kendime bakıyorum, iştahım yerinde. dr un verdiği demir kalsiyum vs ye devam hiç aksatmadım.panik yok yavrum. gelişir kuzun. senden alacağını alır. ama sen kendine bakmazsan güçsüz kalırsın.
vallahi kuzum çok zorlanmaya başladım. büyüdükçe daha da yorucu oluyormuş onu anladım. sürekli halsiz halde dolaşıyorum evde. 5 dakikalık zaman bulsam ya uyuyorum ya wc ye gidiyorum ya da bişiler atıştırıyorum. eşim de hep yorgun. bi de ona bakıyorum. perişanım
ilk bastaki 13 15. Gunler griptim atesim vardi. Hergun 7de olctum evet 3 aydir ypiyorumkeşke aralardaki ölçümleriniz de olsaydı. kan testinize göre negatif.bir ihtimal 19. gün yumurtlamış olabilirsiniz. 2 gün daha bekleyip test yapın. biraz karışık olmuş sizinki. ateşi kurallara uygun ölçtünüz değil mi? ilk sayfada yazıyor.
Hey Allah'ım çok komik bir sebepten tirip yapmış canım gerçekten, sen tavrını belli etmişsin düşünme bundan sonra o düşünsüncutem kv ye gelince cok acik yazamıyorum.
kalabalik bi ortamdaydik guya onemli misafirler varmis.misafirler bizim de degil yani kv ye gelmedi ler.sonra biz hosgeldin dedik tanıştık sonra konusmalar falan oldu salonda biz niye gelmemimisiz iceri ben mutfaktaydim baska odalardaydim.belki 50 kisi vardir kalabalik rahat edemem diye girmedim yani girmek ikimizinde hic aklına gelmedi.o arada kv çok sinirlenmis herkes varmis biz yokmuşuz(halbuki başka kimseler de vardı iceri girmeyen ama gözü dönmüş takmis ya bize gormuyo anlamiyo) asıl bixim olmamız gerekmis.bilmem biz filanin geliniymisiz goze batiyormusuz.sacmaliga bakin ben de acikca dedim anne ortada hicbirsey yok problem edicek biz saygısızlık yapmadik.birinin bakiskarindan rahatsiz olmus mus da.amann anne o kim ki boşuna kendine stres yapıyorsun falan anlattım da normsle dondu.
kadin resmen beni nazlandirip oturun diyor ki kusura bakmasin gercekten kınıyorum kv mi.iyice tanidim ve işimiz zor diyorum bundan sonra.
canım senden kalır yanım yok saat 2 ile 3 arası bir uyanıyorum tam iki saat uyuyamıyorum, uyuduğum zamanlarda sürekli uyanıyorum, sabah dediğin saatde emir sağolsun uyandırıyor, eşim bakıyor kalkıp ama sesinden uyuyamıyorum kigünaydın kızlar kimsecikler yok,ben maalesef uykuyu iyice kaybettim,baş agrılarımdan bıktım neolacak böyle anlamadım,hergün sabahın 5buçuk 6 sında uyanıyorum çok güçsüzüm,çok fazlada şişmeye başladım,elim yüzüm bacaklarım çok şişiyor,bide bugün günüm var bütün işlerimi dünden hallettim bi börek kaldı onu fırına sürecem,ama nasıl hizmet etcem bilmiyorum,hem fiziksel hem ruhsal berbatım
bazı günlerde ölçüm yok o yüzden ben yorum yapmıyım yanlış olur:) inşaallah geç döllenmedir1. günümde 36.0
2.günümde 36.3
3.günümde ---
4.günümde 36.2
5.günümde 36.1
6. günümde 36.1
7. günümde ----
8.günümde ---- *
9.günümde 36.0 *
10.günümde 35.9
11.günümde 36.0
12. günümde 36.0
13. günümde 35.9
14.günümde 36.7
15.günümde 36.7
16.günümde 36.3
17.günümde---
18.günümde---
19.günümde 35.9
20. günümde ---
21.günümde 36.3
22.günümde 36.4
23. günümde 36.6
24.günümde 36.5
25.günümde 36.6
26.gunumde 36.4
27.gunumde 36.6
28.gunumde 36.5
29.gunumde 36.6
30. Gunumde 36.8
31.gunumde 36.9
29. Gun adet gunum ben 2 gun once test yaptim silik cizgi cikti dun gene yaptim hic cikmadi kan testim 1.20 cikti ve hala hanile oldugumu dusunuyorum daha onceki gebeligimde 4q. Gun 72 ckmisti daha yeni dollenmksti bu da boyle olblr mi
alır canım hiç merak etme sen, emirde 16 kilo aldım 2850 doğdu, şimdi sadece 6 kilo aldım 10 la tamamlarım sanırım ve eymenin kilosu daha iyipanik oluyorum işte ya gelişmiyor, kilo almıyorsa diye
çok güzeller canım güle güle kullanın.
bir sürü kıyafeti olmuş miniğin ne güzel.
benim ilk giyeceklerinden başka yok
hmm anladım canım benim. acil şifa diliyorum sana.
gayet normal canım, herkes anlayışla karşılar bu durumu.
ben bebeğim yokken bile senin kadar bakamıyorum pc ye. maaşallah iyi yetişiyorsun valla.
