Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın herkeseee
nasılsınız kızlar ?
dün gece yine ağrım çok oldu kıvrandım resmen kızımın hareketlerini aşağıda hissettiğim zaman oluyor afedersiniz ama ta vajinama vuruyor içimden bişey kopuyor sanki sağ kasığıma kramp giriyor adım atamıyorum genelde akşamları oluyor... bi sorun yoktur inş korkuyorum

Korkma cnm. Bicak batar gibi olur. Dogum kanalina girme calismalari. Ben notlarma yazmistim. Ben de tum bu sancilar bitti. Kesildi tamamen. Sonra nst de dogum sancisi cikti ve ben hic hissetmedim

oo benim kide öyle 7 sene olacak 90 ın altına bir tek askerdeyken indi onu da hızla geri aldı:) bende ilk sene 6 kilo almıştım hemen diyetler vermiştim canım

kızlar kardeşim sonucumu almış
tsh 2.45
ferritin:19.3 (2 ay önce 9 çıkmıştı)
canım pek bilgim yok ama cutem yazmış zaten
evet canım pkoluydumunutmamışsn:)sen ve cuteheart her zaman sorularıma cevap verdnz yardımcı oldnz.Rabbim ikinzden de gani gani razı olsn.....tşk.
unutmayız canım buraya gelen unutulmaz, ne demek
canım ummadığın taş baş yarar derler ya, benim eşimi biliyorsunuz artık, hamileyken çok ilgilenmez ama emir doğunca kendini annesi zannetmeye başladı:) çok güzel bakar altını değişir, yıkar, uyutur, karnını doyurur, tek başına alır gezdirir, üstünü giydirir tek bırakınca çok güzel bakar yani:) bence senin eşinde öyle olacak gör bak, etrafta herkes şaşırıyor babalığına ablamlar vs. biz böyle baba görmedik diyorlar, 5 dk ayrı kalsalar oğluuuuum diye ciğerden seslenir akşam işten gelince ki hallerini söylemiyorum bile sanırsın aylardır görmüyorlar birbirlerini:) bizde büyüğün yanında çocuk sevilmez saçmalık tabi ki! Kp vs asla kınamaz ama kendi babam ilk başlarda çok kınamış annemde kızmış onlar öyle demiş eşimden için yavrusunu öyle seviyor sanane ayıp değil eski kafalılık diye kızmış babama, şimdi babam alıştı:) eşimi hayretle izliyor:)
canım mis gibi yoğurt olmuş ellerine sağlık cutem bende deniyim en iyisi
Amin cnm. Artik evime.hazir yogurtta mayasi da giremez. Biz de bundan yiyecegiz. Dun arastirdim inanilmaz zararlari var. Dr sadece AOC nin gunluk sutu ve yogurdunu tavsiye ediyr hazirlardan.

Cnm bu bebek icin zaten. Biz de sayesinde yiyecegiz.
Maya olarak carsidan aldigin yogurdu kullaniyrsan yine hazir yogurt oluyr cnm. Tehlikeli yani. En azindan AOC nin yogurt mayasi satiliyormus. Onunla mayala derim ben.
canım bizde alıyoruz yoğurt ama evde mayalanıyor bildiğimiz bir yerden o da mı zararlı ki hazır yoğurt değil, hazırla mayaladıklarını sanmam adamlar bu işi yapıyor, bilemedim şimdi ama hazır yoğurtla arasında dağlar kadar fark var lezzet olarak, 5 kilo yoğurdu bir haftada tüketiyorum:)
Listeyi okurken resmen basim döndu azeri. Suan zor yetisiyrm. Bir de bunlara nasil yetisecegim.bakalim. panim oldum birden...
Benim eleman demin fır fır dönmeye basladi. Yandim artik. Tovbe tek birakip da wc ye gidemem.
cutem acaba şu oyun parklarından mı alsan park yatakları demiyorum sen en azından acil bir şey yaparken oraya bırakırsın, emir bir keresinde yuvarlanmış kapının eşiğine kadar gelmişti:) iyi ki kapıyı çarpmadım demiştim
canım dr iyi demişse güven bence, çok bilgim yok
Cok sagol teyzesi ♥
O ooo daha listede olmayan neler var neler...
Acikcasi ek gida konusunda biraz korkuyorum...
Ins. Cabuk alisir pasa degisik tadlari sever ♥♥♥
canım hiiiiçç korkma çok kolay emin ol bir başla gerisi geliyor, ilk yedirmesi tuhaf oluyor bebek içinde anne içinde sonrası çorap söküğü gibi için rahat olsun
aynen şişman bebek iyi zannediyorlar büyükler, benim kv hemen der emir hasta olsun süzüldü yavrum diye ki sürekli tartarım bende cevabı yapıştırırım ne süzülmesi anne kilosu aynı sana kalsa bir deri bir kemik diyorum! Bir ara takıntı yapmışlardı bende eşimle annesi kilo konusunu, dr normal diyor persentilde orta da, eee dedim yeter söyleyip durmayın niye canımı sıkıyorsunuz, sağlıklı boyu kilosu yerinde ben obez istemiyorum dedim! Artık ses çıkaramıyorlar, bu konuda da doluymuşum

