haklısın ne desen canım hani bu konuda cutede haksız dediğim bir durum olmadı hiç, gerçekten çok değişikler Allah yardımcın olsun hidayet versin onlara, elimizden duadan başka bir şey gelmiyor, bazen diyorum cute nelerle uğraşıyor eflal senin kadar şikayet etmiyor diye:)
sağol canım
hadi hayırlısı canım
canım bence tam tersi gün aşırı daha uygun size, itiraz etmemesi razı olduğu anlamına gelir benim eşte öyle en azından:) sonuçlarında iyi çıkar inşaallah
git canım mutlaka inşaallah yüksek değildir tabi
ayy aynı hifam bende mesela peynir isterim ne kadar abur cubur varsa alır, kızıyorum diye artık arabada yiyor torpido gözü abur cubur kağıdıyla dolu düşün
cutem memlekete gelmeden önce bende öyle yapmıştım hatta her ay ne alıyoruz muhasebe defteri gibi tutuyordum şurdan çok harcamışız bizi sıkıntıya sonak şu diye, sonra geldik buraya ipin ucu gitti gidiş o gidiş daha da vermiyor o ucu
Neden tedirgin oldun cnm. Ben 3 hafta aspirinsiz tek doz igneyle devam ettim.eşlerden beklersek canım, hayal kırıklıkları büyük olur, boışver sen :)
Yeni bir ilaç buldum, sineklere de böceklere de güzel etki ediyor :)
Bu arada doktor aspirini kesince benimm iğneleri günde ikiye çıkardı, biraz tedirgin oldum ama...
herkese mi böcek geldi yahuu :)
sağol canım inşallah
aaa yusrammm çok sevindim sosyal adına da, güle güle büyütsün inşallah
ee artık öyle canım, ne şekillere gireceksin daha dur sen :) Allah yardımcımız olsun
Sevindim.cnm.Kızlar geldim sonunda, önce psikiyatriste anlattık derdimizi biraz bir şeyler söyledi hep okuduğum şeyler! Sonra çocuk gelişimciye gönderdi, cici tatlı gencecik bir bayan, epey konuştuk yarım saat olmuştur, o da hemen hemen okuduğum şeyleri söyledi, bir resim verdi her yapışında onu boyuycaz, yapmadığı zaman dikkati dağılınca birde yaptığı zaman aramamız için telini verdi, emirle güzel konuştu maşaallah boy 3 ama zeka 5-6 yaş gibi dedi
Şu dadı yöntemini sordum yapma dedi peki dedim, kreşi sordum artık geç şimdi kardeşi gelecek olmaz seneye verin dedi, okul öncesi eğitim setlerini sordum evde çok sıkılıyor yetemiyorum dedim, o da her gün bir saat park önerdi onun yerine, hava soğukta olsa kar kış da olsa parka gidip akranlarıyla olması daha faydalıymış
Ödülü luna park olacak resmi güzel boyarsa
Hamileliğimi o farketti şalla örttüğüm için farkedilmiyor sanıyordum:) güldü eyvah dedi işiniz zor dikkat etmeniz lazım kuması geliyor bir nevi dedi, erkekse annemler beni beğenmiyor ki erkek kardeş getiriyor der, kızsa da demek ki erkekleri beğenmiyorlar ki kız getiriyorlar der dedi, ilginiz onun üstüne olsun çoğunlukla dedi
İşe yarayacak mı tuvalet işinde çok umudum yok ama istediğim zaman arama fikri bile beni rahatlattı, kimse asla bu konuyu dillendirmiycek hep diyordum ama anlayan yoktu!
he he zaten dedim cutem söyler şimdi sevmemiştim ben yöntemi diye:) yolum uzun cutem işim zor ama ne yapalım annelik kolay değil 6 ayda anca düzene girer dedi dr bakalımSaol cnm destegin icin. Ama sakin kendini hic kimseyle kiyaslama. Hepimizi derdi kendine agir cunku
Neden tedirgin oldun cnm. Ben 3 hafta aspirinsiz tek doz igneyle devam ettim.
Sevindim.cnm.
O.dadi yontemini sevmedigimi soylemistim..
Masallah akilli bidigima benim.
