Senin örgü ne oldu ?
Cnm. Kizlar artik seceremi ogrendi
Onlarin yaptiklari yenilir yutulur cinsten degil. Esim bana destek olsa da annesi ve babasi nihayetinde. Onun yuzunun gulmedigini gorunce mecbur gorusuyrm. Ama artik onlari gorunce elim ayagim titriyr. O denli hosgorum bitti. Neyse bosver. Ara ara yaziyrm buraya iste
Vallahi kocan kk ya kilit vuracak bu gidisle
Seni kiskirtiyrz diye ...
Aynen canım herşeyi zanan gösterir sende zor dönemden geçmiştin ama paşana kavuşmuşsun darısı başıma benimde iş yetim izin konusunda sıkıntı bakalım olunca nolcak 4 sene olcak çocuk düşüneli herhalde kıyamam bırakmaya olsunda bunları sonra düşüneyimolduuuu pasam deseydin. Sen dertlenme. Oglan bi gelsin, esin evden kacmak icin bahane arayacaksana diyecek duha izin alda kendin bak diye
Simdiden dertlenme. Ben de hep dusunurdum gebe kalirsam is hayatim ne olacak diye. Aaaaaa is yerimde bi pisli oldu ben istifayi verdim 10 gun sonra da gebe oldugumu ogrendim
Tabi kaybettim..dedim işe girmeyeyim dogurmadan. Yine gebe kaldim yine kaybettim. Derken kuzum oldu cok sukur. 2 yildir da evdeyimhic belli olmuyr yani cnm. Zaman gosterir herseyi. Kismet olursa da en az 4 yasina kadar da kendim bakacagim. Biz de tek maasliyiz suan. Ve muhendis olmamiza ragmen memurdan bile az maas aliyrz. Cok sukur Allah bereketini veriyr. Ne iş, ne kariyer.... bebegim varken hicbiri gozumde degil benim.
Ama calismam isteyen annelere de sonsuzzzz saygim var.
Yaz canım yaz içini boşalt aradaSenin örgü ne oldu ?
Cnm. Kizlar artik seceremi ogrendi
Onlarin yaptiklari yenilir yutulur cinsten degil. Esim bana destek olsa da annesi ve babasi nihayetinde. Onun yuzunun gulmedigini gorunce mecbur gorusuyrm. Ama artik onlari gorunce elim ayagim titriyr. O denli hosgorum bitti. Neyse bosver. Ara ara yaziyrm buraya iste
ediyorum canım benim inşaallah gebesindirBende heyecanla bekliyorum canım bakalım sonu güzel olur inş dua et benim için hamilelerin duası kabul olurmuş ya inş buay içimde farklı bi umut var en azından yumuryladığımı gördüm hafi hayırlısı
ayy al bir tane daha duham hepsi aynı sanki ama kusura bakmasın da bebek doğunca onun dediği çok zor oldduuuuuuual birini vur ötekine....
benim koca maaşi çeker verir sonra lazım oldukça harçlığıni veririm:).
ama el atanadigim birkac sey var onlari da engellersrm ki hic sanmıyorum. teknoloji manyagi tel bi sene kullanmadan yenisine bakiyo.yamac paraşütü alcam diyo... foto mak. dürbün mu cogu var hem de en pahalilarini alıyo simdi de motor a takmis. kendimi enayi yerine koyuyorum bazen kocamin sefası icin çalışıyorum gibi hissediyorum.ama dogum bahanesiyle ins ücretsiz izin kullanicam biraz da oğlumun keyfini surucem inşallah.... bunlarin hepsini bi memur maasiyka yapmak istiyo beyfendi.bana da sen çalış bir izin kullanma oğluma ben bakarım diyor.oyyy hifam ne dertliymisim kabak çiçeği gibi acildim....
maşallah canim cok şükür seni anlayan çıktı... inş faydali olur akilli emirimize.
sağol canım aminAmin canım benim :)
canım inş bu yöntemle rahatlarsınız zor dönemler inş sorunsuz atlatırsınız
maşallah Emir paşaya :)
Amin canım inş güzel haberlerini alırız :) yüksek ateşle de adet olanlar var ama beklemekten başka çare yok...
inşaallah cutemYaaa. Adet belirtin degil onlar. Aldirma sen. Guzel gidiyr ates masallah.
