Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gecmis olsun bacim...
Aman gozunu seveyim tedavini alsatma cute ablamin da dedigi gibi erken dogum sebeplerinden bir tanesi...
Umarim en kisa zamanda iyilesirsin ♥♥♥

Gecmis olsun bacim...
Aman gozunu seveyim tedavini alsatma cute ablamin da dedigi gibi erken dogum sebeplerinden bir tanesi...
Umarim en kisa zamanda iyilesirsin ♥♥♥
sağ ol canım. yok aksatır mıyım hiç, bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
çok farklı bir duyguymuş bu, normalde olsa bu kadar önemsemezdim. söz konusu bebek olunca önce onun canı sonra benimki geliyor vallaha. bir de şimdiden böyle, doğunca düşünemiyorum bile neler hissedeceğimi:)

Aynen bacim oldukca degisik tarif edilemez duygular...
Rabb'im her bayana nasip etsin ins. Bu duyguyu ♥♥♥
Anne icgudusu olarak onu kanatlarinin altina aliyorsun hayatinin anlami birden o oluveriyor....
Gunlerce uykusuz kalsam baksam yine de offf demem yeter ki evladima birsey olmasin ♥♥♥
Saglikli bir sekilde ve zamaninda alirsin ins. Kucagina bacim ♥♥♥

Bu arada bacilarim ben mi abartiyorum...
Benim kv dem bu aralar sapir supur opuyor oglumu...
Artik oglum buyudu tamam opmwlerine izin veriyorum ama artik kp in yaninda bugunde oyle opunce tukurugune bogma istersen dedim...
Sen resmen hirpalioorsun dedim ve tabi ki kp bana hak verdi...
Oda uok valla tukurugum olmuyo falan dedi ne zaman opse islak mendille temizliyorum tukurugunu bulastiriyor belli...
Birde yengem dogum yapti oglu yogun bakimdaydi yaninda kaldi biraz...
Birlikte yogun bakima gitmisler neymis o gelin cok akilli zekiymis...
Yogun bakimda yatan ocuga kerbela topragi yedirmis ve zemzem suyu icirmis...
Dusunun daha anne sutu almamis bebek...
Bende gercekten ne zekiymis dedim...
Ida dimi demez mi
Bende ne zekisi gerizekaliymis o dedim..
Yogun bakimda ki bebege toprak yedirmekte neyin nesi dedim...
Bebegin solunum sikintisi oluyo ara ara solunuma bagliyorlar agzindan hortum atmislar o sekilde besliyorlar ...
Allah (cc) im cilditlracaktim neredeyse ..
Kafasinda da sislik var bebegin enfeksiyon almamasi gerek bizim yenge enfeksiyona davetiye cikarmis resmen...

Kv nin sapur supur sulu sulu opmesi hic hos degil. Bebekte olsa saygiya ihtiyaci var. Ben bile o sekilde opulmekten hoslanmazken neden bir bebegi o sekilde opeyim kiii.

Yengeye de pes dogrusu. Cahilligin boylesi. Hastane gorevlileri farketse anneyi yanina bile sokmazlar bence. Toprak yedirmek ne demek.ya...

Cok haklisin ablam ♥
Cok sukur gecti gitti o gunler...
Ablam sen nasilsin Yusuf umuz nasil ?

Bu arada ben test yaptim tahminen dpo 10 da ...
Sukur cizgi cikmadi
Rabb'im once isteyen bacilarima nasip etsin
AMIN....
Dpo10 erken test icin cnm..adet gelmezse tekrarla cnm.

Biz iyiyiz sukur. Hergun yeni bir sey ogrenerek zamanini geciriyr yusuf. Ben de yorgunlugumu atmaya calisiyrm cnm.

Sonunda cumartesi regl olabildim adetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Bana yardımcı olur musunuz hanımlar?

