çoklu alıntıyı beceremedim. Hastane doğum sorunları devam ediyor galiba efloş. Bildiğini oku, can senin canın, istediğini yap. Erkek dediğin konuşur konuşur, ama yine senin dediğin okur :) üzme canını artıkAnladım canım, inşaallah giderler böcekten bende çok huylanıyorum,örümcek görünce sakinim böcek görünce acayip oluyorum
idare ediyorum canım aynı sorunlar aynı ben işte
sağol canımmm, inşallah olmuşlerdir, daha bakmadımcanım kolay gelsin tüh böcek sinek bende çok tiksinirim sinir harbi inş kurtulmuşsunuzdur .. inş yolundadır canım süt konusunu bende bilmiyorum
senin kv tam kv miş canım birde ben bilmeden bırak ona dinlen diyordum sana bilsem böyle olduğunu asla demezdim sana öyleAblam sorma zaten en deli oldugum noktalardan biri o ...
Dunde bagirdi kadin bana resmen...
Neymis kerbeladan Ogluma ic camasiri getirmis akrabalardan biri dapdar ve naylonlu ....
Bunu giyindireceksin oralardan gelmis yikama demez mi...
Bende yikamadan su ana kadar hicbirsey giyindirmedim yine giyindirmem dedim...
Ayrica o dar camasiri asla giyindirmem dedim...
Sinirli sinirli bakti falan iyi ki esim yanimdaydi annesine baya bi kizdi...
Kizincada sen boyle degildin ne oldu samna diye soyleniyo...
Allah (cc) buyuk oglu benden daha cok tepki veriyo akli basinda adam ben mi ogretecem ona neyin dogru neyin yanlis oldugunu...
Daha neler neler
Istedigim sekilde buyutemiyorum oglumu
Yani yanindayken sacma cumleler asiliyor oglumun bilinc altina
Oyyy masaallah size ablam ♥♥♥
Ben de hafiza icin oyun kartlari aldim onlari hafizasina alsin dite rengarenk degisik sekiller falan...
Ayrica su an kahverengi lekelenmelerim var normalde direkt olurdum ins. Cozulurum bu ayki belirtiler kuruntularimdan ibaret olur
Bacim yapacak birseyim yok yuz kere uyardim bos...
Zaten birakip bi yere gitmiyorum artik oglumun tepesindeyim...
Baskalarinin yaninda da torunumu doyasiya sevemiyorum azerinin korkusundan demez mi
Benden korkuyormusmus yalannnnnnnnn
Ablam arkasindan konusmuyorum yengemin kendisinedd soyledim seni kiniyodum diye...
Anlattim iste ayrica bugun cikar demislerdi ama arayip gelin alin dememisler ki kendileri gidecekler...
Ins. Verirler ama aramadilar vermezler sanmiyorum...
Sana da gecmis olsun ablam kaza gecirmissin
Enistemiz dedigi dediklerden herhalde ozele gitsen ne olacak ki dogum icin...
