- 8 Şubat 2010
- 3.627
- 910
- 448
günaydın canım..Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...
canım erenın buyuor maşallah ona..bundan sonra da getirme de sende ona canım dünyanın binbir türlü hali var de anlasın yaptığını allhımmm bunların hepsi mi aynı anlamadım ki...Mrb canlar giremiyorym hic 27 gunluk kuzum uyku ve gaz sorunu nedeniule baya zorluyor annesini. Gunduzleri uyuyor Eren uyurkem bende evi topla gelen giden derken dinlemiyorum. Ve biliyorsunuz epilepsim var uykusuzluk tetikliyor hamd olsun nobetim olmadi ama halsixlikler basladi ama cok sukur annem yanimda. Kv de en son ayin 15 inde grip olan iki torunu ole geldi brndeEren ile odadan cikmadimo gunden beri ne aradi nede grldi zaten mktoplamda 3 kere geldi heodinde ayri bir surat . Ve kadin kizi ile yine planlar pesinde son gekdiklerinde oddan Eren I cikarmafim diye onu saptirip millete anlatiryor kadinin digum yaptigim gun dediigi laf var hic unutmam onu annem baam abim taki takti bebege bana kadin ordan diyo ki biz hazirladik evde getirmedim ameliyat isi ne olur ne olmaz almadim yanima . Bu nedemek simdi sizce kizlarsaptiripmillete
Günaydın canlarım
yine sıkıntı hep sıkıntı bu sene sanırım benim için çok zorlu oldu
eşim son bir haftadır pamuk gibiydi bir ilgi alaka güzel sözler, dedim rüyanda ak sakallı dede gördün heralde üzme bu kadını artık diye seni uyardı diyorum
dün dışarı çıkacaktık her şey arabaya binene kadar güzeldi, ne olduysa arabada başladık yine tartışmaya, kızlar inanın ben artık eşimle bir yere gitmek istemiyorum kimin gözü varsa gözü çıksın diye beddua ediyorum artık kınamayın beniher zaman mı böyle olur, okuyorum üflüyorum yok kesinlikle saçma basit sebeplerden birbirimize giriyoruz, benim gezme keyfim rezil oluyor, o huzursuzluğa emirde götürdüğümüz oyun alanında ağlaya ağlaya bizi çıldırttı, bende ağlaya ağlaya gittim ağlaya ağlaya döndüm, artık istemiyorum eşimle bir yere gitmek, eve geldik adam bin pişman ama yüzüne bakmıyorum bakmıycam
mevzu yine özel devlet mevsuzu, çare bulduk hastane parasına güne girdik tam da aralık denk geliyor, ordan açıldı konu, sen istemiyorsun dedim özeli boşuna girdik evet istemiyorum bizim gibi olanlar hep devlette yapıyor diye çıldırttı beni, tabi mevzu babasına verdiği paraya geldi taaa bizim düğünden çıktı, sorun senin bana değer vermememen bana layık görmemen dedim, hala babamda babam diyorsun hala onu benden önce tutuyorsun yaptığına ağzını açıpta bir şey demedin ben bunu asla unutmam, daha öncede ablanın kocasıgil bana iftira attılar sesini çıkarmadın birde enişten olacak adamı evime soktun dedim, iki oldu üçüncüde arkamda olmayan adamın yanında olmuycam dedim!!
Ben artık kesinlikle özeli istemiyorum kızlar ve eşimi asla ama asla affetmiycem oğlum doğsun hayırlısıyla, sonrasında çok şey değişecek, burnundan getiricem hatta çekip gidesim var belki doğumu bile beklemem o derece bunaldım...
Gece emirim yine yataktan düştü, öyle bir kalktım ki koşarken ayağım onun kapısının eşiğine takıldı hafif düştüm karnıma vs bir şey olmadı sanki melekler tuttu beni o düşüşe sadece ayak parmağım incindi çok acıyor kırık olabilir dokunamıyorum bile, emirim kafasının üstüne düştü yine ödüm koptu, benim dayımın oğlu öyle vefat etmişti o yüzden aklım çıkıyor
parmağımı söylemedim o oduna! Zaten dr gitsemde röntgen çekilmez ne yapsam kızlar sizce?
O eşikte iki senedir yapılacak defalarca takıldım oraya ben! Ama onun yaptıracak adam nerde...
canım benim zor günler yaşıyorsun eşini kendini evini oku sürekli belki gözü değen vardır gerçektende.
Bak özeli ayarlamışsın ve skın sinirle vazgeçme sonra çok pişman olursun..
düşmüşün çok dikkat et kendine kırık olsa hem agrısndan duramazdın hemde şişerdi muhtemelen incindi ..
rabbim yardımcın olsun duadan başka bir şey gelmiyor elimizden.