Saol cnm benim. Tam yogurt olana dek yapayim. Sonra topluca foto eklerim sizlere...anladim canim.afiyet olsun rüzgar beye:)
Ablam yok firin calismiyor...Cnm. Benim petekler yaniyr. Onun icin kullanisli bana. Firin 24 saat acik kalacak. O pek tehlikeli geldi bana.
Helal olsun cnm. Yarasin kuzucuklara...
Bugunu 36.9 olarak yaz ama olcum saatini de 8.10 yap cnm. O zaman ff ici bos yuvarlak yapacak. Biz de o gunun uygun olculmedigini anlayacagiz.Şyi akşamlar kuzlar 29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar benim bu sabah kasıklarımda felaket ağrı oldu adet oldum sandım ama gelen giden yok çok şükür sabah ateşimi ölçtüm ama ateş ölçme yöntemine göre değil sabah yoldaydım kahvaltı yaptım saat 8.1 0 geçe ölçtüm 36.7 giden ateşim bugün 36.9 çıktı bakalım yarın savah nolcak bugünü dikkate almıyorum hafi gayırlısı
Tamam canım çok sagolBugunu 36.9 olarak yaz ama olcum saatini de 8.10 yap cnm. O zaman ff ici bos yuvarlak yapacak. Biz de o gunun uygun olculmedigini anlayacagiz.
Ayrica CUMHURIYET BAYRAMImiz kutlu olsun canim.
haydaaaa!! Canım sen kv konusunda sonuna kadar haklısın babana neler söyleyip dolduruyorlarsa artık, babanın böyle demeye gerçekten hakkı yok sen bunu da düşünüp üzme kendini, senin yaşadıklarını ben yaşasam asla evime almazdım onlarıDemin babam geldi. Yine kv gili ovuyr. Inadi birakacakmisim. Dedeler cok uzulurmus. Beyaz sf a acakmisim vs vs...
Bak baba bozusuruz deme artik dedim. Beni mi tehdit ediyrsun ben de gelmem diyr
Hayirdir ne alaka benim kvgili tutuyrsun deidm
Uzmemek lazim. Kendimi onlarin yerine koyuyrm olmaz diyr. Eee zamaninda onlarda beni uzmeyecekti bu cocugun olacagi belliydi dedim. At arkaya eskiyi inat etme diyr hala bana....ayy deli etti beni.
maşaallah kuzuna annesiKizlat Eren adli albume ekledim reaim insallah gorursunuz telden yaptim
olmaz yükselir, sen pcoluydun değil mi yanlış hatırlamıyorsamyumurta çatlayıp ateşi yükselmeyen yok mu hiç???böyle bir şey olma olasılığı var mı???
canım geçmiş olsun şimdi iyi misin bebişinin hareketleri iyiyse endişelenme kramp girmiştir muhtemelen o da çok acır zatenKızlar yazmaya fırsatım olmadı dün akşam kasıklarımda değişik bir ağrı vardı sanki adet ağrısı gibi... buzdolabından içecek bişeyler alıyım dedim tam elime aldım sağ kasığıma bir ağrı girdi ama içimden bişey koptu sanki iğne batırdılar elimdeki şişeyi yere attım nerdeyse düşüyordum eşim koştu tuttu... Eğer devam etseydi sürekli Dr. Gidicektik ama şuan tekrar var aynı ağrı baskıdan dolayı mı yoksa anormal bir durum mu var anlayamadım canım acıyor((( ne yapsam bilemedim
ayy sorumsuzlra canım bakalım nasıl çıkacak tahlilin, tahlile göre yine git sen ihmal etme sakın, ilaçlarda şifa olsun bebiş olsun inşaallahsağlık ocağında yaptırdım canım ama ordaki kız yarın saat 1de alın dedi.annemlerin ordaki sağlık ocağında kayıtlıydım ben.o gece annemlerde kaldım.ertesi günde dr.a randevu aldım.
