Bilmisssssssd... yerim seni.Günaydın hanımlar
Parmağım hamdolsun iyi acı var ama sadece tırnağım mor şişlik azaldı yürüyebiliyorum, tırnağım düşer muhtemelen buna da hamdolsun kırık olsa ne yapardım bu halimle
Eşimi anlamıyorum çift kişilik olduğuna karar verdim artık, dünden beri peşimde canım gülüm ama yüzüne bakmıyorum emir dışında bir konuysa cevap vermiyorum içimden gelmiyor kızlar kınamayın benisabah emire seni ne zorlukla büyüttük sen yoğun bakımda yattın annen ameliyatlı halinle bir saatini aksatmadı seni görmeye karnını doyurmaya geldi diyor, günlerce uykusuz kaldı diyor... yorumsuzum ben artık
Bu arada emirden inciler söylemiyorum ne zamandır, dün yine tuvalet için uğraşıyoruz beyimize hikaye okuyorum ben bu arada dikkati dağılsın diye,neyse aaa oğlum karnından ses geliyor kakan diyor ki ben sıkıştım burda emir beni dışarı çıkar o yüzden karnın ağrıyor ben çıkarsam rahatlıycaksın diyor dedim:) hem annesini babasını özlemiş onlar tuvaletteymiş gitmek istiyormuş dedim, çok hoşuna gitti, diyor ki anne senin karnında kapak mı var eymen ordan mı çıkacakbende evet oğlum kapak var sadece dr lar açıp kapatabiliyor o kapağı dedim, hııım anladım tamam diyor
Simdilik guzel gidiyr cnm.
inşaallah canım
haklısın canım bunalmakta sağlık yerinde olmayınca keyif alınmıyor bir şeyden, adet geliyordur canım muhtemelen, emir 3 aylıktı ben olduğumda, iyi yapmışsın canım tek çekmezsin saçmalıklarını tabi inşaallah saçmalamazlar
Masallah az kalmis..korkma dogumdan da. Hayirlisiyla biter insallah.kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
şimdi girdim okudum biraz ateş tabloma falan baktım Allahım ne günlerdi
hiç olmıycak hamile kalamıycam sanıyodum öğrendiğimdeki o ilk heyecan ne günlerdi
Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
şimdide doğurmaktan çok korkuyorum kist ameliyatı olamam yapamam diyodum oldu bitti
şimdide nasıl doğurucam diyorum hayırla sağlıkla şu günleride atlatsam inşallahhhh
öyle kolaydi bi çırpıda silip atmak.yapnadan dusunselerdi.keske dediği gibi kolay olsa insanin icinden çıkmıyor. en azından ben öyleyim kolay kolay atlatamam olmamis gibi davranamam.Demin babam geldi. Yine kv gili ovuyr. Inadi birakacakmisim. Dedeler cok uzulurmus. Beyaz sf a acakmisim vs vs...
Bak baba bozusuruz deme artik dedim. Beni mi tehdit ediyrsun ben de gelmem diyr
Hayirdir ne alaka benim kvgili tutuyrsun deidm
Uzmemek lazim. Kendimi onlarin yerine koyuyrm olmaz diyr. Eee zamaninda onlarda beni uzmeyecekti bu cocugun olacagi belliydi dedim. At arkaya eskiyi inat etme diyr hala bana....ayy deli etti beni.
Valla cnm. Ben her seferinde affettim. Affettikce tepeme ciktilar. En son bayramda kv abisiyle bir olup hasladi bizi. Daha da tahammulum hosgorum yok. Babam da konussun dursun. Onun lafiyla hafeket edecek degilim. Zaten aksama da az kaldi. gelir cinsler. Tabi hep babama duygu somurusu yapiyr kp. Ondan oluyr bu laflanmasi babamin.öyle kolaydi bi çırpıda silip atmak.yapnadan dusunselerdi.keske dediği gibi kolay olsa insanin icinden çıkmıyor. en azından ben öyleyim kolay kolay atlatamam olmamis gibi davranamam.
simdi torunları oldu dayanamiyirlar tabi.
islerini biliyor uyanik kp kv desene. evine aliyor torununu gosteriyorsun daha ne yapican başkası olsa bunu da yapmazdı. bu kadar seye olmamis gibi yapsan senden çıkmazlardi heralde.Valla cnm. Ben her seferinde affettim. Affettikce tepeme ciktilar. En son bayramda kv abisiyle bir olup hasladi bizi. Daha da tahammulum hosgorum yok. Babam da konussun dursun. Onun lafiyla hafeket edecek degilim. Zaten aksama da az kaldi. gelir cinsler. Tabi hep babama duygu somurusu yapiyr kp. Ondan oluyr bu laflanmasi babamin.
Duha... pitirtilar nasil bugun? Duzeldi dimi?
Azcik gulumsesem hemen benim eve cadir kurarlar cnm. Istemiyorum hayatimda onlari..elim ayagim titriyr, basim donuyor onlari gorunce. O denli tahammulsuzum cnm.islerini biliyor uyanik kp kv desene. evine aliyor torununu gosteriyorsun daha ne yapican başkası olsa bunu da yapmazdı. bu kadar seye olmamis gibi yapsan senden çıkmazlardi heralde.
30.hafta olsun. Sen gor tekmeyi cnm..daha minik. Cok guclu degil. Pitirdasin yeter.piturti var ama düzeldi mi bilemedim. arada burdayim diyo sipa.ama şöyle tekme tarzi şeyler hissetmiyorum henuz.ama ben herseyde geriden geliyorum. ilk pitirtisini 19 . hafta da hissettim.dogima yakin da tekmesini hissederim herhalde:)
Allah allah nasil insan bunlar yaa. gelmesinler daha hayirli. ama işte eşinin annesi ve babasi katlaniyorsun.allah onlara dogruyu göstersin ins canim.Azcik gulumsesem hemen benim eve cadir kurarlar cnm. Istemiyorum hayatimda onlari..elim ayagim titriyr, basim donuyor onlari gorunce. O denli tahammulsuzum cnm.
ins canim . inanilmaz mutlu oluyrum her hareketinde surekli tepinsin istiyorum yavrum benim.allah herkese nasip etsin hamileligi anneligi inşaallah.30.hafta olsun. Sen gor tekmeyi cnm..daha minik. Cok guclu degil. Pitirdasin yeter.
Amin cnm. Ilerleyen haftalarda bu istegini bir daha konusalim :)Allah allah nasil insan bunlar yaa. gelmesinler daha hayirli. ama işte eşinin annesi ve babasi katlaniyorsun.allah onlara dogruyu göstersin ins canim.
ins canim . inanilmaz mutlu oluyrum her hareketinde surekli tepinsin istiyorum yavrum benim.allah herkese nasip etsin hamileligi anneligi inşaallah.
Amin cnm. Ilerleyen haftalarda bu istegini bir daha konusalim :)
Az dur tepinme ya da yavrum cekilsen de nefes alsam diyeceksin
Hem de hicccc.ha ha.... o zaman da canıma okuycak desene rahat vermeyecek.:)
Hem de hicccc.
Gece tam uyuyacaksin ama elema seni tekmeleyecek. Oglum bi durda uyuyayim diyeceksin. Ama eleman seni dinlemeyecek. Cok guzel zamanlar. Her aninin tadini cikar cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?