Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şyi akşamlar kuzlar 29 Ekim cumhuriyet bayramımız kutlu olsun arkadaşlar benim bu sabah kasıklarımda felaket ağrı oldu adet oldum sandım ama gelen giden yok çok şükür sabah ateşimi ölçtüm ama ateş ölçme yöntemine göre değil sabah yoldaydım kahvaltı yaptım saat 8.1 0 geçe ölçtüm 36.7 giden ateşim bugün 36.9 çıktı bakalım yarın savah nolcak bugünü dikkate almıyorum hafi gayırlısı

Bugunu 36.9 olarak yaz ama olcum saatini de 8.10 yap cnm. O zaman ff ici bos yuvarlak yapacak. Biz de o gunun uygun olculmedigini anlayacagiz.

Ayrica CUMHURIYET BAYRAMImiz kutlu olsun canim.

Bugunu 36.9 olarak yaz ama olcum saatini de 8.10 yap cnm. O zaman ff ici bos yuvarlak yapacak. Biz de o gunun uygun olculmedigini anlayacagiz.

Ayrica CUMHURIYET BAYRAMImiz kutlu olsun canim.
Tamam canım çok sagol ben şimfi bor alıyorum telefondan ff giremiyorum anca pazarctazarım hafi hayırlısı bakalım

Kızlarrr.selam.geçmişe çok bakamadım bi kaç sayfa gidebildiim.
Rose canım artık bu kasılmalar olur sık sık.korkma.kanama ve suyun gelmediyse sakin kal.ben 36.haftada doğum sancısı çektim yine d doğurmadım.
Efloş ah bu kocan.ne çok uzadı bu konu.para da hallolmuş.uzme kendini.devlet bazen özelden daha iyi bile olabiliyor.allah yardımcın olsun kuzum.ağlama lütfen.çocukların hissediyor.
Hifa canım vitaminler bebek olsun inşş.
Yusraaaa erenimi gördüm.cuten yolladı foto.bayıldım.allahım korsun onu.

Kızlar biz iyiyiz şukur.doranın allerjisi çok arttı yine.kremle hafifletiyorum.kakadaki kanın nedeni poposunun çatlamasıymış.krem yine..o kadar çok kremimiz var ki inanın gunluk krem bakımı çok uzun sürüyor.boynu kol altı hep pişik oluyor bi gün surmesem.çok nemli burası malum.gıdısı da çok içerde.iki ay bitti kızlar.rabbim hepimize evladımızı bağışlasın.isteyen herkese nasip etsin.arada uğrarım.çok takip edemiyorum.

haydaaaa!! Canım sen kv konusunda sonuna kadar haklısın babana neler söyleyip dolduruyorlarsa artık, babanın böyle demeye gerçekten hakkı yok sen bunu da düşünüp üzme kendini, senin yaşadıklarını ben yaşasam asla evime almazdım onları
Kizlat Eren adli albume ekledim reaim insallah gorursunuz telden yaptim
maşaallah kuzuna annesi
yumurta çatlayıp ateşi yükselmeyen yok mu hiç???böyle bir şey olma olasılığı var mı???
olmaz yükselir, sen pcoluydun değil mi yanlış hatırlamıyorsam
canım eymende baş aşağıydı şimdi ters duruyor doğuma kadar kaç kere şekil değişir sıkma canını, kordon hakkında bilgim yok ama bence o da düzelir
canım geçmiş olsun şimdi iyi misin bebişinin hareketleri iyiyse endişelenme kramp girmiştir muhtemelen o da çok acır zaten
ayy sorumsuzlra canım bakalım nasıl çıkacak tahlilin, tahlile göre yine git sen ihmal etme sakın, ilaçlarda şifa olsun bebiş olsun inşaallah
ah canım emirden sonra zaten kendime gelemedim ki Allah sonu mu hayır etsin, benim kızdığım o zaten sıksa istese birikim yapar ama yok ona göre yapamaz, benim tahammül edemediğim bu zaten

eşinde büyük konuşmasın canım avlat hasretini hepimiz biliyoruz gerekirse ve varsa harcanır para, inşaallah size gerek kalmaz canım doğal yolla gelir kuzunuz

canım parmağım iyi hamdolsun şişlik ağrı geçti tırnağım mor sadece

canım önünde sonunda özel olur orası kesin ama benim hevesimi kaçırdı ve asla unutmam ben yapılanları

sende iyi hikaye yazıyomuşsun.bu taktik kesin işe yarar
aa evet yazarım ben lisede az yazmadım:)

hamarat anne ellerine sağlık, ben yapmamıştım emire normal mayayla yapmıştım maşaallah sana
merakla bekliyorum ateşini

canım aslında niyetim devlette yapmaktı zaten orda ki dr a gidiyordum ama kadın doğum servisini görünce hayallerim yıkıldı sinirim bozuldu, kümes gibi afedersin 5-6 kişilik odalar tek kişilik oda bir tane o denk gelecekte ben orda yatıcam bunu riske atamam, o kadar kişinin içind emzirmek o kadar kişinin bebeği ağlayacak o kadar kişinin kullandığı wc ki benim kabusum şimdi kesin özelde olacak o belli ama ben çok kızgın ve de kırgınım eşime, doğduğu zaman görürsün sen diyorum öyle oğlum yavrum diye sahiplenmeyi biliyorsun doğunca ama yok öyle yaptıklarının bedeli olacak diyorum..