Mrb canlar giremiyorym hic 27 gunluk kuzum uyku ve gaz sorunu nedeniule baya zorluyor annesini. Gunduzleri uyuyor Eren uyurkem bende evi topla gelen giden derken dinlemiyorum. Ve biliyorsunuz epilepsim var uykusuzluk tetikliyor hamd olsun nobetim olmadi ama halsixlikler basladi ama cok sukur annem yanimda. Kv de en son ayin 15 inde grip olan iki torunu ole geldi brndeEren ile odadan cikmadimo gunden beri ne aradi nede grldi zaten mktoplamda 3 kere geldi heodinde ayri bir surat . Ve kadin kizi ile yine planlar pesinde son gekdiklerinde oddan Eren I cikarmafim diye onu saptirip millete anlatiryor kadinin digum yaptigim gun dediigi laf var hic unutmam onu annem baam abim taki takti bebege bana kadin ordan diyo ki biz hazirladik evde getirmedim ameliyat isi ne olur ne olmaz almadim yanima . Bu nedemek simdi sizce kizlarsaptiripmillete

Cnm gazli donem zordur. Ama gececk. Annen yanindaymis masallah. Kv yi de bosver. Defolsun gelmesin pislik. Inanilmaz sinirlendim. Dediginin ne anlama geldigini hepimiz biliyrz cnm. Senin canini degil takacagi 3 kurusu dusunmus pislik. Allahim gecinden versin cnm. Sen getirme aklina o pislik kadinin ima ettigi seyi.

çok şükür canım benim saol :)

geçmiş olsun canım bende 3. antibiyotiği kullanıyorum maalesef direndim ama geçmedi bazen kullanmak kullanmamaktan daha iyi canım dr.una danış ona göre kullan
Cok haklisin ablam ♥
Cok sukur gecti gitti o gunler...
Ablam sen nasilsin Yusuf umuz nasil ?

Bu arada ben test yaptim tahminen dpo 10 da ...
Sukur cizgi cikmadi
Rabb'im once isteyen bacilarima nasip etsin
AMIN....

Amin canım hayırlısı olsun :)

Sonunda cumartesi regl olabildim adetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Cnm..adetin 3. Gunu kizlar hep gitti dr.a hormon testleri icin. Nelere bakiliyr bilmiyrm.

23.gun yapilan bir test yok. Sadece yumurtan catladi mi catlamadi mi diye kontrol icin yumurtlamadan 7 gun sonra progesteron testi yaptiriliyr.

Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...

günaydın canım o kuzuyu yesinlerr :)

canım benim maşallah büyümüş Eren paşa :) sen kendine dikkat et bulduğun her fırsatta dinlen. dediğin gibi uykusuzluk yorgunluk tetikliyor nöbetleri Allah korusun.... annen yanında şükür :) kv pes yani neyi düşünüyor ya inanamıyorumm takı makıyı geç burda en önemli olan sizin sağlığınız boşver gelmesin daha hayırlı canım çok sinir oldum şimdiiiiii

aaaaaaaa şok oldum yok artık !!!!! ya nasıl insanlar bunlar zaten hasta bir bebek nasıl yapabiliyorlar cahillik başka birşey demiyorum çok üzüldüm gerçekten

canım kv de okadar öpmesine anlam veremedim bize bile yapılsa ne kadar sinir oluruz yavrum ne yapsın

Ya peki ates dusmez miydi hem yukselipte adet olan yoktur degilmi
canım ben olmuştum yüksek ateşle adet
hadi canım bekliyoruz hep beraber gelsin topiğimize yeni bir hamiş uzun zaman oldu, aslında ilişkiye devem etsen iyi olur ama dikkatli olarak ne olur ne olmaz:)
güle güle giysin kuzun canım, arada olur öyle halsizlik iyi hissedince yaparsın
almıştır tabi annesi

doğru düşünmüşsün canım çok hediye geliyor
canım sağlık ocağında her tahlil yapılmıyor uzman onayı gereken tahliller var, endokrinoloji yoksa dahiliyeye gidebilirsin canım
canım geçmiş olsun kullan tabi enfeksiyon daha zararlı bebek için, inşaallah şifa olur
hayır abartmıyorsun hala emiri öyle şapur şupur öpemez kimse!!