6 ay nedir ki yavrummmmm... goz acip kapayincaya dek gecer gider.
Numunelik anacim ikisi de.
he he onu benimkide diyordu bende kilo verme derdinde olduğum için eve getirme bir daha diye fırçalamıştım gizli gizli yiyor:) şimdi alsada canım istemiyor, bunda az kilo aldım ya sabah kilomla ilgili şaka yapıyor dedim 6 kilo aldım daha sen kendine bak, biliyorum zaten yüzün hiç kilo almadı diyor, gerisi almış yanihele bi eve gelsin.
ya bu erkekler çocuk gibi
benimde eve getiriyo.niye aldın dediğimde ama karıcımmmm sen seviyosun diye aldım diyo
gelde kız şimdi
çevir kız çeviranaaaaaammm yamaç paraşütümü
benim eşimde herşeye merak saran biri.ne görse almak ister.çocuk gibi.
bu arada eşlerimizin meslekleri aynı.o yüzden bebek bakarken hiç zorlanmazsın
sizden gaz aldım iyice.bi gelsin eve soyup soğana çeviricem
haklısın cutem, benimki okusa ben neymişim meğer ne çekiyormuş benim hatun derVallahi kocan kk ya kilit vuracak bu gidisle
canım hayırlısı olsun senin ve kuzun içinçok gelirse diye cutem ya, yani yan etkilerinden korktum. Ve sanırım ben de normal doğuramayacağımçok istiyordum ama kader kısmet. Suyum az olduğu için doktorum çok beklemek taraftarı değil, suni sancı verelim başlatalım eğer acil bir durum olursa dedi. Ben kesinlikle suni sancı istemiyorum, o zaman sezeryan olsun dedim, tamam dedi. Bakalım gidişat neyi gösterecek cutem
Eki Görüntüle 1287334
annem bana yeni örgü başlattı.
bu daha güzel oldu.diğeri şuan elime gerçekten kazık gibi geliyo
kız içine mi doğdu ne.eve geldi bi an kapatamadım gördü.
yine hanımlar kulubüne mi giriyosun dedi
önceden kızıyodu giriyorum diye.bende o olmadığı zamanlar giriyodum.
özel bilgiler vermemi istemiyor.bende vermiyorum zaten :)
ediyorum canım benim inşaallah gebesindir
ayy al bir tane daha duham hepsi aynı sanki ama kusura bakmasın da bebek doğunca onun dediği çok zor oldduuuuuuu
sağol canım oldu galiba
sağol canım amin
inşaallah cutem
he he onu benimkide diyordu bende kilo verme derdinde olduğum için eve getirme bir daha diye fırçalamıştım gizli gizli yiyor:) şimdi alsada canım istemiyor, bunda az kilo aldım ya sabah kilomla ilgili şaka yapıyor dedim 6 kilo aldım daha sen kendine bak, biliyorum zaten yüzün hiç kilo almadı diyor, gerisi almış yani
çevir kız çevir
haklısın cutem, benimki okusa ben neymişim meğer ne çekiyormuş benim hatun der
canım hayırlısı olsun senin ve kuzun için
yumuşak duruyor canım örgün
hanımlar kulübü demek
evet canım pkoluydumhaydaaaa!! Canım sen kv konusunda sonuna kadar haklısın babana neler söyleyip dolduruyorlarsa artık, babanın böyle demeye gerçekten hakkı yok sen bunu da düşünüp üzme kendini, senin yaşadıklarını ben yaşasam asla evime almazdım onları
maşaallah kuzuna annesi
olmaz yükselir, sen pcoluydun değil mi yanlış hatırlamıyorsam
canım eymende baş aşağıydı şimdi ters duruyor doğuma kadar kaç kere şekil değişir sıkma canını, kordon hakkında bilgim yok ama bence o da düzelir
