Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...
günaydın canım..
canım erenın buyuor maşallah ona..bundan sonra da getirme de sende ona canım dünyanın binbir türlü hali var de anlasın yaptığını allhımmm bunların hepsi mi aynı anlamadım ki...

canım benim zor günler yaşıyorsun eşini kendini evini oku sürekli belki gözü değen vardır gerçektende.
Bak özeli ayarlamışsın ve skın sinirle vazgeçme sonra çok pişman olursun..
düşmüşün çok dikkat et kendine kırık olsa hem agrısndan duramazdın hemde şişerdi muhtemelen incindi ..
rabbim yardımcın olsun duadan başka bir şey gelmiyor elimizden.

Ecrin87....
Cnm. Umarim seni bosu bosuna umitlendirip sonra da uzmem. Demezsem icimde kalacak. Hamilesin gibi geliyr bana. Yanilmam umarim.

Canım kabul etti özeli güne de o yüzden girdi ama ben istiyorum diye kabul etti, ben onunda istemesini istiyorum beni düşündüğü için istesin diyorum, inan hiç bir hevesim kalmadı bu saatden sonra umrumda değil, kapı süsü vs. bile yapmıycam geçti gönlüm

Bir yere giderken tartışmamız hep var canım dışarı çıkınca tuhaf oluyoruz sadece o değil bende susmuyorum büyütüyorum, eve gelince bir şey yok

Ya ben bu adamı yanlış anlıyorum sorun bende ya da başka bir şey var, birde herkes çok iyi demiyor mu eşime deli oluyorum

cutem ağrım artarsa mecburen gidicem ayak birde

canım ben olmuştum yüksek ateşle adet

hadi canım bekliyoruz hep beraber gelsin topiğimize yeni bir hamiş uzun zaman oldu, aslında ilişkiye devem etsen iyi olur ama dikkatli olarak ne olur ne olmaz:)
tamam cnaım çok sagol :) inş. şenlendirirz topiği :) gün aşırı devam :)

Ecrin87....
Cnm. Umarim seni bosu bosuna umitlendirip sonra da uzmem. Demezsem icimde kalacak. Hamilesin gibi geliyr bana. Yanilmam umarim.
canım bilmiyorum yaa bana da öyle geliyor ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 2 başarızı tüp denemem oldu eğer bu olursa benim için mucize olcaka ara ara terliyorum birden ateş basıyor dün sağ kasığımda yere eğildiğim batma kasılma oldu suratım birden kızarıyor gögüs hassasiyet var bakalım ne olacaka merak ediyorum olmazsa yola devam yapcak bişey yok baktım böyle olmuyor donmuşlarım var kendimi biraz toparlayıp maddı olarak onlarla yola devam ederim :)) bide bugün ateşim yükseldi :) dua edin benim için hadi hayırlısı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5

Canım inan bilmiyorum tamam tartışmamız olur ama insan her hafta bir yere çıktığı zaman tartışır mı, okuya okuya bir hal oldum, o çıkarmıyor tartışmayı çoğu zaman ben çıkarıyorum bana bir haller oluyor, kolay kolay beddua ah etmem ama edincede gerçekten tutar, gözüme göster Allahım kimse pis nefisli bu kişi diye..

Canım iki sene önce el işaret parmağım hem kırılmıştı hem tırnağım çıkmıştı, o zamanda aynı ağrı vardı, birde şişti kızardı parmağım, tırnağımın dibi morardı, inşaallah kırık değildir

Dua etmeniz çok önemli canım daha ne yapacaksınız hem de sabırla derdime ortak oluyorsunuz

Ecrin87....
ay cutem sabah aynısını düşündüm ama cutem demeden ben bir şey demem dedim:) hadi inşaallah hamiledir ne güzel gelir bu haber

ay canım inşaallah tutmuştur inşaallah, ateşin böyle yükselmeside iyidir, tabi üstat cute canım :)

Eylül canım bulmuşken sana soruyum bunalttım ama, emirin bıraktık ya bezini hamdolsun gece bile takmıyorum çişte kaza çok az oldu bir iki kere ama büyüğü yine tutuyor geliyor sıkıyor kendini sonra yapıcam diyor yapmak istemiyorum diyor gelmedi ki diyor, bir kere altına yaptı, inan bu halde çamaşırıdan temizleyemiyorum midem kaldırmıyor artık ben napıyım şimdi beze asla dönmek istemiyorum ama ne olacak bu çocuk böyle kalıcı hasar verecek bağırsaklarına diye korkuyorum, kabız olmasın diye duphalac veriyorum her gün demişti, bu arada gece bez takınca takma diye kendisi istemedi o da kararlı amam tutuyor

Cutem, söylediğin siteye dün baktım canım çok güzelmiş sağol paylaştığın için

Kısçelerim sizlere sisli puslu yağmurlu bir Bursa gününden, evimden bildiriyorum :)
Telden topiği 2gunde zor buldum ya
Evi karasinek ve uçan garip bir böcek sardı. İlaçladım heryeri, kendimi salona kapattım.Yeni yatak odası almıştık, miszfir oasına, o geldi kuruldu. Yazlıkları yıkayıp ona yerleştiricem. Cuma da temizliğe başlıyoruz artık. Yarın nst ve kontrolüm var. İnşallah yolundadır herşey. Kızlar bide benim göğüslerim sanki hala sut dolmadı, normal mi sizce?
Umarım herkes iyidir...

