o yönden rahatim.onceki gorev yaptığım yerdrn istiyorum sütü gönderiyor ogrencim... şükür hazır yogurt girmiyor kac senedir evime.yogurdu da müthiş cok tüketiyorum kahvalti da bile kase kase yiyorum süt icemiyorum.Amin cnm. Artik evime.hazir yogurtta mayasi da giremez. Biz de bundan yiyecegiz. Dun arastirdim inanilmaz zararlari var. Dr sadece AOC nin gunluk sutu ve yogurdunu tavsiye ediyr hazirlardan.
ohh afiyet bal olsun.Ama kaymaksiz cnmsuper oldu.
Cnm bu bebek icin zaten. Biz de sayesinde yiyecegiz.o yönden rahatim.onceki gorev yaptığım yerdrn istiyorum sütü gönderiyor ogrencim... şükür hazır yogurt girmiyor kac senedir evime.yogurdu da müthiş cok tüketiyorum kahvalti da bile kase kase yiyorum süt icemiyorum.
bunu bebek de yiyebilir herhalde demi. dogal sonuçta.
ohh afiyet bal olsun.
Ablam bugun Ali Yasin i doktora goturdum...Cnm bu bebek icin zaten. Biz de sayesinde yiyecegiz.
Maya olarak carsidan aldigin yogurdu kullaniyrsan yine hazir yogurt oluyr cnm. Tehlikeli yani. En azindan AOC nin yogurt mayasi satiliyormus. Onunla mayala derim ben.
Gunluk sut dimi cnm..kutu sut degil? Dedigi maya nerden aliniyrmus? Neymis?Ablam bugun Ali Yasin i doktora goturdum...
Ek gidaya haftaya gececegiz 6. Ayini gecmis olacagiz yani....
Pasa biraz rahatsiz tam iyilesmeden baslama dedi...
Verdigi listeyi atiyorum...
Bu arada yogurt icin gunluk pastorize sut kullan dedi vede prebiyotik yogurt ilede mayala dedi..
Bende bu sekilde devam edecegim...Eki Görüntüle 1287595
Saol cnm.cutem ellerine sağlık canım.
efloşum amin canım
Listeyi okurken resmen basim döndu azeri. Suan zor yetisiyrm. Bir de bunlara nasil yetisecegim.bakalim. panim oldum birden...Ablam bugun Ali Yasin i doktora goturdum...
Bu arada yogurt icin gunluk pastorize sut kullan dedi vede prebiyotik yogurt ilede mayala dedi..
Ablam sorma ya zorlu bir surec bizi bekliyor...Gunluk sut dimi cnm..kutu sut degil? Dedigi maya nerden aliniyrmus? Neymis?
yok canim yogurdu iki ayri kapta mayaliyorum. yani o doğal yogurttan aliyorum bi iki kaşık icine koyup mayaliyorum. mayasi kendi yaptigim yogurt. hazır yogurt hic kullanmıyorum. zaten dogalini yiyince hazırın hiç tadının olmadigini anlıyorum.Cnm bu bebek icin zaten. Biz de sayesinde yiyecegiz.
Maya olarak carsidan aldigin yogurdu kullaniyrsan yine hazir yogurt oluyr cnm. Tehlikeli yani. En azindan AOC nin yogurt mayasi satiliyormus. Onunla mayala derim ben.
Supersin cnmyok canim yogurdu iki ayri kapta mayaliyorum. yani o doğal yogurttan aliyorum bi iki kaşık icine koyup mayaliyorum. mayasi kendi yaptigim yogurt. hazır yogurt hic kullanmıyorum. zaten dogalini yiyince hazırın hiç tadının olmadigini anlıyorum.
Sen bilirsin kuzu ama prebiyotik dedigi hazir yogury bana sacma geldi.Ablam sorma ya zorlu bir surec bizi bekliyor...
Normal satilan prebiyotik iceren yogurt kullan dedi yogurt yaparken...
Evet ablam gunluk olacak sut mutlaka..
Keci sutu ile olur mu diye sordum ...
Kesinlikle hayir dedi...
Yar.doc. bu arada doktorumuz...
Birde dentigel adli dis icin bitki icerikli jel yazdi ablam...
Pasa baya huzursuzlanmaya basladida...
Persentil %97 uzerinde iken simdi kiloda 87 lere dustuk boyda yine masaallah iyi gidiyormus...
Bende seni takip ediyorum ablam oradan buradan biriktirerek ortak bilgiler isiginda yapacagim birseyler...
Simdiden heyecan sardi beni sanirim ayni anda baslayacagiz ...
sen de öylesin cutem:)Supersin cnm
geçmiş olsun ali yasinimize... listede ne cok ayrıntı var öyle azerim.allah yardımcınız olsun ins.Ablam bugun Ali Yasin i doktora goturdum...
bende heveslendim.Amin cnm. Artik evime.hazir yogurtta mayasi da giremez. Biz de bundan yiyecegiz. Dun arastirdim inanilmaz zararlari var. Dr sadece AOC nin gunluk sutu ve yogurdunu tavsiye ediyr hazirlardan.
aminnnnn duham inşaallah.öyle görünüyo canım. sizinde olsun da bi tosun pasaniz paylaşamayin inşallah....
Cok sagol teyzesi ♥geçmiş olsun ali yasinimize... listede ne cok ayrıntı var öyle azerim.allah yardımcınız olsun ins.
Yasine gecmis olsun kuzum. Cabucak iyilessin umarim.Ablam sorma ya zorlu bir surec bizi bekliyor...
Normal satilan prebiyotik iceren yogurt kullan dedi yogurt yaparken...
Evet ablam gunluk olacak sut mutlaka..
Keci sutu ile olur mu diye sordum ...
Kesinlikle hayir dedi...
Yar.doc. bu arada doktorumuz...
Birde dentigel adli dis icin bitki icerikli jel yazdi ablam...
Pasa baya huzursuzlanmaya basladida...
Persentil %97 uzerinde iken simdi kiloda 87 lere dustuk boyda yine masaallah iyi gidiyormus...
Bende seni takip ediyorum ablam oradan buradan biriktirerek ortak bilgiler isiginda yapacagim birseyler...
Simdiden heyecan sardi beni sanirim ayni anda baslayacagiz ...
Eki Görüntüle 1287334
annem bana yeni örgü başlattı.
bu daha güzel oldu.diğeri şuan elime gerçekten kazık gibi geliyo
kız içine mi doğdu ne.eve geldi bi an kapatamadım gördü.
yine hanımlar kulubüne mi giriyosun dedi
önceden kızıyodu giriyorum diye.bende o olmadığı zamanlar giriyodum.
özel bilgiler vermemi istemiyor.bende vermiyorum zaten :)
ay kızlar hemen sonuç aldık şaka gibi yaptı benim paşa önce direndi ama lafa tuttum yaptı, dr u diyor hemen x teyze çok sevinecek tavşanımızı hemen boyayalım diyor, aradık hemen konuştu oğlum x teyzesiyle:) şaka gibi kızlar
Saol cnm. 4.cu de tam yogurt oldu. Kokusu ve tadi. Kivami daCUTEM - canım ellerine sağlık güzel görünüyor yoğurt kıvamını almaya başlamış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?