sağlık ocağına sonuçları almaya gittiğimde kapı duvar.yarım gün çalışmışlar bayram diye.
sinir oldum.yarım gün çalışıcakları unuttu heralde.bana saat 1de gel al dedi.
eski sonuçlarımı gösterdim dr.a
ilaç kullanmam gerekiyomu.acaba ondan mı gebelik olmuyo dedim
tsh 3 müş ilaç kullanıcak kadar yüksek değil,
ama kontrol altında tutalım.rutin bi şekilde ölçtürürsün dedi.
bende eşim ve kendim için vitamin desteği istedim.
eşime proxeed plus verdi.banada infofolik verdi.ikiside suya karıştırılıp içiliyor.
eşiminki çok pahalıydı.tüp bebek tedavilerinde kullanılıyomuş.
sağlık ocağındaki tahlilleri annem gidip alıcak bakalım
ordaki sonuca göre hareket ederim.
ah canım emirden sonra zaten kendime gelemedim ki Allah sonu mu hayır etsin, benim kızdığım o zaten sıksa istese birikim yapar ama yok ona göre yapamaz, benim tahammül edemediğim bu zatencanım yaa çok stresli geçiyor hamileliğin.cute gibi olucaksın diye korkuyorum.
ne diceğimi bilemiyorum.haklısın tamamen.
o zamana kadar sıksanız çok güzel para biriktirilir.
benim eşimde aşılama tüp bebek hiç düşünmüyo.bak diyorum falanca kişi 10 milyar harcamış çocuk için.yine de tedaviyi bırakmıyolar diyorum.çocuk için o kadar para harcayamam ben diyor.
olucağı varsa Rabbim verir diyip çıkıyo işin içinden.
cahilliğinden mi umutsuzluğunda mı böyle diyo bilemedim.
neyse senin konuna geri dönelim.parmağına krem filan sür canım.ağrı kesici kremler var.
kendini bu kadar strese sokma.para işi ayarlanmış.bence işler yoluna giricek ve özelde doğum yapıcaksın.
o zamanda boşuna kızmışım bu kadar diceksin
aa evet yazarım ben lisede az yazmadım:)
sende iyi hikaye yazıyomuşsun.bu taktik kesin işe yarar
Kizlarrrr.. oglum ek besine gececek diye nohuttan dogal yogurt mayasi yaptim. Onla da sutu mayaladim ve ilk yogurdum hazir. Bundan da tekrar mayalayacagim. Bu sekildd 5-6kez mayaladiktan sonra tam olarak tadi bildigimiz yogurt oluyormus. Suan peynir tadi daha baskin. Suzgec de olan nohuttan elde ettigim mayadigeri de onunla yaptigim ilk yogurt. guzel olursa siz de kendinize yaparsiniz. Oglum ek gidaya gecince anne sutuyle yapacagim ona. O nedenle denemelere basladim.
hamarat anne ellerine sağlık, ben yapmamıştım emire normal mayayla yapmıştım maşaallah sanaCnm.
1 bardak sutu (AOÇnin gunljk sutu. Dr guvenle bebege yogurt icin kullanabilirsin demis arkadasima) mayalamak icin isittim. Sonra kavanoza aldim ve icine 15 tane çiğ nohut attim. Agzini kapadim. Sardim ve tam 24 saat kalorifer peteginin uzerinde ellemeden beklettim.
24 saat sonra acinca ustte bal petegi gibi maya, altta su olusmus. Peynir alti suyu deriz. Ondan olusmus. Hatta kavonozu acinca kokusu eksi peynir gibiydi. Tattim ama tadi yok. Nette de oyle diyr. Suzdum. Suzgecte kalan maya. Yaklasik 2.5 tatli kasigi.