Devlette devlet diye tutturdu
Sinirlenmemeye calis ablam Eymen imiz icin ♥
çoklu alıntıyı beceremedim. Hastane doğum sorunları devam ediyor galiba efloş. Bildiğini oku, can senin canın, istediğini yap. Erkek dediğin konuşur konuşur, ama yine senin dediğin okur :) üzme canını artık
kolay gelsin dikakt et kendine ve bebişe :)Kızlar ben bir ev süpüreyim her yerde kırıntı var hiç istemesemde:) mecburen süpürücem, hadi öptüm sizi
cnm. Birak esinin de istemesini. Istese ne istemese ne. Doguracak sensin unutma.Canım kabul etti özeli güne de o yüzden girdi ama ben istiyorum diye kabul etti, ben onunda istemesini istiyorum beni düşündüğü için istesin diyorum, inan hiç bir hevesim kalmadı bu saatden sonra umrumda değil, kapı süsü vs. bile yapmıycam geçti gönlüm
Bir yere giderken tartışmamız hep var canım dışarı çıkınca tuhaf oluyoruz sadece o değil bende susmuyorum büyütüyorum, eve gelince bir şey yok
Ya ben bu adamı yanlış anlıyorum sorun bende ya da başka bir şey var, birde herkes çok iyi demiyor mu eşime deli oluyorum
cutem ağrım artarsa mecburen gidicem ayak birde
Cnm. Belirti arama sakin. Gebelik ve adet belirtileri aynidir. Ben atesine gore dedim gebelik olabilir diye. Insallah gelmisgir mucizen.canım bilmiyorum yaa bana da öyle geliyor ama hayal kırıklığına uğramak istemiyorum 2 başarızı tüp denemem oldu eğer bu olursa benim için mucize olcaka ara ara terliyorum birden ateş basıyor dün sağ kasığımda yere eğildiğim batma kasılma oldu suratım birden kızarıyor gögüs hassasiyet var bakalım ne olacaka merak ediyorum olmazsa yola devam yapcak bişey yok baktım böyle olmuyor donmuşlarım var kendimi biraz toparlayıp maddı olarak onlarla yola devam ederim :)) bide bugün ateşim yükseldi :) dua edin benim için hadi hayırlısı :)
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
ay cutem sabah aynısını düşündüm ama cutem demeden ben bir şey demem dedim:) hadi inşaallah hamiledir ne güzel gelir bu haber
Estagfurlah kuzum. Sizlerde biliyrsunuz yorum yapmayi.ay canım inşaallah tutmuştur inşaallah, ateşin böyle yükselmeside iyidir, tabi üstat cute canım :)
Rica ederim cnm. Sorunu yaz oraya pedagog cevapliyr.Cutem, söylediğin siteye dün baktım canım çok güzelmiş sağol paylaştığın için
Gecmis olsun cnm. Umarim gider boculer...Kısçelerim sizlere sisli puslu yağmurlu bir Bursa gününden, evimden bildiriyorum :)
Telden topiği 2gunde zor buldum ya
Evi karasinek ve uçan garip bir böcek sardı. İlaçladım heryeri, kendimi salona kapattım.Yeni yatak odası almıştık, miszfir oasına, o geldi kuruldu. Yazlıkları yıkayıp ona yerleştiricem. Cuma da temizliğe başlıyoruz artık. Yarın nst ve kontrolüm var. İnşallah yolundadır herşey. Kızlar bide benim göğüslerim sanki hala sut dolmadı, normal mi sizce?
Umarım herkes iyidir...
Tamam canım çok sagol hadi hayırlısıcnm. Birak esinin de istemesini. Istese ne istemese ne. Doguracak sensin unutma.
Parmaginda sakaya gelmez. Morarmis vs diyrsun. Goster zaman kaybetmeden
Cnm. Belirti arama sakin. Gebelik ve adet belirtileri aynidir. Ben atesine gore dedim gebelik olabilir diye. Insallah gelmisgir mucizen.
Estagfurlah kuzum. Sizlerde biliyrsunuz yorum yapmayi.
Rica ederim cnm. Sorunu yaz oraya pedagog cevapliyr.
Merhaba kizlar nasılsınız?
ya aldırmayayım diyorum ama takiyorum artık.
kim görse nasıl hamilesin.hic gobegin yok hic kilo almıyorsun bebegin kilosu iyi mi bari, hele birisi senden de nasıl birsey cikacsksa aceba dedi yüzüme ben de çıkınca görürsün dedim. gobek var ama ayina gore hep küçük. bir de hiç yok demiyorlar mi yeminle artik tahammul edemiyorum biktim.size ne yaa! varsa da benim yoksa da.
bebis hareketleri de öyle kuvvetli degil hele bi iki gündür hafif bi pitirti hissediyorum normal mi ne zaman duzene girer. dün yolda da yoruldum aceba ondan mi farketmiyorum.bi de göğsümden bi damla sıvı geldi süt mü doluyor ki.
bebiş dr iyi diyor ayrintiya girmiyorum ben de haftasına göre de ilerde cok şükür. ama lüzumsuzlar yüzünden vesvese ye giriyorum.
