Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım allah kolaylık versin

komşumda bi top yün varmış.mavi renkteymiş.
çeyizimde pemve ve sarı renkte bebek yeleği vardı.
mavide olsun.hazırlıklı olalım
ama annem hiç beğenmedi rengini,örgümü.
kazık gibi örmüşsün.ben örerim ona dedi.
daha ilk defa öğreniyorum.çok kasıyorum örerken.maksat elim oyalansın diye başladım zaten

Iyi gunlerde kullanirsin insallah cnm. Bir numara buyuk sis kullan. O zaman kazik gibi olmaz.

Oyyy rahat koca...catlatir seni simdi o. Ama sakin ha... sakin olmaya devam. Nasil olsa yapacak o isleri cnm.

kac gundur yazamadim firsat olmadi. Kv ne uyuz oldum..acaba sizler ne yapmissiniz da elalem falancanin gelinleri boyleymis diyecekmis sizin hakkinizda merak ettim. Kadin kendi kendine tiribe girmis. Kendine olan ilgi azalmis o nedenle de cocuk gibi simarmis. Birak cocuklari pispislasin analarini. Bizlerin yiprandigi yeter.
Saol cnm..
Benim listem var ya. Bebek icin olan herseyi hastanede kullandim. Battaniye yetmedi bile.
Hastane icin yeni alma.derim. zaten bebekleri yikamiyrlar artik. Sildikleri icin inanilmaz batiyr kiyafetleri. Elindekkler yeter cnm. Sonra ihtiyaclarina harcarsin. Buaarada emire de bisiler almayi unutma. Kiskanclik olmasin

arkadaşlar yine soru soracam ya bu ateş yöntemi %100 kesin mi?yani yumurta çatlasa bu kesin ateş ölçülernde belli olr mu.yumurta çatlayp da ateşi yükselmeyn olmz mı?????????

canım hiç kırılmasın hevesin yap sen kafan dağılır çok iyi oluyor, emire hamile kalmadan önce bende yelek battaniye örmüştüm sonra emire hamile kaldım:) inşaallah seninde öyle olur
tamam canım sağol listene bir daha bakayım ben

emire scoter alıcaz birde bir çizgi filim var thomas diye onun trenini istiyor ondan alıcaz hediye paketi yapıp kardeşin getirdi sana diyicez doğumda:) şu dönemde de alıyorum emire eksiği var kuzumun kışlık kardeşine aldığımızı kıskanmadı bile inşaallah hep böyle olur
2.5 numara şiş canım.
komşum verdi şişlerle yünü.o öğretiyo sağolsun.
Eki Görüntüle 1281239 nasıl

canım güzel duruyor, annemde bebek örgülerini bu numarayla yapar ama bebe yünüyle yumuşak iplerle

oh içimi ferhatlattın canım ya.
dün başlamıştım zaten bi hevesle.evdeki işi gücü bile bırakmıştım :)
akşam annem öyle diyince hiç elime almadım.
bakarsın örgü bitince güzel haberler alırım

inşaallah canım inşaallah:)

kızlar birde aklıma bişey takıldı.
demin birisi konu açmış.8 yıllık evliymiş çocuğu olmamış.tüp bebek denemiş oda negatif sonuçlanmış.
asıl sorun tiroidmiş.yeni farketmişler.
benimde aileden gelen bi tiroid rahatsızlığı var.annem bu yüzden ameliyat oldu.boğazında nodülleri var hala.
anne tarafımda herkeste var.annaannem,annem geç hamile kalmış hep.teyzemin hiç olmadı.

geçenlerde dr.a gitmiştim.tiroidimi biraz yüksek buldu.ilaca başlıyalım dedi.
sonra arada kaynadı.aşılama filan önerdi.
aşılamayı kabul etmediğim için bi daha gitmedim o dr.a

sanırım bu işi ihmal etmemeliyim.belkide asıl sorunum budur.

Kizarim sana hem de cokkkkk... ben hep demiyr muyum tiroid hormonlariniza baktirin diye. Gebe kalmaya en buyuk engel cunku..cozumu de cok kolay ayrica..hemen bir endokrinoloji uzmanina git cnm tahlillerinle. Ilaca da basla. 1 ayda duzelir. Ben hala iciyrm ilac cnm.

Canım tabi baktır hem de hemen kız ihmal edilir mi bu

tamam cutem kızma hemen giderim
peki adet olmamı bekliyim mi?yoksa hemen ilk fırsattamı gidiyim mi?
bir hafta kaldı adete.
bi şey daha sorucam.kadın doğum uzmanına mı gidiyim endokrin uzmanınamı gidiyim?

Canım tabi baktır hem de hemen kız ihmal edilir mi bu

ne biliyim canım.hiç üstünde durmadım.şimdi eteklerim tutuştu.
gebeliğe engelmiş.

benim tsh değerim 3,5 yada 4 arası bişeydi.
sonuçlarım annemdeydi.hastane ona yakın diye evime getirmedim.

ne biliyim canım.hiç üstünde durmadım.şimdi eteklerim tutuştu.
gebeliğe engelmiş.

benim tsh değerim 3,5 yada 4 arası bişeydi.
sonuçlarım annemdeydi.hastane ona yakın diye evime getirmedim.
Canım hafta içi hemen git bir endokrin uzmanına git, ben öyle yapmıştım emirde son ay yükselmişti doğumdan sonra gitmiştim düzelmişti

Duha canım benim söylediğim biberonlar bunlar, gittigidiyorda var

Nuk First Choice Cam Biberon
Bebedor Cam Biberon Isıya Dayanıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…