Yine 1 bardak sut isittim. Bu mayayi (ben hepsini kullandim deneme amacli. Sanirim 1 kasikta yeterli olurmus) yavas yavas alistirarak ezdim ve sutun hepsine ekledim..yine agzini kapadim. Sardim sarmaladim. Kaloriferin uzerine koydum. 4 saat bekledi. Yine altta biraz su olustu ama ustu yogurt oldu. Gece dolaba koydum sabah actim. Bu kez de tadi peynir+yogurt karisimi. Eksimsi.
Simdi de bundan 1 tatli kasigi alip 1 cay bardagi sutle yogurt yapayim diyrm. Bu sekilde 6-7 kez yapinca tam yogurt oluyormus.
merakla bekliyorum ateşiniŞyi akşamlar kuzlar 29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar benim bu sabah kasıklarımda felaket ağrı oldu adet oldum sandım ama gelen giden yok çok şükür sabah ateşimi ölçtüm ama ateş ölçme yöntemine göre değil sabah yoldaydım kahvaltı yaptım saat 8.1 0 geçe ölçtüm 36.7 giden ateşim bugün 36.9 çıktı bakalım yarın savah nolcak bugünü dikkate almıyorum hafi gayırlısı
Kızlarrr.selam.geçmişe çok bakamadım bi kaç sayfa gidebildiim.
Rose canım artık bu kasılmalar olur sık sık.korkma.kanama ve suyun gelmediyse sakin kal.ben 36.haftada doğum sancısı çektim yine d doğurmadım.
Efloş ah bu kocan.ne çok uzadı bu konu.para da hallolmuş.uzme kendini.devlet bazen özelden daha iyi bile olabiliyor.allah yardımcın olsun kuzum.ağlama lütfen.çocukların hissediyor.
Hifa canım vitaminler bebek olsun inşş.
Yusraaaa erenimi gördüm.cuten yolladı foto.bayıldım.allahım korsun onu.
Kızlar biz iyiyiz şukur.doranın allerjisi çok arttı yine.kremle hafifletiyorum.kakadaki kanın nedeni poposunun çatlamasıymış.krem yine..o kadar çok kremimiz var ki inanın gunluk krem bakımı çok uzun sürüyor.boynu kol altı hep pişik oluyor bi gün surmesem.çok nemli burası malum.gıdısı da çok içerde.iki ay bitti kızlar.rabbim hepimize evladımızı bağışlasın.isteyen herkese nasip etsin.arada uğrarım.çok takip edemiyorum.
Hadi bakalim cnm. Guzel haberlerle gel. Sifa olsun emire de...Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Dr randevumuz var bugün emir paşam için inşaallah güzel geçer, gitmişken bende mi bir psikiyatriste gitsem ne
Sabah paşama düşünme paspasını uyguladım işe yaradı şimdilik, kurallar listemizi yapıyım ben, birde okul öncesi eğitim seti bakıcam inşaallah hastane dönüşü bakabilirim
ayyy aslında tam komedi bunların hali lafı, tabi canımm dedeler daha çok sever özler, onu benimkilerde diyor canım kp kv ağlamasına dayanamıyorlarmış yok çocuktan daha çok seviliyormuş saçmalıyorlar, hı hı ben dayanıyorum hatta zevk alıyorum ağlarken diyorum!!Gecen aksam kvgil geldi. Size onlardan secmeler yapmamistim...
Kp kesinlikle oglumun; kendi ogullari oldugunu dusunuyor. Geldiginden beri diyalog su:
Kp: seni 10 gundur goremedim. Cok ozledim.(3sefer dedi.hep yapiur bunu. Olmadi resimlerine bakip agliyrm diyr herkesin icinde).
Esim: eee baba ben de 10 saat gormuyorum. Daha kac kez soyleyeceksin 10 gun diye.
Kp:sen en azindan aksamlari goruyorsun. Ben goremiyorum.
Esim: Ben de aksama kadar zor dayaniyorum.
Kp:dedeler daha cok ozler..sen benim.kadad ozleyemezsin..
