allah anneli babalı hayirli evlat etsin inş. gözü aydın olsun selam söyle inş.Kizlar hepiniz.sagolun
Bu arada size guzel bi haber vereuim.bu sabah sosyal.sorumsuz un bebebhi oldu sikur.iyilermis sosyalin agrisi commus bebis de simdilik memeyi tutamamis.insallah tutar mama vermisler bn aksam konusyjm ama size ancak yazabildim
senin kv hep rahatmış canım desene, kendini ezdirmiyceksin duham benim kv iyidir ama bende kendimi ezdirmem hemen rahatsız olduğum şeyi söylerim hiç çekmem lafımıevet canım. birisi benim gelin 12 kilo alfi diyo o 5 aylık ben 6 ayligim.dr diyetisteyene gondermis cunku cok fazla yazık doguma kadar da kac kilo olur.ben kilo alıyorum fazlasıyla şu kadarim diyorum inanmiyorlr sanki yalan söylüyorum.
allah bi sorun vermesin yoksa sorun olmadan böyle ler. kimseyi de elden ayri etmesin bunu cok iyi anladım.
kv de bize hep siz degistiniz der.
Allahin izniyle biz iyi birer kv olucaz cutem allah ömür verirse ins.
öyle galiba annemin de belli olmazmis.ablam ikizlere hamileydi kimse inanmazdi nasıl ikiz diye.
parmagin morarmis mutlaka dr git canim ihmal etme.
kv maşallah kendim çektim gelinlere de cektireyim demiyor. benim kv de hic çekmemis uvey bi kv si var hic karışmaz. zaten kp in tayini çıkmış uzaktalarmis kv si köyde. ama kötü gelin görmemis daha bizi begenmiyo. karşına gecip de laf vermedik saygısızlık etmedik.
böylelerine lafını verip oturtucan. yaşları buyuk saygili oluyorum ama zorluyorlar.
ins canim bol bol sutumuz olsun.
canım sağol eşime bir şey demek gelmiyor zaten artık içimdeninşallah canım amin.
ne kadar büyük olursa olsun tükürüklü öpmek de neyin nesi yahu, hiç hoş değil.
diğer konuya yine yorum yapmak bile saçma. bu kadar saçma bir şey ne gördüm ne de duydum canım.
erken başlamış kop koplara :)
3. gün hormon testi yapılıyor canım.
diğer dediğin de progesteron herhalde; yumurtladın mı yumurtlamadın mı diye bakılıyor ama o da yumurtadan bir hafta sonra bakılıyor. günü kişiden kişiye değişir yani :)
bu gazlı günler hemen geçer inşallah canım, çok zor
kv ye gelince yanında getirmeyi unuttu ya da alamadı ve böyle bir mazeret uydurdu. amaaaa söylediği şey insanlık dışı, çok çirkin gerçekten. Allah insanlara akıl fikir versin diyorum.
bugün sordum kullan dedi canım. korka korka kullanıyorum paranoyak olacağım galiba
inşallah canım sağ ol .
bu konuyu artık konuşmayın bence canım, eşinin düşüncesi belli zaten, sen ne istiyorsan, nasıl iyi hissedeceksin onu yap bence. daha fazla da bu konuda yıpratma kendini ne olur.
parmağın için de geçmiş olsun bayağı kötü çarpmışsın. yarın doktora git bir göster bence.
canım cute un önerdiği sitede çokk güzel anlatmış bu tuvalet eğitimini.
senin kuzunun durumu da örneklenmiş. hala kendinden bir parça olduğunu zannedip bırakmak istemiyor malesef. çözümü de var iyice incele canım.
ayrıca orada soru soranlar da vardı. sen de sorabilirsin pedogoga.
aaaa bu böcek vakası bulaşıcı sanırım, ne oluyor yawww...
güzel haberlerini bekliyoruz canım. süt konusunu bilmiyorum canım ben de.
canım benim senin iç karnın büyüktür de ondandır. bebek sağlıklı olduktan sonra gerisi yalan.
o laf edenler de kesin çok kilo alan tiplerdir hee..
sıvı gelmesi normal canım, sütünün ilk hali o, kolostrum diye geçer.
sağol canım yorma kendini ben sorayım orda ki pedagoga:) halk eğitim merkezinin sitesine hemen bakıyorum canım çok sağolcanım şimdi gördüm msjı cok fazla üstüne gitme büyük tuvalet konusunda sonra sıkıntı zamanla büyüyor..İnan şuan kafa kazan aklıma çok birşey gelmiyor ama yazarım ben sana..
