Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım canım, inşaallah giderler böcekten bende çok huylanıyorum,örümcek görünce sakinim böcek görünce acayip oluyorum

idare ediyorum canım aynı sorunlar aynı ben işte
çoklu alıntıyı beceremedim. Hastane doğum sorunları devam ediyor galiba efloş. Bildiğini oku, can senin canın, istediğini yap. Erkek dediğin konuşur konuşur, ama yine senin dediğin okur :) üzme canını artık

senin kv tam kv miş canım birde ben bilmeden bırak ona dinlen diyordum sana bilsem böyle olduğunu asla demezdim sana öyle ben kv ye gözü kapalı güvenirim bu konuda ama yinede hep tembihlerim hastaneye falan gidince

sağol canım

sağol canım, benim dediğim olacak ama zoraki onu da ben istemiyorum deryoşum bunu benim değil eşimin düşünmesi lazımdı, neyse:)

cnm. Birak esinin de istemesini. Istese ne istemese ne. Doguracak sensin unutma.
Parmaginda sakaya gelmez. Morarmis vs diyrsun. Goster zaman kaybetmeden
Cnm. Belirti arama sakin. Gebelik ve adet belirtileri aynidir. Ben atesine gore dedim gebelik olabilir diye. Insallah gelmisgir mucizen.

ay cutem sabah aynısını düşündüm ama cutem demeden ben bir şey demem dedim:) hadi inşaallah hamiledir ne güzel gelir bu haber

ay canım inşaallah tutmuştur inşaallah, ateşin böyle yükselmeside iyidir, tabi üstat cute canım :)
Estagfurlah kuzum. Sizlerde biliyrsunuz yorum yapmayi.

Cutem, söylediğin siteye dün baktım canım çok güzelmiş sağol paylaştığın için
Rica ederim cnm. Sorunu yaz oraya pedagog cevapliyr.

Gecmis olsun cnm. Umarim gider boculer...

Sut dolmamasi normal. Benim.de oyleydi.
Masallah oglum emdigi an da sutum.geldi cnm.

Tamam canım çok sagol hadi hayırlısı

Merhaba kizlar nasılsınız?
ya aldırmayayım diyorum ama takiyorum artık.
kim görse nasıl hamilesin.hic gobegin yok hic kilo almıyorsun bebegin kilosu iyi mi bari, hele birisi senden de nasıl birsey cikacsksa aceba dedi yüzüme ben de çıkınca görürsün dedim. gobek var ama ayina gore hep küçük. bir de hiç yok demiyorlar mi yeminle artik tahammul edemiyorum biktim.size ne yaa! varsa da benim yoksa da.
bebis hareketleri de öyle kuvvetli degil hele bi iki gündür hafif bi pitirti hissediyorum normal mi ne zaman duzene girer. dün yolda da yoruldum aceba ondan mi farketmiyorum.bi de göğsümden bi damla sıvı geldi süt mü doluyor ki.
bebiş dr iyi diyor ayrintiya girmiyorum ben de haftasına göre de ilerde cok şükür. ama lüzumsuzlar yüzünden vesvese ye giriyorum.

eflal canim ne desem ki bilemedim senin kocaya.
ama böylesine bildigini oku derim ona inat edip dogumu devlette yapma. anlıyorum seni ben de hep yapıcamiz birseyi esim de istesin derdim ama baktim anlamiyo takmiyorm.sus bakiyim sen anlamıyorsun konuşma Karışma diyorum mesela bebise alışveriş yapiyorum fazla alma abartma diyo diyorum cok lazim oluyormuş.uydum kalabakiga gitme sen farkli ol diyo.ya ne alaka kiyafet sık değişiyorlar senin gomlekleri mi giydiricem anlamıyorsun bari karisma dedim ve alıyorum.

parmagin ne alemde canim gecmis olsun ihmal etme

yusra canim maşallah eren e.kv yi allaha havale ediyorum buyuk terbiyesizlik etmiş.allah esirgesin boşver böylesinin gelmemesi daha hayirli.

derya canim kolay gelsin.bir de bocekler çıkmış yok olasicalar ins ilac fayda etmiştir.sut dogunca belli olur diye biliyorum olup olmadığı ins bol bol sütün olsun şifa olsun oğluşuna.

