Günaydın canım allah kolaylık versinGunaydin kizlar.
Ben hic zaman bulamiyorum. Ne ara boyle yogunlastim hic bilemiyrm. Yazilanlari okuyamiyrm bile. Okusam cevap yazamiyrm. Benim kuzu hic durmuyr. Cok yapisti bana. Eskiden kucagimdayken yazardim. Simdi onu da yapamiyrm cunku telefona dokunmaya calisiyr ve bana izin vermiyr.
inşaallah canım
sizede kolay gelsin canım
tabi canım anlatsın bil her şeyini devir kötü malum
ayy inşaallah canım zaten bizim topik erkek bebek topiği oldu:)
hadi bakalım gelsin inşaallah bebiş
anladım canım artık bir gazla yapar onlarıda sende rahatlarsın inşaallah
öyle teyzesi kv de diyor çok kısmetli bu kuzu diyor
tabi bozma ör canım sen
canım kolay gelsin sana kendinden haber ver iyiyim diye biz bekleriz sahalara dönmeni:)
Iyi gunlerde kullanirsin insallah cnm. Bir numara buyuk sis kullan. O zaman kazik gibi olmaz.komşumda bi top yün varmış.mavi renkteymiş.
çeyizimde pemve ve sarı renkte bebek yeleği vardı.
mavide olsun.hazırlıklı olalım
ama annem hiç beğenmedi rengini,örgümü.
kazık gibi örmüşsün.ben örerim ona dedi.
daha ilk defa öğreniyorum.çok kasıyorum örerken.maksat elim oyalansın diye başladım zaten
Oyyy rahat koca...catlatir seni simdi o. Ama sakin ha... sakin olmaya devam. Nasil olsa yapacak o isleri cnm.ah canim alışverişte takmiyorum gelirse beraber yapiyiruz yoksa gidip aliyorum ama yatak odası gardırop falan yerleri degisecek e haliyle ben yapamıyorum ayrica balkon var kapısınin dışarı doğru açılması icin usta gelicek. çekmeceler kırıldı 4 senede kırmayi nasıl becerdiysek istikbal servis gelicek onlari bi tamir edicek.sonra esim netten besiktir ana kucağıdir onlari o sipariş edicek oyle seyleri iyi bilir.vee tum bunlar icin agir vasita kocami bekliyorum.yogun biri desem musait zamanları var bol bol ama erteliyor iştee...
maşallah canim gule gule kullanin inş. eymen bey bayagi kismetli daha şimdiden belli maşallah...
Saol cnm..inşaallah canım
sizede kolay gelsin canım
tabi canım anlatsın bil her şeyini devir kötü malum
ayy inşaallah canım zaten bizim topik erkek bebek topiği oldu:)
hadi bakalım gelsin inşaallah bebiş
anladım canım artık bir gazla yapar onlarıda sende rahatlarsın inşaallah
öyle teyzesi kv de diyor çok kısmetli bu kuzu diyor
tabi bozma ör canım sen
canım kolay gelsin sana kendinden haber ver iyiyim diye biz bekleriz sahalara dönmeni:)
Çılgınsın yahu
Çılgınsın yahu
Bu sislerle cok sert olur. 3.5 nunara yap sen sisini cnm. Guzel olmus ellerine saglik.
canım hiç kırılmasın hevesin yap sen kafan dağılır çok iyi oluyor, emire hamile kalmadan önce bende yelek battaniye örmüştüm sonra emire hamile kaldım:) inşaallah seninde öyle olurkomşumda bi top yün varmış.mavi renkteymiş.
çeyizimde pemve ve sarı renkte bebek yeleği vardı.
mavide olsun.hazırlıklı olalım
ama annem hiç beğenmedi rengini,örgümü.
kazık gibi örmüşsün.ben örerim ona dedi.
daha ilk defa öğreniyorum.çok kasıyorum örerken.maksat elim oyalansın diye başladım zaten
tamam canım sağol listene bir daha bakayım benOyyy rahat koca...catlatir seni simdi o. Ama sakin ha... sakin olmaya devam. Nasil olsa yapacak o isleri cnm.
kac gundur yazamadim firsat olmadi. Kv ne uyuz oldum..acaba sizler ne yapmissiniz da elalem falancanin gelinleri boyleymis diyecekmis sizin hakkinizda merak ettim. Kadin kendi kendine tiribe girmis. Kendine olan ilgi azalmis o nedenle de cocuk gibi simarmis. Birak cocuklari pispislasin analarini. Bizlerin yiprandigi yeter.
Saol cnm..