inşaallah canım amin

canım bebeğin pozisyonu nasıl geçen hafta ben öyleydim ayakları aşağıda olduğu için yapıyormuş öyle ağrı bu hafta az döndü anlıyorum ağrımda azaldı

Dün ki gelişimci diyor ki 1900 hasta gelmiş bunların 700 küsürü tuvalet sıkıntısındanmış, birde Türkiye de 3 konuda anne babalar sıkıntı yaşar; yemek,uyku, tuvalet çünkü anneler en çok bu konulara takıntılıdır, doğru ay yemedi ay uyumadı ayy tuvalet işi çok büyütüyoruz

Emirin yaşındakiler uykuya yemeğe özellikle çok direnirmiş, bizimki en çok uykuya direniyor hala 3,5 sene oldu, yeni yeni yemeğe direnmeye başladı, sebebide öğrenme keşfetme duygusuna engel uyuma yemek yeme onlar için dedi, doğru yani aynen bizim meraklı merakından uyumak istemiyor ben uyuyunca sizde uyuycakmısınız diye sorar mesela, birde şimdi kuzeni olursa yanında ya da yeni bir oyuncak yemek yemek istemiyor direniyor oynuycam ben diye:) geliyor bir lokma alıyor oyuna dönüyor bende onu istemiyorum sofrada yemiyceksen yemek yok diyorum.

Bu arada eltim hastanede dünden beri doğum için

Eflal...
Canim hepsine yazamiyrm. Hizlica sorayim..sol memem sisti de yine ;( oglan da uyanik. Oyyy memeyi duzeltmek icimi bayiyor...

Neyse... Simdi benim ev en alt. Alti bos. Su saatleri var. O nedenle hali uzerine buyuk naylon serdim..soguk cekmesin diye. Uzerine yun battiney ve uzerine de yorgan... etrafina da minderler koydum, sınır yaptim yani..emekleyene kadar idare eder diye. Neyse buna ragmen yere koyunca cok kotu hissettim kendimi..sanki hep usuyecek gibi geliyr yerde. Hasta olmaz dimi?

Saol cnm.bilgiler icin.
Ben dusunuyrm..sanirim yemezse o an birakirim. Nasil olsa yer diye. Suan da oyleyiz. Biri gelsin yada bir yere gidelim her zamanki gibi emmiyr. Saat aralarini uzatiyr. Nasil olsa emecek acikinca deyip birakiyrm cnm. Hic stres olmuyrm.

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benim ateşim bugün bi tık düştü buhün 36,7 biraz canım sıkıldı sanki

Cnm. Sanirim kullandilari mayayi kendileri yapiyr. Ya da hazir aliyrdur ama yogurttan maya degil. Hazir mayasi satiliyormus. Onunda onermis dr.u. yine AOCnin maya aklinda olsun. Sen bi sor bakalim yogurt yapan yere mayayi. Hazir degilse ohhh mis. Biz Ankara da nereden bulalimmm ;(
Yahu ben de gecen 2 kasik elma puresi verdim. Ama ek besine gececiz diye panigim. Biraz da uzgun. Simdi hep emiyr ya. Sanki bagimiz azalacakmis gibi korku sariyor insani. Dogum oncesi de boyle olmustum. Istememistim almalarini bagimiz kopacak diye. Ayyy annelik iste.

