Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar hepiniz.sagolun
Bu arada size guzel bi haber vereuim.bu sabah sosyal.sorumsuz un bebebhi oldu sikur.iyilermis sosyalin agrisi commus bebis de simdilik memeyi tutamamis.insallah tutar mama vermisler bn aksam konusyjm ama size ancak yazabildim

Kizlar hepiniz.sagolun
Bu arada size guzel bi haber vereuim.bu sabah sosyal.sorumsuz un bebebhi oldu sikur.iyilermis sosyalin agrisi commus bebis de simdilik memeyi tutamamis.insallah tutar mama vermisler bn aksam konusyjm ama size ancak yazabildim
allah anneli babalı hayirli evlat etsin inş. gözü aydın olsun selam söyle inş.

senin kv hep rahatmış canım desene, kendini ezdirmiyceksin duham benim kv iyidir ama bende kendimi ezdirmem hemen rahatsız olduğum şeyi söylerim hiç çekmem lafımı
canım sağol eşime bir şey demek gelmiyor zaten artık içimden

canım öyle yazıları defalarca okudum ama bizimki parça zannettiği için değil acıyacak korkusuyla yapmıyor, o site çok güzel bende bugün sorucam inşaallah belki vesile olur
sağol canım yorma kendini ben sorayım orda ki pedagoga:) halk eğitim merkezinin sitesine hemen bakıyorum canım çok sağol
Kizlar hepiniz.sagolun

hayırlı uğurlu olsun bebeği canım

Dun aksam gozum sismeye basladi. Gece uyandigimda sislik artmisti. Allah'a emanet yatip uyudum. Suan indi sukur. Biktim artim. Nereye gidecegimi sasirdim.

Kizlar hepiniz.sagolun
Hayirli olsun.

Günaydın hanımlar

Parmağım hamdolsun iyi acı var ama sadece tırnağım mor şişlik azaldı yürüyebiliyorum, tırnağım düşer muhtemelen buna da hamdolsun kırık olsa ne yapardım bu halimle

Eşimi anlamıyorum çift kişilik olduğuna karar verdim artık, dünden beri peşimde canım gülüm ama yüzüne bakmıyorum emir dışında bir konuysa cevap vermiyorum içimden gelmiyor kızlar kınamayın beni sabah emire seni ne zorlukla büyüttük sen yoğun bakımda yattın annen ameliyatlı halinle bir saatini aksatmadı seni görmeye karnını doyurmaya geldi diyor, günlerce uykusuz kaldı diyor... yorumsuzum ben artık

Bu arada emirden inciler söylemiyorum ne zamandır, dün yine tuvalet için uğraşıyoruz beyimize hikaye okuyorum ben bu arada dikkati dağılsın diye,neyse aaa oğlum karnından ses geliyor kakan diyor ki ben sıkıştım burda emir beni dışarı çıkar o yüzden karnın ağrıyor ben çıkarsam rahatlıycaksın diyor dedim:) hem annesini babasını özlemiş onlar tuvaletteymiş gitmek istiyormuş dedim, çok hoşuna gitti, diyor ki anne senin karnında kapak mı var eymen ordan mı çıkacak bende evet oğlum kapak var sadece dr lar açıp kapatabiliyor o kapağı dedim, hııım anladım tamam diyor

Dun aksam gozum sismeye basladi. Gece uyandigimda sislik artmisti. Allah'a emanet yatip uyudum. Suan indi sukur. Biktim artim. Nereye gidecegimi sasirdim.
ay canım yine şişti demek neyse ki inmiş, koskoca ankarada bir çare bulamadılar nasıl iş bu sinir oluyorum ben burda!

ay canım yine şişti demek neyse ki inmiş, koskoca ankarada bir çare bulamadılar nasıl iş bu sinir oluyorum ben burda!
Vallahi cnm ozelinden devletine her yere gittim. 8 dr gordu beni. Bir care yok. Guya ilac icerken yuzum sismeyecekti oyle demislerdi. Bilemiyrm artik eflos cok bunaldim cok. Bir de sol kasigim cok agriyr dunden berj. Eeee ben 14 aydir adet olmuyrm. Belirtileri unuttum. Acep adet mi geliyr diyrm. Aksama da uyuz kvgil gelecek kocasiyla. Esim yokke gelmek istediler kabul etmedim. Aksama gelin dedim.

