Yok diye biliyrm cnm. Yani yumurta catlayinca ates mutlaka yukselir.yumurta çatlayıp ateşi yükselmeyen yok mu hiç???böyle bir şey olma olasılığı var mı???
çok tşk ederim.....sağolun....Yok diye biliyrm cnm. Yani yumurta catlayinca ates mutlaka yukselir.
Rica ederim.çok tşk ederim.....sağolun....
Canim tablolarada bak ama atss catlamadan sonra yukseliryumurta çatlayıp ateşi yükselmeyen yok mu hiç???böyle bir şey olma olasılığı var mı???
Gunaydin cnm. Seni ruh halin cok etkiledi cnm.zaten.
Artik sen hizmet etme. Gelenler yapsin bi zahmet.
hehe yaşlanmış o yaşlanmış.
ya da karakterinde var karışmadan edemiyor. allah sabır versin kaynanalardan, görümcelerden, eltilerden çekenlere.
Allaha şükür bir problem yaşamadım, inşallah böyle gider.
hakikaten çok güzel bilgiler. teşekkür ederiz canım. hepsi altın değerinde yazılanların.
tekrar uyku moduna geçeceksin canım, ben de bir ara öyleydim ama senin aklında bir sürü şey olduğu için de uyuyamıyor olabilirsin.
ayaklarını dikip uzan en az yarım saat, şişliklere iyi gelir. bir de tuzu kes.
misafirlerin de bu durumunu anlayışla karşılar, kendileri yapsın servislerini ne olacak:)
Hey Allah'ım çok komik bir sebepten tirip yapmış canım gerçekten, sen tavrını belli etmişsin düşünme bundan sonra o düşünsün
canım senden kalır yanım yok saat 2 ile 3 arası bir uyanıyorum tam iki saat uyuyamıyorum, uyuduğum zamanlarda sürekli uyanıyorum, sabah dediğin saatde emir sağolsun uyandırıyor, eşim bakıyor kalkıp ama sesinden uyuyamıyorum ki
yaşadıkların kolay değil canım etkiliyor uykunu her şeyini, inşaallah bundan sonrası hep iyi olsun
misafirinle kolay gelsin oturmasın gelende bir zahmet
bazı günlerde ölçüm yok o yüzden ben yorum yapmıyım yanlış olur:) inşaallah geç döllenmedir
alır canım hiç merak etme sen, emirde 16 kilo aldım 2850 doğdu, şimdi sadece 6 kilo aldım 10 la tamamlarım sanırım ve eymenin kilosu daha iyi
sizinde olur annesi, eymenede abisinden kalanlar kuzenlerden gelenler olmasaydı bir şeyimiz olmazdı emirde bizde yavaş yavaş almıştık
haber ver canım geçmiş olsun[/QUOTE valla kızlar aynen dediniz gibi oldu sagolsunlar bana pek iş bırakmadılar misafirler,buarada kızlar bugün özelden radyolojiyze girdim bebeyim 3 gün geride görünüyor,1045 gr.38 cm.imiş,ama ufak bi sıkıntıntı var sanki kordunu enseden geçiyormuş şuan dr.beslenmesini etkileyecek boyutta olup olmadıgına baktı şuan için bi sıkıntı yok dedi ama bu durum beni çok huzursuz etti,bizlar sizlerin bu konuda bi bilgisi varmı,birde baş yukarda dedi halbuki 1 ay önce baş aşagıydı,dudaklarını kollarını özel olarak çekti,dudakları tombik tombik çok tatlı,kolları ise alkış yapmaktaydı dr.çok hoşuna gitti ve hemen resimledi,
:)) nerden nereyeeee canım Rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir
şimdi girdim okudum biraz ateş tabloma falan baktım Allahım ne günlerdi
hiç olmıycak hamile kalamıycam sanıyodum öğrendiğimdeki o ilk heyecan ne günlerdi
Allahım isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin
şimdide doğurmaktan çok korkuyorum kist ameliyatı olamam yapamam diyodum oldu bitti
şimdide nasıl doğurucam diyorum hayırla sağlıkla şu günleride atlatsam inşallahhhh
Saygı gösterip Kapını açtığına dua etsinler başkası olsa bunuda yapmazdı. şuan sana yaşattıklarının sıkıntılarını çekiyorsun çok haklısın canımDemin babam geldi. Yine kv gili ovuyr. Inadi birakacakmisim. Dedeler cok uzulurmus. Beyaz sf a acakmisim vs vs...