Sen hicccc canini sıkma cnm. Agzi olan konusuyr. Dr.un iyi dedikten sonra gerisini bosver. Hem seni kiskaniyrdur bunu diyenler. Kesin kendileri gebelierinde cok kilo almis ve sonra verememis insanlardir. Uzme canini sen.Merhaba kizlar nasılsınız?
kim görse nasıl hamilesin.hic gobegin yok hic kilo almıyorsun bebegin kilosu iyi mi bari, hele birisi senden de nasıl birsey cikacsksa aceba dedi yüzüme ben de çıkınca görürsün dedim. gobek var ama ayina gore hep küçük. bir de hiç yok demiyorlar mi yeminle artik tahammul edemiyorum biktim.size ne yaa! varsa da benim yoksa da.
bebis hareketleri de öyle kuvvetli degil hele bi iki gündür hafif bi pitirti hissediyorum normal mi ne zaman duzene girer. dün yolda da yoruldum aceba ondan mi farketmiyorum.bi de göğsümden bi damla sıvı geldi süt mü doluyor ki.
bebiş dr iyi diyor ayrintiya girmiyorum ben de haftasına göre de ilerde cok şükür. ama lüzumsuzlar yüzünden vesvese ye giriyorum.
Guzel.bir soz var "artik insanlara kendinizi kullandirtmayi birkatiginiz zaman degistiginizi soylerler" diye.. ben bastan dedim. Ne kadar iyi de olsa cokkk buyuk ihtiyac olmadikca bebeginizi annenize dahil birakip gitmeyin diye. Her zaman bir anlamazlik cikar cunku. Birak ne derse desin. Sen bildigini oku bebegin icin..istedigin gibi buyut. Istemedigin ne yaparsa uyar. Olmadi birakma kucagindan onun yaninda. Ben oyle yapiyrm. Kv de benden korkuyrmus guya. Nasil hareket edecegini sasiriyrmus. O kadar korkuyrlar ki masallah herkese sikayet etmeyi biliyrlar... tovbe yarabbim hepsi mi ayni bunlarin yahu. Yoksa bizde mi sorun var bilemiyrm bazen. Bizler de kv olacagiz. Allah korusun bizleri bu tur olmaktan.Ablam sorma zaten en deli oldugum noktalardan biri o ...
Dunde bagirdi kadin bana resmen...
Neymis kerbeladan Ogluma ic camasiri getirmis akrabalardan biri dapdar ve naylonlu ....
Bunu giyindireceksin oralardan gelmis yikama demez mi...
Bende yikamadan su ana kadar hicbirsey giyindirmedim yine giyindirmem dedim...
Ayrica o dar camasiri asla giyindirmem dedim...
Sinirli sinirli bakti falan iyi ki esim yanimdaydi annesine baya bi kizdi...
Kizincada sen boyle degildin ne oldu samna diye soyleniyo...
Allah (cc) buyuk oglu benden daha cok tepki veriyo akli basinda adam ben mi ogretecem ona neyin dogru neyin yanlis oldugunu...
Daha neler neler
Istedigim sekilde buyutemiyorum oglumu
Yani yanindayken sacma cumleler asiliyor oglumun bilinc altina
Oyyy masaallah size ablam ♥♥♥
Ben de hafiza icin oyun kartlari aldim onlari hafizasina alsin dite rengarenk degisik sekiller falan...
Ayrica su an kahverengi lekelenmelerim var normalde direkt olurdum ins. Cozulurum bu ayki belirtiler kuruntularimdan ibaret olur
Bacim yapacak birseyim yok yuz kere uyardim bos...
Zaten birakip bi yere gitmiyorum artik oglumun tepesindeyim...
Baskalarinin yaninda da torunumu doyasiya sevemiyorum azerinin korkusundan demez mi
Benden korkuyormusmus yalannnnnnnnn
Ablam arkasindan konusmuyorum yengemin kendisinedd soyledim seni kiniyodum diye...
Anlattim iste ayrica bugun cikar demislerdi ama arayip gelin alin dememisler ki kendileri gidecekler...
Ins. Verirler ama aramadilar vermezler sanmiyorum...
Sana da gecmis olsun ablam kaza gecirmissin
Enistemiz dedigi dediklerden herhalde ozele gitsen ne olacak ki dogum icin...
