Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Erken degil cnm. 30+5 te kanaldaydi benimki. 37+5 te nste de sancilar vardi. 38+3te de sezeryanla alindi

Canım o zaman ayağıdır hem bu ağrılar normal korkma sakın

çok teşekkürler kızlar içim rahatlattınız Allah razı olsun
ozaman ben bu hafta izne ayrılsam mı bu ağrılarım şiddetlenirse die korkuyorum
ayrılmam mı doğru olur yoksa biraz dahh devam ediim mi ??

Canım o sana kalmış birde doktruna

Azeri. Yeni album ekledim. Bebek bakimi diye. Super liste cnm. Abimin esi yolladi. Onalrin dr vermis. Mantikli guzel bir liste cnm.

Cnm buna dr.unla sen karar verebilirsiniz. Dogum sonrasi iznin ucretli+ucretsiz toplam kac ay. En az 10-12 ay kaliyrsa o, sen de suan dayanamiyrsan ayrilirsan. Iznin daha azsa dogum sonuna sakla iznini derim..

Ablam cok sagol...
Evet bu ayda zorlu gececek gibi ama..
Senin o agizdan dedigin rota degil mi...
Biz gecen ay yaptirdik 2. Dozunu...
Offfff yine aglayacak yuregim agzima gelecek...
Doktorumuz asi olayini bir hafta ileriye atti...
Rahatsiz diye o zamana kadar toparlar dedi...
Ayrica yok ablam o kadar takmiyorum kiloya boya...
Ama iyi gidiyordu birden kilo alimi azaldi ya uzulmedim degil...
Ama cok sukur saglihi yerinde kafasi yamuk diye kafa usg si cekildi...
Birde bir ara ektazi gorulmustu yineledik cok sukur ikiside tertemiz cikti...
Ayrica sisma olmamasi daha iyi ben 46 kiloya dustum tasimakta zorlaniyordum

Bu arada eltim hastanede dünden beri doğum için
Cok sagol ablam ins. Yeme isinde uzmez oglum beni...
Baasinizi bol bol agritirim artik ♥♥♥
Eltin yatiyormus Rabb'im kolay dogum nasip etsin saglikli bir sekilde alsin yavrusunu ins. ♥

Bacim gozun aydin ...
Topigimize bir sehzade daha
Saglikli bir sekilde gelsin bakalim sehzademiz

Cok sagol bacim...
Liste biraz ayrintili...
Birde onu actigimizi dusun...
Hele bebe biskuvisine basladigimizda kendim yapacagim vs. Vs. Ben elimden geldigince dogal y
apayimda ...
Yavastan yavastan mecbur kimyasal almaya baslayacak

Siz daha bilgi sahibi olacaksiniz hadi iyisiniz

Canım o sana kalmış birde doktruna

Cnm buna dr.unla sen karar verebilirsiniz. Dogum sonrasi iznin ucretli+ucretsiz toplam kac ay. En az 10-12 ay kaliyrsa o, sen de suan dayanamiyrsan ayrilirsan. Iznin daha azsa dogum sonuna sakla iznini derim..

canlar dr.um böyle ağrılarım olduğu için ayırıcam demişti zaten ama bende dayanabildiğim kadar çalışmak istiyorum izinlerimi doğum sonrasına aktarmak için.ücretsiz izin alamam maalesef çok isterdim ama ev aldık onu ödüyoruz kredi borçlarımız da var yani benim tüm maaşım krediye gidiyor o yüzden
çalışabilir alıp 1 hafta daha çalışıp normal poliklinikten 1 hafta 1 hafta rapor da alıp uzatabilirim bakalım nasıl olacak...
ben sadece hani bu ağrılarla çalışmak daha mı tehlikeli bebeğime bişey olursa die korktuğum için sormak istedim canımm

maalesef canım hazır gıdalarda illaki katkı maddesi oluyor
sayenizde tatlım :)

Azeri cnm. Agizdan cocuk felci yapacaklar.
Hem cnm. Artik kilo alislari yavaslayacak. Yoksa belimiz kirilir anacim. Gecen ay 300 g aldi yusuf. Baslarda 1.5kg aliyrda ayda.
Rose kuzum. O zaman dr.la gorus guzelim izni..ben birsey diyemem bu durumda.