Bak baba bozusuruz deme artik dedim. Beni mi tehdit ediyrsun ben de gelmem diyr
Hayirdir ne alaka benim kvgili tutuyrsun deidm
Uzmemek lazim. Kendimi onlarin yerine koyuyrm olmaz diyr. Eee zamaninda onlarda beni uzmeyecekti bu cocugun olacagi belliydi dedim. At arkaya eskiyi inat etme diyr hala bana....ayy deli etti beni.
canım ben olmuştum yüksek ateşle adet
hadi canım bekliyoruz hep beraber gelsin topiğimize yeni bir hamiş uzun zaman oldu, aslında ilişkiye devem etsen iyi olur ama dikkatli olarak ne olur ne olmaz:)
güle güle giysin kuzun canım, arada olur öyle halsizlik iyi hissedince yaparsın
almıştır tabi annesi
doğru düşünmüşsün canım çok hediye geliyor
canım sağlık ocağında her tahlil yapılmıyor uzman onayı gereken tahliller var, endokrinoloji yoksa dahiliyeye gidebilirsin canım
canım geçmiş olsun kullan tabi enfeksiyon daha zararlı bebek için, inşaallah şifa olur
hayır abartmıyorsun hala emiri öyle şapur şupur öpemez kimse!!
yengeyede pes cahillik başa bela nasıl yedirir toprak ya!!!
:) aramıza hoş geldin cutem emir 2 diyorum:)
Canım 3. gün yaptırman lazım 23. gün yoktur tahlil
canım Allah yardımcın olsun gaz çok zor gerçekten
kv ne de yuhhhhh diyorum hadsiz densizsakın ama sakın düşünüpte canını sıkma, kötü niyeti kendine dönssün onun
Günaydın canlarım
yine sıkıntı hep sıkıntı bu sene sanırım benim için çok zorlu oldu
eşim son bir haftadır pamuk gibiydi bir ilgi alaka güzel sözler, dedim rüyanda ak sakallı dede gördün heralde üzme bu kadını artık diye seni uyardı diyorum
dün dışarı çıkacaktık her şey arabaya binene kadar güzeldi, ne olduysa arabada başladık yine tartışmaya, kızlar inanın ben artık eşimle bir yere gitmek istemiyorum kimin gözü varsa gözü çıksın diye beddua ediyorum artık kınamayın beniher zaman mı böyle olur, okuyorum üflüyorum yok kesinlikle saçma basit sebeplerden birbirimize giriyoruz, benim gezme keyfim rezil oluyor, o huzursuzluğa emirde götürdüğümüz oyun alanında ağlaya ağlaya bizi çıldırttı, bende ağlaya ağlaya gittim ağlaya ağlaya döndüm, artık istemiyorum eşimle bir yere gitmek, eve geldik adam bin pişman ama yüzüne bakmıyorum bakmıycam
mevzu yine özel devlet mevsuzu, çare bulduk hastane parasına güne girdik tam da aralık denk geliyor, ordan açıldı konu, sen istemiyorsun dedim özeli boşuna girdik evet istemiyorum bizim gibi olanlar hep devlette yapıyor diye çıldırttı beni, tabi mevzu babasına verdiği paraya geldi taaa bizim düğünden çıktı, sorun senin bana değer vermememen bana layık görmemen dedim, hala babamda babam diyorsun hala onu benden önce tutuyorsun yaptığına ağzını açıpta bir şey demedin ben bunu asla unutmam, daha öncede ablanın kocasıgil bana iftira attılar sesini çıkarmadın birde enişten olacak adamı evime soktun dedim, iki oldu üçüncüde arkamda olmayan adamın yanında olmuycam dedim!!
Ben artık kesinlikle özeli istemiyorum kızlar ve eşimi asla ama asla affetmiycem oğlum doğsun hayırlısıyla, sonrasında çok şey değişecek, burnundan getiricem hatta çekip gidesim var belki doğumu bile beklemem o derece bunaldım...