canım geçmiş olsun şimdi iyi misin bebişinin hareketleri iyiyse endişelenme kramp girmiştir muhtemelen o da çok acır zaten
ayy sorumsuzlra canım bakalım nasıl çıkacak tahlilin, tahlile göre yine git sen ihmal etme sakın, ilaçlarda şifa olsun bebiş olsun inşaallah
ah canım emirden sonra zaten kendime gelemedim ki Allah sonu mu hayır etsin, benim kızdığım o zaten sıksa istese birikim yapar ama yok ona göre yapamaz, benim tahammül edemediğim bu zaten
eşinde büyük konuşmasın canım avlat hasretini hepimiz biliyoruz gerekirse ve varsa harcanır para, inşaallah size gerek kalmaz canım doğal yolla gelir kuzunuz
canım parmağım iyi hamdolsun şişlik ağrı geçti tırnağım mor sadece
canım önünde sonunda özel olur orası kesin ama benim hevesimi kaçırdı ve asla unutmam ben yapılanları
aa evet yazarım ben lisede az yazmadım:)
hamarat anne ellerine sağlık, ben yapmamıştım emire normal mayayla yapmıştım maşaallah sana
merakla bekliyorum ateşini
canım aslında niyetim devlette yapmaktı zaten orda ki dr a gidiyordum ama kadın doğum servisini görünce hayallerim yıkıldı sinirim bozuldu, kümes gibi afedersin 5-6 kişilik odalartek kişilik oda bir tane o denk gelecekte ben orda yatıcam bunu riske atamam, o kadar kişinin içind emzirmek o kadar kişinin bebeği ağlayacak o kadar kişinin kullandığı wc ki benim kabusum şimdi kesin özelde olacak o belli ama ben çok kızgın ve de kırgınım eşime, doğduğu zaman görürsün sen diyorum öyle oğlum yavrum diye sahiplenmeyi biliyorsun doğunca ama yok öyle yaptıklarının bedeli olacak diyorum..
Canım doramıza geçmiş olsun kuzum benim, bioderma ürünlerine baksan bir canım emirinde cilt kuruluğu sıkıntısı vardı egzemaya çevirmek üzereydi iyi gelmişti dr tavsiye etmişti, birde şimdi linola diye bir losyon kullanıyoruz
ah canim ben hep hocanim arkadaslara cok görüyordum hatta hocam yazik degil mi hemen basliyorsunuz diyirdum.ucretli izin bitiyor ertesi gun kurstalar hayret ediyordum. cok zengin olup çalışan ark. da vardi anlamıyordum. ben cok gördüm ins ben onlar gibi olmam.sartlar neyi gösterir allah bilir.olduuuu pasam deseydin. Sen dertlenme. Oglan bi gelsin, esin evden kacmak icin bahane arayacaksana diyecek duha izin alda kendin bak diye
Simdiden dertlenme. Ben de hep dusunurdum gebe kalirsam is hayatim ne olacak diye. Aaaaaa is yerimde bi pisli oldu ben istifayi verdim 10 gun sonra da gebe oldugumu ogrendim
Tabi kaybettim..dedim işe girmeyeyim dogurmadan. Yine gebe kaldim yine kaybettim. Derken kuzum oldu cok sukur. 2 yildir da evdeyimhic belli olmuyr yani cnm. Zaman gosterir herseyi. Kismet olursa da en az 4 yasina kadar da kendim bakacagim. Biz de tek maasliyiz suan. Ve muhendis olmamiza ragmen memurdan bile az maas aliyrz. Cok sukur Allah bereketini veriyr. Ne iş, ne kariyer.... bebegim varken hicbiri gozumde degil benim.
Ama calismam isteyen annelere de sonsuzzzz saygim var.
