Canım çok geçti üstünden hatırlayamıyorum, cutem daha tecrübeli bu konuda ben ilaç kullanmadım sonuçta, o daha iyi yönlendirir seninormal değer kaç olması lazım peki?
senin kaçtı?
Canım çok geçti üstünden hatırlayamıyorum, cutem daha tecrübeli bu konuda ben ilaç kullanmadım sonuçta, o daha iyi yönlendirir seni
Gebe kalmadan once ve gebeligin ilk 3 ayinda 2nin altinda, sonraki 6 ay da 3 un altinda olmasi lazim.cnm.normal değer kaç olması lazım peki?
senin kaçtı?
Gebe kalmadan once ve gebeligin ilk 3 ayinda 2nin altinda, sonraki 6 ay da 3 un altinda olmasi lazim.cnm.
Bekleme hemen git..endokrinolojiye
Senden de cnm benim...tamam canım.pzt günü ilk işim bunu halletmek olucak.
Allah razı olsun canım yaa.
iyi gezmeler canımcanlar tokattayiz yani ilçesinde eltimleri ziyarete geldik hep beraber kv falan.kv iyice yaşlanmis kabul ediyrum gelitken de esime çattı hem yol tarif ediyo ne anlarsa arkadan eşimin kafasını karistiriyo anne sus deyince de suclu oluyo terbiyesiz diyo esime asıl kim orasi meçhul.
cutem yok takmiyorm bekliyorum nasıl olsa yapilacak ona da hak veriyorum evin eksiği yapilacagi bitmiyor bıktım diyor ben de bıktım ama ne yapalım olacak.
iyi akşamlar kızlar bugün ki testim buda ateş tablom :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
16.gun cnm yumurtan. Yarinki atese gore ff de cizgini ceker.iyi akşamlar kızlar bugün ki testim buda ateş tablom :)
dedigim gün yum.olmuş canım yanı 16.günde hadi hayırlısıiyi akşamlar kızlar bugün ki testim buda ateş tablom :)
Gunaydin cnm. Seni ruh halin cok etkiledi cnm.zaten.günaydın kızlar kimsecikler yok,ben maalesef uykuyu iyice kaybettim,baş agrılarımdan bıktım neolacak böyle anlamadım,hergün sabahın 5buçuk 6 sında uyanıyorum çok güçsüzüm,çok fazlada şişmeye başladım,elim yüzüm bacaklarım çok şişiyor,bide bugün günüm var bütün işlerimi dünden hallettim bi börek kaldı onu fırına sürecem,ama nasıl hizmet etcem bilmiyorum,hem fiziksel hem ruhsal berbatım
panik oluyorum işte ya gelişmiyor, kilo almıyorsa diyetamam canım vaktin olunca yazarsın bekliyorum tavsiyeni
ayy zor iş gerçekten wc işi, bak sen aşık oldu demek hadi hayırlısı:)
hamdolsun canım sen nasılsın
sana da canım
ohh aynen:)
canım ben resim ekliycem biberon için bakarsın netten alabiliyorsan nettende alabilirsin, civilde bulamadım ben istediğimi netten alabilirim, bugün baktım a 101 e kauçuk değil slikonmuş canım biberon ucu ama dediğim gibi değil
canım başından beri çok yiyemiyorum bu sefer, canım bazen çok şey istiyor ama hemen tıkanıyorum, korkuyordum ya çok kilo alıcam diye ondan oldu heralde:) faydalı şeyler her gün mutlaka yumurta yoğurt süt tüketiyorum onun dışında yemek ne varsa yiyorum işte
canım benim eşimde çok ağırdır inan zaten bizim anlaşmazlığımızın en büyük sebebi bu, ben çok tez canlıyım bugünün işi yarına kalsın istemem onun beni yer bitirir düşüncesi, eşimse çok ama çok rahattır ona kalsa son gün alırdık biz ama bu sefer çok ağladım hamileliğimin başından beri e emirde çok yoruyor o hallerimi görünce insafa geldi beyimiz de erkenden alabildim, sende başla ufak ufak canım çok iyi anlıyorum seni
canım dün çatlamış yumurtan hadi hayırlısı ama yinede ilişkiyi bırakma
canım ye ne güzel bebeğin kilosu iyi olduktan sonra kendininkine çok takılma ne güzel fıstık anne olucaksın:)
rica ederim canım emirde faydasını görmüştüm
canım hemen hemen böyle olur inerde çıkarda ama sabit de olabilir bekleyip görücez ilk ayın ya bilemiyoruz senin ateş nasıl
çok güzeller canım güle güle kullanın.Kızlar hastane için yedek pijama aldım http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/photos/yedek-pijamam.1218212/
Bunlar da diğer teyzelerimizden oğluma gelenler http://www.kadinlarkulubu.com/forum.../eymenime-diger-teyzelerinden-gelenler.36270/
Bu da hastane çantamız eksikler var tamamlayınca koyarım içine http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?gallery/albums/hastane-cantamiz.36271/
hmm anladım canım benim. acil şifa diliyorum sana.yaa gerçekten mi yemek içmek bile zor oluyor tam ön dişlerim şişti
saol canımm :)
kuzum benimde çantam hazır değil ütü yapılacak birsürü şeyler var bugün kv ve annem bizde kalıcaklar onlar hazırlayacaklar inştek başına olunca insanın canı yemek yemek istemiyor gerçekten ama dikkat et yinede canım
hayırlı cumalar tatlım
ıhlamurda içiyorum dr.um salı günü verdi antibiyotiği canım saol
gayet normal canım, herkes anlayışla karşılar bu durumu.Gunaydin kizlar.