Burda ben devreye girdim. Yok artik... babasi kadar kimse ozleyemez dedim.. Kafayi yemis bu adam yahu. Beraber yasamayi planliyor saniyorum kafasinda (kendi annesi de 91 yasinda. Tek basina yasiyor kadin. Herseyini kendi yapiyor).Ayyyy cocuk olunca daha da zorlasti bunlarla iliskiler. Adam kafayi bozdu benim cocugumla. Bu dedelik degil bence. Ailemi huzursuz etmek sadece.
Bir de evine cam masa almiyormus. Oglum gittiginde bisi olmasin diye ki benim masam cam. Kv de cam istiyormus. Vs vs vs..... Allah bana ruh sagligi ve sabir versin. Amin
Cnm. Genelde herkes kv ile ugrasir. Ben ikisiyle de ugrasiyrm ne yazikki. Onda agir geliyr. Kp, kadindan beter benim.ayyy aslında tam komedi bunların hali lafı, tabi canımm dedeler daha çok sever özler, onu benimkilerde diyor canım kp kv ağlamasına dayanamıyorlarmış yok çocuktan daha çok seviliyormuş saçmalıyorlar, hı hı ben dayanıyorum hatta zevk alıyorum ağlarken diyorum!!
duana amin diyorum canım
Cnm.
1 bardak sutu (AOÇnin gunljk sutu. Dr guvenle bebege yogurt icin kullanabilirsin demis arkadasima) mayalamak icin isittim. Sonra kavanoza aldim ve icine 15 tane çiğ nohut attim. Agzini kapadim. Sardim ve tam 24 saat kalorifer peteginin uzerinde ellemeden beklettim.
24 saat sonra acinca ustte bal petegi gibi maya, altta su olusmus. Peynir alti suyu deriz. Ondan olusmus. Hatta kavonozu acinca kokusu eksi peynir gibiydi. Tattim ama tadi yok. Nette de oyle diyr. Suzdum. Suzgecte kalan maya. Yaklasik 2.5 tatli kasigi.
Yine 1 bardak sut isittim. Bu mayayi (ben hepsini kullandim deneme amacli. Sanirim 1 kasikta yeterli olurmus) yavas yavas alistirarak ezdim ve sutun hepsine ekledim..yine agzini kapadim. Sardim sarmaladim. Kaloriferin uzerine koydum. 4 saat bekledi. Yine altta biraz su olustu ama ustu yogurt oldu. Gece dolaba koydum sabah actim. Bu kez de tadi peynir+yogurt karisimi. Eksimsi.
Simdi de bundan 1 tatli kasigi alip 1 cay bardagi sutle yogurt yapayim diyrm. Bu sekilde 6-7 kez yapinca tam yogurt oluyormus.
Saol cnm benim. Tam yogurt olana dek yapayim. Sonra topluca foto eklerim sizlere...
Şyi akşamlar kuzlar 29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar benim bu sabah kasıklarımda felaket ağrı oldu adet oldum sandım ama gelen giden yok çok şükür sabah ateşimi ölçtüm ama ateş ölçme yöntemine göre değil sabah yoldaydım kahvaltı yaptım saat 8.1 0 geçe ölçtüm 36.7 giden ateşim bugün 36.9 çıktı bakalım yarın savah nolcak bugünü dikkate almıyorum hafi gayırlısı
Kızlarrr.selam.geçmişe çok bakamadım bi kaç sayfa gidebildiim.
Rose canım artık bu kasılmalar olur sık sık.korkma.kanama ve suyun gelmediyse sakin kal.ben 36.haftada doğum sancısı çektim yine d doğurmadım.
Efloş ah bu kocan.ne çok uzadı bu konu.para da hallolmuş.uzme kendini.devlet bazen özelden daha iyi bile olabiliyor.allah yardımcın olsun kuzum.ağlama lütfen.çocukların hissediyor.
Hifa canım vitaminler bebek olsun inşş.