Millet diyecek hep bir şeyler buluyor boşver takmamaya çalış. Bebek hareketleride 28-29 dan sonra daha hissedilir oluyor öncesinde benimde az bir pıtırtı oluyordu

Sen hicccc canini sıkma cnm. Agzi olan konusuyr. Dr.un iyi dedikten sonra gerisini bosver. Hem seni kiskaniyrdur bunu diyenler. Kesin kendileri gebelierinde cok kilo almis ve sonra verememis insanlardir. Uzme canini sen.

Yoruldugun icin hissetmemis olabilirsin. Bu sekilde tuhaflik hissedince bisiler ye ve soluna yat. 15 dk icinde hareket ediyrsa kuzun sorun yoktur cnm.

Guzel.bir soz var "artik insanlara kendinizi kullandirtmayi birkatiginiz zaman degistiginizi soylerler" diye.. ben bastan dedim. Ne kadar iyi de olsa cokkk buyuk ihtiyac olmadikca bebeginizi annenize dahil birakip gitmeyin diye. Her zaman bir anlamazlik cikar cunku. Birak ne derse desin. Sen bildigini oku bebegin icin..istedigin gibi buyut. Istemedigin ne yaparsa uyar. Olmadi birakma kucagindan onun yaninda. Ben oyle yapiyrm. Kv de benden korkuyrmus guya. Nasil hareket edecegini sasiriyrmus. O kadar korkuyrlar ki masallah herkese sikayet etmeyi biliyrlar... tovbe yarabbim hepsi mi ayni bunlarin yahu. Yoksa bizde mi sorun var bilemiyrm bazen. Bizler de kv olacagiz. Allah korusun bizleri bu tur olmaktan.

Ablam agzina saglik ne guzel dedin...
Ben oldukca dikkat etmeye calisiyorum dedigin gibi bizde kv olacagiz...
Ins. Kv gelin gibi degilde anne kiz gibi oluruz ins. ♥

ne bileyim cutem ciddi anlamda gönlümü alması lazım bu iş çıkmaza girdi artık

canım tırnağım iyice morardı sanırım düşecek ondan acıyor dokununca muhtemelen, zaten çok ağrım olursa giderim mecburen doktora

ay pedagogda mı cevap veriyor bu çok iyi cutem hemen emirin durumunu sorayım ben ne yapacağımı şaşırdım çünkü, o kadar güzel ki inceliyorum dünden beri farketmedim hiç onu
ay canım gerçekten aldırma, demek ki senin karnının içi geniş bebeğin sağlıklı önemli olan bu göbeği ne yapacaklarmış, benimde hemen karnım çıkar aman ne büyük yok ikiz mi yok bilmem ne derler yaa evet ikiz diye dalga geçiyorum, yorgunsan ondan az hissedersin canın sıkkınkende
canım aynen sen ne biliyorsun sen mi doğuracaksın diyorum afedersin kümes gibi bir sürü kişinin olduğu oda da ben wc ye bile gidemem takıntımı biliyor bu konuda, bir kere sabitleşmiş bu konu kafasında ama diyorum kim ne dediyse Allah bildiği gibi yapsın onu kimin aklına gidiyorsa

parmağımıa dokununca acıyor tırnağımda morardı canım

korkmuş hali bu muymuş pessss

Kızlar benim kv çok çekmiş hem de öyle böyle değil kocasından iki kv desinden kaynından görümcelerinden resmen hizmetçilik yapmış yaranamamış, o yüzden kadın çok merhametli bize karşı, annemde aynen çok çekmiş gelinlerine hiç karışmaz korkar gelinlerden garibim

Duham bacim Rabb'im sabir versin sana.. .
Bende o tarz soylentilere cok maruz kalmistim...
Karnim disardan hic belli olmazdi...
Masaallah oglum haftasina gore cok cok iyi dogdu...
Su anda bile inan kilom 46 ya dustu...
Ama oglumu gorenler simdide mama ile buyuyo demi demezler mi ?
Yahu mama ilede buyuyorsa sizene...
Sade anne sutu deyince bole kaliyorlar
Oglumunda masaallahi var
Sen soyleyenlere aynen boyle ol
Millet bu torba degil ki agizlarini buzesin
Ayrica gogsunden akinti geldi ise buyuk ohtimal sutun gelmeye baslamis bacim...
Hayirli olsun bol sutun olsun ins.