Canım kolay gelsin, nerden basmış böcek topiğimize nazar değdi, süt konusunu bilemiyorum canım normaldir heralde

Canım kolay gelsin, nerden basmış böcek topiğimize nazar değdi, süt konusunu bilemiyorum canım normaldir heralde
sağol efloşum. Balkonda çok var bu böceklerden, tabi heryer ağaçlık olunca... Daha önceleri cam kapı açmasam bile 1-2tane illa giriyordu eve, hatta camdan ışınlanıyor mu bunlar diye dalga geçiyordum. Cumartesi mobilyacılar cam kapı heryeri açık bıraktılar, ne varsa balkonda hepsi içeri girdi inşallah kurtuluruz. Sen napıyorsun, keyfin nasıl?

Anladım canım, inşaallah giderler böcekten bende çok huylanıyorum,örümcek görünce sakinim böcek görünce acayip oluyorum

idare ediyorum canım aynı sorunlar aynı ben işte

saol canım :)

geçmiş olsun kuzum ayak parmağı çok acır canım sizde dışarıya çıkarken bu konuları açmayın lütfen bak zehir oluyor sanada herşeyi ayarlamışsınız özelde yap derim sende çok yıprandın bu konu yüzünden üzme kendini istediğini yap yok öyle hevesim kalmadı fln Emir e ne yaptıysan Eymen e de yapıcaksın kuzum onun suçu ne
bırakma kendini canım lütfen

Allahın izniyle canım inşşş :) Amin

Emir düşünce yaşadığım korku öyle yetti ki birde yaşadıklarım keşke tek derdim parmağım olsa sağol canım

Canım gerçekten hiç kalmadı isteğim amaann dedim artık sağlıklı olsunda iki yavrumda napıyım gerçekten içimden gelmiyor ne yaparsa yapsın o parayı, hayırlısıyla doğum olsun çalışmayı düşünüyorum ciddi ciddi
amin canım amin inş. hadi hayırlısı :) dua etmek kaldı geriye hadi bakalım :)

öyle tabi canım

canım kolay gelsin tüh böcek sinek bende çok tiksinirim sinir harbi inş kurtulmuşsunuzdur .. inş yolundadır canım süt konusunu bende bilmiyorum

Ablam sorma zaten en deli oldugum noktalardan biri o ...
Dunde bagirdi kadin bana resmen...
Neymis kerbeladan Ogluma ic camasiri getirmis akrabalardan biri dapdar ve naylonlu ....
Bunu giyindireceksin oralardan gelmis yikama demez mi...
Bende yikamadan su ana kadar hicbirsey giyindirmedim yine giyindirmem dedim...
Ayrica o dar camasiri asla giyindirmem dedim...
Sinirli sinirli bakti falan iyi ki esim yanimdaydi annesine baya bi kizdi...
Kizincada sen boyle degildin ne oldu samna diye soyleniyo...
Allah (cc) buyuk oglu benden daha cok tepki veriyo akli basinda adam ben mi ogretecem ona neyin dogru neyin yanlis oldugunu...
Daha neler neler
Istedigim sekilde buyutemiyorum oglumu
Yani yanindayken sacma cumleler asiliyor oglumun bilinc altina

Dpo10 erken test icin cnm..adet gelmezse tekrarla cnm.

Biz iyiyiz sukur. Hergun yeni bir sey ogrenerek zamanini geciriyr yusuf. Ben de yorgunlugumu atmaya calisiyrm cnm.
Oyyy masaallah size ablam ♥♥♥
Ben de hafiza icin oyun kartlari aldim onlari hafizasina alsin dite rengarenk degisik sekiller falan...
Ayrica su an kahverengi lekelenmelerim var normalde direkt olurdum ins. Cozulurum bu ayki belirtiler kuruntularimdan ibaret olur

Bacim yapacak birseyim yok yuz kere uyardim bos...
Zaten birakip bi yere gitmiyorum artik oglumun tepesindeyim...
Baskalarinin yaninda da torunumu doyasiya sevemiyorum azerinin korkusundan demez mi
Benden korkuyormusmus yalannnnnnnnn

Ablam arkasindan konusmuyorum yengemin kendisinedd soyledim seni kiniyodum diye...
Anlattim iste ayrica bugun cikar demislerdi ama arayip gelin alin dememisler ki kendileri gidecekler...
Ins. Verirler ama aramadilar vermezler sanmiyorum...

Sana da gecmis olsun ablam kaza gecirmissin
Enistemiz dedigi dediklerden herhalde ozele gitsen ne olacak ki dogum icin...
Devlette devlet diye tutturdu
Sinirlenmemeye calis ablam Eymen imiz icin ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…