Yusraaaa erenimi gördüm.cuten yolladı foto.bayıldım.allahım korsun onu.
Kızlar biz iyiyiz şukur.doranın allerjisi çok arttı yine.kremle hafifletiyorum.kakadaki kanın nedeni poposunun çatlamasıymış.krem yine..o kadar çok kremimiz var ki inanın gunluk krem bakımı çok uzun sürüyor.boynu kol altı hep pişik oluyor bi gün surmesem.çok nemli burası malum.gıdısı da çok içerde.iki ay bitti kızlar.rabbim hepimize evladımızı bağışlasın.isteyen herkese nasip etsin.arada uğrarım.çok takip edemiyorum.
haydaaaa!! Canım sen kv konusunda sonuna kadar haklısın babana neler söyleyip dolduruyorlarsa artık, babanın böyle demeye gerçekten hakkı yok sen bunu da düşünüp üzme kendini, senin yaşadıklarını ben yaşasam asla evime almazdım onları
maşaallah kuzuna annesi
olmaz yükselir, sen pcoluydun değil mi yanlış hatırlamıyorsam
canım eymende baş aşağıydı şimdi ters duruyor doğuma kadar kaç kere şekil değişir sıkma canını, kordon hakkında bilgim yok ama bence o da düzelir
canım geçmiş olsun şimdi iyi misin bebişinin hareketleri iyiyse endişelenme kramp girmiştir muhtemelen o da çok acır zaten
ayy sorumsuzlra canım bakalım nasıl çıkacak tahlilin, tahlile göre yine git sen ihmal etme sakın, ilaçlarda şifa olsun bebiş olsun inşaallah
ah canım emirden sonra zaten kendime gelemedim ki Allah sonu mu hayır etsin, benim kızdığım o zaten sıksa istese birikim yapar ama yok ona göre yapamaz, benim tahammül edemediğim bu zaten
eşinde büyük konuşmasın canım avlat hasretini hepimiz biliyoruz gerekirse ve varsa harcanır para, inşaallah size gerek kalmaz canım doğal yolla gelir kuzunuz
canım parmağım iyi hamdolsun şişlik ağrı geçti tırnağım mor sadece
canım önünde sonunda özel olur orası kesin ama benim hevesimi kaçırdı ve asla unutmam ben yapılanları
hamarat anne ellerine sağlık, ben yapmamıştım emire normal mayayla yapmıştım maşaallah sana
merakla bekliyorum ateşini
canım aslında niyetim devlette yapmaktı zaten orda ki dr a gidiyordum ama kadın doğum servisini görünce hayallerim yıkıldı sinirim bozuldu, kümes gibi afedersin 5-6 kişilik odalartek kişilik oda bir tane o denk gelecekte ben orda yatıcam bunu riske atamam, o kadar kişinin içind emzirmek o kadar kişinin bebeği ağlayacak o kadar kişinin kullandığı wc ki benim kabusum şimdi kesin özelde olacak o belli ama ben çok kızgın ve de kırgınım eşime, doğduğu zaman görürsün sen diyorum öyle oğlum yavrum diye sahiplenmeyi biliyorsun doğunca ama yok öyle yaptıklarının bedeli olacak diyorum..
Canım doramıza geçmiş olsun kuzum benim, bioderma ürünlerine baksan bir canım emirinde cilt kuruluğu sıkıntısı vardı egzemaya çevirmek üzereydi iyi gelmişti dr tavsiye etmişti, birde şimdi linola diye bir losyon kullanıyoruz
Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah
Dr randevumuz var bugün emir paşam için inşaallah güzel geçer, gitmişken bende mi bir psikiyatriste gitsem ne
Sabah paşama düşünme paspasını uyguladım işe yaradı şimdilik, kurallar listemizi yapıyım ben, birde okul öncesi eğitim seti bakıcam inşaallah hastane dönüşü bakabilirim
Gecen aksam kvgil geldi. Size onlardan secmeler yapmamistim...