Birde halk eğitim merkezlerinde aile danışmanları göreve başladı diye biliyorum sizin orda da varsa mutlak yardım al .Cute nin sitede faydalı bilgiler var..
Kizlar hepiniz.sagolun
Bu arada size guzel bi haber vereuim.bu sabah sosyal.sorumsuz un bebebhi oldu sikur.iyilermis sosyalin agrisi commus bebis de simdilik memeyi tutamamis.insallah tutar mama vermisler bn aksam konusyjm ama size ancak yazabildim
Hayirli olsun.Kizlar hepiniz.sagolun
ay canım yine şişti demek neyse ki inmiş, koskoca ankarada bir çare bulamadılar nasıl iş bu sinir oluyorum ben burda!Dun aksam gozum sismeye basladi. Gece uyandigimda sislik artmisti. Allah'a emanet yatip uyudum. Suan indi sukur. Biktim artim. Nereye gidecegimi sasirdim.
Vallahi cnm ozelinden devletine her yere gittim. 8 dr gordu beni. Bir care yok. Guya ilac icerken yuzum sismeyecekti oyle demislerdi. Bilemiyrm artik eflos cok bunaldim cok. Bir de sol kasigim cok agriyr dunden berj. Eeee ben 14 aydir adet olmuyrm. Belirtileri unuttum. Acep adet mi geliyr diyrm. Aksama da uyuz kvgil gelecek kocasiyla. Esim yokke gelmek istediler kabul etmedim. Aksama gelin dedim.ay canım yine şişti demek neyse ki inmiş, koskoca ankarada bir çare bulamadılar nasıl iş bu sinir oluyorum ben burda!
Simdilik guzel gidiyr cnm.günaydın kızlar nasılsınız işte benim ateş tablom hep böyle yüksek gider inş.
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
inşaallah canımgünaydın kızlar nasılsınız işte benim ateş tablom hep böyle yüksek gider inş.
http://www.fertilityfriend.com/home/53ede5
Vallahi cnm ozelinden devletine her yere gittim. 8 dr gordu beni. Bir care yok. Guya ilac icerken yuzum sismeyecekti oyle demislerdi. Bilemiyrm artik eflos cok bunaldim cok. Bir de sol kasigim cok agriyr dunden berj. Eeee ben 14 aydir adet olmuyrm. Belirtileri unuttum. Acep adet mi geliyr diyrm. Aksama da uyuz kvgil gelecek kocasiyla. Esim yokke gelmek istediler kabul etmedim. Aksama gelin dedim.
anlıyorum canım seni birdaha yaşamazsın inşş ...Emir düşünce yaşadığım korku öyle yetti ki birde yaşadıklarım keşke tek derdim parmağım olsasağol canım
Canım gerçekten hiç kalmadı isteğim amaann dedim artık sağlıklı olsunda iki yavrumda napıyım gerçekten içimden gelmiyor ne yaparsa yapsın o parayı, hayırlısıyla doğum olsun çalışmayı düşünüyorum ciddi ciddi
öyle tabi canım
Ablam sorma zaten en deli oldugum noktalardan biri o ...
Dunde bagirdi kadin bana resmen...
Neymis kerbeladan Ogluma ic camasiri getirmis akrabalardan biri dapdar ve naylonlu ....
Bunu giyindireceksin oralardan gelmis yikama demez mi...
Bende yikamadan su ana kadar hicbirsey giyindirmedim yine giyindirmem dedim...
Ayrica o dar camasiri asla giyindirmem dedim...
Sinirli sinirli bakti falan iyi ki esim yanimdaydi annesine baya bi kizdi...
Kizincada sen boyle degildin ne oldu samna diye soyleniyo...
Allah (cc) buyuk oglu benden daha cok tepki veriyo akli basinda adam ben mi ogretecem ona neyin dogru neyin yanlis oldugunu...
Daha neler neler
Istedigim sekilde buyutemiyorum oglumu
Yani yanindayken sacma cumleler asiliyor oglumun bilinc altina
Oyyy masaallah size ablam ♥♥♥
Ben de hafiza icin oyun kartlari aldim onlari hafizasina alsin dite rengarenk degisik sekiller falan...
Ayrica su an kahverengi lekelenmelerim var normalde direkt olurdum ins. Cozulurum bu ayki belirtiler kuruntularimdan ibaret olur
Bacim yapacak birseyim yok yuz kere uyardim bos...
