Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin cnm. Artik evime.hazir yogurtta mayasi da giremez. Biz de bundan yiyecegiz. Dun arastirdim inanilmaz zararlari var. Dr sadece AOC nin gunluk sutu ve yogurdunu tavsiye ediyr hazirlardan.
o yönden rahatim.onceki gorev yaptığım yerdrn istiyorum sütü gönderiyor ogrencim... şükür hazır yogurt girmiyor kac senedir evime.yogurdu da müthiş cok tüketiyorum kahvalti da bile kase kase yiyorum süt icemiyorum.
bunu bebek de yiyebilir herhalde demi. dogal sonuçta.

Ama kaymaksiz cnm super oldu.
ohh afiyet bal olsun.

Cnm bu bebek icin zaten. Biz de sayesinde yiyecegiz.
Maya olarak carsidan aldigin yogurdu kullaniyrsan yine hazir yogurt oluyr cnm. Tehlikeli yani. En azindan AOC nin yogurt mayasi satiliyormus. Onunla mayala derim ben.

Maya olarak carsidan aldigin yogurdu kullaniyrsan yine hazir yogurt oluyr cnm. Tehlikeli yani. En azindan AOC nin yogurt mayasi satiliyormus. Onunla mayala derim ben.
Ablam bugun Ali Yasin i doktora goturdum...
Ek gidaya haftaya gececegiz 6. Ayini gecmis olacagiz yani....
Pasa biraz rahatsiz tam iyilesmeden baslama dedi...
Verdigi listeyi atiyorum...
Bu arada yogurt icin gunluk pastorize sut kullan dedi vede prebiyotik yogurt ilede mayala dedi..
Bende bu sekilde devam edecegim...

Gunluk sut dimi cnm..kutu sut degil? Dedigi maya nerden aliniyrmus? Neymis?

Listeyi okurken resmen basim döndu azeri. Suan zor yetisiyrm. Bir de bunlara nasil yetisecegim.bakalim. panim oldum birden...
Benim eleman demin fır fır dönmeye basladi. Yandim artik. Tovbe tek birakip da wc ye gidemem.

Gunluk sut dimi cnm..kutu sut degil? Dedigi maya nerden aliniyrmus? Neymis?
Ablam sorma ya zorlu bir surec bizi bekliyor...
Normal satilan prebiyotik iceren yogurt kullan dedi yogurt yaparken...
Evet ablam gunluk olacak sut mutlaka..
Keci sutu ile olur mu diye sordum ...
Kesinlikle hayir dedi...
Yar.doc. bu arada doktorumuz...
Birde dentigel adli dis icin bitki icerikli jel yazdi ablam...
Pasa baya huzursuzlanmaya basladida...
Persentil %97 uzerinde iken simdi kiloda 87 lere dustuk boyda yine masaallah iyi gidiyormus...
Bende seni takip ediyorum ablam oradan buradan biriktirerek ortak bilgiler isiginda yapacagim birseyler...
Simdiden heyecan sardi beni sanirim ayni anda baslayacagiz ...

yok canim yogurdu iki ayri kapta mayaliyorum. yani o doğal yogurttan aliyorum bi iki kaşık icine koyup mayaliyorum. mayasi kendi yaptigim yogurt. hazır yogurt hic kullanmıyorum. zaten dogalini yiyince hazırın hiç tadının olmadigini anlıyorum.

Supersin cnm

Sen bilirsin kuzu ama prebiyotik dedigi hazir yogury bana sacma geldi.
Du bakalim. Haftayada biz gidecegiz.

geçmiş olsun ali yasinimize... listede ne cok ayrıntı var öyle azerim.allah yardımcınız olsun ins.

Amin cnm. Artik evime.hazir yogurtta mayasi da giremez. Biz de bundan yiyecegiz. Dun arastirdim inanilmaz zararlari var. Dr sadece AOC nin gunluk sutu ve yogurdunu tavsiye ediyr hazirlardan.
bende heveslendim.
bi araştırıyım bakalım.buralarda güvenebiliceğim bi sütçü varmı.
eski tayin yerimiz köy gibi bi yerdi.mis gibi doğal süt yoğurt peynir yerdik.
süt inanılmaz yağlıydı.bana yeterki doğal de herşeyi yerim
öyle görünüyo canım. sizinde olsun da bi tosun pasaniz paylaşamayin inşallah....
aminnnnn duham inşaallah.
ona ördüğüm yelek inşaallah fazla beklemez hemencecik giyer

Kızlar kan sonuçlarım güzel özellikle prolaktin hormonından korkarken normal geldi o da. Yalnız lh sınırdan biraz yüksek. Doktor herşey normal dedi. 37 günde adet olmam da normalmiş falan. Ben pek anlamadım ama internette lh, fsh tan tüksek olunca pko oluyo diyolae. Doktor normal demişti
Size gene ben yazayım da bilginiz varsa yorum yapın.
Progesteron 0,67
Fsh 5.14
Prolaktin 15.38
Lh 11.80
Serbest T4 1.15
Tsh 2.45

geçmiş olsun ali yasinimize... listede ne cok ayrıntı var öyle azerim.allah yardımcınız olsun ins.
Cok sagol teyzesi ♥
O ooo daha listede olmayan neler var neler...
Acikcasi ek gida konusunda biraz korkuyorum...
Ins. Cabuk alisir pasa degisik tadlari sever ♥♥♥

Yasine gecmis olsun kuzum. Cabucak iyilessin umarim.
Cidden zorli surec basladi. 8.de de bizim 6 ayimiz bitiyr. O zaman gidecegiz dr.a..bir de 6.ay da 4 asi varmis. 3 bacaktan 1 de agizdan..en agir zamanmis. Onu ne yapacagiz bilemiyrm ;(
Offff annelik hep yuregin agzinda gezmekmis sanirim
boy kilo percentile takilma cnm. Yusuf da boy da 97 nin bile uzerinde. Ama kilo da 75 de.... sagliklari yerinde olsun da masallahlari var cnm. Bosver sisman bebegi.

bende nette görmüştüm bu örgüyü çok güzel olmuş canım

süpeeer haber canım hep böyle gider inşşş :)

Azeri- geçmiş olsun canım bilgiler için saol gerçekten çok ayrıntılı :S

CUTEM - canım ellerine sağlık güzel görünüyor yoğurt kıvamını almaya başlamış :)
Saol cnm. 4.cu de tam yogurt oldu. Kokusu ve tadi. Kivami da
6-7kez yapinca olur yazyrdu, 4te tuttu benim

Eklentiler

• IMG-20141031-WA0006.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20141031-WA0005.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 125
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…