi akşamlar kızlar ovulasyon testlerimi paylaşıyorum 14 ve 16 çalışma oldu 15 yınurtlamışım zaten hadi hayırlısı
Teste gord 15 degil, 16.gun catladi yumurtan. Atesi de bekliyrz. Boyle giderse o da 16.gun gozukuyr. Ama kesin netlesene kadar 2 gun daha devam iliskiue.

Gunaydin kizlar.
Ben hic zaman bulamiyorum. Ne ara boyle yogunlastim hic bilemiyrm. Yazilanlari okuyamiyrm bile. Okusam cevap yazamiyrm. Benim kuzu hic durmuyr. Cok yapisti bana. Eskiden kucagimdayken yazardim. Simdi onu da yapamiyrm cunku telefona dokunmaya calisiyr ve bana izin vermiyr.

tevet çatladı dün çalışmada oldu inş. tutar yaa kaç 4 sene oldu
inşaallah canım
sizede kolay gelsin canım
tabi canım anlatsın bil her şeyini devir kötü malum

ayy inşaallah canım zaten bizim topik erkek bebek topiği oldu:)
hadi bakalım gelsin inşaallah bebiş
anladım canım artık bir gazla yapar onlarıda sende rahatlarsın inşaallah

öyle teyzesi kv de diyor çok kısmetli bu kuzu diyor
tabi bozma ör canım sen

canım kolay gelsin sana kendinden haber ver iyiyim diye biz bekleriz sahalara dönmeni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…