Canım doramıza geçmiş olsun kuzum benim, bioderma ürünlerine baksan bir canım emirinde cilt kuruluğu sıkıntısı vardı egzemaya çevirmek üzereydi iyi gelmişti dr tavsiye etmişti, birde şimdi linola diye bir losyon kullanıyoruz

Günaydın güzeller sağlıklı hayırlı huzurlu bir gün olsun inşaallah

Dr randevumuz var bugün emir paşam için inşaallah güzel geçer, gitmişken bende mi bir psikiyatriste gitsem ne

Sabah paşama düşünme paspasını uyguladım işe yaradı şimdilik, kurallar listemizi yapıyım ben, birde okul öncesi eğitim seti bakıcam inşaallah hastane dönüşü bakabilirim

Hadi bakalim cnm. Guzel haberlerle gel. Sifa olsun emire de...

Gecen aksam kvgil geldi. Size onlardan secmeler yapmamistim...

Kp kesinlikle oglumun; kendi ogullari oldugunu dusunuyor. Geldiginden beri diyalog su:

Kp: seni 10 gundur goremedim. Cok ozledim.(3sefer dedi.hep yapiur bunu. Olmadi resimlerine bakip agliyrm diyr herkesin icinde).
Esim: eee baba ben de 10 saat gormuyorum. Daha kac kez soyleyeceksin 10 gun diye.

Kp:sen en azindan aksamlari goruyorsun. Ben goremiyorum.
Esim: Ben de aksama kadar zor dayaniyorum.

Kp:dedeler daha cok ozler..sen benim.kadad ozleyemezsin..

Burda ben devreye girdim. Yok artik... babasi kadar kimse ozleyemez dedim.. Kafayi yemis bu adam yahu. Beraber yasamayi planliyor saniyorum kafasinda (kendi annesi de 91 yasinda. Tek basina yasiyor kadin. Herseyini kendi yapiyor).Ayyyy cocuk olunca daha da zorlasti bunlarla iliskiler. Adam kafayi bozdu benim cocugumla. Bu dedelik degil bence. Ailemi huzursuz etmek sadece.

Bir de evine cam masa almiyormus. Oglum gittiginde bisi olmasin diye ki benim masam cam. Kv de cam istiyormus. Vs vs vs..... Allah bana ruh sagligi ve sabir versin. Amin

ayyy aslında tam komedi bunların hali lafı, tabi canımm dedeler daha çok sever özler, onu benimkilerde diyor canım kp kv ağlamasına dayanamıyorlarmış yok çocuktan daha çok seviliyormuş saçmalıyorlar, hı hı ben dayanıyorum hatta zevk alıyorum ağlarken diyorum!!

duana amin diyorum canım

Cnm. Genelde herkes kv ile ugrasir. Ben ikisiyle de ugrasiyrm ne yazikki. Onda agir geliyr. Kp, kadindan beter benim.

Saol cnm benim. Tam yogurt olana dek yapayim. Sonra topluca foto eklerim sizlere...

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler notlara ekledim

canım hepinizin Cumhuriyet Bayamını kutluyorum ateşin çok güzel gidio maşallah :)

tatlım çok saol içimi rahatlattın 2 gün bu şekilde ağrım oldu... prensesimize geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir.. maşallah büyümüş :) Amin canım

saol kuzum şimdilik iyiym hareketli maşallah canımı acıtıyor sıpa :)

günaydın canım güzel haberle gelin inşş :)

ne kadar saçma sapan konuşmuş baba hiç özlemez mi ya kendi canı kanı hayatıı... daha sık görmek görüşmek için bahaneler uydyurmuş canım ... annesi sensin kimse karışamaz hiiç sinirlerini bozma sen ne dersen o boşver canım
duana Aminnnn...

günaydın güzellikler
nasılsınız ?
ben çalışmaya devam inş c.tesi 32+0 oluyoruz p.tesi dr. kontrolümüz var duruma göre çalışıcam yada ayrılıcam izine hayırlısı artık...

Kızlar günaydın nasılsınız? şimdi pko dan dolayı 3günde bit çalışsak olur mu? elimin sperm durumunu bilmiyorum. Doktora gitme fikrini söyledim birlikte gidelim dedim. Hayır demedi yorum yapmadı. Bu bile bişey :) bugün kan sonuçlarım çıkacak bakalım nasıl hormonlar

tahlillerimi annem alıcak.eğer yükselmişse iyi bi dr. araştırıp giderim.

canım bizim kocalar aynı.
hiç sıkmayı bilmiyo. en basiti ekmek yoğurt al diyorum.marketten iki üç torbayla geliyo.
bunun içinde abur cuburda var gazlı içeceklerde var.
cüzdanına el koyucam.bundan sonra eline harçlık vericem.