Rüzgarın parmaklarını ısır, o parmaklarla dokunmaya çalışıyor bide telefona yaaa oyyy....
canım sen nasıl ihmal edersin böyle bir şeyi. hiç zaman kaybetme tedavine başla canım.
bana gelince iki gündür ateşim çıkıyor 37.8 lere halsizim
doktorumu aradım minoset iç dedi. eğer 38 i geçerse ateşin acile git hemen dedi.
bugün henüz ateşim yok şükür ama böbreklerim hafif ağrıyor. sanırım idrar yollarımdaki enfeksiyon geçmedi
bugün acile gideceğim. kuzum da iyidir umarım
panik oluyorum işte ya gelişmiyor, kilo almıyorsa diye
çok güzeller canım güle güle kullanın.
bir sürü kıyafeti olmuş miniğin ne güzel.
benim ilk giyeceklerinden başka yok
hmm anladım canım benim. acil şifa diliyorum sana.
gayet normal canım, herkes anlayışla karşılar bu durumu.
ben bebeğim yokken bile senin kadar bakamıyorum pc ye. maaşallah iyi yetişiyorsun valla.
Rüzgarın parmaklarını ısır, o parmaklarla dokunmaya çalışıyor bide telefona yaaa oyyy....
canım sen nasıl ihmal edersin böyle bir şeyi. hiç zaman kaybetme tedavine başla canım.
Ya peki ates dusmez miydi hem yukselipte adet olan yoktur degilmiHey Allah'ım çok komik bir sebepten tirip yapmış canım gerçekten, sen tavrını belli etmişsin düşünme bundan sonra o düşünsün
canım senden kalır yanım yok saat 2 ile 3 arası bir uyanıyorum tam iki saat uyuyamıyorum, uyuduğum zamanlarda sürekli uyanıyorum, sabah dediğin saatde emir sağolsun uyandırıyor, eşim bakıyor kalkıp ama sesinden uyuyamıyorum ki
yaşadıkların kolay değil canım etkiliyor uykunu her şeyini, inşaallah bundan sonrası hep iyi olsun
misafirinle kolay gelsin oturmasın gelende bir zahmet
bazı günlerde ölçüm yok o yüzden ben yorum yapmıyım yanlış olur:) inşaallah geç döllenmedir
alır canım hiç merak etme sen, emirde 16 kilo aldım 2850 doğdu, şimdi sadece 6 kilo aldım 10 la tamamlarım sanırım ve eymenin kilosu daha iyi
sizinde olur annesi, eymenede abisinden kalanlar kuzenlerden gelenler olmasaydı bir şeyimiz olmazdı emirde bizde yavaş yavaş almıştık
haber ver canım geçmiş olsun
iyi gezmeler canım
canım 16. gün çatlamış görünüyor
16.gun cnm yumurtan. Yarinki atese gore ff de cizgini ceker.
dedigim gün yum.olmuş canım yanı 16.günde hadi hayırlısı
geçmiş olsun cnm.bana gelince iki gündür ateşim çıkıyor 37.8 lere halsizim
doktorumu aradım minoset iç dedi. eğer 38 i geçerse ateşin acile git hemen dedi.
bugün henüz ateşim yok şükür ama böbreklerim hafif ağrıyor. sanırım idrar yollarımdaki enfeksiyon geçmedi
bugün acile gideceğim. kuzum da iyidir umarım
cnm. bebek arabasında yanımda oturuyr. birlikte yemek yiyoruz. ama o zamanı bile bulmak çok zor. yardım edecek kimse yok cnm. annem gelmiyr. kv yi de ben istemiyorum cnm.kendime bakıyorum, iştahım yerinde. dr un verdiği demir kalsiyum vs ye devam hiç aksatmadım.
canım benim sakın beslenmeni aksatma, Rüzgari da götür yanında, gerekirse masaya oturt anakucağına, karşılıklı yiyin.
herkesin sana ihtiyacı var, onlara yetebilmen için güçlü olman lazım. yardımları geri çevirme, bırak etrafındakiler ne yapabiliyorsa yapsın. bu günleri geri getiremezsin canım.
dr. demese bile ben kaç kere yazdım burdan cnm. hiç dinlememişsin abla sözügebeliğe engel olduğunu bilseydim ihmal edermiydim hiç.