Devlette devlet diye tutturdu
Sinirlenmemeye calis ablam Eymen imiz icin ♥
Guzel.bir soz var "artik insanlara kendinizi kullandirtmayi birkatiginiz zaman degistiginizi soylerler" diye.. ben bastan dedim. Ne kadar iyi de olsa cokkk buyuk ihtiyac olmadikca bebeginizi annenize dahil birakip gitmeyin diye. Her zaman bir anlamazlik cikar cunku. Birak ne derse desin. Sen bildigini oku bebegin icin..istedigin gibi buyut. Istemedigin ne yaparsa uyar. Olmadi birakma kucagindan onun yaninda. Ben oyle yapiyrm. Kv de benden korkuyrmus guya. Nasil hareket edecegini sasiriyrmus. O kadar korkuyrlar ki masallah herkese sikayet etmeyi biliyrlar... tovbe yarabbim hepsi mi ayni bunlarin yahu. Yoksa bizde mi sorun var bilemiyrm bazen. Bizler de kv olacagiz. Allah korusun bizleri bu tur olmaktan.
ne bileyim cutem ciddi anlamda gönlümü alması lazım bu iş çıkmaza girdi artıkcnm. Birak esinin de istemesini. Istese ne istemese ne. Doguracak sensin unutma.
Parmaginda sakaya gelmez. Morarmis vs diyrsun. Goster zaman kaybetmeden
Cnm. Belirti arama sakin. Gebelik ve adet belirtileri aynidir. Ben atesine gore dedim gebelik olabilir diye. Insallah gelmisgir mucizen.
Estagfurlah kuzum. Sizlerde biliyrsunuz yorum yapmayi.
Rica ederim cnm. Sorunu yaz oraya pedagog cevapliyr.
ay canım gerçekten aldırma, demek ki senin karnının içi geniş bebeğin sağlıklı önemli olan bu göbeği ne yapacaklarmış, benimde hemen karnım çıkar aman ne büyük yok ikiz mi yok bilmem ne derler yaa evet ikiz diye dalga geçiyorum, yorgunsan ondan az hissedersin canın sıkkınkendeMerhaba kizlar nasılsınız?
canım aynen sen ne biliyorsun sen mi doğuracaksın diyorum afedersin kümes gibi bir sürü kişinin olduğu oda da ben wc ye bile gidemem takıntımı biliyor bu konuda, bir kere sabitleşmiş bu konu kafasında ama diyorum kim ne dediyse Allah bildiği gibi yapsın onu kimin aklına gidiyorsaeflal canim ne desem ki bilemedim senin kocaya.
ama böylesine bildigini oku derim ona inat edip dogumu devlette yapma. anlıyorum seni ben de hep yapıcamiz birseyi esim de istesin derdim ama baktim anlamiyo takmiyorm.sus bakiyim sen anlamıyorsun konuşma Karışma diyorum mesela bebise alışveriş yapiyorum fazla alma abartma diyo diyorum cok lazim oluyormuş.uydum kalabakiga gitme sen farkli ol diyo.ya ne alaka kiyafet sık değişiyorlar senin gomlekleri mi giydiricem anlamıyorsun bari karisma dedim ve alıyorum.
parmagin ne alemde canim gecmis olsun ihmal etme
yusra canim maşallah eren e.kv yi allaha havale ediyorum buyuk terbiyesizlik etmiş.allah esirgesin boşver böylesinin gelmemesi daha hayirli.
derya canim kolay gelsin.bir de bocekler çıkmış yok olasicalar ins ilac fayda etmiştir.sut dogunca belli olur diye biliyorum olup olmadığı ins bol bol sütün olsun şifa olsun oğluşuna.
