Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normal değer kaç olması lazım peki?
senin kaçtı?
Canım çok geçti üstünden hatırlayamıyorum, cutem daha tecrübeli bu konuda ben ilaç kullanmadım sonuçta, o daha iyi yönlendirir seni

normal değer kaç olması lazım peki?
senin kaçtı?
Gebe kalmadan once ve gebeligin ilk 3 ayinda 2nin altinda, sonraki 6 ay da 3 un altinda olmasi lazim.cnm.
Bekleme hemen git..endokrinolojiye

canlar tokattayiz yani ilçesinde eltimleri ziyarete geldik hep beraber kv falan.kv iyice yaşlanmis kabul ediyrum gelitken de esime çattı hem yol tarif ediyo ne anlarsa arkadan eşimin kafasını karistiriyo anne sus deyince de suclu oluyo terbiyesiz diyo esime asıl kim orasi meçhul.

cutem yok takmiyorm bekliyorum nasıl olsa yapilacak ona da hak veriyorum evin eksiği yapilacagi bitmiyor bıktım diyor ben de bıktım ama ne yapalım olacak.

iyi gezmeler canım
iyi akşamlar kızlar bugün ki testim buda ateş tablom :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

canım 16. gün çatlamış görünüyor

cutem kv ye gelince cok acik yazamıyorum.
kalabalik bi ortamdaydik guya onemli misafirler varmis.misafirler bizim de degil yani kv ye gelmedi ler.sonra biz hosgeldin dedik tanıştık sonra konusmalar falan oldu salonda biz niye gelmemimisiz iceri ben mutfaktaydim baska odalardaydim.belki 50 kisi vardir kalabalik rahat edemem diye girmedim yani girmek ikimizinde hic aklına gelmedi.o arada kv çok sinirlenmis herkes varmis biz yokmuşuz(halbuki başka kimseler de vardı iceri girmeyen ama gözü dönmüş takmis ya bize gormuyo anlamiyo) asıl bixim olmamız gerekmis.bilmem biz filanin geliniymisiz goze batiyormusuz.sacmaliga bakin ben de acikca dedim anne ortada hicbirsey yok problem edicek biz saygısızlık yapmadik.birinin bakiskarindan rahatsiz olmus mus da.amann anne o kim ki boşuna kendine stres yapıyorsun falan anlattım da normsle dondu.
kadin resmen beni nazlandirip oturun diyor ki kusura bakmasin gercekten kınıyorum kv mi.iyice tanidim ve işimiz zor diyorum bundan sonra.

Canlar...
Hamisler ve annisler...
Bir arkadasim bu siteyi tavsiye etti. Cidden cok hosuma gitti. Sizlere de tavsiye etmek istedim.

sevgilibebek.com

Her turlu yardimci bili mevcut

günaydın kızlar kimsecikler yok,ben maalesef uykuyu iyice kaybettim,baş agrılarımdan bıktım neolacak böyle anlamadım,hergün sabahın 5buçuk 6 sında uyanıyorum çok güçsüzüm,çok fazlada şişmeye başladım,elim yüzüm bacaklarım çok şişiyor,bide bugün günüm var bütün işlerimi dünden hallettim bi börek kaldı onu fırına sürecem,ama nasıl hizmet etcem bilmiyorum,hem fiziksel hem ruhsal berbatım

Gunaydin cnm. Seni ruh halin cok etkiledi cnm.zaten.
Artik sen hizmet etme. Gelenler yapsin bi zahmet.

1. günümde 36.0
2.günümde 36.3
3.günümde ---
4.günümde 36.2
5.günümde 36.1
6. günümde 36.1
7. günümde ----
8.günümde ---- *
9.günümde 36.0 *
10.günümde 35.9
11.günümde 36.0
12. günümde 36.0
13. günümde 35.9
14.günümde 36.7
15.günümde 36.7
16.günümde 36.3
17.günümde---
18.günümde---
19.günümde 35.9
20. günümde ---
21.günümde 36.3
22.günümde 36.4
23. günümde 36.6
24.günümde 36.5
25.günümde 36.6
26.gunumde 36.4
27.gunumde 36.6
28.gunumde 36.5
29.gunumde 36.6
30. Gunumde 36.8
31.gunumde 36.9

