Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilmisssssssd... yerim seni.

kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
şimdi girdim okudum biraz ateş tabloma falan baktım Allahım ne günlerdi
hiç olmıycak hamile kalamıycam sanıyodum öğrendiğimdeki o ilk heyecan ne günlerdi
Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
şimdide doğurmaktan çok korkuyorum kist ameliyatı olamam yapamam diyodum oldu bitti
şimdide nasıl doğurucam diyorum hayırla sağlıkla şu günleride atlatsam inşallahhhh

Simdilik guzel gidiyr cnm.

teşekkürler kızlar hadi hayırlısı artık :)

Demin babam geldi. Yine kv gili ovuyr. Inadi birakacakmisim. Dedeler cok uzulurmus. Beyaz sf a acakmisim vs vs...
Bak baba bozusuruz deme artik dedim. Beni mi tehdit ediyrsun ben de gelmem diyr
Hayirdir ne alaka benim kvgili tutuyrsun deidm
Uzmemek lazim. Kendimi onlarin yerine koyuyrm olmaz diyr. Eee zamaninda onlarda beni uzmeyecekti bu cocugun olacagi belliydi dedim. At arkaya eskiyi inat etme diyr hala bana....ayy deli etti beni.

Masallah az kalmis..korkma dogumdan da. Hayirlisiyla biter insallah.

öyle kolaydi bi çırpıda silip atmak.yapnadan dusunselerdi.keske dediği gibi kolay olsa insanin icinden çıkmıyor. en azından ben öyleyim kolay kolay atlatamam olmamis gibi davranamam.
simdi torunları oldu dayanamiyirlar tabi.

Valla cnm. Ben her seferinde affettim. Affettikce tepeme ciktilar. En son bayramda kv abisiyle bir olup hasladi bizi. Daha da tahammulum hosgorum yok. Babam da konussun dursun. Onun lafiyla hafeket edecek degilim. Zaten aksama da az kaldi. gelir cinsler. Tabi hep babama duygu somurusu yapiyr kp. Ondan oluyr bu laflanmasi babamin.

Duha... pitirtilar nasil bugun? Duzeldi dimi?

islerini biliyor uyanik kp kv desene. evine aliyor torununu gosteriyorsun daha ne yapican başkası olsa bunu da yapmazdı. bu kadar seye olmamis gibi yapsan senden çıkmazlardi heralde.

Duha... pitirtilar nasil bugun? Duzeldi dimi?

piturti var ama düzeldi mi bilemedim. arada burdayim diyo sipa.ama şöyle tekme tarzi şeyler hissetmiyorum henuz.ama ben herseyde geriden geliyorum. ilk pitirtisini 19 . hafta da hissettim.dogima yakin da tekmesini hissederim herhalde:)

islerini biliyor uyanik kp kv desene. evine aliyor torununu gosteriyorsun daha ne yapican başkası olsa bunu da yapmazdı. bu kadar seye olmamis gibi yapsan senden çıkmazlardi heralde.
Azcik gulumsesem hemen benim eve cadir kurarlar cnm. Istemiyorum hayatimda onlari..elim ayagim titriyr, basim donuyor onlari gorunce. O denli tahammulsuzum cnm.

piturti var ama düzeldi mi bilemedim. arada burdayim diyo sipa.ama şöyle tekme tarzi şeyler hissetmiyorum henuz.ama ben herseyde geriden geliyorum. ilk pitirtisini 19 . hafta da hissettim.dogima yakin da tekmesini hissederim herhalde:)
30.hafta olsun. Sen gor tekmeyi cnm..daha minik. Cok guclu degil. Pitirdasin yeter.

Azcik gulumsesem hemen benim eve cadir kurarlar cnm. Istemiyorum hayatimda onlari..elim ayagim titriyr, basim donuyor onlari gorunce. O denli tahammulsuzum cnm.
Allah allah nasil insan bunlar yaa. gelmesinler daha hayirli. ama işte eşinin annesi ve babasi katlaniyorsun.allah onlara dogruyu göstersin ins canim.
30.hafta olsun. Sen gor tekmeyi cnm..daha minik. Cok guclu degil. Pitirdasin yeter.
ins canim . inanilmaz mutlu oluyrum her hareketinde surekli tepinsin istiyorum yavrum benim.allah herkese nasip etsin hamileligi anneligi inşaallah.

Amin cnm. Ilerleyen haftalarda bu istegini bir daha konusalim :)
Az dur tepinme ya da yavrum cekilsen de nefes alsam diyeceksin

Amin cnm. Ilerleyen haftalarda bu istegini bir daha konusalim :)
Az dur tepinme ya da yavrum cekilsen de nefes alsam diyeceksin

ha ha.... o zaman da canıma okuycak desene rahat vermeyecek.:)
şurası da var ki ben de nefes alma zorlugu başladı tıkanıyorum kalıyorum. ders anlatirken nefesim yetmiyo.bi sayfa kuran i yüksek sesle zor okuyorum...son ay çalışmak cok zor olacak belli.

ha ha.... o zaman da canıma okuycak desene rahat vermeyecek.:)
Hem de hicccc.
Gece tam uyuyacaksin ama elema seni tekmeleyecek. Oglum bi durda uyuyayim diyeceksin. Ama eleman seni dinlemeyecek. Cok guzel zamanlar. Her aninin tadini cikar cnm.

Yusra.
Erenin fotosunu ne zaman ekleyeceksin. Cok merak ediyrm

Eflamin canim gecmis olsum wmir e de.masallah akilli bidik
Cutem gecmis olsun bu,hastalik gitdin gelmesin. Kkuzum bizde pc yok telefonsan yuklemeye calisauim insallah
DuhAm guclu tekmekere az kaldi

Gebelik bekeyenlere hsyiri sglikli evlat dogumu yakin olanlara kolay dogumlar olsun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…