Normalde yazar. Ama sen mutlaka endokrinoloji uzmanina gorun. Hatta demir dahil kan testlerini ona yaptirt. Cunku saglik ocaginin bakamadigi seyler var tiroid icin. Onlara da bakar. Surekli delok desik olma. Hem usg de ceker endokrinci. Tam muayene eder yani cnm. Saglik ocagini iptal et.
çok sagol canım allah razı olsun senden her soruma cevap verdim çok çok sagol canı benim hadi bakalım inş. güzel hediye alırım :) peki ovulasyon testine devam edeyim mi canım15.gune opk + yazmamiz o gunku ovulasyon testin pozitif oldugu icin cnm. Opk ovulasyon testi demek. 16.gun siliklesmesi o gun catladigini gosteriyr. Yani atesle ovulasyon testi birebir ayni tuttu sende. Yine birkac gun daha gun asiriya devam et cnm. Garantiye alalim.
Dpo da day past ovulation yani yumurtlamadan sonra gecen gun demek. Adete kadar kendi otomatik sayacak bua y icin hediye sana ff de
Senden de razi olsun cnm. Ne demek.çok sagol canım allah razı olsun senden her soruma cevap verdim çok çok sagol canı benim hadi bakalım inş. güzel hediye alırım :))
Etme istersen cnm. Zaten atesle de ayni senin. Atesle takip ederiz.Kızlar iyi akşamlar benim vugün 19 günüm test yapmaya devam etsem mi acaba
canım benim döngüm hep uzun gidiyor düzensiz yani genelde 35 40 günde oluyorum ama geçen ay değil onan önceki ay 25 günde oldu geçen ayda soğan kürü yapıyordum 23 günde oldum :) bakalım kısmet artık :)Senden de razi olsun cnm. Ne demek.
Guzel haberini aliriz insallah. Dongun kisaydi dimi senin? Simdi 16.gun yumurtladin. Minimum 26 maksimum 32 gun olur adetin.
tamam canım ateş ölçmeye devam bakalım inş. bu topik bana uğurlu gelir :)Etme istersen cnm. Zaten atesle de ayni senin. Atesle takip ederiz.
Bu sefer maksimum 32 gun cnm. Cunku kesin yumurtladin biliyrz. Hatta icin raht etmezse adetinin 23.gunu kanda progesteron baktir. Yumurtanin catlayip catlamadigini kesinnnn gosterir. Kizlar yazar nerede yaptiracagini.canım benim döngüm hep uzun gidiyor düzensiz yani genelde 35 40 günde oluyorum ama geçen ay değil onan önceki ay 25 günde oldu geçen ayda soğan kürü yapıyordum 23 günde oldum :) bakalım kısmet artık :)
canım bence de yumurtladım vala bu ay ben bide incir kürü yaptım canım klomende içtim inş. işe yaramıştır şimdi progestan kullanıyorum bebek olursa tutunsun olmazsa adetim gelsin diye evet o testi yaptırmayı düşünüyorum ama progestan içtiğim için etkilermi kiBu sefer maksimum 32 gun cnm. Cunku kesin yumurtladin biliyrz. Hatta icin raht etmezse adetinin 23.gunu kanda progesteron baktir. Yumurtanin catlayip catlamadigini kesinnnn gosterir. Kizlar yazar nerede yaptiracagini.
Iste o konuda fikrim yok cnm. Etkilenir mi etkilenmez mi bilemiyrm.canım bence de yumurtladım vala bu ay ben bide incir kürü yaptım canım klomende içtim inş. işe yaramıştır şimdi progestan kullanıyorum bebek olursa tutunsun olmazsa adetim gelsin diye evet o testi yaptırmayı düşünüyorum ama progestan içtiğim için etkilermi ki
tamma canım çok sagol şimdi geriye beklemek kaldı :)Iste o konuda fikrim yok cnm. Etkilenir mi etkilenmez mi bilemiyrm.
maşallah :) kaç aylık kuzun kaç yaşındasın bu arada :)Benim kuzuyu yikamistim. 5.30 da bi yatti hala uyuyr masallah. Umarim gece dikmez beni ayaga
öyle tabi, ben de o yüzden bu yaşıma kadar erteledim :) ama artık canıma can katmaya hazırım :)Haberdar et cnm...
Bebek baska bisiymis cnm. Yasamadan bilinmiyrmus cidden. Ne okul ne is ne evlilik.... hepsinin sorumlulugu hicbirsey bebek sorumlulugunun yaninda.
canım sağlık ocaklarına pek güvenemem ben ama sen bilirsin yine de.kızlar şimdi sağlık ocağından randevu aldım yarın.
tahlillerimi orda yaptırıcam.hemde demirim eksikti ilaç kullanıyodum.kanımada baktırıcam.
gerek görülürse yine ilaç yazsın.
sonrada tahlilimi endokronojiye göstericem.
sağlık ocağındaki dr. bana tsh hormonu için ilaç yazar mı ?
yoksa endokronoloi uzmanımı yazması gerekiyor?
yıkanınca rahatlamış yavrum. e o kadar uykuyu gece kopmak için kullanacak bence hehehe...Benim kuzuyu yikamistim. 5.30 da bi yatti hala uyuyr masallah. Umarim gece dikmez beni ayaga
5 ay 2 hafta 4 gunluk cnm.maşallah :) kaç aylık kuzun kaç yaşındasın bu arada :)
öyle tabi, ben de o yüzden bu yaşıma kadar erteledim :) ama artık canıma can katmaya hazırım :)
canım sağlık ocaklarına pek güvenemem ben ama sen bilirsin yine de.
yıkanınca rahatlamış yavrum. e o kadar uykuyu gece kopmak için kullanacak bence hehehe...
Gecmis olsun cnm. Allah korusun erken dogmasindansa azicim antibiyotik daha masum olabilir cnm. Enfeksiyon erken dogumu tetikler cunku. Yarin doktoruna da danis istersen.ben de anca geldim hastaneden bir şeyler atıştırdım.
benim o istenmeyen misafirler gitmemiş
yine lokositler, epiteller, canlı bakteriler bende. yatıya gelmişler herhalde.
bu sefer daha az ama şükür. tek dozluk antibiyotikten verdi. bir de kültür aldı o çarşamba çıkacak. ona göre de antibiyotik içeceğimmoralim bozuk, kuzucuğum antibiyotiğe maruz kalacak ikinciye
bir de diyorum ki acaba bu tek içimliği de yarın doktorumu arayıp mı içsem?
Buna sanirim en canli ornek benim ablamGecmis olsun cnm. Allah korusun erken dogmasindansa azicim antibiyotik daha masum olabilir cnm. Enfeksiyon erken dogumu tetikler cunku. Yarin doktoruna da danis istersen.
Uzulme kuzum. Cok sukur ikinizde sagliklisiniz masallah..zor zamanlar geride kaldi bile.Buna sanirim en canli ornek benim ablam
Allah bağışlasın canım rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin inş5 ay 2 hafta 4 gunluk cnm.
2 tane kaybettim ben. Bu ilk kuzum dolayisiyla. Bir daha da sansim olacagini sanmiyorum bebek icin kendi sagligim acisindan. 31 yasimdayim.
Ohhhh..gelsin bakalim minnosun)
Artik gece o mu kopar ben mi bilemiyrm cnmher gun yikarim. Ama bugun uyuyacagi tuttu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?