yengeyede pes cahillik başa bela nasıl yedirir toprak ya!!!
Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...
:) aramıza hoş geldin cutem emir 2 diyorum:)
Canım 3. gün yaptırman lazım 23. gün yoktur tahlil

canım Allah yardımcın olsun gaz çok zor gerçekten

kv ne de yuhhhhh diyorum hadsiz densiz sakın ama sakın düşünüpte canını sıkma, kötü niyeti kendine dönssün onun

Günaydın canlarım

yine sıkıntı hep sıkıntı bu sene sanırım benim için çok zorlu oldu

eşim son bir haftadır pamuk gibiydi bir ilgi alaka güzel sözler, dedim rüyanda ak sakallı dede gördün heralde üzme bu kadını artık diye seni uyardı diyorum

dün dışarı çıkacaktık her şey arabaya binene kadar güzeldi, ne olduysa arabada başladık yine tartışmaya, kızlar inanın ben artık eşimle bir yere gitmek istemiyorum kimin gözü varsa gözü çıksın diye beddua ediyorum artık kınamayın beni her zaman mı böyle olur, okuyorum üflüyorum yok kesinlikle saçma basit sebeplerden birbirimize giriyoruz, benim gezme keyfim rezil oluyor, o huzursuzluğa emirde götürdüğümüz oyun alanında ağlaya ağlaya bizi çıldırttı, bende ağlaya ağlaya gittim ağlaya ağlaya döndüm, artık istemiyorum eşimle bir yere gitmek, eve geldik adam bin pişman ama yüzüne bakmıyorum bakmıycam

mevzu yine özel devlet mevsuzu, çare bulduk hastane parasına güne girdik tam da aralık denk geliyor, ordan açıldı konu, sen istemiyorsun dedim özeli boşuna girdik evet istemiyorum bizim gibi olanlar hep devlette yapıyor diye çıldırttı beni, tabi mevzu babasına verdiği paraya geldi taaa bizim düğünden çıktı, sorun senin bana değer vermememen bana layık görmemen dedim, hala babamda babam diyorsun hala onu benden önce tutuyorsun yaptığına ağzını açıpta bir şey demedin ben bunu asla unutmam, daha öncede ablanın kocasıgil bana iftira attılar sesini çıkarmadın birde enişten olacak adamı evime soktun dedim, iki oldu üçüncüde arkamda olmayan adamın yanında olmuycam dedim!!

Ben artık kesinlikle özeli istemiyorum kızlar ve eşimi asla ama asla affetmiycem oğlum doğsun hayırlısıyla, sonrasında çok şey değişecek, burnundan getiricem hatta çekip gidesim var belki doğumu bile beklemem o derece bunaldım...

Gece emirim yine yataktan düştü, öyle bir kalktım ki koşarken ayağım onun kapısının eşiğine takıldı hafif düştüm karnıma vs bir şey olmadı sanki melekler tuttu beni o düşüşe sadece ayak parmağım incindi çok acıyor kırık olabilir dokunamıyorum bile, emirim kafasının üstüne düştü yine ödüm koptu, benim dayımın oğlu öyle vefat etmişti o yüzden aklım çıkıyor
parmağımı söylemedim o oduna! Zaten dr gitsemde röntgen çekilmez ne yapsam kızlar sizce?
O eşikte iki senedir yapılacak defalarca takıldım oraya ben! Ama onun yaptıracak adam nerde...

Eflal cnm. Yanlis anlama ama bu goz degdi nazar oldu olayi degil artik. Esinin kisiligi cnm. Baskasinim yaninda zaten ozelde dogum yaptiracagim diyr, yalnizken devlet diyr. Seni yildirip devlette yaptiracaka ama millete ben ozele gotururum demistim ama eflal istemedi diyecek..siyaset yani. Yerinde olsam dogum onemli. Magdem parada ayarlandi, git ozelde yap.
Parmagin icin gecmis olsun cnm..dr.a gitmen gerekebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…