Merhaba kızlar nasılsınız benim dün akşam kasıklarım da çok ağrı oldu oturduğum yerden kalmamadım yattım geçti budacaksa hafif hızlı hareket edince sancım oldu bıgün ateşim 36,8 yüksek gidiyor yüksek ateşke adet olunur mu acaba merak ettin
Bende heyecanla bekliyorum canım bakalım sonu güzel olur inş dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş ya inş buay içimde farklı bi umut var en azından yumuryladığımı gördüm hafi hayırlısıhe he zaten dedim cutem söyler şimdi sevmemiştim ben yöntemi diye:) yolum uzun cutem işim zor ama ne yapalım annelik kolay değil 6 ayda anca düzene girer dedi dr bakalım
canım heyecanla bekliyoruz bakalım hamişmisin, bazen yüksek ateşlede olunuyor canım ben oldum en azından
al birini vur ötekine....tahlillerimi annem alıcak.eğer yükselmişse iyi bi dr. araştırıp giderim.
canım bizim kocalar aynı.
hiç sıkmayı bilmiyo. en basiti ekmek yoğurt al diyorum.marketten iki üç torbayla geliyo.
bunun içinde abur cuburda var gazlı içeceklerde var.
cüzdanına el koyucam.bundan sonra eline harçlık vericem.
maşallah canim cok şükür seni anlayan çıktı... inş faydali olur akilli emirimize.Kızlar geldim sonunda, önce psikiyatriste anlattık derdimizi biraz bir şeyler söyledi hep okuduğum şeyler! Sonra çocuk gelişimciye gönderdi, cici tatlı gencecik bir bayan, epey konuştuk yarım saat olmuştur, o da hemen hemen okuduğum şeyleri söyledi, bir resim verdi her yapışında onu boyuycaz, yapmadığı zaman dikkati dağılınca birde yaptığı zaman aramamız için telini verdi, emirle güzel konuştu maşaallah boy 3 ama zeka 5-6 yaş gibi dedi
Şu dadı yöntemini sordum yapma dedi peki dedim, kreşi sordum artık geç şimdi kardeşi gelecek olmaz seneye verin dedi, okul öncesi eğitim setlerini sordum evde çok sıkılıyor yetemiyorum dedim, o da her gün bir saat park önerdi onun yerine, hava soğukta olsa kar kış da olsa parka gidip akranlarıyla olması daha faydalıymış
Hamileliğimi o farketti şalla örttüğüm için farkedilmiyor sanıyordum:) güldü eyvah dedi işiniz zor dikkat etmeniz lazım kuması geliyor bir nevi dedi, erkekse annemler beni beğenmiyor ki erkek kardeş getiriyor der, kızsa da demek ki erkekleri beğenmiyorlar ki kız getiriyorlar der dedi, ilginiz onun üstüne olsun çoğunlukla dedi
İşe yarayacak mı tuvalet işinde çok umudum yok ama istediğim zaman arama fikri bile beni rahatlattı, kimse asla bu konuyu dillendirmiycek hep diyordum ama anlayan yoktu!
ins mujdeni verirsin canım.sonu hayir olsun....Bende heyecanla bekliyorum canım bakalım sonu güzel olur inş dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş ya inş buay içimde farklı bi umut var en azından yumuryladığımı gördüm hafi hayırlısı
Canım nedir bu kayınvalidenden ve kayınpederin çektiğin işin zor allah yardımcın olsunCnm. Genelde herkes kv ile ugrasir. Ben ikisiyle de ugrasiyrm ne yazikki. Onda agir geliyr. Kp, kadindan beter benim.
Amin canım amin inş topiğe yeni bir hamile lazımins mujdeni verirsin canım.sonu hayir olsun....
eşlerden beklersek canım, hayal kırıklıkları büyük olur, boışver sen :)
Yeni bir ilaç buldum, sineklere de böceklere de güzel etki ediyor :)
Bu arada doktor aspirini kesince benimm iğneleri günde ikiye çıkardı, biraz tedirgin oldum ama...
