sağol canım, evet öyle tabi.Gecmis olsun cnm. Allah korusun erken dogmasindansa azicim antibiyotik daha masum olabilir cnm. Enfeksiyon erken dogumu tetikler cunku. Yarin doktoruna da danis istersen.
Cok haklisin ablam ♥Uzulme kuzum. Cok sukur ikinizde sagliklisiniz masallah..zor zamanlar geride kaldi bile.
Gecmis olsun bacim...ben de anca geldim hastaneden bir şeyler atıştırdım.
benim o istenmeyen misafirler gitmemiş
yine lokositler, epiteller, canlı bakteriler bende. yatıya gelmişler herhalde.
bu sefer daha az ama şükür. tek dozluk antibiyotikten verdi. bir de kültür aldı o çarşamba çıkacak. ona göre de antibiyotik içeceğimmoralim bozuk, kuzucuğum antibiyotiğe maruz kalacak ikinciye
bir de diyorum ki acaba bu tek içimliği de yarın doktorumu arayıp mı içsem?
sağ ol canım. yok aksatır mıyım hiç, bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor.Gecmis olsun bacim...
Aman gozunu seveyim tedavini alsatma cute ablamin da dedigi gibi erken dogum sebeplerinden bir tanesi...
Umarim en kisa zamanda iyilesirsin ♥♥♥
Aynen bacim oldukca degisik tarif edilemez duygular...sağ ol canım. yok aksatır mıyım hiç, bebeğime bir şey olacak diye ödüm kopuyor.
çok farklı bir duyguymuş bu, normalde olsa bu kadar önemsemezdim. söz konusu bebek olunca önce onun canı sonra benimki geliyor vallaha. bir de şimdiden böyle, doğunca düşünemiyorum bile neler hissedeceğimi:)
Kv nin sapur supur sulu sulu opmesi hic hos degil. Bebekte olsa saygiya ihtiyaci var. Ben bile o sekilde opulmekten hoslanmazken neden bir bebegi o sekilde opeyim kiii.Bu arada bacilarim ben mi abartiyorum...
Benim kv dem bu aralar sapir supur opuyor oglumu...
Artik oglum buyudu tamam opmwlerine izin veriyorum ama artik kp in yaninda bugunde oyle opunce tukurugune bogma istersen dedim...
Sen resmen hirpalioorsun dedim ve tabi ki kp bana hak verdi...
Oda uok valla tukurugum olmuyo falan dedi ne zaman opse islak mendille temizliyorum tukurugunu bulastiriyor belli...
Birde yengem dogum yapti oglu yogun bakimdaydi yaninda kaldi biraz...
Birlikte yogun bakima gitmisler neymis o gelin cok akilli zekiymis...
Yogun bakimda yatan ocuga kerbela topragi yedirmis ve zemzem suyu icirmis...
Dusunun daha anne sutu almamis bebek...
Bende gercekten ne zekiymis dedim...
Ida dimi demez mi
Bende ne zekisi gerizekaliymis o dedim..
Yogun bakimda ki bebege toprak yedirmekte neyin nesi dedim...
Bebegin solunum sikintisi oluyo ara ara solunuma bagliyorlar agzindan hortum atmislar o sekilde besliyorlar ...
Allah (cc) im cilditlracaktim neredeyse ..
Kafasinda da sislik var bebegin enfeksiyon almamasi gerek bizim yenge enfeksiyona davetiye cikarmis resmen...
Dpo10 erken test icin cnm..adet gelmezse tekrarla cnm.Cok haklisin ablam ♥
Cok sukur gecti gitti o gunler...
Ablam sen nasilsin Yusuf umuz nasil ?
Bu arada ben test yaptim tahminen dpo 10 da ...
Sukur cizgi cikmadi
Rabb'im once isteyen bacilarima nasip etsin
AMIN....