29. Gun adet gunum ben 2 gun once test yaptim silik cizgi cikti dun gene yaptim hic cikmadi kan testim 1.20 cikti ve hala hanile oldugumu dusunuyorum daha onceki gebeligimde 4q. Gun 72 ckmisti daha yeni dollenmksti bu da boyle olblr mi

1. günümde 36.0
2.günümde 36.3
3.günümde ---
4.günümde 36.2
5.günümde 36.1
6. günümde 36.1
7. günümde ----
8.günümde ---- *
9.günümde 36.0 *
10.günümde 35.9
11.günümde 36.0
12. günümde 36.0
13. günümde 35.9
14.günümde 36.7
15.günümde 36.7
16.günümde 36.3
17.günümde---
18.günümde---
19.günümde 35.9
20. günümde ---
21.günümde 36.3
22.günümde 36.4
23. günümde 36.6
24.günümde 36.5
25.günümde 36.6
26.gunumde 36.4
27.gunumde 36.6
28.gunumde 36.5
29.gunumde 36.6
30. Gunumde 36.8
31.gunumde 36.9

29. Gun adet gunum ben 2 gun once test yaptim silik cizgi cikti dun gene yaptim hic cikmadi kan testim 1.20 cikti ve hala hanile oldugumu dusunuyorum daha onceki gebeligimde 4q. Gun 72 ckmisti daha yeni dollenmksti bu da boyle olblr mi

panik oluyorum işte ya gelişmiyor, kilo almıyorsa diye

çok güzeller canım güle güle kullanın.
bir sürü kıyafeti olmuş miniğin ne güzel.
benim ilk giyeceklerinden başka yok
hmm anladım canım benim. acil şifa diliyorum sana.
gayet normal canım, herkes anlayışla karşılar bu durumu.
ben bebeğim yokken bile senin kadar bakamıyorum pc ye. maaşallah iyi yetişiyorsun valla.
Rüzgarın parmaklarını ısır, o parmaklarla dokunmaya çalışıyor bide telefona yaaa oyyy....
canım sen nasıl ihmal edersin böyle bir şeyi. hiç zaman kaybetme tedavine başla canım.

keşke aralardaki ölçümleriniz de olsaydı. kan testinize göre negatif.bir ihtimal 19. gün yumurtlamış olabilirsiniz. 2 gün daha bekleyip test yapın. biraz karışık olmuş sizinki. ateşi kurallara uygun ölçtünüz değil mi? ilk sayfada yazıyor.

panik yok yavrum. gelişir kuzun. senden alacağını alır. ama sen kendine bakmazsan güçsüz kalırsın.
vallahi kuzum çok zorlanmaya başladım. büyüdükçe daha da yorucu oluyormuş onu anladım. sürekli halsiz halde dolaşıyorum evde. 5 dakikalık zaman bulsam ya uyuyorum ya wc ye gidiyorum ya da bişiler atıştırıyorum. eşim de hep yorgun. bi de ona bakıyorum. perişanım

hehe yaşlanmış o yaşlanmış.
ya da karakterinde var karışmadan edemiyor. allah sabır versin kaynanalardan, görümcelerden, eltilerden çekenlere.
Allaha şükür bir problem yaşamadım, inşallah böyle gider.
Canlar...
Hamisler ve annisler...
Bir arkadasim bu siteyi tavsiye etti. Cidden cok hosuma gitti. Sizlere de tavsiye etmek istedim.

sevgilibebek.com

Her turlu yardimci bili mevcut
hakikaten çok güzel bilgiler. teşekkür ederiz canım. hepsi altın değerinde yazılanların.
tekrar uyku moduna geçeceksin canım, ben de bir ara öyleydim ama senin aklında bir sürü şey olduğu için de uyuyamıyor olabilirsin.
ayaklarını dikip uzan en az yarım saat, şişliklere iyi gelir. bir de tuzu kes.
misafirlerin de bu durumunu anlayışla karşılar, kendileri yapsın servislerini ne olacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…