Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Saol cnm destegin icin. Ama sakin kendini hic kimseyle kiyaslama. Hepimizi derdi kendine agir cunku
Neden tedirgin oldun cnm. Ben 3 hafta aspirinsiz tek doz igneyle devam ettim.
Sevindim.cnm.
O.dadi yontemini sevmedigimi soylemistim..
Masallah akilli bidigima benim.

Merhaba kızlar nasılsınız benim dün akşam kasıklarım da çok ağrı oldu oturduğum yerden kalmamadım yattım geçti budacaksa hafif hızlı hareket edince sancım oldu bıgün ateşim 36,8 yüksek gidiyor yüksek ateşke adet olunur mu acaba merak ettin

he he zaten dedim cutem söyler şimdi sevmemiştim ben yöntemi diye:) yolum uzun cutem işim zor ama ne yapalım annelik kolay değil 6 ayda anca düzene girer dedi dr bakalım

canım heyecanla bekliyoruz bakalım hamişmisin, bazen yüksek ateşlede olunuyor canım ben oldum en azından

Bende heyecanla bekliyorum canım bakalım sonu güzel olur inş dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş ya inş buay içimde farklı bi umut var en azından yumuryladığımı gördüm hafi hayırlısı

al birini vur ötekine....
benim koca maaşi çeker verir sonra lazım oldukça harçlığıni veririm:).
ama el atanadigim birkac sey var onlari da engellersrm ki hic sanmıyorum. teknoloji manyagi tel bi sene kullanmadan yenisine bakiyo.yamac paraşütü alcam diyo... foto mak. dürbün mu cogu var hem de en pahalilarini alıyo simdi de motor a takmis. kendimi enayi yerine koyuyorum bazen kocamin sefası icin çalışıyorum gibi hissediyorum.ama dogum bahanesiyle ins ücretsiz izin kullanicam biraz da oğlumun keyfini surucem inşallah.... bunlarin hepsini bi memur maasiyka yapmak istiyo beyfendi.bana da sen çalış bir izin kullanma oğluma ben bakarım diyor.oyyy hifam ne dertliymisim kabak çiçeği gibi acildim....
maşallah canim cok şükür seni anlayan çıktı... inş faydali olur akilli emirimize.

ins mujdeni verirsin canım.sonu hayir olsun....

Amin canım benim :)

canım inş bu yöntemle rahatlarsınız zor dönemler inş sorunsuz atlatırsınız
maşallah Emir paşaya :)

Eflalim ve rosechina teşeklürler kızlar ateş şuan iyi hidiyor vugün 36,8

Amin canım inş güzel haberlerini alırız :) yüksek ateşle de adet olanlar var ama beklemekten başka çare yok...

Seni çok iyi anlıyorum ben canım benim eşim de teknoloji hastası al Al bitireniyor allah yardımcınız olsun bende çalışıyorum eğer gamile kalırsam allah nasip ederse çocuğuna kendi. Bakmak istiyorum ama çalışmam da lazım bakalım zaman ne gösterir ben bi hamile kalayımda gerisini sonra düşünürüm )

Bekleyeceğim artık az kaldı şunun şurasında ne kaldı ki hafi hayırlısı

Yaaa. Adet belirtin degil onlar. Aldirma sen. Guzel gidiyr ates masallah.
6 ay nedir ki yavrummmmm... goz acip kapayincaya dek gecer gider.

Canım nedir bu kayınvalidenden ve kayınpederin çektiğin işin zor allah yardımcın olsun
Numunelik anacim ikisi de.

Aynen dedigin gibi yap. Ben oyle yaptim. Yoksa ipin ucu gidiyr
hele bi eve gelsin.

ya bu erkekler çocuk gibi
benimde eve getiriyo.niye aldın dediğimde ama karıcımmmm sen seviyosun diye aldım diyo

gelde kız şimdi

Yaaa. Adet belirtin degil onlar. Aldirma sen. Guzel gidiyr ates masallah.

6 ay nedir ki yavrummmmm... goz acip kapayincaya dek gecer gider.

Numunelik anacim ikisi de.
Evet canım ya maşallah iyi gidiyor şuan inş hep böyle gidet kv kp eşimle sıkıntın yapmıyorsa takma cabım benim

olduuuu pasam deseydin. Sen dertlenme. Oglan bi gelsin, esin evden kacmak icin bahane arayacak sana diyecek duha izin alda kendin bak diye

Simdiden dertlenme. Ben de hep dusunurdum gebe kalirsam is hayatim ne olacak diye. Aaaaaa is yerimde bi pisli oldu ben istifayi verdim 10 gun sonra da gebe oldugumu ogrendim
Tabi kaybettim..dedim işe girmeyeyim dogurmadan. Yine gebe kaldim yine kaybettim. Derken kuzum oldu cok sukur. 2 yildir da evdeyim hic belli olmuyr yani cnm. Zaman gosterir herseyi. Kismet olursa da en az 4 yasina kadar da kendim bakacagim. Biz de tek maasliyiz suan. Ve muhendis olmamiza ragmen memurdan bile az maas aliyrz. Cok sukur Allah bereketini veriyr. Ne iş, ne kariyer.... bebegim varken hicbiri gozumde degil benim.
Ama calismam isteyen annelere de sonsuzzzz saygim var.

hele bi eve gelsin.

ya bu erkekler çocuk gibi
benimde eve getiriyo.niye aldın dediğimde ama karıcımmmm sen seviyosun diye aldım diyo

gelde kız şimdi
Senin örgü ne oldu ?
Evet canım ya maşallah iyi gidiyor şuan inş hep böyle gidet kv kp eşimle sıkıntın yapmıyorsa takma cabım benim
Cnm. Kizlar artik seceremi ogrendi
Onlarin yaptiklari yenilir yutulur cinsten degil. Esim bana destek olsa da annesi ve babasi nihayetinde. Onun yuzunun gulmedigini gorunce mecbur gorusuyrm. Ama artik onlari gorunce elim ayagim titriyr. O denli hosgorum bitti. Neyse bosver. Ara ara yaziyrm buraya iste

anaaaaaammm yamaç paraşütümü
benim eşimde herşeye merak saran biri.ne görse almak ister.çocuk gibi.
bu arada eşlerimizin meslekleri aynı.o yüzden bebek bakarken hiç zorlanmazsın
sizden gaz aldım iyice.bi gelsin eve soyup soğana çeviricem

Vallahi kocan kk ya kilit vuracak bu gidisle
Seni kiskirtiyrz diye ...

çok gelirse diye cutem ya, yani yan etkilerinden korktum. Ve sanırım ben de normal doğuramayacağım çok istiyordum ama kader kısmet. Suyum az olduğu için doktorum çok beklemek taraftarı değil, suni sancı verelim başlatalım eğer acil bir durum olursa dedi. Ben kesinlikle suni sancı istemiyorum, o zaman sezeryan olsun dedim, tamam dedi. Bakalım gidişat neyi gösterecek cutem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…