Cnm gazli donem zordur. Ama gececk. Annen yanindaymis masallah. Kv yi de bosver. Defolsun gelmesin pislik. Inanilmaz sinirlendim. Dediginin ne anlama geldigini hepimiz biliyrz cnm. Senin canini degil takacagi 3 kurusu dusunmus pislik. Allahim gecinden versin cnm. Sen getirme aklina o pislik kadinin ima ettigi seyi.Mrb canlar giremiyorym hic 27 gunluk kuzum uyku ve gaz sorunu nedeniule baya zorluyor annesini. Gunduzleri uyuyor Eren uyurkem bende evi topla gelen giden derken dinlemiyorum. Ve biliyorsunuz epilepsim var uykusuzluk tetikliyor hamd olsun nobetim olmadi ama halsixlikler basladi ama cok sukur annem yanimda. Kv de en son ayin 15 inde grip olan iki torunu ole geldi brndeEren ile odadan cikmadimo gunden beri ne aradi nede grldi zaten mktoplamda 3 kere geldi heodinde ayri bir surat . Ve kadin kizi ile yine planlar pesinde son gekdiklerinde oddan Eren I cikarmafim diye onu saptirip millete anlatiryor kadinin digum yaptigim gun dediigi laf var hic unutmam onu annem baam abim taki takti bebege bana kadin ordan diyo ki biz hazirladik evde getirmedim ameliyat isi ne olur ne olmaz almadim yanima . Bu nedemek simdi sizce kizlarsaptiripmillete
benim salı günü kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum almış mı kilo.
aldıysa artık endişe etmeyeceğim :)
dediğin gibi yavaş yavaş alırız canım, bir de mevlitte geliyor bir sürü eşya, onu düşünerek de almamaya karar vermiştik.
etrafında kuzenlerinin olması güzel :)
ilaca başlaman gerektiğini söylemiş ya canım benim. senin ihmalin tam da burada; aşılama yaptırmasan bile hemen endokrin uzmanına gidip tedavine başlayabilirdin. neyse ki hiçbir şey için geç değil. sakın üzülüp kafana takma direk endokrinolojiden randevu al.
teşekkür ederim.
çocuk bakmak hayattaki en zor, özveri ve sabır isteyen şey olsa gerek. yardım edeninin olmaması da kötü şans canım.
allah kolaylık versin.
ohh iyi olmuş artık rahat rahat bekleyebilirsin canım.
benim de bebişin çantası hazır ama benimkinde birkaç eksik var. onları da tamamlayınca üstümden büyük bir yük kalkacak.
sağ ol canım birazdan hastaneye gideceğiz. gelince haber veririm.
ben de anca geldim hastaneden bir şeyler atıştırdım.
bu sefer daha az ama şükür. tek dozluk antibiyotikten verdi. bir de kültür aldı o çarşamba çıkacak. ona göre de antibiyotik içeceğimmoralim bozuk, kuzucuğum antibiyotiğe maruz kalacak ikinciye
Cok haklisin ablam ♥
Cok sukur gecti gitti o gunler...
Ablam sen nasilsin Yusuf umuz nasil ?
Bu arada ben test yaptim tahminen dpo 10 da ...
Sukur cizgi cikmadi
Rabb'im once isteyen bacilarima nasip etsin
AMIN....
Cnm..adetin 3. Gunu kizlar hep gitti dr.a hormon testleri icin. Nelere bakiliyr bilmiyrm.Sonunda cumartesi regl olabildimadetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...
Mrb canlar giremiyorym hic 27 gunluk kuzum uyku ve gaz sorunu nedeniule baya zorluyor annesini. Gunduzleri uyuyor Eren uyurkem bende evi topla gelen giden derken dinlemiyorum. Ve biliyorsunuz epilepsim var uykusuzluk tetikliyor hamd olsun nobetim olmadi ama halsixlikler basladi ama cok sukur annem yanimda. Kv de en son ayin 15 inde grip olan iki torunu ole geldi brndeEren ile odadan cikmadimo gunden beri ne aradi nede grldi zaten mktoplamda 3 kere geldi heodinde ayri bir surat . Ve kadin kizi ile yine planlar pesinde son gekdiklerinde oddan Eren I cikarmafim diye onu saptirip millete anlatiryor kadinin digum yaptigim gun dediigi laf var hic unutmam onu annem baam abim taki takti bebege bana kadin ordan diyo ki biz hazirladik evde getirmedim ameliyat isi ne olur ne olmaz almadim yanima . Bu nedemek simdi sizce kizlarsaptiripmillete
Bu arada bacilarim ben mi abartiyorum...
Artik oglum buyudu tamam opmwlerine izin veriyorum ama artik kp in yaninda bugunde oyle opunce tukurugune bogma istersen dedim...
Oda uok valla tukurugum olmuyo falan dedi ne zaman opse islak mendille temizliyorum tukurugunu bulastiriyor belli...
Ida dimi demez mi
Bebegin solunum sikintisi oluyo ara ara solunuma bagliyorlar agzindan hortum atmislar o sekilde besliyorlar ...