Guzel.bir soz var "artik insanlara kendinizi kullandirtmayi birkatiginiz zaman degistiginizi soylerler" diye.. ben bastan dedim. Ne kadar iyi de olsa cokkk buyuk ihtiyac olmadikca bebeginizi annenize dahil birakip gitmeyin diye. Her zaman bir anlamazlik cikar cunku. Birak ne derse desin. Sen bildigini oku bebegin icin..istedigin gibi buyut. Istemedigin ne yaparsa uyar. Olmadi birakma kucagindan onun yaninda. Ben oyle yapiyrm. Kv de benden korkuyrmus guya. Nasil hareket edecegini sasiriyrmus. O kadar korkuyrlar ki masallah herkese sikayet etmeyi biliyrlar... tovbe yarabbim hepsi mi ayni bunlarin yahu. Yoksa bizde mi sorun var bilemiyrm bazen. Bizler de kv olacagiz. Allah korusun bizleri bu tur olmaktan.
Duham bacim Rabb'im sabir versin sana.. .Merhaba kizlar nasılsınız?
evet canım. birisi benim gelin 12 kilo alfi diyo o 5 aylık ben 6 ayligim.dr diyetisteyene gondermis cunku cok fazla yazık doguma kadar da kac kilo olur.ben kilo alıyorum fazlasıyla şu kadarim diyorum inanmiyorlr sanki yalan söylüyorum.Sen hicccc canini sıkma cnm. Agzi olan konusuyr. Dr.un iyi dedikten sonra gerisini bosver. Hem seni kiskaniyrdur bunu diyenler. Kesin kendileri gebelierinde cok kilo almis ve sonra verememis insanlardir. Uzme canini sen.
Yoruldugun icin hissetmemis olabilirsin. Bu sekilde tuhaflik hissedince bisiler ye ve soluna yat. 15 dk icinde hareket ediyrsa kuzun sorun yoktur cnm.
kv de bize hep siz degistiniz der.Guzel.bir soz var "artik insanlara kendinizi kullandirtmayi birkatiginiz zaman degistiginizi soylerler" diye.. ben bastan dedim. Ne kadar iyi de olsa cokkk buyuk ihtiyac olmadikca bebeginizi annenize dahil birakip gitmeyin diye. Her zaman bir anlamazlik cikar cunku. Birak ne derse desin. Sen bildigini oku bebegin icin..istedigin gibi buyut. Istemedigin ne yaparsa uyar. Olmadi birakma kucagindan onun yaninda. Ben oyle yapiyrm. Kv de benden korkuyrmus guya. Nasil hareket edecegini sasiriyrmus. O kadar korkuyrlar ki masallah herkese sikayet etmeyi biliyrlar... tovbe yarabbim hepsi mi ayni bunlarin yahu. Yoksa bizde mi sorun var bilemiyrm bazen. Bizler de kv olacagiz. Allah korusun bizleri bu tur olmaktan.
öyle galiba annemin de belli olmazmis.ablam ikizlere hamileydi kimse inanmazdi nasıl ikiz diye.ne bileyim cutem ciddi anlamda gönlümü alması lazım bu iş çıkmaza girdi artık
canım tırnağım iyice morardı sanırım düşecek ondan acıyor dokununca muhtemelen, zaten çok ağrım olursa giderim mecburen doktora
ay pedagogda mı cevap veriyor bu çok iyi cutem hemen emirin durumunu sorayım ben ne yapacağımı şaşırdım çünkü, o kadar güzel ki inceliyorum dünden beri farketmedim hiç onu
ay canım gerçekten aldırma, demek ki senin karnının içi geniş bebeğin sağlıklı önemli olan bu göbeği ne yapacaklarmış, benimde hemen karnım çıkar aman ne büyük yok ikiz mi yok bilmem ne derler yaa evet ikiz diye dalga geçiyorum, yorgunsan ondan az hissedersin canın sıkkınkende
canım aynen sen ne biliyorsun sen mi doğuracaksın diyorum afedersin kümes gibi bir sürü kişinin olduğu oda da ben wc ye bile gidemem takıntımı biliyor bu konuda, bir kere sabitleşmiş bu konu kafasında ama diyorum kim ne dediyse Allah bildiği gibi yapsın onu kimin aklına gidiyorsa
parmağımıa dokununca acıyor tırnağımda morardı canım
korkmuş hali bu muymuş pessss
kv maşallah kendim çektim gelinlere de cektireyim demiyor. benim kv de hic çekmemis uvey bi kv si var hic karışmaz. zaten kp in tayini çıkmış uzaktalarmis kv si köyde. ama kötü gelin görmemis daha bizi begenmiyo. karşına gecip de laf vermedik saygısızlık etmedik.Kızlar benim kv çok çekmiş hem de öyle böyle değil kocasından iki kv desinden kaynından görümcelerinden resmen hizmetçilik yapmış yaranamamış, o yüzden kadın çok merhametli bize karşı, annemde aynen çok çekmiş gelinlerine hiç karışmaz korkar gelinlerden garibim
böylelerine lafını verip oturtucan. yaşları buyuk saygili oluyorum ama zorluyorlar.Duham bacim Rabb'im sabir versin sana.. .