bugüne kadar 7 tane ayrı doktora gittim.
hepsi gördü tahlillerimi.bişey demedi.
en son gittiğim dr.tsh biraz yüksek.normalde 3. üstünde olunca ilaca başlatıyorum dedi.
sonra oda unuttu bende.aşılama yapalım dediği için bi daha gitmedim.
yarın doktora gidicem inşaallah.
akıntı vs girmediğin ff muhtemelen o gün yumurtladın diyr. kesikli çizgi bu demek.hapinize teşekkür ederim kızlar evet 16 gün ve değerlendirmişim :) bugün ff çizgiyi çekti ama kesik kesik bu ne anlama geliyor acaba ? bide bundan sonra beklemek kaldı hadi hayırlısı ilişkiye gün aşırı devam mı etsem acaba ?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
akıntı vs girmediğin ff muhtemelen o gün yumurtladın diyr. kesikli çizgi bu demek.
şimdi ff e gir. tests kısmında opk kısmı var. 15.gunune gel. opk yı + yap. o zaman kalın kesintisiz çizgi olur. ne olur ne olmaz diye ilişkiyi de bırakma derim. pco dan dolayı emin olamıyorum tam senin için canım.
tatlı telaşlar ne kadar güzel o günleri inş. bizde görürüz :)selam kızlar mutlu pazarlar hepinize :)
dün annem ve kv. eşyaları ütülediler hastane çantamızı hazırladık sadece benim iç çamaşırlarım vs kaldı
ama çok halsizim yorgunum canım hiç birşey istemiyor
15.gune opk + yazmamiz o gunku ovulasyon testin pozitif oldugu icin cnm. Opk ovulasyon testi demek. 16.gun siliklesmesi o gun catladigini gosteriyr. Yani atesle ovulasyon testi birebir ayni tuttu sende. Yine birkac gun daha gun asiriya devam et cnm. Garantiye alalim.yaptım canım benim çok sgol evet çizgi düzelti + yı çizgi düzelsin diye yaptık dimi başka anlamı yok yani ateş tablom da ovulasyona testine göre gidiyor bence sence de öyle dimi 15 gün çift çizgi pozitif 16 gün silikleşti ve ff o gün çizgiyi çekti :) ben gün aşırı devam edeyim o zaman :) buda düzeltilmiş tablom :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
AMİN canım inş göreceksiniz :)tatlı telaşlar ne kadar güzel o günleri inş. bizde görürüz :)
geçmiş olsun cnm.
cnm. bebek arabasında yanımda oturuyr. birlikte yemek yiyoruz. ama o zamanı bile bulmak çok zor. yardım edecek kimse yok cnm. annem gelmiyr. kv yi de ben istemiyorum cnm.
dr. demese bile ben kaç kere yazdım burdan cnm. hiç dinlememişsin abla sözü
akıntı vs girmediğin ff muhtemelen o gün yumurtladın diyr. kesikli çizgi bu demek.
şimdi ff e gir. tests kısmında opk kısmı var. 15.gunune gel. opk yı + yap. o zaman kalın kesintisiz çizgi olur. ne olur ne olmaz diye ilişkiyi de bırakma derim. pco dan dolayı emin olamıyorum tam senin için canım.
AMİN canım inş göreceksiniz :)
dgrpnr - canım çok geçmiş olsun haber et kendinden....
cutem - siteyi çok beğendim canım saol paylaşımın için
hifa - tatlım ark. dediği gibi en kısa zamanda endokrine
boran - canım benimde gece uykularım düzensiz sürekli uyanıyorum 2 saat oturup tekrar uykuya dalıyorum dengem şaştı resmen... tuzu çok çok azalt canım bak şişliklerin ineceğini göreceksin.. kolay gelsin misafirlerin yardım etsin :)
Direk endokrinolojiye cnmcanım benim tsh'ın yüksek olduğunu bilmiyodum ki
canım ben ilk önce kadın doğuma mı gidiyim?o mu yönlendiricek beni endokrolin uzmanına?
yoksa direk randevu alınır mı endokrolin uzmanından?