Zaten birakip bi yere gitmiyorum artik oglumun tepesindeyim...
Baskalarinin yaninda da torunumu doyasiya sevemiyorum azerinin korkusundan demez mi
Benden korkuyormusmus yalannnnnnnnn
Ablam arkasindan konusmuyorum yengemin kendisinedd soyledim seni kiniyodum diye...
Anlattim iste ayrica bugun cikar demislerdi ama arayip gelin alin dememisler ki kendileri gidecekler...
Ins. Verirler ama aramadilar vermezler sanmiyorum...
Sana da gecmis olsun ablam kaza gecirmissin
Enistemiz dedigi dediklerden herhalde ozele gitsen ne olacak ki dogum icin...
Devlette devlet diye tutturdu
Sinirlenmemeye calis ablam Eymen imiz icin ♥
sağol canımmm, inşallah olmuşlerdir, daha bakmadımsen nasılsın, baya buyudunuz sizde artık maşallah
canım benim millet ne derse desin aldırma bebeğin sağlıklı şükürler olsun.. benim fotomuda gördünüz benimde iç karnım geniş görenler 6 aylık mı diyor.... boşver yani takılma bunlaraMerhaba kizlar nasılsınız?
ya aldırmayayım diyorum ama takiyorum artık.
kim görse nasıl hamilesin.hic gobegin yok hic kilo almıyorsun bebegin kilosu iyi mi bari, hele birisi senden de nasıl birsey cikacsksa aceba dedi yüzüme ben de çıkınca görürsün dedim. gobek var ama ayina gore hep küçük. bir de hiç yok demiyorlar mi yeminle artik tahammul edemiyorum biktim.size ne yaa! varsa da benim yoksa da.
bebis hareketleri de öyle kuvvetli degil hele bi iki gündür hafif bi pitirti hissediyorum normal mi ne zaman duzene girer. dün yolda da yoruldum aceba ondan mi farketmiyorum.bi de göğsümden bi damla sıvı geldi süt mü doluyor ki.
bebiş dr iyi diyor ayrintiya girmiyorum ben de haftasına göre de ilerde cok şükür. ama lüzumsuzlar yüzünden vesvese ye giriyorum.
bazen de çeken çektirir derler ne güzel kv. maşallah nazar değmesinKızlar benim kv çok çekmiş hem de öyle böyle değil kocasından iki kv desinden kaynından görümcelerinden resmen hizmetçilik yapmış yaranamamış, o yüzden kadın çok merhametli bize karşı, annemde aynen çok çekmiş gelinlerine hiç karışmaz korkar gelinlerden garibim
inşallah canım amin.
ne kadar büyük olursa olsun tükürüklü öpmek de neyin nesi yahu, hiç hoş değil.
diğer konuya yine yorum yapmak bile saçma. bu kadar saçma bir şey ne gördüm ne de duydum canım.
erken başlamış kop koplara :)
3. gün hormon testi yapılıyor canım.
diğer dediğin de progesteron herhalde; yumurtladın mı yumurtlamadın mı diye bakılıyor ama o da yumurtadan bir hafta sonra bakılıyor. günü kişiden kişiye değişir yani :)
bu gazlı günler hemen geçer inşallah canım, çok zor
kv ye gelince yanında getirmeyi unuttu ya da alamadı ve böyle bir mazeret uydurdu. amaaaa söylediği şey insanlık dışı, çok çirkin gerçekten. Allah insanlara akıl fikir versin diyorum.
bugün sordum kullan dedi canım. korka korka kullanıyorum paranoyak olacağım galiba
inşallah canım sağ ol .
bu konuyu artık konuşmayın bence canım, eşinin düşüncesi belli zaten, sen ne istiyorsan, nasıl iyi hissedeceksin onu yap bence. daha fazla da bu konuda yıpratma kendini ne olur.
parmağın için de geçmiş olsun bayağı kötü çarpmışsın. yarın doktora git bir göster bence.
canım cute un önerdiği sitede çokk güzel anlatmış bu tuvalet eğitimini.
senin kuzunun durumu da örneklenmiş. hala kendinden bir parça olduğunu zannedip bırakmak istemiyor malesef. çözümü de var iyice incele canım.
ayrıca orada soru soranlar da vardı. sen de sorabilirsin pedogoga.
aaaa bu böcek vakası bulaşıcı sanırım, ne oluyor yawww...
güzel haberlerini bekliyoruz canım. süt konusunu bilmiyorum canım ben de.
canım benim senin iç karnın büyüktür de ondandır. bebek sağlıklı olduktan sonra gerisi yalan.
o laf edenler de kesin çok kilo alan tiplerdir hee..
sıvı gelmesi normal canım, sütünün ilk hali o, kolostrum diye geçer.