Bende o tarz soylentilere cok maruz kalmistim...
Karnim disardan hic belli olmazdi...
Masaallah oglum haftasina gore cok cok iyi dogdu...
Su anda bile inan kilom 46 ya dustu...
Ama oglumu gorenler simdide mama ile buyuyo demi demezler mi ?
Yahu mama ilede buyuyorsa sizene...
Sade anne sutu deyince bole kaliyorlar
Oglumunda masaallahi var
Sen soyleyenlere aynen boyle ol
Millet bu torba degil ki agizlarini buzesin
Ayrica gogsunden akinti geldi ise buyuk ohtimal sutun gelmeye baslamis bacim...
Hayirli olsun bol sutun olsun ins.
inşallah canım amin.Aynen bacim oldukca degisik tarif edilemez duygular...
Rabb'im her bayana nasip etsin ins. Bu duyguyu ♥♥♥
Anne icgudusu olarak onu kanatlarinin altina aliyorsun hayatinin anlami birden o oluveriyor....
Gunlerce uykusuz kalsam baksam yine de offf demem yeter ki evladima birsey olmasin ♥♥♥
Saglikli bir sekilde ve zamaninda alirsin ins. Kucagina bacim ♥♥♥
ne kadar büyük olursa olsun tükürüklü öpmek de neyin nesi yahu, hiç hoş değil.Bu arada bacilarim ben mi abartiyorum...
Benim kv dem bu aralar sapir supur opuyor oglumu...
Artik oglum buyudu tamam opmwlerine izin veriyorum ama artik kp in yaninda bugunde oyle opunce tukurugune bogma istersen dedim...
Sen resmen hirpalioorsun dedim ve tabi ki kp bana hak verdi...
Oda uok valla tukurugum olmuyo falan dedi ne zaman opse islak mendille temizliyorum tukurugunu bulastiriyor belli...
Birde yengem dogum yapti oglu yogun bakimdaydi yaninda kaldi biraz...
Birlikte yogun bakima gitmisler neymis o gelin cok akilli zekiymis...
Yogun bakimda yatan ocuga kerbela topragi yedirmis ve zemzem suyu icirmis...
Dusunun daha anne sutu almamis bebek...
Bende gercekten ne zekiymis dedim...
Ida dimi demez mi
Bende ne zekisi gerizekaliymis o dedim..
Yogun bakimda ki bebege toprak yedirmekte neyin nesi dedim...
Bebegin solunum sikintisi oluyo ara ara solunuma bagliyorlar agzindan hortum atmislar o sekilde besliyorlar ...
Allah (cc) im cilditlracaktim neredeyse ..
Kafasinda da sislik var bebegin enfeksiyon almamasi gerek bizim yenge enfeksiyona davetiye cikarmis resmen...
erken başlamış kop koplara :)Gunaydin...
Tahmin ettigim oldu ve saba 5.30da beni ayaga dikti bu kuzu...