Kp kesinlikle oglumun; kendi ogullari oldugunu dusunuyor. Geldiginden beri diyalog su:
Kp: seni 10 gundur goremedim. Cok ozledim.(3sefer dedi.hep yapiur bunu. Olmadi resimlerine bakip agliyrm diyr herkesin icinde).
Esim: eee baba ben de 10 saat gormuyorum. Daha kac kez soyleyeceksin 10 gun diye.
Kp:sen en azindan aksamlari goruyorsun. Ben goremiyorum.
Esim: Ben de aksama kadar zor dayaniyorum.
Kp:dedeler daha cok ozler..sen benim.kadad ozleyemezsin..
Burda ben devreye girdim. Yok artik... babasi kadar kimse ozleyemez dedim.. Kafayi yemis bu adam yahu. Beraber yasamayi planliyor saniyorum kafasinda (kendi annesi de 91 yasinda. Tek basina yasiyor kadin. Herseyini kendi yapiyor).Ayyyy cocuk olunca daha da zorlasti bunlarla iliskiler. Adam kafayi bozdu benim cocugumla. Bu dedelik degil bence. Ailemi huzursuz etmek sadece.
Bir de evine cam masa almiyormus. Oglum gittiginde bisi olmasin diye ki benim masam cam. Kv de cam istiyormus. Vs vs vs..... Allah bana ruh sagligi ve sabir versin. Amin
haydaaaa!! Canım sen kv konusunda sonuna kadar haklısın babana neler söyleyip dolduruyorlarsa artık, babanın böyle demeye gerçekten hakkı yok sen bunu da düşünüp üzme kendini, senin yaşadıklarını ben yaşasam asla evime almazdım onları
maşaallah kuzuna annesi
olmaz yükselir, sen pcoluydun değil mi yanlış hatırlamıyorsam
canım eymende baş aşağıydı şimdi ters duruyor doğuma kadar kaç kere şekil değişir sıkma canını, kordon hakkında bilgim yok ama bence o da düzelir
canım geçmiş olsun şimdi iyi misin bebişinin hareketleri iyiyse endişelenme kramp girmiştir muhtemelen o da çok acır zaten
ayy sorumsuzlra canım bakalım nasıl çıkacak tahlilin, tahlile göre yine git sen ihmal etme sakın, ilaçlarda şifa olsun bebiş olsun inşaallah
ah canım emirden sonra zaten kendime gelemedim ki Allah sonu mu hayır etsin, benim kızdığım o zaten sıksa istese birikim yapar ama yok ona göre yapamaz, benim tahammül edemediğim bu zaten
eşinde büyük konuşmasın canım avlat hasretini hepimiz biliyoruz gerekirse ve varsa harcanır para, inşaallah size gerek kalmaz canım doğal yolla gelir kuzunuz
canım parmağım iyi hamdolsun şişlik ağrı geçti tırnağım mor sadece
canım önünde sonunda özel olur orası kesin ama benim hevesimi kaçırdı ve asla unutmam ben yapılanları
hamarat anne ellerine sağlık, ben yapmamıştım emire normal mayayla yapmıştım maşaallah sana
merakla bekliyorum ateşini
canım aslında niyetim devlette yapmaktı zaten orda ki dr a gidiyordum ama kadın doğum servisini görünce hayallerim yıkıldı sinirim bozuldu, kümes gibi afedersin 5-6 kişilik odalartek kişilik oda bir tane o denk gelecekte ben orda yatıcam bunu riske atamam, o kadar kişinin içind emzirmek o kadar kişinin bebeği ağlayacak o kadar kişinin kullandığı wc ki benim kabusum şimdi kesin özelde olacak o belli ama ben çok kızgın ve de kırgınım eşime, doğduğu zaman görürsün sen diyorum öyle oğlum yavrum diye sahiplenmeyi biliyorsun doğunca ama yok öyle yaptıklarının bedeli olacak diyorum..