herkese mi böcek geldi yahuu :)
sağol canım inşallah
aaa yusrammm çok sevindim sosyal adına da, güle güle büyütsün inşallah
ee artık öyle canım, ne şekillere gireceksin daha dur sen :) Allah yardımcımız olsun
Kızlar geldim sonunda, önce psikiyatriste anlattık derdimizi biraz bir şeyler söyledi hep okuduğum şeyler! Sonra çocuk gelişimciye gönderdi, cici tatlı gencecik bir bayan, epey konuştuk yarım saat olmuştur, o da hemen hemen okuduğum şeyleri söyledi, bir resim verdi her yapışında onu boyuycaz, yapmadığı zaman dikkati dağılınca birde yaptığı zaman aramamız için telini verdi, emirle güzel konuştu maşaallah boy 3 ama zeka 5-6 yaş gibi dedi
Eflalim ve rosechina teşeklürler kızlarateş şuan iyi hidiyor vugün 36,8
Merhaba kızlar nasılsınız benim dün akşam kasıklarım da çok ağrı oldu oturduğum yerden kalmamadım yattım geçti budacaksa hafif hızlı hareket edince sancım oldu bıgün ateşim 36,8 yüksek gidiyor yüksek ateşke adet olunur mu acaba merak ettin
Seni çok iyi anlıyorum ben canım benim eşim de teknoloji hastası al Al bitireniyor allah yardımcınız olsun bende çalışıyorum eğer gamile kalırsam allah nasip ederse çocuğuna kendi. Bakmak istiyorum ama çalışmam da lazım bakalım zaman ne gösterir ben bi hamile kalayımda gerisini sonra düşünürümal birini vur ötekine....
benim koca maaşi çeker verir sonra lazım oldukça harçlığıni veririm:).
ama el atanadigim birkac sey var onlari da engellersrm ki hic sanmıyorum. teknoloji manyagi tel bi sene kullanmadan yenisine bakiyo.yamac paraşütü alcam diyo... foto mak. dürbün mu cogu var hem de en pahalilarini alıyo simdi de motor a takmis. kendimi enayi yerine koyuyorum bazen kocamin sefası icin çalışıyorum gibi hissediyorum.ama dogum bahanesiyle ins ücretsiz izin kullanicam biraz da oğlumun keyfini surucem inşallah.... bunlarin hepsini bi memur maasiyka yapmak istiyo beyfendi.bana da sen çalış bir izin kullanma oğluma ben bakarım diyor.oyyy hifam ne dertliymisim kabak çiçeği gibi acildim....
maşallah canim cok şükür seni anlayan çıktı... inş faydali olur akilli emirimize.
Bekleyeceğim artık az kaldı şunun şurasında ne kaldı kiAmin canım benim :)
canım inş bu yöntemle rahatlarsınız zor dönemler inş sorunsuz atlatırsınız
maşallah Emir paşaya :)
Amin canım inş güzel haberlerini alırız :) yüksek ateşle de adet olanlar var ama beklemekten başka çare yok...
Yaaa. Adet belirtin degil onlar. Aldirma sen. Guzel gidiyr ates masallah.Merhaba kızlar nasılsınız benim dün akşam kasıklarım da çok ağrı oldu oturduğum yerden kalmamadım yattım geçti budacaksa hafif hızlı hareket edince sancım oldu bıgün ateşim 36,8 yüksek gidiyor yüksek ateşke adet olunur mu acaba merak ettin
6 ay nedir ki yavrummmmm... goz acip kapayincaya dek gecer gider.he he zaten dedim cutem söyler şimdi sevmemiştim ben yöntemi diye:) yolum uzun cutem işim zor ama ne yapalım annelik kolay değil 6 ayda anca düzene girer dedi dr bakalım
canım heyecanla bekliyoruz bakalım hamişmisin, bazen yüksek ateşlede olunuyor canım ben oldum en azından
Numunelik anacim ikisi de.Canım nedir bu kayınvalidenden ve kayınpederin çektiğin işin zor allah yardımcın olsun
hele bi eve gelsin.Aynen dedigin gibi yap. Ben oyle yaptim. Yoksa ipin ucu gidiyr
haklısın ne desen canım hani bu konuda cutede haksız dediğim bir durum olmadı hiç, gerçekten çok değişikler Allah yardımcın olsun hidayet versin onlara, elimizden duadan başka bir şey gelmiyor, bazen diyorum cute nelerle uğraşıyor eflal senin kadar şikayet etmiyor diye:)
sağol canım
hadi hayırlısı canım
canım bence tam tersi gün aşırı daha uygun size, itiraz etmemesi razı olduğu anlamına gelir benim eşte öyle en azından:) sonuçlarında iyi çıkar inşaallah
git canım mutlaka inşaallah yüksek değildir tabi
ayy aynı hifam bende mesela peynir isterim ne kadar abur cubur varsa alır, kızıyorum diye artık arabada yiyor torpido gözü abur cubur kağıdıyla dolu düşün
cutem memlekete gelmeden önce bende öyle yapmıştım hatta her ay ne alıyoruz muhasebe defteri gibi tutuyordum şurdan çok harcamışız bizi sıkıntıya sonak şu diye, sonra geldik buraya ipin ucu gitti gidiş o gidiş daha da vermiyor o ucu
Evet canım ya maşallah iyi gidiyor şuan inş hep böyle gidetYaaa. Adet belirtin degil onlar. Aldirma sen. Guzel gidiyr ates masallah.