Gece emirim yine yataktan düştü, öyle bir kalktım ki koşarken ayağım onun kapısının eşiğine takıldı hafif düştüm karnıma vs bir şey olmadı sanki melekler tuttu beni o düşüşe sadece ayak parmağım incindi çok acıyor kırık olabilir dokunamıyorum bile, emirim kafasının üstüne düştü yine ödüm koptu, benim dayımın oğlu öyle vefat etmişti o yüzden aklım çıkıyor
parmağımı söylemedim o oduna! Zaten dr gitsemde röntgen çekilmez ne yapsam kızlar sizce?
O eşikte iki senedir yapılacak defalarca takıldım oraya ben! Ama onun yaptıracak adam nerde...
Merhaba kizlar nasılsınız?
ya aldırmayayım diyorum ama takiyorum artık.
kim görse nasıl hamilesin.hic gobegin yok hic kilo almıyorsun bebegin kilosu iyi mi bari, hele birisi senden de nasıl birsey cikacsksa aceba dedi yüzüme ben de çıkınca görürsün dedim. gobek var ama ayina gore hep küçük. bir de hiç yok demiyorlar mi yeminle artik tahammul edemiyorum biktim.size ne yaa! varsa da benim yoksa da.
bebis hareketleri de öyle kuvvetli degil hele bi iki gündür hafif bi pitirti hissediyorum normal mi ne zaman duzene girer. dün yolda da yoruldum aceba ondan mi farketmiyorum.bi de göğsümden bi damla sıvı geldi süt mü doluyor ki.
bebiş dr iyi diyor ayrintiya girmiyorum ben de haftasına göre de ilerde cok şükür. ama lüzumsuzlar yüzünden vesvese ye giriyorum.
Günaydın hanımlar
Parmağım hamdolsun iyi acı var ama sadece tırnağım mor şişlik azaldı yürüyebiliyorum, tırnağım düşer muhtemelen buna da hamdolsun kırık olsa ne yapardım bu halimle
Eşimi anlamıyorum çift kişilik olduğuna karar verdim artık, dünden beri peşimde canım gülüm ama yüzüne bakmıyorum emir dışında bir konuysa cevap vermiyorum içimden gelmiyor kızlar kınamayın benisabah emire seni ne zorlukla büyüttük sen yoğun bakımda yattın annen ameliyatlı halinle bir saatini aksatmadı seni görmeye karnını doyurmaya geldi diyor, günlerce uykusuz kaldı diyor... yorumsuzum ben artık
Bu arada emirden inciler söylemiyorum ne zamandır, dün yine tuvalet için uğraşıyoruz beyimize hikaye okuyorum ben bu arada dikkati dağılsın diye,neyse aaa oğlum karnından ses geliyor kakan diyor ki ben sıkıştım burda emir beni dışarı çıkar o yüzden karnın ağrıyor ben çıkarsam rahatlıycaksın diyor dedim:) hem annesini babasını özlemiş onlar tuvaletteymiş gitmek istiyormuş dedim, çok hoşuna gitti, diyor ki anne senin karnında kapak mı var eymen ordan mı çıkacakbende evet oğlum kapak var sadece dr lar açıp kapatabiliyor o kapağı dedim, hııım anladım tamam diyor
aa süper mis.... ben zaten sütümu alıyorum kendim önceki mayaladigim doğal yoğurtla mayaliyorum olmaz mi ki.agir mi gelir ki inek sütü..... nohutla nasıl yaptin canım islatip haşladin mi.ay cok sordum.Kizlarrrr.. oglum ek besine gececek diye nohuttan dogal yogurt mayasi yaptim. Onla da sutu mayaladim ve ilk yogurdum hazir. Bundan da tekrar mayalayacagim. Bu sekildd 5-6kez mayaladiktan sonra tam olarak tadi bildigimiz yogurt oluyormus. Suan peynir tadi daha baskin. Suzgec de olan nohuttan elde ettigim mayadigeri de onunla yaptigim ilk yogurt. guzel olursa siz de kendinize yaparsiniz. Oglum ek gidaya gecince anne sutuyle yapacagim ona. O nedenle denemelere basladim.