öyle mi... bana ilerde cocuga kim bakacak soruyorlar eşim diyorum. kocan işsiz mi diyorlar. yok ama musait diyorum.ogleye kadar evde ben geliyorum eşim gidiyor.anaaaaaammm yamaç paraşütümü
benim eşimde herşeye merak saran biri.ne görse almak ister.çocuk gibi.
bu arada eşlerimizin meslekleri aynı.o yüzden bebek bakarken hiç zorlanmazsın
sizden gaz aldım iyice.bi gelsin eve soyup soğana çeviricem
:):):)Vallahi kocan kk ya kilit vuracak bu gidisle
benimki de iyice bagimlisi oldun diyo srn kendine bak hic tel düşmüyor elinden diyorum. ama ne yazdığımı bilmiyor bilse ne yapar bilemiyorum...Eki Görüntüle 1287334
annem bana yeni örgü başlattı.
bu daha güzel oldu.diğeri şuan elime gerçekten kazık gibi geliyo
kız içine mi doğdu ne.eve geldi bi an kapatamadım gördü.
yine hanımlar kulubüne mi giriyosun dedi
önceden kızıyodu giriyorum diye.bende o olmadığı zamanlar giriyodum.
özel bilgiler vermemi istemiyor.bende vermiyorum zaten :)
zor tabi akıllı kolay saniyo . ama ciddi soyluyo besige yer yok yer acican yatak odasına yoksa oglumla yatagimizda yatariz seni postalarim oturma odasina diyorum. hayir güzelim seni kursa gondericez oglumla ben kalacagim diyo.gorursun sen dedim.ediyorum canım benim inşaallah gebesindir
ayy al bir tane daha duham hepsi aynı sanki ama kusura bakmasın da bebek doğunca onun dediği çok zor oldduuuuuuu
sağol canım oldu galiba
sağol canım amin
inşaallah cutem
he he onu benimkide diyordu bende kilo verme derdinde olduğum için eve getirme bir daha diye fırçalamıştım gizli gizli yiyor:) şimdi alsada canım istemiyor, bunda az kilo aldım ya sabah kilomla ilgili şaka yapıyor dedim 6 kilo aldım daha sen kendine bak, biliyorum zaten yüzün hiç kilo almadı diyor, gerisi almış yani
ĺ
çevir kız çevir
haklısın cutem, benimki okusa ben neymişim meğer ne çekiyormuş benim hatun der
canım hayırlısı olsun senin ve kuzun için
yumuşak duruyor canım örgün
hanımlar kulübü demek
ayy süper bi haber masallah maşallah devami gelsin allahın izniyle.ay kızlar hemen sonuç aldık şaka gibi yaptı benim paşa önce direndi ama lafa tuttum yaptı, dr u diyor hemen x teyze çok sevinecek tavşanımızı hemen boyayalım diyor, aradık hemen konuştu oğlum x teyzesiyle:) şaka gibi kızlar
kocam da ayni benim gibi rakam büyük ama az gösteriyor.ben 61 kiloydum evlendiğimde herkesin ne kadar zayifsin demelerinden yilmistim artik . simdi 72 kiloyla gebe kaldim ve 77 kiloyum.benimki fena kilo aldı.
en son 3 haneli sayıya çıkmıştı kilosu
rejim yapanları görünce kilo vercem diyo.daha ilk menüsünde unutuyo
o yedikçe benimde iştahım açılıyo.ben 53 kiloyla evlendim 63 oldum
canim ferritim eskiye nazaran yükselmiş ama yinede düşük.tsh bilmiyorumkızlar kardeşim sonucumu almış
tsh 2.45
ferritin:19.3 (2 ay önce 9 çıkmıştı)
ah canim ben hep hocanim arkadaslara cok görüyordum hatta hocam yazik degil mi hemen basliyorsunuz diyirdum.ucretli izin bitiyor ertesi gun kurstalar hayret ediyordum. cok zengin olup çalışan ark. da vardi anlamıyordum. ben cok gördüm ins ben onlar gibi olmam.sartlar neyi gösterir allah bilir.
işte cutem söylemesi kolay ama inanmıyorum.kac sene cocuga ikna edemediğim adam cocuk bakacak.mumkun değil . sever ama bakimini yapamaz.