Aynen dedigin gibi yap. Ben oyle yaptim. Yoksa ipin ucu gidiyr

Cnm. Genelde herkes kv ile ugrasir. Ben ikisiyle de ugrasiyrm ne yazikki. Onda agir geliyr. Kp, kadindan beter benim.
haklısın ne desen canım hani bu konuda cutede haksız dediğim bir durum olmadı hiç, gerçekten çok değişikler Allah yardımcın olsun hidayet versin onlara, elimizden duadan başka bir şey gelmiyor, bazen diyorum cute nelerle uğraşıyor eflal senin kadar şikayet etmiyor diye:)
sağol canım
günaydın güzellikler
nasılsınız ?
ben çalışmaya devam inş c.tesi 32+0 oluyoruz p.tesi dr. kontrolümüz var duruma göre çalışıcam yada ayrılıcam izine hayırlısı artık...
hadi hayırlısı canım
canım bence tam tersi gün aşırı daha uygun size, itiraz etmemesi razı olduğu anlamına gelir benim eşte öyle en azından:) sonuçlarında iyi çıkar inşaallah
git canım mutlaka inşaallah yüksek değildir tabi

ayy aynı hifam bende mesela peynir isterim ne kadar abur cubur varsa alır, kızıyorum diye artık arabada yiyor torpido gözü abur cubur kağıdıyla dolu düşün
Aynen dedigin gibi yap. Ben oyle yaptim. Yoksa ipin ucu gidiyr

cutem memlekete gelmeden önce bende öyle yapmıştım hatta her ay ne alıyoruz muhasebe defteri gibi tutuyordum şurdan çok harcamışız bizi sıkıntıya sonak şu diye, sonra geldik buraya ipin ucu gitti gidiş o gidiş daha da vermiyor o ucu

eşlerden beklersek canım, hayal kırıklıkları büyük olur, boışver sen :)

Gecmis olsun cnm. Umarim gider boculer...

Sut dolmamasi normal. Benim.de oyleydi.
Masallah oglum emdigi an da sutum.geldi cnm.
Yeni bir ilaç buldum, sineklere de böceklere de güzel etki ediyor :)
Bu arada doktor aspirini kesince benimm iğneleri günde ikiye çıkardı, biraz tedirgin oldum ama...

herkese mi böcek geldi yahuu :)
sağol canım inşallah

Kizlar hepiniz.sagolun
Bu arada size guzel bi haber vereuim.bu sabah sosyal.sorumsuz un bebebhi oldu sikur.iyilermis sosyalin agrisi commus bebis de simdilik memeyi tutamamis.insallah tutar mama vermisler bn aksam konusyjm ama size ancak yazabildim
aaa yusrammm çok sevindim sosyal adına da, güle güle büyütsün inşallah

ee artık öyle canım, ne şekillere gireceksin daha dur sen :) Allah yardımcımız olsun

Kızlar geldim sonunda, önce psikiyatriste anlattık derdimizi biraz bir şeyler söyledi hep okuduğum şeyler! Sonra çocuk gelişimciye gönderdi, cici tatlı gencecik bir bayan, epey konuştuk yarım saat olmuştur, o da hemen hemen okuduğum şeyleri söyledi, bir resim verdi her yapışında onu boyuycaz, yapmadığı zaman dikkati dağılınca birde yaptığı zaman aramamız için telini verdi, emirle güzel konuştu maşaallah boy 3 ama zeka 5-6 yaş gibi dedi

Şu dadı yöntemini sordum yapma dedi peki dedim, kreşi sordum artık geç şimdi kardeşi gelecek olmaz seneye verin dedi, okul öncesi eğitim setlerini sordum evde çok sıkılıyor yetemiyorum dedim, o da her gün bir saat park önerdi onun yerine, hava soğukta olsa kar kış da olsa parka gidip akranlarıyla olması daha faydalıymış

Ödülü luna park olacak resmi güzel boyarsa

Hamileliğimi o farketti şalla örttüğüm için farkedilmiyor sanıyordum:) güldü eyvah dedi işiniz zor dikkat etmeniz lazım kuması geliyor bir nevi dedi, erkekse annemler beni beğenmiyor ki erkek kardeş getiriyor der, kızsa da demek ki erkekleri beğenmiyorlar ki kız getiriyorlar der dedi, ilginiz onun üstüne olsun çoğunlukla dedi

İşe yarayacak mı tuvalet işinde çok umudum yok ama istediğim zaman arama fikri bile beni rahatlattı, kimse asla bu konuyu dillendirmiycek hep diyordum ama anlayan yoktu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…