Günaydın kızlar hepinize hayırlı cumalar benim ateşim bugün bi tık düştü buhün 36,7 biraz canım sıkıldı sanki
Daha 8.gunun. bu dusus onemsiz yani cnm. 10.gunden sonrasi onemli. Can sikma yani.

günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Dün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür.Cinseyetimiz kesinleşti topiğe bir erkek daha geliyor..
Kızım ismini buldu bile Ayaz olacakmış..Şu kiraz mevsimindeki oyuncudan etkilendi benim ufaklık sanırım :)) Babamız ismi beğenmedi ama bence kızını kıskandı :)

hayırlı doğumlar olsun.

canım ek gıdaya sebzelerle başlarsan daha iyi olur.tatlıyla başlarlarsa sebze yemekte zorlanıyorlar.

Masallah cnm. Hayirli olsun. Zaten topigin adini Erkek Analari diye degistirecegim. Ileride de ayni ekibi Atesli Kaynanalar olarak degistirecegim

hayırlı doğumlar olsun.

canım ek gıdaya sebzelerle başlarsan daha iyi olur.tatlıyla başlarlarsa sebze yemekte zorlanıyorlar.
Saol kuzum. Biliyrm mayis anneleri topiginden
Hemsire de yogurtla basla dedi. Ama ben 6 ay dolsun da kendi dr.u ne derse oyle baslayayim.diyrm.

Saol cnm. 4.cu de tam yogurt oldu. Kokusu ve tadi. Kivami da
6-7kez yapinca olur yazyrdu, 4te tuttu benim
valla cutem süper olmuş gerçekten ellerine sağlık bende deneyeceğim
Korkma cnm. Bicak batar gibi olur. Dogum kanalina girme calismalari. Ben notlarma yazmistim. Ben de tum bu sancilar bitti. Kesildi tamamen. Sonra nst de dogum sancisi cikti ve ben hic hissetmedim

aynen canım benimde öyle oluyor ama daha erken değil mi kanala girmesi için ?

canım bebeğin pozisyonu nasıl geçen hafta ben öyleydim ayakları aşağıda olduğu için yapıyormuş öyle ağrı bu hafta az döndü anlıyorum ağrımda azaldı

canım dün yan yatıyordu hatta sağ kaburgama ayağı batıyordu ittiriyordu fln.ama akşam taa aşağıda ittiriyor ve tekmeliyordu ... şimdide aşağıda nasıl pozisyonu anlayamadım

saol canım bilgilerin için ama o bu yaştaki çocukların geneli aynı canım

Allah kurtarsın canım

günaydın hayırlı olsun bir paşa daha geliyor :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :) ayaz ismini bende beğeniyorum

Erken degil cnm. 30+5 te kanaldaydi benimki. 37+5 te nste de sancilar vardi. 38+3te de sezeryanla alindi

Canım serdiklerin korur soğuktan için rahat olsun, hasta olmaz yerde olması hem gelişimi için hem güvenliği için şart, hasta olmaz annesi merak etme sen, olsa emir olurdu hep halının üstünde yazmıştım daha önce koltuğa çık diyorum iki dk sonra boylu boyunca yerde oluyor, 3 aylıkken koydum ben daha da almadım:) üstelik senin serdiklerin kadar sermedim bile ben

göğsün için geçmiş olsun zor oluyor ayyy ben yeniden yaşıycam onları
Allah kurtarsin. Insallah duzgun bakar bebegine.
inşaallah canım, kv yi görsen dünden beri kara kara düşünüyor kadın stresten hastanelik olacak Allah korusun
en doğrusu senin yaptığın canım bende hiç üstelemedim yemek konusunda bu aralar üstüne düştüm sonuç yemiyor!

canım daha erken bu düşüşten bir şey olmaz

canım sordurayım ben olmadı ordan sütde alıyoruz alırım sütümü seninki gibi mayalarım daha önce kendim mayalıyordrum zaten

canım tam tersi ek gıdaya geçince o şapur şupur yedikçe dünyanın en büyük işini yapmış gibi hissedeceksin çok mutlu olacaksın bağınız daha da güçlenecek hiç merak etme sen, hem emzirmeye devam edeceksin zaten

hayırlı olsun annesi oğlunuz sağlıkla doğsun

hayırlı doğumlar olsun.

canım ben meyveyle başladım sıkıntı yaşamadım bence bu bebeğin yapısıyla alakalı hani yiyen yemeyen bebek gibi birde hamileyken neyi çok yersen gerçekten çocuğunda ona düşkün oluyor

Canım o zaman ayağıdır hem bu ağrılar normal korkma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…