Cnm.aa süper mis.... ben zaten sütümu alıyorum kendim önceki mayaladigim doğal yoğurtla mayaliyorum olmaz mi ki.agir mi gelir ki inek sütü..... nohutla nasıl yaptin canım islatip haşladin mi.ay cok sordum.
anladim canim.afiyet olsun rüzgar beye:)Cnm.
1 bardak sutu (AOÇnin gunljk sutu. Dr guvenle bebege yogurt icin kullanabilirsin demis arkadasima) mayalamak icin isittim. Sonra kavanoza aldim ve icine 15 tane çiğ nohut attim. Agzini kapadim. Sardim ve tam 24 saat kalorifer peteginin uzerinde ellemeden beklettim.
24 saat sonra acinca ustte bal petegi gibi maya, altta su olusmus. Peynir alti suyu deriz. Ondan olusmus. Hatta kavonozu acinca kokusu eksi peynir gibiydi. Tattim ama tadi yok. Nette de oyle diyr. Suzdum. Suzgecte kalan maya. Yaklasik 2.5 tatli kasigi.
Yine 1 bardak sut isittim. Bu mayayi (ben hepsini kullandim deneme amacli. Sanirim 1 kasikta yeterli olurmus) yavas yavas alistirarak ezdim ve sutun hepsine ekledim..yine agzini kapadim. Sardim sarmaladim. Kaloriferin uzerine koydum. 4 saat bekledi. Yine altta biraz su olustu ama ustu yogurt oldu. Gece dolaba koydum sabah actim. Bu kez de tadi peynir+yogurt karisimi. Eksimsi.
Simdi de bundan 1 tatli kasigi alip 1 cay bardagi sutle yogurt yapayim diyrm. Bu sekilde 6-7 kez yapinca tam yogurt oluyormus.
Ablam bende mayayi bu sekilde yapmayi dusunuyorum...Cnm.
1 bardak sutu (AOÇnin gunljk sutu. Dr guvenle bebege yogurt icin kullanabilirsin demis arkadasima) mayalamak icin isittim. Sonra kavanoza aldim ve icine 15 tane çiğ nohut attim. Agzini kapadim. Sardim ve tam 24 saat kalorifer peteginin uzerinde ellemeden beklettim.
24 saat sonra acinca ustte bal petegi gibi maya, altta su olusmus. Peynir alti suyu deriz. Ondan olusmus. Hatta kavonozu acinca kokusu eksi peynir gibiydi. Tattim ama tadi yok. Nette de oyle diyr. Suzdum. Suzgecte kalan maya. Yaklasik 2.5 tatli kasigi.
Yine 1 bardak sut isittim. Bu mayayi (ben hepsini kullandim deneme amacli. Sanirim 1 kasikta yeterli olurmus) yavas yavas alistirarak ezdim ve sutun hepsine ekledim..yine agzini kapadim. Sardim sarmaladim. Kaloriferin uzerine koydum. 4 saat bekledi. Yine altta biraz su olustu ama ustu yogurt oldu. Gece dolaba koydum sabah actim. Bu kez de tadi peynir+yogurt karisimi. Eksimsi.
Simdi de bundan 1 tatli kasigi alip 1 cay bardagi sutle yogurt yapayim diyrm. Bu sekilde 6-7 kez yapinca tam yogurt oluyormus.
bu cok iyi oldu cuteeee...tesekkurler...helalligini ver kopyaladim da bi kac aya bize de gerekicek..Cnm.
Cnm. Benim petekler yaniyr. Onun icin kullanisli bana. Firin 24 saat acik kalacak. O pek tehlikeli geldi bana.Ablam bende mayayi bu sekilde yapmayi dusunuyorum...
Bu arada petek uzerinde degilde istersen firinin icine koy ablam...
Cok guzel mayalaniyor oylede agzi kapali ce sabit isida duruyor...
Helal olsun cnm. Yarasin kuzucuklara...bu cok iyi oldu cuteeee...tesekkurler...helalligini ver kopyaladim da bi kac aya bize de gerekicek..
ve bi kac gun once gunduz programinda duydum hazir maya cocuklara kesinlikle olmaz diye zararlarini o kadar saydiki icime kurt dusmusdu..kendinizi yapin demisti de kv.ye sordum bilmiyorum demisti..arastirmak aklimdaydi..yine yetistin imdadimaa tesekkurler canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?