Masallah cnm. Hayirli olsun. Zaten topigin adini Erkek Analari diye degistirecegim. Ileride de ayni ekibi Atesli Kaynanalar olarak degistirecegim
sağol canım.Ateşli kaynananlara bayıldım ama :):):)

Saol kuzum. Biliyrm mayis anneleri topiginden
Hemsire de yogurtla basla dedi. Ama ben 6 ay dolsun da kendi dr.u ne derse oyle baslayayim.diyrm.
cutem rüzgarım nasıl bilmem ama 6. ayı beklemeden yavaş yavaş tatlarına baktırabilirsin.
SADECE GÖZLEMLERİM SONUCU EDİNDİĞİM BİRŞEY VAR EK GIDAYA BİRAZ DAHA ERKEN BAŞLAYAN ÇOCUKLARDA YANİ 6.AYDAN ÖNCE AZ AZ HERŞEYİN TADINA BAKTIRILAN BEBEKLER İLERDE YEME SIKINTISI YAŞAMIYOR.B en kızımda 6. ayın sonuna kadar bekledim 4. yaşında hala yemek konusunda sıkıntımız var ama bizde durum genetik.Her çocuk farklı tabiki ama ben yinede söylemk istedim..Yemeyen çocuk çokkkk zorr ...
amin inş canım.sağlıkla alayım yavrumu kucağıma..
eflalim benim bu kızda hamişken bir şey yemedim mi acaba bu kız yeme sorunlu tadına bile bakmıyor hiçbirşeyin ağla ağla gözleri şişiyor inatla yinede yemiyor :)
Günaydın canım sana da hayırlı cumalar bebeğin hayırlı olsun rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
amin canım çok sağol darısı sana olsun inş.
tşkr ederim canım.

cutem canım ben dün kızımın doğum yaptıran dr a gittim..Çünkü perinatolog doğum doktorunu seçebilirsin demişti..
dr a normal doğum yapıp yapamayacağımı sordum ;son haftalarda iğnenin dozunu biraz düşürürüz rahatlıkla normal doğum yaparsın dedi.İçime kurt düştü şimdi son zamanlarda sıkıntı daha çok değil mi bizde...Yani iğnenin dozunu düşürmek sorun yaratmaz mı..
Sen de ;eylül hele o zamana bir gelde ama içime kurt düştü bir kere.

Saol kuzum. Ben bayadir tattiriyrm. Tam yedirmeye 6.ayi bekliyrm zaten elimdekinden vermezsem kavga ediyr benimle elime saldiriyr almak icin

Kurtlari hemen ayikliyr cnm. Benim dr 35+5te aspirini kesti. Sadece 0.4le ignyle devam ettim. Normal dogumu bekledik. Igneyle alakasi yok. Hic sorun olmaz dogumun dedi. Tabi 38 de cati muayenesi beklendi. Cati dar cikinca mecbir sezeryan. Zaten son haftalar surekli kontrole cagiriyrlar. Allahin izniyle sorun olmaz cnm korkma. Dr.una guven sen. Onlarda boyle buyuk bir riski almazlar sorun olsa. Sonuc da 2 can var ortada.

ayy allh razı olsun.bende 0.6 iğne ve çocuk aspirini kullanıyorum şuan perinatolog son zmana kadar yeter demişti..
ayy ne zorlu süreçmiş cutem rabbim yardımcımız olsun..

ayy allh razı olsun.bende 0.6 iğne ve çocuk aspirini kullanıyorum şuan perinatolog son zmana kadar yeter demişti..
ayy ne zorlu süreçmiş cutem rabbim yardımcımız olsun..
Amin cnm amin. Ama mukafati cok seker serbet oluyor sakin karalar baglama. Her aninin tadini cikar. Temkinli ol ama hayati zehir etme kendine.

Amin cnm amin. Ama mukafati cok seker serbet oluyor sakin karalar baglama. Her aninin tadini cikar. Temkinli ol ama hayati zehir etme kendine.
dün biraz daha içim rahatladı hem eski dr uma gidince,hem de normal doğumda yapabilirsin diyince daha da rahatladım.
inş bundan sonraki süreci de sağ salim geçirip yavruma kavuşurum.
aslında 3 çocuk istiyordum ama bu süreçten sonra gözüm kesmiyor :)

ay bende verebilsem keşke.
en son seninle konuşmuştuk ya diyet konusunu.hala aynı kilodayım
evdeyken fazla kaçırmıyorum ama anneme gittiğimde özellikle herşeyi yedirmeye çalışıyo bana.
bide o gün yaptığı yemekten yanıma koyuyo.yarın ısıtır yersiniz diyo.
babam dalga geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…