Kizlar hepiniz.sagolun
canım tam olarak engel değil doğal yollada gebe kalınıyor ama genelde dr takibi gerekiyor diye biliyorumdoktora gittim kan verdim sonuçlar perşembe çıkacak. Ultrasonda baktı PCO olabilir muhtemelen dedi. Hamile kalmaya engel mi bu pco
Günaydın hanımlar
Parmağım hamdolsun iyi acı var ama sadece tırnağım mor şişlik azaldı yürüyebiliyorum, tırnağım düşer muhtemelen buna da hamdolsun kırık olsa ne yapardım bu halimle
Eşimi anlamıyorum çift kişilik olduğuna karar verdim artık, dünden beri peşimde canım gülüm ama yüzüne bakmıyorum emir dışında bir konuysa cevap vermiyorum içimden gelmiyor kızlar kınamayın benisabah emire seni ne zorlukla büyüttük sen yoğun bakımda yattın annen ameliyatlı halinle bir saatini aksatmadı seni görmeye karnını doyurmaya geldi diyor, günlerce uykusuz kaldı diyor... yorumsuzum ben artık
Bu arada emirden inciler söylemiyorum ne zamandır, dün yine tuvalet için uğraşıyoruz beyimize hikaye okuyorum ben bu arada dikkati dağılsın diye,neyse aaa oğlum karnından ses geliyor kakan diyor ki ben sıkıştım burda emir beni dışarı çıkar o yüzden karnın ağrıyor ben çıkarsam rahatlıycaksın diyor dedim:) hem annesini babasını özlemiş onlar tuvaletteymiş gitmek istiyormuş dedim, çok hoşuna gitti, diyor ki anne senin karnında kapak mı var eymen ordan mı çıkacakbende evet oğlum kapak var sadece dr lar açıp kapatabiliyor o kapağı dedim, hııım anladım tamam diyor
canım parmağın için sevindim Emir e çok güldüm yaKızlar sonunda bir çocuk psikiyatristi buldum emir için, o sitedeki yorumları okudum soru soracaktım ama bizim durumla aynı bir soru vardı hemen hemen ona klinik destek almanız lazım demiş sormama gerek kalmadı yani
çıldırdım artık çok kızdım emire hem de çok deli etti beni artık geliyor yapmıyor sinirden ağlıyorum o da ağladı bende, gecenin ikisinde artık tutamamış yapmış kaka bas bas bağırıyor yaptım silin temizleyin diye, iyi ki eşim bez bağlamış ben bağlamıyordum, sabaha kadar karnının ağrısından kıvranıyor akşama kadar yine aynı, perşembeye randevu ne olur dua edin kızlar çare olsun derdimize
işte çocuk canım kapak nerden gelmişse aklına bende çok güldüm düncanım parmağın için sevindim Emir e çok güldüm yakuzum kapak hayal etmiş eşin yaptıklarının farkında canım o yüzden sana yaklaşmaya çalışıo... inşş canım bu dr. çare olur da atlatırsınız bu süreci Aminn
Insallah sifa olur cnm.Kızlar sonunda bir çocuk psikiyatristi buldum emir için, o sitedeki yorumları okudum soru soracaktım ama bizim durumla aynı bir soru vardı hemen hemen ona klinik destek almanız lazım demiş sormama gerek kalmadı yani
çıldırdım artık çok kızdım emire hem de çok deli etti beni artık geliyor yapmıyor sinirden ağlıyorum o da ağladı bende, gecenin ikisinde artık tutamamış yapmış kaka bas bas bağırıyor yaptım silin temizleyin diye, iyi ki eşim bez bağlamış ben bağlamıyordum, sabaha kadar karnının ağrısından kıvranıyor akşama kadar yine aynı, perşembeye randevu ne olur dua edin kızlar çare olsun derdimize
Pco gebe kalmaya engel degil ama dr kontrolu gerektiriyr.doktora gittim kan verdim sonuçlar perşembe çıkacak. Ultrasonda baktı PCO olabilir muhtemelen dedi. Hamile kalmaya engel mi bu pco
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?