3. gün hormon testi yapılıyor canım.Sonunda cumartesi regl olabildimadetin 4. Günü yani yarın kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Bana yardımcı olur musunuz hanımlar?
bu gazlı günler hemen geçer inşallah canım, çok zorMrb canlar giremiyorym hic 27 gunluk kuzum uyku ve gaz sorunu nedeniule baya zorluyor annesini. Gunduzleri uyuyor Eren uyurkem bende evi topla gelen giden derken dinlemiyorum. Ve biliyorsunuz epilepsim var uykusuzluk tetikliyor hamd olsun nobetim olmadi ama halsixlikler basladi ama cok sukur annem yanimda. Kv de en son ayin 15 inde grip olan iki torunu ole geldi brndeEren ile odadan cikmadimo gunden beri ne aradi nede grldi zaten mktoplamda 3 kere geldi heodinde ayri bir surat . Ve kadin kizi ile yine planlar pesinde son gekdiklerinde oddan Eren I cikarmafim diye onu saptirip millete anlatiryor kadinin digum yaptigim gun dediigi laf var hic unutmam onu annem baam abim taki takti bebege bana kadin ordan diyo ki biz hazirladik evde getirmedim ameliyat isi ne olur ne olmaz almadim yanima . Bu nedemek simdi sizce kizlarsaptiripmillete
bugün sordum kullan dedi canım. korka korka kullanıyorum paranoyak olacağım galibaçok şükür canım benim saol :)
geçmiş olsun canımbende 3. antibiyotiği kullanıyorum maalesef direndim ama geçmedi bazen kullanmak kullanmamaktan daha iyi canım dr.una danış ona göre kullan
Amin canım hayırlısı olsun :)
inşallah canım sağ ol .canım ben olmuştum yüksek ateşle adet
hadi canım bekliyoruz hep beraber gelsin topiğimize yeni bir hamiş uzun zaman oldu, aslında ilişkiye devem etsen iyi olur ama dikkatli olarak ne olur ne olmaz:)
güle güle giysin kuzun canım, arada olur öyle halsizlik iyi hissedince yaparsın
almıştır tabi annesi
doğru düşünmüşsün canım çok hediye geliyor
canım sağlık ocağında her tahlil yapılmıyor uzman onayı gereken tahliller var, endokrinoloji yoksa dahiliyeye gidebilirsin canım
canım geçmiş olsun kullan tabi enfeksiyon daha zararlı bebek için, inşaallah şifa olur
hayır abartmıyorsun hala emiri öyle şapur şupur öpemez kimse!!
yengeyede pes cahillik başa bela nasıl yedirir toprak ya!!!
:) aramıza hoş geldin cutem emir 2 diyorum:)
Canım 3. gün yaptırman lazım 23. gün yoktur tahlil
canım Allah yardımcın olsun gaz çok zor gerçekten
kv ne de yuhhhhh diyorum hadsiz densizsakın ama sakın düşünüpte canını sıkma, kötü niyeti kendine dönssün onun
bu konuyu artık konuşmayın bence canım, eşinin düşüncesi belli zaten, sen ne istiyorsan, nasıl iyi hissedeceksin onu yap bence. daha fazla da bu konuda yıpratma kendini ne olur.Günaydın canlarım
yine sıkıntı hep sıkıntı bu sene sanırım benim için çok zorlu oldu
eşim son bir haftadır pamuk gibiydi bir ilgi alaka güzel sözler, dedim rüyanda ak sakallı dede gördün heralde üzme bu kadını artık diye seni uyardı diyorum
dün dışarı çıkacaktık her şey arabaya binene kadar güzeldi, ne olduysa arabada başladık yine tartışmaya, kızlar inanın ben artık eşimle bir yere gitmek istemiyorum kimin gözü varsa gözü çıksın diye beddua ediyorum artık kınamayın beniher zaman mı böyle olur, okuyorum üflüyorum yok kesinlikle saçma basit sebeplerden birbirimize giriyoruz, benim gezme keyfim rezil oluyor, o huzursuzluğa emirde götürdüğümüz oyun alanında ağlaya ağlaya bizi çıldırttı, bende ağlaya ağlaya gittim ağlaya ağlaya döndüm, artık istemiyorum eşimle bir yere gitmek, eve geldik adam bin pişman ama yüzüne bakmıyorum bakmıycam
mevzu yine özel devlet mevsuzu, çare bulduk hastane parasına güne girdik tam da aralık denk geliyor, ordan açıldı konu, sen istemiyorsun dedim özeli boşuna girdik evet istemiyorum bizim gibi olanlar hep devlette yapıyor diye çıldırttı beni, tabi mevzu babasına verdiği paraya geldi taaa bizim düğünden çıktı, sorun senin bana değer vermememen bana layık görmemen dedim, hala babamda babam diyorsun hala onu benden önce tutuyorsun yaptığına ağzını açıpta bir şey demedin ben bunu asla unutmam, daha öncede ablanın kocasıgil bana iftira attılar sesini çıkarmadın birde enişten olacak adamı evime soktun dedim, iki oldu üçüncüde arkamda olmayan adamın yanında olmuycam dedim!!