evet canım. birisi benim gelin 12 kilo alfi diyo o 5 aylık ben 6 ayligim.dr diyetisteyene gondermis cunku cok fazla yazık doguma kadar da kac kilo olur.ben kilo alıyorum fazlasıyla şu kadarim diyorum inanmiyorlr sanki yalan söylüyorum.
allah bi sorun vermesin yoksa sorun olmadan böyle ler. kimseyi de elden ayri etmesin bunu cok iyi anladım.

kv de bize hep siz degistiniz der.
Allahin izniyle biz iyi birer kv olucaz cutem allah ömür verirse ins.

öyle galiba annemin de belli olmazmis.ablam ikizlere hamileydi kimse inanmazdi nasıl ikiz diye.

parmagin morarmis mutlaka dr git canim ihmal etme.
kv maşallah kendim çektim gelinlere de cektireyim demiyor. benim kv de hic çekmemis uvey bi kv si var hic karışmaz. zaten kp in tayini çıkmış uzaktalarmis kv si köyde. ama kötü gelin görmemis daha bizi begenmiyo. karşına gecip de laf vermedik saygısızlık etmedik.
böylelerine lafını verip oturtucan. yaşları buyuk saygili oluyorum ama zorluyorlar.
ins canim bol bol sutumuz olsun.

inşallah canım amin.
ne kadar büyük olursa olsun tükürüklü öpmek de neyin nesi yahu, hiç hoş değil.
diğer konuya yine yorum yapmak bile saçma. bu kadar saçma bir şey ne gördüm ne de duydum canım.
Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...
erken başlamış kop koplara :)
Sonunda cumartesi regl olabildim adetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
3. gün hormon testi yapılıyor canım.
diğer dediğin de progesteron herhalde; yumurtladın mı yumurtlamadın mı diye bakılıyor ama o da yumurtadan bir hafta sonra bakılıyor. günü kişiden kişiye değişir yani :)
bu gazlı günler hemen geçer inşallah canım, çok zor
kv ye gelince yanında getirmeyi unuttu ya da alamadı ve böyle bir mazeret uydurdu. amaaaa söylediği şey insanlık dışı, çok çirkin gerçekten. Allah insanlara akıl fikir versin diyorum.
bugün sordum kullan dedi canım. korka korka kullanıyorum paranoyak olacağım galiba
inşallah canım sağ ol .
bu konuyu artık konuşmayın bence canım, eşinin düşüncesi belli zaten, sen ne istiyorsan, nasıl iyi hissedeceksin onu yap bence. daha fazla da bu konuda yıpratma kendini ne olur.
parmağın için de geçmiş olsun bayağı kötü çarpmışsın. yarın doktora git bir göster bence.
canım cute un önerdiği sitede çokk güzel anlatmış bu tuvalet eğitimini.
senin kuzunun durumu da örneklenmiş. hala kendinden bir parça olduğunu zannedip bırakmak istemiyor malesef. çözümü de var iyice incele canım.
ayrıca orada soru soranlar da vardı. sen de sorabilirsin pedogoga.
aaaa bu böcek vakası bulaşıcı sanırım, ne oluyor yawww...
güzel haberlerini bekliyoruz canım. süt konusunu bilmiyorum canım ben de.
canım benim senin iç karnın büyüktür de ondandır. bebek sağlıklı olduktan sonra gerisi yalan.
o laf edenler de kesin çok kilo alan tiplerdir hee..
sıvı gelmesi normal canım, sütünün ilk hali o, kolostrum diye geçer.

canım şimdi gördüm msjı cok fazla üstüne gitme büyük tuvalet konusunda sonra sıkıntı zamanla büyüyor..İnan şuan kafa kazan aklıma çok birşey gelmiyor ama yazarım ben sana..
Birde halk eğitim merkezlerinde aile danışmanları göreve başladı diye biliyorum sizin orda da varsa mutlak yardım al .Cute nin sitede faydalı bilgiler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…