özele gitmeyi düşünüyorum.
benim salı günü kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum almış mı kilo.Hey Allah'ım çok komik bir sebepten tirip yapmış canım gerçekten, sen tavrını belli etmişsin düşünme bundan sonra o düşünsün
canım senden kalır yanım yok saat 2 ile 3 arası bir uyanıyorum tam iki saat uyuyamıyorum, uyuduğum zamanlarda sürekli uyanıyorum, sabah dediğin saatde emir sağolsun uyandırıyor, eşim bakıyor kalkıp ama sesinden uyuyamıyorum ki
yaşadıkların kolay değil canım etkiliyor uykunu her şeyini, inşaallah bundan sonrası hep iyi olsun
misafirinle kolay gelsin oturmasın gelende bir zahmet
bazı günlerde ölçüm yok o yüzden ben yorum yapmıyım yanlış olur:) inşaallah geç döllenmedir
alır canım hiç merak etme sen, emirde 16 kilo aldım 2850 doğdu, şimdi sadece 6 kilo aldım 10 la tamamlarım sanırım ve eymenin kilosu daha iyi
sizinde olur annesi, eymenede abisinden kalanlar kuzenlerden gelenler olmasaydı bir şeyimiz olmazdı emirde bizde yavaş yavaş almıştık
haber ver canım geçmiş olsun
ilaca başlaman gerektiğini söylemiş ya canım benim. senin ihmalin tam da burada; aşılama yaptırmasan bile hemen endokrin uzmanına gidip tedavine başlayabilirdin. neyse ki hiçbir şey için geç değil. sakın üzülüp kafana takma direk endokrinolojiden randevu al.gebeliğe engel olduğunu bilseydim ihmal edermiydim hiç.
bugüne kadar 7 tane ayrı doktora gittim.
hepsi gördü tahlillerimi.bişey demedi.
en son gittiğim dr.tsh biraz yüksek.normalde 3. üstünde olunca ilaca başlatıyorum dedi.
sonra oda unuttu bende.aşılama yapalım dediği için bi daha gitmedim.
yarın doktora gidicem inşaallah.
teşekkür ederim.geçmiş olsun cnm.
cnm. bebek arabasında yanımda oturuyr. birlikte yemek yiyoruz. ama o zamanı bile bulmak çok zor. yardım edecek kimse yok cnm. annem gelmiyr. kv yi de ben istemiyorum cnm.
dr. demese bile ben kaç kere yazdım burdan cnm. hiç dinlememişsin abla sözü
ohh iyi olmuş artık rahat rahat bekleyebilirsin canım.selam kızlar mutlu pazarlar hepinize :)
dün annem ve kv. eşyaları ütülediler hastane çantamızı hazırladık sadece benim iç çamaşırlarım vs kaldı
ama çok halsizim yorgunum canım hiç birşey istemiyor
sağ ol canım birazdan hastaneye gideceğiz. gelince haber veririm.AMİN canım inş göreceksiniz :)
dgrpnr - canım çok geçmiş olsun haber et kendinden....
cutem - siteyi çok beğendim canım saol paylaşımın için
hifa - tatlım ark. dediği gibi en kısa zamanda endokrine
boran - canım benimde gece uykularım düzensiz sürekli uyanıyorum 2 saat oturup tekrar uykuya dalıyorum dengem şaştı resmen... tuzu çok çok azalt canım bak şişliklerin ineceğini göreceksin.. kolay gelsin misafirlerin yardım etsin :)
Haberdar et cnm...benim salı günü kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum almış mı kilo.
aldıysa artık endişe etmeyeceğim :)
dediğin gibi yavaş yavaş alırız canım, bir de mevlitte geliyor bir sürü eşya, onu düşünerek de almamaya karar vermiştik.
etrafında kuzenlerinin olması güzel :)
ilaca başlaman gerektiğini söylemiş ya canım benim. senin ihmalin tam da burada; aşılama yaptırmasan bile hemen endokrin uzmanına gidip tedavine başlayabilirdin. neyse ki hiçbir şey için geç değil. sakın üzülüp kafana takma direk endokrinolojiden randevu al.
teşekkür ederim.
çocuk bakmak hayattaki en zor, özveri ve sabır isteyen şey olsa gerek. yardım edeninin olmaması da kötü şans canım.
allah kolaylık versin.
ohh iyi olmuş artık rahat rahat bekleyebilirsin canım.
benim de bebişin çantası hazır ama benimkinde birkaç eksik var. onları da tamamlayınca üstümden büyük bir yük kalkacak.
sağ ol canım birazdan hastaneye gideceğiz. gelince haber veririm.
Normalde yazar. Ama sen mutlaka endokrinoloji uzmanina gorun. Hatta demir dahil kan testlerini ona yaptirt. Cunku saglik ocaginin bakamadigi seyler var tiroid icin. Onlara da bakar. Surekli delok desik olma. Hem usg de ceker endokrinci. Tam muayene eder yani cnm. Saglik ocagini iptal et.kızlar şimdi sağlık ocağından randevu aldım yarın.
tahlillerimi orda yaptırıcam.hemde demirim eksikti ilaç kullanıyodum.kanımada baktırıcam.
gerek görülürse yine ilaç yazsın.
sonrada tahlilimi endokronojiye göstericem.
sağlık ocağındaki dr. bana tsh hormonu için ilaç yazar mı ?
yoksa endokronoloi uzmanımı yazması gerekiyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?