Kafasinda da sislik var bebegin enfeksiyon almamasi gerek bizim yenge enfeksiyona davetiye cikarmis resmen...
canım ben olmuştum yüksek ateşle adetYa peki ates dusmez miydi hem yukselipte adet olan yoktur degilmi
hadi canım bekliyoruz hep beraber gelsin topiğimize yeni bir hamiş uzun zaman oldu, aslında ilişkiye devem etsen iyi olur ama dikkatli olarak ne olur ne olmaz:)hapinize teşekkür ederim kızlar evet 16 gün ve değerlendirmişim :) bugün ff çizgiyi çekti ama kesik kesik bu ne anlama geliyor acaba ? bide bundan sonra beklemek kaldı hadi hayırlısı ilişkiye gün aşırı devam mı etsem acaba ?
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
güle güle giysin kuzun canım, arada olur öyle halsizlik iyi hissedince yaparsınselam kızlar mutlu pazarlar hepinize :)
dün annem ve kv. eşyaları ütülediler hastane çantamızı hazırladık sadece benim iç çamaşırlarım vs kaldı
ama çok halsizim yorgunum canım hiç birşey istemiyor
almıştır tabi annesibenim salı günü kontrolüm var bakalım çok merak ediyorum almış mı kilo.
aldıysa artık endişe etmeyeceğim :)
dediğin gibi yavaş yavaş alırız canım, bir de mevlitte geliyor bir sürü eşya, onu düşünerek de almamaya karar vermiştik.
etrafında kuzenlerinin olması güzel :)
ilaca başlaman gerektiğini söylemiş ya canım benim. senin ihmalin tam da burada; aşılama yaptırmasan bile hemen endokrin uzmanına gidip tedavine başlayabilirdin. neyse ki hiçbir şey için geç değil. sakın üzülüp kafana takma direk endokrinolojiden randevu al.
teşekkür ederim.
çocuk bakmak hayattaki en zor, özveri ve sabır isteyen şey olsa gerek. yardım edeninin olmaması da kötü şans canım.
allah kolaylık versin.
ohh iyi olmuş artık rahat rahat bekleyebilirsin canım.
benim de bebişin çantası hazır ama benimkinde birkaç eksik var. onları da tamamlayınca üstümden büyük bir yük kalkacak.
sağ ol canım birazdan hastaneye gideceğiz. gelince haber veririm.
canım sağlık ocağında her tahlil yapılmıyor uzman onayı gereken tahliller var, endokrinoloji yoksa dahiliyeye gidebilirsin canımkızlar şimdi sağlık ocağından randevu aldım yarın.
tahlillerimi orda yaptırıcam.hemde demirim eksikti ilaç kullanıyodum.kanımada baktırıcam.
gerek görülürse yine ilaç yazsın.
sonrada tahlilimi endokronojiye göstericem.
sağlık ocağındaki dr. bana tsh hormonu için ilaç yazar mı ?
yoksa endokronoloi uzmanımı yazması gerekiyor?
canım geçmiş olsun kullan tabi enfeksiyon daha zararlı bebek için, inşaallah şifa olurben de anca geldim hastaneden bir şeyler atıştırdım.
hayır abartmıyorsun hala emiri öyle şapur şupur öpemez kimse!!Bu arada bacilarim ben mi abartiyorum...
Ida dimi demez mi
:) aramıza hoş geldin cutem emir 2 diyorum:)Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...
Canım 3. gün yaptırman lazım 23. gün yoktur tahlilSonunda cumartesi regl olabildimadetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
Mrb canlar giremiyorym hic 27 gunluk kuzum uyku ve gaz sorunu nedeniule baya zorluyor annesini. Gunduzleri uyuyor Eren uyurkem bende evi topla gelen giden derken dinlemiyorum. Ve biliyorsunuz epilepsim var uykusuzluk tetikliyor hamd olsun nobetim olmadi ama halsixlikler basladi ama cok sukur annem yanimda. Kv de en son ayin 15 inde grip olan iki torunu ole geldi brndeEren ile odadan cikmadimo gunden beri ne aradi nede grldi zaten mktoplamda 3 kere geldi heodinde ayri bir surat . Ve kadin kizi ile yine planlar pesinde son gekdiklerinde oddan Eren I cikarmafim diye onu saptirip millete anlatiryor kadinin digum yaptigim gun dediigi laf var hic unutmam onu annem baam abim taki takti bebege bana kadin ordan diyo ki biz hazirladik evde getirmedim ameliyat isi ne olur ne olmaz almadim yanima . Bu nedemek simdi sizce kizlarsaptiripmillete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?