günaydın kızlar nasılsınız işte benim ateş tablom hep böyle yüksek gider inş.

http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
inşaallah canım

haklısın canım bunalmakta sağlık yerinde olmayınca keyif alınmıyor bir şeyden, adet geliyordur canım muhtemelen, emir 3 aylıktı ben olduğumda, iyi yapmışsın canım tek çekmezsin saçmalıklarını tabi inşaallah saçmalamazlar

Kızlar sonunda bir çocuk psikiyatristi buldum emir için, o sitedeki yorumları okudum soru soracaktım ama bizim durumla aynı bir soru vardı hemen hemen ona klinik destek almanız lazım demiş sormama gerek kalmadı yani

çıldırdım artık çok kızdım emire hem de çok deli etti beni artık geliyor yapmıyor sinirden ağlıyorum o da ağladı bende, gecenin ikisinde artık tutamamış yapmış kaka bas bas bağırıyor yaptım silin temizleyin diye, iyi ki eşim bez bağlamış ben bağlamıyordum, sabaha kadar karnının ağrısından kıvranıyor akşama kadar yine aynı, perşembeye randevu ne olur dua edin kızlar çare olsun derdimize

anlıyorum canım seni birdaha yaşamazsın inşş ...

en iyisini yapıyorsun canım Allah sabır versin kv ne de akıl .....

sağol canımmm, inşallah olmuşlerdir, daha bakmadım sen nasılsın, baya buyudunuz sizde artık maşallah

inş canım çok şükür büyüdük canım artık hareketler kısıtlı iş yerinde bile 2 büklüm oturamıyorum baya geriye yaslanmam gerekio

canım benim millet ne derse desin aldırma bebeğin sağlıklı şükürler olsun.. benim fotomuda gördünüz benimde iç karnım geniş görenler 6 aylık mı diyor.... boşver yani takılma bunlara
bazen de çeken çektirir derler ne güzel kv. maşallah nazar değmesin
herkese de söyleme canım

olsun canım yapacak bişey yok geçmiş olsun ...

Kizlar hepiniz.sagolun

Allah analı babalı büyütsün nazar değmesin canım

Sonunda cumartesi regl olabildim adetin 4. Günü kan vericem hormonlara baktırcam. Şimdi 4. Gün hangi 23. Gün hangi hormonlara bakılıyor? Bana yardımcı olur musunuz hanımlar?

doktora gittim kan verdim sonuçlar perşembe çıkacak. Ultrasonda baktı PCO olabilir muhtemelen dedi. Hamile kalmaya engel mi bu pco

doktora gittim kan verdim sonuçlar perşembe çıkacak. Ultrasonda baktı PCO olabilir muhtemelen dedi. Hamile kalmaya engel mi bu pco
canım tam olarak engel değil doğal yollada gebe kalınıyor ama genelde dr takibi gerekiyor diye biliyorum

canım parmağın için sevindim Emir e çok güldüm ya kuzum kapak hayal etmiş eşin yaptıklarının farkında canım o yüzden sana yaklaşmaya çalışıo... inşş canım bu dr. çare olur da atlatırsınız bu süreci Aminn

işte çocuk canım kapak nerden gelmişse aklına bende çok güldüm dün

eşim var ya eşim......

inşaallah canım çok ihtiyacım var duaya bu sene bana çok zor geldi her şey üst üste geldi

Insallah sifa olur cnm.

Pco gebe kalmaya engel degil ama dr kontrolu gerektiriyr.
23.gun test yok cnm. Yazmistim dun. Yumurta catladiktan 7 gun sonra progesteron baktiriliyr. Catladi mi diye kontrol icin. O da ecrin de 23.gune denk geliyr. O nedenle 23.gun dedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…