Canım doramıza geçmiş olsun kuzum benim, bioderma ürünlerine baksan bir canım emirinde cilt kuruluğu sıkıntısı vardı egzemaya çevirmek üzereydi iyi gelmişti dr tavsiye etmişti, birde şimdi linola diye bir losyon kullanıyoruz
Aynen dedigin gibi yap. Ben oyle yaptim. Yoksa ipin ucu gidiyrtahlillerimi annem alıcak.eğer yükselmişse iyi bi dr. araştırıp giderim.
canım bizim kocalar aynı.
hiç sıkmayı bilmiyo. en basiti ekmek yoğurt al diyorum.marketten iki üç torbayla geliyo.
bunun içinde abur cuburda var gazlı içeceklerde var.
cüzdanına el koyucam.bundan sonra eline harçlık vericem.
haklısın ne desen canım hani bu konuda cutede haksız dediğim bir durum olmadı hiç, gerçekten çok değişikler Allah yardımcın olsun hidayet versin onlara, elimizden duadan başka bir şey gelmiyor, bazen diyorum cute nelerle uğraşıyor eflal senin kadar şikayet etmiyor diye:)Cnm. Genelde herkes kv ile ugrasir. Ben ikisiyle de ugrasiyrm ne yazikki. Onda agir geliyr. Kp, kadindan beter benim.
sağol canımcanım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler notlara ekledim
canım hepinizin Cumhuriyet Bayamını kutluyorum ateşin çok güzel gidio maşallah :)
tatlım çok saol içimi rahatlattın 2 gün bu şekilde ağrım oldu... prensesimize geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.. maşallah büyümüş :) Amin canım
saol kuzum şimdilik iyiym hareketli maşallah canımı acıtıyor sıpa :)
günaydın canım güzel haberle gelin inşş :)
ne kadar saçma sapan konuşmuş baba hiç özlemez mi ya kendi canı kanı hayatıı... daha sık görmek görüşmek için bahaneler uydyurmuş canım ... annesi sensin kimse karışamaz hiiç sinirlerini bozma sen ne dersen o boşver canım
duana Aminnnn...
hadi hayırlısı canımgünaydın güzellikler
nasılsınız ?
ben çalışmaya devam inş c.tesi 32+0 oluyoruz p.tesi dr. kontrolümüz var duruma göre çalışıcam yada ayrılıcam izine hayırlısı artık...
canım bence tam tersi gün aşırı daha uygun size, itiraz etmemesi razı olduğu anlamına gelir benim eşte öyle en azından:) sonuçlarında iyi çıkar inşaallahKızlar günaydın nasılsınız? şimdi pko dan dolayı 3günde bit çalışsak olur mu? elimin sperm durumunu bilmiyorum. Doktora gitme fikrini söyledim birlikte gidelim dedim. Hayır demedi yorum yapmadı. Bu bile bişey :) bugün kan sonuçlarım çıkacak bakalım nasıl hormonlar
git canım mutlaka inşaallah yüksek değildir tabitahlillerimi annem alıcak.eğer yükselmişse iyi bi dr. araştırıp giderim.
canım bizim kocalar aynı.
hiç sıkmayı bilmiyo. en basiti ekmek yoğurt al diyorum.marketten iki üç torbayla geliyo.
bunun içinde abur cuburda var gazlı içeceklerde var.
cüzdanına el koyucam.bundan sonra eline harçlık vericem.
Aynen dedigin gibi yap. Ben oyle yaptim. Yoksa ipin ucu gidiyr
eşlerden beklersek canım, hayal kırıklıkları büyük olur, boışver sen :)senin kv tam kv miş canım birde ben bilmeden bırak ona dinlen diyordum sana bilsem böyle olduğunu asla demezdim sana öyleben kv ye gözü kapalı güvenirim bu konuda ama yinede hep tembihlerim hastaneye falan gidince
sağol canım
sağol canım, benim dediğim olacak ama zoraki onu da ben istemiyorum deryoşum bunu benim değil eşimin düşünmesi lazımdı, neyse:)
Yeni bir ilaç buldum, sineklere de böceklere de güzel etki ediyor :)Gecmis olsun cnm. Umarim gider boculer...