öyle mi... bana ilerde cocuga kim bakacak soruyorlar eşim diyorum. kocan işsiz mi diyorlar. yok ama musait diyorum.ogleye kadar evde ben geliyorum eşim gidiyor.
he kiz paraşüt alıcam uçucam diyo.kuslara merakı var uçmak istiyo:)
:):):)
benimki de iyice bagimlisi oldun diyo srn kendine bak hic tel düşmüyor elinden diyorum. ama ne yazdığımı bilmiyor bilse ne yapar bilemiyorum...
zor tabi akıllı kolay saniyo . ama ciddi soyluyo besige yer yok yer acican yatak odasına yoksa oglumla yatagimizda yatariz seni postalarim oturma odasina diyorum. hayir güzelim seni kursa gondericez oglumla ben kalacagim diyo.gorursun sen dedim.
ayy süper bi haber masallah maşallah devami gelsin allahın izniyle.
kocam da ayni benim gibi rakam büyük ama az gösteriyor.ben 61 kiloydum evlendiğimde herkesin ne kadar zayifsin demelerinden yilmistim artik . simdi 72 kiloyla gebe kaldim ve 77 kiloyum.
canim ferritim eskiye nazaran yükselmiş ama yinede düşük.tsh bilmiyorum
Hifa. Tsh in 2 nin altinda olmali.
Ferritininde dusuk.
Ne yazikki netten dr bilmiyrm cnm.oo oğlunuzu daha şimdiden paylaşamıyosunuz
hadi yaa bende sevindim iyi diye.
sonucumu internet üzerinden bi doktora sorsam olur mu?
tavsiye edebiliceğin bi doktor varmı?
Ne yazikki netten dr bilmiyrm cnm.
Tsh in iyi senin. Suan ilac vermezler. Gebe kalinca bakalim.derler bence.
Kan ilacina devam cnm.dün eski tahlilime baktı dr. tsh 3 tü.ama çok yüksek değil dedi
kan ilacıma devam ediyim o zaman.
Kizlar. 3.kez mayalamayi da bitirdim. Acinca peynir kokusu yok artik. Tadi neredeyse tam yogurt olmus. Eksi tat filan gitmis.
20141029 olan foto ilk mayaladigim.
20141030 olan da 3.cu mayaladigim. Tadina inanamadim. Eksilik birden gitmis. Cok guzel tadi ve goruntusu. 6-7 kez sonunda tam yogurt oluyr deniyrdu. Simdi tekrar mayaladim. Sanirim bu kez tam yogurt olacak.
Kan ilacina devam cnm.
cok guzel görünüyo tam bi kaymakli yoğurt görüntüsü var.Kizlar. 3.kez mayalamayi da bitirdim. Acinca peynir kokusu yok artik. Tadi neredeyse tam yogurt olmus. Eksi tat filan gitmis.
20141029 olan foto ilk mayaladigim.
20141030 olan da 3.cu mayaladigim. Tadina inanamadim. Eksilik birden gitmis. Cok guzel tadi ve goruntusu. 6-7 kez sonunda tam yogurt oluyr deniyrdu. Simdi tekrar mayaladim. Sanirim bu kez tam yogurt olacak.
Amin cnm. Artik evime.hazir yogurtta mayasi da giremez. Biz de bundan yiyecegiz. Dun arastirdim inanilmaz zararlari var. Dr sadece AOC nin gunluk sutu ve yogurdunu tavsiye ediyr hazirlardan.ne güzel yapmışsın canım.
yarasın paşamıza
tamam canım çok sağol.
Ama kaymaksiz cnmcok guzel görünüyo tam bi kaymakli yoğurt görüntüsü var.
öyle görünüyo canım. sizinde olsun da bi tosun pasaniz paylaşamayin inşallah....oo oğlunuzu daha şimdiden paylaşamıyosunuz
hadi yaa bende sevindim iyi diye.
sonucumu internet üzerinden bi doktora sorsam olur mu?
tavsiye edebiliceğin bi doktor varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?