Ben artık kesinlikle özeli istemiyorum kızlar ve eşimi asla ama asla affetmiycem oğlum doğsun hayırlısıyla, sonrasında çok şey değişecek, burnundan getiricem hatta çekip gidesim var belki doğumu bile beklemem o derece bunaldım...
Gece emirim yine yataktan düştü, öyle bir kalktım ki koşarken ayağım onun kapısının eşiğine takıldı hafif düştüm karnıma vs bir şey olmadı sanki melekler tuttu beni o düşüşe sadece ayak parmağım incindi çok acıyor kırık olabilir dokunamıyorum bile, emirim kafasının üstüne düştü yine ödüm koptu, benim dayımın oğlu öyle vefat etmişti o yüzden aklım çıkıyor
parmağımı söylemedim o oduna! Zaten dr gitsemde röntgen çekilmez ne yapsam kızlar sizce?
O eşikte iki senedir yapılacak defalarca takıldım oraya ben! Ama onun yaptıracak adam nerde...
canım cute un önerdiği sitede çokk güzel anlatmış bu tuvalet eğitimini.Eylül canım bulmuşken sana soruyum bunalttım ama, emirin bıraktık ya bezini hamdolsun gece bile takmıyorum çişte kaza çok az oldu bir iki kere ama büyüğü yine tutuyor geliyor sıkıyor kendinisonra yapıcam diyor yapmak istemiyorum diyor gelmedi ki diyor, bir kere altına yaptı, inan bu halde çamaşırıdan temizleyemiyorum midem kaldırmıyor artık ben napıyım şimdi beze asla dönmek istemiyorum ama ne olacak bu çocuk böyle kalıcı hasar verecek bağırsaklarına diye korkuyorum, kabız olmasın diye duphalac veriyorum her gün demişti, bu arada gece bez takınca takma diye kendisi istemedi o da kararlı amam tutuyor
aaaa bu böcek vakası bulaşıcı sanırım, ne oluyor yawww...Kısçelerim sizlere sisli puslu yağmurlu bir Bursa gününden, evimden bildiriyorum :)
Telden topiği 2gunde zor buldum ya
Evi karasinek ve uçan garip bir böcek sardı. İlaçladım heryeri, kendimi salona kapattım.Yeni yatak odası almıştık, miszfir oasına, o geldi kuruldu. Yazlıkları yıkayıp ona yerleştiricem. Cuma da temizliğe başlıyoruz artık. Yarın nst ve kontrolüm var. İnşallah yolundadır herşey. Kızlar bide benim göğüslerim sanki hala sut dolmadı, normal mi sizce?
Umarım herkes iyidir...
canım benim senin iç karnın büyüktür de ondandır. bebek sağlıklı olduktan sonra gerisi yalan.Merhaba kizlar nasılsınız?
Eylül canım bulmuşken sana soruyum bunalttım ama, emirin bıraktık ya bezini hamdolsun gece bile takmıyorum çişte kaza çok az oldu bir iki kere ama büyüğü yine tutuyor geliyor sıkıyor kendinisonra yapıcam diyor yapmak istemiyorum diyor gelmedi ki diyor, bir kere altına yaptı, inan bu halde çamaşırıdan temizleyemiyorum midem kaldırmıyor artık ben napıyım şimdi beze asla dönmek istemiyorum ama ne olacak bu çocuk böyle kalıcı hasar verecek bağırsaklarına diye korkuyorum, kabız olmasın diye duphalac veriyorum her gün demişti, bu arada gece bez takınca takma diye kendisi istemedi o da kararlı amam tutuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?