6 ay nedir ki yavrummmmm... goz acip kapayincaya dek gecer gider.
Numunelik anacim ikisi de.
olduuuu pasam deseydin. Sen dertlenme. Oglan bi gelsin, esin evden kacmak icin bahane arayacakal birini vur ötekine....
ama el atanadigim birkac sey var onlari da engellersrm ki hic sanmıyorum. teknoloji manyagi tel bi sene kullanmadan yenisine bakiyo.yamac paraşütü alcam diyo... foto mak. dürbün mu cogu var hem de en pahalilarini alıyo simdi de motor a takmis. kendimi enayi yerine koyuyorum bazen kocamin sefası icin çalışıyorum gibi hissediyorum.ama dogum bahanesiyle ins ücretsiz izin kullanicam biraz da oğlumun keyfini surucem inşallah.... bunlarin hepsini bi memur maasiyka yapmak istiyo beyfendi.bana da sen çalış bir izin kullanma oğluma ben bakarım diyor.oyyy hifam ne dertliymisim kabak çiçeği gibi acildim....
maşallah canim cok şükür seni anlayan çıktı... inş faydali olur akilli emirimize.
Simdiden dertlenme. Ben de hep dusunurdum gebe kalirsam is hayatim ne olacak diye. Aaaaaa is yerimde bi pisli oldu ben istifayi verdim 10 gun sonra da gebe oldugumu ogrendimSeni çok iyi anlıyorum ben canım benim eşim de teknoloji hastası al Al bitireniyor allah yardımcınız olsun bende çalışıyorum eğer gamile kalırsam allah nasip ederse çocuğuna kendi. Bakmak istiyorum ama çalışmam da lazım bakalım zaman ne gösterir ben bi hamile kalayımda gerisini sonra düşünürüm)
Senin örgü ne oldu ?hele bi eve gelsin.
ya bu erkekler çocuk gibi
benimde eve getiriyo.niye aldın dediğimde ama karıcımmmm sen seviyosun diye aldım diyo
gelde kız şimdi
Cnm. Kizlar artik seceremi ogrendiEvet canım ya maşallah iyi gidiyor şuan inş hep böyle gidetkv kp eşimle sıkıntın yapmıyorsa takma cabım benim
al birini vur ötekine....
Vallahi kocan kk ya kilit vuracak bu gidisleanaaaaaammm yamaç paraşütümü
benim eşimde herşeye merak saran biri.ne görse almak ister.çocuk gibi.
bu arada eşlerimizin meslekleri aynı.o yüzden bebek bakarken hiç zorlanmazsın
sizden gaz aldım iyice.bi gelsin eve soyup soğana çeviricem
çok gelirse diye cutem ya, yani yan etkilerinden korktum. Ve sanırım ben de normal doğuramayacağımSaol cnm destegin icin. Ama sakin kendini hic kimseyle kiyaslama. Hepimizi derdi kendine agir cunku
Neden tedirgin oldun cnm. Ben 3 hafta aspirinsiz tek doz igneyle devam ettim.
Sevindim.cnm.
O.dadi yontemini sevmedigimi soylemistim..
Masallah akilli bidigima benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?