Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

annem bana yeni örgü başlattı.
bu daha güzel oldu.diğeri şuan elime gerçekten kazık gibi geliyo
Vallahi kocan kk ya kilit vuracak bu gidisle
Seni kiskirtiyrz diye ...

kız içine mi doğdu ne.eve geldi bi an kapatamadım gördü.
yine hanımlar kulubüne mi giriyosun dedi
önceden kızıyodu giriyorum diye.bende o olmadığı zamanlar giriyodum.
özel bilgiler vermemi istemiyor.bende vermiyorum zaten :)

Aynen canım herşeyi zanan gösterir sende zor dönemden geçmiştin ama paşana kavuşmuşsun darısı başıma benimde iş yetim izin konusunda sıkıntı bakalım olunca nolcak 4 sene olcak çocuk düşüneli herhalde kıyamam bırakmaya olsunda bunları sonra düşüneyim allah rızkını veriyor ya allah hepimizin yardımcısı olsun

Yaz canım yaz içini boşalt arada

ediyorum canım benim inşaallah gebesindir
ayy al bir tane daha duham hepsi aynı sanki ama kusura bakmasın da bebek doğunca onun dediği çok zor oldduuuuuuu

sağol canım oldu galiba
sağol canım amin
Yaaa. Adet belirtin degil onlar. Aldirma sen. Guzel gidiyr ates masallah.

6 ay nedir ki yavrummmmm... goz acip kapayincaya dek gecer gider.

Numunelik anacim ikisi de.
inşaallah cutem
hele bi eve gelsin.

ya bu erkekler çocuk gibi
benimde eve getiriyo.niye aldın dediğimde ama karıcımmmm sen seviyosun diye aldım diyo

gelde kız şimdi
he he onu benimkide diyordu bende kilo verme derdinde olduğum için eve getirme bir daha diye fırçalamıştım gizli gizli yiyor:) şimdi alsada canım istemiyor, bunda az kilo aldım ya sabah kilomla ilgili şaka yapıyor dedim 6 kilo aldım daha sen kendine bak, biliyorum zaten yüzün hiç kilo almadı diyor, gerisi almış yani
çevir kız çevir
haklısın cutem, benimki okusa ben neymişim meğer ne çekiyormuş benim hatun der
canım hayırlısı olsun senin ve kuzun için

yumuşak duruyor canım örgün

hanımlar kulübü demek

ay kızlar hemen sonuç aldık şaka gibi yaptı benim paşa önce direndi ama lafa tuttum yaptı, dr u diyor hemen x teyze çok sevinecek tavşanımızı hemen boyayalım diyor, aradık hemen konuştu oğlum x teyzesiyle:) şaka gibi kızlar

benimki fena kilo aldı.
en son 3 haneli sayıya çıkmıştı kilosu
rejim yapanları görünce kilo vercem diyo.daha ilk menüsünde unutuyo
o yedikçe benimde iştahım açılıyo.ben 53 kiloyla evlendim 63 oldum

evet canım pkoluydumunutmamışsn:)sen ve cuteheart her zaman sorularıma cevap verdnz yardımcı oldnz.Rabbim ikinzden de gani gani razı olsn.....tşk.

ah canim ben hep hocanim arkadaslara cok görüyordum hatta hocam yazik degil mi hemen basliyorsunuz diyirdum.ucretli izin bitiyor ertesi gun kurstalar hayret ediyordum. cok zengin olup çalışan ark. da vardi anlamıyordum. ben cok gördüm ins ben onlar gibi olmam.sartlar neyi gösterir allah bilir.

işte cutem söylemesi kolay ama inanmıyorum.kac sene cocuga ikna edemediğim adam cocuk bakacak.mumkun değil . sever ama bakimini yapamaz.

öyle mi... bana ilerde cocuga kim bakacak soruyorlar eşim diyorum. kocan işsiz mi diyorlar. yok ama musait diyorum.ogleye kadar evde ben geliyorum eşim gidiyor.

he kiz paraşüt alıcam uçucam diyo.kuslara merakı var uçmak istiyo:)
:):):)

benimki de iyice bagimlisi oldun diyo srn kendine bak hic tel düşmüyor elinden diyorum. ama ne yazdığımı bilmiyor bilse ne yapar bilemiyorum...
zor tabi akıllı kolay saniyo . ama ciddi soyluyo besige yer yok yer acican yatak odasına yoksa oglumla yatagimizda yatariz seni postalarim oturma odasina diyorum. hayir güzelim seni kursa gondericez oglumla ben kalacagim diyo.gorursun sen dedim.
ayy süper bi haber masallah maşallah devami gelsin allahın izniyle.
kocam da ayni benim gibi rakam büyük ama az gösteriyor.ben 61 kiloydum evlendiğimde herkesin ne kadar zayifsin demelerinden yilmistim artik . simdi 72 kiloyla gebe kaldim ve 77 kiloyum.
kızlar kardeşim sonucumu almış
tsh 2.45
ferritin:19.3 (2 ay önce 9 çıkmıştı)
canim ferritim eskiye nazaran yükselmiş ama yinede düşük.tsh bilmiyorum

Hifa. Tsh in 2 nin altinda olmali.
Ferritininde dusuk.

oo oğlunuzu daha şimdiden paylaşamıyosunuz

Hifa. Tsh in 2 nin altinda olmali.
Ferritininde dusuk.

hadi yaa bende sevindim iyi diye.
sonucumu internet üzerinden bi doktora sorsam olur mu?
tavsiye edebiliceğin bi doktor varmı?

Ne yazikki netten dr bilmiyrm cnm.

Tsh in iyi senin. Suan ilac vermezler. Gebe kalinca bakalim.derler bence.

Kizlar. 3.kez mayalamayi da bitirdim. Acinca peynir kokusu yok artik. Tadi neredeyse tam yogurt olmus. Eksi tat filan gitmis.
20141029 olan foto ilk mayaladigim.
20141030 olan da 3.cu mayaladigim. Tadina inanamadim. Eksilik birden gitmis. Cok guzel tadi ve goruntusu. 6-7 kez sonunda tam yogurt oluyr deniyrdu. Simdi tekrar mayaladim. Sanirim bu kez tam yogurt olacak.

Eklentiler

• 20141029_075530.webp
    128,4 KB · Görüntüleme: 59
  • IMG-20141030-WA0003.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 47

ne güzel yapmışsın canım.
yarasın paşamıza
Kan ilacina devam cnm.

tamam canım çok sağol.

cok guzel görünüyo tam bi kaymakli yoğurt görüntüsü var.

ne güzel yapmışsın canım.
yarasın paşamıza

tamam canım çok sağol.
Amin cnm. Artik evime.hazir yogurtta mayasi da giremez. Biz de bundan yiyecegiz. Dun arastirdim inanilmaz zararlari var. Dr sadece AOC nin gunluk sutu ve yogurdunu tavsiye ediyr hazirlardan.

öyle görünüyo canım. sizinde olsun da bi tosun pasaniz paylaşamayin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…