Ben hic zaman bulamiyorum. Ne ara boyle yogunlastim hic bilemiyrm. Yazilanlari okuyamiyrm bile. Okusam cevap yazamiyrm. Benim kuzu hic durmuyr. Cok yapisti bana. Eskiden kucagimdayken yazardim. Simdi onu da yapamiyrm cunku telefona dokunmaya calisiyr ve bana izin vermiyr.
canım sen nasıl ihmal edersin böyle bir şeyi. hiç zaman kaybetme tedavine başla canım.kızlar birde aklıma bişey takıldı.
demin birisi konu açmış.8 yıllık evliymiş çocuğu olmamış.tüp bebek denemiş oda negatif sonuçlanmış.
asıl sorun tiroidmiş.yeni farketmişler.
benimde aileden gelen bi tiroid rahatsızlığı var.annem bu yüzden ameliyat oldu.boğazında nodülleri var hala.
anne tarafımda herkeste var.annaannem,annem geç hamile kalmış hep.teyzemin hiç olmadı.
geçenlerde dr.a gitmiştim.tiroidimi biraz yüksek buldu.ilaca başlıyalım dedi.
sonra arada kaynadı.aşılama filan önerdi.
aşılamayı kabul etmediğim için bi daha gitmedim o dr.a
sanırım bu işi ihmal etmemeliyim.belkide asıl sorunum budur.
keşke aralardaki ölçümleriniz de olsaydı. kan testinize göre negatif.bir ihtimal 19. gün yumurtlamış olabilirsiniz. 2 gün daha bekleyip test yapın. biraz karışık olmuş sizinki. ateşi kurallara uygun ölçtünüz değil mi? ilk sayfada yazıyor.1. günümde 36.0
2.günümde 36.3
3.günümde ---
4.günümde 36.2
5.günümde 36.1
6. günümde 36.1
7. günümde ----
8.günümde ---- *
9.günümde 36.0 *
10.günümde 35.9
11.günümde 36.0
12. günümde 36.0
13. günümde 35.9
14.günümde 36.7
15.günümde 36.7
16.günümde 36.3
17.günümde---
18.günümde---
19.günümde 35.9
20. günümde ---
21.günümde 36.3
22.günümde 36.4
23. günümde 36.6
24.günümde 36.5
25.günümde 36.6
26.gunumde 36.4
27.gunumde 36.6
28.gunumde 36.5
29.gunumde 36.6
30. Gunumde 36.8
31.gunumde 36.9
29. Gun adet gunum ben 2 gun once test yaptim silik cizgi cikti dun gene yaptim hic cikmadi kan testim 1.20 cikti ve hala hanile oldugumu dusunuyorum daha onceki gebeligimde 4q. Gun 72 ckmisti daha yeni dollenmksti bu da boyle olblr mi
panik yok yavrum. gelişir kuzun. senden alacağını alır. ama sen kendine bakmazsan güçsüz kalırsın.panik oluyorum işte ya gelişmiyor, kilo almıyorsa diye
çok güzeller canım güle güle kullanın.
bir sürü kıyafeti olmuş miniğin ne güzel.
benim ilk giyeceklerinden başka yok
hmm anladım canım benim. acil şifa diliyorum sana.
gayet normal canım, herkes anlayışla karşılar bu durumu.
ben bebeğim yokken bile senin kadar bakamıyorum pc ye. maaşallah iyi yetişiyorsun valla.
Rüzgarın parmaklarını ısır, o parmaklarla dokunmaya çalışıyor bide telefona yaaa oyyy....
canım sen nasıl ihmal edersin böyle bir şeyi. hiç zaman kaybetme tedavine başla canım.
hehe yaşlanmış o yaşlanmış.canlar tokattayiz yani ilçesinde eltimleri ziyarete geldik hep beraber kv falan.kv iyice yaşlanmis kabul ediyrum gelitken de esime çattı hem yol tarif ediyo ne anlarsa arkadan eşimin kafasını karistiriyo anne sus deyince de suclu oluyo terbiyesiz diyo esime asıl kim orasi meçhul.
cutem yok takmiyorm bekliyorum nasıl olsa yapilacak ona da hak veriyorum evin eksiği yapilacagi bitmiyor bıktım diyor ben de bıktım ama ne yapalım olacak.
hakikaten çok güzel bilgiler. teşekkür ederiz canım. hepsi altın değerinde yazılanların.Canlar...
Hamisler ve annisler...
Bir arkadasim bu siteyi tavsiye etti. Cidden cok hosuma gitti. Sizlere de tavsiye etmek istedim.
sevgilibebek.com
Her turlu yardimci bili mevcut
tekrar uyku moduna geçeceksin canım, ben de bir ara öyleydim ama senin aklında bir sürü şey olduğu için de uyuyamıyor olabilirsin.günaydın kızlar kimsecikler yok,ben maalesef uykuyu iyice kaybettim,baş agrılarımdan bıktım neolacak böyle anlamadım,hergün sabahın 5buçuk 6 sında uyanıyorum çok güçsüzüm,çok fazlada şişmeye başladım,elim yüzüm bacaklarım çok şişiyor,bide bugün günüm var bütün işlerimi dünden hallettim bi börek kaldı onu fırına sürecem,ama nasıl hizmet etcem bilmiyorum,hem fiziksel hem ruhsal berbatım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?