Benim listem var ya. Bebek icin olan herseyi hastanede kullandim. Battaniye yetmedi bile.
Hastane icin yeni alma.derim. zaten bebekleri yikamiyrlar artik. Sildikleri icin inanilmaz batiyr kiyafetleri. Elindekkler yeter cnm. Sonra ihtiyaclarina harcarsin. Buaarada emire de bisiler almayi unutma. Kiskanclik olmasin
canım hiç kırılmasın hevesin yap sen kafan dağılır çok iyi oluyor, emire hamile kalmadan önce bende yelek battaniye örmüştüm sonra emire hamile kaldım:) inşaallah seninde öyle olur
tamam canım sağol listene bir daha bakayım ben
emire scoter alıcaz birde bir çizgi filim var thomas diye onun trenini istiyor ondan alıcaz hediye paketi yapıp kardeşin getirdi sana diyicez doğumda:) şu dönemde de alıyorum emire eksiği var kuzumun kışlık kardeşine aldığımızı kıskanmadı bile inşaallah hep böyle olur
canım güzel duruyor, annemde bebek örgülerini bu numarayla yapar ama bebe yünüyle yumuşak iplerle
inşaallah canım inşaallah:)oh içimi ferhatlattın canım ya.
dün başlamıştım zaten bi hevesle.evdeki işi gücü bile bırakmıştım :)
akşam annem öyle diyince hiç elime almadım.
bakarsın örgü bitince güzel haberler alırım
Kizarim sana hem de cokkkkk... ben hep demiyr muyum tiroid hormonlariniza baktirin diye. Gebe kalmaya en buyuk engel cunku..cozumu de cok kolay ayrica..hemen bir endokrinoloji uzmanina git cnm tahlillerinle. Ilaca da basla. 1 ayda duzelir. Ben hala iciyrm ilac cnm.kızlar birde aklıma bişey takıldı.
demin birisi konu açmış.8 yıllık evliymiş çocuğu olmamış.tüp bebek denemiş oda negatif sonuçlanmış.
asıl sorun tiroidmiş.yeni farketmişler.
benimde aileden gelen bi tiroid rahatsızlığı var.annem bu yüzden ameliyat oldu.boğazında nodülleri var hala.
anne tarafımda herkeste var.annaannem,annem geç hamile kalmış hep.teyzemin hiç olmadı.
geçenlerde dr.a gitmiştim.tiroidimi biraz yüksek buldu.ilaca başlıyalım dedi.
sonra arada kaynadı.aşılama filan önerdi.
aşılamayı kabul etmediğim için bi daha gitmedim o dr.a
sanırım bu işi ihmal etmemeliyim.belkide asıl sorunum budur.
Canım tabi baktır hem de hemen kız ihmal edilir mi bukızlar birde aklıma bişey takıldı.
demin birisi konu açmış.8 yıllık evliymiş çocuğu olmamış.tüp bebek denemiş oda negatif sonuçlanmış.
asıl sorun tiroidmiş.yeni farketmişler.
benimde aileden gelen bi tiroid rahatsızlığı var.annem bu yüzden ameliyat oldu.boğazında nodülleri var hala.
anne tarafımda herkeste var.annaannem,annem geç hamile kalmış hep.teyzemin hiç olmadı.
geçenlerde dr.a gitmiştim.tiroidimi biraz yüksek buldu.ilaca başlıyalım dedi.
sonra arada kaynadı.aşılama filan önerdi.
aşılamayı kabul etmediğim için bi daha gitmedim o dr.a
sanırım bu işi ihmal etmemeliyim.belkide asıl sorunum budur.
Kizarim sana hem de cokkkkk... ben hep demiyr muyum tiroid hormonlariniza baktirin diye. Gebe kalmaya en buyuk engel cunku..cozumu de cok kolay ayrica..hemen bir endokrinoloji uzmanina git cnm tahlillerinle. Ilaca da basla. 1 ayda duzelir. Ben hala iciyrm ilac cnm.
Canım tabi baktır hem de hemen kız ihmal edilir mi bu
Canım hafta içi hemen git bir endokrin uzmanına git, ben öyle yapmıştım emirde son ay yükselmişti doğumdan sonra gitmiştim düzelmiştine biliyim canım.hiç üstünde durmadım.şimdi eteklerim tutuştu.
gebeliğe engelmiş.
benim tsh değerim 3,5 yada 4 arası bişeydi.
sonuçlarım annemdeydi.hastane ona yakın diye evime getirmedim.
Canım hafta içi hemen git bir endokrin uzmanına git, ben öyle yapmıştım emirde son ay yükselmişti doğumdan sonra gitmiştim düzelmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?