Sut dolmamasi normal. Benim.de oyleydi.
Masallah oglum emdigi an da sutum.geldi cnm.
herkese mi böcek geldi yahuu :)inşallah canım amin.
ne kadar büyük olursa olsun tükürüklü öpmek de neyin nesi yahu, hiç hoş değil.
diğer konuya yine yorum yapmak bile saçma. bu kadar saçma bir şey ne gördüm ne de duydum canım.
erken başlamış kop koplara :)
3. gün hormon testi yapılıyor canım.
diğer dediğin de progesteron herhalde; yumurtladın mı yumurtlamadın mı diye bakılıyor ama o da yumurtadan bir hafta sonra bakılıyor. günü kişiden kişiye değişir yani :)
bu gazlı günler hemen geçer inşallah canım, çok zor
kv ye gelince yanında getirmeyi unuttu ya da alamadı ve böyle bir mazeret uydurdu. amaaaa söylediği şey insanlık dışı, çok çirkin gerçekten. Allah insanlara akıl fikir versin diyorum.
bugün sordum kullan dedi canım. korka korka kullanıyorum paranoyak olacağım galiba
inşallah canım sağ ol .
bu konuyu artık konuşmayın bence canım, eşinin düşüncesi belli zaten, sen ne istiyorsan, nasıl iyi hissedeceksin onu yap bence. daha fazla da bu konuda yıpratma kendini ne olur.
parmağın için de geçmiş olsun bayağı kötü çarpmışsın. yarın doktora git bir göster bence.
canım cute un önerdiği sitede çokk güzel anlatmış bu tuvalet eğitimini.
senin kuzunun durumu da örneklenmiş. hala kendinden bir parça olduğunu zannedip bırakmak istemiyor malesef. çözümü de var iyice incele canım.
ayrıca orada soru soranlar da vardı. sen de sorabilirsin pedogoga.
aaaa bu böcek vakası bulaşıcı sanırım, ne oluyor yawww...
güzel haberlerini bekliyoruz canım. süt konusunu bilmiyorum canım ben de.
canım benim senin iç karnın büyüktür de ondandır. bebek sağlıklı olduktan sonra gerisi yalan.
o laf edenler de kesin çok kilo alan tiplerdir hee..
sıvı gelmesi normal canım, sütünün ilk hali o, kolostrum diye geçer.
aaa yusrammm çok sevindim sosyal adına da, güle güle büyütsün inşallahKizlar hepiniz.sagolun
Bu arada size guzel bi haber vereuim.bu sabah sosyal.sorumsuz un bebebhi oldu sikur.iyilermis sosyalin agrisi commus bebis de simdilik memeyi tutamamis.insallah tutar mama vermisler bn aksam konusyjm ama size ancak yazabildim
ee artık öyle canım, ne şekillere gireceksin daha dur sen :) Allah yardımcımız olsunanlıyorum canım seni birdaha yaşamazsın inşş ...
en iyisini yapıyorsun canım Allah sabır versin kv ne de akıl .....
inş canım çok şükür büyüdük canım artık hareketler kısıtlı iş yerinde bile 2 büklüm oturamıyorum baya geriye yaslanmam gerekio
canım benim millet ne derse desin aldırma bebeğin sağlıklı şükürler olsun.. benim fotomuda gördünüz benimde iç karnım geniş görenler 6 aylık mı diyor.... boşver yani takılma bunlara
bazen de çeken çektirir derler ne güzel kv. maşallah nazar değmesin
herkese de söyleme canım
olsun canım yapacak bişey yok geçmiş olsun ...
Allah analı babalı büyütsün nazar değmesin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?